Új privát üzeneted érkezett!

én már próbáltam, de nekem kellett gyurmáznomKépKép

Kép

Kép
babszy

Ja, és a nyomdázásból a tinta párna érdekelte egyedül, de az könyékig.Kép

Kép

Kép
babszy

Boguskám, azt hogy csinálod, hogy ide irogatsz, de skype-on nem vagy elérhető???? Kép
Persze, ha nem akarod, hogy felcsörögjelek.............
Vendég

GyurmakirályokKép

Kép
seriff

Bogi, igen az első 4-5 alkalom nálunk is ilyen volt, meg kell ezt is tanítani neki. De most már nem kellek hozzá. Most épp húst gloffol, azaz az asztalhoz veri a gyurmát, közben kiabálja, husi-husi. Tegnap ugyanis a nagyanyját nézte, ahogy ő húst gloffoltKépKép

Sütőfóliáról anyumnak se volt jó véleménye, biztam benne , hátha ti esetleg ügyesebben csináltátokKép

Serfi, nem tudom mikor megyünk, majd kiötöljükKép

Kép

Kép
tikata

Bogus, már kiléptél, mire én beléptem Kép, de ok a csüti, kimegyek szívesen, annyit még tudok vezetni. Kép Húúúú, de várom, olyan rég láttam Váry Kiáltó Balikát.... Kép
Vendég

És akkor mindenki eltűnt innen?

Kata holnap-holnapután?

Babszy mail ment.

Csajom 6.24 kg,és 67 cm.

Kép
seriff

Helósztok lányok,

ronda egy idő van ma, úgy volt, hogy autózom délután, de inkább metró lesz belőle. Még szerencse, hogy az István kórház metrónál van, így csak itt felszállok, ott meg le, hülye lennék ónos esős úton vezetni, ugyi?
Ma is lesz előadás, a szülészeten szopiról, kíváncsi vagyok.
Most meg mingyá torna.

Ti merre vagytok csajok?

Jó, Boguska ma vizsgázik, ezúton is nagyon szorítok neki.

Kata, Edó?
Serfi, csajodnak igazi csajos méretei vannak, olyan kis bájos lányka lesz, mint te voltál (vagy). Kép

Puszillak titeket,

Eszti
Vendég

Na harmadjára is megírom, amit eddig, de nem ment el.

Eszti, kedves vagy Kép! Aztán majd járhatunk Bp-re úszódresszért,mint anno AnyukámékKép! Még gyalog is nagyon vigyázz, el ne csússz!

Bogica, már lehet, h túl is van az egészen!

Most nézem a J. Malkovich féle Dr Jekyll és Mr Hyde-t! Úgy szeretném a regényt is elolvasni!

Kép
seriff

Helló!

Innen is sok drukk Boginak!! Hajrá-hajrá, szorítunkKépKép

Serfi, mi a regény címe?

Én meg tegnap megnéztam BJ naplóját. Hááát ez a mr darcy....ott is elég jól néz kiKép

Kép

Kép
tikata

Szevasztok!!!

Igen, igen, túl vagyok rajta és jól sikerült, de az eredményhírdetést nem vártuk meg tesómmal, mert Bazsika türelmét nem akartam tovább próbára tenni.(Itthon volt anyukámmal.)Szerencsére velem volt megint a "jó tételt húzó szerencsém", úgyhogy sima ügy volt.
Nagyon köszönöm, hogy mindenki gondolt rám és drukkolt!!!!!

Én még nem láttam jekyll és Hyde-ot, de jó lenne megnézni. Viszont felvettem a vasárnapi Twin Peaks-t!!!!!!!!!

Kata, akkor te most Darcyra vagy Csányira szavazol?KépKép
Pusz

Kép

Kép
babszy

Boguska, gratulálok, biztosan jól sikerült. Mikor derül ki?
Hívtalak, de nem vetted fel, biztos, megint lehalkítottad a telót. Kép

Na pussz, most már lazíthatsz.

Kép

Kép
Vendég

Akkor most már nyugodt lelkiismerettel tévézhetsz!! És pihenj is egy kicsit amikor csak teheted, strapás volt ez az időszak neked! Gratulálok, ügyes voltálKép Szerencse meg kell, egy kicsi mindenhezKép

Én nem tudom kire szavazok. MindkettőreKépKép

A Jekyll és Hyde-ról nem is hallottam. Mi az?
Délelőtt vettem ki 2 CF filmet, délután már viszem is át a szomszédba másolni, holnap meg kiveszem a 3részes Büszkeség és b-t, úgyhogy Fersi, az is meglesz, mehet majd kölcsönKépKép

Most meg főzőm életem első sárgaborsó főzelékét, persze kifutott, mint állat,miközben itt írok és az alja leragadt, de miért??!!!Kép

Kép

Kép
tikata

Orsi, megkaptad a levelem? Mert bénázik az outlookomKép

Kép

Kép
tikata

Eszti, veled álmodtamKép Együtt mentünk 4d-s uh-raKép Aztán én végülis nem mentem be, mert nem volt nálam elég pénz, meg egyébként is kicsi még hozzá a babaKép A váróban meg ott veszekedtünk egy öreg banyával, aki azt hitte meg akarjuk előzni, közben nem is oda várt, hanem más uh-ra. Áhh!Kép

Kép

Kép
tikata

De ki az az Orsi?

Kata, megkaptam, válaszoltam is!Hm?

Babszy, gratula, ügyes vagy! Hogyhogy tesód kísért el?

Jekyll schizofrén, de nem néztem végig,mert megjött az uram...Amúgy musical is van ilyen...

Mai baleset:csörög a telefon, berohanok, H a konyhában, az etetőszékben, tel. lemerül, be a hálóba, fel a töltőre, apa itthonhagyott egy szatyrot, vissza a konyhába, a tányér H kezében, a kaja az ölében, a mancsain, a ruháján.KépKépKép(na ekkorát azért nem röhögtem)

Kép
seriff

Serfi, fotó????? Kép
Vendég

Na arra nem volt időm, mert akkor még azt a kevés haját is összekente volna Kép!

Kép
seriff

De azért íme egy kép a "jó" gyerekrőlKépKép

Kép
seriff

Serfi, megkaptad a péntekről szóló levelemet is? Mert arra nem válaszoltál. Vagy nem kaptam meg?

Vagy etetsz, vagy telcsizelKép Kettő együtt nem mindig megyKépKép

Kép

Kép
tikata

Még nem kaptam meg a péntekről szóló levelet.

Kép
seriff

Elküldtem mégegyszer. most.

Kép

Kép
tikata

Ha mindkettőtöknek lenne Skype, már régen meg lenne beszélve, hogy mi legyen pénteken....Kép
Vendég

még mindig nem.

Kép
seriff

Ugye-ugye, én is a Skype mellett szavazok!!!
Sziasztok amúgy!
Bogi, én a drukkolásról biz' lemaradtam, de látom enélkül is vetted az akadályokat, úgyhogy gratula!

Kata! Józsi, Peti, Csányi és Darcy? Nem túlzás ez egy kicsit? Mindenki? Én lemondok Darcyról, tiétekKép
Kölcsönzött cd-t másolunk?? Nem szép dolog...de hasznos Kép

Serfi, Hanna bébi nyelve megint kint maradt, én annyit nevetek, olyan cukin pöndöríti. A kis nőcis, a majdani pesti úszódresszes.Kép

Eszti, remélem, mindent tudsz már a babázásról, azért ez milyen jó dolog, hogy tartanak ilyen előadást! CSak azok mehetnek, akik ott fognak szülni?
Múltkori pocakos képet nem kaptam meg, de majd élőben nézlek mostmár meg.

Gyerekek, asszem nem írom én le ezt a receptet, mert lusta vagyok, majd inkább szépen lemásolom mindenkinek, oszt kiosztom szombaton. OK?

Edó, Dia?

Emberem ma elutazott, és csak szombaton tér haza, úgyhogy megyünk mindenképpen, de lehet, hogy picit 2 után. Megbocsájtotok? (vagy hogy kell ezt a szót leírni?)

Ma Született feleségek lesz, már nagyon várom, ki mit kavar be. Eszti, végül elkezdted nézni?

NA puszantás!
A.
anniecoe

Sziasztok!
Az "örökbebabára várva beszélgessünk" topicosok nevében szeretnék figyelmetekbe ajánlani egy jótékonysági koncertet, ha tudjátok, terjesszétek és gyertek el! KÖSZÖNJÜK!!!

"Muzsikával az újszülöttekért!"

Különleges eseménynek, a Gólyahír Egyesület javára szervezett gálakoncertnek ad helyszínt hamarosan a Magyar Állami Operaház Jókai utcai különterme!
Valóban különleges koncert ígérkezik ez estére, ami így is van rendjén: a segítendő cél sem hétköznapi!

A Magyar Állami Operaház művészei - jelenlegi és volt énekkari művészek, korrepetitorok - a Gólyahír Egyesület nemes és önzetlen tevékenységének segítésére muzsikálnak majd ez alkalommal!
A koncert fővédnöke Medveczky Ádám, a Magyar Állami Operaház karmestere.

A Gólyahír Egyesület a nem kívántként születendő újszülöttek életben maradásához és családba kerüléséhez nyújt segítséget.
Válsághelyzetbe került várandós anyák fordulnak hozzájuk, ezért egy ingyen hívható krízisvonalat működtetnek, mely Magyarország területéről az év minden napján reggel 6-tól este 22 óráig ingyen hívható.
Megyénként egy mobiltelefonos karitatív munkatárs végez szolgálatot, mely önfeláldozó munka nélkül megannyi sorsára hagyott várandós anya és születendő gyermek sorsa maradna továbbra is kilátástalan.
Fennállásuk óta végzet munkájuk eredményességéről legékesebben a tények beszélnek:

Az elmúlt öt év alatt:
- 234 anyát sikerült elhelyezniük anyaotthonban, hogy fedél legyen a fejük felett
- 311 esetben gondoskodtak kelengyéről a rászoruló újszülöttek számára

A Gólyahír Egyesület által gondoskodásba vett terhességek közül:

- 112 gyermeket előzetes örökbeadási szándékának megváltoztatásával végül
saját családja vállalt
- 220 újszülött alig egy hetesen örökbefogadó családokhoz kerülhetett
- 620 házaspárt világosítottak fel az örökbefogadással kapcsolatban.
- 39 családi találkozót szerveztek örökbefogadó családoknak Budapesten, Tatabányán, Veszprémben, Százhalombattán és Székesfehérváron
- 3 konferenciát is tartottak a nyílt örökbefogadásról szakemberek számára
- folyamatosan biztosítanak ellátást és szállást a krízishelyzetbe került várandósoknak
- 2004-ben könyvük jelent meg GÓLYAMESÉK címmel
- Az újságokban, rádiókban, televíziókban, 5 év alatt 145-ször esett szó munkájukról
Sajnos azonban az állami támogatás megvonása miatt mostanában igen nehéz anyagi körülmények között kénytelenek küzdeni pártfogásukba vett várandósaik és aprócska újszülöttjeik sorsáért.
A 2006. február 6-án, 17 órától tartandó jótékonysági operagála teljes bevétele ezen nemes tevékenység támogatására kerül majd felajánlásra!
Az este műsoráról Töreky Katalin, a koncert szervezője mesélt nekünk:

"A gálakoncert műsorának összeállításakor fontosnak tartottuk, hogy minden kedves megjelent számára emlékezetes pillanatokat jelentsen majd ez a korafebruári hétfő este!
Választásunk végül az operairodalom négy remekművére:
- Mozart: A varázsfuvola,
- Rossini: A sevillai borbély,
- Bizet: Carmen és
- J. Strauss: A denevér című művére esett.

Az opera műfaját jól ismerők bizonyára örömmel hallgatják majd e méltán népszerű művek felejthetetlen pillanatait, az operai dallamokkal ismerkedők pedig olyan ízelítőt kaphatnak, mely reményeink szerint kedvcsináló lehet az opera műfajának mélyebb megismeréséhez!
A koncert sikere a népszerű dallamokon túl természetesen az előadóművészeken is múlik.
Személyes érintettségem okán külön figyelemmel igyekeztem az operakórus olyan tehetséges művészeit - énekeseket, korrepetitorokat - megnyerni ez estére, akik személye már önmagában is garancia, hogy színvonalas és szórakoztató koncertnek lehessünk majd részesei!"

A Jótékonysági operagála időpontja tehát: 2006. február 6. (hétfő) - 17 óra.
Helyszíne a Magyar Állami Operaház Jókai utcai különterme - Bp. VI. ker., Jókai u. 4. (az Oktogontól 1 percre!)
Jegyek 2006. január 9-től kezdve válthatók a Magyar Állami Operaház jegypénztáraiban és szervezési osztályán (Bp. VI. ker., Andrássy út 22.), valamint beszerezhetők a Gólyahír Egyesület segítségével (tel. 06-30-529-8329, bankszámlaszám: 64800073-10705005).

Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokak döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni a remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával - melyek ára 1400 Ft - segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!

KépKép
napsugaracska

Sziasztok!!

Hogy vagytok?
Ki mikorra tervezi menni Diáékhoz? Mi 1 körülre tervezzük.

Eszti, neked jönnek az izgis napokKép Doki mit mond?

Olyan hideg van kint, pedig a hőmérő szerint nincs is minusz. De legalább kicsit süt a nap.

Kép

Kép
tikata

De hideg, és a szél is fúj, bár ott bent a városkp-ban talán nem annyira.Kép

Minket délre "rendelt" oda DiaKép, megyünk még előtte egy fog.boltba és tesómékhoz, de igyekszünk.

Kép
seriff

Hi!

Mi tutira nem érünk oda 2 előtt, mert az uram ne lesz itthon, éppcsak beesik és már indulunk is. Szóval mi lehet hogy utolsók leszünk.
Bocsika.
Eredetileg nem délutánról volt szó?
anniecoe

Sziasztok!

Bogi! Gratulálok!! Ügyi vagy! Jöhet a pihi! Most jönnek a szankciók Balinak?? jujujjj... A mi kislánynevünk Emma Kép

Serif! Képzeld Peti délelőtt épp túró rudit majszolt amikor meglátta a Hanna képét és egyből nyújtotta neki a kezében lévő túró ruditKép

Mi nem tudjuk mikor megyünk. Ugyanis tegnap mondta a villanyos hogy szombaton jön bekötni a villanyt. A polgármester nem engedi felásni az utat szóval át kell fúrni. Nagypapák nem érnek rá, szóval Lacinak kell kimenni. Nem tudom meddig tart. Remélem nem sokáig!!!Mi aláírtuk a szerződést, így legkésőbb március közepén elkezdünk építkezni és ha minden jól megy akkor júli közepén kész is leszKép Nekem ez még olyan távolinak tűnik.
Kata! Ti hogy álltok ezen a téren ?Jó terveket csinált az építész? Nálunk totál gáz volt a faszi!! krtitkán aluli!Kép Írtatok vele szerződést?

Kép
edó75

Edó, Peti édesKép, és kedves, de csináltam ma sárgabarackos túrót-túrót ma először kapott volna-hát egy kanálnyit volt hajlandó megenni belőle, pedig tök fini.Kép Emma nagyon szép névKép! Azért siessetekKép Diáékhoz, hogy tudjunk találkozniKép!

Na Mini elaludt,megnézem a Szülfel-tKép!

Többiek?

Bogi,Eszti party-ztok?

Kép
seriff

Helló,

ja, partyztunk Bogival. Jó volt, jövő héten meg elmegyünk valamerre, mozi, vagy shopping. Kép
Csajok, látnotok kéne, hogy kis Bali hogyan tolja be az ebédet. Élmény volt komolyan, meg is éheztem tőle (mondjuk ez mostanában nem furcsa tőlem...). Tök ügyesen használja a villát, és hatalmas falatokban zabizza a rántott husit, krumplipürét. Egy nagy tányérral. Kép Kép
És ezek után jött egy faja alvás, majd kijött, rámutatott a pizzasütőre, és mondta, hogy hammm (asszem ezt mondta, ugye Bogi?).
Cukimanó! Kép

Várom a szombatot csajok, olyan jó lesz megint a sok gyereket megdögönyözni! Kép

Edó, július már mindjárt itt van, az már nem nagy idő. Kép Peti mekkora már?

Kata, valóban kezd izgis lenni, doki nem mondott semmit egyelőre, jövő héten megyek először CTG-re, meglátjuk...Kép

Ma kimostam a pelusokat, az egész fregolit beterítettem vele, holnap vasalok és elkezdek pakolni a két táskába. Kép

Ancsa, szerintem mi is csak 2 körül megyünk, szóval ne izgulj a késői érkezés miatt. Kép

Na csók.
Vendég

Eszti,miért kell 2 táskába pakolni?
Ez a pelenka annyira vicces dolog, az elején egy csomó kell,mot meg már csak azért cserélem azt az egyet a szopis fotel karfáján,h be ne porosodjonKép!

Bogi,ebben bízom, ha Bali sem volt egy hízóbajnok, még Hanciból is lehet zabagépKép!Kép

Kép
seriff

Így van Serfikém, meglásd, csak a fini rántott húst várja.Kép

Ja, és azért nem hagyta annyiban, neki is sütnöm kellett pizzát...

Mi se érünk Diáékhoz 2 előtt, mert Bali alvását meg kell várni, megpróbálom minél korábban letenni.

Gyerekek, Eszti nagyon szép kismami, jót röhögtünk, mert mielőtt elment átvette a farmergatyáját, és a nagy műveletben úgy kifáradt, hogy 2 percig lihegett.KépKépKép Hát ez ilyen, emlékszem, Eszti sokkal fittebb, mint én voltam ekkora pocokkal.Kép

Megyek ma frissítő masszázsra, kíváncsi vagyok...

Kata, milyen a jóga? Kíváncsi vagyok már a pocidra!Kép

Edó, hétfőtől kezdődik a kiképzés!Kép Nálatok hogy megy az alvás, szopi?

Ancsa, jó hogy Iván is "beesik" szombatra.

Na, megyek gyúrok még tésztát, mert a gyerek elette az apja elől a vacsit.Kép

Kép

Kép
babszy

Serfi, egy táska a szülőszobás, egy meg a többi napra. Mivel elég sok cuccot kell vinni (gyereknek mindenféle ruhát, nekem is + türcsik + kencék + pelusok + víz stb.), ezért azt ajánlották, hogy így egyszerűbb lesz az életem, mint egy nagy bőrönddel.
Kecsón hogy volt? Itt az Istvánban semmit nem adnak, asszem napi 3 pelenka, aszt kész.

Kata, lassacskán kiderül, hogy kisfiú vagy kislány lesz....neked meg ez izgi. Kép

Bogesz, remélem lazítasz egy jót a masszázson! Kép Mert megérdemled....Kép
Vendég

Eszti, itt adnak annyi pelust amennyit akarsz-igaz,mikor utolsó este elfogyott és kértünk, két óra múlva felgyalogoltam érte a csecsemősökhöz(elfelejtették), meg adnak bepanthent is, meg hintőport
szóval csak popsitörlőt nem, meg ruhát is adnak, kising, angolpólya,amennyi kell.

Bogi, masszázs fini lesz, hányra mész?

Megint mi leszünk az elsők szombaton? Majd jól felzabálunk mindentKépKépKép!

Kép
seriff

halo

Kép

Kép
babszy

na, működik mer ez az izé

Gyerekek,sajna az a helyzet, hogy Balika ismét betaknyosodott az este, fél óránként ébredt, szóval holnap tuti nem jön, max. én ha nem lesz rosszabbul. Éreztem, hogy ez lesz, Diának is mondtam, hogy majd az érettségi ballagásán megnézhetitek Váry Balit.

Egyébként, Dia mindenkit szeretettel vár, és üzeni, hogy ne vigyetek semmit.Kép

Kép

Kép
babszy

Babszy, ne már! Gyorsan gyógyítsd meg Balit!
Különben pizzával jó ötletet adtál, az lesz ma az ebéd!

JA,és csajok, megígértem, de mézest nem sütötte,a karácsonyit meg felfaltuk már! Next time,maybe!Kép
A sót nem hagytam kiKép...

Kép
seriff

És ha a ballagáson is beteg lesz Bali, akkor majd az esküvőjén, vagy mi? Sajnálom a kis tököst, de inkább gyógyuljon meg hamar!

Gyerekek, egyre inkább úgy néz ki, hogy mi 3 előtt képtelenek leszünk odaérni. Kép Sorry! De mindenképpen megyünk! Úgyhogy aki stresszel, hogy lemarad a déli harangszóról, nyugodtan legyen, mert nem ő lesz az ucccsó.

Na, hát egyenlőre ennyit akartam, még dolgozom egy kicsit.
Puszi!
anniecoe

Sziasztok!

Írni akartam délután is, de karbantartás nem engedteKép
Bogi, sajnálom nagyon Balikát, már úgy vártam, h lássam. Kész kisfiú már!!!

Most kaptam smst a Diától, Pancika hányt ma.Kép Voltak dokinál, vérvételen, uh-n. Minden negatív, már nem hány. Nem tudni mitől volt. Basszus, szegény picúrKép Most várja az estét, ha nem jelentkezik, minden marad. És mehetünk. Háát ennyi.

Serfi, sajnos én is jól éreztem, Petinek hőemelkedése van. Nem kapott kúpot, annyira nem volt magas. De persze várjuk mi lesz. NAgyon remélem semmi, és a Pancika is jól lesz.

puszi

Kép

Kép
tikata

Sziasztok!

Szegény Panna! Jobbulást!! Balázsnak is! Petinek mitől van hőemelkedése?? Remélem nem lesz baj. Nálunk holnap az útfúrás nem tudom meddig tart. Kata! Hívlak ok? Csak a te számodat tudom.

Puszi

Kép
edó75

BaliKép

PanciKép

PetyKép

Jó éjt, hozzon gyógyulást mindenkienk a HoldKép!

Kép
seriff

Hello csajok!

Mi nagyon jól éreztük tegnap magunkat Diáéknál! Jó volt mindenkit látni, Eszti nagy, Kata kis pocakjátKép, a drága kis Zsombi-gombócot, és Panci-királylányt, ahogy befészkelte magát megszokott helyére Ancsa karjaibanKép! NA meg az csúcs volt, ahogy Pety kezet mosott!Kép
És persze a többieket is jó volt látni!
És akkor megragadnám az alkalmat, h a májusi találka idejét szavazásra bocsássam! Eszti, tudom, h Ti még nem láttok ennyire előre, mert egymilliószor fontosabb és nagyobb dolog közeleg még addigKép!

Szóval: május 6. szombat (mert a vasárnap Anyák napja)
május 13. szombat
vagy
május 20. szombat, vagy 21.vasárnap

Válasszatok! Nekünk bármelyik jó, és mindenkit szeretettel várunk! Reményeink szerint kerti party lesz, de ha véletlenül esik azt is megoldjuk!

Kép
seriff

Szia Seriff néni Kép, látom te is már fent kukorékolsz. Kép
Csatlakozom, mi is nagyon jól éreztük magunkat, a gyerekek szupercukik, megzabálom mindegyiket!
Serfikém, szerintem nekünk a május már kafa, akkor már biztosan tudunk ügyesen utazni (még furcsa belegondolni, hogy akkor már hárman megyünk...), de ha választani kellene, akkor nekem a május 6. és 13. lenne a jó, mert utána való hétvégén szerintem tesóm gyerekeinek lesz a szülinapi bulija, plusz az én névnapom, ilyenkor mindig nagy családi összejövetel van. Kép

Hűű, és akkor már vélhetőleg szép idő is lesz! Dia gepárdjai addigra felszántják a füvet is!!! Kép

Na puszi, menjetek sétálni, gyönyörű az idő!

Eszti

Aki készített, rakjatok fel képeket!!!!!
Vendég

Na hi, én is nagyon jól éreztem magam!!Kép Mindjárt lövöm a képeket.

Serif, még nem tudok nyilatkozni május ügyben, mert mi akkor megyünk Tátrázni, és még nem tudjuk, hogy pontosan mikor. De 1-2 hét múlva lefoglaljuk a szállást, és akkor kiderül.

Kata, el tudnád küldeni a pcsabai képeket, megmutatnám Banditosznak.

akkor a képek...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
babszy

Sziasztok!

Szuperek a képekKépKép Mi is nagyon jól éreztük magunkat. GYerek már a Váci útra kikanyarodva elaludt, itthon a garázsban alig tudtuk felébreszteniKép
Május, nekünk bármelyik jó, tátrai időpont is(Kép), (jővőre főleg)Kép. Szerintem legyen minél később, az időjárás miatt, nagy számok törvényeKép.
De előtte remélem lesz még egy márciusi találka isKép Vári Balival az élen, aki nekem nagyon hiányzott!!!

Megyek, összeszedem a családot, egy késői ebédhezKép
Bogi, küldöm a képeket is.

puszi

Kép

Kép
tikata

Tök jók a képek!
Március? Erről lemaradtamKép.
Júniusban is lehet nálunkKép.

Bogi,akartam kérdezni,h Bali hogy van? Hogy bírta Apával a délutánt tegnap? És még azt is,h Banditosznak hogy tetszik az új munkahely?

Eszti, nem én kukorékoltam reggel,hanem HannácskaKép!

Egyenlőre nem látnám, h eltanulta volna az ügyesen alvást a Zuggó babyktőlKép!

Kép
seriff

Hello, itt vagyok! Pár percig talán működik ez a nyamvadt net. Most felhívtam az egyik kedves szomszédot, hogy csináljon valamit...
Ú, elkészült gyermekeim karámjaKép, megszűnt a nappalinkKép, majd lefotózom.
Úgy örülök, hogy itt voltatok (Edó hiányoztatokKép), szerintem jól sikerült. Nagyon, nagyon köszönöm az ajándékokat, kicsit zavarban is vagyok azóta is. Már nyomatom is a krémet, hogy szép harmincas anyuka legyekKép, ha még ezt lehet fokozniKép.
A képek szuperek, még mindig a fülemben cseng Hannus fogainak csikorgása az üvegasztalonKép, de megnyugtatott ahogyan az apja higgadtan tudomásul vette mindezt.
Ma egy másik buliban voltunk itt a házban. Levittem kóstolókat abból ami megmaradt, persze mindenre azt mondtam, hogy én csináltamKépKép Az ultra szívás, hogy pl a pidzás muff recepjét kértékKépKép Fersikém, küld már el, plíz!!!
Zsombinál most próbálkozunk a cumival lefekvéskor. Olyan édi ahogy a szájában van, de annyira nem jön be, bár láthatólag megnyugtatja. Ma elaludt 3/4 10-kor. Ezt jónak tekintem. Ja, a tegnapi buli után nem fáradt ki nagyon. Még feljött Juditka a másodikról és még neki is produkálta magát. Hangosan kacarászott, játszott a cicin, kész. Na mindegy, 11-kor elaludt és fél tízkor én keltettem reggelKép
A május szuper (ú, már úgy várom a jó időt), de előtte tényleg jó lenne még összefutni.
Esztikém, nagyon szurkolok! Jelentkezz ha van valami!!!
Sok puszi

Kép
diane

Na jó reggelt!

Diane, tudod, Hannácska mindent rág itthon is, a Ti asztalotok legalább nem fa, nem látszik meg rajtaKép! Olyan Kata-féle karámotok van? A mi nappalink egy atombombával spékelt csatatérre hasonlítKép...Nem nyilatkoztál, h májusban melyik időpont lenne jó?!

Sztem most már pár nap, és én is bekeményítek, lehet, h mától, de tegnap az én mécsesem is eltört, mikor 5 perc sírdogálás után a kezemben sem akart megnyugodni Hanci....

Kép
seriff

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?