Új privát üzeneted érkezett!

Mesi!
Igazad van és meg is csináltam de asszem valamit elszúrtam mert hülyeséget ír ki.
User!
Azért ez a hányinger dolog igencsak babagyanúsKépKép
Azért szurkolunk.
Pami
pamacs1
 
 


Anita megnéztem ugyhogy a hányinger nem mellékhatás,na mindegy maj keresek másik okot!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Hát, én már annyira izgulok, vajon mi lesz a hétvégén?! Ma annyira nyügi voltam, egyre jobban úgy érzem, meg fog jönni. A hasam fájdogál, de pattanás még sehol, ami fura. Olyan boldog lennék, ha babás volnék! User, fejlemény? Ugye nem jött még meg???!!! Hátha nem is fog még néhány hónapig! Lányok, én drukkolok mindenkinek, User, Bufo, izgalomhegyek?!

KépKép
titi_27
 
 

 
 

Titi27

Már állandóan lufinak érzem a hasamat, egy rakás tünetet beképzelek magamnak. Nem merek reménykedni nehogy megint koppanjak. Még tesztet sem vettem.
Drukkolok mindenkinek!

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Lányok!

Pontosan mikor teszteltek, mikor kell drukkolni?

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Én személy szerint még csak várom a mensit. Vagyis nem várom vasárnapra. Bufo, a hasam én is másképp érzem, de szerintem én is beképzelem magamnak. Bárcsak nem így volna! Ha keddig nem jön meg, az már jelenthetne majd valamit, nekem mindig 28. napra pontosan jött meg eddig, de addig még van egy hét.

KépKép
titi_27
 
 


Tücsök, Titi

Most elhatároztam, hogy nem tesztelek csak akkor ha legalább 5 napot késik. 14-én kellene megjönnie, így jövőhét csütörtöknél hamarabb nem akarok tesztet csinálni. Eddig mindig pontosan jött meg 28 napra, egy-két alkalmat leszámíta.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!Tanácsot szeretnék kérni töletek!elsején megjött péntekre elmult a mensim!tegnap akcioztunk és ma reggel véreztem egy kicsit "darabosan" nem tudjátok mitöl lehet?ilyen még sose volt hogy négy nap után ujra vérzek!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Nem tűntem el, csak kidőltem a sorból! Kép Nálam, úgy látszik, nem reggeli rosszullét van, hanem egész napos! Hétfőn reggel bevánszorogtam az iskolába, megtartottam az első órámat (óra közben többször úgy érezetem, hogy most fogok kirohanni a mosdóba), majd az első óra után hazavánszorogtam, mert nagyon rosszul voltam. Egész nap alvás, folyamatos émelygés, este róka doktor. A tegnapi nap hasonlóképpen zajlott. A reggeli rosszullétet ki tudom védeni az ágyban rágcsált keksszel és elkortyolgatott tejjel, de délutánra teljesen kész leszek...
Persze erre vártam már régóta, úgyhogy nincs panasz, csak én naivan azt képzeltem, ez úgy megy, hogy reggel az ember rosszul van, jön a róka, aztán helyreáll a dolog. Most már tudom, hogy nem így van.

Cupicica
cupicica
 
 


Virág, nekem a múltkor fordult elő, ahogy eddig még soha, hogy 5 napos mensi után 1 nap szünet, utána babaprojekt, és ismét megjött 2 napra! Bufo, én is kb úgy tervezem, hogy 5 nap késés körül fogok tesztelni, úgy csütörtök körül. Bár lenne rá szükség!

KépKép
titi_27
 
 


Virág22

Hasonlóképpen jártam én is, csak a mensi után 1 héttel. Elmentem dokihoz is, vett kenetet, de azt mondta tuti a fertőzés, ha együttlét után vérzek. Most várom mi lesz az eredmény. Ha előfordul még egyszer szerintem menj el te is dokihoz, abból baj nem lehet.

Cupicica
Kitartást, tudom, hogy borzasztóan rossz érzés, de elmúlik egyszer. Örülj neki, legalább tudod van valaki odabent, aki már most fel akarja hívni magára a figyelmet.Kép
A suliban tudja már valaki? Észrevették már, hogy nem vagy a toppon?

Titi
Osztom a véleményed.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Zsuzsa!

Az iskolában van két kedves idősebb kolléganőm, akik nagyon jó barátnőim, ők tudják. Mivel az egész iskola tudja, hogy erre készülünk (az elmúlt másfél évben mindig azt mondtuk, mikor valaki kérdezte: majd, ha az osztályom érettségizik), úgyhogy árgus szemekkel figyelnek. A terv az, hogy a 12. hétig nem szólunk...
Egyébként többen gyanítanak valamit, hiszen sohasem szoktam beteg lenni! Egyik közvetlen kollégám, 3 gyerekes családapa, rá is kérdezett, egyelőre még hárítottunk: lehet, hogy baba, de még nem tudjuk biztosan...
A családnak két hét múlva mondjuk meg, az újabb UH után. A férjem mamájának így is füllentenem kellett - és még kelleni fog - mert együtt járunk jógázni, de én beszéltem a jógatanárral, aki azt mondta, az első 12 hétben csak relaxáció és lazítás, utána lehet kismamajógára menni, úgyhogy egyelőre jógastop van.

Cupicica
cupicica
 
 


Sziasztok!
Eddig semmi, holnap lesz a 28. nap. Olyan türelmetlen vagyok, hogy ma vettem a patikában egy 2 napos terhességet is kimutató szuperérzékeny tesztet, de negatív lett.Kép
Várom a mikulást, és a következő hónapban mérem majd a hőmet, és veszek LH tesztet is, biztosra megyek.
Szorítok mindenkinek!!!
User
user
 
 


Cupicica,
Hát bizony, de ez így van sajnos. A kérdésem, hogy egyébként eszel napközben?? Mert az, hogy reggel eszel, aztán szinte egész nap nem, most nagyon nem jó... Próbálj meg rengeteg gyümölcsöt enni. Nekem az vált be, hogy jeges, igazi citromleves vizet kortyolgattam! Próbáld ki. Ja, és mostantól csak napi egy kávé (az még megengedett).

Virág,
Szerintem így már megérett a doki. Nem normális, amit írsz (főleg, mert darabos)

Lányok,
A hasizmozás (dokim szerint is) a beágyazódásnak nem kedvez. Szóval én nem nagyon csináltam ilyet. Aztán az első 10 hétben teljes hasizom tilalom. Szóval csak óvatosan...

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Köszi Zsepy a biztatást de dokihoz sajna nem tudok menni mert nincs betegbiztositásom hála a magyar társadalombiztositonak de ez hosszu történet!amugy egy darab jött ki reggel nem folyamatosan darabos,már azon is gondolkoztam lehet baba volt nem tudom!Sajnos nem tudok dokihoz menni pedig már nagyon rám férne!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziaztok!

User
Mi a helyzet? Szorítok!

Folyamatosan érzem a hasamat, cicim nem fáj szerintem nincs baba. Már nem bízom benne annyira mint néhány napja. Tesztet ha bele gebedek is nem csinálok.

Virág
Magándokihoz nem kell TAJ kártya ha már voltál nála régebben, akkor minden adatod fel van vezetve egy kartonra.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!
Jó reggelt! Hol vagytok?
Virág: És nem igényelhetsz semmilyen TB kártyát?
Mikor én kint dolgoztam én kaptam egyet, azt hiszem a legolcsóbb kategóriájút kaptam, ha jól emlékszem az AÖK-tól. Egyébként én nem tudom már, hogy kellett-e a tb kártya a nőgyógyászhoz. De az biztos rendes rendelési időben mentem. Olching-ban voltam. Tudod, hol van? Az is München melletti kis falu. Nagyon rendes az az orvos.
Mi a helyzet a kismama gyanúsokkal?
Írjatok már, mi a helyzet?
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Sziasztok!Bufo németbe nem igy megy!

Anita nekem is volt AOK kártyám csak májusba hazamentem fél évre töröltettem most visszajöttem kértek egy igazolást hogy volt otthon betegbiztositásom és kiderült amit én nem tudtam hogy nincs semmi biztositásom pedig a taj kártyámmal eltudtam menni orvoshoz!Most Aok csinál privat versicherungot de az kb két hétés ez a ledrágább biztositás mivel igazolás nélkül nem adhatnak kevesebbért!De magyarok már 3honapja benyöghették volna hogy nem volt igazolásom mert már azota intéztem és ezen a héten szoltak csak a 100telefon után!Betegkártya kell a nödokihoz ha nincs akkor a gatyám rámegy a vizsgálatra sajnos nem ugy mennek a dolgok mint otthon!A vérzésem elmult és most barnázok!Ugyhogy szerintem csak mensi utohatása volt vagy a lafol!nem tudom de bizti nincs semmi bajom!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sajnos jönnek a pattanások, úgyhogy szerintem ebben a hónapban nekünk sem lesz babánk. Reggel vásárlás közben megnézegettem a bébicipőcskéket, és majd' elbőgtem magam. ÉN IS BABÁS AKAROK LENNI!!! User, mik a hírek? Ma vagy a 28. napon. Ugye még nem jött meeeg???!!!

KépKép
titi_27
 
 


Virág
Nem tudom miért, de azt hittem most itthon vagy. Hát sok szerencsét az ügyintézéshez.

Péknéanita
Egyenlőre semmi nincs. Lassan már tüneteket sem észlelek magamon. Szombaton kell/ene megjönnie. Már eljutottam arra a pontra nem bízom benne, lesz ami lesz. Következő ciklusra van Uh-ra beutalóm tüszőérést nézni. Ha van valami akkor természetesen rögtön jelzem.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Bufo, ilyen tüszőérés nézésre honnan kaptál beutalót? És tudsz valamit, hogy csinálják?

KépKép
titi_27
 
 


Virág!
Van ott olyan orvos, akihez visszajársz? Mert esetleg a problémát megkérdezheted telefonon is. Az orvos, vagy az ápolónő biztos szívesen segít! Pl. Lafol!
Milyen gyakran jártok haza?
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Anita igen van álando orvosom és köszönöm a jo tanácsod fel fogom hivni ahoz nem kell betegbiztositás hogy felvilágositson telefonon!3-4 havonta szoktunk hazajárni de most kb fél évig nem megyünk haza mert most kezdtem dolgozni!Majd nyáron!Köszi a tanácsod!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Titi

Hétfőn voltam adokimnál és ő írta a beutalót. Ez egy sima UH vizsgálat. A tüsző nagyságát nézik meg, és ha az eredmény nem jó akkor vérvétel, hormonvizsgálat. Remélem erre nem kerül sor. Igaz még csak ez a 4. hónap mióta próbálkozunk, de a doki szerint is felesleges várni 1 évet. Jobb ha hamarabb kiderül ha baj van.
Nálad mi a helyzet? A pattanás azt jelenti nem sikerült? Ne keseredj el! Még van remény addig amíg nem jön meg.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Virág,
Valóban így van.Ha havonta nem fizeted legalább a minimálbér 11%-át, akkor abban a hónapban nem vagy biztosított. Ez ha jól tudom havonta olyan 6-7 ezer forint. Az OEP honlapján tudod elolvasni. Barátnőm miatt beszéltem velük (Jordániában él, de haza akart jönni szülni), és azt mondták lehet kötni velük szerződést a minimálbéres összegre. Ehhez viszont nem hozzájuk, hanem az APEH-hoz kell bemenni. Szerintem próbáld meg őket felhívni, mert nekem is nagyon készségesen segítettek...KépKépKép Beszélj velük, a honlapon kint van a telefonszám isKépKépKép

Zsuzsa,
Nekem egyszerre csinálták a kettőt. Szóval volt uh, és mellette vérvétel is. Remélem nem lesz rá szükségedKépKépKép

Szurkolok mindenkinek!!!

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok!
Ma van a 28. nap és még nem jött meg, de a hasfájás 3 napja azt üzeni, hogy meg fog jönni. De mikor? Ma is csináltam egy tesztet, és nem igazán tudok örülni, mert ugyan két csík látszott, de a kontrollcsík sokkal-sokkal sötétebb volt mint az alig látható T-csík. Félek, hogy valami más van a háttérben, mert azt olvastam a tájékoztatón, hogy méhciszta is előidézheti a teszt pozitív voltát. Hát nem tudom. Most már tényleg betartom, hogy nem csinálok tesztet, csak mondjuk egy hét múlva, ha addig nem jön meg.
Péknéanita és Titi remélem mindannyiunknak mikulásmentes hétvégénk lesz.
Üdv mindenkinek, User.
user
 
 


És persze Zsuzsát sem hagyom ki, Neked is sok szerencsét kívánok!
User
user
 
 


Jó reggelt! Sziasztok!
Köszi User! De nekem ma van a 13. napom, úgyhogy a hétvégén nem lesz mikulás, csak sok-sok próbálkozás. Én már nem nézem a hőmet nem nézek LH- t sem, talán így ha nem bonyolódom bele annyira, hamarabb összejön. A múlt havi csalódás után, jobbnak láttam így. Most csak szeretjük egymást, kicsit sűrűbbre vesszük az együttlétet, aztán hátha.Kép
Egyébként én február 4-re várom a mensim, remélem nem kerül rá sor. És a babások nyomdokaiba léphetek végre.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Sziasztok!

Egyenlőre a helyzet változatlan. Nincs barnázás, hasfájást sem érzek. Holnap leszek a 28. napon.
User
Szorítok! Halvány csík már szerintem jót jelent.Kép
Péknéanita
Mindent bele!Kép
Zseppymano
Remélem én is nem lesz rá szükség. Ha mégis akkor az vígasztal, hogy kiderül hol lehet a bibi.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


User,
Nekem is alig látható halvány voltKépKépKépEgy álló hétig az egyik teszt pozitív (de halványan), a másik negatív lett. Szóval azért ez is bíztató szerintem!!!!!!!

Többiek,
Hajrá, hajrá, hajrá

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok!Zseppy én nem magyarba akarok szülni,de ha ot akarnék akkor is tudnék mert a betegkártyámmal eltudok menni bármilyen orvoshoz még korházba is!Itt németbe nincs betegbiztositásom,de lassan már itt is lesz!Köszi hogy aggodtok miattam,de már nemsokára mehetek dokihoz és majd tudatom veletek hogy állok!

User!A hányinger meg a halvány csik már jelent valamit!Babagyanus vagy!Vegyél még egy tesztet!

Szép napokat!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


User, Bufo, akkor izgalomhegyek. Nekem egyre több a pattanás, ez sajnos elég jel számomra. Lányok, nagyon drukkolok Nektek!

KépKép
titi_27
 
 


Hát, igen, úgy néz ki, tényleg nem hiába aggódtam, részemről ez a hónap kilőve, már rózsaszínesedek! Kép Ez annyira elkeserítő, ez a folytonos csalódás! Lányok, továbbra is drukkolok Nektek!

KépKép
titi_27
 
 


Annyira sajnálom Kriszti!!!!! De ne add fel!!! Biztos hogy sikerülni fog!!! Ha más nem tavasszal és akkor együtt növesztünk pocit okés?KépKépKép
Jó hétvégét mindenkinek, és kitartás csajok, várom a jövőheti éeredményeket én is aggódom mindenkiért!
Pami
pamacs1
 
 


Ó Titi_27! Nagyon sajnálom!Kép

Nekem még mindig nincs semmi, de újabb tesztet nem csináltam, várok jövő hét valamelyik napjáig.
Köszönöm mindenkinek a biztatást, tényleg él még bennem a remény.

Zsuzsa Te hogy érzed magad? Neked holnapra várható? Persze reméljük nem fog meglátogatni, sokkal inkább egy pici pocilakó!Kép


Anita neked pedig nagyon mozgalmas hétvégét kívánok!Kép

Sziasztok, User.
user
 
 


sziasztok!
Bocsi, hogy nem jöttem 2 napig, de tegnap vizsgáztam.

User!
Én úgy tudom, hogy a halvány csík is csík, azaz akkor is pozitív a teszt!!! Kép Kép Kép

Titi!
Sajnálom Kép, de majd legközelebb biztos sikerül! Kép

A többieknek drukk.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!

Titi
SajnálomKép, nem add fel a jövő hónap még előtted áll.

Tücsök
Jól sikerült a vizsgád?

User
Mi újság?

Nálam semmi jele a mikulásnak. Már hajlok a hétfői tesztelésre ha addig nem jön meg.
Mindenkinek drukkolok!

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Zsuzsa!
Igen, köszi, jól sikerült. Neked ma kellett volna megjönnie, ugye?
Jaj, nagyon drukkolok neked is!

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Tücsök
Ma kellene megjönnie, de még semmi jele. Már kezdek bízni. A hasam kicsit lufis érzésű, ha Dávidot ölbe veszem.
Ti hogy álltok, gyakoroltok rendesen?Kép

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok Lányok!
Még új vagyok itt,már sok okosságot olvastam Tőletek,de még sosem írtam.Sajnos eddig hiába próbálkoztunk... Most viszont, úgy érzem van okom írni: ma reggel csináltam 1 tesztet, és 2 csíkos lett.Igaz a tesztcsík épphogy látszik.De ott van! Ilyenkor ez mit jelent?Babás vagyok, vagy csak én szeretném annak látni?Lehet h még nagyon alacsony a hcg szint és azért halvány?
Köszi mindenkinek!
Anita
nitta76
 
 


Zsuzsa!
Köszi, gyakorlunk. Nem tudom,nekem mikor kée megjönnie, mert tudod, eddig is össze-vissza jött meg. A hőm jan.1-én leesett, úgyhogy lehet, hogy akkor volt peteérésem, akkor ma kellene megjönnie, viszont az LH teszt szerint 9-én volt pé-m, így 23-án kellene megjönnie. Azt hiszem, ha nem lesz semmi én a teszttel megvárom legalább 26-át!

De te szerintem esélyes vagy! Zsoltival nekem is volt lufi szerű érzetem, meg állandóan görcsöltem is. Emlékszem, egyfolytában a WC-re rohangáltam, hogy biztos most jött meg. De ezt már biztosan írtam.

Nitta76!
GRATULÁLOK!
A halvány csík is csík, én úgy tudom! De ha nem hiszel neki, 2 nap múlva csinálj mégegy tesztet, ott már tuti erős lesz a csík!!

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Mesi!
Köszi a biztatást!Izgulok nagyon,félek örülni addig amíg nem tuti!Ha az újabb teszt még jobb lesz,talán már lehet tényleg gratulálni.Furcsa mert görcsölget a hasam,ami bízom benne,h jó jel, és nem a mensi előhírnöke.Már nagyon szeretnénk végre 1 babát...
Veled mi a helyzet, jól sejtem h egy bébi már van?
Anita
nitta76
 
 


Nitta!
Igen, van már egy kisfiam, Zsoltika. Most a kistesó projekt van terítéken, eddig sajnos nem sok sikerrel Kép
Tudod már, hogy hol szeretnél szülni?

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!
Bufo mi a helyzet? Izgulok érted!

Nekem sem jött még meg, ez a 2. napja, hogy késik. Eddig 3 tesztet csináltam összesen, és mindegyik 2 csíkos volt, de a T csík csak alig-alig látható. Szóval lehet, hogy Tücsöknek igaza van, és a halvány csík is csík? Remélem igen.Kép
Úgy döntöttem, ha csütörtökig nem jön meg, akkor reggel csinálok egy tesztet, és függetlenül az eredménytől elmegyek dokihoz. Én azért nem bízok annyira, mert már volt egy sikertelen terhességem. Akkor az elején a cicim is nagyon érzékeny volt, most meg semmi, és már hányingerem sincs.Kép
Félek.
Szia Nitta!
Te hanyadik napon csináltál tesztet? Téged is elbizonytalanított, hogy a kontrollcsík sokkal erősebb mint a T-csík?
Tényleg jó lenne, ha Tücsinek igaza lenne!!!
User
user
 
 


Szia Mesi!
Zsoltihoz gratulálok, ő most mennyi idős?A tesóval már régóta próbálkoztok?Azért csak összejön.Hol szeretnék szülni? Ez jó, még azt se igazán fogtam fel,h tényleg + lenne.Amúgy itt Egerben gondolom, ez van közel Kép
Szia User!
Igazából azt sem tudom,honnan kell számolni azt a bizonyos hányadik napot.Dec.17-én jött meg legutóbb,a 13.napon volt pé-m,és a tesztet ma reggel (29,ha így nézem) csináltam.Azért vagyok bizonytalan, mert elsőre I-nak néztem Kép és csak miután jól megnéztem láttam,h talán II van, olyan halvány volt a T-csík! Azért bizakodom.Már 1 éve próbálkozunk...Bízom Tücsi tapasztalatában!Kép
Nitta
nitta76
 
 


SziasztokKép
Hasonlót tervezek én is, mint TiKép Ha lehet én is csatlakoznék hozzátok. Visszaolvastam a topikot, így kb. képben vagyok, hogy ki hol tartKép
Rólam: Miskolci vagyok, 30 éves vagyok, van egy 2,7 hónapos kisfiunk, aki bölcsis. Szeretnénk másik babát, amikor összejön. Minél hamarabbKép Marcit nagyon tudományosan terveztükKép, most nem annyira.
Még nagyon az elején járunk, most kezdtük csak 2-3 napja. Na meg az én esetem nem is annyira egyszerű. Mármint olyan szempontól, hogy kb. fél hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót (triodena). De elég buta módon, mert a levélből már beszedtem 7 szemet és úgy hagytam abba..... Meg is jött 4 nap múlva, ami a napokban be is fejeződött.
A dokit azért megkérdeztem, azt mondta, hogy ez a vérzés várható volt, normális. És nem árt a babának, ha már most próbálkozunk. ( a gyógyszer kb. 4-5 nap alatt kiürül). Persze azt nem tudja, hogy mikor áll vissza minde az eredeti kerékvágásba........Lehet, hogy rögötn, lehet, hogy pár hónap....Majd meglátjukKép Szóval most itt tartunk.

Marcinál én is hőmérőztem és úgy látszik nem hiába, mert nekünk az beváltKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Bocsi, nem 2,7 hónapos, hanem éves!! a kisfiunkKép Június 6-án lesz 3 éves.
És ha már megint itt vagyok, egy kérdés: nektek van valami tapasztalatok (esetleg ismerősöktől hallottátok), hogy fogamzásgátló abbahagyása után mikor van esély a terhességre? Általában mikor áll vissza a peteérés meg ilyenek. Én 2 évig szedtem most a gyógyszert.

Ezt pedig a halvány csík miatt aggódóknak másoltam ide egy orvos szájából:Kép

"Amennyiben megjelenik még egy csík a 'T' betűnél , akkor ez a teszt pozitivitását jelenti. A teszt vagy pozitív, vagy nem, tehát kicsit pozitív eredmény nincs, a halvány csík is pozitivitást jelent.
A teszt értékelésekor "csak" a 10 perces értéket szabad figyelembe venni, mivel a teszt további tárolásakor már hamisan pozitív eredményt kaphatunk!!!"


Ezt pedig egy kismama mondta itt a netenKép

"Fénysugárka! Biztos van pocaklakód, mert nekem is csak nagyon halvány csík volt. Felhívtam a teszten írt számot és ott azt mondták, hogy az elején mindenkinek halványabb, de bármi látható, akkor biztos a baba. Meghát nem jött meg... "

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!Bufo remélem nem jött még meg és nem is fog,de én bizti várnék a teszteléssel még egy kicsit(persze már irtam nekem két honapot késett most) lehet nálad is késik és akkor nagyon elszomorodsz a negativ teszten!Én is éreztem minden tünetet hányinger,hasfájás mindent és ugye két honap késés az már valami mégis az utso pillanatba bejött a mikulás,hát remélem nálad nem csak gondoltam leirom hogy a tesztelést pár nap késés miatt nem kéne megcsinálni mert akkor nagyobb a csalodás!De szoritok neked!

User 3 teszt és mind a három 2 csikos még ha halványan is akkor neked tuti van valaki a pocidba és három két csikos tesztöl már a plafonon lennék de már egytöl is!És elárulom neked hogy nekem elözö terhességemnél semmi jel nem volt a mensim kimaradásán kivül és a 2.honapba jelezte csak a teszt 4honapba meg a cicim!ugyhogy ha nincs jel de teszt két csikos tuti babokád van!

Titi merre van nem tudjátok?Lehet csak rozsaszinezett de nem jött meg neki és már a pocaklakonak örülhet de örömmámorába nem tud irni,hát remélem!

Ja és üdv köztünk Nitta és Koda!

Szép napot mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Még mindig nem jött meg. A hasam továbbra is nyilalgat, de semmi más nincs. Már teljesen be vagyok sózva egy tesztért. Szerintem nem várom meg a csütörtököt, lehet, hogy tesztelek holnap egyet. Már 2 napja késik és nekem mindig pontosan jön meg.

Koda
Üdv közünk!Kép Mielőbbi sikert!

User
Én szerintem is baba van a pocakban. 3 pozitív teszt az már nem lehet véletlen.

Nitta76
Mikor csinálsz újabb tesztet? Szorítok , hogy a következő is pozitív legyen.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Lányok, ezúton jelentem, hogy mégsem jött meg! Úgyhogy még reménykedem. Pénteken volt egy kis halvány rózsaszínű folyás, és már azt hittem, megjön, akkor írtam nektek. Hivatalosan ma kellett volna megjönnie, és még mindig semmi. Szóval, csatlakozom hozzátok, hogy én is bizakodom még mindig! Bár lehetséges, hogy az a pénteki egy előjele volt a mensinek, én mégis nagyon bízom benne, hogy lehetséges, mégis babás lennék. De ezek a pattanások, és hasfájások! Hátha nem a mensi jelei. Az tuti, hogy nekem is mindig pontos volt, és ma van a 28. napom. Lányok, drukkoljatok!!! Koda, én is miskolci vagyok, vagyis most itthon Miskolcon vagyok, de már Pesten élek! Kép Üdv a csapatban! User, Bufo, vannak izgalomhegyek! Nagyon izgulok értetek!

KépKép
titi_27
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?