Új privát üzeneted érkezett!

Fanni Kép
A sok az annyi, amennyi beléd fér! Nem nagyon tudok számszerűsíteni, valahol biztos leírta már valaki, hogy pontosan hány gramm fehérjére van ilyenkor szükség, de a lényeg az, hogy amennyit csak tudsz, túlenni nem fogod magad, az biztos! Kép
A "szakirodalom" napi 3-4 liter szénsavmentes ásványvizet ír, én erre képtelen vagyok, örülök, ha az alsó határ megvan a vízből, ha már nagyon nem akaródzik vizet inni, közbeiktatok egy-egy pohár rostos gyümilevet, meg persze jó, ha sok levest eszel. Na így kb teljesítem a napi folyadék előírást.
Fehérjéből is amennyit csak bírsz...naponta 2x valamilyen nem zsíros hús, lehetőleg nem szénhidrát körettel, reggelire, tízóraira, uzsira, vacsira valami, ami lehet joghurt, kefír, sajt, túró, tojás, tej... és napi 2 banánturmix.
Aztán vannak a fehérje koncentrátumok por vagy shake formájában...ha már a füleden jön ki a sok hús meg kefír.
Nagyjából ez jutott most eszembe, de érdemes olvasgatni az archívban is, mert többször is előkerült már a téma.

Nina Kép
Örülök, hogy minden rendben! Jó volt olvasni a beszámolódat, csodálatos lehetett újra látni a Babátokat! Nagyon jó ez a kép! Kép
hajnesz
 
 


Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi Kép
A II. Klinikán fogok szülni. tegnap estére már túltettem magam a dokin, egyébként is elég vacak passzban voltam hétfőn, már bőgve mentem be a dokihoz, mert előtte épp a nyuszimról beszélgettünk kint a párommal... szerencsére úgy néz ki, hogy nem kell elaltatni, legalábbis egyelőre. bár még mindig nem tudom, hogy fogjuk megoldani a kezelését, ha meglesznek a lányok...
ja, és ma éjjel kitaláltam (mert hogy fél1 óta nrm alszom már megint), hogy jövő szerdán egy hosszú kérdéslistával fogok megjelenni nála, és nem tágítok, míg mindet meg nem válaszolja!!! Kép

tegnap egyébként a nyákdugó is kijött egy némi vérrel, ami persze a vizsgálattól volt...

Nina Kép
örülök, hogy minden okés a babócával, és hogy nem visel meg a terhesség eleje!
tralllala
 
 

 
 

TralllalaKép
Azt hallottam, hogy ha elmegy a nyákdugesz, akkor csak pár nap a szülésig. Persze azért itt is vannak kivételek!
Lehet, hogy a jövő szerdai listára már nem is fog sor kerülni???
Szorítok, hogy minden rendben legyen!!!

FanniKép
Most fagyibabás transzferre készültök? Ott igazából nincs stimu, csak a méhnyálkára adnak ösztrogén tartalmú növesztő bogyót. Ennek egyedüli mellékhatása, hogy a zsírpárnák is szívesen nőnek tőle, de az sem olyan vészes!!!

NinaKép
Nagyon szép a babód! Örülök, hogy semmi egyáb tünet nem gyötör!!!
Vigyázz magatokra!!!
Pusza
Stella

Kép
stella9
 
 


Stella Kép
ma betöltöttük a 36. hetet is, úgyhogy lassan jöhetnek a csajok. bár bevallom én kb. 2 hét múlva szeretnék szülni, mondjuk hétvégén...
neked már csak 3 nap meló, utána babaszoba rendezés és pihi? hogy vagy, bírod még a pocakod? pontosan hol is tartasz?
tralllala
 
 


TralllalaKép
Megértem, hogy szeretnél egyben lenni a 38. hétig! Én is ezt beszéltem meg a fiúkkal Kép!
A 36 hét is nagyon szép és tutira minden rendben lenne, ha már most ki akarnának bújni!

Igen, nekünk már csak ez a hét melós. Utána otthon pihi és babakelengye beszerzés, mert persze még nincs meg minden.
Szeretném ha minél előbb meg tudnánk venni a cuccokat, mert nem akarom, hogy apának kelljen egyedül csinálnia, ha engem esetleg befektetnek.
A pocit még bírom, bár már nem könnyű.
Mi holnap töltjük be a 28. hetet KépKép!
Pusza

Kép
stella9
 
 


Tralllala, ahogy olvasom már nagyon a végéfelé jársz. Szurkolok, hogy minden a legnagyobb rendben menjen.

Nina gratulálok, nagyon cuki a baba.

Adataim a táblázathoz, amit tudok: Nyírő, Dr. Vereczkey. 30 éves , 1 lombik, egyenlőre 2 babóca.
tina30
 
 


Tralllala!
Ez nagyon nagyon izgalmasan hangzik, drukkolok hogy még két hétig legyenek csak bent a babák és legyen szükség a listádra. Kép Kép Kép

Babaszobáról képet nem kaphatunk?
Dzsúd is ígérte de a szülés előtt nem volt idő azóta meg már nincs idő. Kép Kép

Tina!
Beírtam a köv. frissítésnél már látni fogod. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Nina,
nagyon jó volt hallani felőled, a bébi pedig tündéri! És szerencséd van, hogy nincsenek rosszulléteid, azért nagyon vigyázz magatokra, attól még, hogy nem érzel semmit, ott van az a nagyon várt babó!

Stella,
igen, mi most fagyibabára készülünk, de nekem lehet, hogy kelleni fog egy kis gyógyszeres stimu, hogy legalább 1 petesejtem érjen (ez ugyanis nálam másképp nem megy)bár hátha a sok hormontól még egy darabig megy "magától" is a folyamat..
A főnöködnek kezd lassan leesni a tantusz?

Trallala,
ezek már tényleg nagyon izgalmas dolgok, tudod, nagyon klassz, hogy nemsokára talákozhatsz végre a picinyeiddel, de azért én szurkolok, hogy még egy darabig húzzák "bent".

Hajnesz,
mikor lesz a következő UH? Remélem már lenyugodtál és nem suvickolsz mindent csili-vilire a lakásban!

Zsebike,
köszi a fehérjés tanácsokat (és Neked is Hajnesz), legközelebb nagyon oda fogok erre figyelni! A Te lelked most jól van? Mi van Wish-sel? Mit tudsz róla? Készül ő is a lombikra?

Jó éjt mindenkinek: Fanni
fanny1
 
 


sziasztok,

hát a babaszobával még vannak problémák, a bordűrt még nem sikerült kicserélni macisra, meg ott laknak a babakocsik, és egyéb babás, de oda nem való cuccok, így most inkább raktár feeling-je van Kép majd küldök babás babaszoba képet, OK? na jó, ha hétvégéig nem szülünk, de megcsináljuk, akkor küldök még baba nélkülit Kép
most épp NEMTOM mi van. picit görcsölget a hasam, és lehet, hogy a magzatvíz szivárog... ha igen, akkor csak nagyon picit... várok még néhány órát, hátha történik valami konkrétabb, aztán felhívom a szülésznőmet...

Wishért én is úgy aggódom, soxor eszembe jut... írhatnál sűrűbben, mi van veled!!!
tralllala
 
 


TralllalaKép
Jaj, de izgulok!
Remélem minden rendben!!!

FanniKép
Nekem általában hosszabbak voltak a ciklusaim a normálisnál. Az ösztrogénes bogyót a ciklus elején kezdik el szedetni és ez picit belezavar a normál hormonokba, vagyis gátolhatja a peteérést is.
Rá is kérdeztem a dokinál, hogy nem gond-e, hogy nincs peteérésem fagyasztott trnszfer elött.
Azt mondta, hogy NEM,mert ilyenkor csak a méhnyálka vastagsága és minősége számít. A szükséges hormonokat (progeszteron) úgyis pótolják.
De minden doki másképp csinálja ezt is!
Én nem tudom, lehet, hogy tényleg jobb, ha van tüsző, de nem szükséges.
Drukkolok nagyon!
Stella

Kép
stella9
 
 


nem történt semmi, valszeg csak a hormonáilis változástól több váladék termelődik...
tralllala
 
 


SziasztokKép
Nem vesztem el, csak a háttérből szorítok Kép
Olvaslak benneteket minden nap, csak valahogy nem nagyon akaródzik írnom. Nem igen történik mostanában semmi, majd ha megjön a hétvégén akkor indulunk az utolsó lombikkal. A következő már 2-3 év múlva várható a kistesóval Kép

TralllalaKép
Vigyázz magadra és pihenj sokat. Olvasgassál és ne nagyon mászkálj, csak ha muszáj.

wish
 
 


WishKép
Na, ez az a hozzáállás, ami kell!!!
Drukkolok, hogy valóra is váljon!!

Kép
stella9
 
 


Sziasztok Lányok!

Nektek mi a véleményetek a természetgyógyászokról?Használ?most ez a nagy dilemmám.... állítólag van valamilyen homeopátiás gyogyesz ami jótékony hatással lehet erre a folyamatra, azaz a nőkre..
Segítség.........
Kép
Vendég
 


Trallala,
délelőtt olvastam a beszámolód és nagyon izgultam ám érted egész nap! Azért jobb,hogy így alakult, nem baj,ha még egy picit bent maradnak a csajok! Mostmár csak óvatosan ám mindennel!

Stella,
tényleg ahány ház annyi szokás. Az én dokim azt mondta, hogy fagyinál is kellene csak egy petesejt, hogy a természetes folyamat menjen magától és - ha jól értettem - amikor ez magától megreped, utána ültetik be az embriókat. Viszont már olyat is hallottam, hogy fagyinál is repesztik a tüszőt... Itt sem lehet elég okosnak lenni..

Viki,
nekem van egy ismerősöm, akiknél nem akaródzott összejönni a baba, és a lány titokban elment egy természetgyógyászhoz, mivel a férje ellenezte a dolgot. Összesen egyetlen kezelésen volt nála (ezelőtt kb. 3 évvel kb. 7 e Ft volt) és utána terhes lett. Na most, nekem már a srác ajánlgatja a dolgot, és állítólag a születésed hónapjában van a legnagyobb esélyed a fogamzásra. Én áprilisi vagyok, lehet, hogy én is gondolkozom a dolgon... Én szeretnék hinni ezekben a dolgokban, hisz régen - amikor még nem volt ennyi "csodadoktor" - nagyon sok bajt természetes módon gyógyítottak meg. Ha érdekel a dolog, utánakérdezek. (hátha nekem is csak a kezdő lökés kéne ezen a téren..)

Wish,
jó, hogy írtál! Nagyon-nagyon szorítok Neked, hogy ezúttal végre valóra váljon a Te álmod is!

Zsebi,
voltam ma fogdoktornál, az ominózus fogamnak semmi baja, felette volt egy lukas, és a dokinő szerint nem a fogam a ludas. Kérdezte, hogy nem ért-e mostanában stressz. Mondtam, ezen nem nagyon kell gondolkoznom, mert ugye baj az volt bőven, szerinte attól fáj a mellkasom. Lehet, hogy a tudatalatti idegeskedés az oka valóban, és tényleg ideg fáj, nem pedig izület. Majd veszek nyugtatóteát, hátha az segít!

Pusza: Fanni
fanny1
 
 


Fanni!
Sajnos nem tudok Wishről semmit a Dévais topikon olvastam hogy kezdeni fog, kezdett, de most későn érek mindig haza és már nincs időm oda beolvasni. Titeket meg egyszerűen muszáj olvasni. Kép

Ja közben látom írt Wish is. Kép

Fogdoki nem jó, de hasznos és muszáj, azért ez érdekes amit mondott. Kép

A lelkem köszönöm most úgy elvan. Imádok babacuccokkal foglalkozn, de sajáttal most el tudok kalandozni a baba projektől. Ami végülis jó jel, de még nem töröm magam a kezdésen, majd meglátjuk.

Tralllala!
A niknevem alatt ott a freemail címem dobjál egy telefonszámot légysz hogy tudjunk rólad valamit. Tudom nem mi vagyunk a legfontosabbak, de azért csak együtt izgultuk végig a lombikot a terhességet hát mi is szeretnénk hallani a boldogságot hogy tudjuk minden rendben. Köszi.

Wish!
Igen igen igen!!!!! ez a hozzáállás kell itt durkk ezerrel!!!!!!!!!!!!!

Vikimi!
Szerintem nem rossz egy természetgyógyász, bár én azt mondom mindenben hinni kell, mert hitt nélkül ne menjél, de ha úgy érzed ott a helyed és segít akkor menjél. Kép

Hajnesz!
Mi volt ma az uh-n??????

Baba!
Ma voltál uh? Nem??? Tessék bejelentkezni hogy mi a helyzet!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi!
Sajnos nem jót mutatott az uh. Nem reagálok már olyan jól a szurikra, alig találta az uh a jobb petefészkemet, mintha elbújt volna a méhem mögé, mikor végre meglett, láttunk néhány közepes méretű tüszőt, balban én kettőt láttam. Doki sem érti, miért...Most váltottunk, ma még nyomtam 300 Puregont, holnaptól Fostimont kapok. Hát nem gondoltam, hogy ilyen előfordulhat velem, azért végigcsinálom, de ne haragudjatok, ha nem írok annyit, nagyon félek.
hajnesz
 
 


Hajnesz!
Nagyon nagyon drukkolok neked kérlek ne féljél biztos minden rendben lesz.

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


HajniKép
Nyugi, minden rendben lesz. Emlékszem én is így be voltam parázva a múltkor, mert a második UH-ra is még alig nőttek, aztán hipp-hopp megnőttek a következőre.
Drukkolunk, szeretünk és veled vagyunk Kép

wish
 
 


Hajnesz Kép
Fel a fejjel, még van idő, hogy megnújenek azok a tüszők!!! Tuti minden rendben lesz, szorítunk!

Wish Kép
Ezt a hozzáállásodat már szeretem Képérted is drukkolunk nagyon!!!

Zsebike Kép
Ne mondj már ilyen hülyeséget, hogy nem vagytok fontosak, annyi erőt kaptam tőletek, hogy csak nnna. a páromnak már árküldtem a topic linkjét, hogy ide mindenképp írja majd meg, ha történik valami, de persze küldöm a telszámomat is, és várom a tiédet, hogy sms-t küldhessek.
tralllala
 
 


Köszi Lányok, olyan aranyosak vagytok!!! Hát igyekszem kitartani!!!
hajnesz
 
 


Sziasztok Lányok!

Végre befejeztem a különböző költözködéseket. Lakás, iroda. Itthon is van már internet, úgyhogy nagyon remélem, hogy gyakrabban jöhetek majd közétek.
Egyébként most fog megjönni és akkor talán indulhat a fagyibaba.
Most aztán várom az okos tanácsokat, mit csináljak, hogy vastag nyálkahártyát növesszek és megtarstam a babákat!!
Remélem a felolvasztás jól fog sikerülni, mert csak 2 embrió van lefagyasztva....

Lillus
lillus
 
 


LillusKép
Ne aggódj a méhnyálka növesztés miatt, mert fagyasztott transzfernél erre külön adnak ösztrogén tartalmú gyógyszert, amitől olyan vastagra hízik, hogy csak na!
Drukkolok a babók ébredéséhez!
Stella

Kép
stella9
 
 


Lillus!
A babák megtartásához sajnos nem tudok okosat hozzászólni mert nekem még nem sikerült, de a nyh növelésben jó vagyok. Sok sok sok sok fehérje és még egy kicsi Kép valamint a baby aspirin is jó azt mondják, de nekem ha nem szedtem is szép volt meg amikor szedtem is szóval nekem pluszba nem növesztett, de ártani nem árt. Sőt sokan mondják, hogy nyugisan lehet szedni a tesztig mert csak segíthet.

Hajneszkám!
Mesélj majd hogy alakul a sorod, mert egész hétvégén rád gondoltam. Kép

Wish!
Neked is mennek a mega drukkok elvileg már bent van az első szuri minimum ugye????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Tralllala!
Fú veld mizu??? Tiszta izgalomba vagyok, bár biztos nem történt semmi mert nem küldél SMS-t. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


ZsebiKép
Én short protokollon vagyok, úgyhogy csak akkor kapom az első szurit ha megjött.
Ami egyelőre késik, de a fejfájásom már azt jelzi, hogy majd holnap Kép És ha megjött, akkor az 5. cn-on kapom az első szurikat.

wish
 
 


Lillus Kép
Méhpempőt is egyél! én erre fogom, hogy összejött Kép

Zsebi Kép
Semmi nem történt a hétvégén, jól vagyok, voltam fodrásznál, hogy szebb legyek a randin Kép ja, és még egy mozit is kibírtam ma Kép csak hülye voltam, este 8-kor elaludtam, persze 10-kor már felébredtem, és most fent kukorékolok, reggelig már tuti nem lesz ebből alvás... Kép
valahogy úgy érzem, hogy a jövő hetet még pocakban töltik a kis lusta békáim Kép(mert hogy már nem mocorognak olyan nagyon sokat, mint eddig)
tralllala
 
 


Zsebi Kép
Az egész hétvégét - ha nem kellett éppen dokihoz menni - tulajdonképpen végigpunnyadtam, nem nagyon mertem ugrálni a 6 kis tüszőcskémmel...Érdekes, mert a kezdeti nyugalmam továbbra is megmaradt, bármennyire nem bíztat a doki. Õ még inszemet is ajánlott nagy tanácstalanságában, csak közben elfelejtette, hogy mi miért is lombikozunk, aztán emlékeztettem az elzáródott petevezetőimre, így letett a kísérletről.
Nagyon kímélősre próbálom venni ezt a 2 munkanapot, egyelőre a punkció a cél, odáig épségben eljutni, azzal még nem veszítünk támogatott kört. Hááát, erre őszintén nem számítottam, de ki tudja, hátha Murphy jó irányba is dolgozik néha...Kép A mnyh nagyon szép, legalább ez rendben van. Kép Én is eszem a bébi aszpirint.
Ma éjfélkor repesztő.

WishKép
Akkor már hétvégén kezdhetünk drukkolni!!!

TralllalaKép
Képzeld, álmodtam Sanyi nyusziról, szépen begyógyult a sebe, már nem is látszott, hogy beteg volt.
hajnesz
 
 


WishKép
Kezdhetjük számolni a napokat?
Fecskendők élesre töltve?
Ez tényleg "short" protokoll, ha csak az 5. napon kezditek a szurizást! De az eredmény a lényeg!
Nagyon drukkolok!!!

HajneszKép
Remélem tényleg lesz valami pozitív Murphy a végén!
Jól teszed, hogy punnyadsz! Vigyázni kell a tüszőkre!
Drukkolok a szerdai pungihoz!

TralllalaKép
Belustultak a lányok? Nekem ez is olyan szülési előjelnek tünik...
Nagyon drukkolok nektek!
Írod a listát a dokinak felteendő kérdésekről?
Stella

Kép
stella9
 
 


Hajnesz Kép
Tényleg szépen gyógyul Sanyi nyuszi sebe, már csak kétszer kell egy nap tisztogatni, szerintem mire jönnek a lányok meg is gyógyul. (csak sajna az antibiotikummal nem szabad leállnunk, nehogy máshol is előjöjjön egy tályog) Képma itt volt a védőnéni, észre sem vette szerencsére a sebet Kép

Stella Kép
Hát igen, termelődik már bennem szerintem az endorfin, amitől a lányok is belustulnak Kép
jujj, mindjárt nekiállok a listának, bár most nem sok kérdésem van Kép
Mikor voltál UH-on? mekkorák a srácok? hogy fekszenek? ugye már nem dolgozol? mesélj, mi van veletek!
tralllala
 
 


TralllalaKép
Ma volt az első nap, hogy nem mentem dolgozni.
Hát, elég nehezen szokom meg a gondolatot, hogy ez már így marad évekig, de majd ha itt lesznek a fiúk, akkor biztos eszembe sem jut ilyesmi Kép!

Múlt szerdán voltam uh-n. A fiúk hozzák a korukat, bár most súlyt nem mért a dokibácsi.
A fekvésük? Szerintem olyan nincs is nekik. Ezek a srácok egy percre sem állnak meg és hetente más pozíciót vesznek fel.
Szerdán olivér ücsörgött, Botond pedig rajta hasalt. Szép kis társaság! Kicsi a rakás, csináljunk nagyot Kép???
Amúgy minden rendben. Ha a bútorszállítók is úgy akarják, ezen a héten végre rend lehet a lakásban és minden a helyére kerül Kép.

Tina? Baba? Gina? Többiek?
Hol vagytok??

Stella

Kép
stella9
 
 


Sziasztok,

Hajnesz,
nagyon drukkolok Neked a pungihoz, remélem, hogy minden rendben lesz! Hogyhogy a punkció még nem számít a támogatott körbe? Hogy is van ez igazából? És mi van a fagyibabákkal? Én erről is már annyi féle lehetőséget hallottam: van, ahol kifizettetik, van ahol nem jelentik le, most beleszámít ez is a 5-be vagy sem? És mi van akkor, ha nem ébrednek fel?
Mindenesetre nagyon drukkolok Neked, meglátod összeszedik magukat a tüszőcskék és minde okés lesz!

Stella,
épp ideje, hogy abbahagytad a munkát és látom az internet is működik otthon, így legalább nem vesztettünk szem elől és továbbra is számíthatunk a jótanácsaidra! :-))
Hát, ha ilyen mozgékonyak lesznek kint is a lurkók, akkor nem lesz időd azzal foglalkozni, hogy mit is csinálj otthon...

Trallala,
hogy vannak a lányok? És a mami? Ilyenkor már alig várja az ember, hogy találkozzon velük, nem?
Nagyon vigyázz magatokra, nagyon izgulunk értetek!

Puszi!
fanny1
 
 


Tralllala!
Te is a méhészeti boltban kapnahó méphempőt etted, vagy a kapszulát és te mennyit egy nap.
Azért remélem sikerül pihenni mert szükséged lesz az erőre.

Hajnesz!
Azért szerietnem ez nem annyira rossz eredmény. Nekem Krizsa mindig azt mondaj a legjobb a 7-8 petesejt se túl sok-se túl kevés. A Kaálisoknál Krisztának 5 volt abból kettő indult meg és most ott figyel a baba a pociban. Szóval csak nyugisan szépen tovább a kijelölt úton!!!!!!!!!!

Fanni!
Hajnesz úgy értetette hogy nem számít bele, hogy ha a punkció megvan de belültetés nem lesz akkor nem veszett el egy lehetőség. A fagyibaba pedig úgy van, ha fizeted a fagyasztást a Kaáliban ez 35 ezer akkor nem számít bele a tb. 5-be ha nem fizeted akkor beleszámít. Szóval szereintem érdemesebb kifizetni, mert azért jobb ha növelhetjük a lehetőségünk számát, bár reméljük azok már csak a kistesóhoz kellenek.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebikém!
Sajnos módosítanod kell a gyönyörű táblázatot, mert a beültetés nálam bárányhimlő miatt márciusra halasztva....
Nem igaz...
Azt mondogatom magamnak, hogy biztos mindennek megvan az oka, tehát ennek is és próbálok nyugodt maradni.
Ja egyébként nem én vagyok a bárányhimlős, hanem egy családtag, én már voltam, de Konc azt mondta ne kísértsük az isteneket. Végülis igaza van, csak olyan csalódott vagyok
lillus
 
 


Stella Kép
akkor nagy bent a pörgés rendesen Kép nálam már tényleg alig mocorognak a lányok Kép pedig az olyan jóóóó érzés. na erre most gyorsan belémrúgott Zsófi Kép

Zsebi Kép
nem, én mézben feloldott méhpempőt ettem, amit bioboltban vettem (egy pici tégelyben van azt hiszem 1g méhpempő). nagyon fincsi volt, megettem naponta egyet, volt, hogy kettőt, mert nem bírtam abbahagyni Kép

Fanni Kép
Holnap megyek CTG-re, flowmetriára, UH-ra, kiderül mi van a csajokkal. így érzésre minden OK, és a mamijuk végre nagyon jól van Kép képzeljétek egy hónapja nem volt ilye, hogy az éjszakát az ágyikónkban töltöttem, nagyrészt alvással Kép legalább 8 órát aludtam Kép olyan jóóóóó!!!

puszi mindenkinek!
tralllala
 
 


Tralllala, nagyon a finisben vagytok. A lányok még útóljára megadták a lehetőséget egy kényelmes alvásra.
Csütörtökön megyek uh-ra. Most néznek szívhangot. Lányok normális az, hogy semmilyen tünetem sincs? Ha a doki nem mondta volna, hogy várandós vagyok el sem hinném. Pedig 7,5 hetesek. Képzeljétek, felhívott az a lány akivel együtt voltam lombikon. Eddig úgy volt egy baba van, és most előmerészkedett a másik is. Nagyon jó nap volt számunkra december 19. Ketten voltunk lombikosok, első, és sikeres. A aznapi siker 100%-os volt. Biztosan kedvezők voltak a bolygóállások.
Lillus, nagyon sajnálom, de a dokinak igaza van. Így a legjobb, ki kell zárni, hogy nehogy gond legyen egy esetleges teherbeeséskor.
tina30
 
 


Sziasztok lányok!

Tina!
Ne aggódj, én is végig izgultam az elejét, ill. még most is izgulok, mert a gyakori pisilés, meg a mell érzékenységen kívül nálam sem volt semmi. Egy kósza rosszullét sem, kívánós se voltam, nem éreztem furcsa szagokat. Egyáltalán semmi. De nekem is ott van a pocakomban egy kis manó. Holnap után már 14 hetes leszek, és továbbra sincs semmi. Sztem már nem is lesz más csak a mozgolódás, amiből tudhatom, hogy van. De az még odébb lesz.

Tralllala!
Drukkolok, hogy még hagyjanak a csajok egyet, kettőt aludni, de aztán ...

Lillus!
Tudom, hogy csalódott vagy, de mikor megtudtam, hogy baba van azon filóztam, vajon vettem-e be fejfájás csillapítót, és az még csak a kisebb baj lett volna. Inkább várd ki, hogy elteljen az az idő, minthogy azon aggódj, vajon hatott-e a babóra a himlő.

Hajnesz!
Ne aggódj a petikék miatt. A barátnőmnek egy tüsző ért csak, abban egy petesejt volt csak. DE leszívták, megtermékenyítették, visszaültették, és most már túl van a 30. héten is. Szegény arra is gondolt inkább leállítja az egészet, hogy ne vesszen egy lombik, és most látod. NEM a mennyiség a lényeg.

Stella!
Nem semmik a fiúk, tök jó lehet uhn találgatni, most melyik mit csinál, ez kinek a lába, keze.

Wish!
Nagyon drukkolok, jöhetnél gyakrabban a fejleményekkel.

Puszo
Nina
nina79
 
 


Tina,
ez nem semmi, milyen sikeres széria volt azon a napon! Bárcsak én is egy hónappal később mentem volna... Annak meg csak örülj, hogy nem érzel semmit, nagyon változó, ki hogyan éli meg az egészet. Az én barátnőm pédául majdnem Ninával egyidős terhes most kezdte a 16.hetet), de még mindig nagyon rosszul tud lenni, akár napközben is. És szegény kozmetikus, ott meg aztán vannak mindenfajta szagok, szóval az inkább tök jó dolog, hogy neked nincsenek ilyen tüneteid...

Nina,
de jó, hogy jelentkeztél! Már 14 hetesek vagyok, nem semmi! Mindig eszembe jutsz, hogy Neked spontán sikerült, és talán mindket is utolérhet a csoda! Vigyázz nagyon magatokra!

Zsebi,
Te olyan vagy mint egy élő lexikon, mindere tudod a választ! Érdekes, én először pont fordítva hallottam: azt hittem, hogy csak az számít bele az 5-be, ha van punkció is!

Trallala,
hátha ismét szerencsét hozok és megint lesz egy nyugodt alvós éjszakád, ismét megkérdem, hogy hogy van a mami :-))

Hajnesz,
repednek a tüszők? Nagyon-nagyon sok pozitív energiát küldök Neked!

Stella,
hogy ízlik az otthonlét?

Pusszancs mindenkinek: Fanni
fanny1
 
 


Lillus!
Megértem hogy csalódott vagy, de tényleg nézd azt hogy soha nincs semmi véletlen. Ennek így kellett lennie!!!!!! Minjárt itt a március. Kép

Tralllala!
Ez nagyon jó, hogy végre sikerült egy jót aludni, na ilyenből most minnél többet mert csak magam tudom ismételni nagyonsok erőre lesz szükséged!!!!!

Dzsúd!
Remélem jól vagytok. Ha van időd írjál!!!!

Fanni!
Sajnos így három lombikon túl sokat lát hall az ember és érdekel ez a téma, bár már jó lenne ha nem ilyen szemszögből kéne vizsgálni.
Nem csak az számít bele a tb 5be ha van transzfer. Kép Végülis godnolj bele leszívnak x petesejtet és mondjuk nem kezdenek el osztódni és nincs mit visszaületni és ez egy lehetőség lenne, az nagyon rossz lenne. Sajnos rengeteg lány van akinek már az is gond, hogy legyen mit visszatenni. Kép

Hajnesz!
Holnapra mega drukkok mennek!!!!!!!! Azért gyere és írd meg hogy sikerült.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


SziasztokKép

LillusKép
Biztos, ami biztos, szerintem sem érdems kockáztatni. Egy hónap azért gyorsan eltelik.

HajniKép
Nagyon drukkolok!

Pénteken kezdjük a szurikat. Hát várom is, meg nem is Kép

wish
 
 


Lányok, akit érdekel a Wellnes magazin feb. száma a meddőséggel foglalkozik. Elég terjedelmesen, több oldalon át.81.-92. oldalig.

Köszönöm a biztatást, nem értettem, miért nincsenek tüneteim. Azt hittem, hogy ez bajt jelent. Megnyugodtam.
tina30
 
 


Sziasztok! Kép
Most értünk haza, ne haragudjatok, ha csak röviden, ha tudok, majd jövök még olvasni és reagálni, a lényeg: egyelőre nagyon örülünk, mert a 6 tüszőből 8 petesejt lett!!! Kép Még fagyibabázni is akar a biológusunk, na azért én eddig nem merészkednék. Most egy picit kifújhatjuk magunkat, de a drukkok továbbra is nagyon jól jönnek, ha eddig ennyire jól beváltak! Köszi Nektek!!! Kép
Ja, képzeljétek, nem a dokim pungált, hanem Vereczkey. Meg valami fotós is csinált képeket egy újságnak a pungim alatt...
hajnesz
 
 


Sziasztok lányok!Kép

Hajni????????!!!!
várjuk az infókat!

Zsebike!Kép
Hát igen az élet egy kétlábonjáró lexikont "csinál" az emberből.Mindent tudni akarunk mindennek az okát fejtegetjük, keressük az esetleges megoldásokat.
Sajnos az első stimunál nekem sem lett beültethető sejtem és ez mai napig kísért és félelemmel tölt el.Sajnos hogy munkanélküli vagyok az anyagiakat is néznem kell, így még izgalmasabb, hogy lesz e sejtem.Ezért most extra sok fehérjét szeretnék bevinni magamba, csak nem tudom mit lenne érdemes a húson és a turmixokon kívül enni.Mostanában a gyomrom is vacakol, ha sokat, vagyis többet eszek kijön belőlem.Ezért valami kevésbbé megterhelő de tápláló valamit keresek.Valaki itt írta a protein porokat!Az jó?
Veled mi újság?Kreatívkodsz még?Újabb festmények az ablakokra?Próbáltál már üvegmatricából térbeli dolgokat készíteni pl. virágot???biztos menne neked. Kép

Wish!Kép
Nagyon szorítok neked!!!!!!!mindenem x-ben
van

mindenkinek egy ilyen vödröt szeretnék adni
Kép
Vendég
 


Kép
Bocsi hogy csak most tudok jönni a nagy hírrel, de egész nap gájáztam. Tralllala reggel írt SMS-t hogy elfolyt a magzatvíz mennek meglesni a "kisbékákat". Remélem azóta jól vannak mindhárman. Ha tudok valamit írok!!!!!!!

Hajnesz!
Ezek nagyon jó hírek! Megy a drukk a lurkóknak hogy nagyon ügyik legyenek! Aztán holnap gyere hogy hogy álltok!!!!!!!!! A nyolc az teljesen tökéletes szám!!!!!!!!! Ilyenkor a Nyírős biológus csinál mindent?

Kép

Vikimi!
Én annyira túlzásba nem vittem a hú evését, ezzel úgy vagyok hogy ha erőltetem annak nem sok értelme van így annyit ettem amennyi jól esett. Általában napi egy csirkemell lement ilyen olyan formában. De pl. Nagyon bejött az hogy a csirkemellett újnyi vastagra felvágom egy pici olajat teszek alá letakarom beteszem a sütőbe egy húsz percre ha eltelt és nagyjából megpuhult akkor rá egy jó adag tejföl, sajt és lehet enni bármivel. De a tojás is nagyon nagyon jó, túró és sajto és azért ezekben van választék.

Még nem is hallottam üveg festéket térbelinek megcsinálni. Hogyan kell?????

Akkor ti mikor ugrotok neki a következőnek?

Wish!
Hajrá fog az menni tessék várni és örülni hisz nemsokár teljesül az álmotok!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


ZsebiKép
Köszi, hogy szállítottad a híreket!
Fura is volt, hogy Tralllala nem jelentkezik!

nagyon szorítok értük és várjuk a folytatást!

Kép
stella9
 
 


Hajni!
mire megírtam az üzint már jelentkeztél is!
Nagyon jó hír 8 petesejt!Hajrá nekik, akkor már randiznak!? Kép

Stella!
pociskép? Kép

Zsebike! Kép
Köszi a tanácsokat, ezt megpróbálom, még szerencse hogy a csirkéből csak a mellét szeretem...állítólag a szója is fehérjében gazdag,és persze kalóriában is, az pedig most stimu előtt nem kéne.Hétfőn megyek Uh-ra és ha nincs ciszta akkor elvileg febr. kezdünk.
Térbeli dolgokat dróttal kell, rózsaszirmokat megformázos és azt öntöd ki festékkel, mikor megszárad kedvedre hajtogathatod.. én rózsát szoktam készíteni és nagyon mutatós...www.hobbybolt.hu itt van egy pár ötletKépKép

Várjuk a híreket a lányokról!KépKép
Vendég
 


Vikimi!
Hát ez csadásan néz ki!!!! Na azt hiszem ha lesz egy kis időm kipróbálom. Legkésőbb a köv. lombiknál. Kép

Kép Megyek bevackolom magam a tv. elé. Puszi Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Jó reggelt lányok!

Fanny!
Igazad van, én sem hittem, hogy sikerülhet spontán, mégis összejött. Mindenkinek összejöhet.

Wish!
De jó, hogy jöttél az új hírekkel, akkor péntektől mennek a drukkok ezerrel.

Hajnesz!
Gratula az eredményhez, nagyon szép szám a 8-as. Mikor lehet érdeklődni?

Zsebi!
Köszi az infókat Tralllaláról. Remélem hamarosan jössz a még frissebb hírekkel.

Vikimi!
Hát ezek a virágok csodaszépek, annyi szép dolgot csináltok Zsebivel, hogy kedvet kapok hozzá én is, csak az a baj, hogy nekem nincs valami nagy kézügyességem.

Szép napot!
Puszi
Nina
nina79
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?