Új privát üzeneted érkezett!

<font color="ff6000">Zseppy!
Örülök, hogy jelentkeztél, és hogy minden oké.
Pontosan hány hetes+napos is vagy?
Egyébként nem azért izgulok, hogy bent marad, hanem hogy ha nem bújik elő a héten, akkor indítják. És akkor nehogy az legyen, hogy az oxitocin-tól gyorsul a folyamat, én nem tágulok olyan gyorsan, és akkor nagyobb berepedezés lesz a hüvelyen, vagy máshol. Szal "csak" ennyi vele a problémám.
Huppangatok én az ágyamra, de semmi. Az igaz, hogy 10 cm vastag szivacs, de olyan érzés, mintha egy sziklára huppannék Kép Látod, nekem nem használ semmi: séta + lépcső 4.-re + ágytologatás... Kép
Azt kéne, amit az unokatesómék ajánlottak, csak nincs hozzá partnerem. (Jó nagy orga....us) Lehet, hogy találnék jelentkezőt, de sajna nekem csak egy felelne meg, az meg nincs...
Szal valami mást kell kitalálnom..

De jó nektek, hogy egy nap fogtok szülni. Akkor tuti egy szobában lesztek, mert ugyebár egy csaszis megörző kórterem van csak. Bal oldalon a nővérpult mellett.

Én meg remélem, Oladanyival sikerül pár napot összefutnunk. Nekünk is jobb lenne egy ismerős.

Krozi!
Magánrendelője nincs a doktor néninek. A kórházban rendel kedden délutánonként. 250-2420/366 m. Ha van még kérdés, nyugodtan írj. Ha esetleg olyan téma lenne, akkor azt ne itt, hanem írj privátban az e-mailemre, és szívesen válaszolok.

Szilpa
38+6</font>


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Otyka
Az én Pierre Cardin-emet (2005-ös modell) teljesen vízszintesre lehetett fektetni, így elég volt bele a takaró alulra, a kölök kényelmesen aludt. (Meg a mózes igazából nem valami nagy, kölcsön is adtuk már egy ismerősnek, de mindkét gyerek tök gyorsan kinőtte. Hordozni viszont én is ebben szerettem, nem volt mindegy, hogy a harmadikra azt vagy a hurcikát kellett felcipelnem gyerekestől. Kép)
Ha meg nem lehetne 180 fokig leengedni, azon a mózes se segítene, mert akkor lejtőn feküdne a gyerek...
Egy baj van csak ezzel a márkával, hogy Bp-en összesen 1 helyen szervízelik a Mester u. környékén.

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Kati! TAlán nemsokára véget ér ez az időszak, hogy ilyen gyakran eszik. Gyanítom, nálunk is eljön majd, hisz van 3 hét különbség a gyerkőcök között. Szerencsére mindet a bevásárlások alkalmával csak megbámulnak, nem akarják megfogdosni, csak mondogatják: "Jaaaaaj, de piciii..! " Kép Múltkor barátnőmmel és az ő 7 és fél hónapos kislányával voltunk Ikeában, egy kocsira volt feltéve a két baba a hordozókban. Jönnek az emberek és kérdezik hogy IKREK??? vagy TESTVÉREK??? Ránézésre is lehet látni, hogy van min. fél év különbség köztük...Hihetetlen emberek vannak... Kép
Kati sajnálom hogy így jártál a sütivel... Kép Majd legközelebb...

Szilpa!
Akkor már csak te maradtál, aki 24-én szülhet, és akkor együtt ünnepelhetjük a szülinapokat! Kép Az indítás miatt meg ne aggódj, nekem is indították, és nálam előtte szinte egyáltalán nem volt tágulás, mégsem repedezett be semmi...Meg oxitocint az esetek nagy többségében szoktak adni szerintem...

Zseppy, miért nem ehetsz szülés után bizonyos dolgokat??? A szoptatás miatt?? Érdekes mert én mindent eszek, és semmi baj nem szokott lenni Aisával...

Hajni

Aisa és Hajni
odex
 
 

 
 

<font color="ff6000">Odex!
Remélem, hamarabb kijön, mint 24.-e! De attól még ünnepelhetünk együtt. Kép
Jó lenne, ha így lenne az indítással! Én sajna hallottam már ilyet mástól, azért félek tőle. Örülök, hogy te jártál úgy!!

Most jöttem haza a sétából. Hát hazafelé már nagyon fájt a hasam alja, de össze szorítottam a fogam, és azért sem álltam meg, hanem jöttem tovább. Utána fellépcsőztem a 4.-re. Azóta ahogy leültem a géphez, egyre jobban nyugszik meg. Már csak kicsit érzem a mensi szerű görcsöt. De általában ez szokott lenni az alap, és erre szokott még bónusznak jönni ez-az.
Hát, nem tudom, mi lesz...

Szilpa
38+6</font>


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


<font color="ff6000">Odex!
Mármint hogy NEM jártál úgy. A nem kimaradt Kép</font>


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


<font color="ff6000">Sziasztok!
Apu levette a gépről a régi víruskeresőt, és másik félét rakott fel helyette. Ezzel már megy a képfeltöltés.

Gyorsan megpróbálok felrakni egy tegnapi(38+5) képet a pocakról. Hisz már csak pár napig van...

Miért nem megy???
A másik két topikban, ahova szoktam írni, fel tudtam tölteni nem is egyet. Ide nem engedi. De miért??? Ezt em értem. Kép Kép Kép

Szilpa
38+6</font>


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Kép

<font color="ff6000">Na, azért! Nem értem, az előbb miért nem engedte.

Szóval már eléggé lent van a pocak.

Össze hasonlítás képpen teszek fel egy 3 héttel ezelőttit is.

Kép

Szilpa
38+6</font>


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


<font color="ff6000">Ha már így beindultam....

Otyka!
Ez a mi járgányunk:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Szilpa
38+6</font>


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


<font color="ff6000">Úgy látom, jól elvagyok. Kép

Én most délelött megyek megint ctg-re, meg a dokinénihez vizsgálatra. Nem tudom, haza enged-e... Kedden is azt mondta, hogy közel lakok, szabadon távozhatok. Hát lehet, hogy tágultam megint, mert a tegnapi napom sem volt semmi. Egész délutántól fájt, görcsölt rendesen. Volt pár durvább csúcspont, de ez még messze van a pár percestől. Ezek kb 5 óránként jöttek, és 30-40 másodpercig tartottak. De éjjel is felkeltem rá. Csak szenvedtem egyet, azután mikor csillapodott, elaludtam. De az alapgörcs az megmarad már. Majd ma meglátjuk, mi lesz...

Szilpa
39</font>


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Szilpa
Igen, pont ilyen a mi kocsink is, csak zöld (a mózesünk meg barna).
Az a pipi nagyon helyes benne! Kép
Ja, és szép nagy pocid van! Nem repedeztél szét sehol?

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Otyka,
Jó buli lesz. Majd ápolgatjuk egymástKépKépKép

Odex,
Nekem fiam mindent megérzett (mondjuk eléggé hasfájós volt). Még az is gond volt, ha én ettem őszibarackot. Aztán amikor Õ kapta még jobban megviselte. De azért finoman próbálkozni fogok, mert a két gyerkőc sem lesz egyforma.

Szilpa,
Remélem mostmár hamar túl leszel rajta. Most éppen nem merek orrot fújni, mert azért attól görcsölök. Szerencsére nem nagyon köhögök. De tényleg sokkal jobban vagyok nátha ügyileg. Viszont ma csak a bal oldalamon tudtam aludni. Hány napos vagyok??? Azt mostmár én is szeretném tudni pontosan. Dokim is mindig mást mond, hol átírják a kiskönyvemben, hol nem. Szóval auért csak a hetet írom...(ráadásul szerintem pont vasárnaponként váltunk hetetKépKépKép)

Lányok Ti hol vettetek babakocsit? Mi már csak márciusban megyünk, mert megmakacsoltam magam és nem vagyok hajlandó rohangálni.

Zseppy (38)

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Zseppy
Én a babadiszkontban vásároltam
www.babadiszkont.hu (Lehet tér)
Ez egy pici bolt, ide van bezsúfolva minden, de nagyon aranyos, kellemes a hangulata. Tényleg jó áron vannak kocsik. 50 000.- körül már full extrasat is ki lehet fogni.

Illetve van egy olyan bolt is, h
www.babaholmiolcson.hu (Havanna lakótelep)
Itt elvileg 40 000.- alatt van az összes kocsi, s van köztük full extrás is. Vadi újak, nem használtak. Csak nekem túl messze lett volna ezért nem mentem el oda körül nézni.

Szilpa klassz a kocsi, meg a pocid is jó nagy Kép

37+2

pussz: Otyka
-----------------------------------------------------------

Kép
otyka
 
 


<font color="ff6000">Cas!
A "pipi" akkora nagy, hogy a fejét épphogy csak át tudom karolni. Azért is tettem bele, hogy látszódjon a kocsi mérete. Szerintem tök jó széles. Legalábbis azokhoz képest, amik ott voltak mellette a boltban.
Nem repedeztem szét. Csak egy pici repedés van a köldököm felett. Vékony, és kb 3 cm hosszú. Kép Szeremcsére.

Zseppy!
Gyógyulj meg minél előbb!!!
Én is túl szeretnék már lenni rajta.

Otyka!
Én is ott vettem a kocsit.

Szóval megjöttem a kórházból.
Mielőtt elindultam, meleg vízzel fürödtem, próba-szerencse. Ha beerősödik, akkor úgyis jó helyre megyünk címszóval. Na, ez nullára elmúlasztott mindent. Kép Teljesen letörtem. Ctg-n babát ébreszteni kellett, pedig direkt előtte ettem. Semmi fájást nem mutatott. Dokinéni megvizsgált, méhszájam ugyanolyan. Azt mondta, hogy most nem tart akkor bent. Ha lenne valami fájás, akkor lenne értelme ráerősíteni, de így nincs. Mehetek haza.
Viszont van egy rossz hír. Főnöke kiadta neki kötelezőbe, hogy most szombaton el kell utaznia továbbképzésre két (!!!) hétre. Azt hittem, ott esek össze. Ezt így szülés előtti napokban bejelenti!!! Egy másik doktornő veszi át addig a szülőnőit. A másik drnőt kb kétszer láttam, mikor elment mellettem. Azóta is sírhatnékom van. Mondtam neki, hogy én nála akarok szülni!!! Dokinéni is letört, és mondta, hogy próbáljak még többet lépcsőzni, meg sétálni, és holnap délután-este ügyeletes, 2-től bent van, úgyhogy menjek vissza még holnap kora délután egy ctg-re, hátha van rajta fájás, és akkor rá tudunk erősíteni.
Ezután beszéltem a szülésznőmmel. Tök rendi volt. Neki is majdnem elsírtam magam. Kérdezte, hogy mit szeretnék? Várjunk, míg spontán beindul, vagy segítsünk rá természetes úton???
Ez utóbbit választottam. Ezt itt nem írnám le. Ha valakit nagyon érdekel, akkor priviben mehet.
Meg mondta a házaséletet is. Látta, hogy ebe beletrafált, és gondvan. Tehát elmondtam, hogy nem igazán állunk úgy apával, hogy ez össze jöjjön. Pedig állítólag ez nagyon sokat segítene. De azért rákérdezett, hogy a gyereket akarja-e apa? MOndtam, hogy azt máris imádja, és nagyon várja. Legalább ez rendben van.
Két napja, mikor ez a téma szóba jött "párom" és köztem, mondta, hogy szívesen segít benne, csak nem akarja, hogy félre értsem, mert még mindig nem tudja, mi legyen a továbbiakban. Mondtam, hogy inkább hagyjuk. Nem tudom, hogy ráfanyalodjak-e... Van másfél napom a szülésre, ha a saját dokimnál akarok szülni.

Most teljesen kész vagyok.
Tanácstalan vagyok, és sírhatnékom van. Kép

Szilpa
39</font>


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok

Odex, tegnap beszéltem a védőnővel. Azt mondta, hogy vannak ilyen ugrások, ezt sajna át kell vészelni. Ha bírom tejjel, akkor kb 2 hét alatt helyre állhat a rend. Remélem így lesz. Most éjjel is 3 óránként evett. Persze most alszik ezerrel délelőtt, csak én nem fekhetek le Kép(
Sajna én nem ehetek akármit. A pingatós dolgoktól kínlódik a kicsim ezerrel. Karácsonykor ettem pár falat töltött káposztát, több órás üvöltést kaptam érte. Most hétvégén pedig a gombától kínlódott. Egyedül a zöldbabtól nincs semmi reakció. Azért lassan próbálkozom majd.

Szilpa, hát nem semmi a pocak. A babakocsi is szupi, a kacsa meg egyenesen csodálatos Kép

Egyébként nem irigyellek, ez tényleg övön aluli volt. Valahogy csak kijön a hét végéig. Nem akarok ilyesztgetni, de nekem nem volt túl jó tapasztalatom a másik dokinővel. Tegyél meg mindent, amit lehet és bírsz, nagyon drukkolok!

Zseppy, kúráld csak magad tovább, hogy egészségesen menjél szülni. Fiadnak is elmondtátok az időpontot?

Kati

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica
 
 


<font color="ff6000">Ja, egyébként meg ha nem bújik ki babó, akkor kedd regel be kell feküdnöm, és megindítják. Viszont akkor másnál szülhetek. Kép
Ezért inkább mindenképpen megpróbálom ma a lehetetlent is, hogy beinduljon!!! Az a 3 nap plusz(többet úgysem kapnék), az nekem már egy doki mínuszt jelent.
Remélem, megértitek...

Szilpa
39</font>


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


<font color="ff6000">Ja, egyébként meg ha nem bújik ki babó, akkor kedd reggel be kell feküdnöm, és megindítják. Viszont akkor másnál szülhetek. Kép
Ezért inkább mindenképpen megpróbálom ma a lehetetlent is, hogy beinduljon!!! Az a 3 nap plusz(többet úgysem kapnék), az nekem már egy doki mínuszt jelent.
Remélem, megértitek...

Szilpa
39</font>


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


oppá


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Kedves Szilpa,

köszönöm az infót a doktornőről. Keddenként terhesgondozást tart, vagy bármilyen ügyben fel lehet keresni? Én sima rákszűrésre szeretnék menni, és mivel Õ olyan szimpatikus volt a kórházból, Rá gondoltam. (Õ vizsgált meg még szülés előtt + nála kötöttem ki szülés utáni 6 hetes kontrollon - az én dokim nem ért rá - innen ismerem, és nagyon kedvesnek tűnt.)

Olvastam, hogy el fog utazni, szurkolok, hogy kijöjjön a babucid még előtte!!!

Szia,
Rozi
krozi
 
 


Sziasztok!


Én itt teljesen új vagyok!
Érdeklődni szeretnék ,hogy jár-e vki Dr.Mustafa-hoz?Én most mentem át hozzá.Mi a véleményetek róla?Van esetleg aki 19 hét körüli terhes?
eszti29
 
 


<font color="ff6000">Krozi!
Keddenként normál rendelése van. A terhesgondozóban csütörtökön szokott lenni.
És tényleg nagyon kedves. Én minden szempontból csak a legjobbakat tudom mondani róla.

Szilpa
39</font>


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Szilpa!

Nagyon-nagyon szorítok, h a dokinénidnél szülhess!Ez tényleg nem túl pompás, ennyi közös ráhangolódás után a szülést is együtt kellene véghezvinnetek. Kép
Azért ne add fel,és, ha a babóca úgy dönt még maradna, akkor igazából nem tehet senki semmit. Azért kíváncsian várjuk a híreket!
Engem priviben itt érsz el: oladanyi@gmx.de
Én kedden reggel 7-re vonulok be és szerdán lesz a császár. Biztos összefutunk!
Jól látom a képen, h a pelenkázó Faktum Gabi design? Nekünk is ilyen van! Kép
Szép nagy poci!
Néha én is meglepődöm, h milyen méreteket öltök. Én 48 kg-ról indultam, most már a 62 felé tartok!
Ebből 3 kg a baba Kép

Mi a Soroksári úton a Megatoys-ban vettük a babakocsit (PegPerego 50 e pénz) és a hordozót (Römer) is. Mind a kettő akciós volt, mert tavalyi modellek (már ami a színt illeti) Mi is kaptunk ajándékba mózest, úgyhogy lehet válogatni Kép

Az orrom nekem is vérezgetett a várandósság közepe tájékán, és egyébként is többet fújtam az átlagosnál. Ez normális, azt olvastam.
Én úgy hallottam, a gyermekágy ideje alatt akkor kell különösen figyelni arra, h mit eszünk, ha a baba sárgább a kelleténél. Ilyenkor kerülni kell a májat megterhelő ételeket: az állati fehérjét (hús, felvágott), a paradicsomot (sok benne az A-vitamin, ami megterheli a májat), hüvelyes zöldségeket, zsírt. Sokat kell inni és jó kis leveseket eszegetni Kép Aztán a szoptatás későbbi szakaszában tényleg babája válogatja, h mitől hasfájós, mitől nem.
Sőt a popsipírt is okozhatja az anya étkezése: sok fűszer, vagy túladagolt C-vitamin.

Ma voltam CTG-n, minden rendben velünk, még alig-alig mutatható ki egy-két jósló.
Úgy látszik lusti az én mazsolám Kép

Mindenkinek sok pihenést!

Orsi
38+5
oladanyi
 
 


Szilpa
Ne keseredj el akkor sem, ha mégsem a dokinénidnél, hanem a másik dokinőnél kell szülnöd! A babás topikból többen is szültek nála, és csak nagyon jókat mondtak róla.
Én is találkoztam vele, amikor bent voltam, nekem is nagyon szimpatikus volt, jó fej ő is, és szakmailag is nagyon ott van!
Szóval félre a sírhatnékkal, inkább gondolj arra, hogy hamarosan ott lesz a kezedben a babócád, különben meg a szülés során inkább a szülésznő támogatja az embert, ő van veled végig, vele meg nincs gond... (vagy ő se lesz, akit választottál?!). Én a kitolási szakaszról csak a szülésznőm nagy kék szemeire emlékszem... Kép
Szóval fel a fejjel, nem ám elkeseredni, Te meg a pici ott lesztek, és az a fő!!! Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Szilpa!
Ne izgulj a másik dokinéninél is nagyon jó kezekben leszel!!!! Nekem ő az orvosom. KépKépKép
myra
 
 


Szilpa
Ne keseredj el akkor sem, ha mégsem a dokinénidnél, hanem a másik dokinőnél kell szülnöd! A babás topikból többen is szültek nála, és csak nagyon jókat mondtak róla.
Én is találkoztam vele, amikor bent voltam, nekem is nagyon szimpatikus volt, jó fej ő is, és szakmailag is nagyon ott van!
Szóval félre a sírhatnékkal, inkább gondolj arra, hogy hamarosan ott lesz a kezedben a babócád, különben meg a szülés során inkább a szülésznő támogatja az embert, ő van veled végig, vele meg nincs gond... (vagy ő se lesz, akit választottál?!). Én a kitolási szakaszról csak a szülésznőm nagy kék szemeire emlékszem... Kép
Szóval fel a fejjel, nem ám elkeseredni, Te meg a pici ott lesztek, és az a fő!!! Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Szilpa,
Ne aggódj, próbálj ki minden természetes módszert, amit csak tudszKépKép
Egyébként a Margitban mindenképpen jó helyen leszel. Remélem már nem is olvasod, amit írokKépKépKép

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok!

Köszi a múltkori segítséget, kicsit meg is nyugodtam! Azért írok csak most mert nagyon sok dolgom volt! (szigorlat, munka, stb.)

Szilpa tényleg jó nagyra nőtt a pocakod, és én is sok sikert kívánok!

Gabi
9+? Kép
gabriella23
 
 


<font color="ff6000">Sziasztok!

De, sajnos még olvasok. Most még egy kis társadalmi életet éltem, meg sétáltam, meg lépcsőztem.

Oladanyi!
A pelenkázó nem Faktum Gabi, hanem egy sima 4 fiókos komód pelenkázó feltéttel. A babadiszkontban vettük. Az a jó, hogy ha már nem kell a pelenkázó, akkor simán leszerelhető róla, és van egy komódunk.
A kórházban biztos összefutunk, mert ha sikerül holnap megszülnöm, akkor is ott leszek még, ha meg nem, csak hétvégén jön, akkor is, de legkésőbb kedd reggel én is megyek be szülni!!
Én csak 7,5-8 kg-t híztam. Ebből volt a baba egy heet 3,5 kg. Szóval remélem, ha kibújt, akkor nem marad rajtam semmi, mire hazajövök. Utána már csak azt a 13 kg-t kell ledolgozni, amit terhesség előtt szedtem fel. De ha tartom a diétát, ahogy előírták, meg is lesz. Ja, és a szoptatás is visz le rendesen. Szóval a végén meg arra kell majd figyelnem, hogy nehogy túlfogyjak. Legalábbis reményeim szerint. Kép
Írok mailt!!

Cas!
Köszi Kép
De, a szülésznőm ott lesz!! Ez vigasztal!! Kép

Myra!
Köszi Kép
Eddig csak egy ember mondott róla véleményt, de az pont az ellenkezőjét mondta, mint te. Jó, hogy ezt helyre billentetted! Kép

Zseppy!
Köszi a drukkot!

Gabriella23!
Köszi neked is!

SZilpa
39</font>


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Szilpa,
A babás topikból Aranyhold is az én véleményemet osztja. Így már 2:1 a pozitív oldalnak. KépKépKép
myra
 
 


<font color="ff6000">Myra!
Kép Kép

Azért én megpróbálom kiimádkozni a saját dokimnál Kép

Szilpa
39+1</font>


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Szilpa! Tényleg egyetlen véleményre akarsz alapozni? Mindenkinek lehet rossz napja, hisz az orvosok is csak emberek. Ráadásul a rossz pletyka igen gyorsan terjed és jobban megmarad az emberekben, mint a jó. Kép
Mi már tényleg ketten vagyunk Myrával a pozitív oldalon. Sőt én még tudok harmadikat is! Kép
Tudom, rossz lehet, hogy egy számodra idegen dokinál szülj, pláne, hogy a sajátodban megbízol és egész eddig erre készültél. De nincs miért aggódnod! Meglátod nem lesz gond! Ha mégis túlcsúszol, esetleg megkeresheted a dokinénit, és tudsz vele beszélgetni, ismerkedni.
Megkérdezhetem ki a szülésznőd? Csak úgy kíváncsiságból! Kép
aranyhold
 
 


Sziasztok.
Rég írtam már, de sokat gondoltam rátok, csak voltak kisebb nagyobb problémák, meg dolgoztam is eddig.
Szilpa!
Téged olvasgatalak, mert hát ugye mi Békásiak tartsunk össze, még beszéltük is hogy találkozhatnánk, de sajnos eltüntem... :-( Már csak hétvégenként járok ki, mert közben kiköltöztem Erzsébetre. De majd ha kibújt babócád bepótolhatjuk, ha gondolod. Nagyon szurkolok neked, hogy ezt már csak akkor olvasd, ha kijöttetek. Nagyon rossz lehet most a vége előtt az a tudat, hogy lehet hogy más lesz az orvosod. A "párod" mit mond most a szülésről? Be megy veled? Ne aggódj minden renben lesz. én különben múlt héten találkoztam először a Te dokinéniddel, mert pont Õ ügyelt, nekem meg úgy bekeményedett a hasam, hogy az ügyeleten kötöttem ki. Ezért nem dolgozhatok, pihennem kell és naponta csak 1 órát kelhetek fel. Visszatérve a dokinénidre, nagyon kedves és aranyos volt, úgyhogy nem csodálom, hogy megszeretted. Leírhatnád priviben, hogy mit mondott a szülésznőd, hogy akar rásegíteni természetes úton. Vigyázz magadra és drukkolok.
Eszti!!!
Én is Mustafához járok, és szerintem nagyon jó fej. Én nála születtem!!!!!! Az első gyermekemet is a Margitba szültem, de más volt a dokim, hát nem voltam vele megelégedve, és akkor mondta anyu, hogy mért nem hozzá mentem. Nézzem meg magamnak. Megnéztem és nála ragadtam. Szerintem kedves is és orvosnak is remek. Ha van kérdésed írj nyugodtam. Mostmár ráérek sajnos...
Puszi mindenkinek. Vigyázzatok magatokra.
Barby
(19+3)

KépKép Kép
barby81
 
 


Szilpa!

Köszönöm a mailt, válaszoltam!
Visszatérve a pelenkázóhóz: mi is a babadiszkontban vettük és ugyanez a konstrukció: sima 4 fiókos fenyő komód, amihez lehet a pelenkázó lapot csatlakoztatni.
Nekem szimpatikusabbak ezek a fiókos megoldások, mert nem kell úgy belemászni a szekrénybe, ha valami kell. Csak kihúzom a fiókot, és minden elérhető. Persze mindenhol ez a drágább varia...

Ti tudtok aludni éjszaka? Én már annyira nyugtalan vagyok, hogy 1-2 óránként felébredek és úgy érzem magam, mint a felmosórongy. Azt hiszem egy jó darabig nem lesz már normális alvás az életemben Kép Csak egyszer feküdhetnék hason, végre! Világ életemben hasonalvós voltam...

Kaptam sógornőmtől egy pár linket a babák helyes cicirehelyezéséről. Igaz, angolul van, de hasznos lehet!
Íme:
http://www.breastfeeding.nhs.uk/in_howtobf.asp

http://www.kellymom.com/bf/start/basics/latch-resources.html

http://www.pumpstation.com/Main.cfm?getPage=bf_basics/Deep-Latch-Technique.cfm

Puszi

Orsi

38+6
oladanyi
 
 


<font color="ff6000">Aranyhold!
Nem egy ember véleményére akarok alapozni. Csak hát én nagyon lelkis vagyok, és mostanában sok minden összejött. (Párkapcsolat vége, egészségügyi gondok)A dokinéni meg végig kísérte velem az összes testi-lelki bajomat. Én egyébként is nehezen barátkozom meg valakivel annyira, hogy kiadjam neki mindenem, és megbízzak benne. Pl.: kiskoromban minden környezetváltozástól bepisilős lettem, orvoshoz is jártak velem anyuék. Nehezen tudok kötődni, de akkor nagyon. Így nagyon szarul érzem magam már a tudattól is, hogy más legyen a dokim hirtelen szülés előtt 2-3 nappal...
Szóval igazán ez a gond.
De megoldjuk.
Én elhiszem, hogy ő is jó orvos. Különben nem lennének betegei ugyebár.

A szülésznőmmel szintén így vagyok. Tegeződünk, és vele is mindent meg merek beszélni. Szökrény Gyöngyinek hívják.

Barby81!
Szia! Még itthon olvaslak. Csak délután 2-től lesz bent a dokim. Majd utána megyek be hozzá. Igen, apája bejön velem. Semmi pénért nem hagyná ki. Naponta 4-5* felhív, hogy mi van már????? Igaz, hogy csak a vajúdásra akar bejönni, a szülésre kimenni, de mindenki azt mondja, hogy úgyis bent fog ragadni. Hát úgy legyen. Én szeretném.

Szilpa
39+1</font>


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Szilpa
Ne aggódj! Nekem elment a dokim sielni és én meg is szültem. Még nevetett is rajtam, hogy szerinte még ki sem tette a lábát az országból, mikor én már bent voltam a kórházban.
Persze Cas-ék megvárták, pedig ő még korábbra is volt kiírva, mint én Kép Kép Kép
A helyettesítésről pedig csak jókat tudnék neked mondani.
hmmc
 
 


<font color="ff6000">Oladanyi!
Igen, nekem is ezért kellett fiók. Alig bírtam megértetni párommal, hogy a legalsó fiók hátuljáról kell valami, akkornemakarok hasonkúszásba pakolni. Végülis megértette.
Ne aggódj, én sem tudok aludni. Pedig nappal sem alszok sokat. A legkorábbi időpont, ami az utóbbi 3-4 hétben előfordult, az a fél 3 volt! Éjjel 1-1,5 róénként fent vagyok pisilni-inni, és a wc-n imádkoznom kell, hogy vissza tudjak aludni. Merthogy ez sem megy mindig. Ha igen, akkor alszok fél8-ig, mert akkor már kelni kell. Ugyanis nekem időre kell reggelizni. Reggeli után meg vagy pihenek még egy kicsit, vagy nem, de azt már nem nevezném alvásnak. Meg ugye a nappali alvás nem is annyira pihentető mint az éjszakai lenne. De legalább hozzászoktatom magam a baba miatt nem alváshoz. Kép Én ezzel vigasztalódok.

Szilpa
39+1</font>


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Szilpa
Jaj, mintha csak magamat olvasnám, és ugyan könnyen elaludtam este (10 körül már mindig leragadtak a szemeim), aztán 2-3 körül felvert a haramia a viháncolásával - hát megnéztem 1-2 hajnali filmet a tévében/videón az biztos, közben kötöttem a picúrnak. Aztán mire újra elálmosodtam, és épphogy elaludtam, már kelnie kellett az embörnek, és sokszor felébresztett vele, pedig akkor úgy aludtam volna még!!! Kép
Szóval az jó hír, hogy szülésznőd végig ott lesz veled, és őt már ismered, bízol benne, szóval nyugi.
Ja, és szerintem se fog kimenni a párod, az enyémnek is bármikor ott volt a lehetőség, hogy kimenjen (ájulós tud lenni a kórházi dolgoktól), de végig bent volt, és a könnyein át mosolyogva, teljesen meghatódva nézte a frissen kibújt fiát, és szorongattuk közben egymás kezét. Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Sziasztok!
Szilpa!
Nagyon drukkolok, hogy legkésőbb a hétvégén bújjon ki a kisfiad! Kép És hidd el, hogy nem is igazán a doki a fontos szüléskor, hanem a szülésznő. És ha ő ott lesz biztonságban fogod érezni magad, és semmi gond nem lesz. Szakmailag egyébként biztos vagyok benne, hogy az összes Margitos doki(néni) ott van a szeren.! Kép
Mi az a természetes praktika, amit nem akartál ide leírni??? Én kíváncsi vagyok...ha még egyben vagy és van türelmed, leírhatnád nekem...hátha legközelebb nekem is szükségem lesz rá... Kép

Zseppy, örülök hogy jobban vagy már egy kicsit...
Otyka, hol vagy??? Egyben még???

Kati! Hát igen azt én is tudom hogy vannak olyan időszakok, amikor többet esznek a drágák. Mi mostanában éjszaka megint csak egyszer kelünk, hamar szopizik, és már szunyálunk is vissza. Bár ez az elalvás kaja után egyre nehézkesebb...A vállamon bealszik és mikor leteszem, kipattannak a szemei és nekiáll "forgolódni" a kiságyban. Kell minimum egy fél óra mire megnyugszik és bealszik..Én addig a kispárnát a fejemre teszem, hogy tudjak mellette pihenni... :D
Most éjszaka viszont nem volt hajlandó a kiságyában aludni. Kaja után letettem, aztán 10 perc múlva úgy elkezdett ordítani, hogy ki kellett venni. Játszottunk vele még egy kicsit, hogy megnyugodjon, aztán visszatettük az ágyba, és mi is lefeküdtünk (volna). Erre megint elkezdett sírni, betettem magam mellé az ágyba, és máris csöndben volt. Hajnali 4-ig ott aludt, aztán kaja után a kiságyába tettem, ahol 6-ig (??) ki is bírta, és máris kéreckedett vissza.. REmélem nem fog erre rákapni...
Ma megyünk csavizni egy kicsit: DM, babaruha-turkáló, barátnő stb.... Kép

Barby! Örülök ,hogy itt vagy megint, és hogy jól vagy. Gyere többet ha tudsz...

Csajok, tessék szülni menni! Kép

Hajni

Aisa és Hajni
odex
 
 


Szilpa,

ha még olvasod :-)köszönöm még egyszer az infót a doktornőről. Sok sikert a szüléshez!! Biztos minden rendben lesz, akármelyik dokinál is leszel.

Szia,
Rozi
krozi
 
 


Jó reggelt lányok.
Nagyon eltűntetek!
Szilpa, csak nem?! :-))) De jó lenne...
Szép napot.
Barby
(19+4)

KépKép Kép
barby81
 
 


Sziasztok lányok! Kép
Nem tudom tudjátok-e, de ma éjjel 0:47 perckor megszületett Szilpa kisfia Kende. A súlya 3900 gr és 54 centi. Kép
Gratulálok nekik, és sok-sok boldogságot és egészséget kívánok! Kép
Hajni

Aisa és Hajni
odex
 
 


Jaj de jó!!!!!!!!!!! Legalább maradhatott a Doki nénije mellettKépKépKép

Szilpa,
Ezek után tényleg kíváncsivá tettél. Várjuk a beszámolódat...

Lányok,
Nekem ez a légzés könnyítő párologtató csodákat tett. Még nagyon kicsit folyok az orrom, de nem köhögtem, és hamar átvészeltemKépKépKép
Viszont a jövő heti hidegektől már most minden bajom van.

Hajni, Katica
Gyerkőcöket csak nyitott ablaknál levegőztetni.

Otyka??????

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Szilpa! Gratulálok nektek! Kép
aranyhold
 
 


Szilpa!
minden jót az életben Kendének és Nektek
szilvamag
 
 


Szilpa
Nagy-nagy gratula innen is! Szép nagy babó, kérünk beszámolót, és Kendéről képeket!!! Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Szilpa
Gratula a babához!!! Kép
hmmc
 
 


Szilpa!
Sok boldogságot Nektek!! Kép
myra
 
 


Szilpa
Én is szeretnék gratulálni. Kép

Nálam minden oké, még egyben. aludni továbbra sem tudok. akkora táskák vannak a szemem alatt, h a nagyim is megirigeyelnéKép Utálok aludni, mert csak fáradtabb vagyok, mint amikor lefeküdtem Kép
De már csak egy hét Kép

37+4

pussz: Otyka
-----------------------------------------------------------

Kép
otyka
 
 


Szilpa!

Gigantikus gratula a babához! Tudta ő, h mikor kell előbújni Kép
Nagyon sok boldogságot, örömet kívánok a megszületett csodához!
Én még láthatlak is Benneteket a jövő héten Kép

Én ugyanis kedden reggel vonulok be a kórházba és szerdán délelőtt végre megpillanthatom kicsi fiam!
A császártól egy picit tartok, de már annyira kíváncsi vagyok a pocaklakóra, h ez minden félelmet elnyom Kép
No meg ott lesz férjem is, szükség is lesz a támogatására, azt hiszem.

Ebben a cidriben vigyázzatok, jobb a meleg szobában egy csésze teával az ágyban olvasgatni.
Otyka!
Hasonló karikák kerekedtek a szemem alatt a nemalvástól. Az éjszaka nekem is mumus.
Minden fordulásnál bekeményedik a pocim, aztán nem győzöm átlélegezni a görcsöt.
De, kitartás!

Pihenjetek, szép vasárnapot!

Orsi
39+1
oladanyi
 
 


Sziasztok!!!

Szilpa! GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Végre kaptam képeket a babáról!
Kép

Gabi
9+6
gabriella23
 
 


Gabi
Aranyos a kép! Kép Hogyhogy ilyen korán voltál UH-on?
Megkaptam a mail-ed, estére tudok csak válaszolni bocsi. De akkor annál bővebben! Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?