Sziasztok
Joe
Jó ötelet a helyettes megismerése, kicsit Te is meg fogsz nyugodni tőle, hidd el. Azért húzos, ha sokat kell várni a ctgre, pedig ez nem volt jellemző, vagy nekem volt anno mindig szerencsém? hiszen időpontra megyünk... nah majd 23án meglátom mi a helyzet, csak akkor előre felkészitem apát hogy lehet hosszabb ideig kell rám várniuk.
Szofec
Pontosan nem emlékszem hogy mennyi idős is volt, de már simán kuszott mikor ezzel a módszerrel probáltam az egyhelyben maradásra birni őkelmét, miközben főznöm kellett
Hordozó kendővel vannak nagyon jó kötési módok, amiből tuti nem esik ki, és nem fogod leejteni, ne félj tőle
Sőt néha jó apára is rárakni, hadd szokja a dolgot, babók meg élvezik a helyzetet
Pirus
Nagy a csönd nagy a csönd
Jobban vagytok már, pocaklakóval mi a helyzet??
Jutka
Mennek a drukkok a hétfői nagy napra, tuti minden simán fog menni, csak te légy elég erős
Nah rajtam is kijött a dögrovás rendesen, fáj a torkom, köhögöm és pocsék a hangulatom, az alvással meg tök hadilábon állok, ggggrrrrrr...
A fiam meg erre még rátesz egy lapáttal, folyton vegyél felért hisztizik, és mostanában már jártányi erőm sincs, nem hogy még az ő 13 kilóját cipeljem, ha leülök hipp és hopp az ölemben van, sőt néha még hegynek is néz, mert megprobál felmászni a fejemre és onnan szemlélni a világot... Tudom többet kéne vele foglalkoznom még most amikor van rá időm de egyszerűen nincs rá energiám... Remélem hétvégén ki tudom kurálni magam és új erővel nekivágni a hétnek...
Mindenkinek jó pihenést
Ági
32+2