Új privát üzeneted érkezett!

Rita!
Nagyon jó lett a házatok, kívülről is-belülről is! Ezt a festést hogy csinálták (kék-nari), hogy a vonalak helyén simán kihagyták a festéket? De gondolom előre megrajzolták, vagy mi?
Szegény Ati! Jövőre már val.szeg. reklamálni fog, ha nem kap semmit!
Remka!
Hát igen az nagy segítség, ha házhoz hozzák a pelenkát, szerintem tök jó ötlet! Sok többgyerekes anyukának könnyítik meg a helyzetét!

Rena!
Látod, ezt mondtam én, ha nekiállok fogyózni, tuti hízok!
Azért nem semmi a családnak ez a része, hogy meg sem kérdezi tényleg, hogy kell-e valami. Pedig nem nagybevásárlást bíznál rá, csak ami az aznapi kajához hiányzik, 1-2 dolog! Nálunk mikor kisebb volt Soma, anyuék sokszor megkérdezték! Főleg télen ez nagy segítség lenne!

Hajni, tényleg jó lenne, ha lenne netetek, gyakrabban dumcsizhatnánk! Reméljük tényleg minél előbb jössz a jó(babás) hírrel! Azért ha közben terhes leszel, minél előbb szaladj ám ide is, értesíts minket! Addig is szurkolunk, nekem sokszor eszembe jutsz!

Erika! Pedig Vikinek mégcsak nem is olyan neve van, hogy ne lenne benne a naptárba. Anno nekünk is előbb volt névnapja, mint szülinapja, de senki nem felejtette el.
Somának tök tetszett ez a fenti ugrabugráló Micimackó, itt kacag mellettem!

lola77
 
 


Szia Lola!

örülök,hogy tetszik Somának a Micimackó.
Viki névnapját azért tartjuk nov.17-én,mert az igazi dec.23-án van és nem szeretnénk összevonni a karácsonnyal.

Szia:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok

csak gyorsan,
a falat én festettem,elöszőr beragasztottam a ragasztócsikkal lefestettem,mikor megszáradt lehuztam és áttettem a csik két oldalára és lefestettem fehérre.elég nagy munka volt többet biztos nem vállalkozok ilyesmire csupán két hétig tartott.

a gyerekszobát is ketten festettük apuval.sajna ott egy részen nem jutott bordűr,már megrendeltem csak a kocsink is bedöglött.
na jo most már megyünk,majd rakok még fel képeket ha legközelebb jövök,de olyan lassan töltötte be hogy nem volt időm többre.

jok legyetek,a betegeknek gyógyulást puszi mindenkinek

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita
 
 

 
 

Sziasztok!

Szerettem volna írni, de megint csak most aludt el Martin (fél 10-től altattam őt). Kép
Na majd talán holnap....most megyek aludni.

Réka
remka
 
 


Sziasztok,
Nálunk jól telt a hétvége. Volt egy szüli és névnap egyben, nagy kajálással (apósnak volt mindkettő).
Roli elég hisztis, mindenért visít, apa pedig bekeményített, minden hisztiért elveszi aznapra a kedvenc játékát.
Réka a szokásos jókislány, alig sír, és ha igen akkor is huncutságból, hogy felvegyük. Persze nem rögtön kapkodom ám fel...

Jó, hogy írt a Hajni, már nagyon várom közénk ismét.

Rita, én is megnéztem a házról készült albumotokat. Gratula a kitartó festegetéshez, tényleg szép lett!

Tiszta fura, hogy így "elfelejtik" apósék a névnapokat! Nálunk is előfordult egyszer, hogy a Roli névnapját kifelejtették, de biztos nem direkt és mikor szóbajött egy hónap múlva, be is pótolták. Közben persze mindig vitte papa játszani és vett is neki ezt-azt, az üdülésükről is hozott neki és nekünk is ajándékot ami közben volt. Szóval nálunk csak figyelmetlenség és nem bunkóság volt a dolog.

Még mindig hálóingben vagyok és még semmit nem csináltam ma, szerintem Roli már rápisilt a kanapéra, mert onnan videózik. Megyek megnézem.
Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Sziasztok!

Névnap elfeljtősdi nálunk is volt.Szegény Marcit a kutya nem köszöntötte meg.Azóta kiderült,hogy az anyuék úgy gondolták,hogy januárban tartjuk a névnapját.Na de hogy anyósék mit gondoltak,azt nem tudom.Bár a névnapja előtti napon hozott 6üveg bébidesszertet ( a másik kettőnek plüss állatot vett).De azt nem mondta hozzá,hogy boldog névnapot.Hát mindegy!Még jó hogy a gyerek ebből semmit nem vesz észre!

Lányok!
Véleményezzétek a következő sztorit,mert már néha azt gondolom,hogy én vagyok túlérzékeny!
Karácsonykor azoknak az embereknek,akik sokat segítettek nekünk az ikrek körül,vettünk ajándékot.Megköszönve ezzel az eddigi munkájukat!Bár egyiktől sem vártam el,de mindenkitől kaptak a kicsik az újévben ajándékot.
És ez az,ami nekem nagyon furcsa:hogy miért csak az ikrek?!Mert ha én ajándékot veszek(készítek - mert volt aki saját kezűleg készített),akkor nem minden gyereknek?
A Dávid a legutolsó esetben csak annyit mondott,hogy milyen aranyos a Márti néni,hogy hozott a fiúknak ajándékot!!!Nem is tudom,hogy magyaráznám meg neki,ha másképp gondolkodna!

Cirmike!
Hogy reagál a Roli a büntetésre?Érti miért kapja?
Szoktál vele foglalkozni (bocs a buta kérdésért)?Arra gondoltam,hogy van rá lehetőséged,hogy a Rékát másra hagyd és mondjuk sétálj vele vagy elmenjetek szánkózni vagy játszatok együtt? Nálunk a féltékenység leküzdésében sokat segített,hogy hétközben apa csinál vele valamilyen programot,hétvégén meg én.Ezt csak kettesben!

Rita!
Eszméletlen jó lett a fal,megérte azt a rengeteg munkát.Szerintem itt mindenki irigykedik az ügyességedre és a kitartásodra!

Erika!
Oli látszólag meggyógyult,holnap röntgen.A Dávid még mindig ugat,mint a kutya.De ma már mennie kellett suliba,mert nagyon lemarad.Meg most írnak egy csomó félévi dolgozatot.
Olivér sajnos feszes lett,így most járunk a dévényes gyógytornászhoz.Mert nem tud kúszni,illetve csak egyik oldalon használja a kúszáshoz a kezét-lábát.Azt mondta a csaj,hogy nem vészes,szerinte 2-3alkalom és menni fog neki.Úgy sajnáltam,végigüvöltötte a fél órát.Teljesen kifáradt tőle,de nagyon ügyes volt.Azóta itthon is gyakoroljuk a kúszást minden nap illetve a négykézlábazást meg a "gyí pacit".Ha nem kell továbbképzésre mennie a csajnak,akkor pénteken újra megyünk.Marci,Beni tökéletesen rendben van.

Hajni!
Kitartás!És néha jelentkezz!

Rena!
Hogy érezte magát a vendég kislány?Fiúk mit szóltak hozzá?
Ne légy elkeseredve a hízás miatt,ez mással is előfordul!Hosszú távban gondolkodj!Nemsokára mi is kezdjük (legalábbis én biztosan)!2év múlva pedig nádszál karcsúan feszítünk valami kis "helyre" bikiniben a strandon és azt hiszik majd rólunk a férfiak,hogy a bébiszitterek vagyunk!:-)))))

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Sziasztok!

Rita:
Nagyon ügyes vagy, nem gondoltam volna, hogy Te festetted. Férjemnek is nagyon tetszett.

Edit:
A norbi oldalon jó a fórum, nagyon sok hasznos ötletük van, nem győzöm olvasni. De jó lenne, ha mi is ketten fogyóznánk, akkor a férjemre bíznám az olvasást. Most kinyomtatom, mert úgy jobban átlátom. Vannak több napos diéták, almakúra, zöldségkúra, ilyesmi. Mindent meg kell próbálni.
Türelmetlen is vagyok, nem adok magamnak 2 évet, nyárra le kell fogynom.
Gitta nagyon jól érezte magát, de mi is. Bálinttal gyurmáztak, mesét néztek, játszottak, Benedek is szereti, még nekem is jó volt. Vásároltunk együtt, sokat nevettünk, a fiúk addig nézelődtek. Nem kértem, hogy segítsen, de észre se vettem, hazaértünk, és már le is kapta Bálintról a csizmát, kabátot, sapkát, már mentek is játszani. Nagyon aranyos kislány.
Igazad van, illett volna Dávidnak is ajándékot hozniuk, őt sem szabad kifelejteni. Akármilyen apróság jó lett volna.

Cirmike:
Én is szoktam játékot büntetésbe tenni, és Bálint érti is. (szerintem Roli is) Nálunk azért kellett, mert dobálta. Legközelebb jobban vigyáz rá.

Lola:
Ha majd nem szoptatok, talán kipróbálom a Herbalife teát, a kozmetikus fogyott 15 kilót vele. Gyógyszerekhez nem nyúlnék. Meg futni lenne jó, én régen szerettem.


Képzeljétek, szerdán elhagytam a pénztárcámat, pénz nem volt benne sok, csak egy 1000 forintos bón, meg egy dombornyomatos bankkártya, 13500.- Forint volt a letiltása. (ebben benne van az új is) Féltem, hogy használták, Pin kódot nem kér, a boltokban meg személyit nem kérnek, még a digitális kameránál se kérték el. Volt még benne Alexandria kártya, már vásároltam vele, meg Supershop, azon is volt egy ezres. Meg a pénztárcát is sajnálom, tavaly kaptam karácsonyra. Kép


Remka: Neked meglett a fényképezőgép? Az azér nagyobb kár, mint most az enyém.
A pelenkánál tényleg tök jó, hogy felhozzák nekem a negyedikre, meg Bálint is úgy örült, hogy csomagot kapunk. Mondtam neki, hogy ha pisil a bilibe, akkor majd neki rendelünk mást, és azt is kihozza a postás bácsi.

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok!

Rita,
megnéztem én is a képeket, nagyon tetszik a házatok. Tök jó érzés lehet, hogy Ti csináltátok, nagyon ügyesek vagytok.

Rena,
Olvastam, hogy a családod nem szokta megkérdezni, hogy kell-e valami a boltból. Ilyen nálunk is volt, hogy apukám a Tescoból jött hozzánk és nem kérdezett meg, de csak azért, mert eszébe sem jutott, hogy két gyerekkel mennyire nehéz bevásárolni. Aztán amikor mondtam neki, hogy szólhatott volna, vissza akart menni. KépAzóta mindig megkérdezi, hogy hozzon-e valamit. Szóval lehet, hogy csak egyszer kéne megemlitened, mert lehet, hogy csak egyszerűen eszükbe sem jut, mivel nincsenek, vagy nem voltak még ilyen helyzetben.
Sajnálom, hogy elhagytad a pénztárcádat, gondolom, hogy mennyire bosszant a dolog. Én még mindig ideges leszek, ha eszembe jut a fényképezőgép. Hogy hagyatad el? Nem túl valószinű, hogy még visszahozzák, ha ennyi ideig nem jelentkezett senki. Kép
A gépünk nem lett meg azóta sem, de Karácsony után vettünk egy másikat. Nem olyan jó, mint a régi, de hát ez van. Kép
Rena, akartam már kérdezni, hogy Bálint hogy viszonyul mostanában a lépcsőzéshez? Nálunk megint gondok vannak, Martin nem hajlandó feljönni, és minden egyes sétánál az egész lépcsőház az ő hisztijét hallgatja. Kénytelen vagyok Márkot a bébihordozóban lecipelni a babakocsiig, mert ha éppen "olyanja" van Martinnak, akkor fel kell őt hoznom. Nem merem magára hagyni, mert dokszor úgy lépcsőzik, hogy nem is kapaszkodik és többször elesett már.
Szóval ilyenkor megvan a fogyókúra, mert felszaladok Martinnal, utána meg vissza Márkért.
Hiába próbálom őt rábeszélni, vagy húzni, tolni, ilyenkor rongybabát játszik és egy lépést sem hajlandó megtenni. Kép

Edit,
Tényleg szerencse, hogy Dávidnak eszébe sem jutott, hogy neki is vehettek volna ajándékot, biztos rosszul esett volna neki. Mennyi idős is most Dávid? Lehet, hogy a sok pici mellett a rokonság, ismerősök szemében hirtelen "felnőtté" vált Dávid és már nem is úgy kezelik, mint egy gyereket.

Lola,
hogy birod a teljes napos munkát? Nem vagy nagyon fáradt, mire hazaérsz? Mettől meddig van a munkaidő?

Réka
remka
 
 


Sziasztok!

Remka:
Amikor Bálint kicsi volt, szóltunk, akkor hoztak egyszer-kétszer. Aztán elfelejtődik. Félévente egyszer megkérdezik. Tudják, hogy hogy jövök fel a boltból, még szokták is mondani, hogy hogy csinálod? Hogy cipeled fel?
Úgy hagytam el a pénztárcámat, hogy 3 boltban voltunk, próbáltam pénzt is felvenni, Benedek már nyűgösködött, cipeltem is, Bálint a motorral, közben volt nálam 2 szatyor is, biztos kiesett.
Bálint általában feljön a lépcsőn, néha hisztizik csak, de valahogy rá tudom beszélni. De azért ne felejtsük el, hogy 2 hónap múlva 3 éves lesz, többet megért, mint Martin. Múltkor még segített is felhozni a banánt, hogy nekem ne legyen olyan nehéz. Én ettől nem fogyok le, általában én is többször megyek le-föl 4 emeletet, de ez nagyon kevés. 15 kiló feleslegnél már több mozgás, plusz étrend-változtatás is kell.

Mennem kell, Benedek visít.

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok!

Lenne egy kérdésem:
Valamelyikőtök nem akar könyvet rendelni? Az alexandria.hu-n nagyon jó áron vannak a könyvek, olcsóbb, mint a konyvbrokeren, és ha 10e. Ft. felett rendelünk, nincs postaköltség. Én A karcsúság receptjeit veszem meg, 3749.- boltban 5000.- Ajándékba lesz, holnap reggel le is kell adnom, hogy szombatra ideérjen. Vagy lehet, hogy át lehet venni a könyvesboltban is, nem tudom. Csak az internetes ár jobb. Most 7000.- Forintnál tartok.

Kár, hogy nincs itt Melinda, ő is szeret rendelgetni. Kép

KépKép
renáta29
 
 


Rena! Én most vettem hó elején 2 könyvet akciósan magamnak, karácsonykor meg Somának, úgyhogy nálunk most nem aktuális, de azért szólj legközelebb is!
Pénztárca, nem semmi volt a letíltás, nem is tudtam, hogy ilyen drága. Én is elveszítettem tavaly a babakocsi táskából az irattárcámat, abban nem volt pénz, de mire minden igazolványt újracsináltattam, több mint 15ezerbe volt!

Cirmike, mi a játékeldugást még nem próbáltuk, de jó ötlet, majd legközelebb bevetem, ha nem bír magával!

Edit! Biztos ügyeskedni fog Oli is a kúszásban hamarosan!
Ajándék, hát nemtudom, hogy én nem felejtettem-e volna el Dávidot-őszíntén! Amikor ezek a felnőttek segítettek, Dáviddal is találkoztak egyáltalán? Õk csak ismerősök, vagy rokonok. Talán ha nem rokonok és előtte nem túl sokat jártak hozzátok-megbocsájtható, hisz ők "csak" az ikrek céljából segítettek, elképzelhető hogy nem kapcsoltak, hogy Dávid is a családhoz tartozik. De ha rokonok, akkor kissé ciki tényleg!
Én még nemrég úgy voltam a bátyámék féléves kislányával, hogy sose vittem neki semmit, míg a nővérével, akihez sűrűn megyünk át játszani, 1 túrórudi, vagy banán mindig befigyel. Mostanában kezdett el csak tejpépet, gyümit enni, bébiitalt inni. Mostmár tudok neki mit vinni, de persze eddig is megtehettem volna, hisz 2-3 hónapja is ha viszek, elteszi a sógórnőm. Mikor eszembe jutott, elszégelltem magam, mostanában már viszünk. Ja télapóra, karira term. őt sem felejtettük el! Szóval ez nehéz dolog azért!

lola77
 
 


Már megrendeltem, vissza is igazolták, azért nem volt olyan nehéz 10e. Ft fölé menni! Kép

Sziasztok

KépKép
renáta29
 
 


És végülis miket vettél még?

lola77
 
 


De örülök, hogy így örültök. Megpróbálok majd sűrűbben írni ide is. Természetesen az elsők között lesztek akik megtudják a jó hírt Kép. Na most megyek mert megjött drága egyetlen.

Puszi

Hajni

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Sziasztok!

Végre ide jutottam,hogy írok nektek.

Rita
minden elismerésem,nagyon ügyes vagy!!
Szerintem megérte a fáradozást,nagyon szépek lettetek!

Edit
mi újság a röntgenen?
Sajnálom Olit,hogy nem tud rendesen mozogni,de remélem hamar rendbejön.Ez azért van nála mert kevés volt a hely a pocakodban hármuknak?

Reni
sajnálom,hogy elhagtad a pénztárcádat,ráadásul jó sokba került az új meg a régi lemondása.
Kipróbáltátok már az új pelust?

Lola
nagyon elfáradsz az egésznapi melótól?

Hajni
jó hogy egyre gyakrabban tudsz írni.
Bíztunk benne,hogy benne leszünk az elsők között akik majd megtudják a jó hírt.

Most mennem kell,itt vannak anyósomékKép
Sziasztok:ERika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Lola: A karcsúság receptjeit rendeltem meg két példányban, (egyiket mi adjuk ajándékba, de azt mondja a férjem, hogy már ír a Norbinak, hogy adjon nekem jutalékot a könyve népszerűsítéséért! Kép ) A többi könyv Vekerdy Tamás: Kicsikről nagyoknak 1., Sorsdöntő találkozások, Kamaszkor körül. Én nagyon szerettem a cikkeit a Nők Lapjában. Azt hiszem, "A pszichológus válaszol" volt a címűk.

Erika:
A pelusokat még próbálom.

Edit:
A gyógytornász biztos jobban tudja, de Benedek is féloldalasan kúszik, most kezd mászni. Ikreknél gondolom jobban odafigyelnek.


Bálint köhög, de csak éjjel, vagyis akkor, ha lefekszik. Ma voltunk orvosnál, de nem talált semmit, Sinecodot írt köhögés-csillapításra.
Mindenkinek jó éjszakát!

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok!

Rena!
A féloldalas kúszás oxigénhiányt valószínűsít.Ikreknél még befolyásoló tényező a helyhiány.Õket tényleg jobban figyelik,de ez nem azt jelenti,hogy egy babánál nem lehet gond.(lásd:Dávid)Inkubátorban is lehet oxigényhiányos állapotban,nem csak méhen belül.
Ezzel az egésszel csak az a gond,hogy a probléma az agyközpontban van és nem az izomrendszerben.Korábban azért sem láthattunk a mozgásán semmit,mert előfordul,hogy csak 1-1 izomcsoportot érint.Pl. pont azt,amelyiket kúszásnál használja. Egy pár hetes gyakorlással ez korrigálható.Olivér már most sokkal szebben és többet mozog.Bár még nem tökéletes.
Benedeknél mit jelent,hogy féloldalasan kúszik?Hogy csinálja?

Erika!
Negatív lett Olivér röntgenje.Igen,a helyhiány és valószínűleg oxigénhiány.Ez olyan kis mértékű lehetett,hogy neurológiai elváltozást nem okozott.De esetlegesen problémát jelent az inger fogadás és visszacsatolásban.Ezért alakulhat ez ki.

Lolla!
Ezek az emberek csak ismerősök,de mindegyik találkozott a Dáviddal nem egyszer és már máshonnan is ismerik.Megbocsájtható (és persze nincs is harag a részemről),csak olyan hülye helyzet.Mert mit mondanék,ha a gyerek rákérdezne.És tenyleg valami apróság már elég lenne!Csak figyelmességből!Mert mindenkinek rosszul esik ha a tesvére kap ajándékot,ő meg nem!Nem?

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Edit:
Majd megfigyelem, hogy csinálja, most alszik. Örülök, hogy Olinak negatív lett a röntgenje.
Mi hárman vagyunk testvérek, és volt olyan, hogy a rokonok különbséget tettek, mi kaptunk a nővéremmel, bátyám meg nem, és nekünk is nagyon rosszul esett. Én még mindig emlékszem rá. Talán ezért is bánt, ha a gyerekeim között különbséget tesznek, és Benedeket elfelejtik. De azért nálam is előfordult már, hogy pl. Gittát elfelejtettem felhívni a szülinpján, és kb. 5 nap múlva jutott eszembe. Egyébként kéthetente tartjuk anyunál az aktuális szüli-névnapokat, de azért a napján egy-egy telefon mindenkinek jár.

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok lányok!

Úgy döntöttem, hogy valahogy megpróbálom túltenni magam a sok rossz dolgon, ami mostanában ért, de rájöttem, hogy azzal semmit nem érek el, ha begubózom. Viszont légyszi ne haragudjatok, de egyenlőre nem szeretnék beszélni a rossz dolgokról. Inkább azért jönnék újra közétek, hogy legalább itt kikapcsolódhassak.
Visszaolvasgatni mostanában nem volt túl sok időm. És eléggé zajlanak körülöttünk az esmények. Gergő egyre nagyobb (napról-napra, és még én is észreveszem). Imád tesómékhoz menni és a 4 lurkóval rosszalkodni. És a rosszaságot mindig haza is hozza. Kép De szerintem ez így normális. Remélem, hogy mindenkivel minden oké, és ígérem, amint lesz lehetőségem visszaolvasok, de szerintem el fog tartani egy darabig. Kép

Erika!
Köszi a vigyorgó fejet, és a mosolygós figurákat, megtették a hatásukat. Kép


Reni!
A te hozzásszólásodat pont olvastam (tudod, azt a könyveset). Hát, tényleg kár, hogy nem jártam erre előbb. Én is megnéztem az alexandra oldalát, és nagyon jó mondókás könyveket találtam, de nehéz lenne a választás. Így, hogy most már megrendelted a könyveid, megoldódott a problémám, nem kell választanom. Kép

Képzeljétek! Gergőnek hasmenése van. Kép Ma már harmadszor öltöztettem át. Állítólag Gábor nemsoká haza tud ugrani melóból, és hazafelé menet be tud majd menni a gyógyszertárba. Gergővel el sem mernék indulni. Esősorban azért, mert ki tudja, hogy út közben nem e érné baleset, a másik pedig, hogy szakad a hó.
Mikor meglátta, hogy esik az volt az első szava, hogy szánkózni! Kép

Ja, és még valami! Asszem Gáborral elrontottuk a lépést, mert most (Gergő 3 éves koráig) kellett volna még egy babát összehoznunk. Talán úgy egyszerűbb lett volna, de most már mindegy. Szóval most ott tartok, hogy melót keresek, de most már nagyon. Nem szeretnék túl nagy korkülönbséget a két gyerkőc között. De most már csak az a megoldás maradt számunkra, hogy ha Gergő betölti a 3-at, 180 napra (legalább) vissza kell mennem dolgozni, és utána v.mivel több pénzt fogok kapni, de ki tudja, hogy mikor jönne össze a második baba. Úgy szokott lenni, hogy aki nagyon szeretne, annak sokára jön össze, aki pedig nem, annak pedig szinte azonnal. Kép
Na, szóval mostanában ilyesmin töröm a fejemet.

Most viszont megyek, főzök Gergőnek ebédre krumpilt, bár ma még alig evett valamit, hiába próbáltam vele enni ugyanazt, amit ő. Ezt azért próbáltam, mert anya enniéből mindig kér, hiába ugyanaz, mint az övé, anyáé biztosan finomabb. Kép


Puszi csajok!
És ígérem, amint tudok, jövök még!

Szép napot mindenkinek!


Puszi
Melinda
oslany
 
 


Melinda!

Nagyon örülök, hogy írtál!
Nem tudom, mi lehet Gergővel, talán valami olyasmit evett. Már nem pelusos? Csak hogy írod, hogy nem mersz elindulni? Igaz, akkor is kellemetlen neki, hogy kakis, megfázhat.


Mi is egyre többet vagyunk pelenka nélkül, remélem, már nem fejlődünk vissza.

Én is megyek főzni!

Sziasztok

KépKép
renáta29
 
 


Ó, Sziasztok!

Melinda megleptél, igazán. De tök jó, hogy újra jársz közénk! Kérésedet pedig term. tiszteletben tartjuk, nem kérdezünk! Kép
Mesélj Gergőről, hogy miket tud már, hisz a szülinapja előtti időkben írtál! Mostanában mikkel játszik? Mennyit beszél?
A hasmenésetek reméljük nem lesz tartós! Itasd sokat-persze ez alap, biztos tudod!
Mizújs a bölcsitekkel, nem érdeklődtél, hogy bővítették-e a férőhelyeket, amit írtam annó!?
Még 3 éves koráig összehozhattok babát, ha gyorsan abbahagyod a gyógyszert! Októberi a Gergő, végül is még összejöhet év végére!

Erika!
Sokat nyűglődik Viki napközben, hogy kevesebbet tudtál jönni, vagy bújósabb a nátha miatt? Felállt azóta már, vagy hanyagolja?

Edit! Hát igazad van, hogy rosszul esik ha a testvérünk kap valamit, mi meg nem, nálunk ilyesmi nem volt, nem emlékszem! De csak a "csak úgy" apró ajándékoknál (csoki, fagyi, krémtúró), a szüli-, névnapokkor csak az kapott, akinek volt! Persze mindig irigykedtem, mert neki el volt osztva egész évre én meg mindent egyszerre dec-ben! Kép

Ma én is főzök, de holnapra: borsófőzeléket, mert holnap megyek a Varjúhoz (rákszűrés)! A tavalyit már így is elsváboltam! Kép

Lilla,Csibemanó,Kata, mizújs a lurkóitokkal-Veletek? Írjatok sűrűbben!

lola77
 
 


Sziasztok!

Most van egy kis időm, hát gondoltam válaszolok.

Reni!
Gergő még pelusos, de naponta többször ráültetem a bilire. Először, mikor megkérdezem tőle, hogy rácsücsül e a bilire, akkor mindig ellenkezik, hogy nem, nem. Eddig még csak pisi volt, de az szinte mindig. Ha nem is kell neki, addig erölködik, míg legalább egy cseppet össze nem hoz. És mikor pisil pár cseppet, egyből felpattan, hogy megnézze, és rögtön azt követeli, hogy öntsük a wc-be, és ezt mondani is szokta. Kép
Szóval azért nem mertem elindulni vele a gyógyszertárba, hogy út közben nehogy összekakilja magát, mert elég kellemetlen lenne neki gondolom. Mert mikor itthon folyósat kakilt, akkor egyből azt mondta, hogy krémes. Nem tudom, de biztosan olyan érzés volt neki, mintha krémes lenne.
Felhívtam tesómat, ő javasolt egy port, ami folyadékban oldódik, és még ízre sem lehet olyan rossz (az illata alapján). Állítólag nagyon hatásos.
Igazából kb. 2-3 hónapja kezdett el beszélgetni. Én azt bírom legjobban, mikor mi beszélgetünk Gáborral, és egyszer csak mondja utánunk, amit mi mondunk. De mint minden gyerek (gondolom) a csúnya szavakra elég fogékony. És szeretném is megkérdezni tőletek, hogy ti mit csináltok a gyerkőcökkel, mikor valami csúnya szót mond? Van erre valami megoldás?


Lola!
Gergő egyre inkább autómániás, meg buszmániás. Látnád, mennyi van neki belőle. Kép És még mindig kevésnek gondolja. De valamelyik nap kapott gyúrmát (a jobbik fajtából, azt a színeset mindenféle kiegészítővel), de még csak csípkedni szokta, és az tetszik neki, hogy játékedénykékbe pakolgatja. Kár, hogy karácsonyra nem kaptam neki játékkonyhát (mert sajna csak későn tudtam elkezdeni a vásárlást), mert az tuti, hogy lekötné. Nagyon szereti még az új foteljét, ami egy jegesmackó, és a karfája a maci két keze. Kép
Úgy szokta, hogy abba beleül, és maga elé veszi a kb. 80 cm magas nagyobbaknak való készségfejlesztő játékot, és azzal játszik. Azon van telefon, meg elég sok formájú formabedobó, de olyan, hogy mielőtt bedobná a lukba a formát, el kell csavarnia a játék tetején lévő kukac fejét, hogy luk legyen a formának. Ahhoz sajna még nincs elég türelme, mert néha azon kapom, hogy egy tök más formájú lukba próbálja belegyömöszölni a nem oda illő műanyagformát. Ha pedig segíteni próbálok, akkor mérgében eldobja a kockát, vagy pedig otthagy. Ezek a kispasik, mi? Kép
Ha verekszik, vagy rosszat csinál, akkor a sarokba szokott állni, csakhogy a szobájában a sarokban (ajtó mögött) van egy szekrény, amiben játékok vannak, amikkel nem szokott játszani. És olyankor elkezd kipakolni. Tehát foglaltak a sarkaink. Kép Úgyhogy még a sarokban is jól érzi magát.

Amúgy gyógyszert nem szedek, nincs rá szükség. Főleg amennyit együtt vagyunk. De sajna nem rajtam múlik a dolog. Vagy fáradt, vagy nincs kedve. Igazából nekem mindegy, hogy éppen melyiket mondja, a végeredmény ugyanaz. Valakinek van esetleg erre valami használható ötlete?

Ja, és azt hogy gondolod, hogy októberig még összejöhet? Szerintem arról már lemaradtunk. Kép

Még hadd kérdezzek tőletek egy olyat, hogy nálatok bevált az, hogy ciklus közepén izé-bizé=baba?

Majd elfelejtettem, hogy még nem is írtam, hogy tesóm nyár elejére várja az 5. babát. Kép
Pedig nem is szerettek volna, mégis... Na, mondom én, hogy ez így van. Kép

És még valami Lola! Most már nem adom bölcsibe Gergőt (hacsak nem találok közben munkát), de azt hiszem, hogy kapásból ovis lesz. Ezért nem néztem utána a bölcsis bővítésnek sem.


Kép


Sziasztok!
Melinda
oslany
 
 


Sziasztok!

Melinda
jó,hogy itt vagy újra velünk!Máskor ne tűnj el ilyen hosszú időre!
Dávidnak jobbulást!
A babaprojekttel kapcsolatban annyit,hogy nekünk bevált,a ciklus félideje elött 2 nappal belendültünk és sikerültKép)


Edit
örülök,hogy Olinak negatív lett a röntgen.

Lola
Viki bújósabb nem biztos,hogy a nátha miatt.
Ha ott vagyok a közelében akkor szinte mindig hozzám akar bújni és onnan szemlélni a dolgokat,nagyon anyás.
Na azért az apjával is el szokott lenni csak engem ne lásson a közelben.
Viki hál istennek már meggyógyult,most éppen a kiságyba való visszaszoktatást gyakorlom.
Amíg beteg volt vele aludtam,van a szobájában egy nagy szivacságy,de hamar hozzá szokott ehhez és most próbálom visszaszoktatni a helyére.

Viki azóta is rengetegszer gyakorolja a felállást és a felülést is.
Egyik este nagyon édes volt.elaltattam és betettem a kiságyba,persze hamar felridt és elkezdett sírni.Mikor bementem hozzá a kiságyban ült és úgy sírt,nagyon édes voltKép

Lillával váltottunk e-mailt,azt írta,hogy tanfolyamra jár és most nem tud jönni írni,de mindig elolvas minket.Dávid is meggyógyult szerencsére.

Reni
mit szólnál,ha pénteken átjönnétek hozzánk játszani délelött valamikor?

Mikor lesz újra babatali és kinél?Nálunk esetleg mit szólnátok?Bár a lakásunk 55 m2,de sok jó ember kis helyen is elférKép

Sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Erika: Átjöhettek, csak nem tudom, Bálintnak mi ez a köhögés. Csak este köhög, vagy akkor, ha fekszik. Doktornő nem látott semmit kedden, köhögéscsillapítót írt fel. Azt mondta, lehet, hogy valamilyen allergia. Most kimosok minden plüssállatot a szobájában, hátha azok. (mostam már őket, csak nem így egyszerre, talán van olyan, amit még nem)

Melinda:
Sajnos babakérdésben nem tudok segíteni, mi szerencsések vagyunk ebből a szempontból, eldöntöttük, köv. hónapban mindkettőnél pozitív teszt.
Gergőnek jobbulást!

KépKép
renáta29
 
 


Szia Reni!

Én úgy gondoltam,hogy ti gyertek át holnap délelött.

Szia:Eria

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Erika:
Tényleg, látom. Akkor még este írok az e-mail címedre. Most is csak akkor köhögött, amikor lefeküdt.

Egyébként Benedek is mostanában nagyon sokat szeretne kézben lenni, kétségbeesik, ha elmegyek, Bálint meg olyan okos-nagyfiú, nevet neki, meg mászik előtte, hogy kússzon utána. Már tudnak együtt játszani.
Most nyomtattunk az új(karácsonyi) nyomtatónkkal, alvás után kifestjük. (ablaksablonok: cica, dalmata, süsü)

Melinda:
Bálint is szokott csúnya szavakat összeszedni, az a baj, hogy először nem birjuk ki, nevetünk. De aztán szoktuk neki mondani, hogy nem szabad,és akkor nem mondja. vagy mondogatja, aztán elfelejti. Van egy csúnya szó, amit mondhat, a dédi szokta mondani szerintem német(sváb)Krucifikszund(nézzétek el, nem tudom hogy kell írni, pedig nyelvvizsgám van. Kép szóval ezt mondhatja, és ennyi elég neki.

Lola: A Varjú nekem azt szokta mondani, hogy "nem lesz itt semmi horror Renikém!"

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok!

Erika!
Ígérem, már nem tűnök el ilyen hosszú időre. Kép Gratula, hogy elsőre összejött Viki! Az ismerettségi körömből úgy tudom, hogy ritka az, hogy akkor jön össze egy baba, amikor tervezik. Tehát itt egy kivétel. Kép

Amúgy Gergő már megygógyult (legalábbis azthiszem), ugyanis ma már kakilt egyet, és már nem volt folyós. De tudnátok, hogy lehet örülni egy nem folyós kakinak. Kép Tegnap nagyon oda volt szegényke. Semmit nem akart enni (mármint azok közül amiket ilyenkor lehet). De úgy örülök, mert ma már evett rendesen. Kép Még ma is diétázunk, aztán majd holnaptól kaphat egy pici pudingot is. Kép

Amúgy Gergő is nagyon bújós. Ha átmegyünk a tesómékhoz, akkor állandóan a nadrágomat fogja, és mindenhová jön velem. De ez annak is betudható, hogy ott már a kiscsajok is elég harciasak, hogy a nagyfiúktól meg tudják védeni magukat. Szóval tart tőlük szerintem.
Pont ezért félek, hogy mi lesz majd, ha oviba kell mennie.

Erika! Mivel régen jártam erre, nem is tudtam, hogy Viki már ilyen ügyes. Még tisztán emlékszem, hogy milyen kis picuri volt, mikor a Máltais játszón találkoztunk. Biztosan sokat nőtt azóta.
Volt babanet-tali? Kinél volt, és mikor? Hogy sikerült? Kik voltak ott?
Na, megint nem tudtam elrejteni a kíváncsiságomat. Asszem hamarabb vénlány leszek, mint szeretnék. Kép

Reni!
Gratulálok, hogy így, ilyen szerencsésen összejöttek a fiúk. Kép
Lehet, hogy hülyeséget írok, de az nem lehet, hogy azért köhög Bálint, mert száraz a lakásban a levegő? Csak azért kérdem, mert nálunk az volt a probléma. Aztán azóta a radiátoros párologtató mellett éjszakára Gergőnek szoktam a radiátorra tenni egy nedves törölközőt. Azóta megoldódott ez a problémánk. Mondom, lehet, hogy hülyeség, de hátha.

Holnap délben megyek vezetni, úgyhogy mindenki, aki él és mozog, meneküljön az utcáról! Kép
Szorítsatok!


Szép napot!
Sziasztok
Melinda
oslany
 
 


Rita!

Előbb elfelejtettem írni, hogy én is megnéztem a házatokról a képeket. Nagyon szép lett. Gratula hozzá. Kép Nekem is a csíkos tetszett a legjobban, és el tudom képzelni, milyen sok munka lehetett. De büszke lehetsz magadra, hogy ilyen ügyes vagy. Kép

Na, most már tényleg megyek, mert most még van egy kis időm. Kidőltek a fiúk. Kép


Sziasztok
Melinda
oslany
 
 


Sziasztok!

Reni
gyertek át nyugodtan,hiszen Bálint nem fertőző beteg csak köhög néha.
Már nagyon várom,hogy átgyertek,régóta készülünk ráKépmost már nem jöhet közbe semmi!
Biztos a gyerekek is fogják csípni játszhatnak egy nagyot.
Babakocsival gyere nyugodtan a liftbe befér,csak vigyázzatok,mert biztos csúszik a járdaKép
Ezt Bálintnak küldöm,mert olyan ügyes nagyfiú és szépen eljátszk az öccsével,ennek nagyon örülök.
Íme:Kép

Melinda
Örülök,hogy Gergő már jobban van,elhiszem hogy örültél a rendes kakinakKép
Nincs rosszabb ha egy gyerek beteg.
Ezt Gergőnek küldöm sok szeretettel:Kép

Babatali jan.3-án volt Cirmikééknél Vértesszőllősön,ami nagyon jól sikerült.
Albumok is vannak róla itt a babaneten,címek:-Babatali Tatabánya és környéke
-Babanetes találkozó jan.3-án
Van mégegy közös albumunk ahova te is tehetsz fel 4 képet a címe:Babanetes babák
A feltöltéshez szükséges nevet és jelszót megkeresem aztán megírom neked.
Biztos meg fogsz lepődni mert minden csemete nagyon sokat fejlődött amióta láttad őket a máltain.
De legközelebb ti is eljöttök a babatalira ugye?
Szorítunk neked holnap!

Most ezt elküldöm,mert már másodszor írtamKép
Sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Melinda
most fog megütni a guta!!!!!!!!!!!!!!!
Megnéztem a közös albumunkat erre mid a háromszor azt írta ki,hogy üres album.
Másnak is ezt írja vagy csak engem szívat?
Amúgy ezek kellenek a feltöltéshez és belépéshez:Viola Erika,jelszó:bébi

Szia:ERika

cseriviola
 
 


Erika:
Megvan a babanetes babák album, most néztem meg. Akkor holnap megyünk. Majd hívlak, vagy írok.
Bálintnak tetszett a kép. Köszi

Melinda: Köszi az ötletet, nem hülyeség, párologtatónk van a radiátoron, csak nincs mindig benne víz. Majd most teszek bele.

KépKép
renáta29
 
 


Hali Lányok!

Túléltem a rákszűrést, mondjuk én ezen sosem paráztam: 5000 pengő volt! Kép

Melinda, Rena!
Nálunk sajnos mostmár keményednek is a csúnyaszavak, sajna. De tudja, hogy ezek csúnya szavak és nem mondjuk, általában akkor felejtkezik el róla, ha bohóckodik apukámmal és azthiszi a csúnya szavak is hozzátartoznak, ilyenkor nehezebb leállítani. De pl. múltkor msn-en dumcsiztunk a keresztanyjával, Soma az ölemben ült és elhangzott a kereszt szájából a hülye szó, mi már észre sem vettük, Soma pedig rászólt, hogy nem szabad hülyét mondani! Kép Kis példamutató! Ez a gyerekkorral jár, én úgy vagyok vele később ne használja rendszeresen, akkor nincs gond!

Az tök jó, hogy már játszik együtt Bálint-Benedek, ez most egy új korszak lesz akkor!

Melinda-Erika!
Hála a jóÉgnek, hogy túl vagytok náthán-hasmenésen!

Vikinek és a 2 fiúnak jó játszást délelőttre!

Rena, majd lefényképeznéd ezeket a sablonokat az ablakon, hogy milyenek lettek, kíváncsi vagyok! Köszi!

Melinda!
Nekünk amikor abbahagytam a gyógyszer még 2-szer megjött, 3. hónapban lettem terhes és a ciklus közepe utáni 3-4. napon!
Nem semmi család a nővéredéké, de azért örülnek ugye a babának? ÖT!!!!!!!!!!! gyerek, te úristen, akkor ő már főállású anya lesz egy darabig, gondolom!
Gergő pedig gondolom apa miatt buszmániás, a babakonyhát nézzed év közben is szoktak lenni akciósak, Soma imádja, mindennap főz valamit! Gergő névnapjára is kaphat esetleg!

Kedvcsináló a testvérprojekthez: ötlet van, de az már egy másik topic témája lenne... Kép Kép A lényeg a csábítás, de ezt gondolom tudod a tanácsom nélkül is! Kép

Megyek, mert még olvasgatni akarok az új fogamzásgátlókról, mert újat írattam!

lola77
 
 


Melinda!

Ne haragudj,ha beleugatok a dolgodba,de 2 dolog jutott eszembe,amikor olvastam a hozzászólásodat!Egyik:ha a párod mentségeket keres összebújás helyett,akkor valami gond lehet.Meg kellene próbálnod beszélgetni vele erről.Ehhez inkább valami kettesben eltöltött romantikus este kellene.Olyan amiből nem feltétlenül következik az,hogy szeretkezni is kell.
Másik:nem pontos a menstruációd?Mert ha az,akkor biztos,hogy középidő plusz/mínusz 2nap.De ha tutira akarod tudni a peteérés napját,akkor bármelyik gyógyszertárban lehet kapni peteérést meghatározó tesztet.Ez olyan,mint a terhességi teszt,csak 5 darab van benne,vizeletminta kell hozzá.Mondjuk nem olcsó,de szerintem megéri.
Amúgy én a Dáviddal 15.hónapban lettem terhes,a kicsikkel meg több mint 2 év kellett (hormontabletta mellett is 10hónap).Szóval még ha minden klappol,akkor se biztos,hogy rögtön összejön.
Ti már próbálkoztok egy ideje?

Lolla!
Miért irattál új fogigátlót?Akkor nem is dolgozik drágán a dokid!

Rena!
Ez a nevetés meg bohóckodás nálunk is megy!olyan szívmelengető,ahogyan egymásra nevetnek!Már ha meglátják a Dávidot,fülig ér a szájuk!

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Edit!

Utóbbi pár hónapban már megsűrűsödtek a migrén-szerű fejfájásaim a mensi előtti 1-2 napon, ami előtte csak minden ciklusnál jött elő, azt még kibírtam, de ez már szerintem sok volt. És a legutóbbi 10-11. napig volt meg, nem akart elmúlni és olyan körömnyi méretű alvadt vérdarabok távoztak belőlem (bocs, de csak így tudom leírni!)! Gondoltam ezt is elmondom a dokinak, megvizsgált, nincs ciszta, méhszájseb, ilyesmi, szerencsére, ő is a tabl. váltás javasolta. Amúgy Marvelont szedtem 1994-től 2001. végéig, majd most 2 éve(, ez is kishormontartalmú, de azóta már van még újabb: Lindynette 20-at írt és májfunkcióra küldött el, aminek örülök, mert ennyi évig hormonokkal élni nem bohóckodás, jó tudni mit kezd vele a májam!

Mingyá, kávészünet, juhéééééj!Kép

Rena!
Az iwiw-en hogy kell kerestetni, mert én csak azt találtam, hogy emil cím szerint lehet, de hát ha nemtudom!???

lola77
 
 


minden 2. ciklusnál-ezt akartam írni a fejfájáshoz!

lola77
 
 


minden 2. ciklusnál-ezt akartam írni a fejfájáshoz!

lola77
 
 


Lola!

Az iwiw-en név szerint szoktam keresni. Az ismerősök keresésénél tudsz nevet, országot, stb. beírni. Én így találtam meg egy volt osztálytársamat, most Amerikában van.
Most már senki sem kűldhet meghívót egy ideig, nemcsak én!

Jó volt Erikáéknál, csak nem sokat tudtunk beszélgetni, Bálint végig kérdezősködött, azóta meg arról a néniről faggat, aki Erikáék fölött húzogatja a székeket. Kép (Erika mesélt róla, és biztos érekes, titokzatos, ja meg rám szólt a konyhában, hogy ne húzogassam a széket. Kép Kép Kép

KépKép
renáta29
 
 


Szia Reni!

Bocs a néni miatt,nem kellett volna mindenfélét mondani a Bálintnak a szomszédrólKép((((((((((
Írtam e-mailt....
Ha üres a postaládád akkor küldök át mai képeket meg persze ide is teszek fel mindjárt.
Szia:ERika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Már egyre pontosodik az UPC-s dátum. Most már február végét mondanak. Remélem mire oda érünk nem tolják.

Hétfőn megy a párom dokihoz, úgy néz ki. Izguljatok értünk nagyon. Annyira félek hogy vele van valami. Nem nagyon tudnám elviselni. Inkább én legyek az ok, mint ő. Nagyon félek, és nagyon magam alatt vagyok.

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Sziasztok!

Íme pár kép a délelöttünkről Reniékkel...Kép

cseriviola
 
 


KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

cseriviola
 
 


Szia Reni!

Ezt a Bálintnak küldöm,mert hiányolta nálunk a lufikatKép))Kép

Szia:Erika

cseriviola
 
 


Szia Hajni!

Örülök,hogy lassan nektek is lesz internet.
Hogyhogy addig kell várnotok rá?
Honnan szoktál írni,melóból?

Egyikőtökkel se legyen gond én szívből azt kívánom!!!!!!!!!!!!
Szorítunk értetek hétfőn!
Majd jelentkezzél,hogy mi volt.
A Pazárhoz jársz?Õ mit mond?Téged már kivizsgált rendesen vagy a férjedel kezditek a sort?

Ezt neked küldöm,hogy jobb kedved legyenKép


KépKép

szia:Erika

cseriviola
 
 


Anyuéktól tudok csak írni, mikor a párom suliban van.
Remélem én is hogy rendben lesz minden és csak valami lelki okok vannak a háttérben.
Igen a Pazárhoz járok, de nagyon kiakadtam rá. Azt mondta, hogy most megnézzük a páromat, ha nála minden ok, akkor kapok tüszőrepesztős szurit, ha az sem használ, akkor átfúvásos vizsgálat. Mikor rákérdeztem, hogy a hormonjaimat nem akarja esetleg megnézni, azt mondta ha láttunk múltkor egy 20 mm-es tüszőt akkor nincs semmi gond a hormonokkal, a meddőségi központban meg majd úgyis megnézik. Szóval eléggé berágtam rá.

Köszi a képet, egyből jobb kedvem lett.

azért nincs internet, mert még nincs se Upc-os se matávos kábel az utcába. vagyis két házzal odébbig van, de az új részen még nincs. És különben is lusta disznók és nem kell nekik a pénz Kép

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Hajni!
Gondolok majd Rátok, remélem, minden rendben lesz.

Erika!

Ne aggódj, már nem fél a nénitől, csak érdekelte. Jól érezte magát Nálatok,és ez a lényeg. Jó sok mindent lepakoltatott! Örülök, hogy sokat válaszolgattál neki. Annyi kérdése van.

Lola!

Nem az ablakra festettünk, csak sablonokat nyomtattam ki, és ezeket festjük, színezzük lapon. De lehet, hogy olcsóbb, ha színezőt veszek,csak tetszett Bálintnak, hogy kikeressük, nyomtatunk.
Egyébként a www.gportal.hu/anyko oldalon találtam.

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok!

Egy kicsit adok magamról én is életjelet...
Hajni!
Nagyon-nagyon szorítok én is nektek. Ha egyszer sikerül összeszerveznem, és nem lesz ilyen hideg, majd elsétálunk arra felétek.

Mi nagyon szerencsések voltunk a babánál, elsőre összejött. Illetve úgy volt, hogy fűztem már hónapok óta a férjem a baba miatt, és addig ő vigyázott. Aztán egyszer csak nem vigyázott. Aztán mondtam neki, hogy ebből baj lehet. Megkérdezte hogy milyen baj? Erre azt mondtam, hogy pici lesz, és sírni fog. Azt a választ kaptam: hogy ezt szeretted volna, nem? Kép Valóban. Kép
Szóval lehet, hogy azért jött így össze, mert én nem készültem rá tudatosan. Nálam ez a ciklus 18. napja volt. Mivel utána hamar csináltam a tesztet, így biztos, hogy ez a nap volt.
Tehát tényleg van abban valami, hogy akkor jön össze, amikor nem készülnek rá annyira.
Most én is elkezdtem a gyógyszer szedést, egyrészt azért, mert nagyon össze-vissza jött meg a szülés után, és nagyon sokáig tartott. Volt olyan is, hogy majdnem két hétig!

A Dávid jól van már, most én vagyok lázas. Mindig van valami... Úgy látszik, ez az időszak ilyen. Pedig tanulnom kéne, mert nemsokára vizsgázom, ráadásul két vizsgám is lesz egy hét különbséggel.

Képzeljétek, a Dávid meg tud állni egyedül, kapaszkodás nélkül. Csinálja már másfél hete, de tegnap óta kifejezetten élvezi, és egész nap elengedett kézzel akar állni. Remélem ez annak a jele, hogy hamarosan elindul. Most már nagyon szeretném, aztán lehet, hogy örökké szaladgálhatok utána. Azért várom annyira, mert nagyon nehéz már a Dávid állandóan tartani. És hiába tud kapaszkodva megállni, ha leteszem/letenném valahol, hogy egy picit álljon, mert pl tele van a kezem, és piszok nehéz tartani, rögtön hasra vágja magát, mászni kezd.

Szóljatok ám, ha újra csinálunk egy találkozót! Nem mindig van időm írni, de át szoktam olvasni, amit írtok, úgyhogy azért itt vagyok.
Na megyek, lepihenek, apa is biztos segít, és játszik kicsit a Dáviddal.

Kép
lillaka
 
 


Hajni!
Tényleg szorítunk hétfőn nektek! A hormon-dolgot én sem értem, mert a hormon nem csak ahhoz kell, hogy pete legyen, hanem hogy meg is tapadjon, ha jól tudom! Szóval talán próbálj kicsit erőszakosabb lenni a dokival, ez gondolom csak vérvizsgálat, nem? Akkor miért ágáll ellene? És abba a meddőségi központba mikor kell mennetek?

Erika-Rena!
Aranyosak a gyerkőcök, Viki tök édesen ül az ágyon, Benedek pedig ahogy ott izeg-mozog a háttérbe, főleg a lába! Kép

Lilla, milyen suliba jársz? Ha élvezi az állást Dávid, akkor biztos nemsokára felbátorodik a menéshez! Mi mindig becsaptuk a Somát, elengedtük a kezét, mikor nem vette észre és azthitte kapaszkodik, közben egyedül állt és a levegőt fogta! Kép

lola77
 
 


Sziasztok!

Lilla
Jobbulást kívánunk,gyógyúlj meg minél előbb!
Dávid nagyon ügyes,már kíváncsiak vagyunk rá,remélem legközelebb nem jön közbe semmi és el tudtok jönni a babatalira.

Mit szólnátok,ha két hét múlva nálunk lenne babatali?

Sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Mi vevők vagyunk egy babatalira,bár a Marci elég furcsán veszi a levegőt,kicsit köhög is.Remélem,nem lesz gond.Ha hétfőig rosszabbodik,kihívom a dokit.

Hajni!
Csak megnyugtatásul: ez az eljárás a megszokott.Ha nálad van normál méretű tüsző (20-30mm közötti), a párod rendben van,akkor elméletben nincs akadálya a teherbe esésnek. A tüszőrepesztő mellett tuti,hogy alaklmas lesz a pete a megtermékenyülésre. Ha viszont még így sem jön össze,akkor ennek lehet oka a petevezető elzáródás.Ha ezt is megnézi és ezekután se jön össze,akkor már tényleg jobb profikhoz fordulni.És ez a meddőségi központ!Hidd el,teljesen normális,amit mondott és tett!
Remélem,menet közben spontán terhes leszel és ezekre a vizsgálatokra nem is kerül sor.
Ha viszont a pároddal lenne gond,akkor legalább tudjátok mi van és tovább lehet lépni.Nem is tudod,hogy hány ilyen pár él körülötettek!
Addig is szeressétek egymást!Nem lesz semmi gond!

Lolla!
Én is Lindynette 20-ast szedem,de nem igazán jött be.Eddig!Görcsölök peteéréskor,tök gyenge vagyok.Aztán ugyanez erősebben jelentkezik menstruáció előtt,csak gyógyszerrel bírom ki az első napot.Attól meg tök levert leszek.Alig vonszolom magam egész nap.Márpedig 4gyerek mellett ez luxus!És az előző fogigátlóval meg se éreztem ezeket a dolgokat!
Még várok 1 hónapot,de ha ugyanezek a tünetek jelentkeznek,én is elmegyek dokihoz.

Lillaka!
Jobbulást neked!Nagyon ügyes a Dávid!

Kép

Kép
edit73
 
 


Sziasztok!

Simon-Kotra Erzsébet vagyok, teljesen új nálatok.
Mi is Tatabányán lakunk, Felsőgallán.

Néha be szoktam nézni hozzátok, beleolvasgatok a beszélgetéseitekbe.
Tegnap már írtam egy levelet, de valamiért nem jelent meg, most csak egy rövidet írok, megpróbálom megint elküldeni.

Nekünk van egy 8 (lassan 9) hónapos kislányunk, Virág.

Arra lennék kíváncsi, hogy szeretném minél előbb közösségbe vinni, hallottam a Módszertani Bölcsödéről, ti tudtok erről valamit? Jár oda valaki a babájával?

Egyenlőre ennyi, de majd még írok.

Sziasztok

hugodugo
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?