Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Van még egy kis időm pár képet rakok most fel.

Adri, Marci és Szonja
Kép

Kép

Marci és Szonja
Kép

Hódítás
Kép
bogacsi
 
 


Sziasztok!

Köszi a jókívánságokat mind a szülinapot, mind pedig a gyógyulást illetően. A hólyagok sajnos szaparodnak Kép. Már van a hajas fejbőrén, a halántékán, hasán, kézfején, hátán, még a fütyijén is Kép. Egyelőre nem viszket neki, de állítólag már csak napok kérdése. Viszont ma már belázasodott, de szerencsére csak épphogy. Még mindig bízom benne, hogy enyhe lefolyású lesz. Holnap dél körül jön a gyerekorvos, akkor majd többet tudunk. Most abban bízunk, hogy Apa nem kapja majd el, mert Õ állítólag még nem volt bárányhimlős. Felnőtteknél kb. 6 hétig tart és szinte mindig szövődmény a tüdőgyulladás Kép.
Azt hiszem nekem volt bárányhimlőm, de kb. 4 pötty volt rajtam és 3 napig tartott.
Én be akartam oltatni Marcit ellene, csak még nem lehetett, mert ha 15 éves kora körül kapja csak el (vagy később), az már veszélyes. Ha lesz egyszer ey kislányom, Õt be fogom oltatni.

Na, mindegy. Egyelőre Marci semmit nem érzékel az egészből. Bárcsak így maradna! Egyedül a láztól volt egy kicsit bágyadt.

Megyek vissza a Fiúkhoz játszani!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Hahó!

Jók a képek! Andi, nem semmi, hogy ledöbbent Miron a tűzijátéktól! Kép Ezek szerint jól sikerült a buli. Miket kapott ajándékba a rokonoktól?

Eveka, remélem, Marci továbbra is ilyen hősiesen viseli a bárányhimlőt! Gyors gyógyulást neki, neked meg sok energiát az ápoláshoz! Az oltást mikor lehet beadatni? 1 éves kor után? Szerintem mi be fogjuk oltatni Marcit, amilyen paraszülők vagyunk... Kép Az agyhártyagyulladás ellenit már megkapta 2 részletben, de rémlik, mintha az új rend szerint még egy oltás kellene neki 1 éves kora után.

Flames, kistesó-ügyben én ugyanúgy érzek, mint a férjed. Kép Szóval valahogy félek attól, hogy marad-e elég erőm, energiám, időm majd a "nagy" Marcira, ha lesz egy picibaba mellette.

Andi tesó, mail ment! Kép

Babus, milyen volt a wellness hétvége??? Beszámolót kérünk! Kép

Sziasztok!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 

 
 

Sziasztok!

Még egy kis kép...

Ha túl csöndben van Szonja, ez az eredménye:
Kép

Szülinapos képei:
Kép

Kép

Kép

és végül, így szereti Vagányt:
Kép

Bocsánat, ha túl sok lettem.

Csilla
bogacsi
 
 


Sziasztok, Virnya vagyok a 2005/2006 téli babáktól.
Baby björn kengurut vennék, ha van valakinek eladó.
virnya kukac freemail hu

Virnya és Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
virnya
Pilisvörösvár
 
 


Sziasztok!

Szonjának boldog szülinapot kívánunk!!!

Kép

Juc+Marci

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Nagyon édesek a szülinapi képek! Hihetetlen aranyosak mindketten a képeken! Boldog szülinapot Nektek!

Marci szegénykém az éjszaka nagyon rosszul viselte a gyötrelmeket. Háromszor úgy kelt fel, hogy csak sírt-sírt, még szopizni sem volt hajlandó Kép. Nagyon rossz volt Kép.
Most már borítva van a hajas fejbőre, a háta, a hasa a nyaka kiütésekkel és elég sok van az a arcán és a homlokán is Kép. Most kaptunk valami szert, ami megállítja ezt a folyamatot. A védettség így is kialakul, csak nem lesz több kiütés. Sajnos Apa csak este jön és akkor tudjuk kiváltani. Én mindenkinek azt tanácsolom, hogy oltassa be a Gyerkőcöt bárányhimlő ellen! 15 hónapos kortól hatásos. Ráadásul ez a betegség annyira legyengíti az immunrendszerét, hogy utána 3 hétig szinte teljesen védtelen lesz mindenféle fertőzéssel szemben Kép. Így mi biztosan nem megyünk a februári talira Kép.
Amost ment el a dokinéni és mondta, hogy elkezdődött az influenza járvány. Most mi így egy hónapig nem megyünk sehova és vendégeket sem fogadunk. Mindegy, csak Marci gyógyuljon már meg végre és ne szenvedjen többet! Szegénykém lassan olyan kis elgyötört, mint a kórházban volt.

Eveka

Kép
eveka
 
 


Sziasztok,


Bogacsi,
Szonjának kívánunk nagyon sok boldog szülinapot! Nagyon fincsinek nézett ki a torta Kép.
Ezt már rég meg szerettem volna kérdezni tőled: hogy jön ki Szonja Vagánnyal? Nem gyámbássza meg? Mert nekünk is van egy kutyusunk, de őt az udvaron tartjuk, úgyhogy eddig még nem volt alkalma Ákosnak elkapni a kutyust, de a tavaszra, ha már totyogni fog, akkor ez bekövetkezik. Nem tudom a kutyus, hohgy fog reagálni rá, mert az egyszer biztos, hogy Ákos imádja a kutyusokat.

Eveka,
Sajnálom, hogy rosszabbódott a helyzet, Ákos is majdnem elkapta a bárányhimlőt, mikor a húgom lebetegedett. Emlékszem én is nagyon meg voltam ijedve akkor.

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Sziasztok!!
SZONJÁNAK kivánunk nagyon boldog szülinapot!!
Kép
Csajok!!
Nálatok is szarakodik a net,vagy csak nálunk vannak gondok??Nagyon lassu és sokszor kiirja hogy nem tudja betőlteni ezt az oldalt!!Valamikor már nincs ís kedvem benézni mert mire betölti az oldalt felkell a gyerek!!
Eveka!!
Gyogyuljatok!Ezek hallatán meggondolom azt az oltást!!
Képzeljétek ma jött a T-COM számlánk és 11000 ft. ugy felhuztam magam mert favoritosok vagyunk és tányleg oda figyelünk hogy ne telefonáljunk csucsidöbe 10-16 ig mert a többi ugye íngyenes!!
Hát felhivtam öket és kibujt a szög a zsákbol csak azokat a T-Com számokat hivhatjuk ingyen akinek níncs TELE2-je vagy ÍNVITELJE!!
Hát ezt én honnan tudjam soha nem kérdezek senkit hogy ök milyen modon telefonálnak!!
Mint kiderült aposoméknak is van TELE2-jük ugyhogy nem ingyen dumcsízok orákat esténként a sogornömmel!!
Most kértem egy részletes számlát és megnézem hogy egyáltalán megéri e nekünk a havi 5000-res favorit csomag!!
Bocsí de kiakadtam!!Szerintem a párom is repdesni fog az örömtöl!!Föleg hogy most jött ki 64000 ft-os villany elszámolo számlánk!!VICC!!!
Na kiadtam magambol ugyhogy most megyek!!
Bocsí,hogy itt borzoltam a kedélyeket!!
ANDIKép
Vendég
 


Hali!

Bogacsi, nagyon jópofák a képek! Főleg a popsikenőcsös... Kép ilyen nálunk is volt már, de még régebben, én úgy megijedtem, hogy megkérdeztem a dokinénit, nem lesz-e baja tőle, azt mondta, az egész tégelyt nyugodtan megeheti... Kép

Tényleg, 1 évesek, vannak adataitok? (Súly, hossz?) Csinálnék egy újabb rubrikát a táblázatba, és betenném.

Eveka, kitartás!!! Remélhetőleg a gyógyszer (vagy kenőcs?) meghozza a hatását! Nappal hogy van Marci? El tudod valamivel terelni a figyelmét a pöttyökről? Mennyire van étvágya szegénynek? Gyógyuljatok!!!

Andi, hát ezt én sem tudtam a Favorit díjcsomagról (nekünk is az van). Remélem, senki nem tele2-zik... MOndjuk, én csak anyukámmal meg a barátnőmmel szoktam hosszabban beszélni róla, de azt se minden nap. Inkább emailezek... még anyukámmal is... Kép

Nálunk nincs baj a babanettel, de én már egy ideje ennek az oldalnak az url-jét használom, ezt tettem be a kedvencek közé, és így egyből idevisz a gép, nem a fórum főoldalára. és ez állítólag olyankor is működik, mikor a főoldal lefagy.

Na, megyek, mert kicsit büdös ez a srác... Kép

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


SziasztokKép

Sajnos alig van időm, csak addig érek rá, míg a fiúk fürdenek.

Szóval, a hétvége jó volt, a hely szupi volt, a szállodánk kicsit régimódi volt, de 2 éjszakát ki lehetett bírni benne.
Első nap már sok mindenre nem volt időnk, mert délután 4-re értünk oda, utána már csak vacsiztunk és sétáltunk egyet a városban.
a változatosság kedvéért aludni éjszaka szinte semmit se tudtamKép, valami csöpögött a szobában, de kideríthetetlen volt, hogy mi, valahonnan a radiátor vagy a csövek környékéről jött, de egész éjjel ez a csöpp-csöpp-csöpp...kikészített, hajnali 4-ig ezt hallgattam, addig egy percet se aludtam, utána fél 8-ig aludtam egy kicsit, tovább megint nem tudtam aludni (így összesen 3 és fél óra alvás lett a dologból), holott végre egyszer addig aludhattam volna, amíg akarok. Tiszta hülye vagyok.
Na aztán másnap tök jó volt, pezsgőfürdőztünk, szaunáztunk, átmentünk a nagy fürdőbe, és a kültéri termálmedencében pancsiztunk zárásigKép, nagyon jó volt, este pizzériában vacsiztunk, utána egy cukrászdába mentünk, és utána végre éjféltől reggel fél 8-ig sikerült alukálnomKép, persze nem egyhuzamban, de nálam ez már nagy dologKép
Utána sajna már csomagolnunk kellettt meg reggeliznünk, mert 10-ig el kellett hagynunk a szobát, így ha akartam volna, se aludhattam volna tovább.
Hazafelé Debrecen felé mentünk, ott a Plázában megnéztünk egy filmet a moziban (Narnia-t), utrána pedig jöttünk haza.
Ja, és egész nap pokoli hasfájásom volt, mint a szülési fájás, kb. 5 percenként begörcsöltem, meg hányingerem is volt, étvágyam semmi, estére már hulla voltam, már 8-kor ágyban voltam. Szerencsére mára már elmúlt.

Manócska remekül viselte a távollétünket, állítólag nagyon jó fiú volt, képes volt délelőttönként 1, délután pedig 2(!) órát aludni, sőt, éjszaka is csak 1-szer ébredt, és anyukám este is percek alatt bealtatta, és amikor éjszaka felébredt, akkor is csak kicsit megringatta, pár percig és már aludt is.
Hát nekem nincs ilyen jó dolgom vele. Ma is egész nap hisztizett, kétszer 30 percet aludt, de tovább tartott bealtatni, mint amennyit aludt. És ha lehet, mióta hazajöttünk, még anyásabb, mint valaha volt, egy másodperc nyugtom nincs tőle. Ha pl. bekapcsolom a gépet, hogy majd netezek, akkor spurizik utánam és kikapcsolja a gépet a főkapcsolóval. De egymás után akár 3-szor is, ezért nem is tudtam eddig írni.

Most már sajna mennem kell, mert érkeznek a fiúk, majd holnap igyekszem jönniKép


Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!
Köszi az aggódást. Marci sajnos nincs jobban. Egy oldatot kapott és cseppeket, mindkettőt száján át kapja. Este már 38,5 volt a láza Kép. Ez megijesztett. Ennél magasabb lázat egyébként állítólag nem okoz a bárányhiml. Ha feljebb megy, már valami más baj is van. Csak azért aggódom nagyon, mert már eleve legyengült immunrendszerrel indult neki ennek a bárányhimlőnek. Még csak most jön a neheze a betegségnek. Ezután kezdenek majd viszketni a besebesedett hólyagok Kép. Remélem átvészeljük a legkevesebb hegesedéssel.
Borzasztóan néz ki a háta. Csupa seb. Ez a normális lefolyás, így múlnak el a hólyagok.

Andi!
Számlák Kép. Mekkora szemétség. Nekünk már évek óta nincs Matáv telefonunk. Inkább a szülők is kaptak mobilt Kép.

Babus!
8 óra alvás!!! Húha! Álmamim netovábbja (bár egy ideje már a 3 óra alvás is az) Kép. Örülök, hogy sikerült pihennetek, kikapcsolódnotok. A férjem egyébként debreceni Kép.
Olyan jó, hogy Ti már jól érzitek magatokat kettesben is!
Én ezt egyelőre el sem tudom képzelni. még egy moziba sem volt kedvem eddig elmenni. borzasztóan szeretek a férjemmel kettesben lenni, de úgy, hogy Marci 10 méternél ne legyen messzebb tőlünk Kép. Marcitól legtávolabb akkor voltam, amikor anyukáméknál Õ bent volt a nagyiékkal a házban, mi pedig kint sütögettünk húst Apával (akkor is 20 percenként meglátogattam Kép ). Az éjszakai távollétek pedig még elképzelhetetlenek. Marci még éjszaka legalább 5-ször szopik. Engem nem zavar ez a helyzet (csak a nemalvások), de Apa már a múltkor elkottyantotta (hosszas uszonlásra), hogy neki nem esne rosszul, ha egy-két órát kettesben lennénk, valahol a lakáson és Marcin kívül. De azért még tud várni egy kicsit Kép. Remélem, tényleg... Egyelőre nekem tökéletesen megfelel ez a helyzet, de már próbálom magam szoktatni a gondolathoz.

Jó éjt Nektek! Remélem Marci is tud aludni. Én továbbra is bárányhimlő-elleni-oltás-párti vagyok.

Eveka

Kép
eveka
 
 


Szonja nagyon édes a képeken! A posikenőcsös a legjobb Kép Kép Kép!

Kép
eveka
 
 


Hali!

Három napja őrülten fáj a fejem, biztos jön a hóesés. Így rövid leszek, majd holnap írok bővebben.

Szonjának nagyon boldog szülinapot!!! Apa üzeni, hogy várni fog rá, 70-80 évesen már fel sem fog tűnni az a kis majdnem 30 év korkülönbség.

Betti Dorkájának, és Rahel Petijének is nagyon boldog szülinapot holnapra!!

Bogacsi légyszi írd fel a tortareceptet.

Cs

Csilla & Adri
flames
 
 


Ja és persze Eveka Marcijának mielőbbi gyógyulást!!!!!!!

Csilla & Adri
flames
 
 


Sziasztok!

Dorkának és Petinek boldog szülinapot kívánunk!!!

Kép

Juc+Marci

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!!!
Boldog szülinapot a ma ünneplöknek és gyogyulást a betegeknek!!
Eveka!!
Nálunk is van mindenkinek mobilja a családba de sajna még mindig a vezetékesnek a leolcsobb a percdija!!Megaztán én tudok ám orákon át csevegni,azért ís lettünk favritosok de mint a mellékelt ábra mutatja lehet,hogy ez nem is olyan buli!Mindenesetre majd kiderül mert kértem számlarészletezést,és akkor meglátjuk kit nem hivhatok ingyen!Lehet,hogy akkor vísszaállunk a régi kis bázis csomagra!!
Juc!!
Nem válaszoltál az emailemre!!
Babus!!
Irigykedem!!Bár én azért tuti nem küzdöttem volna alvás problémákkal,ugyanis én jol tudok aludni,ma pl.Miron már este 8-kor aludt én még gyorsan kivasaltam és 1/2 10-kor már én is aludtam reggel 6-ig!Teljesen kiborit ha éjszaka fel kell kellnem Míronhoz,pedig ez mostanába elég sürün elöfordul a két rágofog miatt!!
Na ennyí fért bele!!Nem tudom tudok e ma jönni mert Apa állás keresöbe van!!Ha van ökletetek szivesen fogadjuk!!
Raktár vezetö helyettes volt,éretségije technikuma van!!Targonca vezetői engedélye,és számitogéphez nem kicsít ért!!
Hát ennyí,mindenkinek szép napot ebbe a cudar hidegbe!!
ANDI
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket!

Dorkának és Petinek mi is boldog születésnapot kívánunk.

Én már tegnap óta nem tudom elérni a topikot, most a Google keresőjén keresztül sikerült, úgyhogy nem tudom, hogy ezt a levelet siekrül-e egyáltalán elküldeni.

A morzsás túrótorta receptje 26-28 cm átmérőjű kapcsos tortaformához:

Morzsa: 25 dkg liszt,
12,5 dkg vaj,
12,5 dkg cukor,
1 csomag vaniliás cukor,
1 tojás sárgája
fél citrom reszelt héja,

Töltelék: 1 kg túró (kockából)
12,5 dkg vaj
15 dkg cukor
4 tojás sárgája + 1 fehérje
1 csomag vaniliás cukor
fél citrom reszelt héja
2 evőkanál búzadara.

A morzsa alapanyagait tálba teszük, összemorzsoljuk.
A sütőt 200 C-ra előmelegítjük. A formát kivajazzuk, búzadarával meghintjük. A tésztamorzsa 2/3-t a forma aljára szórjuk és rányomkodjuk.

A vajat a ukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a tojások sárgáját, a fehérjéből habot verünk.
A vaniliás cukrot, citromhéjat, a túrót és a búzadarát a töltelékhez adjuk, s végül a tojáshabot is beleforgatjuk.

Ráöntjük a formában lévő morzsatésztára, tetejére rászórjuk a maradék morzsát. 200 C-on 1 órát sütjük.

Remélem, azt most sikerül elküldenem. Nálunk mindenkinek nagyon ízlet.

Csilla
bogacsi
 
 


Hali!

Most csak gyorsan elküldöm a linket (ennek az oldalnak az url-je), ezt másoljátok be a kedvencek közé, és akkor mindig egyből idejuttok, nem a főmenübe!!! Vagy a google-keresőből is jó, mint ahogy Bogacsi csinálta!

http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/7486/253036.html?1132867692

Sziasztok, majd este jövök!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Eveka!
Jobbulást Marcinak! Amit a kórházi állapotokról írtál, az valami szörnyű. Kép

Flames!
A férjem is úgyanígy gondolkodik a kistesóról, mint a tiéd. Szerinte nem tudná ugyanúgy szeretni, mint Szonját. Hiába mondom, hogy ez hülyeség.
Átadtam a férjed üzenetét Szonjának Kép, de azért remélem olyan 20 év múlva már saját korcsoportját hódítja Kép

Andi!
Szuper lett a tortátok. Látom hasonlóan reagált Miron a tűzijátékra, mint Szonja. Nem semmi a T-COM és a villanyszámlátok sem. Kép

Nyuszko!
Vagány és Szonja nagyon jól kijönnek és szeretik egymást. Szonja szokta neki dobálni a csirkéjét és érdekes, de Vagány sokkal óvatosabban játszik Szonjával, mint velünk. Tőlünk, mint az örült rángatja a játékait, Szonjával ezt nem csinélja. Szonjus olyan hatalmasakat szokott kacagni a kutyán, olyan édes olyankor.
Szóval nagyon jól meg vannak. Az utcán és a liftben, pedig Vagány állandóan védelmezi Szonját.

Babus!
Pihenés miatt irigykedem, pedig én alszom éjszaka. Kristófnak biztos nagyon hiányoztál, azért volt olyan jófiú.

Találkozó: Nekünk a február 4-ei hétvége lenne jó, mert következő hétvégén utazunk haza, Anyunak a szülinapja lesz.

Juc!
Vannak 1 éves adataink, pont aznap voltunk tanácsadáson. Szonja 10,39 kg és 77 cm.

És ma kijött a 7. foga alul.

Jó éjt!

Csilla
bogacsi
 
 


Hali!

Andi
Honnan tudja a T-com, hogy kinek van szerződése a tele2-vel? Az még ugyanúgy T-com-os, csak ha akar egy előhívószámmal Tele2-es percdíjjal telefonál. Ez tényleg szemétség!

Babus
Kár, hogy nem tudtál többet aludni. Azért egy picit feltöltődtél? Ha ilyen jól bírja anyukádéknál, hagyd nála, legalább 1/2 napokra. Nekünk is oda kéne már egy kicsit szoktatni Adrit anyuékhoz. Csak eddig, az utóbbi vasárnapokon, amikor náluk voltunk, nem akart du aludni, és ha végre kidőlt, akkor is max 1 órát aludt. Lehet, ha nem vagyok ott simábban mennek a dolgok, rá kéne vennem magam, hogy megpróbáljuk.

Bogacsi
Köszi a receptet. Ahogy közeledik a szülinap annyi féle torta megoldással jön mindenki, család, szomszédok stb. Majd meglátjuk melyiket választom, csak a nagy nap előtt ki kell próbálnom, nem vagyok egy konyhatündér.

Ma megnéztük Adri "régi", pár hónapos videoit. Már nem is emlékeztem milyen pici, volt. Nyöszörgött, még a fejét is nehezen emelte, most meg már egy nagy cula, akaratos, huncut nagy lány, mindjárt megy. Jó lenne megint egy ilyen pici, visszanézve nem is volt olyan nehéz dolgunk, mint most. Evett, aludt, nyöszörgött, nyekergett Kép

Eveka
Mi a helyzet nálatok? Pfuuu... Annyira sajnálom szegény Marcit!! Rohadt egészségügy. Nem is mondták a kórházban, hogy elkaphatja a bárányhimlőt? Miért nem különítették el azt a gyereket?

Jó éjt!

Cs

Csilla & Adri
flames
 
 


Bogacsi
Szerintem sürgősen le kéne beszélni erről az álláspontról a férjeket Kép A szomszédom, (ahol 8 év van a gyerekek között) azt mondta, hogy még 8 év után is ezt hajtogatta a férje Kép

Cs

Csilla & Adri
flames
 
 


Hahó!

Hát elmaradt a tegnap esti hozzászólásom, mert utazást szerveztünk a férjemmel. Úgy tűnik, mi is megyünk egy kicsit kikapcsolódni Kép , csak mi Marcistul, pár napra Ausztriába. Nem síelni, csak kicsit kirándulni, levegőzni, lazítani, már amennyire őfelsége engedi... Kép

Flames, Bogacsi, én tökre megértem a férjeteket (kistesó-kérdésben)! De mi van akkor, ha az anya érzi ugyanezt? Mármint én? Lehet, hogy nem vagyok normális...???

Eveka, hogy vagytok?

Ja, már régebben akartam kérdezni: Muki, merre vagy? Hát Betti? Gyertek elő! Kép

Tamesz, megérkeztetek?

Na, most megint mennem kell, szép napot mindenkinek!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Mi megérkeztünk, Marci nagyon jól viselte az utat, csak fonyódnál álltunk meg, megnéztük a befagyott Balcsit és Nagykanizsán ebédeltünk a Mcdo-ban, mert az „egészséges”, viszont van pelenkázó hely, és etetőszék, sőt a Marci kaját is megmelegítik, szóval rendesek voltak. Netünk még nincs, de valami remlem hamarosan lesz, mert erősek az elvonási tüneteim, se babanet, se WIW, se magyar tv, így DVD-t néztünk ma Marcival, hogy magyarul beszéljen hozzám valaki, Shrek 2. nagyon jó volt megint megnézni! Marci simán megszokta a környezetet, mi itt vagyunk, játékokból hoztunk bőven, kaja van, mi kell még? Iszonyatosan csibész, próbára tesz, mit meddig tűrök, pl állandóan kipakolja a ruhákat a szekrényből, kihúzza a dugót a konnektorból, fakalapáccsal üti az üvegbetétes asztalt, leszedi a száradó ruhákat, szóval kezdődik a rosszcsont korszak, ja és már szalad ha valami disznóságot csinál, és kiabál, hogy de-de-de, már egyáltalán nem mászik, remélem nem terheli meg túlságosan a csontjait.
Apa letöltötte délután a „termést”, próbálok reagálni kis késéssel, bocsika!

Dorkának és Petinek mi is nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk, hihetetlen, hogy elrohant ez az egy év, még még mindig alid tudom felfogni!

Eveka,
Remélem Marcitok már jobban van, nagyon sok energiát és erőt küldök Nektek, hogy minél hamarabb meggyógyuljon, köszi a tippet az oltásra, amint hazamegyünk kifaggatom a gyerekorvost! Valaki krédezte, igen, az agyhártyát meg kell ismételni 18 hósan, viszont idéntől már az új oltást kapja mindenki, mármint a mi gyerekeink is, ráfizetés nélkül!

Bogácsi,
Nagyon jók a képek és a torta recept is, kedvet kaptam megcsinálni, bár tortaformát nem huztunk magunkkal!Kép A popsikenőcs nálunk is slárger, mindig el kell pakolnom magasra, bár öcsémék lánya volt az igazi, mert ő 2 évesen beledolgozta a szőnyegpadlóba, de úgy, hogy amikor visszaadták a lakást öcsém a folton állt, hogy átvege a tulaj, mert semmivel sem tudták kiszedni!Kép A kutyás kép is aranyos, még mindig nagy a szerelem, Marci is imádja őket, csak ha közel jönnek akkor rájukordít, ez most az új tudomány!Kép

Babus,
Örülök, hogy jól sikerült a hétvégétek a kisebb csöpögéseket leszámítva, azért gondolom egy kicsit sikerül pihenni és főleg kizökkenni és apával kettesben lenni! Mikor mi eltűntünk 3 napra azóta Marci is sokkal anyásabb, anyósom kérdezte is, hogy tavasszal elmegyünk-e apával a szülinapjára Egyiptomba 1 hétre, de NEM, nekem nem menne egy hétig nélküle, majd ha már nagyobb lesz!

Andi,
Nem semmi a favoritos történet, nálunk mindenkinek van favorit és tele2 is, mi is februártól megrendeltük, de így elgondolkodtató!

Flames,
Elmúlt a fejfájásod vagy esett a hó? Randiztál anyósommal?Kép Hány fogatok van? Jöttek újabbak?

Na megyek kihalászom Marcit a kádból, majd igyekszem jönni, bár apa csütörtökön este megy haza, mert pénteken pesten kell dolgoznia, imádom a cégüket, teljesen hülyére veszik őket és rángatják össze-vissza.

Találkozóval mi lesz? Akkor mikor legyen? Szavvazzuk meg lassan, lécciiiiii!
Szép napot!
Tamesz és a harapós 4 fogúúúúúúúú Marcell

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok, koszonjuk szepen a jokivansagokat, az egy eves Petike neveben. Jol sikerult a szuletesnap, markolta a kis szelet tortajat. A torta a joghurtos recept volt, amit feltettem ide is.
Jo keszulest a kovetkezo szulinaposoknak.
R.
rahel
 
 


Szonja, Dorka és Peti

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!! (bocsi, hogy csak így utólag, de egyszerűen nincs időm írniKép)

Kép


Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok régi kedves ismerős és még ismeretlen Anyukák!

Remélem nem gond, ha csatlakoznék ismét hozzátok.
Eddig nagyon ritkán tudtam csak netezni, de bízom benne, hogy ezen tudok majd változtatni.
Még nem nagyon olvastam bele a topicba, csak felfedeztem Babust és Tameszt, Evekát, mint régi babanetezőket a tavaszi babás topicól.
Én ugyan nem januárban, hanem márciusban szültem meg az életem értelmét, első kislányomat, Fannit.
Ahogy ez lenni szokás, minden pillanatban a gyerkőc mellett voltam, ha pedig aludt, aludtam én is. Így aztán a netezés abbamaradt. A nyár gyorsan eltelt és októberben Budapestről kiköltöztünk Veresegyházra, jött a tél, a hideg és egyre inkább magamra maradtam a gyerkőccel.
Egyre jobban érzem a társaság hiányát, hogy megbeszéljem hasonló cipóőben járókkal a gyereknevelés szépségeit, buktatóit.
Ha kíváncsiak vagytok ránk, és tényleg nem golnd, hogy egy jól megszokott társasághoz csatlakoznék, akkor írok legközelebb is, de most ébredezik a kisasszony.

Timka

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok,

Szeretnék én is utólag Boldog Szülinapot kívánni Dorkának és Petinek!

Eveka,
Mi a helyzet Marcival? Kezd már gyógyulni?

Flames,
Nálunk bevált a jóslásod: tegnap hullt is a hó. Most minden olyan gyönyörű! Voltunk is kinnt szánkózni. Nálatok is hullt?

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Sziasztok régi kedves ismerős és még ismeretlen Anyukák!

Remélem nem gond, ha csatlakoznék ismét hozzátok.
Eddig nagyon ritkán tudtam csak netezni, de bízom benne, hogy ezen tudok majd változtatni.
Még nem nagyon olvastam bele a topicba, csak felfedeztem Babust és Tameszt, Evekát, mint régi babanetezőket a tavaszi babás topicól.
Én ugyan nem januárban, hanem márciusban szültem meg az életem értelmét, első kislányomat, Fannit.
Ahogy ez lenni szokás, minden pillanatban a gyerkőc mellett voltam, ha pedig aludt, aludtam én is. Így aztán a netezés abbamaradt. A nyár gyorsan eltelt és októberben Budapestről kiköltöztünk Veresegyházra, jött a tél, a hideg és egyre inkább magamra maradtam a gyerkőccel.
Egyre jobban érzem a társaság hiányát, hogy megbeszéljem hasonló cipóőben járókkal a gyereknevelés szépségeit, buktatóit.
Ha kíváncsiak vagytok ránk, és tényleg nem golnd, hogy egy jól megszokott társasághoz csatlakoznék, akkor írok legközelebb is, de most ébredezik a kisasszony.

Timka

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


SziasztokKép

Csak annyi időm van, amíg alszik Törpike, ami ugye nála nem sok.
Egyszerűen nincs időm netezni. Amikor ébren van, ami ugye nála közel 12 órát jelent, akkor pörög, nyüzsög, babrálja a számítógépet, reggel is elkezdtem írni, erre közben kikapcsolta a gépet és odalett minden.
Ha pedig hajlandó aludni 30-40 percet, akkor pedig örülök, hogy lepihenhetek én is.
Este pedig Apucim bitorolja a gépet. Így szinte sose jutok ide.


Timika
Hogyne emlékeznénk rádKép
Örülök, hogy írtálKép Írj gyakran!
És tegyél fel képet FannirólKép

Eveka
Szegény MarciKép, jobbulást neki!
Mondjuk nem értem, hogy egy hányós-hasmenős, egy bárányhimlős és egy meningitises gyerek mit keresett egymás közelében? Melyik volt ez a szuperkórház?

Tamesz
Örülök, hogy simán odaértetekKép
És gratula a 4 foghozKép
Nekünk már 8!!!!! van!!!

Flames
Megkaptam a cikket mail-ben, kösziKép, meg is akartam venni, de azt mondta a gyógyszertáros nőci, hogy ameddig szopiztatok addig nem ajánlottKép
Márpedig én arról a kevés szopiról nem szívesen mondok le, ez az egyetlen ami segít a bealtatásban.

Wiw-re még mindig nem volt időmKép, ígérem, az idén még bekukkantok oda isKép


Visszatérve a hétvégénkre, kikapcsolódásnak szuper volt, de kipihenni abszolút nem pihentem ki magam.
Miután hazajöttünk volt egy szuper éjszakánk, sőt, már egyenesen hiperszuper éjszakánk, este fél 8-tól másnap délelőtt fél 11-ig egyhuzamban aludt Kristóf. Igen, jól olvastátok, 14 és fél órát aludt felébredés nélkül.
(Ettől függetlenül én kemény 4 és fél órátKép, na mindegy, nálam már ez a normálisKép)
Na ezzel 5 évre előre le is tudta az alvást, azóta megint éjszakánként áll a balhé, min. 2-szer ébred és esze ágában sincs visszaaludni. Tegnapelőtt éjszaka pl. hajnali fél 3-től reggel fél 6-ig játszottunk... Miután persze bevágott 2 cumisüveg tápit, meg szétordította magát, meg már a végén is is bőgtem meg kiabáltam, aztán azt mondtam, oké, akkor villany fel és játhatsz. Több se kellett neki.
Húúú, akkor éjszaka piszkosul ideges voltam.
Úgyhogy én már 1000%, hogy csak akkor akarok majd kistesót, ha Kristóf óvodás lesz.
Én a Lipótmezőn kötnék ki most 2 pici gyerekkel.
Jó, jó, fantasztikus dolog pocakosnak lenni, meg szülni, meg pici baba így, pici baba úgy, de én azért erre még nem vagyok kész.
Az én kialvatlanságommal, idegeskedésemmel tuti, hogy extrém koraszülöttként hoznám világra a kistesót, az meg nem hiányzik.
Majd ha lesz legalább egy icipici nyugi az életemben, majd ha éjszakánként legalább 5-6 órát alszom, és majd ha tudok egyszer végre egyedül, nyugiban ebédelni, fürödni, úgy WC-re menni, hogy közben az egyik kezemmel ne Kristóf kezét kelljen fognom. Majd ha egyszer lesz itthon minden nap meleg kaja és nem a nagymamák fognak ránk főzni, na majd akkor jöhet a kistesó.

Tali:
Hát, nem tudom. Annyira gáz minden hónapban egy másfél óra kedvéért feljárni Pestre, mégiscsak oda-vissza 160km, meg benzin, autópályamatrica, nagyon sok.
Persze a kiskanalat vissza kéne adnunk Jucéknak.
Nem tudom. Majd még meglátjuk.
Apucimat nagyon nehéz lesz rávenni.


Még gyorsan feldobok két képet, aztán lepihizek még egy kicsit:
Így szeret segíteni a ruhateregetésben:

Kép

Kép


Babus

Kép
babus2005
 
 


Szaisztok!

Köszi az aggódást. Egyelőre nem javulnak a kiütések. Illetve az arcán igen, a hátán viszont nem. Tegnap este újra belázasodott (eddig minden este). Ha ez ma is így lesz, holnaptól antibiotikumot kap. Nem értem ezt a lázat. Látszólag teljesen jól van. Vidám, huncut, kiegyensúlyozott, egész nap vigyorog. Már tegnap is ilyen volt.

A kórházban nem voltak egy helyen. Sőt, minden szobában egy gyerek volt (kivéve az elején, akkor volt mellettünk egy pici baba egyedül Kép ).
Ezért nem értem én sem. Bár az egyik nővér kérkedve mondta (azt hittem ott helyben megütöm), hogy ő ugyanabban a köpenyben veszi fel a meningitises gyereket, mint az enyémet és az összes többit. Köszi. Így aztán jó, hogy ennyire szeparáltan vannak a kis fertőző betegek. Ja, és csak ebben a kórházban fogadtak minket. Erre találták ki. A vége felé azért normálisabbak voltak bent, de nekem sem szimpi, hogy így terjednek a betegségek. Talán minden szobában fel kellene venni egy lemosható köpenyt... A meningitist egyébként nem lehet így elkapni, mondta itthon a gyerekorvos. Csak 2 hétig paráztam ezen.

Timka!
Üdv itt! Örülök Neked nagyon. Ne aggódj, ha nem tudsz gyakran jönni, itt mindenkinek kevés ideje van. Én 2 hónapig nem tudtam jönni, most mégis újra itt vagyok. Egyébként én is márciusban szültem Kép.

Tamesz!
Örülök, hogy rendben megérkeztetek! Nagyon jó fej Marci, hogy így tud alkalmazkodni (utazás, új környezet)! Írj majd, hogy milyen az ottani élet egy Gyerkőccel!

Babus!
Kristóf már Marcit is megelőzte fogak tekintetében, pedig marci az elején nagyon belehúzott Kép. Most 7 foga van. Egyelőre én megelégszem ennyivel, mert mostanában elkezdett harapni szórakozásból! A cicit azért nem harapja meg Kép.

Én utólag is kívánok minden szülinaposnak boldog 1. szülinapot!!!

<!--attachment: Boldog_1__sz_linapot___-337893.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*205.8*Boldog+1%2e+sz%26uuml%3blinapot%21%21%21*Boldog+1%2e+sz%26uuml%3blinapot%21%21%21%2ebmp --><center><pre>
KépBoldog 1. szülinapot!!!
Boldog 1. szülinapot!!!.bmp (205.8 k)</pre></center><!--/attachment-->

Eveka

Kép
eveka
 
 


Sziasztok!!
Üdv.mindenkinek!Kícsít csavargos lett ez a hetünk azért nem irtam,most is csak ujságolni jöttem mert rohanok!!
Barátnöm éppen a Margit korház szülészetén vajudik reggel 7 ota,oda készülök éppen csak Gábort várom hogy hazajöjjön végre!!Annyíra ízgulok mintha én szülnék teljesen átérzem a helyzetet,már alig várom hogy beérjek!!Remélem tul lesz rajta mire beérek,bár szegénynek burkot repesztettek,meg oxítocínozzák!!Szenved rendesen!!Nem akart epidurált,de kb fél orája beszéltem vele akkor várta az aneszteziologust a szurival!!Van egy 12 éves lánya de ö kicsuszott neki a magzatvízzel eggyütt,ugyhogy nem tudta eddig a magyarok istenét!!
Na majd este remélem már jövök és akkor irok többet!!!
Szép napot mindenkinek!!
ANDI
Vendég
 


Sziasztok!

Látom, emlékeztek még rám, akkor írok egy kicsit hosszabban magunkról.

Fanni gyönyörű, egészséges baba, aki még most is rendületlenül cicizik. Kipp-kopp, hogy még van tejcsim, nem is tudom mi lenne velünk nélküle. Az alvás nálunk is is cicizésre történik. Tudom ez nem jó így, de legalább elalszik.
Az alvás időtartamával hála a jó égnek nincs gond. Este 1/2 10 -10 között kezdünk fürdeni együtt a nagy kádban, így kb. 30-40 percesre nyúlik a lubickolás, öltözködés, fogmosás. Aztán egy kis hancúr az ágy körül és szépen elalszik 11-re. Reggel pedig kb. 10-ig alszik, persze velünk, a mi ágyunkban. Neki még a mai napig nincs kiságya. Egy ideig azért nem volt, mert nem volt hely, aztán mostmár lenne hely, de megszoktuk így.
Szerencsére jó nagy az ágy, és a férjem sem ellenzi.
Este, mikor a manó elalszik én még teszek-veszek, ilyenkor van rá időm. A bébiőr vigyáz rá, aztán ha kell szaladok, odabújok mellé és alszik tovább.
Nálunk most jön a 6. fogacska. Lent van kettő, ezek már szeptember elején kibújtak, aztán nagyon sokáig semmi. Karácsony óta pedig már a 4. fogacska jön fent. Ezzel persze néha sikerül megharapnia a cicimet, persze nem szándékosan, csak amikor már félálomban van. Egy pár napig iszonyatosan fájt, rettegtem a szopiztatástól, pedig imádom amikor szopcsizik. Aztán elbeszélgettem a nagylánnyal, és miközben szopik szoktam neki mondani, hogby óvatosan, ne harapj, és láss csodát, azóta nem csinálja, még akkor sem ha már alszik.
Ennek a hétnek az újdonsága, hgy elkezdett járni egyedül. Még nem megy olyan sokat, csak 10-12 lépést. Viszonylag korán, már 6 hónaposan felhúzta magát a járókában, aztán szép lassan elkezdett járkálni az ágyra támaszkodva. Most pedig 10 és fél hónaposan egyedül lépked a szoba közepén és nagyon tetszik neki.
Lekopogom, hogy betegek eddig egyszer voltunk, az is csak egy kis enyhe megfázás volt és a torka gyulladt be.
Karácsony előtt jártunk a Ringatóra, nem tudom hallottatok-e már róla. Akit érdekel nézze meg a www.ringato.hu oldalt. Mindketten nagyon élveztük, de most félek elvinni közösségbe, nehogy benyaljon valami bacit.
Remélem nem untattalak benneteket.
Rakok fel még pár képet, de akit több érdekel, az nézze meg a www.kep.tar.hu/gergelyfanni oldalt, itt rengeteg kép van róla.

Kép
Kép
Kép
Kép

Most pedig visszaolvasok, amíg az időm engedi, hogy képbe legyek.

Timka

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok,

Üdv Timka,
Nagyon aranyos a pici, és milyen ügyes! Mi már lassan egy évesek vagyunk, de még csak kapaszkodva hajlandó lépegetni.

Andi,
Szorítunk a barátnődnek, hátha már túl van a szülésen. És mit vár fiúcskát vagy kislányt?

Eveka,
Jó, hogy a Marci kedvét nem vette el a betegség. Annál gyorsabb szerintem a gyógyulás, ha nem hagyja el magát.

Most csak ennyire telik, de még benézek.

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Sziasztok!

Juc!
Köszi a hiányolást, itt vagyokKép

Jajj, megint 1000 évig nem voltam, valahogy mindig volt vmi, ami miatt nem tudtam jönni, sajna. Lizi kicsit megfázott, úgyhogy dokinál voltunk, 2 nap múlva köhögni kezdett, ekkor megint doki, meg a nemevése miatt vérvételre kellett vinni, úgyhogy mindig úton voltunk, ez szóljon mentségemre. Amúgy hál Isten nincs nagy gáz vele, szedi a gyógyszert.

Most elég sokat olvastam vissza, úgyhogy remélem nem hagyok ki senkit, ha mégis, akkor ezer bocsánat tőle!

Tamesz, Bogácsi, Nyuszkó, Andi, Flames, Babus, Eveka és a rég nem látott Timka!
Nagyon édesek a gyerekeitekKép

Miron, Szonja, Dorka, Peti!
Nagyon sok boldog szülinapot nektek!Kép

Eveka!
Neked is utólag sok boldog születésnapot kívánok, és Marcinak naggyon gyors gyógyulást a csúnya bárányhimlőből, sajnálom, hogy elkapta a Picur.

Tamesz!
Örülök, hogy gond nélkül megérkeztetek.

Babus!
Örülök, hogy jó volt a pancsikálós hétvége.

Én Evekához hasonlóan mozit max csak kívülről láttam az elmúlt 9 hónapban, de nem azért mert én nem akarnék egy kicsit a párommal együtt lenni,hanem ez a kis Puna annyira anyás, hogy az már kóros. Képzeljétek még azt sem tűri, hogy az apja fürdesse, egyszerűen ordít,mint egy kismajom, sőt estefele annyira meganyásodik, hogy még a konyhába sem tudok kimenni, meg fürdeni sem anélkül, hogy ne ordítana utánam. Nagyon gáz a helyzet, mert a párom ugyanekkor meg azt érzi, hogy ő nem jó a kislányának. de a legkomolyabban: úgy füdök ,hogy az ajtó előtt ül és bőg

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


na folytatom, csak muszály volt elkülenem így befejezetlenül, mert a hülye gépünk van, hgoy leállítja magát, és nem akartam, hogy elszálljon az üzenet.

Szóval nem tudom, hogy mi rontottunk-e el vmit, vagy genetikailag ilyen a lányka (az apja is iszonyatosan anyás volt anno), de remélem, hogy ez majd rendeződik vmennyire.

Rakok képet Liziről, aztán most majd megpróbálok sűrűbben jönni.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Hmmm, kicsit sok lettKép

Ja, és tegnap óta feszt ezeket nyomja: ba-ba-ba-ba, va-va-va-vaKép

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Hellosztok,

Muki,
Örülök, hogy előkerültél, és hogy semmi komolyabb baja nincs Lizinek. Nem semmi, hogy ilyen anyás a kicsi. Ákos is eléggé az, de Lizi felülmúljaKép.
Nagyon édi a pici, látom már tipeg.

Moziban mi sem voltunk már nagyon régen, mi általéban miután lefektetjük Ákost, megnézünk DVDről egy-egy új filmet. Szívesen mennénk mi is egyet lazítaní de nemigen van kire hagyni Ákost.

Babus,
Nagyon tetszettek a képek, úgy látom Kristóf próbál besegítení a házimunkábanKép.

Teszek fel én is pár képet

Kép
Kép
Így tetszett neki a hó:
Kép

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Jó reggelt!

Hú, megint hogy belehúztatok! Kép

Timka, üdv köztünk! Kép Írjál minél gyakrabban! Nem semmi az alvókája a kiscsajnak! Kép De nem félsz otthagyni a nagyágyon felügyelet nélkül? Nem gurul le? Ja, és nagyon ügyes, hogy már jár! Kép

A képek mind nagyon aranyosak! Most már lassan nekem is kell föltenni, különben nagyon lemaradunk. Kép Csak valahogy nincs mostanában olyan jó kép Marciról. Ja, meg karácsonyra vett a férjem egy kamerát, és most inkább azt használjuk.

Táblázatot hamarosan frissítem, Timka, titeket is beraknálak, majd küldjél adatokat, légyszi! Csak most kicsit lerobbant a táblázat, nem tud mit kezdeni azokkal, akik már elmúltak 1 évesek... Kép

Tamesz, örülök, hogy tetszik az új hely Marcinek, remélem, nektek sincs túl nagy honvágyatok! Tali-ügyben akkor én a febr. 5-re szavazok!

Muki, én meg sem merek szólalni akkor, én ezen a héten kétszer voltam "bulizni" Kép (egyszer színházban, egyszer meg egy régi barátnőmmel dumcsizni), és már máskor is volt ilyen, Marcit az apjára hagyom ilyenkor, eddig minden tuti jól ment, de pont tegnap panaszkodott a férjem, hogy alig tudta elaltatni, biztos én kellettem volna neki. Kép Lehet, hogy csak most kezd anyás lenni?

Eveka, további gyógyulást Marcinak!

Babus, azért gondold meg a következő talit! Most nem a kiskanál miatt mondom! Kép De jó lenne, ha megint tudnátok jönni. Meg Tameszékhoz nem kell átvágnotok egész Pesten!

Andi, hogy van a barátnőd és babája? Írtam ám emailt még tegnapelőtt!

Na, egyelőre ennyi, szép napot mindenkinek!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Gyorsan írok pár sort, mert hétvégére megint eltűnök, megyünk szüleimhez Erdélybe.

Juc, köszi, hogy beraksz a táblázatba, íme az adataim: Timka, 30 év, Fanni a lányom, 2005.03.04-én született 3420 grammal és 53 cm-el a Sote II-es Klinikán. 6 hónapos adataim nincsenek, a korát pedig ha jól sejtem a táblázat megadja.
Az ágyunk tényleg nagy (180*200 cm és kókuszmatrac) és a közepén fekszik. A bébiőr ott van mellette és ha megébred egyből sír, hiányol engem, úgyhogy olyankor rohanok és esélye sincs, hogy leessen. De inkább csak felül és úgy vár.
Amúgy ténlyeg jó, hogy ilyen jó az alvókája, legaláb én is ki tudom magam pihenni.
Barátnőméknél a fogzásos időszakban meg utána is éjjelente minimum 5-6-szor felébredt a lánya.
Nálunk lekopogjam még nem volt ilyen éjszaka pedig már a 6. fogunk jön.

Olvastam a taliról, szívesen elmennénk mi is. Eddig csak Babussal találkoztam pocakos korunkban, Tamesszal pedig sorstársak vagyunk férjek tekintetében. (ugyanannál a cégnél dolgoztak-nak)

Tamesz, mi újság veletek, hogy kerültök Ti Horvátországba?
Jár még azurad Győrbe? Az én férjecském ezen a hétem már harmadjára van oda. Bocs, hogy tájékozatlan vagyok, de még nem jutottam el a visszaolvasásban addig, hogy Veled mi történt.
Viszont a kifiad képét megcsodáltuk a lányommal, nagyon sokat változott, kész férfi.

Amúgy minden baba nagyon aranyos, a kiscsaj a képernyőre tapad és úgy mondogatja, hogy baba-baba. Nagyon jók a talis képek is, aranyosak a pöttömök.

Teszek még fel két képet. Itt 7 hónapos volt a csajszi, a Brendonban készültek a fotók.

Kép
Kép


Na most gyorsan ennyi voltam, szép napot, hétvégét mindenkinek!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


SziasztokKép

Timika
Nagyon szép a leányzóKép Főleg a Brendonos képek tetszenek nagyonKép Mint egy kis fotómodellKép

Nyuszkó, Muki
Ákos és Lizi is nagyon édiKép

Muki
Kristóf is ugyanilyen anyás, mint Lizi.
Illetve ő csak akkor, ha otthon vagyunk, kettesben vagy Apucival hármasban. Akkor csak én kellek neki. Én sem enni, sem fürödni, se WC-re menni nem tudok nélküle, egyből mászik utánam, mosogatni is úgy tudok, hogy közben a lábamba kapaszkodva áll, netezni se lehet tőle, egyszóval semmit, mert folyton rajtam lóg.
Viszont ha valaki jön hozzánk, pl. anyukám, akkor már nem is érdeklem, szalad hozzá és másik az ő ölébe.

Timka
Tök jó, hogy Fanni ilyen jó alvóKép
Bár az esti 10-es fürdést én nem bírnám, nekem már megváltás az este fél 8-8, amikor Kristóf ágyba kerül.
És az se semmi, hogy a nagy ágyban alszik Fanni, én tuti paráznék. Mert Kristóf pl. folyton közlekedik álmában, gurul hasról hátra és vissza és mászik előre, hiába rakom le a kiságy aljába, 1-2 óra múlva már az ágy tetejében feszik, sokszor keresztbe az ágyon és pakolhatom a helyére. Én így őt semmiképp se merném otthagyni a nagyágyon, ő tuti leesne onnan.
Kristóf életében 2-szer 1 órát aludt a mi ágyunkban, azt is reggel, de én végig virrasztottam mellette, folyton attól rettegtem, hogy az apja agyonnyomja az ágyban(mert ő hipermélyen alszik).


Nálunk most sajna semmi jó, Kristóf beteg lett lett, éjszaka arra ébredtem, hogy öklendezik az ágyában, rohantam hozzá, kikaptam az ágyból, róbált hányni, de nem tudott, csak öklendezett még percekig, utána visszaaludt. Reggel már nem akart enni és elkezdett menni a hasa, nem is kicsit, ma 3 adag ruháját mostam ki, mert még a pelusából is kifolyt minden, szó szerint nyakig kakis lett, de 10 percenként jött belőle, ráadásul valami roppant büdöset kakilt, olyan rothadásszagút (bocsiKép)
Egyszer hőemelkedése is volt, se enni, se inni nem akart, pedig ugye legalább innia kellett volna, aludt délben 2 órát, ez már kóros nála. Rettentően sajnáltam szegényt. Délután voltunk vele dokinál, kapott gyógytápit, meg hasfogó szert, estére már jobban volt, már 180gr tápit megevett és most alukál.
Remélem holnapra jobban lesz.


Wiw-et megnéztem, teljesen felidegesítettem rajta magam, totál nem értem az egészet.
Ott egy oldal, de semmit se tudok kezdeni vele. Flames az egyetlen ismerősöm, de azzal se megyek sokra, ettől még nekem honnan lesznek ismerőseim?
Vannak ott fent olyanok, hogy haverok, család, osztálytársak,stb., rákattintok, de semmi, dehát honnan is lenne bármi, honnan tudná ez az oldal, hogy kik az én haverjaim, osztálytársaim.
Az egyetlen ismerősöm, vagyis Flames ismerőseit se tudom megnézni, sőt neki se tudok visszajelezni, hogy valóban ismerem.
Valahol alul volt egy olyan, hogy kit ajánl ismerősnek, rákattintottam, erre bedobott vagy 10 sose hallott emberkét az ország minden részéből.
Ááá, tök ideg lettem tőle.



Most már megyek, mert nézem a Lost-otKép


Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

Ma ismét letöltötte apa a termést, nagyon hiányzik a net és főleg Ti, de remélem a hétvégén sikerül elintézni legaláb valami betárcsázós kapcsolatot, mert ezt így nem bírom. Tegnap kicsit depis voltam a bezártságtól, se telefon, se net, se társaság, se autó, se szomszédok, de tegnap kiderítettük a busz menetrendjét ami erre jár és apa hozzott nekem kunat, így ma meglógtunk délután Marcival és 3 órát sétáltunk a városban, így helyreállt a lelki egyensúlyom. Hú van itt minden, találtam egy csomó bababoltot, de Marci nem élevezte annyira, így gyorsan távoztunk, majd ha már kevesebb ruha lesz, akkor könnyebb, mert féltem, hogy rámelegszik. Van DM, ahol majdnem minden kapható, mint ami otthon, tejpépekből viszont Milupa nincs, van heylette Podravka. Egyet vettem kipróbálni, ízlett Mazsolánknak.

Timka,
Üdv újra, szoktunk emlegetni apával Titeket, és bevallom az albumotokat is meg szoktam nézni!Kép Jó, hogy újra jelentkeztél. Marci is 10.5 hósan kezdett járni, most már rohan, bár ő akkor hagyta abba a szopit és akkor nőtt ki az első foga is! Fanni hatalmas kiscsaj már, nagyon jók a képek, remélem, ha lesz összeröfi akkor Ti is jöttök! Milyen a ház? Jó a környék? Szomszédok? Szerettek ott lakni?

Eveka,
Remélem ma már jobban volt Marci és megússzátok a gyógyszert! Mielőbbi gyógyulást Nektek! Azért az biztató, hogy jókedvű!

Babus,
Kristóf is leszedi a ruhát, mert Marci csak leszedi, fel nem teszi!Kép de nagyon lelkesen segít!!! Kitartás az éjszakáidhoz! A találkozót megértem, hogy nem egyszerű nektek, de olyan jó lenne Titeket is látni, már lassan 1 éve nem találkoztunk!Kép

Akkor megint kérdezem, tehát mikor legyen a találkozó? Február 5-12 között jó nekünk, akkor tutti pesten leszünk, 13-án műtik apu lábát, kiszednek belőle néhány vasat és csavart és szeretnék mellette lenni egerben!
Ja, Marci új tudománya, hogy végre megtanult háttal lemsázni az ágyról és már nem fejjel indul neki!
Remélem nálatok is süt a nap, itt két napja megint szikrázó napsütés van, küldjek?
tamesz

Ne a fentit tegnap írtam Nektek, de ma eszébe jutott apának, hogy a laptopján mégiscsak tud valami kis netet varázsolni nekem!Kép

Timka,
nagyon jók a képek, apa üzeni, hogy "ő ügyes volt és már befejezte a győri munkát, neki oda már nem kell mennie"Kép. Egyébként hoy kerülünk ide? hát apa cége zavarta ki őt ide egy évre, mi pedig most jöttünk vele vasárnap, és kétlakiak leszünk. Õ már novembertől kint dolgozott, de nem volt jó se neki nélkülünk, se nekünk nélküle, szóval így döntöttünk, hogy akkor kijövünk, megpróbáljuk. Õszintén én már vágyom haza, de majd megszokom, ma már élveztem az ittlétet, gyorsan végigtakarítottam a lakást, főztem neki vacsit, mostam, vasaltam, MArcivla nagyot sétáltunk a napsütésben.

Babus,
jobbulást Nektek, remélem gyorsan elmúlik a fisi-fosi!!!
A wiw-en lehet keresni is név szerint, van egy keresés gomb fent, vagy flames ismerősi között már ránktalálsz.

Akkor eddig találkozóra érkezett javaslatnak 5-e, kinek van kedve jönni?
Na most gyorsan elküldöm, nehogy elszálljon!
Holnap megyünk várostnézni, hát képet nem tudom, hogy tudok-e innen feltenni, majd megpróbálok!
Kellemes hétvégét!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Timka, csak nem a te férjed is győri??? Mert a Tameszéről kiderült, hogy az öcsém osztálytársa volt. (Ja, mert én győri vagyok, ill. most már csak a szüleim laknak ott.)

Tamesz, nem lehetett semmi így elzárva a külvilágtól, remélem, egyre jobban megismered a környéket, és akkor nem leszel depis. Messze laktok a belvárostól?
Podravka tejpép Kép

Babus, wiw: igaz, már Tamesz is írta, kattints rá Flamesre, majd az ismerőseire, és biztos találsz néhány ismerős nevet... Kép Meg keress rá 1-2 osztálytársadra, régi barátnődre név szerint, és ha visszaigazolnak, akkor már az ő ismerőseik között is lehet böngészni. Vagy nemcsak név szerint lehet keresni, hanem pl. iskolák alapján. Vagy város alapján.
Kristfónak jobbulást! Remélem, már elmúlt a hasmenés!

Nálunk megszűntek az év eleji bónusz egyedül elalvások Kép , vagyis mostanában megint kicsit nyűgösebb Marci, de tegnap kibújt az 5. foga (mi még csak itt tartunk, pedig már 6 hónaposan megvolt az első 2 Kép ), remélem, ez volt az oka. Éjszakánként viszont elég jól alszik már, remélem, nem kiabálom el. Kép

Flames, merre vagy???

Sziasztok, jó hétvégét nektek!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Hali!

Juc
Kistesó kérdésben azt mondta a szomszédom, hogy ez az érzés csak egyre jobban fog erősödni. Persze én is érzem ugyanezt, csak azt mondogatom, hogy Adrinak sokkal jobb lesz kistesóval. Lehet könnyebb lenne nekem, ha ő már ovis és egész nap nem két gyerek ugrál körülöttem, de Adri sokkal féltékenyebb lesz, teljesen más korosztály, nem tudnak majd együtt játszani. Aztán ki tudja?! Megsúgom apával nem vagyunk a legfényesebben, lehet nálunk emiatt nem fog olyan hamar összejönni a tesó, bár felőlem jöhetne, ismered a mondást: "magadnak szülöd".

Tamesz
Örülök, hogy a helyzethez képest jól érzitek magatokat és majd egyre jobb lesz. Nekünk jó az 5.-e. Anyósoddal 2 hét múlva randizom. 4 és 1/2 fogunk van, ez az 5.,6.-ik nagyon lassan bújik elő.

Nyuszko
Hát nem esett elég hó, pedig szereztünk végre szánkót. Hát ez a hemperdgős kép Kép

Timka
Üdv köztünk, gyere gyakran. Meg persze a talira is. Fanni tényleg tündéri. Nagyon jók a képek. Be kell jelentkezni a Brendonba, mennyibe kerül, neked kell vinni több váltás ruhát, mennyi ideig tart a fotózás? Na ez jó sok kérdés volt egyszerre Kép Én is szeretném, ha Adri néha velünk aludna, de ő pont az ellenkezője, csak egyedül sötétben a saját ágyában tud elaludni, már szinte elringatni sem lehet. Ha magunk közé tesszük, csak forgolódik és felébred. Nagyon ügyi Fanni, hogy ilyen gyorsan fejlődik. Este csak szopi a vacsi?

Muki
Milyen gyógyszert kaptatok, nem evésre? Liziről is jók a képek, főleg a manórucis. Adri is állandóan a nyomomban van, de ha jön vendég, vagy szomszédolunk elmászkál és másokon csimpaszkodik, akkor már nem vagyok érdekes Kép

Babus
Ez nem gyógynövény? Lehet Kristófnak is segítene a tejcin keresztül aludni, lenyugizni napközben. Kép
Havi 1 tali kikapcsolódás neked is jár. He elmész egy moziba, vagy vacsizni, az is ennyibe kerül. (nem is beszélve a szgépes játékok, és a cigi áráról sem, már bocsi). Kristóf nagyon vagány a képeken. Nekünk a fürdőszobában van a szárító (emeletes) oda szoktam ültetni Adrit és addig a csipeszeket pakolja, rágcsálja, bemászik a mosógépbe. Jobbulást Kristófnak!!

Wiw: Az ismerőseidnél megnézheted, kik az ismerőseid akiket visszajeleztél. A függő kapcsolatoknál vannak, akiket még nem igazoltál vissza, hogy ismered, pl kattints arra, hogy ismersz. Akik rád találtak, vagy akiket te találtál meg, ha azok nevére rákattintasz megnézheted az adatlapjukat, azok ismerőseit, képeit stb. A belső kör, család stb azért van, hogy csoportokba rendezd a saját ismerőseid, kit honnan ismersz. A Profilnál több infot adhatsz meg magadról érdemes pl az iskolákat megadni, hogy könnyebben rád találjanak. Írhatsz és kaphatsz üzenetet nekik stb. A keresésnél felajánlja találomra az ismerőseid ismerőseit, hátha te is ismered őket. Kereshetsz név szerint, az összetett keresésnél pl iskolákra stb részletesen. Ha nem megy, nagyon bonyinak tűnik írj mailt, majd segítek.

Eveka
Gyógyuljatok meg gyorsan! Nem tudom hallottad e, a barátnőm mondta, hogy antibiotikumot szednek a fia veséje miatt és mellette Normaflore vagy Protexin nevű gyógyszereket kell szednie, mert az antibiotikum felborítják a bélflórát.

Csövi
Cs

Csilla & Adri
flames
 
 


Sziasztok!

Milyen az idő otthon? tényleg minusz 20 fok van? A duna Tv jön csak be és ott azt mondták! Nem akarom fájdítani a szíveteket, de itt ma is plusssssszzzzzok voltak. Elkezdtük felfedezni a történelmi városrészt, bár Marci csukott szemmel "fedezte fel" Zágráb belévárosát. Felrakok néhány nagyon lebutított képet: Bocs, ha nem érdekel valakit szóljon akkor nem tömöm vele az oldalakat!Kép

1.A főtér, a Jelasics tér, ami számomra meglepő volt, hogy volt itt utcatzenész minden ozslopnál más stílusban, lehet pónilovagolni a díszburkolatos téren és sörpadoknál lehet bármilyen lasikonyhás kaját is enni, hát íme:
Kép
2. A székesegyház:
Kép
3. A piac, ahol minden zöldség és gyümölcs sorba van rendezve piramis alakban, nagyon tetszett, és vettünk kecskesajtot is egy bácsitól, aki rendelkezett némi magyar szókinccsel: "birká, kecská, sós", ennek megörültünk, végigkóstoltuk a sajtjait, majd választottunk!
Kép
4. Hangulatos kis belváros csak gyalog vagy villamossal lehet közlekedni ami nagyon szimpi volt, és aranyosak a kisutcák! Íme mi is rajta vagyunk Marcival!Kép
Kép
5. Ezt csak a vacogósoknak, hogy itt már ilyen jó az idő, hogy mindenhol kirakták a kiülőket és mindenki napozik kávézés közben.
Kép
6. És a bizonyíték, az egyik parkban lefotóztuk a hőmérőt, igen, jól látjátok 11 fokot mutatott!
Kép
NA mára ennyit, elveszettek jelentkezzetek, akkor február 5 vasárnap, mikor 10? ha bekeverek egy kis gofrit akkor az jó lesz a csapatnak? Akkor kérek neveket, hogy kik és hányan jönnek, mert tudnom kell majd az adaghoz!Kép
A szülinapját Marcinak 4-én tartjuk, már készül a család rendesen, bár én még nem vettem neki ajándékot, majd szétnézek!
Kisbicajt majd kihozzuk, itt nagyon sok gyerkőcöt azzal toszogattak, csak én még hidegnek tartottam kintre!

Eveka,
jobbulást!

Babus,
én nem találtalak a Flames ismerősei között!Kép

Juc,
merre mentek kirándulni?

Kellemes hétévégét!
tamesz, majd küldök Marci képet is, de most le kell szállnom a netről, mert sok lesz!Kép

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!!!
Csak gyorsan beirom hogy sajna lekéstem a szülést már a végére értem be de a bébit még láttam!!Nagyon édi és furcsa hogy ílyen picurka!!Kisfiu,Dávid 2700 gr.és 53 cm!!Minden rendben volt mégcsak varni se kellett,mondta,hogy a vége nagyon gyorsan és könnyen ment!!Ezért késtem leKép
De azért megvártuk mig kitolják az őrzöböl és beszéltem is vele!!Kíra teljesen beindult a babára kell neki még egy de azért a Míront nem cserélné el!!És ráadásul nem is lány tesot szeretne!!KépKépNagyon aranyos volt örűlök hogy vittem magammal!!Ebbe a korházba szültem őt is ugyhogy mindent megmutattam neki!!Szoval jó kis program volt!!
Tamesz!!
Nekem jo az 5-dike!de azért megirnád hol laksz??Tudod én innen a világ végéröl lehet hogy csak Apa segitségével jutok el bárhová is!!Viszont a de.10 koraí,de nem baj majd legfeljebb mi késünk!!Gondolom nem fél orás egy ílyen tali!!Nagyon jok a képek,irigykedem hogy eljutsz ilyen helyekre sajna nekem ez eddig nem jött össze és sztem az elkövetkező 5 évbe se fog!!
Bár nyárra tervezünk egy kis Brnoi motorversenyt de Míronnal lehet hogy ez nem kivitelezhető!Megaztán ott nem sok városnézés lenne ahogy én magunkat ísmerem nem lehetne a pálya mellöl kirobbantani!!
Hát ennyí fért most bele!!
Mindenkinek szép hétvégét!!
Megyek most zöldséget pucolni a holnapi leveshez,mert reggel utálom azzal kezdeni a napot!!!
ANDIKép
Vendég
 


Hahó,

Andi,
Gratula a barátnődnek a babához! Ti biztos nem akartok még egy tesókát, ha már a Kíra ennyire szeretnéKép?

Tamesz,
Nagyon szép a város és mennyire mozgalmas! Biztos miután megszokjátok jól fogjátok érezni magatokat benne! Talán még barátokat is szereztek.


Babus,
Hogy van Kristófka? Remélem meggyógyult már!
Eveka,
Hát a Marcival mi a helyzet?

Juc,
Visszaállt a nyugis korszak Marcinál most, hogy kibujt a fogacska?


Áskonál most az az új módi, hogy rááll egy-egy új szóra, amit megtanult és azt hajtogatja egész napKép. Tegnap a tita (cica helyett) volt napirenden. Nagyon édi Kép.

Kellemes napot kívánok mindenkinek!

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Szía Nyuszko!!!!
NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!
Este jövök most rohanunk gokartozni!!!
ANDIKép
Vendég
 


Sziasztok!

Most csak gyorsan földobok egy friss táblázatot, nem volt semmi baja egyébként, én bénáztam el vmit... Majd később próbálok jönni, bár Bruce Willis nagyon csalogat a tévéből... Kép

Juc

<pre>
Anyuka neve Anyuka kora Baba neve Szülés ideje Születéskori méretek 6 hónapos méretek Kórház neve Baba kora
Andi 32 Miron 2005. 01. 14. 3200g ? ? Szt.Rókus 1 éves és 1 hetes
Bogacsi 30 Szonja 2005. 01. 16. 3860g 56cm 7590g 68cm Szt.István 1 éves és 0 hetes
Bettimama 23 Dorka 2005. 01. 17. 3300g 53cm ? Nyírő 1 éves és 0 hetes
Rahel 26 Peti 2005. 01. 17. 3200g 54cm 8040g Kaposvár 1 éves és 0 hetes
Babus2005 26 Kristóf 2005. 01. 27. 2700g 52cm 7960g 66cm MÁV 11 hónapos és 3 hetes
Nyuszko 29 Ákos 2005. 01. 28. 3550g 55cm 8250g 70cm Marosvásárhely Megyei Kórház 11 hónapos és 3 hetes
Tamesz 33 Marcell 2005. 02. 08. 3450g 53cm 7600g 68cm Kistarcsai Kh. 11 hónapos és 2 hetes
Flames 28 Adri 2005. 02. 10. 2700g 51cm 7080g 65cm MÁV 11 hónapos és 1 hetes
Juc14 31 Marci 2005. 02. 18. 3400g 60cm 7980g 71cm MÁV 11 hónapos és 0 hetes
Fanka 27 Panni 2005. 03. 06. 3400g 56cm ? Szt.Imre 10 hónapos és 2 hetes
Eveka 28 Marcell 2005. 03. 10. 3480g 55cm 8550g 67cm MÁV 10 hónapos és 1 hetes
Mukika 28 Aliz 2005. 04. 06. 2260g 44cm 6700g 64cm Szeged Női Klinika 9 hónapos és 2 hetes </pre>

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!!
Jöttem veletek megosztani a maí élményemet!!
Nem tudom irtam (biztos),Hogy nagy Talmácsí szurkolok vagyunk,és elég jo kis forum barátokat szereztünk oly annyíra,hogy havonta egyszer megyünk gokartozni!!
Hát ma ís ez történt nem rég jöttűnk haza!!
Szoval már egy orája folyík a nagy verseny erre képzeljétek,beállit maga TALMÁCSÍ GÁBOR !!Ez azért nagy szo mert amiota ísmert motoros lett,és föleg hogy ídén vb 3-dik,nem igen tud sehova menni mert körül zsongják őt!!
Na szoval mi se tudtunk rola hogy ma eljön csak olvasta a forumon hogy megyünk és ezért jött el! Nagy meglepi volt!!
Miront is probélta babusgatni de nem igazán tetszett neki mert ő ilyenkor pőrőg a kocsík miatt!!Le ís fényképeztük majd holnap berakom a képeket!!Remélem egyszer büszke lesz ezekre a fotokra Míron!!Már nem ez az első eset hogy találkoznak csak akkor még kisebb volt és akkor tudta őt tartani!!
Na most ennyí majd holnap irok még és rakom a képeket!!
Szép estét mindenkinek!!
ANDIKép
Vendég
 


Jó estét!

Na, egy kicsit azért írok is Kép :

Tamesz, gyönyörűek a képek, szép ez a város,és milyen jó időtök van!!! Itt eddig még elviselhető volt a hideg (bár én eddig is fáztam séta közben), de állítólag most jön vmi brutális hidegfront mínusz 15 fokkal. Brrr!

Mi szombattól megyünk pár napra Stájerországba, Graz környékére. 4 óra az út, úgyhogy közben megállunk egy hosszabb pihenőre, remélem fogja bírni a kislegény.

Akkor talira febr. 5-én 10 körül megyünk Marcival és a férjemmel. Vagy pasik ne jöjjenek? Kép

Flames, az 5-6. fog nálunk is kb. 2 hónapja ott fehérlik, de csak most bújt elő. Úgyhogy kitartás! Kép

Babus, Eveka, hogy vagytok?

Nyuszko, nálunk most szerencsére elég nyugisak az éjszakák, a fogkibújás napján nehezen aludt el Marci, de éjszaka durmol. Kép A nappali hatalmas alvások tűntek el, újra csak teával, ölben tud elaludni (vagy babakocsiban), és csak egy-másfél órát alszik egész nap. Viszont így estére jó fáradt lesz. Nálatok mi a helyzet?

Na, és teszek föl néhány képet is:

Kép

Kép

Jó éjt, sziasztok!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?