Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én győri vagyok,de egy programra szeretném felhívni a figyelmeteket, a Napvilág Születésház doula-képzőjére.
Talán valakit megérint...<!--attachment: Doulak_pz__2006-339354.rtf*mime_msword.gif*text/richtext*2.3*febru%e1ri+doula%2dk%e9pz%26amp%3botilde%3b*Doulak%e9pz%f5+2006%2ertf --><center><pre>
Képfebruári doula-képz&otilde;
Doulaképző 2006.rtf (2.3 k)</pre></center><!--/attachment-->
ráhel
 
 


Szia Erzsébet!

Üdvözlünk itt nálunk!

Engem Erikának hívnak és van egy 10 hónapos kislányunk, Viktória Lili.

Tudsz képeket feltenni magatokról?

Miért akarod minél előbb bölcsibe tenni a kislányodat?
Vagy ha csak közösségbe szeretnéd vinni akkor vannak babaklubbok oda is hozhatnád,mi is járunk és nagyon jók.

Szia:ERika

cseriviola
 
 


Szia Erzsi, csak ránk szántad magad Kép. Az Ildikó ott dolgozik, nem tudom tudtad e, ráadásul a szomszédomék szerint az a város legjobb bölcsödéje. Mondjuk ahány ember annyi féle bölcsi tetszik neki. Hogy vagytok különben? Rég beszéltünk Kép. Házikó?

Lányok olyan édesek vagytok. Reméljük minden rendben lesz. Bízom benne, hogy minél hamrabb tudlak értesíteni benneteket a dolgok állásáról.
Megpróbálok beletörődni a dolgokba és végigcsinálni ennél a dokinál.

Kép

Kép
vkhajni
 
 

 
 

Szia Hugódugó!
A Módszertani bölcsis baba-mama klubbra gondolsz? Mi jártunk oda a kisfiammal, 14 hónapos korától. Õ ekkortól aludt csak egyszer, addig de. is du. is, így nem tudtunk elmenni! Télen elég sokan vannak és számíts a bacikra, de amúgy nagyon jó kis hely, én szerettem, szerdánként 9-12-ig van asszem!

Hajnival ismeritek egymást? A kertvárosi bölcsiről én is nagyon jókat hallottam, de Felsőgallától az van legmesszebb!Kép

lola77
 
 


Sziasztok!

Nem akarom még bölcsibe vinni, csak egy-két órára, hogy szokja a közösséget. Magyarul baba-mama klubba. Még nem akarok menni egyrészt tényleg a tél miatt, másrészt Virág még kicsi, csak 9 hónapos lesz.

Erika: én eddig még csak a Módszertaniról hallottam, ti hova jártok.

Szia Hajni! Igen, gondoltam szerzek egy-két barátot, kicsit kezdek begyöpösödni itthon :-). Nem tudtam, hogy az Ildikó ott dolgozik.
Jól vagyunk, nincs semmi gond hál istennek, Patrik viszont most beteg lett, remélem nem kapjuk el megint tőle :-( Házikóval lassan haladunk, még mindig a félszocpollal kínlódunk. Pénteken viszont kiválasztottuk a konyhába és az előszobába a járólapot és a csempét. Világossárgás-barnás lesz, nekünk tetszik nagyon. De hogy mikor lesz felrakva....

Igen, mi Hajnival ismerjük egymást, szegről-végről rokonok vagyunk. :-)

Légyszi írjátok meg, hogy kell képet feltenni, ha most nincs itt senki, akkor megpróbálom egyedül.

Sziasztok, Hugi

hugodugo
 
 


Sikerült feltenni képet magamról, Virágnak is csinálok fotóalbumot, csak most mennem kell egy kicsit.

hugodugo
 
 


Szia Erzsi!

Mi a Máltai játszótéren és a dózsakerti közösségi házban lévő babaklubbokba szoktunk járni.
A Máltais minden hétfőn van 10-12-ig,a dózsakerti minden páros héten pénteken 10-12-ig van.
Mindegyik ingyenes és nagyon jók,bár a máltaisba inkább 1-2 évesek járnak.

Jó a profilod képe,csinos vagy.

Várjuk a Virágról a képeket.

Szia:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Szia Erzsi! (hogy szereted, ha szólítanak?)
Ha olvasgatsz minket, akkor biztos nagyjából tudod, kinek mekkorák a babái.
Mi is ismerjük egymást, vagyis csak a netről. Mikor Benedeket vártam, akkor a Nők Lapja Cafén irogattam a tatabányai topicba, onnan emlékszem Rád, aztán rátaláltam itt a babaneten a lányokra, és azóta csak ide írok. Olyan jó kis csapat jött össze, és mindenkit szívesen látnak/unk.
Majdnem egyszerre voltunk kiírva, csak nekem Benedek úgy döntött, hogy hamarabb jön, így ő már 10 hónapos múlt 16-án. Bálint pedig 3 éves lesz márciusban.
Tényleg szép a képed a profilodban, ez esküvői ruha?
A módszertani bölcsis babaklubról azt hallottam, hogy nagyon sokan vannak, egyébként jó lenne.
A máltais jó, ott már voltunk mi is.
Építkeztek?

NEm akartam túl sok kérdést feltenni, mennem is kell, felébredtek.

Rena

KépKép
renáta29
 
 


Tegnap elfelejtettem:
ÁGI! BOLDOG NÉVNAPOT KÍNÁNOK!!!! - utólag is! Mizújs a kis Dorkával, hogy sikerült a műtétetek? Ha tudsz, írjál!

Lányok, ma én nem is voltam kinnt, de olvasom az origón hogy milyen hideg van! Kép Pedig útáááálok reggel hosszasan öltözködni, a bölcsiben meg mindig leizzadok!

Hugodugó-Erzsi! Jó a kép rólad, asztal tetején állsz a lagzidon? Kép Mikor volt? Arra Felsőn a közelben nincs senki kismama-ismerősöd? Tavasszal lehetne együtt sétálni, az is sokat segíthetne! Amúgy hogy alszik a Virág? Lehet, hogy tavasszal már el tudtok menni babaklubba!

Ma volt a Spektrumon 12.20-tól egy ari műsor: Apró tippek. Nem néztétek? Édes babák voltak benne!

lola77
 
 


Szia Hugi!
Én is üdvözöllek!Jó hamar "összeszedtél" jónéhány megszólítást!Akkor most melyik is a kedvedre való?
A mi fiaink is lassan 9hónaposak!(hihetetlen!)Virág mikor született?Mi május 2-án,Győrben.
Tényleg nagyon jó az a kép rólad,amit feltettél!

Lolla!
Pedig farkasordító hidegre számíthatsz holnap.Ma se volt már olyan jó idő,mint tegnap.A fiúkat le se mertem vinni,csak a teraszra.

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Szisztok!

Tettem fel képeket az esküvőről is (Simon-Kotra Erzsébet esküvő) és Virágról is (Simon Virág (Hugodugo))

Mindjárt megpróbálok válaszolni a sok-sok kérdésre.

hugodugo
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a sok dicséretet a képről, sokan mondják, hogy nagyon csinos voltam, főleg mert a hétköznapokban nem szoktam magam sminkelni, nem szoktam feltűzni igazán a hajam és nem járok szoknyában :-) Egyébként én vagyok, tényleg. (volt olyan, aki megnézte az esküvői albumot és megkérdezte, hogy ki van a képen :-)

Először is a Hugit szeretem a legjobban, de ha valaki a rendes nevemen akar szólítani, akkor légyszi az Erzsébeten tegye (bár ez nagyon hivatalosnak hangzik), mert az Erzsit nem nagyon szeretem.

Azt hiszem a babaklubbal kicsit várnunk kell még, mert most jutott eszembe, hogy a kisasszony most mindent megrág, ami csak a keze ügyébe kerül, ott meg elég ciki lenne, ha más játékát rágcsálná, nem?

Rena: igen, régebben a NLC-ra irogattam, csak olyan gyorsan haladtak és én pont akkor nem tudtam net-közelben lenni, hogy már azt sem tudtam ki kivel van. Ez jobban tűnik így.

Virág 5 nappal később jött a kiírt időpontnál, én már nagyon izgultam.

Igen, a kép az esküvőnkön készült, ami 2004.05.22-én volt. Itt éppen az asztalnál ülök és pihenem a tánc fáradalmait.

Nem építkezésnek indult a dolog, csak az lett belőle. "Vettünk" itt Felsőgallán egy kétszoba-konyhás kis családi házat, egy-két apróságot akartunk csak felújítani, aztán költözni. Ennek már egy éve. Ugyanis szépen lassan kiderült, hogy ezt sem így akarjuk, azt sem úgy akarjuk, ráadásul a nagy esőzésben kiderült, hogy beázik a tető, úgyhogy azt is ki kellett cserélni, de most csak az egyik oldalára volt pénzünk. Szóval még nagyban csinálgatjuk, persze ha van rá pénz és nem éppen még mindig a bankos ügyeket kellene intézni. Már 9 hónapja küszködünk a félszocpolla. Az ELLA bankhoz az életbe ne menjetek, ha nincs más akkor sem!!! Ezt most nagyon komolyan mondom!!!

Itt Felsőn egyébként csak egy olyan kismamáról tudok, akinek a férje ott dolgozik, ahol én (dolgoztam), néha szoktam vele beszélgetni, de ebben a hidegben ők sem jönnek ki.
Az a baj, hogy itt idősebbek laknak inkább, bár ahol megvettük a házat, fent a hegytetőn, ott nagyon sok fiatal van, talán ott könnyebb lesz. Már én is nagyon várom a tavaszt, a sok séta, játszóterezés miatt.

Edit: Virág pontosan 2005. április 28-án született Tatabányán. Nagyon megy az idő, lassan egy éves!

Most mennem kell, már régóta itt ücsörgök a képek feltöltése miatt.

Mindenkinek szép napot holnapra, akinek nem fontos, ne menjen szerintem sehová, ebben a hidegben.

Sziasztok, szerintem holnap este megint jövök.

hugodugo
 
 


Sziasztok!

Hugi
te kinél szültél?Mennyivel született a kislányod és most mekkora?
Hány foga van és miket csinál?

A babaklubba így is viheted,hogy állandóan rág a Virág,mert mi is 5 hónapos korától járunk és ez nem akadály.
Mi mindig viszünk egy plédet,enni-innivalót magunknak és saját játékot egy párat,ott úgyis mindig a másik babáé érdekesebbKépés így cseréljük a játékokat.

Jók lettek az albumok édesek vagytok rajta.

Az Elláról én is csak rosszakat hallottam,de miért nem inkább a Fundamentához fordultatok segítségért?

Nagyon hideg van odakint,szeintem csak egy kicsit megyünk le sétálni Vikivel.

Sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Hugi!
Nekem azt írta ki a Virág albumához,hogy üres!Na majd később megnézem,hátha csak gyagya a net!Az esküvői képek nagyon jók!Ki az a kisfiú veletek a házasságkötő előtt?
Akkor nem sok különbség van a gyerkőceink között!
Babaklubban természetes,hogy megrágcsál mindent a baba.Csak az a kérdés,hogy te tartasz-e tőle,hogy valamit összeszed?Szerintem minél jobban óvunk egy babát,annál betegesebb lesz!Úgyhogy menjetek bátran és élvezzétek a társaságot!
Miért nem banktól igényeltétek a félszocpolt?

Erika!
Mi ma nem megyünk ki.Én nem merem megkockáztatni,hogy kivigyem őket,mert az enyémek elalszanak a babakocsiban.Irdatlan hideg van,félek,hogy nagyon átfagynának.Nem tudom,a Dávid hogy ért oda a suliba?!Nem volt hajlandó harisnyát felvenni,mert az olyan ciki!!!Ezek a kiskamaszok nehéz esetek!

Képzeljétek,a Benike egyedül ül!Már egy ideje tudod támaszkodva ülni,de ma már teljesen egyedül,támaszkodás nélkül megült többször.Csak nagyon figyelni kell rá,mert belemerül a játékba,elfelejti,hogy ül és egyszercsak borul,mint a krumpliszsák!Pedig gyakorolja a tudományát egyfolytában.
Marci és a Beni is kapaszkodva térdel minden mellett,bár felállni még egyiküknek sem sikerült.Olika meg ezerrel gyakorolja a kúszást,meg a négykézlábra állást!És jön felül a két foga,már teljesen látszik mindkettő az íny alatt.Még nem törte át neki.Illetve nem tudom,mert nem engedte megnézni.De éjszaka 2-kor volt egy "kis műsor" - gondolom a foga miatt.Így a 4órás kajáig velem aludt.

Lányok!
Nálatok meddig ettek hajnalban a babák? Én a Dávidra már nem emlékszem,de olyan sokan csodálkoznak,hogy még 4-kor felkelnek enni.Este 7-kor esznek utoljára.9óra múlva újra!Ez olyan furcsa?Mennyit kellene kibírniuk?

Hugi!
Nálatok hogy működik a napirend?Virág mikor és mit eszik?Mennyit alszik?

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Szia Edit!

Viki születése óta 1-2-szer van fent csak éjszakánként,akkor kiszívja a cicit kb.20-30 perc alatt.
Kb.5 hónapos kora óta átalussza az éjszakát,kivéve ha jön a foga,mert akkor vele szoktam aludni,sokszor fent van.
Szerintem nagyon jó,hogy a fiúk 9 óra múlva kérnek csak enni.
Valaki szóvá tette a dolgot?

Nagyon ügyesek a fiúk,szépen fejlődnek.
Anyukám minket az öcsémmel együtt még ilyen hidegban is kint altatott és nem fagytunk meg.
Mondjuk akkoriban jobb,vastagabb bundazsákokat lehetett kapni.Nekünk szerencsére még megvan ami az enyém volt,így abban megyünk sétálni.


Szia:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok csajok!

Mindjárt gutaütést fogok kapni. Írtam egy csomót, de elszállt. Kép Pedig elmentettem közben, de v.mitől úrjaindult ez a hülye gép. Kép
Szóval most már csak tényleg dióhéjban.

Edit!
Köszi, hogy te is hozzászóltál a problémámhoz, és egyáltalán nem veszem "beleugatásnak". Tényleg lehet más is a dologban (mármint, hogy nem-nagyon van odabújás). Sajnos ő nem az a beszédes fajta, és nem szívesen mondja ki nyiltan, hogy mi is a problémája. Ha valamin összekapunk, akkor zúdít mindent a nyakamba.
Viszont a romantikus estét valószínűleg be fogom vetni.
Amúgy az utánpótlással nem próbálkoztunk, csak véletlenül úgy alakult, hogy lehet, hogy lesz. Aztán én meg kezdem beleélni magam. És a végén jött a rideg valóság- megjött. Ez előttig elég pontosan, de legutóbb 5 nappal előbb, mint vártam.
Köszi az ötletet a peteéréses izékét. Kép

A hajnali evéssel kapcsolatban. Nálunk Gergő elég hamar leszokott róla. Este éjfélkor kapott utoljára enni, és reggel 6-kor evett először. Nálatok ez hogy van?

Erika!
Aranyosak a képek, amiket feltettél. Nekem főleg az tetszik, amint Viki "kólát iszik". Kép
Ja, és mi is vevők lennénk a babatalira. Kép

Hajni!
Én is szorítok ám 1000-rel. Kép

Hugi!
Üdv közöttünk! Tényleg nagyon csini vagy a képen. Kép

Lola!
Tesómék nem szándékosan hozták össze ezt az 5. babát. Hiába számolgatott, hogy ne ciklus közepén legyenek együtt, így alakult. És (nála) szóba sem kerül az elvetetés. Csak van egy miómája, ami a doki szerint a babával növekszik, szóval a saját életét kockáztatja. Kép

Képzeljétek, a Kék Dunán játszottam egy sms-es játékban, és nyertem egy mp3 lejátszót. Ezt most azért írtam le nektek, mert azóta valahogy van önbizalmam, bár nem tudom, hogy hogy kapcsólodik a két dolog egymáshoz.
És a vezetés is egész jól megy, mert már nem másoknak akarok bizonyítani, hanem úgy fogom fel, hogy meg tudom csinálni. Mert eddig azoknak akartam bizonyítani (a családból), akik elhitették velem, hogy mindenhez hülye vagyok. De már nem érdekel.

Csajok! Mit tudtok az oviról? Mikor kell beiratkozni nekünk? Mik a követelmények? Eddig két véleményt hallottam erről, de egyik ellentéte a másiknak. Kép

Képzeljétek tesómék átiratták másik suliba Tamást (tudjátok a verések miatt). Ma ment először a másik suliba az Újvárosi buszvégnél a katolikus suliba.

Hétvégén voltunk csempét, és járólapot nézni a házikóba. Kép És ki is választottuk, hogy milyen lesz. Bár még van idő variálni, de nagyrészt már fixen kiválasztottuk.

Ui.: nagyon hideg van kint (mi is csak a kisboltba mentünk vásárolni), és majd' megfagytunk. Kép


Kellemes napot!

Sziasztok!
Melinda
oslany
 
 


Üdv mindenkinek, de jó hogy ennyit írtatok!

Hugódugo, de. nekem is üresnek írta Virág albumát, most még nem néztem! A Módszertanis baba-mama klubba egyálalán nem kell játékot vinni, rengeteg van, bár inkább olyan 1 éves kortól használhatóak!

Edit!
A Módsz. bölcsiben még manapság télen is kinnt alszanak a lurkók, képzeldd! Annak idején én is odajártam és én is kinnt aludtam, hacsak nem szakadt hó, eső! Ennek ellenére én sem vinném ki ilyen mínuszokkor aludni a gyerekemet, még nagyobbacskát sem, nemhogy akkorákat mint a tieid!
Ügyes a Beni, elképzeltem ahogy felborul, olyan kis nevetnivalóak ahogy meglepődnek olyankor!
Nekem még 9 hósan olyan hajnal 5 körül evett, viszont este még később is, olyan 9-9.30 körül. Szóval szerintem teljesen jó, hogy addig bírják!

Erika!
Milyen rendes anyukád, hogy így eltette a majd' 30 éves bundazsákot! Kép

Melinda!
Hát ez egyértelmű, hogy megnő az ember önbizalma, ha nyer! Gratulálok! Én sose fogok ilyesmit nyerni, mert nem küldök be semmit, nem lottózok, nem sms-ezek sehova!KépKép
Az oviba márc. végén, ápr. elején lesznek a beíratások, de akörül szoktak nyílt napot rendezni, oda érdemes elmenni esetleg Gergővel együtt és megnézni a csoportokat, ovónéniket. Melyikbe szeretnéd íratni, ott a Gálon, a Május 1. parknál lévőbe?
Akkor a házikó alakul? Nem mertem eddig kérdezni, hátha emiatt volt gubanc! Milyen színűeket választottatok, sikerült közös nevezőre jutni?

Soma nagy örömmel mesélte, hogy a bölcsibe volt vetítés! (Ismeri, mert már vetítettünk neki a mi ősréginkkel!) Állítólag több mint 10ezer volt az új, a bölcsi vett! És képzeljétek több mint ezer egy film! Nem semmi, mi! De ez olyan jó időtöltés, én imádtam annó, mindig a konyhafalra vetítettek anyuék nekünk! (Zebra Zoli, Laci és az oroszlán,Jancsi és Juliska...) Rémlik valakinek?

lola77
 
 


Szia Lola!

Én úgy hallottam ezt az ovis dolgot, hogy most március, április környékén beiratás, viszont csak akkor kell járjon, ha már betöltötte a 3. életévét. Igaz ez így, vagy hogy van? És tényleg követelmény a szobatisztaság? Sajnos nagyon nem vagyok képben, hogy hogy is van ez.
Még dilemmában vagyunk, hogy melyik oviba irassuk Gergőt (ha kell már egyáltalán), mert mire 3 éves lesz, addigra már Bánhidán fogunk lakni, szóval abba az oviba kéne. Szóval oda kéne majd elmenni körülnézni. Ha jól tudom, az katolikus ovi (vagy legalábbis hittant is oktatnak ott).

A házunkat még nem kezdték el építeni, de elég gyorsan haladnak a többivel, van olyan, ami már készen is van. A mi szomszédunké is régen készen lenne, de mivel ikerház, párosával adják át őket, és az átadás még odébb van, a miénk meg még később lesz.
Szóval akkor sorban. A lenti (vendég) mosdó + mosógép bage színű lesz, de úgy, hogy függőlegesen csíkos. Mármint egy sor bage, 2 sor világos bage, vagy fehér. És bage járólap.
Az előszoba világos, picit szürkés járólapos lesz, olyan, mint a konyha, az étkező és a nappali (mert ott variálva lesz egy narancsos-barnás szín a szürkéssel), de ezt most így leírni elég bonyorult, de lényeg, hogy láttunk hasonlót készen, és nagyon jól néz ki. Ja, és a konyhában pici kockás csempe lesz, az is halvány bage.
Ahová még csempe lesz az a fenti fürdő, az kék lesz. De úgy, hogy alulról kb. 5 sor sötétkék, aztán bordürcsík (vagy mi a neve Kép ) és felül pedig a sötétkék világos párja.
A gyerekszobákba illetve a hálóba laminált lapot terveztünk.
Szóval egyenlőre itt tartunk. A színek kiválasztásánál teljes egyetérés volt közöttünk, viszont konyhabútor ügyben nem tudunk dűlőre jutni. Kép Nekem a modernebb stílusúak jönnek be, neki meg egyáltalán nem tetszenek. Úgyhogy mondtam neki, hogy ha nem tudunk dönteni közösen, akkor én döntöm el, és kész. Kép Úgyhogy jól beijedt. De ezzel sem kerültünk előrébb. Pedig itt a net-en már egy csomót megnéztünk. Bár előfordulhat, hogy az Igazival még nem találkoztunk. Kép

Most megyek, mert azt ígérte Gábor, hogy mindjárt jön (kb. 1 órája), úgyhogy lassan jönnie kéne.
Na, látjátok, kinek mi a mindjárt. Kép

JA, és a diavetítő témáról egyből eszembe jutott, hogy mi anno a tesóm nagy íróasztala alatt vetítettünk, úgy, hogy a lábrész előtt egy lepedőt rögzítettünk, és arra vetítettünk. Elég sok filmünk volt, és a kedvencem a Hókirálynő volt, de nagyon sok, aranyos filmünk volt. Anyu pedig úgy ahogy volt dobozostul elvitte a kisfiának. Tényleg jó program.
Azok a régi szép idők. Tisztára, mint az "öregek". Kép


Melinda
oslany
 
 


Sziasztok!

Csak egy-két gyors hozzászólás.

Hugi!
Én is köszöntenélek. Nekem sikerült megnéznem a képeket Virágról, nagyon aranyosak. Valahonnan ismerős vagy nekem, de annyira rossz a memóriám, hogy szerintem hiába erőlködök, nem fog eszembe jutni. Nem jártál kismama-tornára Dózsakertbe? Talán onnan...

Én a Dávidot 10 körül szoptattam utoljára, és azért akkor, mert addig voltam én is ébren körülbelül. És akkor volt olyan, hogy 7-ig is bírta. Rendszerint 6 körül kelt először, utána visszaaludt, 8 - fél 9-ig.
Amíg korábban csináltam az utolsó szoptatást, kb. 8 körül, akkor kelt 3-4 fele.

Nem tudom, hogy megállapodtatok-e már valamiben, hogy mikor találkozzunk legközelebb. 14-én és 21-én vizsgázom, azok biztos, hogy nem jók, és igazából az előtte lévő napok sem. És hol szeretnétek találkozni? Persze csak ha mostanában csináljuk... Dávid szerencsére nem beteg már egy ideje, úgyhogy most rajta nem múlik.

Na megyek tanulni, már ha a Dávid hagyni fog Kép

Lilla

Kép
lillaka
 
 


Sziasztok!

Ejnye-ejnye,nem olvastátok vissza a hozzászólásokat rendesen?Vagy csak az enyém maradt ki véletlenül?
Jan.20-án este kérdeztem tőletek,hogy mit szólnátok,ha lenne itt nálunk egy babatali?Mondjuk jövő héten valamelyik délelött?
de nem írtatok rá semmitKép(

Melinda
gratulálok a nyereményedhez!Szerintem is önbizalomnövelő,ha valaki nyer,én is szeretek játszani kisebb-nagyobb sikerrel.
Biztos szépek lesztek,elképzeltem ahogy leírtad.
Mikorra ígérik a költözést?
A bánhidai óvoda biztos jó,de kár,hogy forgalmas út mellett van.
Máskor ne hallgass a családodra,nem vagy te hülye,különben is hogy mondhattak ilyet?

Lola
meglátszik,hogy sokat dolgozol,már kevesebbet írsz mint régenKépde majd mi bepótoljuk,te csak győzzél visszaolvasniKép)
Igen,tényleg jó,hogy anyukám mindent félretesz.
A diavetítőnk is megvan még a filmekkel együtt,mert mi is imádtuk ezeket nézni.
Jó ötlet,hogy az bölcsiben is van már,de elég húzós áron lehet kapni,nem is gondoltam,hogy ennyibe kerül.

Lilla
milyen suliba jársz?/bocs,ha már kérdeztemKép/
Örülök,hogy Dávid rendben van,szegényke elég sokat betegeskedett mostanában,de ez már a múlté.

Reni
mi újság veletek?
Voltatok a babaklubban?Mi sajnos nem értünk rá lemenni,csak délután voltunk lent sétálni kb.40 percet.
Bálint hogy van?Voltatok lent a doktornőnél,mit mondott?

Ági,Cirmike,Csibemanó,Sznékata,Rita veletek mi újság?

Sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Igen-igen Melinda, úgy hogy márc-ápr. körül beiratás a szeptemberi kezdésre. De ha úgyis okt-ben tölti a 3-at, akkor biztos hogy meg lehet beszélni, hogy ha még nem dolgozol, csak szept. végén kezdenétek a beszoktatást!
A bánh. kat. oviról csak jókat hallottam, nézzétek meg, szerintem! A nyáron biztos sikerül szobatisztának lennie Gergőnek, emiatt ne izgulj!
A modern konyhát szerintem tök jól lehet ötvözni a hagyományos elemekkel és nagyon szupik jönnek ki. Biztos szépek lesztek!

Hugi! Nagyon édes a Virág a képeken, sikerült megnézni! Mozgásilag miket csinál már?

Lilla, nem írtad hogy milyen suliba jársz?

lola77
 
 


Szia Erika!

lola77
 
 


Melinda!

Van egy eladó játékkonyha a babaszoba oldalon a játékok között 19.11-kor adták fel,8000 ft.
Ugye te szerettél volna egy ilyet a Gergőnek?

Szia:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Bocs, lányok, elkerülte a figyelmem, és Lola is kérdezte már (most ugrott be), hogy milyen suliba járok.
Adótanácsadó leszek, ha nagy leszek. Ez egy kb. másfél-két éves tanfolyam. Mire visszamegyek dolgozni, elvileg már vége is lesz. Rendszerint hetente kedden és csütörtökön járok, 4-től 6-ig, addig apa és a mama osztják be a gyerekfelügyeletet. Júniusban kezdtem (rögtön nyári szünet volt Kép), most ezek az első vizsgák. Csak kicsit sok jött össze egyszerreKép.

Tiszta nátha vagyok még mindig, csoda hogy a Dávid nem kapta el. Holnaptól már különböző trükkökhöz folyamodok, kértem kölcsön Bioptron lámpát is. Már nem tudok mit kitalálni, mert már ez a 4. nap, hogy orrcsepp nélkül nem tudok meglenni, szerintem ez már sok. És azt hiszem holnap gőzölök kamillateával is, nem tudom segít-e.

Jó éjszakát, magamnak pedig orrfújás-mentes szép álmokatKép!

Lilla

Kép
lillaka
 
 


Erika!

Jöhet a babatali, benne vagyunk. Jövőhét bármelyik nap jó. Szóval részünkről oké.

Lilla

Kép
lillaka
 
 


Szia Lilla!

Próbáld ki a Chinacisalis nevű tablettát náthára nagyon jó,3-4 nap alatt elmúlik tőle.Kicsit rossz az íze,mintha ecetes lenne,de nem szopogatós hanem lenyelős tablettaKép)

Szia,jobbulást és köszi a gyors reagálást a babataliraKép
Erika

cseriviola
 
 


Erika!

Próbáltam már a Gripp-Heel homeopátiás gyógyszert is, mostanáig szedtem. Eddig mindig nagyon bejött, két nap után javulást hozott. Most ez sem jött be. Még pénteken elmentem dokihoz is, hátha valami más is van, azért nem javulok, de semmit nem talált.
Viszont holnap mehetek vérvételre, mert nem tetszettem neki, sápadt vagyok.
Amit te írtál, az gyógyszertárban kapható? És mennyit kell szedni belőle?

Kép
lillaka
 
 


Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy ennyien írtatok, azt sem tudom hol kezdjem!

Nem tudom mi lehetett a baj, de remélem mindenki meg tudja nézni a képeket, aki szeretné.

Melindának én is gratulálok! Én eddig még csak kisebb értékű dolgokat nyertem (pl. Startlap stresszoldó labda, CD-tartó), de én is nagyon tudok neki örülni.

Én dr. Benya Lászlónál szültem. Õ Tatán rendel és lakik, de most valahogy elbizonytalandotam benne.
Virág 52 cm-re és 3650 grammal született, most pedig 80 cm és 9,5 kg. Szép nagy már. Két foga bújt ki idáig, de szerintem lassan jönnek a fölsök is. Elég későn indult be nála a csontosodás, ezért is kell még februárban felmennünk Pestre egy utolsó röntgenre (csípőficammal született).
Mióta levették a kengyelt elég látványosan javult, nagyon szépen, magabiztosan ül, mászik és járni akar, de persze az még nem megy neki. Hiába mondta a doktornő, hogy ne léptessük, ha egyszer ő megkapaszokodik valamiben, akkor már menni akar.
Beszédben nem tartunk annyira előre a tej-tej-tej, az o-o-o-o, ő-ő-ő-ő, mammmma-mammmma-mammma nagyon mennek, de egyébként nem értjük még mit akar.
Állandóan (na jó azért van kivétel) vigyorog, sokszor van nagyon jókedve.

A bankkal kapcsolatban a Fundamenta eszünkbe sem jutott, hogy őszinte legyek. A Budapest Banktól(tulajdoni lap, térképmásolat, értékbecslés) nem kaptunk annyit, amennyi nekünk kellett, az FHB kapásból kiröhögött minket, azt mondták soha nem lesz családi házunk, elégedjünk meg a tömbbel és nagyon megörültünk, amikor az ELLA végre igent mondott. Ezen kívül persze voltunk még a Szent Borbála téri bankban is (most hirtelen elfelejtettem a nevét), meg az ERSTE-ben is, meg még ki tudja hány helyen. De még most is azt mondom, hogy inkább még több helyre kellett volna menni, csak oda nem.

A kisfiút Patriknak hívják, és a sógornőm kisfia. Még a videós is azt hitte, hogy a mienk, úgy jöttem ki a házasságkötőből, hogy az én kezemet fogtam. Nagyon aranyos volt, csak velem akart táncolni a buliban is, nagyon féltékeny volt. Nagyon aranyos, négy éves múlt és imádja a Virágot, az oviban csak róla beszél. Sajnos most beteg, vagyis mind a ketten betegek, mert megint elkaptuk tőle. Ez van, ha két gyerek együtt van.

Szóval azt mondjátok, hogy menjünk a babaklubba! Lehet, hogy megpróbáljuk, de azért tartok attól, hogy majd valamelyik anyuka rámszól, ha Virág elkezdi rágcsálni a gyermeke játékát. Bár biztos odafigyelnék, de minden előfordulhat.

Virág általában 10 órakor kapja meg az utolsó adag tápszerét, aztán reggel 6 fele szokta kérni az elsőt. Elég jól végigalussza az éjszakákat, most hogy jött két foga, most kicsit sírósabb volt.
Edit! Szerintem nagyon jól bírják a gyerekek, abszolút nincs ezzel az evéssel semmi gond.

A nappali alvás elég változó, délelőtt általában fél-egy órát alszik, délután akár hármat is egyfolytában, de csak akkor, ha lent vagyunk a saját ágyában. Ha fent alszik a járókában ott nem bír ilyen sokat.

A gyümölcsöket nagyon szereti, bár a banánt, ha összetöröm nem eszi meg, de az üveges bébiételeket igen. Van amikor én készítek neki valamit pl. saláta-krumpli, krumpli-répa-fehérrépa, de van hogy csak a bébiételt tuningolom fel egy kicsit hazaival. Volt egy időszak, amikor nem akarta megenni a hazait, csak a bébiételt, így próbálom erről őt leszoktatni. Tejpépeket is szoktunk enni, joghurtokat, krémtúrókat, ezeket szereti. Viszont, ha a gyümölcsbe babapiskótát darálok, azt már nem eszi meg. Egyszer adtam már neki kekszet is, a doktornő azt mondta, hogy próbáljuk meg, de elkezdett fuldokolni tőle, úgyhogy nem merem. Inkább kiflicsücsköt rágcsál. És még a leveseket szereti nagyon. Karfiolleveset, húslevest és májgombóclevest kapott már, utóbbit gombóc nélkül.

Melinda: én eddig az oviról annyit tudtam, hogy szobatisztának kell lennie. Ezen kívül nem tudom még milyen követelmények vannak.

Lilla! Nem tudom honnan ismersz, elég sok munkahelyem volt már idáig, lehet hogy onnan. Kismamatornára nem jártam, onnan biztos nem ismersz, de ott laktam Dózsakertben, anyuék még mindig ott laknak, lehet hogy azért vagyok ismerős. Nem tudsz képet feltenni magadról? Hátha én megismerlek.

Most be kell fejeznem, sajnos én csak így estefele tudok idejönni a géphez, kicsit mindig le vagyok maradva a hozzászólásokkal. Majd belelendülök, aztán én is tudok majd írogatni, de persze válaszolok szívesen minden kérdésetekre.

Holnap jövök megint,

sziasztok

Ui.: bocsi, hogy ilyen hosszú lettem (178 cm :-) )

hugodugo
 
 


Lilla!

Én az Aspirin + C pezsgőtablettát tudom neked ajánlni, nekem tényleg nagyon hatásos volt. Azt hiszem két tablettát ittam meg, és tökéletesen elmúlt a megfázásom.
Érdemes kipróbálni.

hugodugo
 
 


Szia Lilla!

Igen gyógyszertárban kapható és napi 3-szor 1-et kell beszedni belőle,de inkább olvasad el a benne található papírt.

Jobbulást,szia:ERIKA

cseriviola
 
 


Sziasztok,

Bocsi, hogy régen nem írtam, de ha leülök a géphez Roli rögtön jön, hogy ő szeretne gépezni. Internetezik! (azon az oldalon mozgolódik ahonnan a kaját rendeljük és ő mindig ebédet rendel...)
Nagyon lekötnek a lurkók, de jól elvagyunk.
Roli egyre többször nem alszik ebéd után, ilyenkor persze nyűgös délután. Van, hogy le szeretne feküdni ebédet követően, de egyszerűen nem tud elaludni, forgolódik 20 percig, mesél a cicáinak majd kijön, hogy jót aludt.
Réka továbbra is jó kisbaba, már több mint 5 kg. Este 8-9-tól alszik reggel 9-10-ig (ekkor szoktuk a Rolival felébreszteni)
Roland egyéves koráig (amíg nem költöztünk be a házunkba) mindig felébredt éjjel 1X enni (tápszert), amikor még ciczett (8 hónapig) akkor 2X.
Szóval ennyire különbözőek a gyerekek!!!

Mi bizti nem tudunk menni jövő héten a talira, mert síelni megyünk most szombattól jövő szombatig. Ausztriába, nagy csapat ismerőssel, sok gyerekkel. Apartmanhotelben leszünk, a ház aljában van a bébi és gyerek síóvoda. Onnan indul a 2 bébipálya játszótérrel és a nagy sípálya is. Van még bolt, étterem, kölcsönző...
Szóval szuper helynek tűnik, direktbe foglaltam a szállást mikor a legutóbbi síutunkról jöttünk hazafelé.

Remélem még sikerül olvasgatnom benneteket a héten... de már elkezdtem pakolni az útra és megyek még kozmetikába és fodrászhoz is. Utoljár a Réka születése előtt voltam kozmetikában, már várom nagyon.

Cirmike
UI: Üdv Erzsi!

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Sziasztok!Nórinak hívnak,van egy 14 hónapos kislányom.Én Tatán lakom,bár 18 éves koromig dózsakertben laktam.Szeretném én is elvinni a kislányomat baba-mama klubba,hol van lehetőség rá?
vnora
 
 


Szia Nóra!

Üdvözöllek itt nálunk!
Most a héten pénteken lesz a dózsakerti közösségi házban baba-mama klub 10-12-ig,gyere oda,szívesen látunk.
Tudod,hogy hol van?
Plédet,enni -innivalót és pár játékot hozzál magatokkal.

Hogy hívják a kislányodat?
Mesélj egy kicsit magatokról.
Mikor született a kislányod,menniyvel,kinél szültél?

Én lehet,hogy ismerlek,most hogy megnéztem a profilodat.
Van egy bátyád akit Bélának hívnak?

A másik baba-mama klub a máltai játszótéren van minden hétfőn 10-12-ig.

Van albumotok?Kíváncsian várunk rólatok képeket.

Szia:Erika

cseriviola
 
 


Szia Nóra!
Üdv közöttünk! Mi is Tatán lakunk,felső Tatán.Ti merre laktok? Az én fiaim 9hónaposak lesznek nemsokára.
Tatán vagy Tatabányán érdekel a baba-mama klubb?Mert itt is van: a református imaházban és a tisztibölcsiben.Sajnos,az időpontokat nem tudom,de mivel a tavasztól minket is érdekelne,majd utána kérdezek.

Cirmike!
Jó síelést!A leírtak alapján biztos szép élmény lesz mindanyiotoknak.Hogy állsz a pakolással?

Lilla!
Jobbulást!

Erika!
A jövő hét kedd,szerda vagy csütörtök nekünk is jó babatalira.
Többiek?

Lolla!
Igen,tudom,hogy a böliben ilyenkor is kint alszanak a gyerekek.Csak "nagydunyha" alatt.Mi meg overall+2takaró,aztán csak úgy férünk be a babakocsiba,mint heringek a dobozba.A mi babakocsink nem a tökéletességéről híres!

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Sziasztok!

Hugi
ha jól olvastam akkor te csináltál már és adtál saláta-krumpli főzeléket a Virágnak?
Hogy kell elkészíteni,ízlett neki?Fejessalátából van?
Tényleg szép nagy már a Virág,Viki egy kicsit kisebb,hiába idősebb.
Múlt hónapban volt 7850 gr és 73 cm,ő 3920 gr-mal és 52 cm-rel született,márc.27-én,húsvétvasárnap.
Én a Pazár Dánielnél szültem.

Cirmike
jó síelést kívánunk mi is,kár hogy nem tudtok eljönni,majd legközelebb.

Edit
nekünk bármelyik nap jó jövő héten.

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK JÖVÕ HÉTEN VALAMELYIK DÉLELÖTT A NÁLUNK MEGRENDEZENDÕ BABATALÁLKOZÓN!
Hugi és Nóra ti is gyertek el!

Többiek nektek mikor lenne jó,ideje lenne most már lefixálni egy időpontot!

Sziasztok:ERika

cseriviola
 
 


Hellóka!

Üdv Nóra! A 3. helyszín Tatabányán: Módszertani bölcsis baba-mama klub: minden szerdán 9-12-ig. Most nem tudom mennyit kell fizetni, 3-400 Ft+ ha ebédet kérsz az 245 asszem!
Mi is 14 hósan kezdtük el Somával annó! Ilyesmi korúak már biztos vannak, élvezné a csajszi!

Erika!
Én úgy csináltam a sali-krumpli főzit, hogy egy icipici vajon (margarin, olaj-amelyiket gondolod) megpároltam a fejes sali egészséges leveleit, nagyon hamar összeesik, úgyhogy a kockára vágott krumplit másik edényben főztem meg. A kettőt összeturmixoltam, pici só! De lehet dúsítani v.mi pipi, vagy pulykamellel, csirkemájjal is, ha szereti Viki! Vagy brokkolival-répával. Nekem ezeket imádta Soma. Olyan natúr ízűek! Tényleg hogy álltok a husikkal, eszi Viki?

Cirmike, Roli biztos élvezni fogja a sínapközit, tök ötletes dolog! És Te Rékától hogy fogsz tudni síelni, igaz ha sokan mentek, biztos vigyáznak majd rá felváltva! Ha tudsz csináljatok képeket!

Én azért nem reagáltam a babatalira, mert nekünk a de. nem jó, dehát mindenki mindegyiken ugye nem lehet ott! Azért Ti talizzatok csak nyugodtan, majd a képeket megnézem! Aztán meg majd ha tavaszodik és tovább világos lesz talizunk valahol du. akár a szabadban! Kép

lola77
 
 


Szia Lola!

Sajnálom,hogy te sem tudsz eljönni,szerintem legközelebb majd a máltain találkozunk tavasszal.

Köszi a saláta főzelék receptet.
Viki szerencsére nem válogatós amiket én csinálok neki,bébiételben azért van 1-2 amiket nem szívesen eszik meg.

Szereti a husit,minden nap kap szinte,kivéve mikor spenót van tojássárgájával vagy sütőtök sajttal.
Azt hiszem kipróbálom a sali főzeléket.

Tényleg most kapcsolok,hogy amikor Cirmikééknél voltunk,akkor még nem volt Somának bölcsiKép)

Várom válaszotokat,hogy ki jön és,hogy melyik nap legyen.
Cirmike,Lola-sajnos nem tud jönniKép
Lilla,Melinda,Edit-ők jönnek

Sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Én megint csak ilyen későn tudtam jönni, egyrészt aerobicon voltam, másrészt Virág beteg, egész idáig szenvedtünk, mire elaludt. Na persze el lett kényesztette a drága, a kiságyban állandóan felállt és sírt, aztán az egyik után nem bírtam már tovább, mondtam a páromnak, hogy sejtem mire megy ki a játék. Igazam is lett, letettem középre, már aludt is. Egy szempillantás alatt. Majd le kell erről szoktatunk, nem szokott nálunk aludni, csak most, hogy beteg. Elvileg csak lázas, de valószínűleg hogy fáj a torka is, mert nem akar enni. Érdekes, hogy a tápszert abszolút nem fogadja el, csak egy kis főzeléket, meg egy krémtúrót evett ma.

Erika: látom már megkaptak a receptet, én is így csináltam neki, meg is ette, ízlett neki. Próbálják ki.
Tényleg milyen érdekes, hogy attól függetlenül, hogy Viki idősebb nála, sokkal kisebb a súlya! Hát bizony mi is már sokszor mondjuk a Virágnak, hogy kis sózsák! Majdnem pont egy hónap van közöttük. Viszont a sok szép haját nagyon irigylem! Nekünk alig van hajunk, lehet hogy ebben is a páromra ütött?

A babatalálkozóval kapcsolatban: holnapra megnézem, hogy van-e valami programunk (szerintem nincs), és akkor lehet hogy mi is elmegyünk.
Köszönjük szépen a meghívást.


Cirmike: én is nagyon irigyellek, hogy mentek síelni! Egyrészt már én is régóta ki szeretném próbálni ezt a sportot, másrészt jó egy kicsit kikapcsolódni, és az tényleg nagyon jó, hogy a gyerekek is mennek. Biztos nagyon fogják élvezni, várjuk a képeket. Én nem is hallottam még ilyenről, hogy sínapközi.

Szia Nóra, én is üdvözöllek! Írj egy kicsit magatokról bővebben, ha lesz egy kis időd!

Most megyek én is aludni, szerintem már mindenki alszik közületek is.
Muszáj kicsit aludni, reggel 8-re megint megyek aerobicra. Le a kilókkal!

Sziasztok

hugodugo
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy nem reagálok, nincs időm visszaolvasni.

Mi is megyünk szívesen Erikáékhoz, bármelyik nap jó, bár talán jobb lenne, ha nem a kedd, mert akkor van orvosi tanácsadás, és oda lehet, hgoy megyünk. Köszi a meghívást, Erika.

Bálint még köhög, de már nem annyira, nem voltunk még orvosnál.

Remélem lesz majd időm ideülni.

Sziasztok

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok!

Hugi
hova jársz aerobikra?Minden nap mész?
Menyibe kerül?

Reni
jó,hogy hallani felőletek.
Akkor legyen a babatali jövő héten szerdán 10-től ha mindenkinek jó.
Várom a visszajelzéseket!

Sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Részünkről oké a szerda 10 óra.

Lilla

Kép
lillaka
 
 


Sziasztok!Először is köszi mindenkinek a barátságos fogadtatást!Erika:valóban Bélának hívják a bátyámat,ő a családjával dózsakertben lakik.A kislányom neve:Dorka,2004.12.01-én született,4130gr-53cm,burokrepesztéssel 4 óra alatt.Én dr.Lollok Zoltánnál szültem.Pénteken nem tudunk elmenni,mert vizsgázni fogok,de jövőhéten már igen.Edit:mi az Újhegyben lakunk.Magunkról:8 éve ismerkedtünk meg a párommal,2001-ben volt az esküvőnk és 2 év sikertelen próbálkozás után fogant meg a Dorka.Én szociálpedagógusként diplomáztam 2004-ben Esztergomban,most első éves vagyok Pesten a Pázmányon,mint jogász hallgató.Nem könnyű Dorka mellett,egyenlőre a "túlélésre"törekszem.Van albumunk itt a babaneten,Dorka88 néven.Próbáltam feltenni ide is képet,de nem sikerült,mindig azt írja,hogy túl nagy a kép mérete.Erika:köszi a meghívást baba-mama találkozótokra,szivesen megyünk,nekünk jó a szerda.Remélem mindenkinek válaszoltam a kérdéseire,sziasztok:Nóri
vnora
 
 


Szia Nóri!

Köszi a részletes bemutatkozást,megnéztem az albumotokat,nagyon édes a kislányod,na meg ti is aranyosak vagytok.
Tesódéknak ikreik vannak ugye?
Fiúk vagy lányok?Van nekik albumuk?
Jó kis súlyú volt a kislányodKép
Nem lehet könnyű gyerek mellett tanulni,van segítséged?


Lilla
köszi a visszajelzést.

Rita,Reni,Edit,Melinda,Hugi nektek is jó a szerda 10 óra?

Sziasztok:Erika
Sziasztok:ERika

cseriviola
 
 


Szia Nóra!

Nagyon édes a kis Dorka az albumotokban, leginkább a kis tüsi haja tetszett, meg a hintában alvós! (Remka, látod! Nemcsak Martin...! Kép)
Nem semmi, hogy jogász leszel, majd ha lesz ilyen irányú kérdésem, lesz kihez fordulni! Kép
A 2 év sikertelenség közben jártatok kivizsgálásra, kiderült hogy volt-e valami gond! Hajni biztos kíáncsi lesz, sajna őt érinti! De biztosan bíztatni tudod majd!
Ja és Áginak (V.szőlős-de mostanában nem tud írni, mert jan. elején műtötték a pár hetes babáját) is Dorkája van!

Remka, mizújs veled mostanában? Te hogy állsz a suliddal, most halasztassz még? Martin éjjeli felkelései megvannak még?

lola77
 
 


Sziasztok!

Kivételesen ilyen korán itt vagyok, férjem elég hamar hazajött a munkából, most ő játszik a csöpséggel.

Nóri: próbáltam megnézni az albumotokat, sajnos nem sikerült, azt írta ki, hogy üres. Majd később megint megpróbálom, hátha már jó lesz. Nagyon szép neve van a lányotoknak, nekem is tetszik, de a családban már van egy, úgyhogy szóba sem jöhetett nálunk.

Biztos nehéz most neked tanuli, bár ha érdekel és szívesen csinálod, akkor biztos könnyebben megy. Irigylem az olyanokat, aki pici baba mellett tudnak nagyon komoly és nehéz dolgokat tanulni.

Erika: egyenlőre nekünk is jó a szerda 10 óra, remélem addigra Virág is meggyógyul. Sőt, biztos vagyok benne, mert holnap kijön a doktor néni és megnézni. Amúgy is jönne a szokásos vizsgálatokra, de most ez a kettő egybeesett.

Enni még mindig nem nagyon akar, ma egy kis barackjoghurtot, meg egy kis alma-banán csirkehúst tudtam beléimádkozni. De most elég jó kedve van, napközben többször is volt olyan, hogy csak úgy ok nélkül elkezdett sírni. Már csak 38.4 a hője, remélem hamar meggyógyul.

Aerobicra a Kanári Fitnesszbe járok. Már elég rég elkezdtem ott, aztán abbahagytam, kipróbáltam egy másik helyet is, de az aztán bezárt, visszamentem hozzájuk. Aztán amikor terhes lettem megint abbahagytam, de most muszáj volt elkezdenem megint, mert eléggé elkényelmesedtem itthon és kezdtem nagyon megijedni, attól, amit a mérleg mutatott. 9 kg-ot szedtem fel terhesség alatt és lassan ott tartottam, amikor 40 hetes terhes voltam. Ha minden igaz, akkor sikerült már négy kg-tól megszabadulnom. Nem járok minden nap, egy héten kb. 2-3-szor, attól függ, hogy tudom a babafelügyeletet megoldani.
Az az igazság, hogy általában reggel 8-ra megyek, mert akkor nincsenek olyan sokan, mint a délutáni órákon, több parkolóhely is van (elég kicsi a parkoló) és nem kell kapkodni az öltözéssel, mert nincs utánunk több csoport.

Ha bejelentkezel előre, akkor 530 Ft egy óra, ha bejelentkezés nélkül mész, akkor 680 Ft, de érdemes bejelentkezni, főleg azért, mert nem biztos, hogy van még hely, elég sokan járnak, potyára ne menjen az ember. Ha bérleted van, akkor 4500 Ft egy bérlet és 10 alkalomra szól.

Most februárban lesz állítólag akciós tornabérlet, de e-mailben értesítenek mindenkit. Állítólag legutóbb az első nap elfogyott az összes akciós bérlet, akkor 2900 Ft volt.

Nem bírom végigcsinálni az órákat, szoktam csalni, de nagyon szeretek odajárni, mégis csak többet mozgok, mint a semmi. A tulajdonoscsajhoz szeretek járni, nagyon aranyos és biztatja az embereket. Dübörög a zene mint a fene, és amikor egyszerre sikerül mindenkinek lépni a step-padról, vagy a bosuról, az tök jó érzés.

Tényleg! Kinél hogy zajlott a névválasztás? Mi lett volna a baba neve, ha az ellenkező nemű lett volna? Mi nem tudtuk egész idő alatt, hogy fiú lesz vagy lány, senki sem tudta megmondani, még a 4D UH sem. Örülök, hogy lány lett, lányt akartam nagyon, fiúnevet nem is nagyon tudtunk választani.
Nekem először a Virág nem tetszett, a párom választotta, de úgy örültem, hogy végre mondott valamit, hogy elfogadtam, aztán idővel nagyon megszerettem, most már semmi gond nincs vele. Általában kisVirágot, csillagVirágot mondunk neki vagy valami hasonlót. Csak akkor van gond, mikor képeskönyvet mutogatok neki és ott is virág van, szerintem akkor már ő sem érti, hogy lehet ez

Most már nem írok többet, így is elég hosszú sikeredett.

Jók legyetek, sziasztok!

hugodugo
 
 


Sziasztok!Erika:tesóméknál iker fiúk vannak,most másfél évesek,igaz koraszülöttek voltak,26 hétre.Nekik nincs albumuk,de majd töltök fel róluk egy képet a sajátunkba,jó?Nem olyan nehéz a suli,csak nincs túl sok szorgalom(nekem).Van segítség,de inkább akkor tanulok,ha alszik a Dorka.Dorka súlya:tényleg nagy volt és meg is lepett vele minket.....hát az ülésen nem gondolkodtam kb.6 hétig. Lola:igen,jártunk vizsgálatokra,nekem nagyon rossz eredményeim voltak a hormonszint méréseknél,nem volt tüszőérésem.Sok volt a bonyodalom,de megérte.Ági babájának mi a baja?Illetve mi volt?
Sziasztok!!!Nóri
vnora
 
 


Szia Hugi!Az albumunk biztosan nem üres,remélem később sikerül megnézned.Nagyon ismerős vagy nekem,nem jártál régebben a Vadorzóba?A névválasztás nálunk úgy zajlott,hogy mindketten választottunk neveket,de egy sem volt azonos.Így amikor a kórházban voltam(10 hetet feküdtem bent),elég mérges voltam,hogy nem jutunk közös nevezőre,így a férjem kezébe nyomtam egy utónév könyvet,és megkértem rá,hogy akkor jöjjön legközelebb be,ha talált egy nevet.Így lett Dorka.Szia
vnora
 
 


Szia Nóri!

Sikerült megnézem az albumotokat, nagyon édes a kislányod! Nagyon-nagyon tetszik a tüsi haja! A hintás kép a legtutibb!

Én nem ismertelek meg, a Vadorzóban éltemben kétszer voltam, szerintem nem onnan ismersz. Majd ha többet beszélgetünk biztos kibukik a dolog.

Sokszor előfordul, hogy az anya meg az apa nem tud megegyezni a nevekben, hallottam már olyanról, hogy az anyuka annyira ragaszkodott egy névhez, hogy abszolút nem engedett belőle, pedig az apukának nagyon nem tetszett. Rimánkodott, hogy ne lány legyen, mert akkor nem azt a nevet kapja (már nem emlékszem mi volt, de nekem sem tetszett), és "sajnos" lány lett, anyuka nem engedett, maradt az a név, apuka nagy bánatára.

Most mennem kell Virág elég nyűgős lett, pedig most olyan jó kedve volt, kezdtük azt hinni, hogy már gyógyulgat.

Szia

hugodugo
 
 


Sziasztok!

Bocs,de most nem tudok hozzászólni,csak a tali miatt jöttem.
Szerda 10 óra nekünk is jó!

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Sziasztok!

Melinda,Reni,Rita
Nektek is jó a szerda 10 óra a babatalira?

Edit
köszi a visszajelzést!
Sziasztok:Erika

cseriviola
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?