Új privát üzeneted érkezett!

Nevtelen,

Az apam '56-ban forradalmar volt. (Legalabbis a tortenelem jelen allasa szerint. Hogy holnap mi lesz, nem tudom) Ezert evtizedekig feketelistas volt, nem kapott munkat. Engem nem "vettek fel" uttoronek, egesz eletem soran mindenfele megkulonboztetesben volt reszem. S nem hiszem, hogy sokkal idosebb lennek nalad. A himnuszt nem lehetett az utcan dudolgatni, nem lehetett megcsak barati korben sem politizalni, magyarkodni............. Lehet, hogy te ezt nem tudod. En olyan korokben eltem es fiatalkodtam a '80-as evekben is, ahol igenis voltak megfigyelesek, letartoztatasok, emberek egyszeruen eltuntek. Persze nem ez volt az altalanos akkorra mar, de ezt csak igy, ahogy most nagyon sokan teszik, lesoporni , nem tudomast venni rola szerintem gyalazatos!!!!!!!!!!

Annyian mondjatok, hogy "de az MSZP nem ugyanaz mint....". Ez akkora naivsagra vall, hogy sirni lenne kedvem. iii-nek igaza van. Itt a regi reflexekrol, a megcsontosodott erdekcsoportokrol van szo. EN is ismerek nagyon kozelrol egy MDF alatt dolgozo gazdasagi allamtitkart (politikailag fuggetlen). Az MSZP alatt egyszeruen nem kapott munkat, nem politikai teren, hanem gazdasagi vonalon. Szerintetek ez mi volt, ha nem a regi komcsi halozat munkalkodasa?
Szerintetek honnan az egbol jonnek elo ujra es ujra azok az "oregek" akik 12 evvel ezelott is KOMOLY TISZTSEGEKET toltottek be az MSZMP KB-ban? Mutassatok nekem egy naci bunost aki megegyszer politikai hatalomba kerult! Miert nem feleltek birosag elott ezek, a Kovacs, a Medgyessy stb.....? Ez miert nem bant titeket? Komolyan kerdezem.....

Gabi
Gabi
 


GAbi!

"A himnuszt nem lehetett az utcan dudolgatni, nem lehetett megcsak barati korben sem politizalni, magyarkodni............. "

Hát nekem még soha nem jutott eszembe, hogy a himnuszt az utcán dudolgassam. Sok mást dudolgatok, de sem a Szózat, sem a Himnusz nem tartozik, és tartozott soha ezek közé.

Magyarkodni meg még annyira sem akarok. Magyar vagyok, annak születtem, nincsen rá szükségem. Nem ettõl leszek jobban vagy kevésbé.

Bokrinca
Bokrinca
 


Bokrinca,

Sajnalom, hogy csupan ennyit szurtel le a hozzaszolasombol.

Gabi
Gabi
 

 
 

Gabi, azért a náci bûnösök jó része is élte vígan világát késõbb.
Szerintem nincs az a terror, amit el lehetne felejteni, légyen az holocaust, légyen az emberek kivezénylése harcolni a szinte biztos halálba - nagymamám sokáig nem tudott semmit él-e hal-e nagyapám, már én is eszméltem, amikor kiderült, hol és mikor halt meg. A komcsik alatt nem számított jó pontnak az oroszok ellen harcolni a háborúban. Vagy légyen az a kommunista terror. Egyik sem kisebb vagy nagyobb bûn a másiknál.
Nem tudom, mennyivel vagy nálam idõsebb, de mi a gimiben Csaucseszkóval (nem tudom, hogy kell írni) készítettük ki az ofõt, aki épp akoriban végezte a marxista vagy milyen egyetemet.

"De tudjuk, hogy akik éltek a zsarnokság idején, kiszolgálták azt, ugyanúgy gyarlóságból és erénybõl gyúrt emberek voltak, mint bárki bármikor"
Illyés Gyula

Ma sem tisztábbak a politikusok mint bármelyik korban eddig, egyik oldalon sem. :-( És vajon mi mit csinálnánk hasonló szituációban.
Névtelen
 


Csurka III/3-as volt
Kövér az MSZMP-KB-ban dolgozott
Viktor Kisz titkár volt
Stumpf pártag volt, kollégiumigazgató volt, és az utolsó tényleg kommunista belügyminiszter veje.
Névtelen
 


Pl: Bush a nök egyenjoguságát is be akarja "állitani", szerintetek van ehhez joga és akarják az ottani nök?
Ezt nem értem.

De látom, a demokrata agymosás sikerült. Akik kinyírták a móriakat, is zsidók voltak, a Lovas is zsidó, tényleg, hát nemi erõszakért áll körözés alatt Amerikában. A börtönök is csak zsidókkal vannak tele. Ja a Fábry is az meg Teller Ede is, vagy tévedek?

Azt nem értem, ha zsidónak szabad szidni zsidókat (lásd Lovas), akkor mi baja is van itt a baloldalnak a Gáti féle cikekkel, vagy Meggyesi megjegyzésével??? Vagy magyar nem szidhat magyart? Egyáltalán hogy juthattunk el idáig, hogy ilyen megjegyzések már fel sem tûnnek, mint a
nehogy engem és a családomat érje tragédia, mert egy terrortámadást szerveznek és végrehajtanak!
"Igaz, hogy a zsidok állando üldöztetésbe voltak-vannak, de pl: ök és a média, miért várnak el tölünk segitség nyujtást, miközben minket irtanak! " és hasonlók.
Névtelen
 


"Kövér az MSZMP-KB-ban dolgozott
Viktor Kisz titkár volt
Stumpf pártag volt, kollégiumigazgató volt, és az utolsó tényleg kommunista belügyminiszter veje. "

Kover: Milyen pozicioban is? Meddig?
Orban: Kisz titkar - tenyleg az orszagot erinto dolgokrol dontott.........
Stumpf: Apos-pajti......... Ccccccccccccccccc.

Kerem kedves nevtelen sorold fel a rangokat a kovetkezoknek is:
Kovacs
Medgyessy
Horn
Csehak
Es a 178 MSZP kepviselobol a 130 volt MSZMPs elvtarset is, ha lehet?
Névtelen
 


Vonzódsz a c-khez?
Névtelen
 


Lovas

[url=http://www.es.hu/0119/publi.htm" TARGET="_top]http://www.es.hu/0119/publi.htm[/url]#fencsik
[url=http://www.es.hu/0119/publi.htm" TARGET="_top]http://www.es.hu/0119/publi.htm[/url]#kenedi
[url=http://www.es.hu/0120/publi.htm" TARGET="_top]http://www.es.hu/0120/publi.htm[/url]#kenedi
[url=http://www.es.hu/0124/publi.htm" TARGET="_top]http://www.es.hu/0124/publi.htm[/url]#kenedi
[url=http://www.es.hu/0125/publi.htm" TARGET="_top]http://www.es.hu/0125/publi.htm[/url]#kenedi
Névtelen
 


"A kommunizmus megbukott mindenféle értelemben. De a kommunistáktól nehéz lesz megszabadulni, mert senki nem olyan konok és veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezõje, aki már nem az eszmét védi, hanem a zsákmányt."
Márai Sándor
1900-1989
Névtelen
 


Ne felejtsünk!


Nem akarok felejteni. És nem tudok felejteni. Elnézést, amiért tegezõdöm, de már huszonnyolc éve ismerlek titeket. Körülvesztek gyermekkorom óta. Ti azt mondjátok, felejtsek. Én azt mondom bûnöket nem szabad elfelejteni. Tudom, nem vagytok mindannyian bûnösök. De sokan vagytok bûnösök. Nem csak az a bûn, ha valaki ölt. Bûn a lopás is. Ti pedig elloptatok az életünkbõl nagyon sok évet. Volt, akinek az egész életét. Nekünk csak a jelenünket. „Magyarország többet érdemel!” - mondjátok. De Magyarország 1990 elõtt is többet érdemelt. Akkor ti nem siettetek többet adni. Azt mondjátok, hogy ti nem töltöttetek be magas pozíciót. De szerettetek volna. Semmilyen pozíciót nem volt kötelezõ betöltenetek. Nem volt muszáj kiszolgálnotok azt a hatalmat. Azt mondjátok: technokraták vagytok. Ezt értsem úgy, hogy bármilyen hatalmat kiszolgáltatok volna, csak a szamárlétrán lassan araszolhassatok? Értsem úgy, hogy a technokrata az elvtelen csinovnyik? Negyven évig loptátok az országtól a jövõt. Magyarország többet érdemelt. Tarthatnánk ott, mint az osztrákok. Ezt a jelent loptátok el tõlünk. Tevõlegesen vagy csak csendestársként.

Nem tudok felejteni.

Vádollak titeket 10 millió magyar jólétének az ellopásával.

Kovács elvtárs azt mondta, hogy nagyon nem értett egyet, amikor Orbán Viktorékat gumibottal verték. Ott volt a lehetõség, Kovács elvtárs: fel lehetett volna állni, és tiltakozni. Ott volt a lehetõség Kovács elvtárs: le lehetett volna mondani a pozícióról, ha annyira nem értett egyet. Lehetett volna együtt is tüntetni velük, Kovács elvtárs. Rendszerváltozás elõtt miért nem koszorúzott 56-osokat, Kovács elvtárs?

Lendvai elvtársnõ miért nem féltette a demokráciát, amikor még cenzor volt?

Nem akarok felejteni! Nem tudok felejteni!

Nem tudom elfelejteni azt, amikor a nyolcvanas évek elején Kádár elvtárs alamizsnájaként kimehettem édesapámmal három napra Bécsbe. Kaptam egy videó-játékot. Egy magyar gyerek számára egy csodát.

Nem tudom megbocsátani nektek azt a félelmet, amit addig éreztem, amíg visszafelé át nem értünk a határon.

Nem tudom megbocsátani nektek, hogy egész éjszaka attól rettegtem, hogy a határon elveszik tõlem ezt a csodát, mert csak azt hallottam, hogy ezt nem szabad behozni, meg azt nem szabad behozni.

Nem tudom elfelejteni nektek, hogy iskolánkkal minden évben megkoszorúztuk Szamuely szülõházát. Mert minden évben megkoszorúztuk egy tömeggyilkos, szadista, önmagából kivetkõzött pszichopata házát, akirõl büszkén leírták, hogy a Tanácsköztársaság idején csizmájával jól belerúgott egy az életéért könyörgõ volt oroszországi fogolytársába, mert egy jó kommunista még a barátjának, apjának, anyjának se kegyelmez, ha az nem vall vele azonos elveket.

És körülvettek engem a jó kommunisták gyerekkoromtól fogva.

És nem tudom megbocsátani nektek, hogy a nyolcadikos ballagásom elõtt egy nappal (1988-ban) bejött hozzánk az iskolaigazgató, és elmondta, hogy bármilyen szép szavakat mond is majd másnap az évzárón, az ránk nem fog vonatkozni, mert mi a kommunizmus kertjében turkáló disznók vagyunk.

Vádollak titeket, amiért egész gyerekkoromban hazudoztatok egy szép új világról.

Vádollak titeket, amiért nem tanítattatok meg velem egy nyugat-európai nyelvet.

Vádollak titeket, amiért a pedagógus szakma becsületének visszaadásáról beszéltek, pedig ti degradáltátok a mostani szintre az értelmiséget.

Vádollak titeket, amiért a nyugdíjasok helyzetének jobbátételérõl beszéltek, mert ti élveztétek az õ munkájuknak gyümölcsét. Ti építtettétek bele 10 millió ember vérét, verítékét egy olyan épületbe, amit le kellett bontanunk.

Adjátok vissza a nyugdíjasok pénzét!

Adjátok vissza a nyugdíjasok pénzét a vagyonotokból, amit összeszedtetek. Mert ott van a nyugdíjasok munkája Horn elvtárs villájában. Ott van a nyugdíjasok munkája Medgyessy elvtárs órájában. És ott van Szekeres elvtárs szállodájában, és ott van Baja elvtárs vodkagyárában.

Ezt soha ne felejtsétek el!

Nem tudom elfelejteni, hogy utcai örjöngõnek neveztetek, nem tudom elfelejteni, hogy hívtatok már nacionalistának, fasisztának, antiszemitának, revízionistának, csápoló középiskolásnak, jogi gengszternek, feltüzelt tömegnek, „tetemcafat” utáni masírozónak, „svájci sapkát” tisztelõnek, Fidesz klientúrának, kirekesztõnek, jobbratolódónak, szélsõjobbra kacsintgatónak, árokásónak, pacifikálandónak, csõcseléknek.

És vádollak titeket többrendbeli köpönyegforgatással, hazudozással, Orbánozással, Kövérezéssel, Csurkistázással, Torgyánozással.

És vádollak titeket médiatúlsúllyal, többrendbeli hírferdítéssel, elhallgatással, félremagyarázással.

És vádollak titeket a „független”, az „elfogulatlan”, és az „objektív” jelzõk jogosulatlan használatával a következõ személyekkel kapcsolatban: Juszt László, Ágh Attila, Kéri László, Bolgár György, Mészáros Tamás, Aczél Endre, Fiala János, Mélykúti Ilona, Forró Tamás, stb.

És mindezek miatt nem felejtek, és nem bocsátok meg, és nem temetek be árkokat.

És mindezekért büszkén követem, és követni is fogom „egy kis ország, kis növésû miniszterelnökét”, mindaddig, amíg azoknak a honfitársaimnak az élére áll, akik nem akarnak felejteni. Lehet, hogy nem értünk mindenben egyet, lehet, hogy mindannyiunknak más a végcélja, de egy múlt századi politikus gondolatait egy kicsit átformálva: aki nem a szocialista jövõ irányába vette meg a jegyét, hanem a polgári jövõ irányába, annak attól függetlenül, hogy meddig kíván utazni, most csak a Fidesz vonata áll rendelkezésére, és erre a vonatra mindannyiunknak fel kell szállni. Ha valaki akar, majd leszállhat hamarabb, vagy elmehet a végállomásig, de most nem indul más vonat, ezen kell elférnünk.
Névtelen
 


Én a magam négy év plusszával nem szálnék fel ennek a kis embernek a vonatára sem, mert kisértetiesen hasonlít a régi vonatokra. Én a saját életemet szeretném irányítani, és nem okolok senkit, ha elrontottam.
De legalább azt írd oda, hogy az indenrõl másoltad ide, és esetleg linkeld be a fórumot is a többiu beírással.
Névtelen
 


Drága Névtelen 23:42!

Fordulj pszichiáterhez!!! Kép Kép

Üdv
Realista
Realista
 


Néha tanulhatunk valamit más nemzetektõl is. (spanyolok)
Néha tanulhatnánk a megbocsátást. Jézus is megbocsátott.
Néha a múlt helyett elõre kellene nézni, és azon gondolkodni mit tehetek, hogy a jövõ jobb legyen.

Kit vertek és miért gumibottal - néha láthatnánk, hogy nem csak nálunk volt ilyen, hanem más nyugat-európai országban is. A németeknek IS van olyan minisztere, akit a 70-es években megvertek tüntetéseken.

Persze egyszerûbb ujjal mutogatni, vádolni, szidni, hibáztatni...

Bokrinca
Bokrinca
 


Bocs, szállnék, index és többi. Túl korán volt, hogy rendesen kilássak magamból.
Névtelen
 


Ismetelten futjuk ugyanazokat a koroket. Aki visszamegy az archivumba, ugyenezeket mas szerzoktol olvashatja pro es kontraKép
En is leirom megegyszer, hatha felel ra valaki: ha azt mondjuk, hogy az MSzP = MSzMP, miert nem kerjuk szamon az egyhazakon a boszorkanypereket es ezzel kapcsolatos vagyonelkobzasokat? Mert ott mar orokosok sem maradtak? Miert nem kerdezunk az inkviciorol, a keresztes haborukrol? Tul regen volt? Az mas? Olni, haracsolni a hit neveben? Az eroszakos teriteseket? Ezeket el lehet intezni egy papai bocsanatkeressel?

Cicamica
Cicamica
 


Szia, EryC,
azt írtad le, ha jól értem a lényegét, , hogy egy-egy negatív élménybõl nem lehet Magyarország lakóinak a külföldiekhez való viszonyára általános következtetéseket levonni. Szerintem semmilyen egyedi élménybõl nem lehet általánosítani, de ez igaz vica versa is: tehát mert pl. rajtam USA-beli tartózkodásom alatt a velem közeli kapcsolatba került amerikaiak folyamatosan humorkodtak (Are you a hungry Hungarian?), én nem vontam le azt a következtetést, hogy az amerikaiaik megvetik a magyarokat, maximum azt, hogy rossz a humoruk.
Mindenesetre visszatérve a Keleti pályaudvaros buta liba esetére: õt valaki alkalmazta. Aki alkalmazta, az valószínûleg profitot akar termelni. Többek között a Magyarországra vonattal utazó külföldiek zsebén keresztül. Ennek ellenére kirakja a kirakatba ezt a buta és rosszindulatú tyúkot. Ez a rövidlátó szemlélet az, ami engem zavar a magyar vendéglátóiparban és a szolgáltatások egész területén. Ez testesült meg ÁLTALÁNOSAN a libában számomra. Plusz az ÁLTALÁNOS magyar habitus, hogy a legkisebb fenyegetettségérzésre (ez a csaj semmilyen nyelven nem beszélt inkluzive a sajátja, amitõl rögtön kevesebbnek érezte magát a külföldinél) indulattal válaszolunk.
szia, verbatim
verbatim
 


Lovas István


A történelem legszörnyûbb fegyvere


Mikor robban a zsidókímélõ etnikai bomba?


Izrael biológiai "etnikai bomba" kifejlesztésén dolgozik, amely faji alapon öl. A biológiai fegyver beállítható úgy, hogy arabokat - például palesztin arabokat vagy iraki arabokat - gyilkoljon meg, de sértetlenül hagyja a zsidókat, állítják izraeli katonai és nyugati hírszerzõ források.


Zsidó tudósok teljes gõzzel kísérleteznek a fegyveren a Tel Aviv melletti, szupertitkos Nesz Ciona biofegyver-laboratóriumban. A cél: a vírusok és bizonyos baktériumok azon képességének felhasználása, hogy az áldozat sejtjeiben lévõ DNS-t megváltoztassák. A kísérletek génsebészeti úton igyekeznek olyan halálos mikroorganizmusokat kialakítani, amelyek csak a kiválasztott jellegû géneket támadják meg. Izraeli kutatóknak a jelentések szerint máris siketült azonosítaniuk olyan géneket, amelyek csak az arabok genetikai felépítésében találhatók és belõlük genetikailag módosított baktériumokat és vírusokat hoztak létre. A programon dolgozó egyik tudós - természetesen neve elhallgatását kikötve hangsúlyozta, a feladat rendkívül bonyolult, mivel az arabok és a zsidók is sémita eredetûek, de - tette hozzá -, kollégáinak "sikerült bizonyos arab közösségek - fõként irakiak - genetikai profiljának egy adott jellemzõjét azonosítani."


Az izraeli parlament, a knesszet egyes baloldali tagjai a kormányt azzal vádolták, hogy ,.Dr. Mengele munkáját folytatják." Dedi Zucker; a Knesszet tagja november l4-én kijelentette: "Morálisan, történelmünk, hagyományaink és tapasztalatunk alapján az ilyen fegyver iszonyatos szörnyeteg, amelyet be kell tiltani:'


Más szakértõk hozzátették: az etnikai céllal gyártott fegyverek gyakorlatilag legyárthatók, de azok létrehozásának következményei borzalmasak.


Tavaly az amerikai külügyminisztérium egyik bizalmas jelentése figyelmeztetett arra, hogy biológiai szereket génsebészettel létre lehet hozni egy újfajta, halálos fegyver elõállítása érdekében. William Cohen amerikai védelmi miniszter pedig kijelentette, hogy kapott jelentéseket melyek szerint valahol "bizonyos fajta patogéneket hoznak létre, amelyek etnikum-specifikusok." November elején egy izraeli hírszerzõforrás megerõsítette, hogy Cohen nyilvánvalóan Izraelre gondolt.


Porton Down az Egyesült Királyság biológiai védelmi intézménye, ahol a múlt hónap elején kijelentették. hogy az Izraelben kísérleti stádiumban lévõ fegyverek elméletileg lehetségesek, és, mondta szóvivõjük: "elértünk egy olyan pontot, ahol nyilvánvalóan szükség van nemzetközi egyezményre a biológiai fegyverek megállítása érdekében".


A Brit Orvosok Egyesülete olyan mértékben aggódik az új, genetikai fegyver kifejlesztése miau, hogy vizsgálatot kezdeményezett, melyrõl januárban hoz nyilvánosságra egy jelentést. A jelentés összeállításáért felelõs team vezetõje már most kijelentette: "Az etnikailag célzott biológiai alapú fegyverrel egy lakosság körében még adott csoportokat is meg lehet támadrti. A hadtörténelem - amely hemzseg az etnikai okokból kiváltott konfliktusoktól mutatja, milyen veszélyrõl van szó."


A Nesz Ciona laboratórium vegyi és biológiai fegyvereket gyárt és egymaga külföldi katonai szakértõk szerint - nagyobb az összes arab és iráni biofegyverlaboratóriumnál együttvéve.


Mind Izrael, mind az amerikai és a holland hatóságok számára rendkívül kínos volt az, hogy mostanában derült ki, az 1992-ben Amszterdamban lezuhant izraeli szállítógép a Sarin nevû, halálos ideggáz indítóvegyszereit szállította. Pontosabban l90 liter dimetil-rnetilfoszfonátot (DMMP). A vegyszereket egy amerikai cég küldte Izraelbe. A mentésnél segítséget nyújtók még mais bõrbetegségben, allergiában szenvednek, valamint immunrendszerük legyengült. A vegyszerek rendeltetési helye a Nesz Ciona-i halálgyár volt, olvasható a Berliner Morgenpost idei, október 8-i számában (is).


Hetilapunk kutatásai szerint a rasszista pusztítás lehetõségére elsõként a Genetics Forum nevû genetikai szakfolyóirat 199?. februári száma hívtá fel a figyelmet. A havilap a fentebb említeti Brit Orvosok Egyesülete tudományetikai tagozatának vezetõje - ugyanaz a személy, aki most a veszélyre felhívó jelentést összeállító orvoscsoport feje - felszólalását ismertette, mely a Világ Orvostudományi Társaságának 1996-ban, Dél-Afrikában tartott konferenciáján hangzott el. A brit orvosnõ felhívta a résztvevõk figyelmét arra, hogy már "most is megvan az elméleti lehetõsége anatómiai vagy fiziológiai rendszenek beleértve a látás - célbavételére, úgy hogy az emberek genetikai hasonlóságát vagy különbözõségét veszik alapul." Majd hozzátette: .,A genetikai fegyverek potenciális hatása alattomosabb, de kevésbé nyilvánvaló lehet, mint bármi, ami jelenleg létezik.


Például készíthetõ egy olyan hatóanyag, mellyel sterilitást vagy halálos, örökölhetõ betegséget lehet létrehozni: Nesz Ciona szörnyû titkát most az Egyesült Királyság legtekintélyesebb lapja, a konzervatív londoni Times vasárnapi kiadása, a Sunday Times november I S-i száma ismertette. Hetilapunk a faji fegyver hírének közlésével érthetõen várt, ugyanis nem hittük, hogy a világtörténelem addig minden bizonnyal legiszonyatosabb pusztítóeszközének kikísérletezésérõl szókí híreket a pénzes média és a közszolgálati adók elhallgatják. Egészen egyszerûen erre még - noha már megéltünk nyolc év liberális médiaterrort - mi sem voltunk felkészülve. De megtörtént.


Az elsõ kérdés az, vajon miért hallgatták el a hírt? Az a feltételezés, hogy azoknak, akik rendszeresen idéznek a Timesból is, éppen ez a cikk kerülte volna el a figyelmüket, tarthatatlan.


Hogy a londoni tudósítóknak sem tûnt fel, szintén elképzelhetetlen. Így csak egyetlen, szörnyû magyarázat jut eszünkbe: a hallgatás szándékos. Szándékos: ugyanis azok, akik hallgatnak róla; nyilván azonnal megértették, a XXI. század küszöbén Nesz Cionában tudományosan bizonyították azt a fajelméletet, amelyre Hitler épített, ugyanis Izraelben most a valóságban különítettek el olyan géneket, melyek ezer és ezer éven át átöröklöttek, változatlanok, vagyis "belefagytak az idõbe", és fajspecifikusok. Tehát éppen Izraelben indultak meg a kísérletek a hitleri gondolatra építve: a fajok különbözõségének igenis nemcsak elméleti, hanem "kézzel fogható" fiziológiai alapja van. A kísérletezõk éppen úgy tudták, mint azok, akik itt a hírt elhallgatták: a szellem a palackból kiszabadult. És rászabadult a világra - valamint, akaratukon kívül - a világon szétszóródott zsidóságra. Ugyanis a faji bomba gondolata és az arra épülõ kutatómunka a nem Izraelben élõ zsidók elõl eltûntették a jelzõt. A génfegyver "szemében" nincs amerikai, francia vagy magyar zsidó. Csak zsidó van. Genetikai alapon, halálos pontossággal "lekáderezve" a DNS-t. Lényegesen hatékonyabban, mint annak idején a nemzetiszocialisták tették, néhány õsre visszamenõleg kérve a papírokat A fegyvernek csak egyetlen kérdése van mielõtt öl: zsidó vagy nem zsidó? Illetve - mint Libanon nagykövete felhívja rá a figyelmet - még ennél is ördögibb lehet a feltett kérdés: a kiírtandók köre még pontosabban meghúzható. És - szinte hányingerrel küszködünk, de Nesz Ciona után már ezt is le kell írnunk - a veszélyre fel nem hívók talán arra is gondoltak: a fegyver hatásától azoknak, akik a hallgatást ki tudták kényszeríteni, a legkevesebb a félnivalójuk. De lehet, hogy hallgatásukhoz hozzájárult az is, a magyar nagyközönség ne gondolja végig a Tel Aviv melletti kísérletek egy-két potenciális, hátborzongató veszélyét. Például azt, hogy mi történik akkor, ha - tegyük tel - Nesz Ciona egy-két Romániából kivándorolt kutatója hálából (és pénzért) például azért, mert Bukarest volt a kommunista országok közül az egyetlen, amely nem szakította meg diplomáciai kapcsolatait annak idején Izraellel, átadja a faji fegyvert szülõföldjének? A Sunday Timesban megjelent cikk elõtt a legfontosabb brit katonai kutató intézet, a Jane's egyik kiadványa, a Foreign Report már említette az "etnikai bombát", dél-afrikai fonásokra hivatkozva, és azt is állította, hogy az a levegõben és az ivóvízhálózaton keresztül is terjeszthetõ. Vajon mi történik akkor, ha - egy esetleges szubregionális konfliktus esetén - a románok, egy fejveszett lépés eredményeként, Erdélyben egy "magyar génre" ráállított etnobombát eresztenek valamelyik folyóba? Netán némi genetikai finomítás eredményeként, "csak" a moldvai csángókat célozzák meg?


De mi van akkor, ha a náci ideológiára alapozott fegyver elve kiszivárog vagy egy elpusztításától félõ arab ország "visszafejtéssel" megoldja, majd - mondjuk preventív céllal átkalibrálva - egy minden eddiginél. borzalmasabb holocaustot indít meg a Közel-Keleten a zsidó géneket elpusztító faji fegyverrel? És ha egy õrült vagy zsaroló terrorista kezébe kerül egy "antiszemita" adag az Egyesült Államokban, Franciaországban, Magyarországon? Netán az sem lenne hír? Vagy a hírek szûrése is génspecifikus lett? Arról a drámáról már nem is szólva, hogy Magyarországon azok, akiket Nesz Ciona "génügynökökké" változtatott - gondolunk itt elsõsorban a zsidó szervezetekre -, elhatárolódásuk helyett hallgatással állnak ki a sejt szintjén feltûzött sárga csillag viselése mellett Talán úgy gondolják, eljött a pozitív diszkrimináció ideje a DNS szint jén is. Azok hallgatásáról ne is beszéljünk, akik itt már akkor Arturo Uit kiáltanak, és marhavagonokat vizionálnak, ha nem az õ kormánykoalíciójuk fut be a választásokon.


Lapunk a kiszivárgott hírek kapcsán megkérdezte J. Nourr'ddine libanoni nagykövetet, hogy mi a véleménye a Nesz Cionában készülõ faji fegyverrõl. Libanon képviselõje hazánkban a Magyarországon állomásozó arab diplomaták csoportjának doyenje. A nagykövet - miután kifejezte örömét, hogy "a nagyfokú felelõsségérzetrõl és tárgyilagosságról" tanúskodó hetilapunk a témával foglalkozik - a következõ nyilatkozatot adta:


"Az ilyen tömegpusztító, biológiai fegyver valóban az emberiség történelmének legszörnyûbb példája. A dolog legcinikusabb oldala az, hogy e fegyver nemcsak arabokat, de maguknak a Zsidóknak egy bizonyos kategóriáját is megölheti, mivel , és most idézem a Sunday Timesban megjelent cikket, "az izraeliek úgy fedezték fel az arab genetikai struktúra bizonyos elemeit, hogy arab eredetû zsidókon kísérleteztek" (szefárd zsidókon). Függetlenül attól, hogy könnyû párhuzamot vonni Josef Mengele. az Auschwitzban tevékenykedõ náci tudós kísérleteivel, feltehetõ a kérdés, vajon az izraeli kísérletekben nincs egy újfajta antiszemitizmus, egyfajta "ön-antiszemitizmus"? Érdemes emlékeztetni arra, hogy izraeli tudósok felhasználták az apartheid korszak dél-afrikai tudósai által folytatott kísérleteket, akik olyan, pigmentációs alapon mûködõ "etnikai golyót" akartak kifejleszteni, amelyek csak feketéket vettek célba, éppen úgy, ahogy most az izraeli fegyver csak arabokat vesz célba


Az arabok arra törekednek, hogy KözelKelet minden országát megtisztítsák a tömegpusztító fegyverektõl - legyenek azok biológiai, vegyi vagy nukleáris fegyverek. Sajnálatos módon Izrael nem hajlandó aláírni az atomfegyverek terjedését korlátozó szerzõdést, és kategorikusan elutasítja, hogy hatalmas nukleáris fegyvertárát és központjait, - melyek fõképpen Dimonában, Palesztina Negev sivatagjában találhatók -, a Nemzetközi Atomenergia Bizottság ellenõrizze azért, hogy az egész technológia, melyet alapvetõen importálnak, békés célokra legyen felhasználható, ne pedig a hegemóniát és a katonai agressziót szolgálja Ugyanakkor sok mindent látunk, hallunk és olvasunk gazdasági szankcióknál, blokádról és embargóról, melyet egyik-másik országra kényszerítenek.


Egy valódi Új Világrend felépítése érdekében a nemzetek közösségének mindent el kell követnie, hogy valamennyi nemzetközi törvényt és határozatot tiszteletben tartson és végrehajtson - fáként a Biztonsági Tanácséit - mindenfajta diszkrimináció nélkül, és a jelenlegi kettõs mércén alapuló politika elkerülése érdekében nemcsak a Közel-Keleten, de Európában és máshol is. Éppen ezért Izraelnek tiszteletben kell tartania mindezen törvényeket és végre kell hajtania e határozatokat, elsõsorban azokat, amelyek felhívják Izraelt, vonuljon ki valamennyi megszállt arab területrõl és ismerje el a Palesztin Államot, amelyet ugyanazon ENSZ Biztonsági Határozat hagyott jóvá, mely magát Izrael államot hozta létre. Ekkor valódi biztonság, valódi együttmûködés és valódi béke (átfogó, igazságos, mely a közel-keleti népek közötti kölcsönös bizalmon alapul) érhetõ el. A béke az arabok stratégiai célja, de a megszállás, hegemónia és a béke nem fér meg egymás mellett. És ekkor - egyének és népek - valóban megünnepelhetnénk az ENSZ Emberjogi Chartájának igazi évfordulóját. Mi csak remélni tudjuk, hogy az emberi jogok, az igazság és a demokratikus értékek mindenkinek ugyanazt jelentik."


Szerkesztõségünk - természetesen megkereste Izrael állam nagykövetségét is, hogy elmondja véleményét. A nagykövetség lapzártáig nem kívánt élni a válaszadás lehetõségével."
Névtelen
 


A stilusrol csak annyit hogy sose lesz egy szamomra eroszakos vagy ellenszenves ember a baratom vagy baratnom, de meg a kisero tarsam se.
Az MSZP szamomra a mult a FIDESZ pedig a jelen amivel nagyon nem vagyok jelenleg megelegedve. Most ezert szavazzak rajuk?
Vagy azert mert van rosszabb is?
Ha lenne mit kockaztatnom nem szavaznek meg lelekben sem az MSZP-re.
Lassuk be azt a szomoru tenyt, hogy a FIDESZ egy bizonyos retegnek nem nyujtott sem tobbet sem kevesebbet mint a negy evvel ezelotti MSZP. Ezek az emberek ugyerzik sem demokraciaban sem megelhetesben nem volt kulonbseg a ket part kozott. En is igy erzem........lehet hogy egy ilyen fifti-fifti szituacioban sok embernel mar csak a szimpatia esetleg a valtozas remenye a donto?..........
Bakfitty
 


A kabitoszer pedig nem az MSZP otlete volt hanem a szamomra kicsit tul liberalis SZDSZ-e, es meg nem biztos hogy lesz belole valami. Mindenesetre a kabitoszernek se igy se ugy nem lehet hatart szabni azaz itt eldegel kozottunk mindenfele torveny nelkul is. Az meg nem igaszsagos hogy aki kiprobalja az mar is bunos legyen.
Szerintem segiteni kell a fiataloknak ebben a kerdesben nem pedig elitelni oket.
Ha valaki bunos mert kabitoszert fogyaszt, hogy forduljon orvosi vagy egyeb segitseghez ha esetleg valtoztatni szeretne az eleten?
Bakfitty
 


Azert szerintem az MSZMP-MSZP-vel beazonositani durva dolog...de ilyen erovel a FIDESZ-MDF es az MSZMP koze is tehetunk egy egyenlo jelet. Vagy szerintetek kik ulnek az MDF-ben? Mert oreg papik mint Kovacs ott is vannak.....csak ezt senki sem szereti boncolgatni minthogy azt sem ki is volt valojaban Orban Viktor edesapja....
Bakfitty
 


Gyerekek!
Ez szörnyû, ez már nem DÜHÖNGÕ, ez tébolyda Kép
Nem lehetne békésen ÉLNI ???
Névtelen
 


Most, mikor a Tasnádi alig négy évet kapott, meg másfélmillió vagyonelkobzást????Amikor az Otp -ben azért van belsõ vizsgálat mert a feleségnek puszira adott oda 200 milliót???? Hol van itta békés élet??? ...és ez nem a Dühöngõ hibája.
Gabi
Névtelen
 


Gabi, biztos ott a nagy Amerikában nem tûnik fel, de még mindig Orbán a miniszterelnök és még (két napja ügyvezetõi minõségben) mindig a fidesz kormányoz.
Névtelen
 


[url=http://www.fidesz.hu/index.php?MainCategoryID=1&SubCat=14&CikkID=2066" TARGET="_top]http://www.fidesz.hu/index.php?MainCategoryID=1&SubCat=14&CikkID=2066[/url]

Igazabol nem ertem miert van erre szukseg?.....hacsak nem az indulatok eletbetartasa miatt.......
Azt meg vegkep nem ertem hogy egy ilyen kicsi orszagban miert kell a nemzeti ontudatot megjobban felerositeni.
Egyreszt mar igy is eleg osszevagyunk mas nepekkel kavarodva ahoz hogy buszken verjuk a mellunket mikozben masokat kitudja milyen jogcimen (zsido?, cigany?) kiutalunk a korbol.
Masreszrol meg nem biztos hogy meretunket figyelembe veve megtudnank magunkat vedeni ha valamelyik szomszed egyszer veletlenul felreertene bennunket.
Legalabbis szerintem a nemzeti ontudat tovabb erositese sok embernel az fenti kovetkezmenyeket esetleg provokativ viselkedest vonna maga utan.

Az egyoldalu igazssagot tajekoztatast sem szeretnek, legalabbis a fenti cikk alapjan a polgari szovetseg celja az is hogy a jovoben megakadalyozza a szamara kedvezotlen hirek terjedeset. Ki tudja biztosan hogy hol az igazssag?
Mondja el a Polgari szovetseg is az igazat meg a velemenyet az MSZP-vel szemben viszont a szabad valasztasi jogot, hogy ki kinek hisz tartsa tiszteletben es fogadja el.
Bakfitty
 


Tovabbiakban az sem tetszik hogy nyiltan kimerik mondani hogy az emberek tobbsege manipulacio aldozata lett.
Gondoljatok bele nektek sem esett jol, ha egy ilyen jellegu tamadas ert benneteket a topikban. Akik igy gyozkodnek sosem kapnak egyettertest vagy igazat foleg nem a ketkedotol.
Bakfitty
 


Kedves Nevtelen,

Nem en irtam a hozzaszolast, nekem nincsenek ekezeteim....
(Kulonben egyetertek a masik Gabival. Eloszor is a Fidesz mar csak ugyvezeto, masodszorra mar beindultak a regi kapcsolatok MSZP reszrol. )

Udv,
Gabi
Gabi
 


Ja, ha pénzt kell osztogazni, még õk kormányoznak, ha kiengedik a Tasnádit, akkor a szocik? Pintér a belügyminiszter még mindig, és szerda óta van ügyvezetõ kormányunk.

A móri esetnél is állandóan az jár a fejemben, ennyire kevés pénzért túl profik voltak az elkövetõk, a rendõrség meg egyenlõre jól melléfogott.
Utánamentek az áldozatoknak, tudták hova kell lõni, véletlen bepánikoláskor általában csak vaktában lövöldöznek a rablók, ezek biztosra mentek, nem akartak tanút. Bennem is az merül fel, hogy elterelés volt, vagy valakit az ott lévõk közt ki akartak nyírni, vagy figyelmeztetés volt valakiknek.
Na abbahagyom inkább a saját összeesküvéselméletemet.
Névtelen
 


Totya

Ráértél gondolkodni a kérdéseimen.

Helyes válaszaid tehát:
1. Nem tudom, nem gondolkodtam meg rajta. Nem keszultek?
2. Gyenge provokacio, de azert azt jo ha tudod, hogy Svedorszag egy cseppet gazdagabb ország, mint kis hazank. Lehet, hogy mar minden korhazban van elegendo lelegeztetogep es talan meg Orban nepenek is jut belole neha.:o)
3. Tudtommal Hofi Geza vadaszott.
4. Ha es amennyiben nem a normalis tarsalgas keretein belul folytatjuk eszmecserenket, akkor kenytelen leszek nem reagalni az iromanyaidra.
Hofi Geza pedig halott szegeny, ugyhogy probald meg nem gyalazni az emleket. Tudom mire akarsz kilyukadni.:o(

Köszönöm
hektikus
 


Hektikus!

Lassan egy honapja a net közeleben sem jartam.:o))
Igy joforman azt sem tudom miröl beszelsz.
Szavaidbol valami feneketlen ellenszenv sugarzik iranyomban, ami a te bajod.
Ha es amennyiben valoban beszelgetni akarsz velem, akkor szivesen, de elöbb szerintem nyugodj meg!
Valaszolni magam is tudok, ha akarok es van mire.
Udv,
Totya
Totya
 


A Lányok az elsõ forduló utáni második nap megjelentek azokon a helyeken, ahol négy éve nem láttam õket:

valóban egy másik Gabi
Névtelen
 


A "lányok" az elsõ fordulót követõ második napon megjelentek olyan helyeken, ahol négy éve nem láttam õket.

valóban egy másik Gabi
Névtelen
 


bocs, egyszer is elég lett volna ez bajnak...Gabi
Névtelen
 


Milyen lányok, és hol?
Névtelen
 


Nálunk meg eltûntek! Lehet hogy hozzátok mentek? De mi köze a választásokhoz? Már a "lányok" vonulási útvonalából is lehet következtetni a politikai széljárásra????? Ezen sírjak, vagy nevessek? Kép Kép
Liesel
Liesel
 


Csak az idõ miatt. Kitavaszodott.
Névtelen
 


Csak ne vicceljétek el! Komoly dolgok ezek. Mifelénk meg egy veszett rókát láttak a falu szélén! Négy év óta elõször!!! És ha valaki be akarja mesélni nekem, hogy ez puszta véletlen, gondoljon csak bele, milyen színû is a róka!!!
Vera
vera
 
 


Vera :-))

Hát én meg elmesélném nektek, hogy a barátaink akik természetesen a fideszre szavaztak kissé megváltoztak. Éveken keresztül jártunk közösen bulizni, kirándulni, nyaralni, és szerettük egymást. A választási fordulók alatt vitatkoztunk, nem értettünk egyet, de azt hittem majd elmúlik. Nos, a adolog jelenlegi állása, hogy már csak mi nõk telefonálgatunk egymásnak, de minden közös találkozási kisérletet háritanak mondvacsinált indokokkal, mig végül a nej bevallotta, hogy a párja nem akar velünk összejárni többé, mert nem vallunk azonos értékrendet, és nincs semmi közös bennünk ami összekötne minket. Persze kérdésemre azt mondta hogy ez azelõtt is igy volt.
Ehhez mit szóltok?
Én nagyon sajnálom, de ha csak ennyi kellett egy érzésem szerint igenis erõs, jó barátság megromlásához, akkor talán mégsem volt ez igaz barátság.
Bús Narancsos Bukt
 


Bus Narancsos Bukta!

Ha beszereznel egy nagymeretu magyar zaszlot, esetleg megtanulnad tajszolassal elenekelni a Himnuszt es utemesen tudnad uvöltözni nagytömegben azt, hogy Viktor, Viktor szerintem meg lenne sanszod visszaszerezni a barataidat. Bar, ha valoban emiatt ment szet a szorosnak hitt baratsag akkor ne nagyon sajnald a dolgot.
Amiota elteltek a valasztas napjai, az összes partizan roka es kurva kimereszkedett az utcara, söt itt felenk Obudan tegnap meg az eg alja is vörös szinu volt. Anyam szerint ez csak annyit jelent, hogy masnap szel lesz, de lehet, hogy melyebb tartalma is van a dolognak.
Olyan jo lenne vegre ismet csak a dolgainkkal törödni es nem egy lefutott meccsen ragodni meg egy darabig.
Totya
 


Áhh, a lányom ma vörösre ordította magát.

Nálunk a pasik világnézettõl függetlenül ugyanúgy elmentek inni, mint ha mi se történt volna (meg se késelték egymást). És a fidesz fan éppen Padödö koncertre toboroz embereket.
Keke
 


Sajnos Totya részemrõl ennél mélyebb (és maradandóbb) a dolog, semmint hogy ennyivel le tudjam zárni. Az egyik szemem sir...meg a másik is.
A vörösversenyt toronymagasan mi nyernénk, ha tudnátok mi a vezetéknevünk....:-)))
Egyébként a fiam nem átallott tegnap narancssárga filctollal rajzolni...
NB1
 


Kedves iiii!


Az elmúlt 40 évrõl beszélsz és az ötvenes éveket emlegeted, pedig voltak hatvanas és hetvenes és nyolcvanas évek is. Nem is beszélve a rendszerváltásról. Ha hiszed, ha nem én a KISZ-ben dolgoztam kábé 4 évig. 2300.- forintot kerestem.(80-as években) Erre azért emlékszem nagyon jól, mert egy levis farmer ugyanennyi volt. Azért kerültem oda, mert feljelentettem a fönökömet, aki lopott csalt hazudott. Addig ez nem zavart, amíg a munkámat végezni tudtam. Népmûvelõ voltam, elsõsorban cigányokkal és munkásszállón lakókkal dolgoztam. A KISZ-esek, a kerületben ismertek és ezért "kikértek", nem tagadhatta meg a fönököm a kiadást. Megmentették az életemet, már nyombélfekélyem volt és idegileg kivoltam. Szóval...ezért az összegért a következõket cdsnáltuk: táboroztattuk az úttörõket, nem volt zászlófelvonás, ahogy ma sokan állítják, nem volt meneteltetés stzb.. volt viszont: saját konyha (mi fõztünk), zenei és irodalmi vetélkedõk, tábortûz, kirándulás, ki mit tud.. és mindezt a szülõk meg tudták fizetni.
Aztán dolgoztam a KISZ-klubban: csináltunk filmklubot, Rólunk van szó klubot, nyári egyetemeket, táncdélutánokat,
Ki mit tudokat, stb...
Persze kellett különbözõ "kötelezõ" dolgokról is vitatkoznunk, amihez nem is igazán értettünk, és sokszor félrevezettek minket. Nem voltam politikai besoztásban, kultúrával foglalkoztam, de tudod, szeretném, ha az én lányaimnak a suliban vagy a kerületben fele annyi lehetõsége lenne szabadidõs propgramokra, mint annak idején nekünk voltak. Persze, kitolásnak éreztük a Ki tud többet a Szovjetúniról vetélkedõt, de mellette minden más is lehetett. Ma meg szintén vannak kötelezõ dolgok, de nincs mellette semmi
Nem érzem úgy, hogy rohadt kommunista vagyok, vagy voltam...kihasználtam a népet, kivertem a fogát valakinek...., elárultam a hazát idegen érdekeknek, stb...Nem mondhatnám, hogy nosztalgia él bennem a hetvenes évek miatt, sok mindent nem kívánok vissza. De akkoriban az ifjoncok éltek, ma meg bevásárlóközpontokban lõdörögnek. (Tisztelet a kivételnek) Hol vannak a Mûvelõdési Házak? Az Ifjúsági Klubok? Az Express Táborok, ahol 150 forintért nyaraltunk? Ezt is tessék a számla mellé írni!
A Fideszesek szeretnék az ötvenes évek jelzõit és világát ráhúzni a késõbbi évekre, s akinek rossz a memóriája vagy nem élt akkor, az el is hiszi.
Mikor jönnek már azok a történetírók, akik reálisan látják a közelmúlt történelmét? Azok az emberek, akik a rendszerváltás elõtt itt éltek és dolgoztak, netán vezetõ pozicíóban voltak, nem mind tróger, karrierista, nemzetáruló volt. Megjegyzem ez utóbbiak "léptek át" leggyorsabban és vannak ma is az "új" pártokba". Azok pedig akik nem karrieristák voltak, becsületbõl mardtak a baloldalon. Én õket jobban tudom becsülni, mind a patkányokat, akik elmenekültek mindegy hová, csak az új hatalomhoz,és ma õk kommunistáznak a legjobban. Tudod én név szerint is ismerem õket... Ma is tudom kik voltak régen...
(Nem fogadja el az azonosítómat. Miért?
Névtelen
 


Kedves Névtelen !

A "szocdem" kormány letette az esküt. Ha idõben feljelented a fõnöködet lehet hogy kaphatsz egy rosszul fizetõ állást, de fontold meg, mert lehet hogy a segéllyel jobban jársz.
Jöhet az a szép régi Expressztáboros világ...
gabi
Névtelen
 


Mi a különbség a cserkészek és az úttörõk közt?
Én is voltam Expressztáborban, és tényleg jó volt.
Meg voltam Csillebércen is, kellett zászlót húzni, de ennek ellenére is jó buli volt, disco, kirándulás, reggeli torna, zenélések, tábortûz.
Névtelen
 


Kedves fideszesek!!

Orbán felszólitotta az igaz magyarokat, hogy fizessenek elõ a MNemzetre, Heti Válaszra, Demokratára. Ha ismernek olyant, aki ezt nem teheti meg fizessenek elõ a számára is. Nos kérem. 2 hete vagyok lelkes vevõje a Demokratának, bár sem a belsõ sem a külsõ nem ér meg 220 ficcset (szerintem), de gondoltam nem árt csiszolnom a politikai nézeteimet, vagy azt is mondhatnám hogy megpróbálok az eltérõ értékrendem miértjére választ kapni, ezért ha gondoljátok elõfizethetnétek nekem is. Egyébként kipróbálom a Heti Választ- ez a Demokratás Bencsik nekem túl csömör gyönyör...
NB
 


Mellesleg ezek után senki ne vádolja nekem egyoldalúsággal a Népszabadságot, ahol szót kapnak a jobbos nézetek, vélemények is ugyebár. Demokratában mikor lesz interjú mondjuk Csehákkal?
NB
 


NB, én is vettem most egy Demokratát (komolyan kár lenne értük).
Elsõ cikk, amibe bele bírtam trafálni: Hogyan juttatott a Lipótmezõre egy tisztes honpolgárt az MSZP? cikk volt. Azóta se tudok a Pokorni interjúnak nekiveselkedni.
Filipp
 


Filipp!

Én csak 2 hete vagyok demokratás pógár, de úgy látom minden 7en benyomnak vmi szivszoritó történetet igaz magyar polgárokról, akikkel rohadtul elbánt, megfenyegetett, megvert....etc. az a szemét komcsi pufajkás banda..
NB1
NB1
 


Ja, Filipp, azóta lehet hogy eljutottál te is a másik kedvencemhez (20.o.) avagy: "Igy jár minden fideszes- Mérgezés és tûzgyújtás Villányban" eszmefuttatáshoz miszerint Villányban elõször megmérgezték az idõs házaspár baromfiját, pár nappal késõbb pedig felgyújtották a présházukat. A tûzeset után egy papirlap volt kitûzve a szõlõkaróra: miszerint igy jár minden fideszes....
Na szóval ezen már csak mosolyogni tudok...A Lipótig még nem jutottam el, de lehet hogy kenetbe veri a csirkemérgezéses sztorit is...
Jó olvasást! Hajrá Magyarok Hajrá Demokraták!!
NB1
 


Ja és a csúcs: fizetett hirdetés a 6. oldalon:
"KÖSZÖNÖM ORBÁN VIKTOR ÚRNAK ÉS CSAPATÁNAK AZT A NÉGY SZÉP ÉVET, AMELYHEZ MÉRHETÕ A HÁBORÚ ÓTA NEM VOLT HAZÁNKBAN!"
No comment.
No de legyünk vidámak!
A Népszabi (:-)) mai karikatúrája: egy ffi ül az asztal mögött, elõtte egy másik ffi:
"Nem holmi kézivezérelt, hanem intelligens, önálló gondolkodású munkatársakra van szükségem. Olyanokra, akik maguktól is rájönnek, mikor van szükség tapsra, mikor lelkesedésre, vagy éppen éljenzésre, amikor beszélek...."
NB1
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?