Sziasztok!
Hú,de jó ez a nap is véget ért!Tamara itthon van,minden rendben ment.Köszi a szurkolást
Igaz reggel mindjárt akadt egy kis gubanc,ugyanis nekem azt mondták decemberben ,hogy 7-8 óra között kell odaérni az osztályra.Mi odaértünk 8 előtt,de úgy fogadtak,hogy elkéstünk,mert már előző estére vártak.Ezt nem igazán értettem,mert direkt kértem,hogy ne kelljen ottaludnia.Mindegy mondták,de legalább 7-re be kellet volna érni,mert már elkezdték az altatásokat egy másik műtőben és csak dél körül tudják megcsinálni.
Nem tudtunk mit tenni,vártunk.Tamara tök jól viselte,bár eléggé unatkozott.Csak az volt a baj,hogy addig nem ehetett és nem ihatott semmit.
Jött az altatóorvos 1/2 10 körül.Azt kell mondjam vele nagyon nagy szerencsénk volt.Elbeszélgetett a gyerekkel,mindent részletesen elmagyarázott neki.Tamara annyira megnyugodott,hogy úgy döntöttek,a műtét előtt nem is kap semmi nyugtatót,hogy ezzel is gyorsítsák a felébredést
Végül 3/4 12-kor jöttek érte,egészen a műtő ajtajáig elkísérhettük.Ott meg jött elé a rendi dokinéni.Kb 25 percet volt bent és amikor kitolták már teljesen ébren is volt.3-kor vették le neki a kötést meg húzták ki az infúziót,akkor ihatott és ehetett is bár csak joghurtot meg ilyesmit.1/2 5-kor jöttünk el végül,de a Tamara már olyan jól érezte magát,hogy nem is akart hazajönni.Most még egy kicsit piros és duzzadt a szeme,de azt mondták ez 1-2 napig normális.
Ildi!
Örülök,hogy tetszik az album,igyekeztem direkt hasonlóakat válogatni.Arra gondoltam,hogy csinálok majd szülinapi öszehasonlításokat is.
A hajamat 3 éve vágattam le,mert a hosszút mindig csak összefogtam egy csattal és olyan uncsi volt meg ápolatlan.A barátnőm is levágatta nem sokkal utánam.Megbeszéltük,hogy végre megszabadultunk a GYES-frizuránktól
Amúgy azóta járok Üllőre,amióta megismertem a férjemet,neki ismerőse,az Anyukájának a barátnője volt.Mindig időpontra megyünk és mióta megvannak a gyerekek,senkit nem fogad,amikor mi ott vagyunk.Kristóf ésViktor születésüktől fogva járnak velünk,mert meg is tudtam szoptatni őket,ha kellett.
Õ csinálta az esküvői frizumat is bár akkor még(!) rövid hajam volt.
Babahaj
Felhívnám figyelmedet,hogy Viktor 2 hét múlva 20 hónapos lesz és mi is most vágattuk először
Semmi elkenődés,Dávidnak is dús hajkoronája lesz.
Karifa
Naná,hogy ki van kötve,3 gyerek mellett!!!
Már azon is elgondolkoztam karácsony előtt,hogy le kéne csavarozni a betonba,de végül nem piszkálják nagyon.Csak egy kicsit
Viktor pl valamelyik nap beesett alá és gondolta,ha már ott van meg is vizsgálja.
Írjatok,hahó!Sokan eltűntek,mi van veletek?
Jatka,Judi,Szilvi?
Nóra