Új privát üzeneted érkezett!

Helloka!
Évi! Tesómat Zsuzsának hívják, Timivel osztálytársak voltak általánosban és tavaly együtt nyaraltak Horvátországban.
Andi! Szerintem elég sok ilyen ex van, sosem gondoltam volna, de sok nő ilyen lehet egy válás után. Bár a mi esetünkben elmebeteg volt már a csaj előtte is. Ezt a szó szoros értelmében értsd! Regényt tudnék írni az ügyeiről.
Marcsi! Ma én szorítok nektek a szuri miatt, biztos rendben lesz minden.
Anna ma éjjel megint sokszor fenn volt hajnal tájban. Reggel fél 8 körül ébredt, aztán 9-kor már üvöltve forgolódott a játékszőnyegén. Megunva a hisztit beraktam az ágyába, 2 perc múlva már újra aludt. Én nem tudom de normális ez? Reggeli ébredés után nem bír 2 órát ébren lenni? Szokott aludni délelőtt egy kicsit, de később. Már előre látom, hogy felébred, aztán dél körül megint kezdi a raplit. Lehetséges, hogy a foga is jön, de egyszerűen elviselhetetlen az utóbbi időben.
borkaborka
 
 


Sziasztok!
Borka: este is rendben volt minden Annával? Nem lett lázas stb.? Mi két hét múlva kapjuk meg az 5 hós szurit, és rákérdezek az agyhgyulladás ellenire is.
Szivi! Ti ma kaptok 5 hós szurit talán?
Szilvi! Mielőtt elmész sielni, írj még!
Képzeljétek! Ma a lakótelepen volt dolgom, míg Ákos aludt (de jó hogy a férjem itthon dolgozik), és miután végeztem és Ákos még mindig aludt, bementem az Ortutay bababizibe és vettem Ákinak egy nagggyon vagány NEXT farost. Le is fotóztam, beteszem!
Úgyhogy vigyázzatok lányos anyukák! Jön Ákosmákos a cicikirályfi, és a csajok a lába előtt hevernek majd Kép
Este még jövök! Írjatok: Évi
Kép
Évianyu
 
 


Ruszlána!
Tamás Fecó.
Öcsém jól van, vegetálós típus, a barátnője sem a munka hőse. április 1.-ét még a kollégiumi évek alatt találtuk ki. Péterfyből vannak ismerőseim, főleg a koraszülöttről, és a szemészeti ambulaciáról a barátnőm / jelenleg gyeden van/.Jártam mentőzni egy ideig, akkor sokat mentünk a Péterfybe is. majdnem minden kórházból ismerek valakit, mert vagy gyakorlaton voltam, vagy ők voltak nálunk, vagy együtt tanultunk valamelyik suliban. Edina is Pesten lakik.nekem kicsit nehéz volt az átállás a fővárosi életből a falusiba, de a nyugalomért megérte.
Írjál magatokról, vagy a többiekről /régi oszt. társak./
Puszi mindenkinek.
sipihajni
 
 

 
 

Borka! El is felejtettem! Mi ez a RW koncert? Budapesten lesz a nyáron? Tudsz valami bővebbet is erről? Hú, nagyon jó lenne elmenni csak csajok kocsival, bírnám Kép
É
Évianyu
 
 


Szasztok!
Most nézem, hogy amit délelőtt írtam, az elszállt útközben. B...s.
Már nem is tudom, hogy mit írtam.
Évi!
Te hogy csinálod, hogy így tele vagy energiával? Koncert, buli, még a gondolattól is borzongok, legalábbis most még, este tíz felé már alig élek. Lehet, hogy valami vitamint kellene szednem.
Tök jól tartja magát Áki, ez már a torna eredménye? Ja, dögös a farosotok!


Jól beterveztem a sétát, erre mit csinál Lujzika, nem ébred fel. Nem is tudom mikor aludt utoljára egyhuzamban ennyit, mármint az éjszakán kívül. Általában kinnt a levegőn szokott sokat aluszkálni. Kénytelen leszek este visszamenni a postára, ha már a családom hazaért.

Jövő hét kedden megyek babatalira! Úgy örülök, hogy rám is gondoltak. A türrös kismamák jönnek össze egy délelőttre. Azért örülök így mert n ugye nem pedagógus vagyok aTürrben, hanem a gazdaságin dolgozom. Már úgy várom, mindenkit ismerek és nagyon jó fejek. Végre egy kicsit kimozdulok!

Remélem ez nem száll el, pussz!
Angi
cipó
 
 


Kép
Megpróbáltam közelit csinálni, hogy megnézhessétek az "igazi" fülbevalónkat. Kicseréltük a belőttet!
cipó
 
 


Sziasztok!
Ma megkaptuk az 5 hós oltást,a Maja nagyon jól bírja eddig,remélem késöbb se lesz semmi baj.
Ma telefonált a védönőnk,hogy pénteken indul a babamaszázs tanf.A Kolozsvári utcában a védőnőknél lesz reggel 9-kor kezdődik.
Most olvastam az újságban:

Játszóház 1-7 éves gyerekeknek
Mozgásfejlesztő és szerepjátékok egész sora várja az érdeklődőket
Szerintetek ez mit takar?
Ha minden rendben lesz holnap megyünk játszani egy barátnőmékhez Felsőszentivánra.
Majd mesélek
Sziasztok
szivi76
 
 


Rakok képet a Majáról ez most volt szuri után.Kép
szivi76
 
 


Megint én vagyok.
Vettem tápszermintákat és kuponokat a teszvesz-en.Pár napon belül megkapom őket.
Szoktam itt licitálni sokmindenre,vettem is elég sok babaruhát nagyon olcsón.Próbáljátok ki.
szivi76
 
 


Sziasztok!
Akkor én elhagylak benneteket egy pár napra.
Vigyázzatok magatokra, és persze a picúrokra.
Jövő héten jelentekezek.
Szilvi.

Ui: a koncert nagyon jó ötlet, nyáron voltunk mi is csajok öten a Neoton koncerten, fergeteges buli volt, életmben előszőr voltam ilyen nagy koncerten, de remélem nem utoljára.
szelva
 
 


Cső!
Évi! Semmi láz nem volt a szuri után, szerencsére. A párom állítja, hogy nyáron RW koncert lesz. Bővebbet még nem tudok. Tényleg tele vagy energiával, hihetetlen.
Anna nyűgösségének lehet az is oka, hogy már nem elég neki a tejem. Egy ideje kap már gyümit és ebédre bébikaját, de jó lenne tudni mindenről, amit már ehet. A tápszerek és tejpépek világából semmit nem tudok, azonkívül, hogy vannak.
borkaborka
 
 


Borkaborka!
Neked ki a védőnőd? Én a mienket nagyon szeretem, mindent elmond a hozzátápiról, saját tapasztalatai is vannak. Én sokat beleolvasok a 2005 nyári topicba, mert ott már megy régóta a hozzátápi és sok jó ötletet olvasok, szerintem nézz be hozzájuk.
Az RW az Robbie W-t jelent. Rajongói vagytok?

Szilvi!
Jó sok élményt kívánok, próbálj ki mindent, amit eddig nem tettél! A Neotonon volt az Eni is, vagy másikon? Már nem emlékszem.

Marcsi!
Én a babaszobán szoktam eladni-venni.
Az a babamasszázs az limitált létszámú, vagy csak az mehet akit hívnak? Nagyon édes a Maja! Azt nem tudom, hogy milyen prog.vannak a játszóházban, de azt gondolom, hogy elég borsos áron. A szomszédasszonyom ő oviba óvodavezető, azt mondta, hogy akinek végzettsége, és pénztárcája bírja, az most akkor jár jól, ha családi napközit nyit, mert jár rá az állami normatíva, és meg fognap nagyon szaporodni a bölcsisek, ennek az új törvénynek a hatására. Kíváncsi leszek, mert elég nonszensz, hogy ekkora városban három bölcsi működik.

Kata!
Láttalak a friss kismamás topicon, csak nem??

Angi
cipó
 
 


Borkaborka!
Bocs, hogy belekotyogok, de a hozzátáplálás menete a Kismama mellékleteként megjelenő éves naptár végén minden évben benn van, azon szerintem elég jól el lehet igazodni. Ha esetleg nincs ilyened, az idei januári Kismamához is hozzá van csomagolva.

Ebben a hónapban nemigen kell tesztre költenem, kezdek maszatolni, pedig péntek lenne piroskám napja. Sebaj, ha jön, jöjjön gyorsan, hogy kezdhessük a következő ciklust!
Vendég
 


Sziasztok!

Angi: nem is tudtam, hogy a Türrben dolgozol?! Szóval innen akkor a Krizsák Ildi! Még úgy csodálkoztam is, hogy pont őt mondod, mint volt osztálytársamat. Kik lesznek ezen a babatalálkozón? Akik ott dolgoznak, csak gyesen vannak? Az Ildi is, vagy neki már nagy a kisebbik gyermeke? Ha ő is ott lesz, mondd meg neki légyszi, hogy üdvözlöm. Aztán mesélj ám!
Igen a RW az Robbie Williams. Én szeretem, bár az új albumát már feltették nekem gépre, de még nem hallgattam meg. A régi számait viszont nagyon szeretem.
Nem látszik igazán Lujzika új fülbevalója, de biztos nagyon szép, így messziről szép csillogós. Mi voltunk ma sétálni Ákossal, elbabakocsiztunk a Darázs utcába, abba a bizonyos turkiba. Vettem Ákosmákosnak egy bársonygatyit, 200 Ft volt. Egyébként semmi extra, olyan lehet, mint a többi. Azt mondta a csajszi, hogy jövő héten kedden menjek, mert akkor jön új áru. Szerintem megnézem. Egyébként turkálni nem nagyon szeretek, de jó minőségű, használt cuccot olcsón megvenni igen. Egyébként kíváncsi leszek, Emma kire hasonlít majd. Mert a lányod tiszta te, fiad apja, Emma? Vegyes lesz? Az lenne a legszebb. Szerintem.
Írja meg mindenki légyszi, hogy ki a védőnénije.
Enyémet Pásztor Andinak hívják, én nagyon szeretem, hetente járt hozzánk az első hat hétben, azóta is havonta, plusz nagyon sokat segített nekem (főleg mellgyulladásoknál).
Szivi: Majd írd meg, volt-e vmi Majával este, szuri miatt! Nagyon cuki a kiscsaj, már ül? Egyedül? Vagy az etetőszékben?
Nekem a babamasszázs tanfolyamról nem szóltak, úgyhogy nem megyek. A játszóházról meg még nem hallottam. Ha befejeztem az írást, megnézem ezt a teszveszt, még nem hallottam róla. Viszont a barátnőm be akar hívni az iwiw-be. Közületek van bent valaki?
Szilvi! Jó pihizést, azért vigyázz magadra, tényleg nehogy eltörd valamid! Max a sílécet Kép Egyébként kikkel mentek? Barátok, család? Minket is hívtak barátaink tavaly, azért nem mentünk mert terhes voltam, idén is, most szintén Áki miatt nem. Szinte a lelki szemeim előtt látom, ahogy Ákit szoptatom (fekve!) a havas Alpokban Kép
Én nagyon szeretem a koncerteket, bár sokon még nem voltam. Jó régen szközepes koromban Első Emeleten, aztán 90-es évek elején GunsnRoses-on, egyszer Rapülőkön Kecelen, meg 2 éve (természetesen) Ákoson!
Borka: olyan jó neked, hogy Anna már kanalazik. Rá kellene venni Ákost is, csak nem tudom hogyan. De nem adom fel! Virágom nagyon szerette a tejpépeket, és tápszert is kapott, ő nem volt olyan lelkes szopizó. A tápszert a doktornéni írja fel, azt ne vegyél csak úgy magadtól, mert nálunk is úgy volt Virággal, hogy amit először írt, nem lett jó (zöld volt tőle a kakija), aztán kaptunk mást. A tejpépről hallottam már, hogy tehéntej származékot tartalmaz, de hát... Komolyan, mikor Virág ilyen idős volt mint a mi kicsijeink, Petit Danone-t adtam neki, akkor még nem volt ezzel ekkora cirkusz.
Andi: most azt mondaná a barátnőm, akik próbálkoznak, hogy de jó neked, neked megjön rendesen. Neki az a baja, hogy nem jön meg rendszeresen, van hogy 2 havonta, akkor kicsit vérzik csak stb. és ez szerintem sokkal rosszabb. Mert ugye ez az alapja az egésznek...
Hát megint sikerült sokat írnom, de ha befejeztem, eszembe fog még jutni, hogy ja ezt is akartam még írni...
Na sziasztok, megjött apa, vacsin volt haverokkal, megyek, vele is kell foglalkozni... Kép
Írjatok!!!
ÉviKép
Évianyu
 
 


Sziasztok!

Úgy döntöttem elég az éjszakázásból,valahogy meg kell tanítanom a fiamat elaludni.Olvastam a sokat emlegetett Aludj jól,gyermekem c.könyv lényegét,kipróbálom.Ennél kevesebbet úgysem aludhatok.


Évi!
Nekem valahogy kimaradtak a koncertek-főleg a nagyok az életemből.Ha fiúk már önállóbak lesznek,és mehetnek Anyuhoz nyaralni,ezt is bepótolom.Szóval,olyan 10 év múlva.Kép
Nagyon jó kis farmert találtál,jól áll a fiadnak!Kép


Borka!
Nálunk is az van,hogy Patrik éjjel nyafog,nappal emiatt nyűgös,kialvatlan.Anna mennyit alszik napközben?
Ajánlom a Sinlac tejpépet,ez felíratható,így nem horror az ára,tej,-és gluténmentes.Gyümivel keverve nagyon szerette Patrik.


Andi!
Továbbra is drukkolok Nektek!!!


Angi!
Friss kismamákhoz már majdnem két éve írok.Nem valószínű,hogy vállalok még egy babát.
Emma nagyon csini az új fülbevalóval is!Kép
Biztos nagyon jó lesz kimozdulni otthonról!


Szivi!
Maja milyen jókedvű a képen,meg sem mondaná az ember,hogy előtte kapott szurit!


Szelva!
Érezzétek jól magatokat!Kép


Sipi!
Téééényleg,Tamás Fecó!Köszi!
A munkámmal járó nyüzsit szeretem,de Pesten lakni nagyon nem volt jó.3 éve költöztünk Pilisre.Raul Baján született,mert a terhesség alatt külön éltünk a férjemmel.Nem volt a legvidámabb időszaka az életemnek.6 hetes volt a fiam,mikor visszaköltöztünk az Apjához.
Patrik 13 hónapos.
Nem sokat tudok a csajokrólJuvanzic Anitáról még az első találkozón hallottam,hogy erősen depressziós.Nagy traumán esett át.Arab férje van és született egy kislánya.Szeitz Mariann Németországban él.Orsi(nem jut eszembe a vezetékneve-erős testalkatú leány volt a suliban)szakoktató.Ezek elég régi infók.Sajnos a mi osztályunk nem olyan összetartó,mint a tiétek.Kép
Borzasztó,hogy nem jutnak eszembe nevek!Kép
Öcséd tett kekszet nekünk az ajtó elé,mikor Nálatok voltam.Kép
Mikor láthatunk képet?Kép


Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána
 
 


Sipi!
Greksa Orsi!Éljen,eszembe jutott!KépBicsérdi Magdi is védőnő.Maráczi Olíviáról tudsz valamit?

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána
 
 


Sziasztok!
Mennyi új info!
Kata!
Bicsérdi Magdit ismerem, hajósi, ott védőnő? Én úgy tudom kissé zűrös fiatalkora volt, mármint az anyu-apu féltette, óvta, aztán a csajszi kitört. Abban nem vagyok biztos, talán házasságon kívül született gyereke, vagy elválttól, de valami kavarás volt, az tuti. Szégyellték a szülők a zűröket a két "eminens" bátyó után.
Melyik suliba jártál? A férjed hol lakott, talán pesti?

Évi!
A Krizsák Ildi az én helyemen van most, nyár végén jött vissza, csak mivel a főnök nem akarta visszavenni a régi helyére(isk.titkár), én meg pont terhes lettem, így felajánlották az én helyemet egy évre. Én szeptemberben megyek vissza, val.színű, ha a férjem munkáltatója beleegyezik, akkor Apa lesz itthon egy évig az Emmával.
Azért megyek vissza szeptemberben, mert sajna közös kincstáron gondolkodnak a Polg.Mest.Hiv.ban, ezért nem lesz szükség az iskolák gazdasági részeire, max.egy összekötőre, tehát szűnik a munkahely, ezért szeretnék közel lenni a tűzhöz, talán nem engem küldenek el, pláne ha már beiskoláztak mérlegképesre. Nagyon nem szeretnék munka nélkül maradni, bár akkor jöhet az otthoni könyvelés, de hát az nem a vizsgától fog menni, hanem a gyűjtött infoktól, főnökasszonyom ígérte, hogy segít, tanítgat. Szóval ezért iparkodom vissza, pedig pont egyéves kora után a legjobb a babákkal, mert akkor már partner sokmindenben, mindenhová viheted, de valamit-valamiért.
Úgy látom Ákosnak rendben van a szénája, mert minden képen vigyorog.
A babatalira a türrös kismamák jönnek, akik gyesen vannak, leszünk egy páran! Már nagyon várom!
cipó
 
 


Sziasztok! Megveszem akkor a Kismamát, hátha okosabb leszek. Igazából a tápszeres, tejpépes dologgal van problémám. Banánt, almát, répát, sütőtököt, néhány Hipp bébikaját eszik már a csaj. Ma fogok piskótát is reszelni a gyümijébe. Este és ma reggel is mindkét cicim odaadtam neki. Azzal nem vagyok tisztába, hogy akkor most adjak tápszert és pépet vagy ne? Ha igen mégis mennyit? Azt se tudom, hogyan kell ezeket kutyulni. Bár tudom, hogy az adagolás rá van írva, de mégis, aki nincs ehhez hozzászokva. Na meg abból is elegem van, hogy ilyen mentes olyan mentes, ezt nem lehet, azt nem lehet. Van aki adja a Danoninót már 2hós kor óta, van akinek meg feláll a haja tőle. Ez a bizonytalanság kiborító. Védőnőnk Szekfűné , valamikor talán novemberben láttam utoljára.
borkaborka
 
 


Ja! Igazából meg nem is tudom eldönteni, hogy este és reggel elég-e a tejem. Mert este, ha leveszem a ciciről nem ordít, hogy még-még...Reggel pedig még egy óra múlva is jön kifelé, ami felesleges. Szóval az 1.gyerek kész cirkusz.
borkaborka
 
 


Megint én vagyok. Döntöttem. Túl vagyunk a tízórain: reszelt alma, reszelt babapiskótával. ízlett. Nagy ívben sz..rok a fölösleges szénhidrára! Uzsonnára pedig banánt kap a csaj egy danoninoval. Turi doktornő felírt valami tejpépet estére, állítólag nagyon szeretik a babák. Kipróbáljuk. Azt mondta tápszert nem kell neki adni. Kérdezte, hogy van-e tejérzékeny a családban. Hát nincs, mindenki literszámra issza naponta. Szóval így lehet neki már joghurtokat is adni. Tesóm beszélt egyébként vele, már megint milyen jó, hogy ott dolgozik, ahol. Áldom az eget.
borkaborka
 
 


Hello!
Évi:A Maja a kompban ül a képen rendesen még nem ül de nagyon probálkozik.
Borkaborka:Gratula a döntésedhez,én is megpróbáltam már de nem ízlett a Majának.A vaniliás HA-s tejpépet a Maja is nagyon szereti,de a sinlakot is kétpofára ette akkor még cumisüvegből (ezt hasmenés miatt kelett adni neki)

Megkérdezte,hogy jöhet-e még valaki a babamszázsra,a mostani betelt de indulni fog még pár hét(hónap) múlva.
A mi védőnőnk a Györökné Gallyas Edit ő tartja a tanf.ot de nemsokára szülni fog ezért nem tud vállalni több emberkét.
A H.védőnő a Pásztor Andi Szegény még nem jutott el hozzánk de megbeszéltük,hogy hívom ha van valami úgyhogy nem bánom.
Megyek mert ebéd van.
Sziasztok
szivi76
 
 


Elfelejtettem:
A Majám:7003gr
65,5cm
És azóta sincs semmi baja a szuritól hála az égnek.

Kép
szivi76
 
 


Ruszlána!
Olíviáról nem tudok semmit. Nálunk sokan elváltak, köztük: Varga Mari,Verasztó Edina, Simon Móni, ja és én is. Páli Gyuri nagy butaságot csinált, így talán a börtönt is megjárta. Sokat találkozom a Gyurity Szílvivel /Dávod-védőnő/ és a Mészáros Melindával/ B.borsód-védőnő/. A Tamás Csillával sokáig egy helyen dolgoztunk,ő a szív seben, most talán még spanyol országban lakik ill. dolgozik.
Képet megpróbálok holnap feltenni, remélem sikerül. A Bicsérdi Magdival régen nem sokat beszéltem, más érdeklődési körünk volt.Milyen zűrjei voltak? Az egyik anyukám férje közeli rokona volt a Bólvári Áginak/Dusnok/, így szegényre sokat gondolok.
Sajnálom, hogy te is megjártad a hadak útját, főleg a terhességed ideje alatt. Nem hatott Raul lelki állapotára? Tesómnak anno tetszettél.Kép puszil téged és kérdezi mikor jössz?
Puszi holnapig.
sipihajni
 
 


Sziasztok!

Borka: én is akartam írni, hogy a tejpépet este add, és ne csak szopiztass, mert így jobban jóllakik, és nagyobb az esély az esti csöndre. Egyébként tényleg neked nem kell tápszer, hiszen van tejed! Úgyhogy amikor evett és kér, adj neki szopizni, egyébként reggel és este lefekvés előtt is, azt nagyon szeretik! És ha javasolhatom, nézz körül a bébiételek, desszertek és gyümik között, nagyon sok van már, ami 5 hós kortól mehet. Így változatos lehet az étrendje Annának. És vannak közöttük jó éjt papik meg olyan dolgok (áfonyás nyaflanc) amiket mi nem tudunk megcsinálni!
Ma délelőtt voltam bent a Zöldkeresztben leméretni Ákost, meg írattam Kvitamint, mert elfogyott. Kb 2-3 hetente szoktam menni Ákossal, mivel csak szopizik és nincs itthon mérlegem szeretem tudni, hogy áll a szénája Kép 8880 és 72,5 cm. Úgyhogy jól áll. Csakhát tudjátok akik csak szopiztat nem tudja, hogy mennyit eszik a gyerek, csak gondolja. Így jobb megbizonyosodni róla. Napi mérlegezéssel meg nem akartam magam sokkolni, sok rosszat hallottam róla.
Angi: hogyhogy nem vették vissza az Ildit iskolatitkárnak? Már olyan régóta csinálta...
Szivi: Maja nagyon ügyi! Nekem is a Pásztor Andi a védőnénim, nagyon rendes, ha bármi gondod van, hívd nyugodtan, segíteni fog! Tegnap este voltam a teszveszen, másfél órát nézelődtem, persze nem vettem semmit. Úgyhogy megfogadtam, csak akkor megyek ilyen oldalakra, ha tényleg kell konkrétan valami, különben nagyon el lehet csszni az időt!
Angi, neked ki a védőnénid?
Most mennem kell, felébredt Ákosmákos, megszopiztatom és elsétálunk a patikába Kvitaminért, meg a zöldségeshez, mostanában nagyon rákaptam a gyümölcssalátára, mióta nem eszek csokit. Még leírni is jó: csoki. Csoki. Persze nem ehetek Kép
Na sziasztok, írjatok!
Évi
Évianyu
 
 


Sziasztok!

Látom most már ez a topic is pörög. Ha nem bánjátok ide is írogatok Kép

Évianyu! Megnéztem itt Ákos képeit, hihetetlen, hogy mennyire hasonlítanak ezek a kópék Kép Csak Olikám sokkal kisebb. Olyan 7 kg körül saccolom. Egy hét múlva megyünk méretni, akkor kapja az 5 hónapos oltást. Én sem méregetem itthon. Havonta egyszer elviszem a tanácsadásra és megmérik. Látszik, hogy szépen növöget, úgyhogy nem paráztatom magam azzal, hogy mennyit eszik.

Hozzátáplálás témában még csak most kezdtem el olvasgatni. Itt van egy jó táblázat:
http://csigabiga.com/otlettar/kismama/szilard_etelek.htm
6 hónapos korától akarok Olinak adni gyümiket és főzeléket. A kanalazás nekünk már profin megy. A lefejt tejcsit nagyon ügyin megeszi Olivér kanállal. Az esti cicizés nem elég neki, így reggel fejek és azt megkapja még este pluszban.

A Babits utcai angol turi nagyon jó. Pont ma vettem magamnak egy tök jó Mexx felsőt és a gyerkőcnek egy Next nacit. Ezen a héten ráadásul minden 50%-kal olcsóbb. Szóval megéri benézni.

A képeket én InfranView-val kicsinyítem le, ez egy Netről ingyenesen letölthető program, amihez van magyarítás is, így könnyű használni.

Kép

Ildi

Kép
vrucsincá
 
 


Sziasztok!

Már megint régen írtam,de ritkán férek a géphez,mióta otthon lemondtam a Netet.
Cipó!Én is hajósi származású vagyok.Már a múltkor is gyanús voltál,mert Ancsa unokahúgomnak volt ilyen nevű osztálytársa.Ezek szerint Te vagy az.
Pécsre kerülésem körülményei:magas vércukorszintem miatt itt nem tudták vállalni a terhesgondozást,meg egyébként is őssejtlevételt kértünk,ami akkor Baján még nem volt megoldható.Most már lehet,úgy tudom.Andorom nagyon cuki,édes baba,most 8 hónapos,9,5 kg és 78 cm.Ha így haladunk,kosaras lesz.Már jön a 6.foga.
AAgassi!Én is egy időben logopédus szerettem volna lenni,de a pedagógia mint tantárgy nagyon nem a kedvencem.
Ruszlána,Mari,Edit!Jól felpörgettétek a topicot!!!!Végre itt is van élet!
Nem tudom,mikor írok megint,addig is mindenkinek minden jót,amit szeretne!
Gabi.
gabriela
 
 


Sziasztok!
Csak egy gyors kérdés: most lehet, hogy nem vagyok komplett, de ki az az Edit?
Évianyu
 
 


Na végre, egész nap nem tudtam rákapcsolódni a netre.
Ezt már szeretem, amikor ennyien vagyunk!
Évi!
Ildi azért nem mehetett vissza iskolatitkárnak, mert öt évig volt otthon a gyerekekkel, az elég sok idő, sokat változott az isk. gépparkja (tuti jó gépek vannak)új progik stb., meg az új isk.titkárral a Főnök nagyon meg van elégedve, fél szavakból is megértik egymást. Rengeteg a meló és azt Ildi két pici mellett nem biztos, hogy győzné. Az én melóm sokkal nyugisabb, ott is sok a munka, de ha pl. egy hétig nem vagyok, akkor azt én könnyebben bepótolom, az isk.titkárnak meg naprakésznek kell lennie! Te ismerted a Győri Juditot? Évfolyamtársunk volt, most ig.helyettes, pontosabban már nem mert februárban szül.
Edit nekem sem rémlik!
Gabi!
Áruld el, hogy ki vagy! Vagy egy képet tegyél fel!
Ancsa osztálytársam nekem a Schön Ancsa volt, de nem tudom ki az unokatesója.
Szép méretes ez az Andor baba, legalább róla hadd lássunk képet!
Az őssejtlevétel hogy megy? Fizetni kell érte?

Ildi!
Én is voltam ma a turiban. Vettem két jó kis márkás pólót, meg a Borinak 150 ft-ért egy nagyon klassz farmerszütyőt. Sikert arattam vele!
Oli és Ákos tényleg hasonlítanak egymásra, közeli rokonságban álltok?

A mi védőnők a Heckenbergerné Anita. Én nagyon bírom, jól el lehet beszélgetni vele mindenről. Csak állandóan el van havazva, nagyon nagy a körzete.

Most mennem kell, Emma unatkozik!
Angi
cipó
 
 


Sziasztok!

Ildi: Üdv! Jó hogy ide is írsz, így legalább tudjuk tartani a kapcsolatot. Azt a turit tuti, hogy holnap megnézem. Remélem nem vittetek el mindent! Egyébként Klári mama nagy turkesztáni, múltkor találkoztam vele az utcájukban a bababizi előtt, mondta, hogy ne ott vásároljak, mert drága, hanem a Kodályban, azt hiszem Hacuka a neve vagy mi?! Te már voltál ott? Én ahányszor arra jártam, mindig zárva volt!
Többieknek: Ildi kisfia Oli és Ákos 2. unokatestvérek, férjeink elsők. Klári mama apósom testvére. Itt, az interneten találkoztunk Ildivel, személyesen nem ismerjük egymást! Szép, mi?! Kép Ja, és a fiaink egy napon születtek, csak Ildiék Pécsen.
Virág meglátta Oli képét, kérdezte: Anyu, ez az öcsi? Milyen macija van?
Gabriela: már 6 foga van Andornak? Nem aprózza el! Ha tudsz, tegyél be róla képet. Végülis te hajósi származású vagy de Baján élsz? Merre laksz? Írj magadról légyszi!!!
Ruszlána: ha sikert érsz el alvás ügyben, meséld el, biztos hasznát venném.
Angi: Győri Judit neve ismerős, talán a-s volt, gondolok is valakire, de nem biztos. Ki az új iskolatitkár egyébként? Ismerhetem? Korunkbeli, türrös volt?
Egyébként hogy jársz a városba? Kocsival? Már csak úgy elgondolkodtam, hogy ti jó messze vagytok a Babits utcától. Vagy nem abban voltál?
Most mennem kell, apa kész van Mákos fürdetésével, megyek táplálni Kép
Írjatok!
Évi
Évianyu
 
 


Hello! Megvan Edit! Ditke75, valamikor szeptemberben írt utoljára. Én már nem ismertem. Meg láttam akkoriban sokan mások is írtak, akik már nem. Kár.
Megyek, ma korai lefekvést tervezek.
Évi
Évianyu
 
 


Sziasztok!

Évi!
Jót nevettünk azon, hogy Virág az öccsének hitte Olit Kép
Én vásároltam már a Hacukában. Nagyon jó kis rugikat vettem ólcsón. Tamás haverjának a felesége csinálja (Knofloch Zsuzsa) Ki van írva, hogy mikor van nyitva általában.
Tényleg, ti használtok még rugdalódzókat? Olivér már nem tűri magán sem a rugikat, sem a hálózsákot. Ezekben nem tud rúgkapálni, az pedig nála nagy gond Kép Olyan mint egy kis sajtkukac, állandóan jár a keze és a lába. A megfordulást azt bezzeg nem erőlteti túlságosan.

Angi! Ti hol laktok?
Azt még nem is írtam, hogy a gyerkőceid, nagyon hasonlítanak az apukájukra és ezáltal az Izára is.

Borkaborka! A te babád milyen idős?
Szerintem ha este nem cirkuszol cicizés után, akkor biztos elég neki a tejcsi. Ha nem elég a kajcsi, akkor azt elég nyilvánvalóan tudják jelezni ezek a kis manócskák.

Szivi! Én is megérdeklődtem a babamasszázs tanfolyamot a védőnőnkön keresztül. Azt mondta neki az Edit, hogy mivel tavasszal szülni fog, ez lesz az utolsó. Egyébként pedig csak a saját gondozottjainak tartotta. Kár...Kép Érdekelt volna. Olivér nagyon szereti ha masszírozzuk. Csak biztos jobb lenne, ha szakszerűbben csinálnánk neki.

Ildi

Kép
vrucsincá
 
 


Sziasztok!


Évi!
Altatás:eddig azt értem el,hogy sikerül elaludnia egyedül.A továbbiakat még nem tudom,de az elmúlt éjszakánk máris jobb volt,nem ébredt olyan sokszor.
Ákos nem fintorog a K-vitamintól?Patrik mindig kihányta.Kép
Első gyereket naponta többször is mértem eleinte,voltam is ideges rendesen.Most mérlegem sincs.Kép
Ákos is szépszál legény!Kép
Épp tegnap gondoltam Editre,kár,hogy már nem ír ide.


Borka!
Nem tudom ki hogy van vele,de a második gyereknél is van para rendesen.Kép
Milyen tejpépet írt fel a dokitok?Írj majd,beválik-e.


Angi!
Bicsérdi Magdi zűrös ügyeiről lemaradtam,a suliban Õ is eminensnek számított.Kalocsára jártam az eü.-be.
Férjemmel Pesten lakott,mikor megismerkedtünk,amúgy Kárpátaljáról származik-Ruszlánnak hívják,innen a nevem.KépTiszta véletlen,hogy megismerkedtünk.Ja,és először nagyon-nagyon nem volt szimpatikus.Kép


Szivi!
Jó,hogy Majánál nem okozott gondot a szuri!KépBízom benne,hogy nálunk sem lesz gond,febr.végén megyünk a 15 hósra.
Maja szeret az etetőszékben lenni?


Gabi!
Andor jó kis paraméterekkel rendelkezik!Kép
Mobillal próbáltál már net-ezni?Nem drága és jó.


Ildi!
Üdv!Kép
Olid nagyon aranyos a macijával!
Milyen furcsa,hogy Évivel még nem találkoztatok személyesen!Gondolom,ami késik,nem múlik.Kép


Sipi!
Jó Neked,hogy többekkel is találkozol a suliból.Egyik nap kezembe kerültek a tablóképek,olyan jó volt nosztalgiázni!Szinte csupa szép dolog jutott eszembe.A kolesz is nagyon jó vol,ennyi év távlatából.Gabi Néniről tudsz valamit?
Bolvári Ági nekem is eszembe szokott jutni,borzasztó,ami Vele történt!KépÚgy hallottam a férje elvette később Ági testvérét.
Raul lelkiállapotára biztos hatott,hogy mennyit szomorkodtam,míg a hasamban volt.Egy ideig nem fogadta el Apjától a tápszert,pedig még nagyon kicsi volt.Olyan furcsa,hogy Patrik odavan az Apjáért,Raul soha nem volt ilyen.Érdekes,igaz?
Azért sejtettem,hogy Tesódtól a keksz igazából nekem szólt!KépÉn is üdvözlöm,megyek Hozzátok,ha tesz megint kaját az ajtó elé!Kép


Andi!
Hogy vagy?


Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána
 
 


Sziasztok!
Csak gyorsan beugrottam, hogy elolvassam, mit termeltetek tegnap este óta.
Ma már nem tudok jönni estig, mert most főzök ezerrel, aztán megyek délután 2-6-ig isibe.

Ildi!
Mi Katonavárosban lakunk, ha ez mond valamit. Tehát a Bernhard S.utcáról le az Epreskertre, aztán abból nyílik a Krúdy utca. Na itt lakunk mi. Nagyon jó hely, az utca egyik felén vannak csak házak, mindössze 7. Nyugis, csak az utcalakók járnak autóval be, nyugodtan ki lehet engedni a gyerekeket az utcára. Szinte az egész nyarat kinnt töltik. Bár tavaly elkeseredtek, mert megcsonkították az árnyékot adó diófát.

Sajna, mennem kell!
pussz, este jövök!

Jajjj, a legfontosabb, Gabi, tudom, hogy ki vagy, csak nem akarom leírni, mert nem tudom, hogy szabad-e. Ha olvasod, írjál!

Angi
cipó
 
 


Sziasztok!
Ruszlána! Helyzet az, hogy mégis egy anyatej kiegészítő tápszert írt a dokinő. Állítólag imádják a gyerekek. Na hát az én lányom nem. Valaki kérdezte milyen idős. 24-én féléves lesz. Tegnap este füri után cicizett, aztán amikor kezdett elfordulgatni megkínáltam ezzel a löttyel. Na nem kellett neki. Aztán evett még egy kicsit a másik cicimből is és kész. Büfinél volt egy kis bukás is. Egyébként amikor leveszem a ciciről mindig megnyomkodom kicsit és mindig spriccel belőle a tej. Lefekvésnél pedig van némi cirkusz az ágyában, de az a lefekvés miatt van. Rövid időn belül elalszik egyedül. Ma éjjel is többször fenn volt néhány percre, de a cumitól visszaaludt. Reggel fél 8-kor reggelizett. Egyébként ébredésnél sem úgy ébred, hogy üvölt, mert régen evett és éhes. Szokott egy ideig magyarázgatni, aztán ha megunja, szól, hogy most már vegyetek ki. Akkor ezek szerint mégis elég a tej neki még mindig? Valószínűleg néhány napon belül már délután sem adok neki cicit, csak reggel és este.
Tegnap két pofára ette a danoninot. Ma tízóraira körtét reszeltem neki reszelt babapiskótával. Néhány napja vízzel kínálom, le akarom szoktatni a teáról. Nem akarom, hogy mindig édeset igyon. Ne tudjátok meg! Úgy morog az itatópoháron mint a bolhás kutya, jelezve, hogy ez nem az, mint eddig. De gondolom, ha szomjas, akkor a vizet is megissza majd nem? Most megyek, sziasztok.
borkaborka
 
 


Táplálás 6 hónapos korontúl, addig lehetőség szerint anyatej v. tápszer.Csak tápszer mellett a hozzátáplálást 1 hónappal előbb is el lehet kezdeni.
6 hó:alma, őszibarack, meggy. Burgonya, sárgarépa, sütőtök, cékla. Gabonapehely(rizs, kukorica, gluténmentes!)
7 hó: Banán, körte, gesztenye. Paradicsom, cukkini, brokkoli, saláta(főzeléknek elkészítve), fehérrépa, zeller, spárga,tök, uborka(sütve v. főzve), paszírozott zöldborsó(héj nélkül), pulyka,csírkehús, csirkemáj(legfeljebb heti egy alkalommal, méregtelenítőszerv). Étolaj (1 kávéskanállal a főzelékbe), petrezselyem, zellerlevél. kapor, metélőhagyma.
8-9hó: szilva, ringló, sárgabarack, görögdinnye, sárgadinnye, cseresznye. Zöldborsó, karalábé, kelkáposzta, karfiol, csicsóka, vörös-és fokhagyma(dütve, főzve). Marha-sertéshús. Bazsalikom, kakukkfű, borsikafű, borsmenta, citromfű, lestyán.
10-11hó: narancs, citrom. Káposzta, padlizsán, zöldbab, rebarbara, sóska, spenót. ha a családban nem fordult elő allergiás megbetegedés:kefír, natúr joghurt, túró, sajt kis mennyiségben, vagy gőzelék, gyümölcs kiegészítésként. főtt tojássárgája heti 1-2 alkalommal.
12 hó: uborka nyersen v. savanyítva, retek, vörös-fokhagyma nyersen, szójatofu, szójatej, lencse, bab, sárgaborsó, paprika. Édesvizi és tengeri hal. Tehéntej, vaj, tejszín, tejföl, kecsketej, juhtúró-sajt. Teljes kiörlésű gabonák(búza, rozs, árpa,zab), köles. Méz, tojásfehérje, mandula, mogyoró, napraforgómag, tökmag, gyógynövényteák.
sipihajni
 
 


Ruszlána: megpróbálok képet feltölteni.
Kép
sipihajni
 
 


Kép
sipihajni
 
 


puszi mindenkinek.

Kép
sipihajni
 
 


Sziasztok!
Megjöttem a melóból, aszittem, sose érek haza. Megjött, de izomból. Mondjuk nem bánom, és épp a napján (amúgy erre sem panaszkodhatok, órát lehetne hozzá igazítani).

Évianyu! Te írtad a barátnődet, akinek össze-vissza jön meg?! Hát gyorsan húzzon el endokrinológushoz! Ha még nem járt...ha kell, szívesen megadom a szegedi dokinő elérhetőségeit, tök ingyé van, csak háziorvosi beutaló kell hozzá. Nagyon profi és nem csak a pajzsmirigy funkciókat nézi, mint itt Baján.

Sipihajni! Gyönyörűséges a hajad!

Borkaborka! Olyan szemléletesen írsz Annáról, hogy simán "levetítem" magamnak filmbe! Bírom a hasonlataid!

Lányok! Ti tudtok bajai patikát, amelyikben megy ez az Egy csepp figyelem program? Állítólag még van, bár nem ingyenes. Szívesen megböketném az ujjam, mert a terheléses vizsgálatom épp egy antibiotikum kúra végén volt, és ez a gyóccer mellékhatásként okozhat vércukorszint csökkenést; na így lett a 120 percesem 7.1. Gondútam, nem árt az óvatosság.

Most megyek enni meg egy kicsit fetrengeni egy csésze cickafark tea társaságában. Később még visszanézek.
Szép délutánt!
Vendég
 


Sziasztok!
Sipihajni: kisfiad nagyon hasonlít rád, bár apukáját nem ismerem.
Na, voltam ma délelőtt a Babits turiban, hát elvittetek mindent. 2-3 éves kislányra találtam volna jó cuccokat, de Ákira nem. Magamnak meg nem veszek, mondjuk ilyen nagy méretre szerintem nincs is semmi, de le akarok fogyni! Mondta az eladó csajszi, hogy jövő héten csütörtökön kap új árut, akkor érdemes lesz benézni.
Odafelé bekéredzkedtünk apához az autóba, visszafelé gyalog jöttünk, babakocsival, sétálva. Olyan jó, hogy süt a nap, de az állam majd lefagyott.
Ildi: én nagyon szeretem a rugdalózókat, főleg amelyiknek a lába között patentos. Ákosnak tök mindegy miben van, még nem vettem észre, hogy vmi baja lenne a ruhával. Csak az a baj, hogy én már 80-as méretet veszek neki, és ilyen nagy méretben már nincs nagyon rugi. Néha-néha látok bababiziben, de vagy nem tetszik, vagy kislányos. Mostanában inkább body fölé nadrágot meg vékony hosszúújjast adok rá. Egyébként ő is olyan izgős-mozgós, állandóan jár a keze meg a lába. De szerencsére amikor aludni kell, akkor alszik.
Mostanában azt csinálja, hogy amikor szopiztatom elengedi a cicimet és a kezemet kezdi el rágni és szopni. Úgyhogy adok a kezébe egy gyongyót (textilpelus negyede) és azt morzsolgatja. Nem vagyok híve az evés közbeni játéknak, de annyira jár a keze, hogy valamit muszáj beletennem neki. Bezzeg ha álmos, akkor csak leteszi maga mellé a kezét, akkor tudom, hogy most el fog aludni.
Ruszlána: hogy érted el, hogy Patrik elalszik egyedül? Ákos ha szopizott és még fönt van, beteszem a kiságyába, kislámpa le, csak a nappali fénye szűrődik be, de egy idő után elkezd kiabálni majd sírni. Kiveszem, ráteszem cicire, rögtön elalszik. Végülis nem baj, mert végigalussza az éjszakát, csak olyan cicifüggő.
Borka: szerintem tuti elég a tejed, ne izgulj! Meg ő ha már ilyen szépen eszik, vacsorázik is gondolom! Úgyhogy őneki a tej már csak egy finom kis anyuzás lefekvés előtt. És ha már nem kér többet, akkor jóllakott. Hidd el, ha éhes lenne, akkor sírna és rángatná a cicidet, szívná, és ha nem jön sírna. Egyébként szerintem azok a nagyobb babák, akik éjjel felkelnek és ciciznek sem azért kelnek fel, mert olyan éhesek. Csak valami miatt felébrednek és azzal olyan jó visszaaludni. Egyébként egy kisbaba kibír éjjel (amikor lelassul az anyagcsere) 8-10 órát egyhuzamban. Lagalábbis én így tudom.
Írjatok! Most megyek, Áki éhes. Tegnap este próbáltam adni neki banánt, hát majdnem lehányt! Lesz még vele dolgom...
Évi
Évianyu
 
 


Andi: én nem ismerem ezt az egy csepp programot, úgyhogy nem tudok segíteni.
Viszont nem tudom, eddig is fönt voltak ezek a képek rólatok, csak nem vettem észre? Tegnap láttam meg a képes címed a profilodban, belementem, nézegettem a képeid. A férjed sem ismerem. Milyen menyasszonyi ruha volt ez, ami rajtad van?
Évianyu
 
 


Igen, én így regisztráltam, azóta nem változtattam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.05.28 22:27-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Ma du-án mivel ráérősen voltunk, elmentem 2 gyermekemmel a tescoba, nézelődni. Úgy szoktam vinni Ákost, hogy a babahordót ráteszem a nagy kocsira, az ülős részére. Pont jól megáll rajta. Lehajtom a kezemhez a hordóka fülét, és így tudom fogni is. Ákos mindig nézelődik, nagyon elvan, ha megyünk valahova.
Vettem Ákosnak egy kistányért meg egy őszibarackos bébiételt. Hátha... Valakitől azt hallottam, hogy az őszibarackot szeretik a bébik, mert édes. Igaz őszibarack-banán, de kicsi üvegben volt, ha nem kell neki, megeszem én. Virágnak meg lepottyant egy gyurmázó szett, 1 órája még a hangját sem hallottam. Azt mondta, ez volt az álma, tök cuki Kép
Ma este megyünk le csajok a partra, beszélgetni. Szerintem a pubba ülünk be, úgyis 11 felé haza szeretnék érni (akkor kezdik el szedni a jegyeket). Lehet, hogy a többiek maradnak bulizni, de hát én nem... Kép
Virágom gyártja nekem a gyurmafagyikat, ha már az igazit nem ehetem. Biztos szeret Kép
Na megyek, visszaadom Tibinek a gépet, dolgozik, csak idekéredzkedtem. Ma már nem jövök, de ti írjatok! Hogy telt a mai nap?
Évi
Évianyu
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bejelentkezés:megvagyok,csak itt van Öcsém.Este megpróbálok jönni.

Addig is puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána
 
 


Na vagyok végre!

Nem gondoltam, hogy ennyire gáz lesz visszaülni a padba. Kb. mintha kínaiul beszélt volna a tanár. Na azért, úgy a harmadik óra végére kezdtem belejönni, de hogy hogy fogok levizsgázni????..
Emmával minden rendben volt, én meg izgultam mint állat, most hagytam először magára 4,5 órán keresztül. De tudtam, hogy jó kezekben van, mert Anyu vigyázott rá. Jövő héten a Sógornőmön a sor.

Eszembe jutott Szilvi, de jó nekik, már biztos túl van egy-két csúszáson.

Lányok aki tud segítsen! Mérlegképesre járok és kellene nekem kidolgozott szóbeli tételsor (könyv)számvitel-elemzés olyantól aki 2004 májusától vizsgázott. Ha tudtok valakit, akkor szóljatok, akár meg is venném tőle, ha már neki nem kell.

Nálunk minden nyugis, gyerekek (nagyok)Hajóson Anyuéknál, Apa tanul én is átnéztem a tegnapit, kicsit főzök, kicsit takarítok, elég laza ez a mai nap.

Emma úgy látszik rákap a pürére, a déli evésnél már elég szép adagot eszik, olyan ügyesen leeszi a kanálról. A kedvenc most a krumpli-répa-alma egyveleg. Vettem neki sütőtökpürét, és őszibarack desszertet. Kíváncsi vagyok az ízlik-e neki, kedden kipróbáljuk, mert akkor nem leszünk itthon délelőtt.Vettem neki egy doboz milupa tejpépet is, csak attól tartok, hogyha azt adok neki akkor a főziknek annyi, mert a tejpép olyan fini, hogy nehogy mást ne kérjen. Ez hülyeség?

Sipihajni!
Szépek vagytok! Az utolsó kép az valami ünnepségen készült, ballagás v.anyáknapja?

Évi!
Irigyellek a tegnapi traccsparti miatt. Nekem igazán egy barátnőm van, akivel mindent megbeszélek, de őt sajnos Hajóson hagytam. Van három fia, egy sörözőjük, plusz most ő is suliba jár, úgyhogy általában csak telefonon lelkizünk, meg kb. kéthavonta személyesen. Ez így nagyon szar.
Amíg dolgoztam ugye addig jó volt, mert legalább cseveg az ember, de most max.Emmával cseveghetek, ami ugye tudjuk, hogy egy idő után elég egyhangú. Talán jó is, hogy most már járok suliba, legalább felnőttek között vagyok.

De nagy ma a csönd, mindenki takarít?
Hahó, gyertek már!Kép
cipó
 
 


Hello!

Igen, takarítottam, meg vasaltam, szopiztattam, rétest sütöttem. Meg aludtam is egyet délelőtt párom jóvoltából, ugyanis ma 1/26-kor kelt Ákos. Aztán amikor 10-12-ig aludt, Tibi elvolt Virággal és én aludtam.
Tegnap este tök jó volt, 11 felé értem haza (megszakítva 9 körül egy szopival), ettünk, ittunk és jól kidumáltunk minden közös ismerőst, aki nem volt ott Kép
Virágom ma 3-6-ig szülinapon volt Kevin nevű ovistársánál, nemrég jött meg, most gyurmázik. De jót vettem!
Angi! Lehet, hogy tudok neked segíteni, van egy munkatársam aki járt valami hasonló suliba tavaly, ha gondolod megkérdezem és összehozlak vele (nagggyon drága lesz Kép ).
Tibi kéri vissza a gépet, dolgozni akar. Megyek, megkínálom Ákost őszibarack-banánnal. Hátha...
Ja a kérdésedre egyébként Virág ette a főzeléket ugyanúgy, mint a tejpépet, ők még ilyesmit szerintem nem csinálnak, hogy csak tejpépet kér (nincs annyi eszük), meg úgyis azt eszi ha éhes, amit adsz neki. Én azt tudom javasolni, hogy az étkezések minden napszakban ugyanazok legyenek, gondolok arra, hogy délben mindig főzeléket adj, este tejpépet, és akkor ezt megszokja. És ha délben nem eszi meg a főzeléket, ne adj tejpépet, az a vacsi. Majd fél óra - óra múlva olyan éhes lesz, hogy megeszi. Nem baj, hogy kicsit nyavalyog. Szerintem.

Borka: Timi küldött tesódról képet, kicsit ismerős, de igazán nem hiszem hogy volt vele "dolgom", nem nagyon rémlik hogy akár beszéltünk volna.

Na tényleg mennem kell:

Évi
Évianyu
 
 


Szerintetek ízlett neki?
Kép
Kép
Évianyu
 
 


Sziasztok!

Évi! Úgy tűnik Áki nem nagyon díjazta az őszibarack papit Kép
Csak kíváncsiságból próbálkoztál megkínálni, vagy nincs elég tejcsi?
Jómagam nagyon kíváncsi vagyok, hogy majd hogyan fogja Oli fogadni az egyéb kajcsikat, de kivárom a 6. hónapot.
Én is irigyellek a tegnapi traccspartiért. Biztos jó volt kiszabadulni egy kicsit Kép
Hétközben szoktam magamnak külön programot csinálni, hogy ne csak a babázásból álljon az élet, olyankor Klári mama, vagy Tamás vigyáz a kölökre.
Jut eszembe, jövő hét szerdán jönnek ismét a csajok, van kedvetek Ákossal eljönni?

Angi! A Minerva által szervezett képzésre jársz?
Én is gondolkozom most a tanuláson. Kinéztem magamnak egy másoddiplomás képzést. Kismamáknak ugyebár ingyé van a másod ill. többed diploma, már csak ezért is megérné. Csak nem tudom, hogy tudnám csinálni a gyerek mellett.

Ma sütöttem egy nagy adag piskóta tekercset. Fel is faltam az egész tepsivel. Nesze neked fogyókúra Kép Kép

Tegnap kipróbáltuk az etetőszéket. Jól érezte benne magát Olikám. Akkor nyavajgott, amikor kivettem belőle.


Kép

Kép
vrucsincá
 
 


Sziasztok!

Ildi: csak próbálgatom az evést, gondoltam elkezdem a hozzátáplálást és ha már egy étkezést ki tudnék váltani, akkor min 5-6 órára szabaddá tudnám tenni magam (anyu vigyázna Ákira). Tejem van elég, és ha így haladunk, szerintem még 1 évesen is szopiztatni fogok. Ákos hallani sem akar semmiféle kanalas dologról.
Tibi szerint is nagyon cuki Oli az etetőszékben. Hát igen, az első gyerek drága. Nekünk megvan Virág Cam Futura etetőszéke, hát szegény Ákosmákosnak mindenből használt van (még anyából is)Kép Mi még nem vettük elő a széket, gondoltam, még úgysem tud benne ülni (nem dönthető a háttámlája), és úgy emlékszem Virág is 6 hónapos volt, mikor ülni tudott benne.
A szerda nekem jó lenne, nagyon örülök, hogy hívsz. Mindig hozzátok mentek?
Tök jó neked, hogy van Klári mama. Nekem sajna csak Tibi van (ez azt jelenti, hogy nem vele tudok menni), meg végszükség esetén sógornőm (de őt nem rángathatom ide, csak mert a városba szeretnék menni sétálni pl). Anyósom sajna meghalt, apósomra meg akkor számítok majd, ha nagyobb lesz Áki. Anyukám meg Császártöltésen él, néha bejön busszal, lehet, hogy jövő héten is egyik nap. Emlékszem még anno milyen sokat volt a Réka Klári mamánál! Egyébként te hova valósi vagy?
Fürdés után csináltam képet Mákosról, beteszem.
Jó éjszakát:
Évi

ÍRJATOK!

Kép
Évianyu
 
 


Sziasztok!

Holnap megyünk oltásra, mondhatom nem várom...
Mondjuk az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy én parázom túl a dolgot Kép Eddig nem volt gond egyik oltásnál sem, még csak sírás sem volt, nemhogy láz meg ilyesmi.

Évi! Amikor az etetőszéket vettük gondolkoztunk a CAM futurán, de végül ennél döntöttünk, mert ezt találtam az Interneten szinte féláron. Olivér nagyon ügyesen ül. Persze még csak úgy, hogy az ölemben van, vagy valaminek megtámasztva a hátát. Mostanában azt vettem észre, hogy sokkal jobban szeret ücsörögni,mint feküdni, nyílván így jobban fel tudja fedezni a világot Kép A hasalás dolgot azt viszont nagyon utálja. 2 perc után bömbizik, ha hasra merem fordítani. Egy kis lustaság már most Kép
Gyerekfelügyelet szempontjából, amióta Tamás a munka hőse lett és a diszkó mellett hétköznap is dolgozik, azóta csak Klárira számíthatok, rá viszont bármikor. Az én anyukám már nem él, apukám meg 250km-re van tőlünk. Mezőtúrról kerültem ide anno.
Tök jó lesz, ha kész lesz a házunk, mert akkor Klári mama szomszéd lesz. Csak átviszem a gyereket a szomszédba, ha vigyázni kell rá Kép
No megyek, mert ébredezik a mormota gyerekem.

Kép
vrucsincá
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?