Új privát üzeneted érkezett!

julcsi,a munkahelyi dolog az mas teszta.Az muszaly dolog.De csak ugy hogy en elutazzak a parom nelkul egy hetvegere...Ahhhhgrrrrrr

breni mi nem sokat jartunk,epp ez az egymashozjaras nem tetszett8igaz csak 20km volt koztunk)mi fel ev utan ma ˙osszecucoltunk.vagyis en cucoltam oda hozza.de akkor is minden nap hazautaztam mert a mi falunkban volt a munkahelyem.vicces volt.reggel folkeltem fel a buszra,hazajonni dolgozni elmentem megnezni anyuekat fel a buszra es vissza a varosba a paromhozKépaztan ebbol elegunk volt es bekoltoztunk a hazamba itt.

Kép
monyoka
 
 


.....

Kép
monyoka
 
 


eli ne sijKép
en ket honappal az eskuvom elott talatam egy masik ferfit.Azert mert ugy ereztemna parom elhanyagol es nem foglalkozik velem.le akartam fujni az eskuvot is.Akkor dobbent ra a parom hogy elveszithet.Es kert egy utolso eselyt hogy bebizonyitsa hogy szeret es torodik velem.
akkor nagyon beijedt akkor dobbent ra hogy nekem masfajta banasmod szukseges.Szerencsere o tudod valtozni,nem azt kertem tole hogy teljesen valtozzon meg csak tobbet torodjon velem.ezt a mai napig betartja.A tortenethez az is hozzatartozik hogy nem csaltam meg a parom soha.a masik ferfival csak beszelgettunk.Ha megcsaltam volna akkor most nem lennek a felesege.
eli lehet hogy a parod nem hiszi el hogy tenyleg elhagynad,ugy erzi csak fenyegetozol de ugyis vele maradsz.Probald meg a masik pasival,de ne csald meg a ferjed ,nehogy ates a lo tulso oldalara.hatha raebred a ferjed hogy elveszithet es osszekapja magat.

Kép
monyoka
 
 

 
 

Monyo!Hát nálunk muszáj volt addig együtt járni,míg nem lett egy lakásunk.1 éve jártunk együtt amikor a párom úgy döntött hogy vesz egy lakást hitelre,utánna 2 és fél évig ki volt adva albéletbe hogy nekünk kevesebb pénzt kelljen visszafizetni.Közben gyűjtöttük a pénzt hogy fel tudjuk újítani.Így költöztünk össze 3 és félév után.Azt hogy én odaköltözzem az ő családjához vagy fordítva eszembe sem jutott volna soha.Egyébként kb.500 méterre laktunk egymástól.

Kép
breni
 
 


Eliza!Adj jelet magadról.Légyszi!

Kép
breni
 
 


Sehol senki? Én meg már teljesen kész vagyok! Olyan kis hülye vagyok, úgy izgulok, mint egy állásinterjú előtt, vagy valami olyasmi. És még meg sem oszthatom ezt itt senkivel és ti is eltűntetek.............KépKép
Julcsi2
 


És még anyukámnak sem mondtam el, mert állandóan faggatna, és egyébként is, ha majd egyszer sikerül a baba azt meglepetésként akarom elmondani. Nem úgy mint egy orvosi eredményt.
Julcsi2
 


KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép(KépKép:
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép(KépKép:
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép(KépKép:
Julcsi2
 


Julcsi!Itt vagyok.Velem megoszthatod.Nagyon drukkolok neked.5-re mentek?

Kép
breni
 
 


Julcsi,
vagyok én is, csak közben a németházit csinálom.
na, ne legyél ennyire letörve!
Nagy lépést tesztek most előre, hogy bővítsétek a kis családotokat. Bátrak vagytok, hidd el! Biztos tele vagytok bizonytalansággal, ez természetes. Ha kiderül valami, amin lehet segíteni, az jó, ha meg az derül ki a végén, hogy minden oksi, akkor megnyugodhattok. Kép Ezek a viszontagságok meg majd még közelebb hozznak titeket, meglásd. Kettőtök dolga, anyukád meg így is, úgy is nagyon örülni fog a babónak!
Hánykor kell nektek szorítani? Kép
potter_76
 
 


Igen Reni, olyan jó, hogy itt vagy! Te is ilyen izgulós vagy!Meg az a bajom, hogy a velem kapcsolatos dolgokat nem bírom magamban tartani, valakivel meg kell beszélnem!
Egyébként képzeld milyen béna vagyok!
Tegnap az imádott mobilomat beleejtettem egy csésze forró teába. Meg is halt szegény. És nekem most nincs mobilom. Még a barátnőm számát sem tudom fejbőlKép

Elvileg 4, negyed 5 körül indulunk.
Julcsi2
 


Szóval az kérdés volt nem felszólítás, mindegy!Kép
Ági, Te is itt? Egyből jobb kedvem lett! Kép))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Nagyon félek, hogy egy darab kiskatonánk nem lesz és ezért soha nem is lehet baba. De ezt ma nem is vizsgálják. Csak úgy bepánikoltam. Na nem is a vizsgálatoktól. Csak a dokiktól és a helyzettől!
Julcsi2
 


Tudod Ági, anyukám védőnéni, szóval van egy kis gógyija a babaprojektekhez. Taán pont ezért nem akarom, hogy tudja. Nagyon-nagyon szeretm őt, de a folytonos kérdezősködés csak stresszelne.
Julcsi2
 


Julcsi,
azért olyan nincs, hogy egyetlen kiskatona se legyen! Kép
potter_76
 
 


Julcsi!Szegény telcsi!Én meg még régebben a wc-be ejtettem bele,na gondolhatod,de még jó hogy wc-zés előtt,de az enyém működött utánna is.Kép
Ne izgulj!Minden rendben lesz,légy optimista.Muszáj!Másképp nem tudod elviselni ami előtt állsz most.Oké?

Kép
breni
 
 


Na, mennem kell németre. Pussz, és bátorság!
Holnap írd meg mi volt!
potter_76
 
 


Megyek haza.Sziasztok.
Julcsi!Drukkkkkkkkkk

Kép
breni
 
 


Akkor jó, ha olyan nincs, nekem ez a rémálmom!
Köszönöm a drukkokat, most megyek és holnap mindent leírok!
Julcsi2
 


Sziasztok!
Nem volt nagy forgalom ma!Kép
Julcsi!
Nagyon sokat gondoltam ratok!Nagyon varom mar a hireket!!!!!

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Jó reggelt!
Julcsi!Mesélj!Remélem csak jó dolgokat hallottatok tegnap.

Kép
breni
 
 


Jó reggelt lányok!

Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú! Nem is tudom hol kezdjem! Annyira kellemes élményben volt részem, hogy még nem is tértem magamhoz!! KépKépKép
Fantasztikus volt az egész! Annyira, de annyira jól éreztem magam és bár morbidul hangzik, de alíg várom, hogy újra menjek!
Szóval először volt egy beszélgetés, ahol a dokibácsi jól kifaggatott minket! És tudjátok, azt hittem, hogy férjecském nagyon kellemetlenül fogja érezni magát, ez mégsem így történt!
A dokibácvsi annyira, de annyira jó fej, hogy az már szinte hihetetlen!Jó sokat nevettünk párommal együtt!
Miután mindent megtudott a dokibácsi, elmondta, hogy mi vár ránk. ÛSzemléletesen el is mutogatta( ez végképp vicces volt, pláne, hogy párom még beszélni sem szeret az ilyesmiről, nemhogy látni, hogy egy női méhbe, hogy vezetnek fel katétertKépKép)
Na mindegy is! szóval dokibácsi megnyugtatott, hogy ez csak a végső este, és nem is lesz rá szükség, hiszen úgyis minden rendben lesz!( persze nem hittem nekiKép)
Aztán csinált nekem egy jó alapos uh-t és tapintásos vizsgálatot! Amiből aztán ki is derül, hogy hátrahajló méhem vanKép, na de a többi dolog jó helyen van és minden akkora, amekkorának lennie kellKép Ha megjön, akkor megyünk 2-3. napi vérvételre és spermavizsgálatra. Ez a jövő héten esedékes is lesz! Utána még megyünk a 21. -22. napon vérvételre és meg lesz a hormonvizsgálat. Aztán leülünk majd beszélgetni az eredményekről és hogy mi a teendő.

Bocsánat, hogy kicsit hosszú volta, de biztosan kiváncsiak vagytok mindenre! Kép Kép
Ha valaki gondolkozik rajta, hogy elmegy egy ilyen helyre, annak nyugodt szívvel tudom ajánlani a Forgács Intézetet! Én nem is hittem, hogy valahol létezik ilyen orvosi ellátás és hozzáállás és emberség és sorolhatnám. Az asszisztens is egy tünemény, rögtön a szívembe zártam mindenkit!
Julcsi2
 


Sziasztok!
A segítségetekre van szükségem. Hétfőn voltam uh-n,21 mm a tüsző,kaptam repesztőt(amit mindig irigyeltem tőletek).Kedd, szerda együtt voltunk,csüt megint kaptam szurit.A kérdésem az lenne, szerintetek mikor van esély a fogantatásra.Ma este nem hiszem, valszeg nem alszok itthon. Holnap este még belefér?
odett
 
 


Jó reggelt Lányok!

Julcsi!

Örülök, hogy jó élményben volt részetek. A hátrahajló méh miatt ne aggódj, nekem is az van, teljesen normális. Az nem fog akadályozni semmiben. Most már jó kezekben vagytok! Kép

Betti
betti73
 
 


Hú Odett, nekem sajnos fogalmam sincs, nem értek az ilyesmihez, de hátha a többiek tudnak segíteni. Szerintem a "ma megint megjött"ben szakértőbbek ülnek a tüszőrepesztővel kapcsolatban. Ott is próbáld meg!
Julcsi2
 


Julcsi!Úgy örülök hogy minden rendben volt és hogy tök rendes volt veletek a doki,nem utolsó szempont,sok mindent befolyásol ha szemét.Hidd minden rendben lesz veletek.A hátra hajló méh-vel kapcsolatban meg fogalmam sincs,de Betti tutira mondja hogy nem gond,akkor biztos úgy van.Én azt sem tudom milyen az.
Betti!Hogy vagytok a kis pocaklakóval?

Kép
breni
 
 


Köszönöm a megynyugtató szavakat Betti! És Neked is Reni! kicsit rá is kerestem a neten és valóban azt írják a nőgyógyászok, hogy ez régi hiedelem vagy babona. Ha gyulladás okozza a hátrahajlát, vagy a petevezetés elzáródása, az okozhat meddőséget, de ha csak alkati adottság, akkor nem befolyásol semmit. Hát remélem!

Betti, itt a babaneten is írnak erről a dologról, hogy a terhesség talán fájadalmasabb egy kicsit ilyenkor, illetve, hogy az első három hónapban nem lehet biciklizni és az a jó, ha hason tud aludni az ember. Neked mondott ilyesmit a dokid?
Julcsi2
 


Tegnap nem is csináltam táblát! De hülye vagyok!Kép

Namost nekiugrok!
Julcsi2
 


Breni!

Köszi az érdeklődést. Jól vagyunk, szépen növöget a pocim. Kép Most már minden nap kapok jelzést belülről. Kép NAgyon jó érzés érezni, hogy valaki ficánkol odabent.

Julcsi!

Nálunk családi hagyomány a hátrahajló méh. Anyukámnak is az van és villámgyorsan teherbe esett és én is elég gyorsan. Kép A fájdalomról nem tudok nyilatkozni, mert nekem egyáltalán nem fájt még semmim, mióta babát várok, max a derekam, ha sokat takarítok. Kép A hason fekvéssel kapcsolatban én azt hallottam, hogy akció után nem háton, hanem hason kell maradni, hogy könnyebben célba érjenek a spermák.

Betti
betti73
 
 


<pre>
Nick Mióta próbálkoznak Ciklusnap Ciklus hossza Lakhely Életkor Megjegyzés
Gilinglanag 2002. márc. 95 29 nap Budapest 35 év Kép
Banya 2005. febr. 84 28-30 nap Pécs 24 év Kép
Adi 2005. aug. 77 ? Rendszertelen Pécs 28 év Kép
Kikike 2005 május 58 39-57 nap rendszertelen Kecskemét 21 év -
Anita(Nyenye) 2005. nov. 27 35 nap rendszeres Veszprém megye 26 év 2. baba
O. Kriszti 2005. febr. 27 30-50 nap rendszertelen Salgótarján 29 év 2. baba
Nolina 2004. dec. 25 29-36 nap Kiskunhalas 25 év -
Kata 2005. dec. 22 29-31 nap rendszeres Budapest 28 év -
Móni 2005. márc. 20 28 nap rendszeres Szombathely 31 év 3. Baba
Julcsi 2005. márc. 20 23-25 nap rendszeres Budapest 25 év jan.26. 1.konz.
Elizabeth 2005.júl. 17 30-32 nap rendszeres Budapest 25 év -
Lara 2005. ápr. 16 24-36 nap Komló 26 év -
Monyoka 2005.Majus.21 15 1-100 rendszertelen Hajdújárás (Vajdaság) 22 év -
Vk Hajni 2003. júl. 13 26-28 nap rendszeres Tatabánya 22 év -
Ancsa 2003. okt. 10 31 nap rendszertelen Kistarcsa 24 év 2. baba
Reni 2005. szept. 8 33-37 nap rendszeres Debrecen 24 év -
Beuka 2004. szept. 6 27-35 nap rendszertelen Kalocsa 25 év febr.21. 1. konz.
Zsuzska 2005. jan. 39 28 nap rendszertelen Veszprém megye 25 év -
Kamilla 2005. máj. 37 24-26 nap Budapest 27 év - </pre>
Julcsi2
 


Zsuzska, Kamilla, mi van Veletek? Jó lenne, ha jelentkeznétek! Voltatok diknál?
Lara, Te is nagyon eltűntél!
Moni, mikor jössz vissza közénk?
Kata, Te sem adtál már régen életjelet magadról!

Ugye nem fog kihalni ez a topic?

Hajni, Beuka, Veletek mi van?
Julcsi2
 


Julcsi,
örülök, hogy tegnap minden rendben ment, sőt jól éreztétek magatokat! Kép Most már jó kezekben vagy, minden sinen van Kép
adi77
 
 


Szia Adi! Köszönöm! És Veletek mi újság? Jó vagytok?
Julcsi2
 


Szia Julcsi!!

Örülök,hogy rendben ment minden!!!És hogy mindenki nagyon szimpi volt!!!Ugye milyen kedvesek????MI is mindig jó kedvel mentünk!!Ott mindig jó a hangulat!!!

Írj ha van még kérdésed!!!Várom a képet!!

Pussz mindenkinek!!

Anita&Regina (18+2) Úristen már???
csanita
 
 


Anita, nagyon-nagyon köszönöm az infókat! Már a levél közepén járok, de nem írok akkor, mert elolvastad itt, hogy mi volt!
Annyira fel vagyok pörögve, ez hihetetlen még most is alíg térek magamhoz!
Azért majd írok még, csak másról!
Ja ha itt vagy, akkor fel is tennék egy kérdést!

A vérvizsgálat és spermavizsgálat eredményét mikor tudjuk meg? vagy majd csak akkor, ha már mindkét vérvizsgáalt megvolt és a végén leülünk a Tanár Úrral beszélgetni az eredményekről?Addig kilyukad az oldalam! Kép
Lehet telefonon érdeklődni? Vagy úgysem tudnak olyat mondani, amit megértek?

És hogy van a kis Regina?
Julcsi2
 


Julcsi!!

Mikor mész vérvételre akkor visztek spermát is ugye???Mert annak már aznap van eredménye kb 10 körül,azért telefonáltam és doki bácsink aranyosan mondta,hogy a kedves férjének leeshet a kő a szívéről minden rendben!!

A vérvételes eredményeket megvárják aztán a 2-dik vérvételnél kapsz időpontot és akkor megbeszélitek hogyan tovább!!Sok mindentől függ merre indultok el.De biztos nincs nagy gond!!!

Regina köszöni szépen jól van,már egyre többet mocorog de annyira élvezem!!Már tolnám az időt nyárig,mert már olyan jó lenne ha itt lenne közöttünk!!

Majd Én is írok mert eszembe jutott valami csak inkáb priviben!!!
csanita
 
 


Anita! Tök izgi lehet a mocorgás! Azért gondolom a nagy pocakot is lehet élvezni! Ne sürgetsd az időt!Biztos jó érzés pocakos kismamának lenni! Persze könnyű ezt így mondani, majd biztos én is alíg várom, hogy a kezembe tarthassam!Remélem eljön az az idő is!
Julcsi2
 


Anita írtam mailt!

Nagyon várom a tiedet! Kiváncsivá tettél!
Julcsi2
 


Lányok, hol vagytok? Péntek van! Lazítsatok!
Eli, mi újs Veled? Jól vagy?
Julcsi2
 


Sziasztok!
Csak az utolsó 2 napot görgettem végig,látom nem sok minden történt.

Julcsi!
Örülök, hogy elindultatok, mi is, de erről itt nem,mjad inkább priviben. Írjatok mailt nekem, és megírom mindenkinek a fejleményt.

Írok egy Kaális topicba, tök sok mindent megtudtam.

Egyébként semmi különös nem történt.

Jövő héten nem nagyon leszek, de hétvégén majd mindenképpen benézek, ha hétközben nem is tudok.

moni
 
 


Moni, írtam! Jó, hogy Ti is haladtok!
Julcsi2
 


Sziasztok!!

Pár napra bucsuzni jöttem,mivel elutazunk a hétvégéreKép!!Már alig várom ,hogy 16 óra legyen akor veszük fel aput a pékség elött és indulunk Ráckeresztura a rokonokhoz!!De elötte az autot ki kell takaritaniKép ilyen hidegbe nem sok kedvem van hozzá!!Mindenkinek jó hétvégétKép!!!

Sziasztok!!
Vendég
 


Jó hétvégét Editke! Érezzétek jól magatokat!
Hétfőn várunk!
Julcsi2
 


Betti!!

Kaphatok pocakos képet töled??
Kiváncsi vagyok!!Ha ide nem teszed fel akor légyszike az: eda_@freemail.hu-ra küldjed!!Uh-s képed is van??Köszike!!

Sziasztok!!
Vendég
 


Julcsi, Kép
köszi a táblát és a kérdést!
Jól vagyunk Kép! Bár kissé türelmetlen vagyok, alíg várom a jövő heti nőgyogyi vizsgálatot és a beutalókat a laborra és az uh-ra. Azt sem tudom, hogy a kis babó a pocakomban hogyan fejlődik, vagy egyáltalán él-e hal-e. A sors fintora, hogy hivatalosan már kismama vagyok, de még csak egy tapintásos vizsgálatom volt Kép. Bocs, a panaszért, de aggódok! Mindig azzal bíztatom magam, ha gond lenne, akkor véreznék vagy valami jele lenne.
Ma egy kicsit megfájdult a derekam, lehet, hogy a tegnapi takarítástól, ill. fát is hordtam, de nem tünt nehéznek. Tegnap nem jöttem dolgozni, hogy majd otthon pihenek Kép, na erről ennyit.

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!
adi77
 
 


Adi, azért ezt a fahorást felejtsd el egy időre! Ha úgy érzed, hogy a doki nem foglalkozik Veletek eleget, akkor válts! Természetes, hogy aggódsz, én is ezt tenném!
De hidd el, nincsen semmi baj! Csak néha nagyon nehéz elhinni, hogy velünk is megtörténhet a csoda!
Nemsoká, majd itt is ott is rugdosni fog az a baba!KépKépNevek vannak már?
Julcsi2
 


Julcsi,
örülök, hogy jól mentek a dolgok. Kép A hátrahajló méh nem gond, a kisfickóknak mindegy, hogy mi az irány. Kép
potter_76
 
 


Szia Ági! Hogy van az, hogy Te mindig megnyugtatsz Engem? Kép
Julcsi2
 


Hopsz..ez az engem nagy betűre sikeredett.. de gázKép Kép
Julcsi2
 


Julcsi,
köszi. Kép A férjem bezzeg sosem mond nekem ilyet. Kép
potter_76
 
 


Julcsi!!

Írtam mélt!!!!

Mindenkinek jó hétvégét!!!!
csanita
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?