Edina!
Nagyon szépek vagytok!!!! A képeket nézve nekem is eszembe minden arról, amikor a kicsi született és bent voltunk.
Lilla, Réka is igazán aranyos baba, vissza kellett, hogy olvasak, mekkora is, a kép alapjan valahogy 1-1,5 évvel idősebbnek gondoltam
Az én kicsi alig 6 hónapos fiam 70-72 cm, és kb 7 kg, nagyon hosszú, és vékony baba!
Két (vagy több)gyerekes mamik, adjatok tanácsot legyetek szívesek! A nagylányomon itthon már csak el-elvétve látom, hogy féltékeny (kb kethetente, sőt ritkábban, előfordul pl egy kisebb ujjharapas stb), egyébként azt látom, hogy szereti, meg ragaszkodik a kicsihez. Mellébújik, ha a nagyágyon van, és átöleli (akkor is, ha én nem vagyok bent, szoval nemcsak ezért, hgy mutassa, azt csinálja, amit elvárok(...vagy ennyire nem bonyolultak?) Viszont, amikor másnál van vendégségben, akkor kapok olyan visszajelzéseket, hogy a mintha féltékenyen viselkedne másokkal szemben--nem nagyon tudják pontosan megmagyarázni, de pl meghúzza vki haját, ha bevadul a játék, akkor kicsit agresszivabb is lesz, ami viszont más jo két éve nem volt rá jellemző. Ti tudtok rá magyarázatot? Lehet, hogy el kellene mennem pszichológushoz, mert szorong? Tény, hogy nagyon sok időt töltök a kicsivel, ő meg ugye nem ovis, olyankor csak asszisztál, meg sokszor rá is szólok, hogy amig elalszik, maradj csendben (tudja, h utána rögtön megyek,és vele játszom, ilyenkor nem téma a konyha...vagy lehet, hogy ez is baj, és hozzá van szokva a figyelemhez??...most nagyon tanácstalan vagyok...
Üdv,
Iza
Üdv!