Sziasztok!
Függönycsipeszért mentünk, nem karikáért, tényleg egyre lükébb vagyok
Aminek pici a félköríve, mert vékony karikáink vannak. Olyat én még máshol nem kaptam, és mindig naggyal pótolom, de az meg mindig leugrik, főleg, ha az uram húzza be a függönyt. És utálom, ha lógnak itt-ott, pedig olyan szépek. Én varrtam őket
Pont akkor, amikor terhes lettem Miksával, emlékszem, akkor kezdtem émelyegni
És ha már ott voltunk, vettünk néhány virágot, köztük egy hibiszkuszt, ami a kedvencem, de nekem eddig csak piros volt. Ez barackszínű. Miksát persze a kaktuszok érdekelték, meg beverte a fejét háromszor egymás után, egyszer abba a hülye áruházi kocsiba, egyszer a sarkon nekiszaladt egy kutyaház tetejének a sarkának, aztán meg nem tudtam kiszedni egy szerszámoskamrából, és akkor is odaütötte a fejecskéjét az ajtóba. Nem tudtam elrángatni a halaktól, fel akart mászni az össze traktorra, aztán persze beleült abba ahülye 100 Ft-tal működő kisautóba, amilyet az összes szemét áruházban mindenhová tesznek. A végén már elég türelmetlen voltam vele, szerintem gondolták is, hogy milyen tündér kis izgága kölök, az anyja meg milyen morcos vele.
Anikó! Jól állok virágügyben, de még csak katalógusok vannak leginkább, még csak jegyzetelek
Aztán majd benyújtom a számlát
Név: én kötőjelesen vettem föl. Tetszik is, meg a kölöknek is jó, hogy a mama nevében is benne van az övé, szóval ezért. De talán azért nem lesz annyira gáz, az okmányokat egyszerre megcsinálják most már, és hétvégén is dolgoznak például a Pólusban. Csak nem olcsó. Aztán már csak tb, APEH, meg a bankok, meg a földhivatal
De nekem amúgy is minden megérett a cserére, nekem még a régi barna személyim van például, és egy halom fiatal ügyintéző pl. nem hiszi el, hogy nincs lakcímkártyám
Motiot! És ma is tornázol?
Ábel karját én is borogatnám szerintem, vagy esetleg valami homeós bogyesz talán van rá.
Ildi! A szülésznő az baromira jó hír! Mégiscsak valaki ismerős kell, még ha harmadszorra csinálod, akkor is. Meg nem is egyformák a szülések, azt mondják.
Cézár sali az nagyon jól hangzik, majd jövő héten számolgatok, hátha húsnapra esik a tali
Reggel elég figyelmetlenül olvastam, mert nem elég, hogy zombi voltam, még a macska is megint beteg, összevérezte a követ az előtérben, meg az uram egy pólóját, meg a fél fürdőt. Lehet, hogy megint elkapta valami gigakandúr szegényt... A gyerek meg persze ott toporgott, én meg próbáltam fertőtleníteni, de a fürdő megmaradt, mert bonyolultabb, azért is mentünk el inkább. Most amíg alszik, meg tudom csinálni. Szegény Bélám 15 éves már, és évek óta nyűglődik ezzel. Kipakolták 4 éve, úgyhogy elvileg ennek meg kellett volna szűnnie, mégis mindig előjön. Szokott kapni szurit, meg vért is vettek tőle tavaly, de még ahhoz is el kell altatni, mert szétkarmolja az egész személyzetet. A dokinál név szerint ismerik, pedig csak évente egyszer járunk, általában emiatt. Daganata nincs, pedig tavaly már arra gyanakodtak, és azt mondták, hogy akkor talán jobb lenne elaltatni. Hát nem tudom, nekem nagyon a szívemhez nőtt, de most látom, hogy szenved.
szirom