Helló Helló!
Képzeljétek mi történt velem a múlt héten! Szüneteltették a netet a melóhelyemen, így majd megõrültem egész héten, hogy mindenrõl lemaradok. De most már nincs gond, minden okés. Amint látjátok ismét nethez jutottam és most már nem ment meg Titeket semmi attól, hogy írjak!
Hát Kata007! Szívbõl jövõ gratula
A képet még nem láttam, de biztos gyönyörû a kis Dóri! MInden úgy volt, ahogy terveztétek és ahogyan leírtad a Kismamás topicban? Kíváncsian várjuk majd a beszámolódat! Persze elõbb pihenjetek sokat és gyönyörködjetek a kis babuciban!
Dkriszta!
Örülünk, hogy újabb taggal bõvülünk. De ne hanyagolj majd el minket!
Arnóton gondolom a Szikszó felõli részen vettetek telket. Hiszen máshol üres telkek nincsenek. Mi az iskola utáni nemtudomhanyadik utcában vettünk egy házat és most azt csinálgatjuk. Nem régi ház, de van mit csinálni rajta! Nektek is sok sikert kívánok az építkezéshez! A hitelekkel kapcsolatban teljesen egyet értek Veled. Felvenni a legkönnyebb, de a visszafizetés... Húzós.
Szerencsére a párom szeret színházba járni. Nem sokat járunk, de egy évben kb. kétszer azért elmegyünk. Ha Tapin van nyári színház, akkor többször is. Azok a darabok nagyon jók szoktak lenni és nagyon szuper, hogy kint vagyunk a szabadban közben. A Makrancos hölgyet sajnos nem láttuk. Míg az egyetemre jártunk volt bérletünk a barátnõmmel és mi is többet jártunk. A hugom viszont nagy színházrajongó, az Elisabethet kb. hétszer látta, de lehet, hogy többször.
Panka!
Molnár felírta a Bromot, felesével indítva, hetente emelve az adagot féllel. Egészen addig, amíg el nem érem a napi hármat. Tanácskoztam másokkal is ez ügyben, és szerintük ez rengeteg, a napi 3*1 szem. És mivel Erasmus is azt javasolta, hogy csak negyedesével szedjük és emeljük az adagot, így én is ennek megfelelõen szedem. Molnár azt mondta, hogy ha elfogyott az az adag, amit felírt, akkor menjek vissza és ellenõrizzük a szintet. Ez kb. két hónap akkor is, ha az õ utasításai szerint szedem. De én úgy döntöttem, hogy egy hónap szedés után elmegyek a nõgyogyimhoz, és kérek tõle egy beutalót vérvételre, és ellenõrizzük le a szintet. Fõ a biztonság, mert azt sem szeretném, ha lemenne 0-ra. MErt itt a neten már erre is volt példa, és az sem jó, ha 0. Egy kicsit lehet, hogy bonyolult, de Molnár nem a nõgyógyszom, hozzá a csontritkulás miatt kerültem, és ekkor derült ki a magas proli, így õ kezelte. A saját nõgyogyim még nem is tudja a magas prolit. Molnárt sokan dicsérik, országosan jó hírû endokrinológus. Az én nõgyógyászom még minden fokozat nélküli, éppen ezért remélem, hogy még jobban fog velem/velünk foglalkozni. Hiszen nincs még annyi betege.
Na, ez jó hosszú lett, bocsi, ha untattalak Titeket. Most már itt leszek én is, tudom követni az eseményeket.
Sziasztok, Dodus