Új privát üzeneted érkezett!

Hahó!

Mai nap történései:
1. Adri délelőtt kapaszkodás nélkül megállt, kicsit nekidőlve a kanapénak
2. Egyedül felült végre, eddig mindig oldalt kitámasztotta magát, vagy állásból huppant csak le.
3. Vacsora előtt kétpofára gofrit evett, ő adagolta a saját szájába a falatokat és csomó teát ivott hozzá. Persz így csak 150g tápit vacsizott. Majd még le sem raktam az ágyába, röptében bekapta az ujját és aludt.
4. Feltartotta a mancsát, hogy nevetve, sőt röhögve pacsizzon a szomszéd lánnyal.

Bogacsi
Rakj föl képeket is, és ha tudod küldd el nekem emailben is légyszi.

Hát csajok ez az alvásdolog elég érdekes. Nemrég még én panaszkodtam, hogy nem alszik el, állandóan felébred Adri. Lekopogom mostanában semmi ilyen gondunk nincs aegyik nap du 13-17ig 4 órát aludt egyhuzamban és 21 körül fürdés, vacsi után is egyedül reggelig szuperül aludt. Mondjunk ez a rágcsi rongy dolog nagyon bejött. Az egyik sapiján is van egy csomó, ha napközben megtalálja, megfogja, magához szorítja a másik kezét meg elkezdi szopizni, mint amikor el szokott aludni.

Mi is benne vagyunk a februári szülinapi buliban, csak akkor még sajnos nem lehet kerti partyt csinálni, így nem szívesen invitállak titeket hozzánk, itt elég szűkösen lennénk. Tameszékra szavazok.

Babus
Tényleg nem fog ártani nektek egy kis kikapcsolódás=alvás. Jó lenne többször segítene neked apa így elvinni Kristófot, hogy alhass. Vidd át egy picit anyukádékhoz, vagy ányósékhoz néha. Pedig nemrég még Kristóf aludt a legjobban. A Mávban nem tanácsoltak semmit?

Rahel
Azt mondták a Minimanóban (ha még aktuális az ülés kérdés), hogy a Maxi Cosi alacsonyabb, de szélesebb, a Römer magasabb, de keskenyebb.



Jó éjt!
Cs
Kép
Kép

Csilla & Adri
flames
 
 


Sziasztok!!!
Bocsí de a héten nem biztos,hogy lesz sok ídöm benézni mert Apa a héten állás ínterjukra megy,én meg itt vagyok magányosan és mire este hazajön elmesél mindent addigra nincs kedvem ide ülni!!Közbe mi meg készülünk a szombati nagy baba zsúrra 14-en leszünk!!Én rendes tortát csínáltatok neki síma csokisat amibe benne lesz a születésí fotoja,majd berakom ide megmutatni a képet aztán meg majd a tortát is fotozzuk!!Marcípánt még nem rakunk rá mert ahogy őt ismerem az lenne az első amit megenne és azt nem szeretném!Undorodom tőle,utálom ezért ő se egyen!!KépKépKépKép
Na jó megyek mert mint hallom Apa már kifelé mászik a kádbol enyém a terep!!
Jó éjt mindenkinek!!
AndiKép
Vendég
 


Eveka
Te kinél szültél a Mávban? Leírtad vhova a szüléstörténeted? Rakj fel esküvői meg pocakos képet is. Ismerek Pilisvörösvárról egy családot, ott is most született baba, a mamát Manhertz Zitának hívják.

Cs

Csilla & Adri
flames
 
 

 
 

Flames
Eveka is annál a dokinál szült, mint akinél miKép


Majd még jövök, de Mr HűdenagyonzizivagyokmaKép nem hagy nyugtot nekem.


Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

Hú, milyen alvás-(ill. nem alvás-)történeteket írtatok! Kép Kép Kép Hát a mi Marcink is csak mostanában kezd jól aludni, de azért rossz alvó korában is ált. csak 2 éjjeli ébredés volt. De most én sem tudok 6 óránál többet aludni egyhuzamban, tegnap jó korán lefeküdtem, és hajnalban kipattant a szemem... Alig bírtam visszaaludni. De aztán reggel jól esett, hogy anyukám játszogatott Marcival, én meg még visszaaludhattam. Kép

Babus, mindenképp menjetek el kikapcsolódni! Vagy gyakrabban csinálj ilyeneket, hogy elzavarod a fiúkat, amíg te egy kicsit alszol!

Úgy látom, csak én lógok ki a MÁV-osok közül a K. doktor fan klubból! Kép

Tényleg jó lenne egy szülinapi babatali, mindenkit megünnepelnénk Kép, Tamesz, melyik nap lenne nektek jó? Szerintem most ti diktáljátok a feltételeket! Kép Mi még tartunk aztán Marcinak egy zsúrt a "haverokkal" meg egy családit is. Legalábbis olyan furcsának érezném, ha a dédi meg a nagyszülők ugyanabba a buliba jönnének, ahova a barátaink és gyerekeik. Ti hogy csináljátok? Andi, nálatok pl. család is lesz meg barátok is?

Szép estét!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Marci már jól van, most én vagyok taknyos, torokfájós, de majd csak elmúlik ez is egyszer!

Találkozó nekünk jó február 5-11-ig bármikor, 4-én lesz a családi összeröfi, utána egy hétig itthon maradok Marcival, tehát ráérünk!

Na most csak néhány kép, mert már ezer éve nem raktam fel:
"a fakockákat mindet ki kell borítani, minden nap 16X"
Kép
"a legjobb játék a kalapács, lehet vele zörögni, ütni, vágni, rágni, anyát nevelni....!"
Kép
"kicsit rendet kell csinálnom anya konyhájában, és a sütőt is be kell programoznom, mindent nekem kell csinálni???"
Kép
"húúúúú, mit találtam, csak anya meg ne lássa!"
Kép
"ajaj, lebuktam, futás a zsákmánnyal!!!"
Kép

Egyébként ma itt van apukám, eljutottam fodrászhoz is, délután a napsütésben gyalogosan kergettük Marcival a szomszéd macskákat, amiket először odaciccegtünk, majd ha közel jöttek Marci harcikiálltással elzavarta őket! Jó móka volt!Kép
Kellemes estét!
tamesz, bocsi túl sok lettem!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Hali

Eveka
A plisi ismerős Andinak szólt Kép Tényleg Nyithatunk egy Dr.K.I. klubbot Kép Visszaért a szülésre a szabijáról? Ha jártál már a magánrendelőjében és tudod a számát, címét, légyszíves küldd el nekem priviben. Köszi

Juc
Szerintem nekünk is külön lesz, családi anyuéknál, barátokkal nálunk.

Babus
Mi van a wiwvel?

Adri végre ma elérte a 8kg-t Hurrá!!! Egyedül itta/fogta a vacsi tápi adagot.

Csajok hol maradnak a torta receptek? Bogacsi igért vmi túrósat.

Légyszi írjátok meg, hol, mennyiért vettétek a bringákat, Adri szülinapjára azt kapna.

Tamesz
Én ezért nem szedtem ki még a kockákat a zacsiból, csak egy párat Kép nagyon cuki a menekülős kép Kép Hogy van apukád lába? Jó lenne Adri is így viselkedne anyósom macskáival.

Jó éjt!
Cs

Csilla & Adri
flames
 
 


Sziasztok,
en ma csinaltam probatortat, egyszeru, gyors, finom, egytojasos, szerintem elronthatatlan. 2pohar joghurt, 2pohar k.cukor, 2pohar liszt, 1 tojas, 1 sutopor. En 22 cm formaban csinaltam. Most mazsolat tettem bele, de kedden ami mar a jovo het, meggyet, v. barackot teszek bele. Tetejere csokimaz, tortadara.
Kicsi manom is eheti, igaz nem ludlab, de finom, mindenki jol jar.
Ti hogy keszultok a szuletesnapra?
JO ejt.
R.
rahel
 
 


Sziasztok!

Jó ötlet ez a szülinapi tali! Én csak attól tartok, hogy Marci még nagyon kilógna a sorból. Õ még csak 10 hónapos, egyedül (kapaszkodás nélkül) még nem tud állni, na és persze járni sem.

Tamesz!
Gyógyulj meg minél gyorsabban! Sajnos Marci már a kórhz előtt is ilyen rosszul aludt. Félek, hogy még sokáig nem fog ez változni. Erőtartalékaim pedig most kimerülőben vannak. Gyorsan fel kellene töltődni valahogyan Kép!
Marci nagyon édes a képeken! Hihetetlen kis csibész Kép!
Hol vettétek az építőjátékot Marcinak? Milyen típusú? És a kalapács?

Alvással kapcsolatban nekünk is adhatnátok valamilyen "tuti" tippet. A max. alvásidő 1,5 óra egyhuzamban. Kezdek nagyon fáradt lenni. Mostanában a reggelt várom, mert akkor legalább már nem ébreszt Marci a legmélyebb álmomból. Azt már próbáltam, hogy nem szoptatom meg éjfélig. Visszaalszik az ölemben, de így félóránként kel Kép. Hiába teszek be neki játékot a kiságyba, ha felébred, semmi nem érdekli. Feláll a kiságyban és addig reklamál, amíg ki nem veszem. Eddig egyik játékával sem sikerült elérni, hogy vele akarjon aludni. A sírnihagyást nem bírom. Õ túl kitartó ehhez. Más ötletem egyelőre nincs. Most már én is stresszelem magam éjjel, hogy minél gyorsabban visszaaludjak. Persze így nem megy Kép.

Flames!
Nem jártam magánrendelésen. Egyrészt akkoriban költözött, így félidőnél már nem hívta fel rá a figyelmem. másrészt azt hiszem, az valahol budán van, ahol parkolni sem lehet rendesen, ráadásul nekem nagyon messze lenne. A szüléstörténet nem túl érdekes. Programozott császár volt, mert Marci farfekvéses volt, ráadásul a lába volt lent. Visszaért a szülésre, de csak az utolsó pillanatban szólt, hogy elmegy. 3 hétre. Ez nem esett túl jól, de már nem "haragszom". Legközelebb is hozzá mennék.

Tudtok olyan tortareceptet is, amihez nem kell sem tejtermák (max. Liga margarin), sem tojás? Marci tejallergiás, így egyelőre tojást sem kaphat, nehogy arra is allergás legyen. A glutént is csak ma kezdtem adagolni Neki.

Jó éjt Nektek! Vigyázzatok a Gyerkőcökre, mert nagyon sok picurnak van most hörghurutja egy kis tüdőgyulladással kombinálva. Remélem ez mindannyiunkat elkerül!

Eveka és Marci, aki ma 10 hónapos!!!

(Emlékeztek, amikor még úgy írtuk alá, hogy a nevünk mellett feltüntettük, hogy hány hetes és napos terhesek vegyunk? Most pedig már a szülinapokra készülődünk Kép Kép Kép???)

Kép
eveka
 
 


Flames!
Adri nagyon édes és nagyon ügyes!

Andi!
Jó ötlet ez a születéskori fotó! Negyon kis édes rajta a Picur!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Sziasztok!!
Flames!!
Hát sajna itt Vörösváron Manhertzböl annyí van mint égen a csíllag,lehet,hogy látásbol ismerem!PL.A nagymamám is Manhertz!!KépKépKép
Juc!
Nálunk csak a család jön,nagymamák,dédik,keresztszülők,papák,öcsém Gábor növéréjék!!Szigoruan család!!Ez is sok lesz itt a lakásba,nyáron szoktunk nagy garden partykat rendezni,tudod müanyag tányér,müa.pohár ilyesmi grillezünk és reggelig táncolunk,ilyet a lakásba nem szeretnék utoljára pont egy éve volt Míron pisiltetöjén,elötte meg az én 30 évesemen!!Míronnal se tudnék mit kezdeni ő csak itt a megszokott kis ágyacskájába hajlando aludni,a haverokat meg álltalába nem lehet lerázni reggelig és akkor jo ha akkor sikerül ugyanis volt már,hogy itt aludtak szerte-széjjel!!Pl.pisiltetön,de azt hála nem láttam csak képeken!!Na meg amit anyu mesélt,hogy utána 2 napig takaritottak anyosommal!!
Hát ennyí fért bele mert leragad a szemem!!
Jó éjt mindenkinek!!
ANDI
Vendég
 


El is felejtettem: Marcinak kibújt a 7. foga Kép!

Flames!
Pocakos képet teszek fel. Esküvőit nem tudok, mert nincs beszkenelve Kép.


Kép

Kép

Na, most már ténylegjó éjt Kép!

Kép
eveka
 
 


Jóestét!

Eveka!
Nagyon jók a képek! Igen, hihetetlen, hogy már 1 évesek a törpék, most este beszélgettük apuval, hogy tavaly még tele várakozással töltöttem ezt az utolsó hónapot, és mindenki hogy megkönnyebbült, amikor megszületett Marci és milyen pinduri volt, most pedig egy akaratos önálló emberke! Én már azért várom, hogy lassan újra heteket és napokat írhassak!Kép

Flames,
bicajt mi Bécs alatt vettük a játékboltban 45 Euro volt, ugyanez a brendonban 25 ezer körül volt novemberben. Kocka is onnan van, a kalapács egy fa szerszámkészletből van, ami a Baross utcai fajátékosból számrazik, holnap ha lesz időnk benézünk apuval valami szülinapi játékért.
Köszi kérdésed, apu jobban van, már terhelheti a lábát, azért ma MArci szerintem lefárasztotta, amíg kettesben voltak!Kép
Egyébként mi a gond a mcsakákkal?Kép
Nem is tudom mondtam-e, de ahogy MArcinak kijött a foga és elindult, a szopit sajnos befejezte dec. 22-én, ez egy emlékezetes nap volt, viszont így nem kellett erőszakkal elválasztanom, őfelsége megoldotta!
Jók a keretezett képek, Marcinak is van olyan zsiráfos törcsije, nagyot kacagott amikor megmutattam a képeteket, le akarta szedni Adri fejéről!

Ráhel,
jól hangzik a törta, lehet, hogy kipróbálom, bár elvileg a sógornőm akar sütni Marcinak, de 1 torta annyi embernek úgysem elég!

Kérdés: hogyan lehet egy rohanó gyereket lefotózni? Ahogy meglátja a gépet, rohan felém én meg képtelen vagyok lefotózni!

Egyedül ivás/evés: Marci nem hajlandó felemelni az üvegeket, inkább rábukik, de persze úgy nem jön semmi, viszont megtanult inni az aventes puhacsőrös itatóból, ennek örülök, mert nem szeretnék hézagot a fogai közé, úgyhogy a tea és gyümilé mostantól abból fogy!

Na még dolgozom, a fiúkat már elaltattam! Szép álmokat, már ha valaki még ilyenkor olvas!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jó reggelt!

Tamesz, Eveka, jók a képek! Kép

Eveka, ne aggódj amiatt, hogy Marcid kilóg a sorból, az én Marcim sincs még 11 hónapos, mostanában kezdett egyedül állni, járni sem jár még. Gyertek nyugodtan a talira, nem tapossa el senki... Kép (Legfeljebb Adri leordítja a haját Kép Kép Kép , nem, már nem is olyan kiabálós)

Andi, én a Marci haverjaira gondoltam, nem az enyéimre... Kép Szóval eleve csak azokat a barátainkat hívjuk meg, akiknek kisgyerekeik vannak, és így tuti, hogy hazamennek 7-8 között... Kép Egyébként mi az a pisiltető? Kép Születéskori buli?

Tamesz, rohanó gyereket videózni kell... Kép Na jó, nem vicceskedek itt, én sem tudom rendesen lefotózni Marcit, meg mást sem, a talin is egy csomó olyan képet csináltam, amin mindenki elfordult...

Szülinapi tali papás vagy anélküli lesz? Ja, tényleg, Flames, Babus, mit szóltak az apucik a babákhoz-mamákhoz? Jönnek máskor is vagy elegük lett belőlünk? Kép

Sziasztok!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Kedves Eveka,
torta....valamelyik KIsmama ujsagban volt recept, tej és tojásmentes, ha jol emlekszem.
Zabpehelylisztet is lehet hasznalni.
En joghurtosat csinalok, mert azt mar kostoltuk. Tojassargajat is kapott, mivel mar egy eves, egy tortaba egy teljes tojas. Nalunk egyelore nincs, nem volt allergia.
Rahel
rahel
 
 


Sziasztok,

Én úgy gondoltam gyümölcstortát sütök majd a szülinapra, azon vacilálok, hogy túrókrémmel készítsem-e vagy a recept szerinti pundingkrémmel. Talán a túró az jobb lenne. A rahel receptje sem rossz.

Eveka,
Sajnos alvással kapcsolatosan nem tudok tanácsot adni, most legalábbis Ákos is nagyon rosszul alszik. Igaz voltak időszakok, mikor este fél 9től egészen reggel 4ig aludt, egyet kajált, majd tovább aludt 9ig. De ki tudja, lesz-e még ilyen.

Juc,
Ezzel a wiw-el a világon bárhol megtalálhatók személyek, vagy csak Magyarország területén. Kaphatnék én is meghívót légyszi?

Jó éjt!

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Hali!

Eveka
Naná, hogy gyertek majd a köv. talira. Adri sem tud még egyedül állni, járni pláne, kis részeges remegő lábú Kép Én is már várom a köv. pocaklakót.

Tamesz
Hogy álltok a köv. projekttel?Kép Adri sem szopizik már Kép Akkor Marci lassan pohárból iszik. Február elején "randizom" anyósoddal. Adri is egyedül 160g tápit evett, a maradék 60ghoz én tartottam az üveget.

Juc
Szerintem apa rosszabbra számított, Szonja meghódította a szívét, lehet legközelebb is marad.

Nyuszko
Én most megingottam gyümölcstorta ügyben. Nem biztos, hogy ehetnek zselét. Szerintetek?
Wiw: Szerintem vannak külföldiek is, akit meghívtak. Sokaknak vannak külföldi barátaik. Kanada, USA, egyéb EU országok stb, biztos sok erdélyi is.

Ezt találtam szülinapi ajándéknak: 7500.-
http://www.babaholmiolcson.hu
őszintén nagyon gagyi?
Kép

apuék lehet vesznek még egy autósülést, ha bárhova vinni kéne Adrit (pl elvisznek a Corába vásárolni) Jó lesz arra egy olcsóbb 9-36kg is.

Jó éjt!
Cs

Csilla & Adri
flames
 
 


A lényeg lemaradt:

Babus
Most olvastam egy életmódmagazinban: Lehet gyógyszertárban kapni macskagyökér és komló drazsét (Cirkulin márka)krónikus álmatlanságra, azoknak, akik idegeskedés, nyugtalanság miatt nem alszanak, de hatást csak 4 hetes terápia után lehet érezni. Elküldöm a cikket emailen.

CS

Csilla & Adri
flames
 
 


Jóestét!

Flames,
szerintem aranyos a bicaj és van teteje lehet napon is használni, van lábtartója, a miénknek nincs, így Marci a zokniját a keréken "fényesíti" és rendkívül jól fel tud töltődni elektromossággal, ma reggel is égnek állt tőle a haja!

Torta,
nem én csinálom, a sógornőm fogja, ma megint kérte, hogy de ő szeretné mindenképpen, hát legyen!Kép

Na találkozó mikor legyen? apákkal? hétköznap? hétvégén? vagyis a hétvége az vagy 5-e vasárnap vagy 11-e szombat, mert utána megyünk vissza! Legalább is nekünk!

Kibújt a 4. fogacska egyik sarka ma reggelre, pedig azt hittem, kicsit lassítunk, de nem, és iszonyúan harap a gyerek, tegnap este apu orrát is rendesen megcsócsálta!Kép Nálatok is ez van, vagy volt? nekem ez még újdonság!

Flames,
még nincs következő, nem kell izgulni, majd jelzem ha lesz, de lassan nekilátunk, apa is nagyon szeretné!Kép

Eveka,
a léyneg a találkozóban, hogy összeeresztjük a gyerkőcöket és mi is dumcsizunk, nem az, hogy ki mit tud, úgyis együtt fognak rámolni, és úgyis mindenkinek ugyanaz a játék kell majd egyszerre!Kép Szóval hajrá, mi szívesen látunk Mindenkit!

Már csak holnap megyek dolgozgatni, és most fejeztem be egy nagy adatbázisocskát, hát már folyik a szemem, azt hiszem, most nem akarok egy darabig excellt nézegetni!

Remélem Mindenki nyugiban alszik, megyek én is, szép napot holnapra!
tamesz

NA kaptok egy lépcsőn mászós képet, éppen fürdeni rohan a gyerek az emeletre!
Kép
Ez pedig a mai kedvencem, rohan felém a fényképezőgép miatt, nehogy beleférjen a képbe, mert még anya boldog lenne!Kép
Kép
Eldugultam, bocsika!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jó reggelt,

Felteszek én is pár képet, még az este akartam, de annyira szarul ment a net, hogy inkább lemondtam róla.
Kép
Kép
Kép
Kép

Mindjárt megyünk szurira, már előre idegeskedek, mert Ákos mindig be szokott lázasodni.

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Nyuszkó!
Nagyon jók a képek, látom a bicaj Nálatok is kedve játék lett! Milyen szurit kaptok, ha meg lehet kérdezni?
Tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


SziasztokKép

Nagyon jók a babaképekKép
Tamesz Marcijának lopakodó képe pedig különösen tetszettKép

Wiw-re még mindig nem futotta időmből.

Flames
Szerintem egyáltalán nem gagyi a bicaj, mi is hasonlót szeretnénk a szülinapjára.
A cikket pedig várom és kösziKép, valószínűleg kipróbálom majdKép, még ha 4 hetet kell is rá várni.
Egyébként szintén borzalmas éjszakánk volt.
Hajnalban Kristóf másfél órán át üvöltött, kivételesen még az apja is felkelt hozzá, de 10 perc után elvesztette a türelmét, így én folytattam.
Reménytelen nem-alvó a gyerekKép
De ezt az 1 napot még kihúzom valahogy, és holnap délben utazunk Hajdúszoboszlóra, most már 1000%, megvannak a papírok is, semmi és senki nem tarthat visszaKép
Húúúúúúú, de jó lesz!!!! Kép
Este nem kell majd fürdetnünk, tápit csinálni, etetni, ringatni, éjszaka felkelni hozzá, nézni, hogy be van-e kapcsolva a légzésfigyelő, stb.,stb.
Helyette majd pancsizunk a kültéri termálfürdőben, kint tombolnak a mínuszok, mi meg nyakig belebújunk a 38fokos vízbe, utána szaunázunk egyet, pezsgőfürdőzuünk, elmegyünk sétálni egyet, TV-zünk és alszunk, másnap déligNem kell főzni, mosogatni, pelenkázni. Úúúúgy várom már, mintha legalább 2 hétre mennénk a Maldív szigetekreKép
Én még az életben nem vágytam így kikapcsolódásra, mint mostKép

Most sajna megint mennem kell, t5ombol a srác.

Babus


Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

Babus, jó pihenést!!! Tényleg megérdemelsz most már egy kis kikapcsolódást! Kép

Nyuszko, Tamesz, helyesek a fiúk!

Nyuszko, küldök majd egy wiw-meghívót, csak írd meg az email-címedet! Vagy tedd be a profilodba!

Tali: most a férjem is szeretne (? vagy inkább hajlandó?) jönni, biztos szeretne ő is bevágódni Szonjánál... Kép Szóval nekünk a hétvége is jó, de ha a többieknek hétköznap, abban is benne vagyok.

Kistesó-projekt nálunk még nem indul, én még bizonytalankodom... De szerintem kb. jövő ilyenkor próbálkozunk. Többiek? Már mind idén tervezitek a pocakosodást?

Sziasztok!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!!
Meg vagyunk még mi is,csak uszunk a programokba,most is mindjárt megyünk a barátnömhöz akivel egy nap,egy korházba,egy orvosnál szültünk!!Csak ő 5 orával elöbb,mint én!!Kép Ma tudtuk csak összehozni a közös szülinapi bulit,mert ők pénteken tartják a családdal,mi meg szombaton!Vasárnap meg Kíra megy házibuliba!!Berakom majd a képet ahol ketten fekszenek a korházi ágyon miután Míron is megszületett!A bal oldali Miron!!
Kijött két rágo fogunk,de mindkettönél csak a csücske!Nem volt könnyű szülés,sokkal rosszabb mint amikor az elsők jönnek,ugyhogy én is éjszakázom egy kicsít ugy hajnali 3-4.-ig volt ma ís fenn!!
Babus engem nem viszel??Rám is férne egy kis kikapcsolodás!!
Flames!!
Nekem is tetszik a bicaj,nem gagyí!
Én nem vettem neki semmit,mert nincs őkletem föleg igy karácsony után!!Külőnben is butorozzuk tovább a szobáját!!Torta lesz meg talán egy kis ajándék!!
Most megyek mert még ajándékot kell csomagolnom!!
Szép napot mindenkinek!!

A beigért kép!!Kép
Vendég
 


Andi!
Nekme nem látszanak a képek sajna! Várjuk a szülinapi beszámolót!

Juc!
Lehet apás találkozó is, legfeljebb veszünk egy karton alkoholmentes sört is, mert gondolom ők vezetnek?Kép

Babus,
nagyon kellemes pihenést Nektek, rád fér, érezd jól magad, gyűjtsél sok-sok energiát!

Na megyek haza, mindent lerendeztem!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok,

Tamesz,
Most nézem éppen a Partedlin, hogy nálatok nem adnak egy éves korban oltást. Nálunk 2, 4, 6 majd 12 hónaposan vannak a szurik (persze ez után is lesz). Ez a 12 hónapos a DTP.

Juc,
A profilomban megvan az email címem.

Kistesó projekt:
Mi úgy terveztük eredetileg, hogy mikor Ákos betölti az egy évet, jöhet az újabb pocaklakó, de most átgondoltuk a dolgokat és úgy döntöttünk, hogy megvárjuk, míg Ákos rendesen alszik. Remélem hamarosan bekövetkezik, mert nem szeretnék másfél évnél nagyobb különbséget a két gyerek között.

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Halihó!

Nyuszko, én nem találom az email-címedet a profilodban... Kép

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Tamesz!
Köszi az invitátálást a talira! Nekünk a 11-e biztosan nem jó, mert azon a hétvégén vendégeink lesznek. Az 5-e egyelőre jó. Énn azt szeretném, ha Apa is jönne, de Õ még nem döntötte el.

Babus!
Jó pihenést Nektek! Egy kicsit irigykedem az előtted álló sok-sok alvás miatt Kép!

Képzeljétek, megöregedtem. ma vagyok 29 éves Kép!
A következő szülinap már 3-sal fog kezdődni.

Eveka

Kép
eveka
 
 


Sziasztok,

Eveka,
Boldog Szülinapot kívánunk!!!

Babus,
Jó pihenést! Biztosan szuper lesz. Mi nyárra tervezünk kirándulást, de már alig várom.

Juc,
Vajon nem töltöttem volna jól ki a profilomat?! Mindegy, akkor megírom itt: csenteri_erika@yahoo.com

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Hali!

Eveka, boldog szülinapot!!!

Kép

Egyébként ne aggódj, itt már többünknek 3-sal kezdődik a szülinapja... Kép

Nyuszko, köszi a címet, majd küldöm a meghívót, egyelőre valamiért nem működik. Kép

Szép napot! Ott is esett a hó? Itt csupa fehér minden!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Eveka,
nagyon boldog szülinapot, ne aggódj, a korod miatt, egyszer mindenki eléri a 3x-et, és túl lehet élni! Nekem a férjem és a haverok egy meglapi partit csaptak, hát rendesen meglepődtem, de nagoyn jó volt!!!

Juc,
itt nincs hó!Kép sajna!

Reggel voltunk a szemészeten, nagyon rendesek voltak, időpontra mentünk és pontosak voltak, nagyon alaposan megnézte a dokinéni, mindent csinlt amit kért, és egy év múlva mehetünk konrtollra.
A védőnőt is lerendeztük, hát hízni nem hízott a csemete, vsz. a sok fogzós "fosi" meg a taknyos "nem evés" miatt, de azt modnták nem gond, már 77-78 cm, bemutatta hogyan sétál, dumál, de mág mindig nem látom túl sok értelmét ennek a havi kötelező megjelenésnek!

Mennem kell, kaja van!
szép napot!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a jókívánságokat Kép! Marci éjszaka megint óránként kelt, pedig már a mi ágyunkban aludt Kép Kép. Most viszont aludt 2 órát Kép. Azt hiszem ez volt az ajándékom Tőle Kép!

Tamesz!
Marci igazi kis óriás! Az én Marcim hízni hízik (most 9700 g, úgy hogy a kórházban fogyott fél kg-ot, amióta hazajöttünk, pedig hízott 20 dkg-ot), viszont egy ideje nem igazán nő. Szerintem az elmúlt két hónapban egy cm-t sem nő. Most kb. 70 cm (55 cm-rel született). Egy kicsit aggódom emiatt, mert van a szűk családi körben egy kisfiú, akinél ugyanekkor kezdődött az, hogy nem nő és most injekciókkal kell pótolni a növekedési hormont, egészen 16 éves koráig Kép. Azért még nagyon-nagyon nem izgulok, csak már bújkál bennem egy kis félelem-féle...
Egyelőre próbálom elhessegetni.

Babus már biztosan pancsikol Kép.

Felteszek egy kedvenc sorozatot Marciról. Már régebben készült (XII. 12-én), de szerintem nagyon édes rajta Huncutka:

Kép

Kép

Kép

Eveka

Kép
eveka
 
 


Az iwiw-en már legalább egy hete nem működik a meghívó küldés. Gondolom bővíteni kellene a kapacitásukat.

Eveka

Kép
eveka
 
 


Eveka,
nagyon édes a sorozat, nálunk miután ezt kipróbáltuk ki kellett dobni a kosarat, azóta fém szennyestartónk van, és annak a tetején dobol Marci, amíg zuhanyozok!Kép
Mövekedés: Marci is csak 1-1 cm nőtt havonta, de a "babaszoba" mércéjében koráhou képest őt túl nagynak mutatja a grafikon, szóval a fene tudja milyen érték a jó! A súlyán meg most nem izgatom magam, mert előző hónapban 70 dkg-t hízott, most meg semmit, biztosan akkor feltankolt a gyalogláshoz?Kép

Képzeljétek délben annyira fáradtak voltunk, hogy én lefeküdtem a szőnyegre a földre, ő mellettem játszott, majd bealudtunk mind a ketten, szép kis család!

Juc,
kérjük a havat, mert fáj a fejem, és nyomott vagyok, szóval érkezik, csak mikor, kicsit fújjál a hófelhőkön lécci!

Babusnak már tényleg jó lehet, fincsi pancsi, remélem kipihenik magukat végre!
Na megyek valamit kéne apának főznöm vacsira, mert ma jön haza, hurrrrrrááááááááááá!

tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!!
Eveka!!
Én is kívánok neked BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Tudom,hogy ez sovány vígasz de én február 14-én már 32 leszek!!Bizony én is néha elgondolkodom,hogy elszállt felettem az idő!!De azért nem vészes,a lényeg hogy ne érezd magad annyínak,ja és persze ne néz ki annyínak!!Márpedig te nem nézel ki annyínak!!De én már büszkélkedhetek egy 6 éves csajszival is,aki szeptemberbe kezdi a sulit!!Ugyhogy huzzatok bele lányok!!
Párommal pont tegnap beszéltük,hogy ha 3 gyerekünk lenne anyagilag elég jól járnánk!!Elég szép kis summát vesznek fel azok havonta!!Ezt tegnap a barátosném is megerősitette,ugyanis neki is 3 van!!Na de azért én nem fogok szülni,elvégre nem azért szül az ember,hogy az állam eltartsa!!Csak sajna ezzel iszonyú sokan nincsenek tisztába,és a nyomorba szülnek 5,6,7 8 gyereket!!Elégé elitélem öket!!Mi elterveztük hogy kettő lesz,ugy ís épitkeztünk,hogy én ha az állam fejre áll akkor se lesz több!!
Hacsak nem válunk el KépKépKépÉs az uj pasí szeretne sajátott,de ahoz nagyon jó pasínak kell lennie!!Kép
Na ennyí,majd rakok be képet a tegnapi szülinapozásrol!!Na meg persze a holnapirol is!!Megprobálom mégegyszer a tegnapi képet nem tudom miért nem látni!KépKép
Remélem sikerült!!!
EVEKÁNAK:
KépNeked sütöttemKép
Vendég
 


Hahó!

Csak gyorsan: Andi, én is február 14-én leszek 32 éves!!! Kép Kép Kép Ez jó! Ezek szerint ikrek vagyunk??? Kép

sziasztok!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Jó reggelt!

Most látom, hogy a táblázatban nem javítottam ki Miron szülinapját, szóval nem 15-én, hanem ma, 14-én 1 éves!!! Úgyhogy jöhetnek a jókívánságok! Kezdem is Kép:

Nagyon boldog szülinapot a legidősebb topikbabának!!!!

Kép

Jó bulizást! Beszámolót kérünk! Kép

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Bocsi, Andi, a bénázásért Kép, mail ment!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok,

Sok Boldog Szülinapot Mironnak és a két szülinapos anyukának is!

Remélem jól buliztok!

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Köszi mindenkinek!!!!KépKép
Vendég
 


Andi!
Köszönö a "sütit"!
Boldog szülinapot Mironnak!!! De jó, hogy neked már van egy nagylányod is! Én sem gondolnék a koromra, ha már a harmadikat tervezném /én már tervezem, Apa még a másodikat is félveKép/.

Képzeljétek, megoldódott a nagyon gyakori ébredések rejtélye. Bárányhimlős Kép. Remélem mást nem hoztunk haza a kórházból. Most egy kicsit aggódom, mert volt bent egy meningitises gyerek is. Remélem azt nem kapta el. Annak 15 nap a max. lappangási ideje. Ez szerdán telik le.
A bárányhimlőből egyelőre semmit nem érzékel. Kiütések vannak a hasán, a hátán, a hajas fejbőrén és a nyakán. Egyelőre nem viszket és nem is lázas. Hétfőn visszük orvoshoz. Az ügyelet szerint várhatunk vele. Remélem erre az évre letudja a betegeskedést Kép!
Most még abban bízom, hogy hátha az arcán nem lesz, gyors lefolyású lesz az egész és így letudja egy életre. Azt tudom, hogy 15 év körül már komolyabb szövődmények is lehetnek. Remélem csecsemőkorban nem. Erről a korosztályról nem találtam semmit. Ez van Kép.
Kicsit félek attól, hogy mi lesz, ha viszketni kezd ez a sok hólyagocska...

Eveka

Kép
eveka
 
 


Mi is kívánunk nagyon sok boldog Születésnapot Mironnak, beszálmolót várjuk képekkel!

Mi nagyban pakolunk, MArci is segit, amit én be, azt ő kipakolja!Kép Valami változást érez már, kicsit meg van kergülve!

Netünk otthon még nem lesz, de majd apát kérem, hogy töltse le nekem az odalt és én meg majd írok, csak kicsit nem leszek naprakész, bocsika előre is!
Kellemes hétvégét!
Puszi mindenkinek!
tamesz és csapata

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Hú Eveka!
nem semmi, jó kis állapotok vannak a kórházakban, bemész egy betegséggel és 15-tel távozol?Kép Remélem tényleg gyorsan elmúlik és nem fog tombolni rajta, engem anno nagyon megviselt, először az öcsém kapt el az oviban, ő vele otthon volt anyu két hétig, majd ahogy ő visszament, kitört rajtam is, de annyira, hogy 3 hét és rövidhaj lett belőle, mert mindenhol kijött, én pedig lemaradtam néhány betű megtanulásáról az elsőben! Lehet, hogy emiatt gépelek annyi hülyeséget?Kép
Jelentem pakolás kész, hogy befér-e minden a kocsiba az még kérdés, metr hát három doboz játék is megy, meg babakocsi, meg ruhák, meg kaják, szóval elég sok sz@rt összeraktam!

Babus,
remélem jót pancsolsz éppen és kipihened magad előre a következő néhány hónapra!
Jóéjt!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jó estét!

Tamesz, jó utat nektek, vigyázzatok magatokra!!! És remélem, hamar berendezkedtek odakint! És írjál gyakran!!! És gyertek gyakran haza!!! Kép

Eveka, sajnálom szegény Marcit. Kép Mielőbbi gyógyulást neki! Az meg tényleg elszomorító, milyen állapotok lehetnek a kórházban... Kép A viszketésre biztos kaptatok vmi kenőcsöt. Vagy azt ilyen kicsi korban még nem lehet?

Andi, hogy sikerült a buli?

Többiek, merre jártok? MIndenki Hajdúszoboszlóra ment??? Kép

Mi hazajöttünk Győrből, újra itthon vagyunk. Kép

Ja, Nyuszko, köszönöm a jókívánságokat, bár a két szülinapos anyukának csak február 14-én lesz a szülinapja! Kép

Jó éjt!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Jó estét!

Tamesz, jó utat nektek, vigyázzatok magatokra!!! És remélem, hamar berendezkedtek odakint! És írjál gyakran!!! És gyertek gyakran haza!!! Kép

Eveka, sajnálom szegény Marcit. Kép Mielőbbi gyógyulást neki! Az meg tényleg elszomorító, milyen állapotok lehetnek a kórházban... Kép A viszketésre biztos kaptatok vmi kenőcsöt. Vagy azt ilyen kicsi korban még nem lehet?

Andi, hogy sikerült a buli?

Többiek, merre jártok? MIndenki Hajdúszoboszlóra ment??? Kép

Mi hazajöttünk Győrből, újra itthon vagyunk. Kép

Ja, Nyuszko, köszönöm a jókívánságokat, bár a két szülinapos anyukának csak február 14-én lesz a szülinapja! Kép

Jó éjt!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Bocsi a duplázásért, kárpótlásul itt egy tábla Kép :

<pre>
Anyuka neve Anyuka kora Baba neve Szülés ideje Születéskori méretek 6 hónapos méretek Kórház neve Baba kora
Andi 32 Miron 2005. 01. 14. 3200g ? ? Szt.Rókus 1 éves és 0 hetes
Bogacsi 30 Szonja 2005. 01. 16. 3860g 56cm 7590g 68cm Szt.István 11 hónapos és 4 hetes
Bettimama 23 Dorka 2005. 01. 17. 3300g 53cm ? Nyírő 11 hónapos és 3 hetes
Rahel 26 Peti 2005. 01. 17. 3200g 54cm 8040g Kaposvár 11 hónapos és 3 hetes
Babus2005 26 Kristóf 2005. 01. 27. 2700g 52cm 7960g 66cm MÁV 11 hónapos és 2 hetes
Nyuszko 29 Ákos 2005. 01. 28. 3550g 55cm 8250g 70cm Marosvásárhely Megyei Kórház 11 hónapos és 2 hetes
Tamesz 33 Marcell 2005. 02. 08. 3450g 53cm 7600g 68cm Kistarcsai Kh. 11 hónapos és 0 hetes
Flames 28 Adri 2005. 02. 10. 2700g 51cm 7080g 65cm MÁV 11 hónapos és 0 hetes
Juc14 31 Marci 2005. 02. 18. 3400g 60cm 7980g 71cm MÁV 10 hónapos és 3 hetes
Fanka 27 Panni 2005. 03. 06. 3400g 56cm ? Szt.Imre 10 hónapos és 1 hetes
Eveka 28 Marcell 2005. 03. 10. 3480g 55cm 8550g 67cm MÁV 10 hónapos és 0 hetes
Mukika 28 Aliz 2005. 04. 06. 2260g 44cm 6700g 64cm Szeged Női Klinika 9 hónapos és 1 hetes </pre>


Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Hali!

Mironnak nagyon boldog szülinapot!!!!!! KépKép

Végre idejutottam a géphez.
Adri 1/2 22 körül aludt végre el, el kellett altatni, remélem ez a köv. fogsorozat jele.
Nagyon köszi a bicaj hozzászólásokat, meggyőztetek, ez lesz a szülinapi ajándék. Ha bárhol láttok karfás baby szánkót, légyszi szóljatok, mert még mindig nem talátam a környéken sehol, lehet jön a hó és megint lemaradunk a szánkózásról.
Találkozó nekünk bármelyik nap jó, ha lehet, inkább ne szombat délelőtt az uszi miatt, de nem gáz, ha kimarad.
A képek megint nagyon jól sikerültek. Eveka Marci a kosárban sorozata főleg Kép

Tamesz
Hát nálunk apa álláspontja szerint még várjunk a köv. babyvel, épp győzködöm. Azon aggódik, mi lesz az ő Adrikájával, nem jut rá majd annyi ideje, fél, hogy elhanyagoljuk, nem tudja majd ugyanígy ennyire szeretni az öcsit/hugit.

Babus
Remélem nagyon jót pihentek, aztán "vigyázni", lehet összehozzátok a nagy nyugiban Kristóf2-tKép

Juc
Tényleg nem működik a wiw meghívó Kép

Eveka
Utólag is boldog szülinapot! Marcinak gyors gyógyulást, remélem tényleg nem lesz különösebb viszketős, lázas tünet és így hamar túlesik ezen, nem ovis, kisiskolás korában. Rajtam mai napig látszanak a kivakart hegek.

Tamesz
Jó utat! Írj gyakran!! A fényképezőgépet itthon ne hagyd! Kép

Hogy elrohant ez az év, sorra jönnek a szülinapok Kép

Cs

Csilla & Adri
flames
 
 


Sziasztok,

Juc, Andi,
Február 14...Upsz, ezt jól elbénáztam, mostanában elég elszállt vagyok :D. Na de így legalább 2x tudok majd kívánni nektek boldog szülinapot :D.

Tamesz,
Jó utat! Remélem sikerül majd hamar berázódni az új környezetbe. Írd meg aztán, hogyan reagált Marci a sok újdonságra.

Eveka,
Jó gyógyulást! Hátha könnyebb lefolyása lesz a betegségnek ilyen kiskorban.

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Sziasztok!!
Köszönjük a köszöntéseket!!
Tamesz!
Mi is jó utat kivánunk és vigyázzatok magatokra!!
Eveka!!
Nem semmi bárányhimlö csecsemőkorban még nem is hallotam,vigyázzatok nagyon!!Egyébként pénteken hivott a gyerekorvosunk,hogy akarom e Miront bárányhimlő ellen beoltani mert 28-án megyünk hozzá és akkor szivesen beoltja ha akarom,csak meg kell venni az oltoanyagot!!Azt hiszem nem akarom,Kíra ís volt bárányhimlös és tul éltük!!Agyhártyagyulladás ellen viszont beoltatom,mert azt Kíra ís megkapta!!
Itt van pár kép tegnaprol,nem lettek tul jók mert szarakodik a gépünk és egy csomonál piros szemek lettek,nem tudtuk beállitani!!
Egyébként nagyon élvezte a pörgést!!

Itt a torta még egészbe!!
Kép

Ítt már tüzijáték vége de igy bámulta végig!!
Kép

Így ísmerkedtünk első tortánkal!!
Kép

Itt anya kissé hülye fejet vág pedig nem is ittam!!
Kép

igy kidöltünk a buli után!!

Kép

Hát ennyí,ha sogonőméknek sikerült egy pár darab jobban akkor azt még felrakom!!
Most rohanok mert Kírát visszük bulira!!
Juc teso !!
Kideritetted már hogy ikrek vagyunk e????Kép
ANdi
Vendég
 


Sziasztok!

Most csak nagyon röviden tudok jönni.

Andi!
Miron így utólag is nagyon boldog születésnapot kívánunk! Kép

Eveka!
Neked is - igaz utólag, de - nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Este jövök, teszek fel képeket is, mert mi is most ünnepeltük a család egyik felével Szonja születésnapját! Ja, és a buliról is vannak képek, és a torta receptet is felteszem, de én is csak pénteken kaptam meg, de nagyon finom lett.

Sziasztok, Csilla
bogacsi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?