Na hahó!
Behalt a processzor a gépünkben, most épp a leendő, őrületesen lassú gépemen pötyögök ( amit azt hiszem, sürgősen le kell majd cserélnünk
). Miért is érezhetem úgy, hogy odafent nem akarják, hogy netezzek???
Amúgy köszke az üdvözléseket, jól esett, hogy vártatok
!
Hmmc,
A veresi gyerekorvosról nekem is van egy sztorim, bár mi azóta is hozzá járunk, igaz, változtatott is a hozzánk állásán.
Betty soha nem bírta a tápszereket, mindig bukott tőlük. Kipróbáltatott velünk végül 4 (!!!!) fajtát, amire is a Csajom reakciója az lett, hogy szinte az egész mennyiségek vissza jöttek. Na, egy délutáni ilyen eset után kocsiba be, irány a Madarász. Ahol is vizsgálgatás hegyek, kaptunk egy újabb ( ez már az ötödik fajta ) tápszert, ami végülis frankón bevált. Namármost a záróval le kellett jelentkeznünk a doktornőnél, ahol is megkaptam a fejmosást, hogy mi az, hogy én ilyennel beviszem a kórházba. Végül szolid felvilágosításom után elhallgatott, és talán rájött, hogy jól cselekedtem.
Szóval vannak dolgok, bár ismétlem, még mindig ide járunk, igaz, csak akkor, ha tényleg betegek vagyunk.
Betti,
A védőnő nálunk csak egyszer járt, amikor hazajöttünk a kórházból, és kivonultak a doktornővel. Azóta errefelé nem is láttam. Csak az a borzasztó, hogy ezért az alapos munkáért megkapja a fizetését...
Védőnőnek meg itt vagyunk mi, előbb próbálkozz itt a kérdésekkel, hátha
... engem legalábbis sokszor bezavartak a védőnő mondatai.
Sofia,
IKEÁs vásárolgatás
. Kell is ez néha...
Párod meg csak mosolyogjon
!
Mmanka,
Küldtem ma Gergővel matricákat, nem tudom, jók-e. Ha valamelyik megvan, küldd vissza légyszí, lecserélem máshol! És így az egy tartozásom letudva, Te meg majd törleszthetsz
!
Vasárnap kapjon egy kérdőjelet, majd írok vagy csörgizek, oksa?
Fabrika,
Kuttyok igen, letudva, és lehet, megmosolyogtok, de tök sokat gondolok rájuk. Írnék a gazdiknak, hogy mi a helyzet, de itt a nagy nettelenségben meg a gép zavaraiban elvesztek az e-mail címeik
.
Bulik letudva, bár ha írhatom, nálunk mindig "buli" van
. De jól zajlott a szilveszter is, igaz, fél 3-kor hazakísértettem magam, hiába, öregszem biztos, nem bírom én az éjszakázást
.
Nálunk a ruhavásárlásomon, vagy a heti turis élményeimen mosolyog az Ember, pláne, hogy a héten is vettem Bettynek egy cipőt ( olyan, mint a boxcipők, de jó hosszú szárral, halál laza benne a Csaj
), és megjegyezte, hogy szegény gyereknek nincs cipője még ???
Kíváncsi leszek, Manka végül mikor ébredt...
Oxi,
Ez a fizetni-mindenért meglátásod jogos, én is így látom. Igaz, még magándokihoz nem járunk, de az életben egyre több színhelyen veszem észre, hogy fizetni KELL, sőt, szinte kötelező mindenért, amiért anno eszükbe sem jutott az embereknek.
És erre megint csak a szép szülési történetemet tudom felhozni, hogy fizettem majd' kilenc hónapig a fogadott dokim zsebébe, aki végül szülésem megindulásának kezdetén úgy döntött, nem jön be levezetni, mert a felesége nem volt otthon, a bébiszitter nem ért rá, szóval nem tudta hova rakni a gyerekét. Csinos mi???? Én meg szép kis összeget hoztam neki a konyhára, és megszültem egy vadidegen dokinál, aki, hozzáteszem, a szülésznővel karöltve, a lábam közt szapulták eme gerinces orvos kollegájukat, hogy ennyi bőr van a képén.
Szóval biztosíték nincs semmire, ha fizet az ember lánya, ha nem.
És még a heti élményem: jöttek bekötni múlt héten a kábeltévét meg a telefont. A fickónak csúsztattunk a zsebébe. Erre jött ugyanez a fickó most a héten is a net miatt, és látszott az arcán, hogy vár valamire. Még a párom mondta is, hogy adjunk neki megint, na de ezt már nem hagytam, hát nehogy már, azért mindennek van határa. Vagy nem???
Na lépek, átadom előmelegített helyemet életem értelmének
, még most állnak neki a másik, hadirokkant gépnek.
Jó éjt Nektek!