Új privát üzeneted érkezett!

Süni, nagyon klasszak a figurák!

Di_ti: Holnap nagyon várjuk a beszámolót!!! Veletek együtt izgulunk. Kép

Mony: De kár, hogy Ti nem tudtok jönni a koncertre Kép

Hildus: Hanna tündéri lehet!! Olyan édesek ezek a nyálas babapuszik ;)

Boszi: Bálint is nagyon élvezi a lépegetést! Vigyorogva néz ránk, figyeli a reakciónkat, és a mi örömünkön felbuzdulva ő is kacag, bohóckodik! Aztán huncut tekintettel elesik, de direkt Kép És képzeljétek, egyre jobban megy neki a járás! Már vagy 15 lépést is megtett ma egyhuzamban, sőt, a küszöbön is átkelt egyedül!!! Olyan jó KépKépKép
ildi_ko

Ildikó!
Nagyon jó, hogy ilyen ügyes a kislegény! Mostantól tényleg "minden lépését" vigyáznod kell!!Kép

Kép
rayo

Petyaanya

Én is sajnálom.Kép
A koncertre jöttök?
Bocsánat ha már írtad, de az utóbbi három nap annyi információt kaptam, hogy a felét már elfelejtettem, mert én még csak középsős vagyokKép

Üdv Süni
Kép
süni_renóca

Di_ti!
Kép Az ikrekért régen mi is nagyon odavoltunk. Na most sem utasítanánk vissza, de talán most már reálisabban látjuk a nehézségeket is.

Ildi!
Tényleg kár, hogy nem jön össze ez a koncert. A másik szívfájdalmam a talizás. Kép Hát erről is lemaradunk.
mony

Sziasztok Csajok!

Tényleg fantasztikus ez az összetartás, ami itt zajlik! Kép
Én sajnos nem tudtam feltöltögetni internetes oldalakra, mert ilyenekhez én nem értek, sajnos. De látom, hogy ez a probléma meg is oldódott.
Amit én tudok tenni az az, hogy nyomtattunk egy pár műsort, és most hordom óvodákba, szólok ismerősöknek, minden követ meg kell mozgatni. Kép
Nagyon szeretném látni Amnerist énekelni!!! Kép

Tényleg Amneris! Nem adnád kölcsön hétvégére a kályhátokat, nagyon hideget jósolnak! Kép

Csajok! Közületek kik jönnek majd a koncertre? Rvan-ról, Süni-ről, Ildiko-ról tudok. És még?

kizsó

Sziasztok!

Fantasztikus dolog történt ma velünk. Találkozhattunk az életet adóval! Kedden este hívott Erika, hogy találkozhatunk. Hihetetlen izgalom lett urrá rajtam. Nem sokat aludtam. Gyönyörű napsütésben autóztunk, még az ég is velünk örült! Mikor megláttam nem akartam elhinni, hogy ő az. Az első perctől kezdve éreztük a kölcsönös szimpátiát. Nagyon megható volt, megajándékozott minket a babák ultrahang fotójával. Szinte nem is kellett kérdezni, beszélt magától, mint aki tudja, hogy mire vagyunk kiváncsiak. Megkérdeztem, hogy megengedné-e, hogy a szülésnél ott legyek. Rám nézett elmosolyodott, majd ezt mondta: nem fogod elhinni, de épp megakartalak kérni, hogy legyél ott velem, így biztos könnyebb lesz. Olyan hihetetlen az egész, nem lehet, hogy ne sikerűljön!!!! Mintha az elmúlt évek kudarcai, fájdalmai és veszteségei átváltoztak volna boldogsággá, hozzáadva még 9 hónap várandósság minden boldogsága, s mindez begyömöszölve egy palackba. Ennek a palacknak a dugóját mi most kihúzhattuk! Ez a dzsin a miénk, hogy teljesítse mindazt mire már oly régóta vágyunk!!!
Remélem ez nem csak álom és nem fogok felébredni!Nagyon elfáradtam, ideje pihennem, sziasztok.

Di_ti, nagyon drukkolunk és várjuk a fejleményeket!

KépKép
gilice

Sziasztok Lányok!

Drága Kizsó!

Én is várom, hogy énekelhessek Nektek! Gyakorlom is ám a nótát, nehogy a végén lebőgjek! Kép
(De kár, hogy nem szóltál hamarabb a kályha miatt...!! Épp ma voltam a postán - de így már inkább nem küldöm, mert a héten úgyse ér oda.Kép)

Gilice! Olyan jó olvasni a boldogságodról! Szorítok érte, hogy minden rendben menjen!

Jó éjt Mindenkinek! - Amneris -

KépKép
amneris

Kedves leendő anyukák és anyukák!

Ezt most találtamKép
HASFÁJÁS KEZELÉSE HOMEOPÁTIÁS SZEREKKEL
ÚJSZÜLÖTTEKNÉL

Dr. Havasi Marianna
homeopata gyermekorvos
Rendelő: Csepel (XXI. ker.), Szabadság út 19-21.
Tel.: 276-14-47 (rendelő)
Saját mobil: 20/ 95-90-184
1 homeopátiás konzultáció (a rendelőben): 4.000 Ft
www.homeopata.hu egyéb kerületekben dolgozó orvosok elérhetőségeivel

Javasolt szerek:

1.
NUX VOMICA CH 5
Mikor alkalmazzuk?: túlevés esetén, amikor a baba pl. nagyon sokszor (0,5-1 óránként) szopizik, vagy/ és az anyának nagyon sok a teje, így a babának a szopizások alkalmával szinte alig kell megdolgoznia a kajcsiért, és mindezekből adódóan rendkívül gyors, esetleg átlagon felüli a testsúlynövekedése.
Ez a szer kettős hatású, nagyon jó eredménnyel kezelhető vele a tartós, nátha-szerű ORRDUGULÁS, szörcsögés is!

2.
LYCOPODIUM CH 5
Mikor alkalmazzuk?: ha a szoptatás vagy a tápszeres etetés után hasi puffadás, szelek távozása figyelhető meg, s emellett esetleg viszonylag sokat bukik a csecsemő.

3.
COLOCYNTHIS CH 5 vagy MAGNESIA PHOSPHORICA CH 5
Mikor alkalmazzuk?: akut hasi görcsnél, amikor a baba panaszosan, keservesen sír, emelgeti a lábait, görcsösen összehúzza magát, összegörnyed, jól esik neki, ha hasra fordítják vagy hasra fordítva tenyerünkbe véve masszírozzuk a pocakját, felhúzott lábakkal jobban érzi magát, akkor a Colocynthis 9CH csillapítja a görcsös fájdalmat. Ilyenkor a hasi panaszok meleg hatására enyhülnek, a baba szeret újszülött pózt felvenni.

4.
CHAMILLA CH 5
Mikor alkalmazzuk?: amikor a baba haspanaszai olyan jellegűek, hogy egyedül csak az nyugtatja meg, ha sétálunk vele, és ringatjuk.

MELYIK SZERT ALKALMAZZUK?
A legtöbbször többféle tünet együttesen is, vagy egy napon belül felváltva jelentkezhet a babánál. Ahhoz, hogy kitapasztaljuk, a mi babánknál melyik szer válik be a legjobban, eleinte érdemes 1 napon belül csak egyféle szert alkalmazni, majd utána esetleg kombinálhatóak is a tapasztalatok alapján.
Pl. adható naponta 2x a túlevés elleni Nux vomica, majd este lefekvés előtt (ha pl. éjjel gyakran bántják a szelek és a puffadás a babát) 1x a puffadás elleni Lycopodium.

ADAGOLÁS:
- Mindegyik szernél napi 3 x 1 golyócska, de súlyosabb esetben emelhető az adag napi 6 x 1 golyócskára is, étkezés előtt min. ¼ órával, vagy étkezés után min. 0,5 órával.
Mivel babáknál nem mindig kivitelezhető az étkezéshez való ilyen igazítás, ezért adott esetben el is térhetünk ettől.
1 golyócskát 2 csepp felforralt és lehűtött vízben kell feloldani, majd kanállal a baba alsó ajka és alsó ínye közé becsepegtetni (bekerülhet a nyelvére is, de az lenne a cél, hogy minél kevesebbet nyeljen le belőle, mert úgy jobb a hatása. De ha lenyeli, az sem baj).
Esetleg úgy is alkalmazható, hogy 1 golyócskát 1 dl felforralt és lehűtött vízben oldunk fel, és kiskanállal napközben többször elosztva adagoljuk a babának.

- 5 napig kell szedni az adott szert, majd 2 napos szünetet kell tartani, utána ismét 5 nap kezelés + 2 nap szünet. Egy 7 napos kúra összesen max. 3 alkalommal ismételhető, a 3. alkalom után általában teljesen megszűnnek a tünetek.

- FONTOS: a homeopátiás szereket ne tartsuk elektromos készülékek közelében (pl. mobiltelefon, számítógép stb.), mert megbomlik a szerek összetétele!

KépKép
KépKép
kelimoni

Tegnap voltunk csípőszűrésen és nagyon elszomorodtam, mert Gergőt vinni kell gerinc ultrahangra. A doktornő valami születési rendellenességről beszélt, amit jelenleg leginkább kutatási, mint gyógyítási céllal vizsgálnak.
Imádkozom, hogy ne igazolódjon be a gyanúja.

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Szia Kelimoni!
Reméljük, nem lesz semmi baj!

Leendő anyukák!
Hogy telnek napjaitok?

Amneris!
Írok privit! Jó gyakorlást!!!!!!!
Kép

Kép
rayo

Sziasztok!

Mi is megyünk a koncertre, visszük a barátainkat és a párom anyukáját.

Gilice de jól alakulnak a dolgok, szorítunk nektek és persze Ditiéknek is!!!!!

Amneris meddig fog tartani a korncert kb.? Lemegy ma a nagy hajtás és ígérem írok végre mailt, ne haragudj!!!!

Kelimoni remélem semmi baja nincs a Gergőnek!!!!

Kellemes hétvégét mindenkinek!!!!
vicki

Diti!
Mi a nagy helyzet?
Képvagy Kép

Gilice! Nagyon szorítok értetek!
Kép

Kép
rayo

Sziasztok!
Kelimoni, én is remélem, hogy nem lesz semmi gond!

Valamikor az egy szobában alváskor írtam, hogy szerintem az anyák és babák között van valami lelki kapcsolat. És ez az öribabákra is működikKép
Ha itthagyom a kis ördögöt Marika nénivel (akit megszokott, és nagyon bír), akkor nem alszik el. Hiába vagyok itt, míg elcsöndesedik, alighogy lelépek (és nem hallhatja, hogy elmegyek), máris felkel. Nem rajcsúrozik, nem hisztizik, csak megérzi, hogy nem vagyok.
Ma bevásárolni voltam, megint nem aludt el, de amint hazaértem, vittem újra lefeküdni, és már aludt is. Meg is állapítottuk, hogy igazi kis "Ganéházi Tivadar".
Ja és mondtam neki, ha mégegyszer ilyen lesz, akkor "agyon csapom", erre monja nekem, hogy agyon, agyon. Na erre aztán szív túlcsordul és már pusziltam is agyon.
Jó pihenést mindenkinek!
Boszi
szuperboszi

Kelimoni, és mit mondtak erről a betegségről? Mit okoz? Gerinc rendellenességgel rengetegen élnek.
Drukkolok, hogy ne legyen baj!!
Gergő nagyon helyes, és mostmár a hangját is ismerem!!! Kép Mi az az érdekes szerkezet, amin lebeg a vízen?

Gilice, nagyon jó, hogy ennyire egymásra találtatok az életetadó mamával. Valami ilyesmire vágyom én is! Vigyázzatok a jól megérdemelt "dzsinnre".(Olyan megható a boldogságod!)

Diti!???????? A kiváncsiság kifúrja az oldalamat! Kép

Mi is megyünk a koncertre, de a jegyeket még meg kell vennem jövő hét elején. Tényleg, Amneris kapok még??

Apa: Kép Kép Kép

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!

Már régen megjöttünk, de nem tudtam elküldeni a hsz-emet eddig!

Hál istennek a babával minden a legnagyobb rendben van, holnap lép a 36. hétbe és a korának megfelelő minden paramétere! Láthattam az UH-n minden kis porcikáját és hallhattam a kicsi szíve dobogását, ami számomra hihetetlenül csodálatos élmény volt! Nem is bírtam ki könnyek nélkül, de igyekeztem gyorsan befejezni a böbmbizést amíg nem voltam szem előtt mert Nikinozso és Õ is a dokira vártak, így remélem nem nagyon vették észre. Nem mintha szégyelleném, csak velem mindíg úgy van, hogy ha megkérdezik hogy miért sírok, akkor tör ki belőlem az igazi nagy bőgés, még akkor is ha ezek az öröm és a meghatottság könnyei is, és most jobbnak láttam nem elárasztani a várótermet.
Sajnos azonban nagy izgalmamban és örömömben elkövettem azt a hibát, hogy túl sokat fecsegtem babás témákról, és ezzel ha akaratomon kívül is, de fájdalmat okoztam az anyukának és látszott rajta, hogy még mennyire nem biztos a döntésében, pláne amikor a váróban megláttunk egy hurciban behozott kisbabát. Ezt a bizonytalanságot már az első találkozásunk alkalmával is éreztem/éreztük rajta, de most sokkal szomorúbb volt a szeme, ahogy a babát nézte és én hülye meg nem vettem észre! Annyira szégyellem, hogy ennyire csak a saját érzelmeimmel voltam elfoglalva és nem figyeltem jobban rá.
Legközelebb 2 hét múlva szerdán megyünk együtt CTG-re, remélem addigra már higgadtabban és okosabban tudok majd viselkedni és kiköszörülhetem ezt a csorbát! Nem attól félek, hogy mi lesz, ha meggondolja magát, ha nem attól, hogy az amúgy sem könnyű helyzetét még csak én is nehezebbé tettem. Azt kívánom, bár csak beszélhetne valakivel, aki a jövőbe látna és tanácsot adhatna neki, hogyan hozza meg a számára és a babája számára a helyes döntés, és hogy majd olyan boldog élete legyen, mint amilyen nekünk lesz, ha végre szülők leszünk!
Annak ellenére, hogy az örömünk most nem felhőtlen, azért bizakodóak vagyunk és nagyon várjuk a következő találkozást!

Gilice! Nagyon örülök hogy ilyen jól mentek a dolgok és hogy képetek is van már az ikrekről! Nekünk sajnos nincs, mert nem volt a gépben film.

Kelimoni! Drukkolok, hogy Gergőnek ne legyen semmi komolyabb baja!

Kizsó! Remélem, még mi is ott leszünk a koncerten!

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!
Di_ti
di_ti

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a drukkot, én is bízom benne, hogy nem lesz semmi probléma Gergővel.

Gabszi: Nem sokat tudunk erről a rendellenességről, mivel ezt leginkább még kutatják. Az biztos, hogy a gerinc alső része a farokcsont felé idő előtt összecsúszik és fájdalmat okoz, majd meszesedeik is. Ez egészen gyermek korban is elkezdődhet.

Amin gergő lebeg a vizen, az fürdőfotel. Normál esetben nem lebeg, a képen az én lábamon van. Mindenféle babakádba bele lehet tenni és biztonságban fekszik benne a bab, ráadásul gond nélkül meg is lehet fürdetni, lehet hajat mosni.

Mivel Gergő súlya egyre nagyobb, nem tudom sokáig tartani annyi vízben, amiben jól is érzi magát. Ez íg ypedig megoldódott. A fotel nagyon hasznos és több változata van, a miénk nagyon olcsó volt.

http://bebibolt.hu/index.php?main_page=index&cPath=78_156&zenid=77e01738f

KépKép
KépKép
kelimoni

Diti! Ilyenkor nem lehet rosszul viselkedni, szerintem! Ne izgulj! Nem lesz baj...

Ez felfokozott érzelmi állapot, midkettőtöknek, és ez mindenkinél máshogy "jön ki".
Nem is biztos, hogy baj, hogy annyit beszéltél (egyébként mennyi, az annyi?? ), a leendő mamának lesz mire gondolnia, amikor elgondolkodik arról, vajon mi lehet a gyermekével....és biztonságot ad majd neki, amit a "babázásról" megtudott Tőled.

A bizonytalanság a legszörnyűbb érzés számomra, még a rosszat tudni is jobb, mint várni... együttérzek veled.
Nikinozso biztosan tud segíteni a leendő mamáknak! Kép Ez piszok nehéz helyzet!!

Szeretettel szurkolok továbbra is:
Gabszi

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok

Szia, Gilice, nagy örömmel olvasom a soraidat, és nagyon szurkolunk nektek. Érezni, hogy fél méterrel a föld fölött jártok a boldogságtól, és szerintem a későbbiekben is így lesz.KépKép

Diti, nektek is nagyon szorítunk. Egyáltalán ne szégyeld magad, ebben az érzelmi állapotban ez természetes.KépKép

Ildi, nagyon ügyi a kisfiad, most aztán futhattok utána.Kép

Kép

Kelimoni, remélem nem lesz semmi probléma, drukkolunk.KépKép

Sajnos a Filmszemlére nem tudunk elmenni, mert egyik időpont sem jó. Egy kicsit bosszant, mert nagyon meg akartam nézni, de remélem hamarosan DVD-n is elérhető lesz.

Szuperboszi, teljesen egyetértek azzal amit írtál. Nálunk is vannak hasonló dolgok, pl: csak anya veheti ki a fürdőkádból, és anya altathatja.
Mi csak "büdös békának" hívjuk.Kép

Kép
Kép
atan

Köszönöm mindenkinek a megnyugtató szavakat!

Azóta megtudtam, hogy Nikinozsó is beszélt az anyukánkkal és Õ is megnyugtatott, hogy nem követtem el túl nagy baklövést és az anyuka bizalmat szavazott nekünk, mert a legközelebbi vizsgálatra már csak hármasban megyünk!

Jó éjszakát és kellemes pihenést kívánok Nektek!
Di_ti
di_ti

Sziasztok Lányok! Kép

A feltett kérdésekre válaszolnék gyorsan:

Jegyeket vásárolhattok még a koncertre! Kép Örülök, ha sokan jöttök!

Úgy gondolom, mindennel együtt legkésőbb 20 órára végetér majd a koncert. (Kicsit ezért is kezdjük szokatlanul korán: 17 h-kor. Így talán még megoldható a hazaút a messzebbről érkezőknek is...)

Jó éjt, és szép hétvégét! - Amneris -

KépKép
amneris

Sziasztok!
Nikinozsótól szeretnék kérdezni , ha lehet.
Még csak most kezdtem visszaolvasni a fórumot, de az elején rögtön találtam valamit, ami érdekelne:
A Gólyahír Alapítvány tényleg csak olyan családoknál segít az örökbefogadásnál, ahol nincs,vagy csak egy gyermek van? Ha igen, miért?
Nekünk három gyerkőcünk van 2 örökbefogadott és egy vérszerinti, és még szeretnénk egyet örökbefogadni.Akkor nekünk biztos nem tudnak segíteni?
steiff

Kedves Steiff!

A Gólyahír Egyesületnél tényleg csak a gyermektelen, vagy max. egy gyermekes családok jelentkezhetnek örökbefogadónak.
Nem az örökbefogadóknak keresünk gyereket, hanem a gyereknek családot.
A Gólyahír Egyesület a VÁLSÁGBA KERÜLT VÁRANDÓS ANYÁKAT SEGÍTI, az örökbeadás közvetítése csak egy következménye az igényeknek.

A legfontosabb, hogy a nemkívánt terhességekből származó gyerekek életben maradjanak,(újszülöttgyilkosságok) és ne legyenek soha állami gondozottak.
A hozzánk forduló anyák nyíltan adják örökbe gyermekeiket.
Gyakori, hogy azt kérik ne legyen még gyerek a családban olyan helyre kerüljön az övék, és bármilyen furcsán is hangzik, gyermektelen házaspároknak akarnak segíteni, hogy családdá válhassanak. Akik hosszú évek óta küzdenek azért, hogy legalább egy gyermeknek adhassanak szeretetet, és felnevelhessék.
Még eddig (6 év, 227 örökbeadás) senki se akarta, hogy gyermeke 4-5-ik gyermeknek kerüljön egy családba, hiszen Õk esetleg azért adják örökbe a gyermeküket, mert már 1-2-3 van, és nem tudnák eltartani a következő születendőt.
Semmi akadálya, hogy örökbe fogadjatok, az állami rendszerben sok gyermek vár erre.
nikinozso

Ma reggel ez a "kedves" email vártKép

Kedves szociális munkás Mónika!
Muszáj volt minden egyes topikba belerondítani ezzel a Gólyahir
jótékonysági dologgal?
Félreértés ne essék, alapjában véve nincs ellenemre a dolog, viszont
szerintem undorító, amikor valaki mindenhova bemásolja ugyanazt a
szöveget!
Mert tudod egy valaki több topikot is látogat.. és amikor már többedik
helyen beleütközik ~~~~~ > ezt a levelet váltottad ki belőlem pl.

És válaszoltam is:

Kedves Névtelen!

Sajnálom, hogy felbolygattam a lelkivilágodat. Mint olvashattad, örökbefogadó és örökbefogadásra váró szülők közül páran jótékonysági koncertet szerveznek a Gólyahír Egyesület javára. A többieknek az a dolga, hogy minél inkább népszerűsítsék a dolgot. És ezt megtettük a topicoc témáiban. Nemcsak én, hanem mások is.

Ezzel a dologgal további támogatókat szeretnénk szerezni, illetve azoknak hirdetni a nagy eseményt, akik szívesen részt is vennének az esten.

A befolyt összeggel az Egyesülethez jelentkező, gyermekükről lemondani kívánó anyák sorsa és az Egyesület szolgáltatásinak színvonala javulhat jelentősen.

Gondolom, te azon emberek egyike vagy, akik spontán teherbe esnek és el sem képzeled, milyen jelentős esemény egy gyermektelen pár életében, amikor szülőkké válhatnak.
Az Egyeületnél mégsem ez az elsődleges feladat, hanem az, hogy a krízishelyzetben lévő anyákon segítsen. Ennek köszönhetően jó pár baba került haza vérszerinti szüleihez.

Ha továbbra is az gondolod kedves Névtelen, hogy ez belerondítás a topicokba, elnézést kérek. Szíved rajta!

Szociális munkás Mónika

KépKép
KépKép
kelimoni

DITI:
Örülök, hogy megnyugodtál. Amikor mi mentünk az életet adóért, először inkább hallgatag voltam, mert nem mertem megszólalni, nehogy hülyeséget mondjak és elrettentő legyek. Hisz egy dolog zakatolt az agyamban: nehogy visszalépjen és hagy ölelhessem végre magamhoz a kis magzatot, aki egy életen keresztül a gyermekünk lesz.

Amikor is mégis megeredt a nyelvem, öröm volt az életet adó számára, mert ekkor mondta ki, hogy örül a mi boldogságunknak és annak, hogy sokmindent megtudhatott rólunk és arról, miért fogadunk örökbe és milyen körülmények között él, nő majd gyermeke.

Persze ő is szomorú volt, hisz az a 9 hónap nem múlik el nyomtalanul. Kitörölhetetlen mély nyomot hagyott a lelkében a döntése.

Úgyhogy ne izgulj, semmi sincs véletlenül. Bátran beszélj arról, mi az, amit Ti nyújtani tudtok a babának azon a rengeteg szereteten, gondoskodáson túl, ami a szivetekben lakik hosszú ideje és kitörésre várKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Sajnos begyulladt a szemem (mind a kettőKép).
Most nem is tudok visszaolvasni, pedig olyan kíváncsi lennék mi történt Veletek.
A mail-ekre válaszolok azértKép, de igyekszem minél kevesebb időt a monitor előtt tölteni, mert valószínű, hogy amiatt történt az egész.Kép

Szép hétvégét mindenkinek.
Ölel mindenkit Süni

Egy-két nap múlva jövök és visszaolvasok!!!
Kép
süni_renóca

Kelimoni!
Sajna vannak még ilyen emberek! És persze névtelen...
Kép

Kép
rayo

Drága Kelimoni!

Úgy sajnálom, hogy ilyesmit írtak Neked!! Kép

Milyen furcsa emberek vannak: vajjon mért zavarta Õt egy iromány, amit - ha többedszer lát is - egyszerűen átlapozhat, ha nincs ínyére...?!

Nem igazán tudom becsülni a kicsinyes embereket!! Ellentétben veletek, akik fáradtságot nem kímélve dolgoztok az ügyért!! Kép
KÖSZI MINDENT!!

Rayo! Gondolok rád! Gyógyulj meg!

Szép hétvégét!

Pusza! - Amneris -

KépKép
amneris

Jó hír!
Egyre többen érdeklődnek "jegy" ügyben!!!
nikinozso

Kedves Nikinozsó!

Amit a többgyerekes családokról írtál, az azt jelenti, hogy a mi családunk "hátrányosabb" helyzetben van örökbefogadás szempontjából? (Hiszem van egy vérszerinti 6 éves kisfiúnk...)

A szavaidból azt vettem ki, nem szívesen választanak az életetadók olyan családot, ahol már van gyermek.

Mi (bár először nem szerettük volna meghatározni a baba nemét ) kislányt kértünk mégis, mert kisfiúnk már van, és ez a baba az ELSÕ kislány lesz a családunkban.

Tudom, ajándék a sorstól, hogy adatott egy vérszerinti gyermekünk, de bízom abban, eljön majd a mi babánk is, aki a mi családunkat keresi az életetadó anyukájával egyetértésben.
Sokan azt gondolják: dehát van egy gyerekük, míért nem tudnak ülni a fenekükön? ( Már a lombiknál is találkoztunk értetlenséggel ezzel kapcsolatban.) Második gyermekre ugyanúgy lehet vágyakozni. Én, ha tehettem volna, akár 4 gyereket is szülök, mindig nagy családra vágytam. Nem tudom elképzelni úgy az életem, hogy ne adasson meg mégegyszer a babázás gyönyörűsége...

Szóval, csapongó gondolataim összefoglalva: nehezebb és hosszabb folyamatra számítsak a "gyerekeslétem" miatt?

Gabszi

Kép
Kép
ggabszi

Diti! Mondtam, hogy nem lesz baj...KépKép

Én is kérek két jegyet, nehogy elfogyjon!!!

Kép
Kép
ggabszi

Rayo

Köszönöm érdeklődésed Kép Itt vagyok olvasóban amikor csak tudok .
Jól vagyok és csendben "türelmesen " várakozom Kép

Naninga
naninga

Sziasztok!

Szerencsére tényleg beindult a jegyigénylés! Most már többen telefonálnak! Kép

Ggabszi: húzzál bele, mert a végén lemaradsz! Kép

Napsugi: jobbulást! És kitartás, már mindjárt itt a vizsgaidőszak vége! Kép

Diti: én is remélem, hogy ott lesztek azért! Kép Ennyi jó nektek ebben a hónapban... Kép

Süni Renoca: jobbulást a szemednek, pihenj, sokat. Hétfőn mennél dolgozni?

Gilice, ti merre jártok? Mindent beszereztetek már? KépKép

Kelimoni: szerintem ügyesen megvédted magad. Kár, hogy vannak ilyen emberek. Az ilyenek minek tudnak örülni? ha már egy ilyen nemes célnak sem! Gergő mekkorát nőtt! Kép

Ildiko: megkaptad az emilemet? Kép

kizsó

Sziasztok!

Még mindig nem olvastam vissza, csak jöttem megmutatni a krokit. Elkészült.
Kép
Még ma pihentetem a szemem (TV, számítógép kikapcs), de holnap reggel jövök.

Mindenkinek szép vasárnapot.
Üdv Süni
süni_renóca

Sziasztok!
Sajna, egész héten rossz volt a netem, nem volt tulajdonképpen.Kép Így a leveleket sem tudtam elolvasni csak most, nemrég szerelték meg.

Di-ti: Már ilyen közel vagytok!Kép Hát ez remek! Jaj, én nem is tudom, mit tudnék mondani, már én is annyira vágyom, vele álmodtam a héten. Ha elmélázok, azon kapom magam, hogy gyermekarcok jutnak az eszembe...Kép

Kelimoni: Meg van a véleményem a kedves névtelenről, de nem publikus...Kép

Puszi mindenkinek: Valaki dobjon már majd egy emilt Kép Lemaradtam ezer dologrólKép
menek tanulni

KépKép
ancsúr

Választ kaptam a levelemreKép

Szia!

Egy kicsit félreértettél... Nekem nem az a bajom ami az Egyesület célja,
stb..(Sőt!) de le is írtam neked. Csak azt nem értem miért nem egy
külön topikba teszitek (ezek szerint többen) ezeket az írásokat.
Akit érdekel, az úgy is elolvassa, klikkel a topikra. Akit meg nem, az
meg úgyse.. És akkor nem kell lépten-nyomon ebbe az irásba
belebotlani mindenkinek.
Engem rendkívül zavar, ezért írtam tegnap.

De ennyi felesleges beszédet már rég nem ér az egész...

Üdv,

Névtelen Ágnes Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Amneris szeretnék írni emailt, csak nem találom a címed. Megkaphatnám?

Jiny

KépKép
jiny

Szia Kelimoni!
Ne foglalkozz az ilyenekkel...igaz egyik nap Én beszélgettem el egy lánnyal...utána elég kellemetlenül érezte magát,és elnézést kért!
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/7484/337738.html?1137657467 18:44-es hozzászólásom és 20:42,21:22!
Zuzmo a nick neve,a Budais-ba írt Neked,de helyetted...Én reagáltam!
....és ez egy nyílt forum...az ír ide-oda és annyit,amennyit csak akar!Ne zavarjon!Ha pl.:Én ezt a beírásomat,mindenhova feltenném?...és mindenkinek van gördítő sáv a gépén,használja,hasznos néha,ha nem érdekli a téma,szelektálni,tudni kell,női logikaKépKépKép
***pusza Andi***
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Andi!
Szuper vagy! JÓ a stílusod, nem ragad magával a hév és okos az írásod! Gratula és nagy-nagy KÖSZI!
Mi újság baba téren? Hogy vagy??
Puszi!

Jiny!
Amneris címe:torekykati@vipmail.hu
Benne van a táblázatban, így gondolom nem haragszik meg rám, hogy itt közlöm!

Amneris! Ugye nem haragszol?Puszi

Kép

Kép
rayo

Szia Rayo!
Sajna,nem sok jó...ismét hormont szedek,hogy vérzésem legyen végre(október óta nincs!)még 2évig próbálkozunk!Mivel Nati van Nekünk KépKépKép,férjem hajthatatlan az öribabával kapcsolatban!Kép...de azért itt izgulok a háttérből,Miattatok!KépKépKép
***pusza Andi***
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi72

Nagyon köszönöm, hogy védelmedbe vetted a koncert meghívóját, ezáltal engem is. Kép

Kapom az emaileket, hogy felborogatom a topiclakók lelki egyensúlyát. Nem is gondoltam, hogy itt ilyen sok gyenge lelkűletű ember tölti az idejétKép

A lényeg az, hogy sikeres legyen a koncert és a Gólyahír számláján lévő összeg még több krízishelyzetben lévőnek segítsen Kép

Mégegyszer köszönomKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kedves Topiclakók !

Én már szinte a kezdetektől olvaslak Benneteket izgulok Értetek, a Gyerekekért és a lelkem mindig megmelengeti a sok-sok hozzászólás !

Most azért írok, hogy ne csak bántó üzenetet olvass Kelimoni és a többiek, hanem helyeslőt is Kép Jól tettétek, jó ügyet szolgáltok, a többi meg nem érdekes, ne is méltassátok szóval !

A már kisgyermekkel élőknek további boldogságot, a még várakozóknak mielőbbi boldog gyermekkacajt kívánok :

Gotti ( egy négy gyermekes édesanya )
gottianyu

Rayo!
Nagyon jól tetted, hogy leírtad a címem! Kép

Írj nyugodtan, Jinny! - Szóval: torekykati@vipmail.hu

Gotti!
Jól esnek a szavaid! Köszi, hogy írtál! Kép

Pusza! - Amneris -

KépKép
amneris

Rayo!

Gotti!

Pusza! - Amneris -

KépKép
amneris

Rayo!

Gotti!

Pusza! - Amneris -

KépKép
amneris

Kelimoni!Kép
Ez természetes volt,szerintem....hogy ,így reagáltam le a dolgokat Kép!Nekem az nem természetes,ahogy a többi IQ bajnok vélekedik!Kép
Itt senkié-és mégis mindenkié az összes babanet topik!Van egy tanulság ebben,Bibliai-Sai Babáé a következtetés?A lényeg,hogy ha valaki Veled foglalkozik és indulatot váltassz ki belőle....az jó,és mosolyogj,mert kizökkentetted a saját bánatából,vagy okot adtál,hogy felül kerekedjen Önmagán!?Kik vagyunk Mi Istenek,hogy itélkezzünk mások felett!? stb.
Szóval további jó szervezést,sok sikert és vendéget!Na és a cél nemesít!
Ha bánt még valaki Benneteket...küldjétek hozzám KépKépKépKépKép
***pusza Andi***
u.i.:Móni a Maximát Én is megvettem,miattatok!Édes a fiad!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Nagy a nyüzsi ezen a topicon, ami nagyon jó, nem győzöm olvasni az előzményeket.
Nikinozsó azt írta , hogy alapítványi babánk nem lehet, lévén van már három, de azért csatlakozhatnék hozzátok?
Én már rutinos örökbefogadó vagyok , két öf-sal a hátam mögött, de várok is egy pici lányra, így sorstársatok vagyok.Nyilván más nekem a várakozás,mint közületek sokaknak, nálunk nem üres a gyerekszoba, sőt tele a ház bébikkel, de mégsem teljes a családunk, hiányzik még valaki....
Így hát mi is várunk...
steiff

Sziasztok!

Én is olvaslak Benneteket egy ideje,izgulok értetek és Veletek örülök,ha megérkezik a kisbabátok!Kép
Szeretnék csatlakozni Gottihoz,egyáltalán nem zavarnak a felhívások,nagyon jó ötletnek tartom őket!
Sok sikert a koncerthez és sok-sok eladott jegyet!
Sajnálom,hogy messze lakok,így nem lehetek ott,csak lélekben.

Sok szeretettel:

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Kandi, Ruszlána, Gottianyu!
Ugye, hogy vannak a háttérben olvasók, csak néha hiába szólongatjuk őket, titeketKép
Köszönjük, hogy lélekben velünk vagytok és drukkoltok nekünk.

Kandi
Mi is drukkolunk Nektek! Reméljük mielőbb pocaklakóval fogsz jelentkezniKép Szorítunk!

Steiff
Persze, hogy csatlakozhatsz!
Örülünk, hogy írtálKép Nagyon vegyes társaság vagyunk, mindenki jöhet, aki szeretettel jön.
Mesélj magatokról, ha van időd. Piciket mikor, mennyi idősen fogadtátok örökbe? Minden érdekel minket, hiszen mi még előtte állunkKép, sajnosKép.

Kizsó
Köszönöm.
Megyek dolgozni. Már sokkal jobb, de ahogy a monitorra nézek ismét kezd fájdogálni. Nem fertőző, mert nem kötőhártya. Egyszerűen megerőltettem. Igyekszem kúrálni magam, mert nem szeretnék piros szemű nyusziként találkozni veletekKép

Nikinozso
Örülünk, hogy beindult a jegyvásárlás, remélem minden jegy elkelKép

Naninga
Ne csak olvassKép Írj is nekünkKép

Diti,Gilice
Olyan jó olvasni mi történik veletek. Köszönjük, hogy megosztjátok velünk ezeknek a gyönyörű, de nehéz napoknak a történéseit. Minden rendben lesz. Örülök, hogy az életadó bizalmat szavazott nektek. Drukkolunk nagyonKép
De jó, hogy kaptatok egy uh fotótKép
Várunk titeket. Írjatok! Vásároltatok? Mit? Hol? DicsekedjetekKép, szeretnénk látni a gyönyörűséges babakelengyétKép

Én már úgy várom a találkozást!
Már csak két hét!!!!!!!!

Szép hetet mindenkinek
Üdv Süni
Kép
süni_renóca

Sziasztok!
Minden "újnak" puszi! Jó, hogy itt vagytok!

örülök, hogy fogynak a jegyek! Szerintem sem kell törődnünk senkivel, aki zsörtölődik emiatt! Valószínűleg nincs teljesen tisztába a dolgokkal és előbb ítél, aztán gondolkodik!Kép

Nálunk -8C van, ma nem viszem sétálni Regit!KépKép

Kép
rayo

Szia Steiff! Én ismerlek ááám, az INDEXről, én ott csak olvasok. Nagyon jó, hogy idetaláltál, szeretem a hozzászólásaidat ! Kép
Mi egy kicsit "egycipőben" járunk, nekem is van egy kisfiam és szeretnénk örökbefogadni egy kislányt, mert nem lehet több gyermekünk. (Aztán lehet, hogy mégegyet is.... ) Most a kislányra várunk.
Szóval, sziaaa! És írj!

Kép
Kép
ggabszi

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?