Új privát üzeneted érkezett!

Na, azért öröm, hogy ilyen is van...

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok, jó zimankós reggelt! Kép

Edina, mi most szeretnénk négyemeletesbe költözni... KépKépKép
A 6 hét nekem is soknak tűnik, kicsit. Mert tényleg nem lehet túl jó a babának sem a bezártság. Ki lehet vinni szerintem korábban is. Na jó, tényleg nem kell vele 2 hetesen a teszkóban vásárolni, de sétálni egy félórát/órát biztos lehet. Meg van annak a gyereknek jelzőkéje, hogy szóljon, ha már sok neki, nem? Én ebben bízom csak, hogy meg fogom érteni azokat a jeleket, amiket a babuci küld majd. Kép Abba is bele kell majd tanulni, de úgyis menni fog! Kép
Egyre erősebben gondolkodom azon, hogy mikor hagyjam itt ezt a ... munkahelyet. (... helyére szabadon választva beilleszthető bármi Kép) Erőteljesen gondolkodom a február elejében. Jövő héten töltjük a 20. hetet. Az a végső időpont a főnöknek, hogy normálisabbá váljon. Kedden úgyis megyünk tanácsadásra, majd ott is megkérdezem.

K

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Jó reggelt! Hideg van? Én csak az ablakon sasolok ki...Kép.
Kriszti, négyemeletesben hányadikra akartok költözni? Mi a negyediken lakunk, és felfelé akadnak gondjaim. KépEddig földszinten lámpa fel, simán felértem. Most szintenként kell kapcsolni a lámpát...A babakocsin már most agyalok, mert innen lecipelni egy nap kétszer irtó strapás, babakocsitároló meg nincs. A pincébe hogy tegyem le, hideg is lesz, meg büdös is.
Na most, nekem azért nem szentírás, amit a védőnéni mond. Ha jó idő lesz, miért ne vihetném ki a gyereket? Biztos attól van a sok depis anyuka, hopgy betartja ezt a 6 hetet...Kép A másik: a védőnő azt is közölte, hogy ők minden gyereknek LÁTATLANBAN javasolják a terpeszbetétes pelenkanadrágot...Miért kell a gyereket egy természetellenes tartásba kényszeríteni, ha egyszer nincs gondja? Ha lesz, ráadom, de ha nem, én nem kínzom vele. Barátnőm kisfiát is 4 hónaposan ugye behívták szűrésre. Röntgen negatív, fizikális vizsgálat negatív, de azért anyuka adja már rá. Ráadta, 2 napot végigordított vele a gyerek, levette róla, azóta se került elő.
Kriszti, én Debrecenben a Vág utcán laktam, költözzetek oda, azokban a házakban van babakocsitároló...Kép

KépKép
pedina
 
 

 
 

A négyemeletesben mindegy az emelet, ha nem tetőtéri lakás, akkor jöhet a negyedik is. Kép Amit eddig megnéztünk, ott mindenhol volt babakocsitároló. Szerencse, mer tén sem szívesen cipekednék minden nap 2-szer az egyre nehezebb gyerekkel + a kocsival. Kép
Ezt a terpeszbetétes pelenkát már én is hallottam. keresztlányomra rámondták, hogy csípőficamos, pedig szerintem "csak" az izmocskái voltak letapadva. Nem is hordta ő sem sokáig ezt a kényszerzubbonyt. Jártak masszírozni és érdekes módon semmi baja nincs. Most 3.5 éves, de olyan fürge, hogy még! Kép
A Vág utca merre van?

K

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Tócóskert, Kishegyesi társasházas oldala.

KépKép
pedina
 
 


Az nekünk nagyon messze van az egyetemtől. Lusták vagyunk... Most a Görgey-n lakunk, és nem nagyon szeretnénk messzebb kerülni. Bár a Tócósvölgyön már gondolkoztunk.

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Edina, a stria elleni krémet hol vetted, és mennyibe keült? Neked van ugye a Milupa, vagy az Avent?

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Nekem Milupa van, az Aventes sem lehet rossz. DM-ben vettem, asszem 8 vagy 900 Ft-ért. Kb. 2 hétig elég. De én csak a hasam kenem vele, mert szerencsére máshol nem híztam. Schwangerschafts-creme, ilyen szép neve van, ha magyarul nincs ráírva. Kép De szerintem a DM-ben van Aventes is, csak amikor én először vettem, akkor nem volt, ez a Milupa meg bevált. A barátnőm az Avonosra esküszik, neki az előjött csíkokat is elhalványította.

KépKép
pedina
 
 


Még jó, hogy tanulok németül... legalább ki tudom olvasni, amit írtál... KépKépKép
Egyenlőre én is csak pocakra hízok, bár ma reggel ismét nem kellett volna a mérlegre állni. Hihetetlenül sokat mutatott. Csak amiatt aggódom, hogy ezt fogja mutatni a védődő mérlege is.Kép Pedig nem érzem magamon, hogy híztam volna. Minden régebbi ruhámba beleférek a combommal, persze van, amit már nem tudok begombolni. Talán a fenekem nőtt még egy kicsit. De akkor sem akarom elhinni, hogy először fogyok egy kilót és utána arra hízok még 5-öt. Kép
Akkor veszek majd ilyen krémet, kipróbálom. Köszi.

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Engem a tanácsadáson úgy mértek, hogy be voltam öltözve mint egy mikulás, még először a kabátot is rajtam akarták hagyatni. Én otthon reggel szoktam mérni magam egy szál bugyiban, és azért van néhány kiló különbség a két mérés között.És elég borzasztó, hogy mindenhol az a súly szerepel amit ők beirtak a kiskönyvbe!
A héten még nem is mértem magam! Holnap reggel megteszem-ha merem!

KépKép
editmaci
 
 


Kép
Az a bajom, hogy nekem bugyiban is mást/többet mutatott a mérleg! De ma reggel ruhástól álltam rá, ahogy ott szoktak, úgy méretkeztem. Kép Elég elszomorító!

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Jelentem én 73 vagyok a védőnő szerint, szerintem meg 70,5...Elvileg a 8 hónap alatt (holnaphoz egy hónapra szülök!!!) 13 kilót híztam. Ez szerintem korrekt, pláne, hogy sok a víz rajtam. Amúgy szinte csak a hasamon, csípőmön, mellemen van plusz. Azt mondják, hogy vagy 8 kiló az első 2 hétben leszalad...

KépKép
pedina
 
 


Én 79-et mértem ma reggel. De ez is olyan furi, hogy ha reggel nem tudok kakkantani, akkor még az előző estinél is nehezebb vagyok. És ma reggel sem ment.
A szüléskor simán lemegy a gyerek súlya, plusz a méhlepény vízzel, ami szintén majdnem a gyerek súlya. Én 73-mal kezdtem. És nem akarom elhinni, hogy ennyit híztam.

KépKép
KépKép
anittik
 
 


? Miért nem működik ez a vacak???

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Jellemző, hogy most már megy! Kép

Csak el akartam újságolni, hogy milyen olcsón vettem nadrágot, szoknyát és tunikát. Összesen 5500 Ft-ot fizettem érte a Kobrában.

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Van egy fölösleges Baba magazinom.ugyanis vettem én is egyet, és küldték azt is aminek visszaküldtem a kuponját.Ha valakinek kell, szivesen átadom az egyiket.Vannak benne elég jó dolgok(fürdetés, az újszülött mozgatása, stb), és vannak hozzá akciós kuponok is.

KépKép
editmaci
 
 


Edit, elküldöd nekem? Címet küldöm mélben. Kép

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Na, csajok:alakul az a Lili-találkozó. Kép Az UH-os néni szerint gyermekünk "egyértelműen lány". KépÚgyhogy mától szólítsátok Lilinek. Ennek örömére megvettünk neki szinte mindent és végre ruhákat is rózsaszínben. KépMondjuk az az egyértelmű lányság kb. 5 perc noszogtatás és keresgélés eredménye, mert úgy összeszorította a combját, mindamellet, hogy hátat is fordított az elején. Ami elgondolkodtató, hogy az UH-s hölgy felkiáltott, hogy "mekkora haja van!", pedig ő aztán rengeteg babát látott már, hajjal és haj nélkül is. Én ezt pont nem láttam - a szokásos póz miatt- de a férjemuram szerint "legalább a válláig ér", ami vélhetően enyhe túlzás részéről, de elgondolkodtató. Kép És 2,53 kiló. NST-n is voltunk, azon folyton odébb mocorgott, így a 15 perc fele azzal ment el, hogy kerestem a gyereket Kép.

KépKép
pedina
 
 


Annyira irigyellek Edina, hogy már itt tartotok!
Biztos nagyon jó érzés, hogy már ilyen sok mindent tudtok róla.
Szép nagy baba lesz.Nekem a munkatársam 2,7 kg-mal szülte a fiát!

KépKép
editmaci
 
 


Mikorra vagy pontosan kiírva?

KépKép
editmaci
 
 


Na, csajok kezdem a hányást. Pont időben, nem?
Most semmit nem ettem össze! Krémtúrót ettem. Az ilyen tejes dolgokkal lenne gond? Bár a múltkor húst sütöttem és attól jött ki, most pedig Robi sütött húst. SZóval a tejes cucc+ hússütés nem jön be esténként.

Edina, te sem tudod a 4D-s UH-k elérhetőségét? El kellene mennem,de nem találom a számokat, hogy bejelentkezzek!

Kép
tokajkincse
 
 


Kicsit fordítva működnek nálad a dolgok Orsi,nem?? Már ilyenkorra túl kellene lenni a hányós időszakon.Bár szerintem ez sem törvényszerű, egyéntől függ.Egyébként már vagy egy hónapja nekem sem volt hányingerem, de most a héten vagy háromszor éreztem, hogy valami nem az igazi a gyomromban!Remélem lassan teljesen túl leszek rajta!

KépKép
editmaci
 
 


Orsi, nem most kéne hánynod...Vagy mostanában mozdul a babóca,mert állítólag van aki akkor hány? Kép
Február 20 és 28 között kérem a téteket a szülés napjára vonatkozóan, ezen még vita folyik, gondolom, majd csak a szülés ténye dönti el. Kép
Akarjátok látni Lilit?
Elég szokatlan pózban készült róla a fotó, háttal...A feje van rajta, a fél füle, meg valóban látszik a nyakába lógó haja. KépAmúgy nehéz meggyőzni, hogy forduljon szembe...Kép
Kép
Orsi, a megyeiben is van 3 (4?) D. A telefonszámot nem tudom, 515-200 a központi, és ott ha kéred a a nőgyógyászati tömb ultrahangot biztos tudnak segíteni, vagy meglepően tájékozott ott a portás is Kép. Meg a Lithoterápiás intézetben is van tudomásom szerint és a Vasgyári kórházban. Ha nem diagnosztikai céllal szeretnétek, akkor inkább várjál vele szerintem, mert nem annyira "látványos" mint később.
Megvan a kiságy, a babakocsi és minden egyéb kütyü a babának. A Tégelben a babaruhákat kivéve mindennek elég korrekt ára van. Ha nem vagytok babonások: most a Corában jó áron vannak babacuccok...és a Tégelben is téli akció van, egy 10essel olcsóbb volt a kiságy és a babakocsi is, így elgondolkodtam a légzésfigyelőn...Nem tudom, szeretnék is, de olyan frászban lennék miatta...Kép

KépKép
pedina
 
 


Na, mejöttem!
Voltunk disznóvágáson. Semmi hányás. Pedig ott aztán voltak szagok!

Először jön a fejfájás, majd levegő kell és a végén hányás. De ez kb. 1 perc leforgása alatt. Mindegy, csak elmúlik!

Most benyomattam egy fél meggybefőttet. Fincsi volt!

Hát az Uh csak azért kell, mert szeretném tudni, hogy minden ok. Költözünk, autót veszünk és mindez a babára épül. Nem szeretném, ha baja lenne. De én még a szívét sem hallottam. Szóval ha már fizetek érte, akkor elvárom, hogy nézzék meg rendesen és kérdezni is jobban merek.
A Semmelweisbe fogok menni, mert állítólag az a legjobb. Remélem ha hétfőn bejelentkezem, akkor csütörtökig megnéznek! Akkor kell menni intézni az autót!

Orsi

Kép
tokajkincse
 
 


Orsi!
A meggy nálam is nyerő volt... Vagy egy héttel ezelőttig, most már annyira nem kell a babócának, gondolom eltelt vele, most sütikorszak van.
AFP-d mikor esedékes? Az ottani UH azért alapos.
Ma összerakjuk a kiságyat, aztán már csak egy szekrény hiányzik Lili szobájából (de azt is kinéztük) és jöhet. Jövő héten kezdjük a 36. hetet, úgyhogy lassan szinte bármikor számíthatunk az érkezésére. Eddig azt mondtam, hogy fasza gyerek vagyok és fájdalomcsillapítás nélkül szülök... Anyám szerint merészség...Nem tudom, idegenkedem az EDA-tól, mi van ha eltolják? Meg állítólag anélkül gyorsabb a történet. Már Lilivel megbeszéltem,hogy majd segít nekem, hogy gyorsan végezzünk Kép. A dokival erről még nem beszéltünk, pénteken úgyis folyton rohant szegény...

KépKép
pedina
 
 


Hát megint szarul lettem a meggytől, de nem hánytam!
Egyébként azt hiszem tegnap a picit éreztem. A hasamon volt a kezem és mintha rúgott volna. A hasam mozgott. Ilyen pici apró rezdüléseket lehetett látni és ilyen vibrálást. Belülről nem nagyon éreztem, de a Párom is megerősítette, hogy ő is érezte és szerinte a picink. Reggel is éreztem és egyre bitosabb vagyok benne, hogy ez bizony a gyermekünk.

Afp-t febr. 7-én veszik le és csak febr. 22-én kell mennem uh-ra. Addig pedig már itt lesz az autó és az albit is fel kell mondani. Szeretnék biztos lenni abban, hogy eddig minden ok. Tudom, hogy nem mehetünk biztosra, de én azért szeretnék amennyire lehet. Most kezdtem a 15. hetet és még nem nézték a szívhangját. Ha most nem lenne az a kocsi és költözés nem lennék ilyen bizonytalan, de azért ez a lépés olyan 3-4 évre szól és nem szeretném, ha ezen múlna. Nekem eddig szinte semmibe nincsen a terhességen. Nem fizettem a dokinak, a vitamnokat is Párom egészségbiztosításából fizettük. Csak az a 3 felső, amit vettem 4500-ért. Úgy gondolom, hohgy akkor rászánok ennyit. Jó, nyílván 12 000 ft-ért vehetnék neki mást is, tudom, de úgy érzem ezt meg kell most tennem a saját megnyugtatásom miatt.




Orsi

Kép
tokajkincse
 
 


Amikor Lili először mocorgott, olyan érzés volt, mintha buborékok pattannának a hasamban, később izomrángáshoz volt hasonló, aztán már egyértelműen rúgott. Mennyi vagy most 14-15 hetes? Már érezheted a mocorgást. Lili már akkorákat rúg néha, hogy csillagokat látok. Kép De nem a rúgás a legédesebb, hanem amikor kitolja valamelyik végtagját, fejét vagy fenekét, és csikizni kell, hogy húzza vissza. Kép

KépKép
pedina
 
 


Ilyen buborékokat már érzek 2 hete. Ahogy írtad ilyesmi az enyém is! Egyébként szerintem 1-2 héttel el lehet számolva is akár. Majd ha megyek erre a 4D-re, akkor megkérdezem, mennyi is lehet.
AMúgy a 12 000-be csak a vizsgálat van? Mert én szeretném akkor dvd-re felírni és 1-2 képet kérni. Azért külön kell fizetni?

Kép
tokajkincse
 
 


Nem, valami van az alaptarifában. A megyeiben ki van írva, de őszintén szólva nem néztem. Annyi biztos, hogy ott 1000 Ft egy fénykép...Mármint a 4D-s. A Tégelben kaptam egy tájékoztatót erről, csak lent van a kocsiban, és marhára nincs kedvem lemenni érte a 4-ről, meg ebben a hidegben.

KépKép
pedina
 
 


Hagyd csak! Majd kiderül!

Kép
tokajkincse
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

Látom, az első Lili megvan a találkozóhoz! KépKép Edina, igazán nagyo öröm lehetett, hogy végre megmutatta magát! Amúgy, amilyen szégyenlős a babud, majdnem biztosra vettem, hogy lányotok lesz. KépKépKép
Orsi!
De jó, hogy ilyen hamar érzed a manócskát! Lassan kiderül akkor nektek is a neme, ha sikerül bejelentkezned a 4D-re. Mi még nem akarunk odamenni, mert zajlik az élet körülöttünk. Ha minden jól megy 2 hónapon elül már új lakásban kezdjük el berendezni Zsombi szobácskáját! Kép
Egyébként kis csibész ám, mert csak akkor mocorog, amikor ő akarja. Ha Zoli kéri, azért sem! Kép És általában estére kezd feléledni, és akkor jó kis bulit csap a pocakban. Éjjel felkeltem pisilni, és ez nem tetszett őméltóságának, alig tudtam visszaaludni, annyit méltatlankodott. Nem tetszett neki, hogy oldalra fordultam. Micsoda gyerek! KépKép De úgy szeretem!

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Sziasztok!
Orsi!Ha úgy érzed, hogy téged/titeket ez az uh. megnyugtatna akkor mindenképp menjetek el.Lehet, hogy mi is elfogunk menni, de Imire nem egyszerű az ilyen "extra" kiadásokat rábeszélni.De mostmár majd te be tudsz róla számolni, mert személyesen még nem beszéltem olyannal akinek lett volna 4D-s uh-ja.Szerintem az alapdíjban benne a film és a kép is.De ezt nem tudom pontosan.Majd írj, hogy mikorra kaptál időpontot!

Edina!
arra nem gondoltatok még, hogy a légzésfigyelőt kölcsönzitek? Én láttam az SZTK-ban és nálunk a védőnőnél is kiírva, hogy légzésfigyelő és csecsemőmérleg házhozszállítással köcsönözhető. Úgy csak nem lehet olyan drága .

KépKép
editmaci
 
 


Akkor izgalmas két hónap elé néztek Kriszti! Kell valamit újítani a lakáson amit vesztek, vagy beköltözhető állapotban van?

KépKép
editmaci
 
 


Holnap 17,30-ra megyünk mozozni! 12 000 a film és kép is.

Mi is költözünk ugye, ha minden jól megy! Jaj, imádni fogom! De legalább a jogsi és a pakolászás lefoglal majd és repül az idő. Bár nekem ez a január nagyon elment!

A Baba mozi száma: 06 46 555 691 És az 5 mellék volt az.

Már megint bugyogok. ennyire nem lehetek beképzelős, hogy a gyerek az.

Edit, egyébként nem értem,ho ha te 1-2 héttel mögöttem jársz, akkor hogy lehetsz kiírva 2 nappal későbbre?

Megbeszélem a gyerekkel, hogy július 8-án szülessen. Eredetileg akkor kellene. 06.07.08. Tök jó születési dátum, nem?

Kép
tokajkincse
 
 


Edit, még konkrét lakás nincs, egyenlőre egész héten azután fogunk kajtatni. Izgi lesz, az tuti. Azt sem bánnám, ha teljesen lelakott a lakás, mert akkor nem kerül annyiba.

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Orsi!
Én most vagyok 14 hetes,és két napos.Az utolsó menstruációm okt.15-én volt, és ahhoz számították ki a 07.22-ét.

KépKép
editmaci
 
 


Ja, akkor jó. Nekem szept. 23... De ha okt. 13. írok be utolsónak akkor jön ki a júl.20.
Én 14 + 4 vagyok ma. De szerintem lehet egy héttel több is. Majd kiderül.
Nem bugyborékol a hasad? Te nem érzed még?

Kép
tokajkincse
 
 


Kriszti, hogy izgi lesz az biztos, bár én már a vége felé nagyon untam.igaz mi elkezdtünk már keresgélni a lagzi előtt is,majd ez abba maradt a készülődés miatt.De akkor már nagyon sok lakáson túl voltunk, kettőt elvittek az orrunk elől olyanok akik készpénzzel fizettek, úfyhogy jó is volt egy kis pihenő!
Aztán amikor hazajöttünk a nászútról ez volt az első lakás amit másnap megnéztünk; még aznap le is foglalóztuk, hogy nehogy elvigyék ezt is az orrunk elől.A bőröndjeink még nem voltak teljesen kipakolva, de a lakás 1/10-e már a miénk volt.
Egyébként itt Miskolcon nagyon szemtelenek voltak néhány helyen.Volt, hogy teljes romhalmaz lakást ugyanannyiért akartak adni, mint mondjuk egy kevésbé lelakottat!

KépKép
editmaci
 
 


Hát, esténként szoktam érezni "furcsaságokat", de nem gondoltam még rá, hogy ez az lehet.Mostmár jobban fogok az ilyenekre figyelni!Nyugalmi állapotban érzed inkább?

KépKép
editmaci
 
 


Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy ti ha hazaviszitek a bébit a kórházból akkor veletek lesz egy szobában néhány hónapig, vagy rögtön külön szobába teszitek? Én most állandóan ezen agyalok, hogy hogy lenne a legjobb mindenkinek.Mert minek rendezzem be most szépen a szobáját, ha úgyis amikor megszületik akkor szét fogom szedni!? Két helyre meg nem akarok berendezkedni!

KépKép
editmaci
 
 


Igen este mikor lefekszek hagyatt. Pár perc kell, míg gondolom lenyugszom és a pici rákezdi. Igaz kis erőtlen mozgások még.

Kép
tokajkincse
 
 


Jó reggelt, de korán keltetek.
A babát általában csak olyankor érzitek először, ha nyugton vagytok. Amíg ringatod a seggecskéjét, nincs kedve mocorogni. Kép
Kész a babaszoba! Már csak egy komódot kell venni, meg kimosom a cuccait, mert mindennek olyan boltszaga van...
Én mindenképpen szeretném, ha Lili kezdettől fogva külön aludna. Egyrészt nem fér már a mi szobánkba (ígyis kitúrt minket a hálószobánkból Kép), másrészt meg jobban szeretik az állandóságot. Jobb neki, ha folyton ugyanazt látja, amikor felkel, ez biztonságot ad, nem kell újra hozzászoknia valamihez ha "költözik" Kép A velünk egy ágyban való alvást kezdettől fogva nem támogatom, félnék, hogy ráfekszünk, meg azért mi is jobban tudunk így pihenni, kedves férjekről nem is beszélve.

KépKép
pedina
 
 


Én nem értem, hogy miért este jön rájuk az ugrándozhatnék. Mondjuk ez megmarad majd születésük után is, amikor majd le kellene feküdni, mert másnap ovi van. Akkor is majd este akarnak majd legjobban játszaniKépKép

Edit, egyébként ez a lakástéma itt is ilyen. Ha a Vezér úti lakótelepen árulnak lakást, akkor az tökmindegy, hogy mekkora (60-74nm) és milyen állapotú, kapásból 13 M-nál kezdődik az ár. Láttunk lelakottat is ennyiért, de olyt is, amit csak ki kellene festeni és már mehetnénk bele lakni. Szóval gáz, de legyen valami, aztán lehet alkudni. Majd apósom meg megmondja, hogy szerinte érdemes-e odaköltözni, vagy sem. Mégiscsak építőipari szakember, nagyon ért hozzá. Ebben nagyon adok a véleményére.

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Az előbb kihagytam a baba-alvást.
Mi is külön szobában szeretnénk "elhelyezni" Zsombit. De: Zoli éppen akkor, reményeink szerint, már a doktoriját írja, és kell neki majd a nyugalom, ezért a babuci szobájába beteszünk nekem egy ágyat, hogy ha felsír éjjel (bízunk benne, hogy nem lesz sok ilyen eset), akkor ne kelljen Zolin átmászva bemennem majd hozzá. Vagyis egy darabig mi ketten fogunk külön aludni. Azt semmiképpen nem akartuk, hogy együtt aludjunk majd a babával. Felsorakoztattuk az érveket-ellenérveket, és így döntöttünk. Kép

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Jó egy szakember a háznál!!!
Edina, örülök, hogy hasonló véleményen vagyunk.Csak azért mert a múltkor a munkahelyemen megemlítettem, hogy mi úgy tervezzük, hogy külön lakik majd a pici; és úgy néztek rám mint egy gyerekgyilkosra. Az hogy velünk egy ágyban aludjon nem is jöhet szóba, mert ahogy Imi alszik, az néha még rám is veszélyes!!!

KépKép
editmaci
 
 


Ez is jó megoldás Kriszti! Nem elvetendő; de nekem Imi olyan mint egy gyerek nem szeret egyedül aludni.De ez majd kialakul akkor ha már meg lesz a gyerek, s meglátjuk milyen az alvókája!Remélem ebben az apjára üt majd!

KépKép
editmaci
 
 


Szerintem egy csecsemőis egy kis egyéniség, és újszülött korától kezdve kell hagyni, hogy kibontakozzon. Kép Úgyis egész nap együtt van vele az anyukája, éjjelre neki/mamájának is kell egy kis szabadság. Persze az, hogy egy szobában alszunk nem jelenti azt, hogy örökké így lesz, és minden éjjel, mert ugye kell annak a gyereknek egy-két kistesó is Kép. Meg az anyukájának is kell nyugalom. Néha remélem Zoli is felkel majd megnézni Zsombit.

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Én úgy tudom, hogy a gyerek fél éves koráig nem jó, ha egyedül van a csecsemőhalál miatt. Nekem jobb lesz, ha mellettem van, mert ha fel is kelek és hallom, hogy szuszog, akkor megnyugszom. Én ilyen szempontból idegbeteg leszek. Nem bírnék kimászni másik szobába csak azért, hogy halljam lélegzik-e. De ha így tervezitek, akkor mindenképpen vegyetek légzésfigyelőt!
Egyébként kinek hogy a jó, úgy csinálja.

Kép
tokajkincse
 
 


A légzésfigyelőn már gondolkoztam, sok jót hallottam már róla, de rosszat is. A rossz talán csak annyi volt, hogy nagyon kicsi, és ha a baba lekúszik róla álmában, akkor is beriaszt. Kép

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Egész nap hiába írtam, nem akarta elküldeni a piszok.
Én is hallottam a légzésfigyelőkről, hogy sokszor tévesen riaszt. Asszem, hogy a volt Fonoda-udvarban lévő gyermekáruházban volt kiírva, hogy lehet azt is meg, mérleget és egyebeket kölcsönözni, elég korrekt havi összegért. A mérlegen is elgondolkodtam, de aztán arra jutottam, hogy tanácsadáson úgyis meg fogják mérni, meg szemmel is látható a változás rajta, azon meg felesleges agyalni, hogy egyik nap hány grammal szopott többet vagy kevesebbet, mint máskor. Azért az is érdekes, hogy olvastam, hogy a cumis babáknál pl. egyáltalán nincs bölcsőhalál, kevésbé hasfájósak, sírósak. De közben meg ellenzik a cumit.

KépKép
pedina
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?