Új privát üzeneted érkezett!

Natasa, köszi a tippet, majd Apa úgyis mindig arra jön haza, egyszer majd elküldöm, nézze meg.Kép

És Marci még most is a kiságyban alszik!!!!! Hurrá!!!!KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek,
Én úgy látom Ákoson is, meg a töbi nagyobb babán is, hogy minél figyelemsebbek a környezetükre,annál fontosabbak leszünk nekik, és annál kevésbé maradnak el egyedül. Meg az altatás is egyre nehezebb, mert jobban fel tudnak pörögni. Mi már nem is használjuk a kiságyát, most velem alszik, ha nagyobb lesz, akkor majd egy matracot kap úgyis, arról jobban tud lemászni. De volt egy időszak, hogy napközben csak úgy aludt, ha a mellkasomon feküdt, akkor kerestem egy kényelmes karosszéket, felpolcoltam a lábam, és aludtam én is vagy olvastam. De ezek mind mind átmeneti időszakok.

Bumpy,
Á, már értem. Mit összegondolkodtam korábban, hogy micsoda hülyeség ez a tízes szorzó, de így már oké. Én már hallottam olyanról, aki egy százast adott a dokijának, mert egy tizes volt a terhesgondozás.

Képzeljétek, mégis azért voltak székrekedéses gondjaink, mert Ákos keveset ivott. Végre találtunk egy poharat, amiből jól tud inni, azóta egész nap vedeli a vizet. A torokgyuszi meg rajtam jött ki, nem rajta.Kép

KépKép
connie

Bubek, ügyes vagy. Kép A jó levegő jó ötlet volt.

Gabi,
nem azért írtam. Nem tudtam, hogy szegénynek kosznója van. Kép Gondoltam, lehet, hogy összekócolta a kiságyban. Remélem, nincs harag?

w.

Kép Kép
Kép
vvolga

Mamacka,

te iparművész vagy?

Kép Kép
Kép
vvolga

VVolga,
milyen harag???????? Gyorsan visszaolvastam a válaszomat, hogy mit írtam. Az jön le, hogy haragszom? Dehogyis! Még egy mosolygó fej is van a végén! Mint most:KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

(Gyerekdoki szerint a koszmóval nem kell foglalkozni, de engem zavar, úgyhogy időnként meggyötröm a gyereket. Szerencsére nem látszik, csak ha közvetlen közelről nézem. De akkor is zavar.)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Natasa,
köszi a biztatást Kép Hát, én sem vagyok az az alacsony típus a magam 179 centijével Kép
Tegnap annak örömére, hogy a védőnő megállapította, hogy hirtelen ennyit híztam, hazafelé (még kellett mennem egy csomó helyre) a kispesti Kaiser's-ben a pékségben megajándékoztam magam egy sajtos baguettel KépKép Imádom!!!! Egyébként most olvastam a Kismamában egy interjút a Nagy Tímeával, olipiai bajnokunkkal. Megszületett a 3. babája, és azt mondja, hogy mindhárommal a terhesség alatt 30-30 kilót hízott. Ezzel bíztatom magam, végülis alkat kérdése is az egész. Hogy mennyi jön rád, és hogy hogy adod le.

Bubek,
olyan ari ez kép, Marci hogy szopja az ujját KépKépKép
Köszi a 4D infókat, valszeg nekünk is az lesz, hogy mi esik a legközelebb. Tehát Buda kilőve. Sztem a Mega Toys lesz belőle, vagy a Brendon. Bár az előbbi sokkal közelebb van.

Kép
mancs

Megjöttünk. Kép
Mi megkockáztattuk a sétát, igaz csak fél óra volt, de jó volt. Kép

Képzeljétek a korosztályosban (Kép) megtaláltam azt a lányt, aki mellett feküdtem a kórházban! Kép Írtam neki, ha van kedve nézzen be ide is.

A Benedek Elek csak vicc volt, ennyire nem vagyunk őrültek!!!KépKépKép Csak picit. Kép

Gabi,
Andrásnak is bejön a Benedek egyébként és amikor a Pápa is ezt a nevet választotta, na az egy Isteni jel volt ... KépKépKép
Livire már nem találni jelzőket!!! KépKépKépKépKép

Bubek, Natasa,
Anci????? Ti remélem legalább értitek, hogy miről beszélgettek! Kép Én semmit nem értek a halakhoz, annyit tudok róluk, hogy pikkejesek és büdi mikor készül a halászlé. Kép

Bubek,
azt hiszem már írtam, nekem a Márton, Marcell nagyon bejön, jó a Molnárhoz (főleg ha jól mennek a nyelvtörőkKép)
Marci édi!!! Kép

Wolga,
Andris gyönyörű! Kép

Mancs,
én 20 kilót híztam és csak azért ennyit, mert az uccsó héten hasmenésem volt! Kép

Connie,
jobbulást!!!

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
köszi.Kép

Mancs,
hát A 30 kg az nekem megvolt, kár, hogy nem ettől leszek olimpiai bajnok.Kép

KépKép
connie

Gabi,

akkor én értettem félre. KépKépKépKépKépKép És akkor is nagyon édes a lányod. Kép

Ilba, köszönjük. Te mióta irogatsz a másik topikba? Én eredetileg oda irogattam, de lehetetlen a gyerek mellett követni és kezdenek nagyon sokan lenni, rengeteg új névvel...
Így ide pártoltam hozzátok. ÉS nem bántam meg. KépKépKép
Én is remélem, hogy tavasszal vagy ha jó idő lesz már, találkozunk!

Névválasztás: HA lány lett volna, akkor egy neve lett volna: vagy Dóra vagy Anna, de
fiú lett és nekem régóta tetszett a Márton, de a páromnak nem, így az Andrást választottuk, erre jött a család, hogy legyen inkább Marci. Így lett két neve, de mivel még nem volt eldönte 100%-osan, nem hiszitek el, de a szülőszobán pénzt dobott a férjem. Volt egy listám nevekkel, feldobott egy érmét és az Attila és az András közé esett. Aztán fej vagy írásra András lett. Én csak nevettem, nem hittem el, hogy így akarja eldönteni. Kép Azt mondta, most már az égiek is azt akarják, hogy András legyen. Mindezt két fájás között. Kép (Akkor még nem éreztem sokat a kétperces fájásokból, nem úgy később az oxytocin hatására... Kép)
Így lett tehát Benedek András Márton. Kép Hogy a család is megnyugodjon. Aztán most mégis mindenki Amdrisnak szólítja. Kép

NA lezárom magam. Kép
W.

Kép Kép
Kép
vvolga

Én nem is merem leírni mennyit híztam, mert eléggé kevés volt. Szülés után egy héttel már nem volt ebből rajtam semmi.
De nekem a 28. héttől diétázni kellett, így nem volt nehéz nem hízni, sőt...

De azért tegyük hozzá, hogy eleve 12 kg többlettel indítottam, ami az évek során jött fel sajna.

Így viszont kevesebb vagyok, mint szülés előtt. KépKépKép

Kép Kép
Kép
vvolga

Gabi,
Szerintem is. Amúgy neki nem Regős Bendegúz lett volna a becsületes neve. Kép Jó fej a lányotok, gratulálok én is!
Beni papa

Kép
Kép
Kép
ilba

Vvolga,
Hát igen, az a baj a levélírással, hogy nem látni közben a másik fél arcát, mert akkor láttad volna, hogy vigyorgok.
És köszi a bókot Lívi nevében!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Bubek, megint kicsit off leszek, de az Örsön, az Árkádban az Interspar előtti állatkereskedésben ma megnéztem a halakat. Van sok pici és egy db nagy, kb 10 cm-es Ancijuk.
Gabuska, koszmóval vagy anélkül Livi nagyon bájos a tarajávalKép
Mancs, akkor a hsz-okat olvasva már nem idegeskedsz, ugye? Én meggyes rétessel szoktam magam megajándékozniKép
Connie, nálam a sós vizes gargalizálás csodákat tesz a kezdő torokfájásnál. Jobbulást neked!
KépKép

Kép Kép
natasa1975

Sziasztok!

Mancs!

Ismerem Böröndi Zsuzsit. Nagyon aranyos szülésznő, jó választás. Õt most ismertem meg kb. 2 hete. Kép Ki a dokid? Szerintem a Brendonba, vagy a Praxisba menj. (Csak tipp!)

Bubek és Mindenki!

Köszönöm a gratulációkat a vizsgákhoz. Kép

Connie!

Azért a 100.000 az egy kicsit sok nem? Na meg a 10.000-res terhesgondozás is. Kép
bumpy

Ilba, ez a citromsárga "gyönyörűség" az Anci az az AncistrusKép Apa szerint annyira csúf, hogy már szépKép
Mancs, mi ilyen fotót kaptunk.
N

Kép Kép
natasa1975

KépKépKép

Kép Kép
Kép
vvolga

Gabuska,

Benedeknek is van egy második keresztneve. György. Én nem akartam,mert szerintem is felesleges, de pont miután megszületett, Gyuri bemondta a György nevet 2. kersztnévnek. Õ is második névként viseli apukája ersztnevét. (Õ György János) Nekem nincs második keresztnevem és nem is hiányzott.
OKép

Kép

Kép
szorsi

Sziasztok,

húúúúú, visszaolvastam. Így már legalább tudom, hogy nem lehet napokra eltűnni. Kép
Jókat nevettem egy-két bejegyzésen, a benedekeleken is, és a halas hozzászóláson (pikkelyes, és büdi). Kép
Szorsi, és többiek, én is pr-es voltam (vagyok), az Avonnál.
Hú, tök jó ötlet ez a margitszigeti tali, én nagyon szeretem a Margitszigetet. És mennyi baba lesz! Kép
Bumpy, én is drukkolok a vizsgádhoz.

Olyan jó nézegetni a babákról feltett képeket, én egyre jobban izgulok már, annyira kíváncsi vagyok, milyen lehet a kisbabánk....

Ti mikor kezdtetek összepakolni? (kórházi cuccot)

Apa csinált ma egy pocifotót, így betöltve a 34. hetet. Pizsinaciban....Kép
De jó lesz, ha már én is a gyerekfotókat tehetem fel. Kép
Na jó, akkor még felteszem a 4D-s felvételünket, amin ásít a kisfiam, nagyon szeretem ezt a képet. Kép

Kép

Kép
Vendég

Ilba,

a mi egyik ancink ilyen:
Ott középen az a csíkos izé...KépKép
És a neve L121. És ez tök komoly, valahonnan Brazíliából hozták be, és így számozással jelölik a fajtákat. Évekkel ezelőtt vettük kb10.000 Ft-ért. És ő a legdolgosabb mind közül.
Kép

Amúgy a többi ancink nem iylen szép sárga, mint Natasáé, hanem leginkább sötétbarna, és pettyes.
Na jó, ennyit a halakról.

És képzeljétek, Marcibaba most is akiságyban alszik ám!!!! Biztos Apa tiszteletére. Vagy nem tudom. Jajaj. Már nyikorog is...Néha az az érzésem, hogy olyan hangja van mint egy rossz vasajtónak....KépKépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Eszti,
én a 4. hónapban összepakoltam, aztán hetente átrendeztem a táskát.Kép

Ilba,
csak nem a férjed írt? Ha igen, akkor: KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Képzeljétek, épp nézegettük magunkat a tükörben Lívivel, mikor hazajött Apa. Először jól kiröhögött minket, hogy milyen "értelmesen" múlatjuk az időt, aztán meglátta, hogy ha ő is mögénk áll, pont olyanok vagyunk, mint a pánsíp. Annyira belelkesedett, hogy fotózzuk le, hogy még a kabiját sem vette le. A porszívócső belelóg, Lívi sem a kamerába néz, homályos is, úgyhogy jó sz@r lett a kép, de azért felteszem:

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Wolga,
nem olyan rég, olvasgatok inkább, aztán láttam, hogy vannak ismerősök. Kép

Natasa,
nagyon cuki a kis pocaklakó! Kép
És köszi a hal képeket, mostmár tudom mi az az Anci. KépKépKép Neked is Bubek! Kép

Bumpy,
Te most hová is jársz? A Vas utcába? A Húgom is odajár!
Az én dokinénim ismered? Szerinted milyen?

Eszti,
én kb. a 37. hét körül pakoltam össze, aztán mielőtt indultunk mégegyszer átpakoltam. Kép
Szép nagy pocód van és a baba is0cuki! Kép

Gabi,
most képzeld, DE! Már ő is olvasgat Benneteket, csak nélkülem nem tudja elküldeni a hozzászólást, mert nem tudja megjegyezni a jelszót (a munkahelyim használom, kicsit bonyolúlt). Kép
Szuper a pánsíp!!! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Megpróbáltam visszaolvasni de a férjem már követeli a gépet...

Volga
Igen iparművész vagyok... többnyire munka nélküli... Kép

Gabuska
Jó ez a kép!
De az a négy generációs gyönyörű! Már akartam írni csak elfelejtettem... a női lét négy állomása...

Eszti
Nagyon szép formás pocid van! ...és aranyos a pizsid! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Lehet, hogy a repülőzést most még mi jobban élvezzük, mint Beni ... KépKépKép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba!

Nem, a Kőbányai úton van a suli. Szentágothai János Egészségügyi. Kép

Gabuska!

Nagyon tetszik a kép! Kép

Puszi!
bumpy

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba
Milyen komoly arcocskája van a képen... annyira eltudom képzelni komoly felnőtt férfinak... Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba
Milyen komoly arcocskája van a képen... annyira eltudom képzelni komoly felnőtt férfinak... Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

jaj ez meg mi???

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Köszi az infót mindenkitől, de azért nem ciki megkérdezni a doktornőtől személyesen, mert nekem többen mondták, hogy mivel magánrendelésre járok így illik megkérdezni ,mert lehet később hasra esek.
Jövőhéten be kell jelentkeznem a 13.heti ultrahangra, érdemes már ezt is felvetetni kazettára, mert ezen még alig látszik valami,nem?
Tudja valaki, hogy mikor van ez a vizsgálat, bármint a reggeli órákban van az Istvánban, és mikorra érdemes odamenni?
zsooka

Zsooka!

Nézd, ez volt a 12. hetim:
Kép

Szóval vetesd fel!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ugye látszik a lényeg?KépKépKép

10 órától van az ultrahang, de a telefonban úgyis időpontot kapsz majd. Készülj fel rá, hogy lehet, hogy sokat kell majd várni.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok lányok!
Most csak futólag pillantok be ide,mert rengeteg reggeli tennivaló van!A sok hozzászólást meg csak nyugodt körülmények között lehet visszaolvasni.
Gabuska:
Jöttök akkor bababörzére?9-13 között lesz.
Nem kell,hogy nyitáskor ott legyünk,csak jó lenne találkozni!Már ha nincs más programotok..És ha jöttök,akkor mikortájt?

Kép

Kép
novum

Timi,
sajnos vendégek jönnek 10 körül. Az nem sajnos, hogy vendégek jönnek, hanem hogy nem tudunk menni a KMO-ba. Valószínűleg itt lesznek még 1 óra körül is. Kár érte, nem túl sűrűn van errefelé ilyesmi.Kép Azért puszi nektek!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Zsoka
Szerintem vetesd fel!!!! Nekünk a 14. heti UH volt a legszebb!!! Gyönyörűen látszott mindene a sísánc orrocskája, keze-lába, majdnem elolvadtunk! Kép Sajnos a gépből kifogyott a papír, így képünk sincs róla nemhogy video! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Látom, vicceskedett tegnap este a bnet. Nem mintha a Benifotóból sok lenne a három. Kép
Jó ez a repülős és jó erre jönni szombat reggel.

Szép hétvégét nektek.

Eszti
Vendég

Zsoka
... milyen vizsgálat?
Én késő este voltam a 14. héten UH-on...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jó reggelt!

Bocsi lányok a repülős sorozatért, nem tudom mi volt tegnap a bnettel.

Zsooka,
vetesd fel, nekünk a 10. heti UH van bekeretezve és kirakva! Élvezd, míg egyben látni a babát!!! Kép
Nekem a doktornő adott a genetikaikra időpontot, mindkettőn délelőtt voltam és a Lázár Gábor csinálta.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, MEGLEPÕ módon nekem is Lázár G. csinálta és nagyon jó fej volt. Õ mondta, hogy jó kis combikái vannak, meg hogy lány lesz. Felajánlotta a férjemnek, hogy elmondja, hogy kell fiút csinálni, erre ő peckesen közölte, hogy ő lányt szeretett volna, úgyhogy semmi pánik!

Mamacka,
12-15. héten csinálják a genetikai uh-t, Down-kór szűrés meg ilyenek.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba,
Benike már nincs egyben? Este szétszeditek, reggel meg összerakjátok?Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Csak gyorsan, futólag kaparok pár sort...

Bumpy,
köszi az infót a szülésznőről Kép Bízom az orvosomban, de azért mégis jobb mástól is hallani a dolgokat Kép A dokim egyébként dr. Bikkál Attila. Róla hallottál már?

Ilba, Connie
már nem idegesítem magam annyira a kilókon Kép Nem erről kell, hogy szóljon. Utána meg úgyis leadom. Ha törik, ha szakad KépKépKép

Zsooka,
mindenképp vetesd fel az UH-t!!! A kórházban 2.000 Ft-ba kerül a felvétel, ha kérsz, adnak képet is róla. Tök jó lesz utána nézegetni a videót, főleg, ha a többit is mindig felvetetitek, és utólag visszanézitek, akkor lehet majd igazán jóket derülni rajta, hogy mennyit nőtt, változott, fejlődött a törpicsek ennyi idő alatt Kép Ki ne hagyjátok! Én mindig szerdánként megyek UH-ra és az orvoshoz vizsgálatra, mert ő akkor ügyel az Istvánban. Úgyhogy mindig Mészáros dr. csinálja az UH-t, aki tündéri KépKép Mindent meg lehet tőle kérdezni, mindenre válaszol, diszkrét stb. Nekünk pl. a genetikai UH-n lehetett látni, hogy kisfiú lesz Kép A köv. UH-n nem kotyogta el, hanem azt kérdezte, hogy a múltkor láttuk-e, hogy mi lesz. Mondtam, hogy igen, és még mindig kisfiú-e Kép Erre ő a kurzorral körberajzolta a kis kukiját KépKép Mármint a babáét KépKépKépKépKépKép

Tegnap nekem is vacakolt a babanet Kép

Megvan az 4D UH stúdió, a Brendonba megyünk. A Mega Toys közelebb van, az árak ugyanazok, de az előbbi sokkal szimpibb, a telefonban is készségesebbek voltak. A Megás nőci úgy hadart, alig bírtam követni a mondókáját Kép

Jó 7végét mindenkinek!

Kép
mancs

Sziasztok!

Wolga,
Kép
Andris gyönyörű baba, olyan jó kis husi.Kép

Zsooka,
szerintem, ha a doki egy meghatározott összeget vár a szülésért, akkor úgyis közli már előre. Nem etikus ugyan, de legalább fair. Ha meg nem, akkor a feltett kérdésre is azt felelné, hogy rátok bízza. Esetleg lehet érdeklődni, mások mennyit adtak neki és megismeri-e még őket.Kép

Mancs,
a hízás miatt tényleg ne aggódj. Nekem is szólt a védőnőm, amikor a 6.hónapban 2 helyett galád módon 4 kilót mertem hízni. Mondtam neki, akkor mutassa meg, hol van az a borzalmas fölösleg rajtam. (Amúgy 50 kiló vagyok vasággyal és ehhez 170 cm.) Rubint Rékáról meg - aki gyakorlatilag fogyott a terhessége alatt és hamarabb megindíttatta a szülést, mert a végén még hízott volna 2 dekát - és az őt követőkről nem írom le mit gondolok.
Éljenek a boldog, mosolygós, kiegyensúlyozott, gömbölyű kismamik!!!KépKépKép

Bubek,
szerintem a kiságyhoz szoktatáshoz nincs egyedül üdvözítő módszer. Pillanatnyi lelemények vannak a babuci éppen adott igényeitől függően.
Marci cukorfalat a nyuszis rugijában!Kép

Gabuska, Ilba,
Livi és Beni igazán összeillő párost alkotnak. Olyan édesek mind a ketten!KépKépKép

Connie,
most elbizonytalanodtam a hozzátápival kapcsolatban. Nagyon nem szeretném, ha vége lenne a szopinak.Kép

Sajtine,
merre vagytok?Kép

Néhány friss kép rólunk:
szép az új játszószőnyegem?
Kép
így könyörgök anyunak, hogy vegyen fel végre
Kép
először a jobbot tömöm be, aztán jön majd a bal...
Kép

Jucus
jucus73

Jucus!
Mekkorát nőtt ez a lány! És milyen szépséges!KépKép
Látom, az előke nálatok is előlépett ruházati cikké!Kép
Elkezdtétek már a főziket? És emiatt tényleg abbamarad a szopi?
Mióta Lívi hasrafordul meg ugrabugrál egész nap, eszméletlen sokat bukik, ha tápszert kap. Főzi után meg semmit. Ma kezdjük el a napi 2 főzit, eddig csak ebédre kapott. Most ebédre spenót, uzsira alma-banán lesz.

Rubint Rékáról annyit, hogy az újszülött kisfiát 6 óránként szoptatta!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi,
nem értem ezt a szétszedős dolgot. Miért is? Kép

Jucus,
mekkora már Bogi!!! Kép Nagyon édes! És nagyon szép a játszószőnyeg is. Kép
A könyőrgős képfelirat meg szenzációs!!! Kép
Miért lehet, hogy vége van a szopinak? Lemaradtam róla.
Egyébként ma nekem is extra kevés tejcsim van, pihizek, nem fogok semmit csinálni és bevedeltem már idáig 2 liter folyadékot. Remélem minden ok lesz.

Livi,
neked tetszenek a vörös kisfiúk?
Képzeljétek Beni kezd vőröses szőke lenni. Hullik ki a régi haj, az új meg világos.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
az uh-val kapcsolatban írtad, hogy akkor még egyben van a baba. De azóta már rájöttem, hogy miért írtad. Hogy nagyobb korában már csak külön lehet látni a testrészeit. Ugye milyen lángész vagyok!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja és imádjuk a vörös fiúkat, főleg, hogy nekünk is van egy halvány árnyalat!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Tök jó, a vendégek babáznak én meg netezek. Ennyi erővel börzézni is mehettem volna Timivel.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Mi volt tegnap a Babanettel?
Nem engedett be. Kép

Mancs!

Bikkál doktor az a magas ősz hajú, ugye?
Ha Õ, akkor róla csak annyit tudok, hogy sokan szeretik, és sokan nem. Az okokat nem tudom. Nekem nem volt kapcsolatom vele, csak a "Jónapot kívánok doktorúr" és a "Kezét csókolom!" szinten. Nem tudom miért köszön így, mindenki más "szia, vagy Jónapot kívánok"-kal köszön, csak Õ így.

Jól vannak manókák?
Puszi!
bumpy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?