Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!Sok-sok gyógyító energiát küldök!
Mi,talán,jobban vagyunk.Mintha nem hörögne annyira az Olivér.Bár néha már magam sem tudom.Még csak most kezd el hatni a gyógyszer,bízom benne,hogy hétfőre már hallhatóan jobban lesz.

Erika!
Ezek a képek nagyon jók!!!Ti csináltátok?Vagy csináltattátok valahol?

Rena!
Én is a Norbi update-t akarom elkezdeni.A véleményünk egyébként totál megegyezik!Nekem is kb. 15kilót kéne leadnom.Te megvetted a könyvet?
Voltatok orvosnál?Mit mondott?

Lillaka!
Dávid hogy van?

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Szia Edit!

Köszi a dícséretet ami a képeket illeti.
A képeket én csináltam,van egy internetes oldal és ott lehet őket letölteni.
A címe:http://www.frameshow.com
Van több kategória és csak a képeket kell beilleszteni.Angol nyelvű,de ha nem tudsz angolul/én is csak kicsit tudoki/ akkor is fog menni szerintem.

Ha te is csinálsz képeket,ugye raksz majd fel belőlük,kíváncsiak vagyunk rá.

Örülök,hogy jobban van a z Oli.

Remka
hogy vagytok?
Szia:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Jó sok hozzászólást kellett végigolvasnom (szerencsére Kép ), de nagyjából sikerült is.

Martin ma megint Csolnokon van, igy egy kicsit több időm van, igaz ma Márk elég nyűgös, állandóan kézben szeretne lenni. Lehet, hogy jön a hó? Akkor szokott ilyen lenni.

Erika,
Köszi, hogy felraktad a képeket, nagyon örültem neki, hogy ha már nem tudtam ott lenni, legalább láttam a gyerekeket. Olyan édesek, ahogy együtt játszanak. Kár, hogy az anyukák nem nagyon látszanak a képeken, mert én pl. a Ritáról és Renáról még nem is nagyon láttam képet.
Nagyon ügyes a Viki, hogy már felállt. Azóta is gyakorolja? Kép
Nagyon szuperek ezek a naptáras képek, majd egyszer én is kipróbálom.
Kérdezted, hogy a pelusok légáteresztők-e. Igen, mindegyik az. Rena már rendelt belőlük, majd ő elmondja jövő héten, hogy milyenek. Kép Jövő héttől lesz popsitörlő is, de még nem tudom, hogy mennyi lesz az ára.

Rena,
Hogy tetszik Benedeknek a játszóhenger? Mennyi idős kortól lehet használni? Amikor már tudnak mászni? Én is szerettem volna venni Márknak Karácsonyra, mert a Tescoban volt akció, de megint csak ál-akció volt. 3 dolgot szerettem volna venni, egyik sem volt. Amikor megkérdeztem a vevőszolgálaton, hogy miért nincs, azt mondták: Á, ezekből jön 1-2 db, amit még rögtön aznap el is visznek". Nagyon pipa voltam....
Irtad, hogy a fiúk sosem alszanak együtt. Sajnos nálunk ugyanez a helyzet, ezért sem irok mostanában annyit. Amikor Martin alszik, akkor Márkot csititgatom, nehogy felébressze Martint, amikor meg Martin van ébren, akkor le sem ülhetek a géphez, mert ráncigálja a kezemet, hogy menjek vele játszani.
Ti este mikor mentek aludni?

Kipróbáltam Cirmike tanácsát, hogy nem altatom el délután Martint. Hát, igaz, hogy 10-10.30 helyett már 9-kor elaludt, de du 5-től annyira nyűgös volt, hogy alig birtam vele.
Igazad van abban, hogy el kell fogadnom őt ilyennek, hogy későn fekszik. Végül is mit várhatok, ha a férjem is szinte minden nap 1 után fekszik csak le? Kép

Lola,
tök meglepődtem, hogy egy oltástól ilyen komoly problémák lehetnek. Szegény Soma, biztos nagyon fájhatott neki.

Edit,
Gratula Marcinak a mászáshoz. Tényleg, a többiek nem nézik őt furcsán, nem próbálják utána csinálni? Kép
Akartam már korábban mesélni, hogy a bébitornáztató nálunk is nagyon bevált, nagyon szeretik a fiúk (Martin is Kép ) Mindig felhúzza Márknak a zenélős méhecskét. Kép

Én is jobbulást kivánok a betegeknek, remélem hamarosan mindenki felépül.
remka
 
 

 
 

Én is használom a Skype-ot, a nevem "remenyireka".
remka
 
 


Na csak ideértem!

Szóval Rena, nálunk ugyanez a helyzet, Soma belázasodott: 39,3 nekünk is. De 1 kúp (Sedotussin-t szokott írni a dr.néni) levitte este is, meg ma délelőtt is!
Csak most azt nem tudom v.mi bújkál-e benne, vagy még az oltás!
Ma amúgy már csak reggel fájlalta, mostmár teljes súlyával rááll! Kép
Amúgy a gondozónéni szerint biztos befeszítette a lábát, mikor kapta és azért keményedett be ennyire, mert nem szokott a gyerekek többségének!
És egy anyuka azt mondta, az ő dokijuk felajánlott egy másik fajta oltást, ami nem viseli meg a gyerekek szervezetét, igaz ki kell váltani 4200-ért!
Szóval Rena,Rita,Cirmike,Remka-nektek ha aktuális lesz érdeklődjetek szerintem. Vagy próbáljátok meg karba kérni esetleg, vagy legalább szólni a gyereknek, hogy lazítson! Bár ezt nem tudom mennyire érti meg egy 3 éves, hogy mi az lazítani!
Vagy számítsatok a 2 nap ordításra, főleg éjjel!

Jobbulást Bálintnak, vírus vagy mi lehet?
Erika, biztos kegyetlenül fájhat a Vikinek, ha ennyit nem alszik, jól bírta ma reggel is hajnaltól! Nálunk a Panadol pedig bevált! Pedig még sok fog van hátra!

Fogyókúra, nekem is kábé 15 mínusz lenne jó. De az a baj, ha én elhatározom hogy fogyozóm, rögtön azon jár az eszem, hogy nem ehetek csomó mindent és annál jobban kívánom, így ilyenkor tutira hízok még 1-2 kilót! Ha meg nem tíltom magamtól nem is mindig kívánom!
Szerintem azért 15 kg mínuszhoz rendes életmódváltás elengedhetetlen, hogy amit megszoktál, már abszolút ne edd ugye 12 után (Update3-as, vagy mi?)
És még az a baj, hogy abszolúte nincs akaraterőm: itthon egyedül nem visz rá a lélek a tornára, eljárni v.hova inkább, csak akkor meg a gyerekfelügyeletet kell megoldani...
Ez az én kifogásom Kép

Remka: Rita és Rena is látszanak valamennyire a képekről!
Na majd mingyárt megpróbálom én is feltenni, aztán jövök!

lola77
 
 


Sík ideg vagyok!
Állandóan kiírja a képek feltöltése közben: Hozzáférés letíltva! Egyszer nincs semmi az albumba egyszer vannak képek, de nem mind.
Próbáljátok majd megnézni még este én is próbálkozom a többivel!

lola77
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy most nem reagálok, csak el akartam mesélni valamit.

Feljött a "kedves" szomszéd, hogy fejezzük be a műsort. Nem hallja a tévét a dobolástól. Azt mondja a férjem, hogy 10 hónapos a gyerek, dobol a lábával a földön. Azt mondja, szóljunk rá, mert mi lesz 1 évesen???!!!!!!!!Ez hülye. A gyerek ösztönösen dobol. Meg hova tegyem? az ágyról leesik, a kiságyban nincs mozgástere? Hol tanuljon meg mászni?
szerintetek rosszak a gyerekeim? Bálint még nyugodt is. Nem baj, van két bébitaxink is!!! Kép

Nincs igaza, de azért idegesít. Most fürdik a két gyerek a nagy kádban, annyira aranyosak együtt, de Benedek ott is dobol. Na most mit csináljunk? Mindig dobol a lábával, ha jól érzi magát. Ez a műsor.

KépKép
renáta29
 
 


Legalább mostmár tudjátok ki az aki eddig is zörgött!
Alattatok lakó?
Meg kell neki mondani, hogy költözzön el, ha nem tetszik! Meg azt,hogy 1 éves kora után jön még a haddelhadd, mikor 2-en kergetik egymást! És nem akartok rászólni, mert tél van, nem tudjátok kivinni a térre!
Amúgy meg olyan édes volt tényleg Cirmikééknél is hogy dobolt a lábával, mikor tetszett neki a helikopter!

lola77
 
 


Sziasztok!

Nagyon örültem neki,hogy ennyien itt jártatok,volt mit olvasniKép

Remka
Viki azóta is gyakorolja a felállást,sokszor még rugózik is.
Kíváncsian várom majd Reni tapasztalatát a pelusról.
Ha jól olvastam lehet próbacsomagot is kérni?
Ebben különböző mintájú pelusok vannak egy méreten belül?
Mindenfajta pelusnak ingyenes a házhoz szállítása?

Lola
Viki tegnap este végül szerintem a Panadoltól aludt el,az erősebb fájdalomcsilapító mint a Germicid kúp.
Szegény Soma most meg lázas,jobbulást kívánunk neki!

Szerintetek miért hallok fura hangokat amikor a Viki cicizik?
Olyan mintha horkolna vagy mintha el lenne dugulva az orra.
Orrszívóztam de nem jött semmi,tüsszögni sem tüsszög többet mint máskor.
Naná,hogy mindig hétvégére jönnek össze ezek a dolgokKép

Reni
nem irigyellek a hülye szomszédotok miatt.
Költözzön el a hülyéjeKép
A szomszéd egyedül álló vén boszi vagy egy agglegény?
Nálunk is isteni szomszédok vannak,alattunk van két kamasz srác,akikkel az anyjuk állandóan veszekszik,felettünk pedig bútorokat tologatnak és a hülye kutyájuk sokszor ugat,mégsem szóltunk nekik,pedig már párszor összeveszhettünk volna ezek miatt.
Szerintem aki tömbben él az ezekhez hozzá kell,hogy szokjon,sajnosKép
Amúgy tényleg nyugodtak a gyerekeid.

Sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Szia Lola!

Nagyon jó lett az album,nekem a legjobban a gyerkőceink kép tetszik.
Nekem is előfordult,hogy megtagadta a hozzáférést,akkor én addig szoktam próbálgatni amíg nem engedi.

Szia:ERika

cseriviola
 
 


Aha most megint próbálgattam, de nem engedi! Tiszta hülye! Még lenne 5 kép!

Lehet, hogy kicsit meg van duzzadva a Viki orrmandulája! Ez sok mindentől lehet, szerintem ha pár nap alatt elmúlik, ne aggódj, csak ha sokáig tart, mutasdd meg dokinak-szerintem.

lola77
 
 


Sziasztok!

Talán elaludtak...

A szomszéd 50-es férfi, felesége, egy 16 éves lánya van. Alattunk laknak.
Azt még nem írtam,hogy nem volt még 7 óra, amikor feljött, és azt is mondta, hogy most még nem akar veszekedni. Meg hogy szóljunk rá a 10 hónapos gyerekre, mert mi lesz később...


Remka: A hengerhez még kicsi Benedek, Bálint játszott vele, gurult, ráfeküdt. Ez 3300 Ft. volt, de Benjaminnak vettünk kisebbet, azt már ők is meg tudják fogni. De nekem a nagyobb jobban tetszik.
A skype programon még nincs nevem, majd a férjem beállítja.
Köszi a pelenkáról, hétfőn utalok.
Teszek majd fel magamról képet, csak nem nagyon szeretem, ha fényképeznek most.

Lola: Jó, hogy már nem fáj Soma lába. Azt a kúpot nem ismerem, nekünk antipiretikus van, Benedeknek meg a germicid. A szirup után 3 órával lehetett volna kúpot si adni, de addigra meg pont elaludt.

Edit, Lola: Nekem megvan a Norbi 1-es könyv, nővéremnek a 2-es, néha cserélgetjük. Ezekben vannak a kódok. Most karácsonyra megkaptam a szakácskönyvet, annyira jó!!! Csak 1-es kódú ételelk vannak benne, és 100 oldal édesség. Már többet ki is próbáltam. Azért is örülök, mert egyszerűek, és én nem nagyon szeretek főzni, magam miatt meg nincs is időm. Sajnos én is eszem azért olyat is, amit nem kellene, főleg,amikor nehéz este-éjszaka van. Egyébként rajtatok én nem látok 15 kiló pluszt, de hát Ti tudjátok jobban. Néhány receptet szívesen leírok. Piskóta, palacsinta, gofri, tejbedara helyettesítő, ilyesmik.

Most megyek, még megnézem a képeket.
Jó éjszakát!

KépKép
renáta29
 
 


Erika,
Igen, van próbacsomag, amiben 40 db pelus van, az árak 33/34/36 Ft mérettől függően. Ebben többféle pelus van, amiből utána lehet választani. Csináltam nekik egy honlapot,ott meg tudod nézni http://www.gportal.hu/portal/pelus/
A próbacsomag szállitása ingyenes és utána akkor, ha minimum 100 db pelust rendelsz.

Rena,
légy szives küldd el a cimed priviben
Köszi!
remka
 
 


Rita! Majd ha olvasod: Boldog névnapot Atinak! Kérjük a beszámolót milyen KLASSZ ajándékot kapott anyóstól! Kép

Rena, engem érdekelnének receptek, mert iszonyat édesszájú vagyok!
Kösz a bókot a 15 kg-val kapcsolatban! Amúgy én is néha úgy érzem, hogy csak pár kiló mínusz kéne, de ha elmegyek ruhákat vásárolni (főleg gatya) akkor normál butikokban nem kapok magamra semmit, olyankor tehénnek érzem magam. Farmert pl. már hónapok óta nem találtam jót magamra! És felsőket se, ami kényelmes! 600 helyre el kell mennem mire megfelelőt kapok, amiből nincs kinn az egész hasam, hanem norm. hoszsúságú!
Amúgy én rajtad sem látok ennyi pluszt, Editet viszont még élőben nem láttuk ugye, csak képről!

Soma orra tök be van dugulva, persze alig engedi porszívózni és akkor is alig jön belőle v.mi, pedig hallani hogy feljebb tele van váladékkal! Most majd este megpróbálunk fülgyertázni, hátha használ. A Sterimar orrspray nagy küzdelem árán azért kicsit feloldja a dolgokat!
Remélem ma este már nem lesz lázas, tegnap is az volt!

lola77
 
 


Sziasztok!

Nekem mostanra sikerült visszafogyni a terhesség előtti súlyomra. Szerencsére nem "kellett" (végül is nem volt muszáj, csak én szerettem volna) sokat fogynom, 6 kilót adtam le. Igaz, ez is tartott több mint két hónapig. Egyszerűen úgy, hogy vacsorára csak joghurtot ettem, elhagytam az összes cukros üdítőt (csak víz, ásványvíz), illetve kenyér-féléből is minimálisan (esetleg teljes kiörlésűt). Érdekes, hogy egy picit mindig megállt a súlyom, mikor megjött - arra az egy hétre.
A Norbis diétát a sógorom csinálta, több mint 10 kilót lefogyott vele. És azt mondta, hogy csak néha volt éhes esténként.

Dávid javulgat, láza nincs, így nem kellett elmennünk röntgenre. Köhög még egy picit, sajnos nem valami szépen, de csak helyrejön egyszer...

Képzeljétek, ma reggel a nővérem ment az 1-es úton, Csákányosnál megcsúszott, és a tetején átpördülve esett bele egy 3 méter mély árokba. Neki szerencsére nem lett baja, be volt kötve a biztonsági öv. A kocsi összetörött rendesen (Suzuki-úgy hallom, könnyen törnek), Az üvegek is kitörtek. Itt-ott fáj neki, azért persze beütötte magát, de úgy néz ki, semmi komoly. Mesélték, hogy nem messze onnan 4 autó is összeütközött, és mikor mentek, még vagy 3 autót láttak az árkokban. Azt mesélték, hogy nagyon sunyi volt az úttest, víz volt rajta, az alatt meg jég...
Megijedtem, mikor mesélték, mi történt. Még jó hogy nem lett baja a nővéremnek.

Jobbulást mindenkinek, aki csak egy kicsit is betegeskedik!

Lilla

Kép
lillaka
 
 


Sziasztok!

Reni
ügyes vagy,hogy már 3 kg-ot le tudtál fogyni,kitartás!
Engem is érdekelnek a receptek,nekem is kéne már magammal kezdeni valamit,lassan itt a nyár és ha megyünk nyaralni akkor nem ülhetek melegítőben a tengerparton,takargatva az úszógumijaimatKép)
Rajtam van szerintem a legtöbb felesleg,le sem merem írni/20 kgKép(((((((((((((((/

Remka
az egyik anyuka felettünk már használja a pelust,majd egyik nap felmegyek hozzá megnézni,aztán majd írok,hogy kérek-e.

Rita
Boldog névnapot kívánunk mi is az Atinak!KépKép

Lola
azt hiszem egy cipőben jár Soma és a Viki amit a náthát illeti,sajnaKép(
Ma kétszer orszívóztam,nagy nehezen jött is neki,de nagyon le kellett fogni,mert fészkelődött,meg akart lépniKép
Még mindig nagyon hortyog,úgyhogy holnap többször lesz "kínzás",szerencsére a férjem itthon lesz.
Jobbulást Somának!

Lilla
szerencsés alkatú vagy,hamar leadtad a felesleget,csak 6 kg-ot híztál a várandóság alatt vagy ennyi maradt rajtad?
Natur joghurtot ettél vacsira vagy gyümölcsöset?
Férjem is így hasonlóképpen fogyott le egy év alatt 17 kg-ot,hogy nem vacsizott és kenyeret is csak egy vékony szeletet evett reggelire,meg hasizom gyakorlatot,fekvőtámaszt csinált és naponta 30 percet szobabiciklizett.
Jobbulást a nővérednek,szerencse,hogy nem lett baja.
Ketten vagytok testvérek?
Dávidnak is mielőbbi gyógyulást!

Edit
hogy vagytok?Oli jobban van?

Csajok!
fogzásra hallott valaki borostyán nyakláncról,hogy az enyhíti a fájdalmakat?
Hol lehet kapni?

Sziasztok:ERika

cseriviola
 
 


KépKépKép

ezeket Atinak küldjük névnapjára,az előbb nem töltötte fel a rendszerKép

Hannát is pusziljuk!!!!!!!!!!!!!

cseriviola
 
 


Erika!

Azt hiszem a Danonnak van olyan 0%-os joghurtja, olyat ettem, az gyümölcsös.
Azóta valahogy rászoktam, hogy mindennek nézzem a kalóriatartalmát. Teljesen meglepődtem, hogy egy pohár rostos körtelének akár kétszer, háromszor annyi a kalóriatartalma, mint egy pohár 0%-os joghurnak.
16 kg jött fel a szüléssel, ebből 5 ment le rögtön a szüléssel, 5 a szülést követő néhány héten, a többi rajtam ragadt ajándéknak. Nem volt vészes ettől függetlenül, csak nagyon bosszantott, hogy egy régi nadrágomba sem fértem bele. Most ismét a régi a súlyom, csak sikerüljön megtartani.
Ja, és valahol azt olvastam, hogy reggelizni kell, mert ha nem reggelizünk, lelassul az emésztés, és az utána következőket is lassabban bontja le a szervezet.
És az is lehet, hogy a fogyókúra miatt voltam kicsit labilisabb idegileg az utóbbi időben. Úgyhogy ennek is megvan a hátránya.
Különben hárman vagyunk tesók, a nővérem másfél évvel idősebb nálam, a húgom pedig 7 évvel fiatalabb.
Megyek, kihasználom, hogy korán elaludt a Dávid.

Kép
lillaka
 
 


Szia Lilla!

Én is 16 kg-ot híztam kismamaként,ebből a szülés utáni hetekben lement 10,aztán visszajött 5 kgKép
Sajnos elég édesszájú vagyok,de ezen változtatni szeretnék.
Hát igen ezt már én is tapasztaltam,hogy a fogyókúra hatásal van az idegrendszerreKép

Nekem egy öcsém van,ő 6 évvel fiatalabb nálam.

Szia:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

A cukros üdítőket én is elhagytam, még a rostos üdítők is tele vannak cukorral. Kenyeret szinte semmit nem eszem, cukrot csak a kávémba. Már a sütikről is le tudok mondani, tegnap túrós batyut, lekváros buktát hozott anyósom, és nem ettem belőle. Legutóbb is, amikor fent voltunk, volt nála sok süti, és csak egy szelet keksztekercset ettem.
Szerintem nem egyik napról lehet lemondani mindenről, hanem szépen, lassan. Régebben nagyon sok édességet ettem, teát sok cukorral, csokikat, 3-4 szelet kenyeret vacsorára... Nem gondoltam, hogy le tudok róluk mondani. Aztán majd meglátom, hogy lesz-e eredménye. Meg még mindig van, hgoy elcsábulok.
Ma például búcsúra megyünk Környére, gondolom lesz vagy 15 féle süti.Kép

Erika: Joghurtból én is csak Danone Vitalineát eszem. Nyárig még sok idő van, addig még lehet fogyni. Nekem még jó is, hogy van kivel megosztanom a recepteket. Később bemásolok egy párat.

Lola: Én utálok vásárolni is. Mondjuk szerintem Tatabányán nincs is nagy választék. Néha otthon, Lábatlanon jobban tudok vásárolni, igaz ez az eladó miatt van.(segít megtalálni, ami rám jó) Én ismerem Editet, együtt dolgoztunk, és a fényképekről nem látok változást.

Lilla: Szerencse, hogy nem lett a nővérednek semmi baja. Gondolom, mennyire megijedtél, nekem is van két testvérem, (köztünk 2-2-2 év van).

KépKép
renáta29
 
 


RECEPTEK:

Joghurtos nasi: H.:2 dl natúr joghurt, 1 púpozott evőkanál zabkorpa, csipetnyi fahéj, folyékony édesítő
Az alapanyagokat összekevered, és már kész is vagy.

Almancs tízórai: 5 dl natúr joghurt, 1 db zöld alma, fél narancs leve, 1 evőkanál zabkorpa, folyékony édesítő, fahéj. Almát reszeld le, keverd össze, ízesítsd fahéjjal, édesítőszerrel ízlés szerint.

Piskóta: 14 evőkanál zabkorpa, 8 evőkanál folyékony édesítő, 1 teáskanál szalakáli, 3 db tojás, 10 evőkanál víz, 3-4 vaníliarúd, 2 dkg vaj.
Dolgozd össze alaposan a hozzávalókat, amint megfelelő állapotúnak érzed, tedd egy kivajazott tepsibe. 180 fokon kb. 20 perc alatt elkészül. Darabolással várj míg ki nem hűl különben törik. Amíg el nem készül, ne nyisd ki a sütő ajtaját!

Az első kettő nagyon egyszerű, de én örültem neki, legalább nem kell vele sokat dolgozni, már ki is próbáltam, vacsira nagyon finom.
Most már készülök, nemsokára menni kell.
Jó étvágyat! Sziasztok

KépKép
renáta29
 
 


Szia mindenkinek!

Rena és hol veszed a zabkorpát, gyógynövényboltban? Ki fogom vacsira próbálni mindenképp!
Én amúgy nem vagyok nagy étkű, valamikor 1 zsemléből szendvicsnek a vége már nem is esik jól, 1 szelet húst sem tudok megenni legtöbbször! Csak az a baj, hogy du. és este eszek inkább többet és az is édesség!
Amúgy egyetértek, hogy nem egyszerre lehet lemondani dolgokról.
Ügyi vagy, hogy megálltad a finom falatokat!
Bálint jobban van, neki mi lett láz után?

Erika, nekem tegnap mikor egyedül voltunk, sokkal jobban hagyta az orrszívást a Soma. Apja előtt mindig nagyobb a hiszti, mert ő megsajnálja! Én meg nem, hiszen érte csinálom! Jobbulást akkor Vikinek is!
Érdekes, hogy neked visszamentek a kilók, nekem amíg szoptattam ehettem amit akartam még tán fogytam is-sokan mondták!

Lilla, te tényleg olyasmi alkat vagy, hogy könnyen regenerálódsz.
Mikor olvastam a nővéred balesetét, azthittem mikor olvasom tovább, hogy lesz vele egy gyerek is! Még jó hogy nem volt! Szerencsésen megúszta! Nem pánikolt be, hogy jött ki az autóból?
Volt osztálytalálkozótok a Közgázzal, nekünk idén lesz a 10. évfordulós, tök várom már!

Cirmike, rossz még a gépetek?

Csibemanó rég jelentkeztél, hogy vagytok? Pocaklakóval minden oks?

lola77
 
 


http://www.bababirodalom.hu/maincategory.php?id=125

Erika, ezt találtam neked a borostyánkő láncról: 3340 Ft, házhoz szállítják!

lola77
 
 


Sziasztok!

Gyors írok,amíg a kiscsibém alszik.
Tegnap szörnyű éjszakánk volt,szagénykém olyan náthás,hogy sokszor arra riadt fel,hogy eldugult az orra és nem kap levegőtKép(
Tegnap is és ma is sokszor orrszívóztunk,sokat segített.
A hátát is kenem naponta kétszer bedörzsölő balzsammal.

Reni
tényleg jók a receptek,én is kipróbálom majd őket,holnap veszek korpát hozzájuk.
Nagyon jó,hogy így közösen kezdtünk el fogyókúrázni,legalább bátoríthatjuk egymást,így sokkal szórakoztatóbb.
Mivel a Viki most lett beteg,halasszuk el a babatalit,egyszer majdcsak össze tudjuk hozni,hogy át tudtok jönni.
Bálint jobban van?

Lola
zabkorpát a Sparban és gyógynövény boltban lehet kapni.
Én szoptatás után mindig éhes voltam,mostanában már nem annyira,ezért inkább jöttek mint mentek a kilókKép
Meg a másik ok a hízásra,hogy mikor este már a Viki aludt akkor tudtam nyugodtan enni,pár napja már ezt ha lehet elkerülöm.

Köszi szépen az infót nyaklánc ügyben,még megnézem Dózsakertben van egy gyöngy árus hátha ott is van.
Ha nincs akkor rendelek egyet a Vikinek és majd beszámolok a hatásáról.

Sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Én Plusban vettem zabpelyhet is, zabkorpát is. Olyan 100 Fortint körül van 500 gramm.

Most is ettem egy finomat, ha szeretitek a tejbegrízt:

"Tejbezabi": 3 dl tej, 7-8 evőkanál zabkorpa(szerintem 5, akkor folyósabb-én úgy szeretem)
folyékony édesítő
Forrald fel a tejet, amikor fölhabzik, édesítsd, majd "lapátold bele a zabkorpát", húzd le a tűzről, és fedővel letakarva hagyd állni kb. 10 percig.
Én Candererrel kevert kakaóport, és fahéjat szórtam rá. Ja, a tej sovány. Ezt lehet enni este is.

Több receptet nem írok, bocs, csak ezt még muszáj volt.Kép Meg tök jó, hogy van kivel megosztani. Nem ettem Környén sütit, csak 1 darab kekszgolyót! Pedig volt bőven, meg gyümölcstorta is.

A betegeknek jobbulást!

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok!

Osztom a véleményt,hogy még fogyokúrázni is jobb közösen.

Rena!
Kösz a recepteket,ezek tényleg nagyon jók!Ha más se bánja és neked is van rá időd,tegyél fel majd máskor is olyat,amit te is jónak találsz!
Hogy vagytok?
A szomszéddal kapcsolatban arra gondoltam,hogy a legközelebb ha felmegy,mondd neki azt,hogy ha nem marad nyugton,akkor eladjátok nekünk a lakást.Akkor pedig 4 irgalmatlanul rossz kölök fog felette kosarazni,meg motrozni meg hasonlók!:-))))))))))))))))))

Erika!
És ti?Hogy vagytok?
Oli úgy néz ki jobban van.Legalábbis már csak néha hallom azt a jellegzetes hörgő hangot.Viszont a Dávid úgy ugat,mint a kutya.Meg apa sem tud belőle kikeveredni.Pedig a gyerekorvos mindig ír(t) neki is gyógyszert,amikor itt jár(t).

Lolla!
Szerencséd lesz akkor Somával,ha hagyja az orrszívást!Az enyémek mindhárman üvöltöttek,mint az oroszlánok.A"csúcson" úgy éreztem mást se csinálok,mint orrszívózok!Hú,de utáltam!!!Közben meg tudtam,hogy mindanyionkkal csak jót teszek.

Lilla!
Ez elég rosszul hangzik,ami a nővéreddel történt!De jó,hogy nem lett komolyabb baj!Jobbulást neki is!

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Rena!

Megírnád a Norbi féle könyvek pontos címét?Ha nem túl drágák,lehet hogy megveszem.
Apának is fogynia kellene,mert a terhességem alatt velem hízott.Csak míg én 20perc alatt leadtam 15kilót,addig ő nem.Sajna,azóta rám is feljött jópár kiló.Meg már előtte is volt rajtam felesleg.De talán ha őt is rátudnám venni a közös fogyokúrára,akkor könnyebben menne mindkettőnknek!

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Sziasztok!

Edit: Norbi titok, Norbi 2. titok, A karcsúság receptjei, Az első kettő 2-3 ezer között van, a receptkönyv 5000.-. Nem olcsó... Receptből szívesen teszek még fel.
Nagyon jó, ha a férjeddel együtt fogyóznátok, mert akkkor nem kell külön főzni. Az én férjemnek inkább hízni kell, aztán mikor pizzát szeretne enni, akkor elég nehéz dönteni.

www.norbi.hu-n van most a könyvekre akcio. Meg van egy verseny Audi A3-asért.

Erika: Kár, hogy mindig betegek vagyunk, jó lett volna menni a máltais klubba. Viki eszik azért?

Lola:
Bálint jobban van, csütörtök éjjel volt magas láza, meg pénteken este 38. Azóta semmi. Kicsit folyik az orruk. Soma mehet bölcsibe, nem beteg?

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok,

Na, végre a hétvégére megjavította a férjem a gépet, végül is újra telepítettünk mindent, tettünk bele dvd írót is.
Hálózatba akarjuk kötni a laptoppal és akkor egyszerre lehet majd internetezni róla, csak a vezeték nélküli kapcsolat nem akar vmiért működni.
Sajnos nem jutottam odáig a hétvégén, hogy leüljek a géphez, mert a férjem foglalta az aktuális időpontokban...

Jó sokat írtatok!

Jobbulást a kis beteg lurkóknak! Gyógyuljanak mielőbb!

Rékát egyátalán nem viselte meg az oltás. Még hőemelkedése sem volt pedig nem a fizetőset kértük hanem a hagyományos ingyenest kaptuk.
A fizetős dolog 8.000 Ft körül van és 3X kellene kiváltani. A dokinő felajánlotta, de miután nemmel döntöttem, ő is azt mondta hogy annyit talán tényleg nem ér. Igaz úgy adta be, hogy a szuri előtt felnyom egy fél Germicidet a popsiba, hogy aztán semmi gond és nyűgösség ne legyen. A lábat beborogattam és bekentem Flectorral.

Fogyókúra: kitartás nektek! Nekem még jó hogy nem kell, mert én nehezen álom meg,hogy ne egyem amit megkívánok.
Amit viszont nem hagyok el (csak ha nagyon beteg vagyok) az a torna (mozgás). Előre megszervezem az időpontokat, bejelentkezem, beírják a tornabérletembe (Axyhoz járok a Ságvári útra) és ugyan lemondhatom a torna napján de.9-ig még az órát és akkor jóváírásra kerül, de addigra már azt is megszervezem, hogy ki vigyáz a lurkókra. (dédi, anyós, sógornő, após, v.férjem hazaér) Hetente 2X járok esténként 6 órától 7-ig. Terhesként és most szoptatósként csak alakformáróra és nem ugrálós tornára. Ehhez is nagy akaraterő kell: télidőben összecuccolni, kocsikázni a két lurkóval, van hogy különböző helyen rakom le őket (pl. Roli após, Réka dédi) mindezt úgy, hogy a szoptatás is sikerüljön és ne éhesen hagyjam ott.
Én is szeretnék még leadni 4 kg-t, de ez szerintem majd csak a szoptatás után fog sikerülni.

Megyek, mert Roli nyaggat...pedig még akartam írni.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Sziasztok!

Edit
nem semmi,hogy a férjed veled együtt hízott a várandóság alattKép))))))))))))))))
Jobbulást Dávidnak és a férjednek!
Örülök,hogy Oli jobban van.
Viki eléggé náthás,sokszor le kell szívni az orrát,főleg reggel.
Megy a harc állandóan,le kell fognom,egyedül egy kicsit nehéz,de nem megoldhatatalan.
Mikor meglátja,hogy megint orrszívás jön,akkor mondja,hogy "ó-ó"Kép
Ma felült egyedül,olyan büszkén mosolygott aztán rám.

Reni
tegnap még evett a Viki,de most akartam adni neki bébidesszertet,de nem fogadja el,csak a teát meg a cicit.Kíváncsi leszek,hogy az ebédet fogja-e kérni.
Jó lett volna lemenni a máltaira,de ti azért lementek nem ?
Viki elég náthás,ráadásul tegnap estére nagyon bedagadt a jobb szeme,mintha bemostak volna nekiKép

azóta állandóan folyik neki,csípás szegéykém,gondolom a náthától.

Most megyek,mert nem hagy írni a kiscsaj,lábával eltolja a billentyűzetetKép

megyünk sétálni,olyan szépen süt a nap,sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Gyors helyzetjelentés melóból (kávészünet van): Soma hétvégén már nem volt lázas, de papírért mindenképpen le kellett volna menni a dr.nénihez, így tegnap a férjem levitte. Egész héten szabin van (tavalyit ki kell vennie)Kép, így Soma is otthon marad vele! Tegnap tök jól elvoltak!

Időnként tényleg tök jó, hogy süt a nap, csak kár hogy ez még nem olyan tavaszváró napsütés! Azért ez is valami!

Mindenkinek jobbulást!

lola77
 
 


Sziasztok!

Vettem a gyógynövény boltban zabkorpát, 500 g 360 Ft. volt. Ez sokkal finomabbra van darálva, sütikhez gondolom jobb. De joghurba, meg tejbe jó a Plus-os is.

Erika: Remélem Viki jobban lesz, Benedek is kevesebbet eszik most, és nyűgös is. Lehet,hogy rossz anya vagyok, de eddig a kisboltok előtt kint hagytam, persze úgy, hogy láttam őt. Most meg visít, úgyhogy nem hagyhatom sehol, látnia kell.
Otthon meg nagyon aranyos, kúszik végig a lakásban, és sikítozik örömében, ha talál valami érdekeset. Pl. vasalódeszka, mérleg, felmosókanna. Kedvenc helye itt lenne az íróasztal alatt.

Edit:
Jó ötlet, hogy ha nem tetszik a szomszédunknak, akkor majd eladjuk nagycsaládosnak a lakást! Néha gondolom, hogy na, most szóljon valamit, például tegnap, cipeltem két nehéz szatyrot, meg Benedeket. Kár, hogy nem jött ki, legalább jól beolvastam volna neki.

Lola: De jó, hogy itthon van a férjed, Bálint is minden reggel megkérdezi, hogy apa hol van, és úgy örül, mikor nem kell menni dolgozni.

Ha majd ráérek, másolok be recepteket.

KépKép
renáta29
 
 


Szia Reni!

Küldtem át pár képet amiket kértél,de visszaküldi a szerver őket,nincs tele a postaládád?

Szia:ERika

cseriviola
 
 


Rena!

Én is vettem tegnap a DM-ben zabkorpát, 299-ért, fél kilót én is. Miért nem ezt mondtad.
Még nem csináltam belőle semmit amúgy!

Én is kinnt hagytam kisboltok előtt Somát pici korában, ezért nem vagy rossz anya, egyszerűen be se férni a legtöbb helyre! Ha a szemeddel látod, nincs gond!
Soma is tök élvezi, hogy itthon van apa. Szót fogad neki, mennek sétálni, ma megnyírta hajnyíróval! Mire hazaérek mondjuk az egész kisszoba tele van játékkal, be sem tudok lépni!
De a lényeg, hogy elvannak!

Megyek le kell szaladnom zsömléért!

Cirmike, láttam ma az Axyban, hogy van masszázs! Régóta szeretnék menni. Nem tudod milyen?

lola77
 
 


Jaj tegnap annyira eszembe volt, aztán mégse írtam: Edit! Utólag is boldog névnapot a kis Marcellnek, nőjjön nagyra a "kisördög"!

lola77
 
 


Erika, Lola: Köszi a képeket, megkaptam. Tele volt a postafiókom, de már töröltem!

Lola: Szerintem sokféle zabkorpa van, még a gyógynövényben is. Én még nem nagyon tudom, mi mire való.
Jó, hogy elvannak a fiúk. Ez biztos jó élmény Somának, ilyen nem sűrűn van, hgoy csak apa meg ő.

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
renáta29
 
 


Szia Edit!

Mi is nagyon boldog névnapot kívánunk Marcellnek!KépKép

cseriviola
 
 


Lola,
Jó a masszázs,(40 éves nő csinálja, de 30-nak is alig néz ki, tornát is tart néha, egy cégnél masszíroz egyébként dolgozókat) be kell jelentkezni előre.
Most voltam hétvégén. 1 órás 2200 Ft.
Tényleg jó lehet Somának apával! Köszi a képet, megkaptam e-mailben.

Edit, boldog névnapot Marcinak!

Már megint mennem kell... Roli ébresztgetia tesóját...
Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Köszi Cirmike az infót, felirtam a telszámot, szerintem majd valamikor eljutok oda is hamarosan!

Ma nem sokat írtatok, ki hogy van?

lola77
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat a Marci nevében is!De elárulom nektek,hogy mi nem most tartjuk a névnapját,hanem augusztus 14-én.Ennek pusztán egyetlen oka van:hogy legalább a névnapjuk ne egyszerre legyen.Így a Benié január 3, Olié meg november 21.Ezek a napok csak azé,akinek éppen nevenapja van.Ez majd csak később lesz fontos,de ikreknél nagyon fontos lesz.Mert az ilyen dolgok erősítik az én-képet és segítenek elszakadni a mi-tudattól.Ugyanis náluk először a "mi" alakul ki.

Lolla!
Irigykedem a masszázs miatt,néha én is úgy vágyom rá!

Rena!
megrendeltem a Norbi 1-est és a recepteskönyvet.De én a konyvbroker.hu-n szoktam rendelni,mert ott minden olcsóbb.A Norbi 1 1.900Ft,a másik meg nem volt 4.000ft.A szállítási költség 590Ft.
Ajánlom mindenkinek,mert sokkal olcsóbb,mint a könyvesbolt.De csak akkor éri meg,ha több könyvet rendeltek ( a szállítási ktg miatt).Vagy 1-1 ünnep előtt össze kell beszélni és 1 valakinek megrendelni mindenki igényét.

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Sziasztok!

Edit:
Ezek a könyvek tényleg nagyon jó áron vannak.
Mi sem akkor tartjuk a gyerekek névnapját, amikor a "hivatalos" van, mert túl közel lenne a szülinapjukhoz. Bálintot nov. 3-án, Benedeket július 11-én.

Gyerekek picit betegek, nem vészes, csak éppen a közérzetük rosszabb. Bálint köhög, meg folyik az orra. Benedeken meg nem látszik semmi, csak nem tudom letenni, állandóan kézben szeretne lenni, meg kevesebbet eszik, inkább csak inna.
Tegnap úgy tudtunk csak lemenni, hogy úgy adtam Bálintra overált, hogy a kezemben volt Benedek is. Aztán lent elaludt, lehet, hogy az volt a baja. Aludt délben, csak szerintem keveset. Van egy jó adag hiszti is ezekben a sikításokban, mert ha találok valami érdekeset, elvan egy ideig. Meg ha nem engedek valamit, akkor is visít. Az egész lakást bejárja, többet kell pakolni is.

Többiek, hogy vagytok?

KépKép
renáta29
 
 


Megkaptuk a pelusokat, hétfőn utaltam el a pénzt, szerdára kapták meg, ma meg már hozta is a postás.
2x50 darabos próbacsomag, 2800 Ft. volt.
Véleményt majd később tudok mondani, de jónak tűnnek.

KépKép
renáta29
 
 


Rena,
Köszi, hogy írtál, de a csomagokban csak 2 x 40 db pelus van. Vagy a Kriszti elszámolta magát? Mert akkor nagyon jól jártál. Kép
Remélem meg leszel elégedve a pelusokkal.

Réka
remka
 
 


Bocs, nem, meg se számoltam, csak valahogy 50-re emlékeztem. Akkor biztos 40 darab van benne.

KépKép
renáta29
 
 


Rena!

Próbáltam elképzelni a helyzetet, ahogy öltözteted Bálintot, Benedekkel a kezedben. Én még sokszor kiakadok az overáll feladásánál a Sománál... hát még szegény Te. Ügyi voltál, ha így megoldottad!
De hát valahogy el kell indulni!

Írdd meg, hogyha jó lett a pelus, mert lehet, hogy akkor ajánlom én is a sógornőmnek. Meg hogy Benedek melyik méretet hordja, jó és az mennyibe fog kerülni! Mindig postán fog jönni és átutalással kell fizetned előre?

Na megyek vissza, most épp törvényt böngészek! Kép Kép Kép

lola77
 
 


sziasztok

először is köszönöm szépen Ati nevében a névnapi jokivánságokat.az ajándékozás a következő volt anyósék részéről.átjöttek szombaton köszönteni,férjemnek hoztak 12db poharat,(poharunk van kb.120db,a költözésnél nagyjábol eddig számoltam)egy üveg konyakot,az Atinak meg azut se mondták hogy fapapucs.erről ennyit.

éppen probálom felrakni a képeket,nem sok sikerrel,nem tudom mindet lekicsinyiteni, egy csomót nem fogad el.az album cime: Laczó család háza,

nem azért hogy rontsam Réka üzletét,de pont ma vettem ilyen pelust itt környén a Familia áruházban,igaz csak kétféle méretet árulnak,az 50db-os maxi 1900,a 70db-os junior 2900.halacskás van,békás és tengeri állatos.

ha sikerül felraknom a képeket mág irok

ja és Lola köszia képeket

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita
 
 


Rita,
Semmi gond, sajnos nem olyan nagy a jutalékom, hogy ezzel annyira rontani tudnád nekem az üzletet, hogy esetleg ott veszitek meg a pelust. Kép
Amúgy még mindig olcsóbb a Krisztinél, mert a maxi 36 Ft, a junior pedig 38 Ft.
Nálam egyébként az elsődleges szempont az, hogy házhoz hozzák és nem kell cipekednem, mert két gyerekkel elég körülményes vásárolnom.

Holnap reggel remélem lesz időm elolvasni a hozzászólásokat, és megpróbálok irni is.

Réka
remka
 
 


Sziasztok!

Rita:
Az első képen az a narancssárga-kék fal nagyon tetszik. Az a Ti szobátok? A gyerekeké is szép, meg a fürdő is, konyha is. Tök jó lett. Irigykedem.
Fel sem köszöntötték Atit? Hanna nem teszi szóvá? Vagy a férjed nem szól nekik, hogy inkább a gyereknek vettek volna valamit, mint neki? A felnőttek jobban megértik, ha nem kapnak semmit.

Lola: Muszáj megoldanom, nem kérdezi meg a családból senki, hogy Te hülye, éppen most megyünk az Intersparba, kell-e valami, utána úgyis feljövünk, és esik az eső.... De nem is kell. Bevásárolunk mi. Ma Bálint segített cipekedni, olyan aranyos volt, felhozta a banánt, kb. 1 kg. volt. Többször kérdeztem, hogy hozzam, azt mondta, nem. Aztán fönt mondta, hogy " a banán is nehéz volt, ugye anya? amit én hoztam."

Ma jön hozzánk a nővérem kislánya, 8 éves, itt lesz hétvégén, vasárnap visszük vissza. Megyek is, készülődünk.

Jó hétvégét Nektek!

(Ja, híztam. Annyira ügyesen fogyózok, hogy most feljött két kiló. Kép Kép Kép )

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok!

Csak egy kis életjelet adok magamról. Sajna nincs időm visszaolvasni. Csak bízom benne, hogy mindenki jól van.

Lehet hogy február végén március elején lesz UPC-s netünk, úgyhogy addig nem vágunk bele a mikrohullámúakba, már alig várom, hogy végre újból belevághassak az itteni élebe. Reméljük addigra már pocakosan. Kép Megint hülye vagyok, mert a ciklus vége felé járok, és ilyenkor túlteng az optimizmusom. Ja, ha esetleg mégis megjön, akkor megyünk dokihoz. Majd az első napon hívom. Tehát az esély megvan, hogy legközelebb csak táncsot kérni jöjjek Kép.

Na jó, abbahagyom, mert még mást is meg akarok nézni Kép.

Puszi mindenkinek, főleg a babáknak Kép.

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Sziasztok!

Rita
megnéztem a házatok albumját,nagyon szépek lettetek,nekem is a háló tetszik a legjobban,jópofán van megoldva a fal/kék-narancssárga/.Ez sima festés?
Nem semmi,hogy a kisfiadat nem köszöntötték fel anyósodék.Ha ez vígasztal akkor nálunk is ez volt,anyuék felköszöntötték és adtak ajándékot Vikinek anyósomék meg semmit.
Mondjuk sok mindent szoktunk tőlük is kapni és lehet,hogy úgy gondolták,hogy még kicsi a Viki ehhez.Nekem csak az az egy mondat hiányzot:Boldog névnapot Viki!ennyi....
Szülinapját csak nem fogják elfelejteniKép))))))
Megnéztem az előbb a gyermekeid albumját és nagyon tetszettek a torták,főleg a Hableányos,hol csináltattad és mennyi volt?

Reni,Lilla,Edit
hogy vannak a betegek?
Viki náthája nem igazán elmúlni,bár jobb egy kicsit.
Ma este is hiába szívtam le neki,nem jött semmi,pedig halom,hogy el van dugulvaKép(
Kedden azért megmutatom a doktornőnek.

Csibemanó,Sznékata
hogy vagytok?Ha ráértek írjatokKép

Hajni
de örülök neked,már nagyon hiányoztál!
Jó,hogy optimistán nézed a dolgokat,bízzál mi meg szorítunk nektek!

Melinda,Mariann
jól vagytok?Ugye már nem vagytok szomorúak?
Ezeket nektek küldöm,hogy jobb kedvetek legyen és gyertek dumcsizniKépKépKépKép


Sziasztok:Erika

cseriviola
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?