Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Szia Niki!

Koszi a felajanlast, szivesen beleolvasgatnek abba a szakdoliba. Az emil (fogar@matavnet.hu). Jelen pillanatban sajat kutfobol fejlesztgetjuk. illetve ket alapitvanyhoz hordjuk (magad uram, ha mas nem segit).
Hajni:A masodik bebi nekunk is lassan jott ossze, es mar en is elkezdtem homerozni. Nos amikor osszejott, abban a honapban a gorbe egy sundisznohoz hasonlitott a leginkabb.

Judit
Névtelen
 


Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok most már csak a megmaradtaknak. Én vagyok folyamatosan.
Sziasztok:Friderika
friderika
 


Szia Hajni!
Nemigen szoktam ide írni, viszont olvaslak benneteket.
A tüneteid alapján szerintem nagyon valószínű, hogy baba van a pocakodban, a teszt jó ötlet!
próbáld meg minél hamarabb, hogy minél hamarabb gratulálhassunk - remélem...
üdv
Zsóka
zsóka (zsók
 

 
 

Sziasztok!

Ma vettem egy Clear Blue tesztet és negatív Kép
Már nem tudom mit higgyek és mit nem. Csak azt tudom, hogy ünnepek után elmegyek az orvosomhoz.
Köszönöm, hogy mellettem voltatok. Kép

Hajni
Hajni
 


Hajni, fel a fejjel!!! Élvezd a karácsonyt, vigyázz magadra és tényleg menj el dokihoz amilyen gyorsan csak tudsz!!!
Kata
kata (kata)
 


Sziasztok lányok!
Én most itthon vagyok, kiirtak mert rosszul lettem. A doki nagyon aranyos, ugy hogy most készülünk a karácsonyra csak a az ünnepi ebéd készités most nagyon macerás mert állandóan hányingerem van.Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kivánok !
Hajni élvezd a karácsonyt és arra gondolj hogy sikerülni fog !
Shajni
shajni
 


Siasztok lányok!
Én is szeretnék mindenkinek kellemes karácsonyt és boldog, babasírással-kacagással teli új esztendőt. Én a magam részéről nagyon várom az új évet, nemsokára újraindítjuk a a babaprojektet, remélhetőleg már eredményesen.
Puszi: Lola
Lola
 


Szia, mindenkinek!
Remélem, jól teltek az ünnepek és midannyian jól vagytok. Ma reggel voltam vérvételen, kb. két hét múlva lesz meg az AFP eredménye, nagyon izgulok, hogy minden rendeben legyen.
A karácsony nagyon szépen telt és a barátokkal még most kezdődik a vendégjárás.
Szép napot nektek!
Kata
kata (kata)
 


Sziasztok!
Nagy újságom van: újra terhes vagyok! Előszőr magam sem akartam elhinni, de most már a 10. napja késik a mensim és a teszt is pozitív lett!!! Tulajdonképpen ez Szenteste napján derült ki, így nekünk ez volt a legszebb ajándék. Azért őszintén szólva tele vagyok aggodalommal, hisz éppen csak 2 hónap telt el azóta, hogy az előző terhességemnek végeszakadt. Remélem, most nem lesz semmi baj, de az biztos, hogy míg le nem telik az első 3 hónap addig nem leszek teljesen nyugodt. Szorítsatok nekem!
Puszi mindenkinek: Andrea
Andrea
 


Drága Andrea, úgy örülök!!!! Teljesen átérzem, amit írtál, én is végigizgultam az első három hónapot, azt hiszem, ez teljesen érthető!!!! Valahol fentebb leírtam azokat a tanácsokat, amit Soma írt nekem anno. Én ezeket mind betartottam. Aszem Larának írtam akkortájt, amikor megtudtam, hogy ő is babát vár. Olvasd el őket és ha van kedved, nyugodtan írjál az aggodalmaidról, aszem, van mit megbeszélnünk.Az itthoni címemre is írhatsz!!! Nagyon örülök és drukkolok neked. Vigyázz magatokra és légy nyugodt, hiszem, hogy minden rendben lesz. Nekem anno azt mondta a doki, hogy ez a baba nem véletlenül fogant meg ilyen gyorsan. Úgy örülök nektek!!!
Szeretettel: Kata
kata (kata)
 


Drága Kata! Lám megint sorstársak lettünk. Remélem nekem is úgy fognak alakulni a dolgaim, mint Neked.
Most szabin vagyok és az itthoni gépemen nem működik a levelezőrendszer, ezért nem tudok írni és fogadni sem leveleket. Január 2-tól viszont újra dolgozom, és majd írok. Addig viszont felnézek még ide. Köszi, hogy gondolsz rám. Kellemes napot kívánok Neked és mindenkinek, aki olvas bennünket!
Andrea
Andrea
 


Boldog Új Esztendőt kívánok mindannyiotoknak.
Friderika
friderika
 


Én is boldog, sikerekben gazdag, babavárós és babázós új évet, évszázadot és évezredet kívánok sok szeretettel Nektek!

Zsófi
Csucsuka
 


Sziasztok Babanetesek!!!

Boldog Új Évet kívánok mindannyiotoknak. Remélem találkozunk még a következő évezredben is Kép

Hajni
Hajni
 


Boldog új évet kívánok mindannyiotoknak. Kívánom, hogy mindenkinek teljesüljön az álma jövőre.
Lola
Lola
 


Sziasztok!
Még mindenki alszik, hogy nem jutottatok ide?
Remélem jól szilvesztereztetek.
Magdiról nincs híre senkinek? Friderika
friderika
 


Sziasztok !

Mindenkinek Boldog Újévet Kívánok !

Üdv.:Király Kati
Király Kati
 


Sziasztok Lányok!

Mindenkinek eredményekben gazdag, Boldog Új Évet Kívánok!

Imola
Imola
 


Sziasztok édes lányok!

Boldogságban, babavárásban és babázásban gazdag boldog új esztendőt kívánok mindannyiótoknak!

Sziszi! Mi a helyzet? Bizonytalanságban hagytál minket! Remélem, ha azóta még nem jött meg, megcsináltad azt a tesztet! Mesélj!

Pussz: Katus
Katus
 


Lányok!
21-én csütörtökön voltam ultrahangon, pontosítani, hogy hányadik hétben is vagyok tulajdonképpen. Olyan györörüen látszott a kisbabám! Láttam a szép fejecskéjét, szabályos fejformáját, fülecskéjét, arcocskáját, és integetett a kezével! Kaptam róla egy képet, amin éppen integet Kép azóta mindenkinek azt mutogatom. Az orvos szerint most a 14. hétben vagyok, e hónap közepén megyek vérvételre az AFP-hez, ha azon tulleszek, akkor biztosan felgyorsulnak majd az események! Olyan jó volt látni a picit, csak annyit tudtam mondogatni "Istenem, de gyönyörü, jajj de gyönyörü, Istenem, milyen gyönyörü!" a könnyeim pedig csorogtak. Kép
Ilyen csodálatos, boldog karácsonyom és szilvesztem még sohasem volt! Mindenki azt mondja, ragyogok, és én is igy érzem magam! Kép
Minden édes drága babavárónak és baba-tervezőnek hasonló boldogságot kívánnok a 2001-es esztendöre!
Katus
Katus
 


SZija lányok!

Mindenkinek Boldog Új Évet!
Andrea! Gratulálok a jó hiredhez!!!
Katus! Fantasztikus lehetett látni az UH-n a babádat!
Nálam a változatosság kedvéért még mindig semmi változás Kép
Már 6 napja nem jött meg, de most ennek nem tudok örülni, mivel nagy a valószínűsége, hogy csak késik a nov. végi vetélés miatt :-(((
Dec. 30.-án csináltam egy tesztet, hogy vajon szilveszterkor merjek-e inni, és mertem, mivel negativ lett...de azóta se jött még meg.
Abszolút semmi tünetem nincs, úgyhogy most várok várok, hogy megjöjjön. Szóval csak telnek a napok a semmibe:-((((

Sziasztok, Lara

ui: ja meg a hőmérséklet "emelkedésemről" annyit, hogy 36,3-ról "FELUGROTT" 36,6- ra és már lassan 10 napja ennyi. Jó, nem? micsoda felugrás!Kép))
Elegem van már ebből a ciklusból, tiszta dilis, össze vissza szivat Kép
Lara
 


Szia Lara !

Én is hasonlóan érzem és éreztem magam. De most se hőmérőzés, se semmi. Nem fogom minden reggel magam azon idegesíteni, miért nem megy már feljebb.
Ha akarja ugyis összejön. Ezáltal már nem vagyok görcsös. Sokat szeretkezünk, mindent megteszünk, hogy sikerüljön.
Ti mióta próbálkoztok ?
Mi augusztus óta, és májusban hagytam abba a gyógyszernek a szedését.

Üdv.: Kati
Király kati
 


SZija Kati!
Asszem a te taktikádat fogom eztán én is követni, mert ezt már nem lehet idegekkel bírni!
Igazából mi is mindent megteszünk, de remélem 2001 azért hoz még újat.
Mi októberben kezdtünk próbálkozni, aztán véletlen elsőre összejött, dehát nem tartott sokáig az öröm, november végén megtörtént a legrosszabb.
Azóta pedig még mindig nem jött meg... Se hőemelkedés, se semmi...már 6 napja meg kellett volna jönnie...most azon gondolkodom, hogyha a héten se jön meg, elmegyek a dokihoz...bár nemtom, hogy ő majd tud e ezzel mit kezdeni...
De mostmár én is kezdek leállni a görcsöléssel, kezdem megunni az egészet Kép
SZija, Lara
Lara
 


Sziasztok!

Kedves Katus! gratulálok! Tiszta szívből! :-))))
Én még nem tartok ott, ahol Te, még csak 10 hetes a tökmag, de már van fotóm nekem is :-)), és láttam ultrahangon is, olyan jó érzés volt látni, ahogy dobogott a pici szíve! :-))
Jövő héten hétfőn megyek a dokihoz, kíváncsi vagyok már a fejleményekre!

Mit tudtok, mikor kell jelentkezni terhesgondozáson? Hogy működik ez? Én Erdélyben születtem, és édesanyám nem tud felvilágosítani az itteni helyzetekről....Oda elküld majd a nőgyógyászom? Segítsetek!

Puszi

Imola
Imola
 


Sziasztok!
Hogy felgyorsult az élet a Babaneten!
Lara: én a helyedben nem aggódnék, nekem is késett legutóbb majdnem egy hetet a mensim, és a ciklus is elég gagyi volt. Volt peteérésem, de az is későn. Lehet, hogy neked is ezért késik. Olyanról nem is hallottam, hogy valaki a vetélés utáni ciklusban újra terhes legyen, annál több esetben történt meg ez a második hónapban. Fel a fejjel!!!
Katus: Gratulálok (sárga fejjel)

Lola
Lola
 


Lola!
Remélem igazad lesz! Én is már csak ebben bízom!
Lara
Lara
 


Sziasztok! Mindenkinek köszönöm a gratulációkat, és teljes szívből drukkolok nektek!

Imola! A jelenlegi lakóhelyed szerinti rendelőben kell jelentkezned, a háziorvosod biztosan tud felvilágosítást adni. A nőgyágyászod akkor tud segíteni ebben a kérdésben, ha hozzá is a lakhelyed szerint tartozol. Ha magánorvos, akkor nem hiszem, hogy tudni fogja hol kell jelentkezned.
Én egy pest megyei községben lakom. Mikor megtudtam, hogy babát várok, néhány hétre kiírattam magam (fáradtság és rosszullétek miatt) a háziorvosommal. Ő ekkor (7-8 hetes voltam) küldött át épületen belül a terhesgondozóba, ahol a nőgyógyászati eredményeket megmutattam, amely alapján kitöltöttek nekem egy kiskönyvet, lemérték a súlyom, a vérnyomásom, vért vettek (általános vérkép vizsgálathoz). Havonta kell jelentkeznem, éppúgy, mint a nőgyógyászomnál akinél szülni fogok.
Remélem tudtam segíteni.
Vigyázz magatokra, puszi: Katus
Katus
 


Sziasztok lányok!

A szerverünk úgy gondolta, hogy nem mindenkinek kezdődött el ma a munka, így pl. nekem sem. Ez alapjában véve nem lenne baj, de ez azt jelenti, hogy nem tudom használni a gépem. :-( Jelenleg bekértem magam pár percre egy kolléganőmhöz, és így tudok írni nektek.
Így utólag szeretnék mindenkinek békés, boldog babázós új évet kívánni!

Ujka
ujka
 


Halihó Lányok!

Katus mikor kell menned AFP miatti vérvételre? (Nekem 10.-én) meg szabad kérdezni még, hogy melyik Műintézménybe fogsz szülni?

Volt már Valamelyikőtöknek méhszáj-záró műtéte? Ha tudtok valamit, osszátok meg velem, kérem szépen... (lehet magánban is)

Pusszantás!

Zsófi, a kiváncsiKép aki egy kicsit be van tojvaKép
Csucsuka
 


Sziasztok!
BUEK mindenkinek, es nagyon orulok az uj babavaroknak, vigyazzatok magatokra! A remenykedoknek kitartast, a babavaroknak jo babavarast kivanok!
Nekem az unnepek szornyen teltek, eletemben nem vukkoztam ennyit! Nagyon bizom benne, hogy lany lesz! Kép
Moni
Moni
 


Sziasztok Lányok! :-)

Kedves Katus! Nagyon köszi a segítséget....legalább tudom, hogy honnan induljak....Én Kecskeméten lakom. Nos, a nőgyógyászomhoz, mint magánorvoshoz járok, és fogalmam sincs, hogy kihez tartozom....A háziorvosom családi jóbarát, vele beszéltem múlt héten, és Ő azt mondta, hogy a nőgyógyászom küld majd el a terhesgondozóba....A nőgyógyászom nagyon kedves, segítőkész, remélem, majd valamerre eligazít....Mégegyszer köszi Neked a segítséget! Pussssssszzzz! :-)) Te is vigyázz magatokra!

Imola
Imola
 


Sziasztok édes lányok!

Imola! Nagyon szívesen segítettem, remélem a nőgyógyászod tudni fogja mi a teendő. Kép

Zsófi! a Sote II. Női Klinikán fogok szülni Bakos dorktor úrnál. Az AFP szűréssel kapcsolatban a január 15-ével kezdődő héten kell mennem hozzá egy vizsgálatra, és akkor fogja pontosan megmondani hogy mikor vegyük le a vért. A 16. hetemet jan. 18-án töltöm.


Puszi: Katus
Katus
 


Sziasztok!
látom, mindenki munkába állt, beindult az éélet kis társaságunkban. Én szerencsére már nem dolgozm, itthon vagyok, úgyhogy csak felszaladok ide, mert napközben elég húzós itthonról netezni. De azért jövök.
Ma megyek a dokihoz, majd beszámolok, mi történt. Holnap megyek Raffaihoz, este, majd arról is mesélek.
Mindenkinek kellemes napot!
Kata
kata (kata)
 


Sziasztok, Lányok!

Andrea, nagyon gratulálok, és kívánom, hogy csodálatos, problémamentes babavárásban lehessen részed!!!!

Kata!

Raffairól a beszámolód kíváncsian várom! Akár egy részleteset is, levélben!!! (kkriszta@profis.hu) Örülök, hogy jól vagy, és minden rendben!

Sajnos nekem ezúttal nem teljesen zökkenőmentes a terhességem, kiderült, hogy méhsüllyedésem van. Sokat kell feküdnöm, és lehet, hogy már nem dolgozhatok sokáig. Ma van az első munkanapom, de sajnos nem érzem magam túl jól így, hogy nem feküdhetek, a méhem is többször bekeményedett, pedig eddig ez még nem fordult elő.

Lányok, hallott már valaki terhesség alatti méhsüllyedésről? Ha valaki tud valamit a témáról mondani (én még sose hallottam róla), akkor nagyon hálás lennék, ha jelentkezne!!!!

Olyan rossz, hogy most megint pánikolok, hogy valami baja lesz a babának, már szinte tiszta paranoiás hisztérika lettem!

Van viszont jó hírem is: már erőseket rúgdos a pirinyóm. Kata, biztosan már te is erősebben érzed a pici mozgását! Ez csodálatos érzés!

Mindenkinek nagyon klassz újévet kívánok!

Üdv: Krisztina
krisztina (krisztina)
 


Sziasztok!
Krisztina, örülök, hogy elokerültél, aggódtam érted. Sosem hallottam még errol a máuélysüllyedésrol, talán kérdezd meg a Babanet orvosát, hátha tud valami okosat errol a kérdésrol. Remélem, otthonról is tudsz majd írni, nagyon hiányolnálak, ha nem lennél netközelben. Azt gondolom, Krisztina, hogy ha az az ára az egészséges terhességnek, hogy sokat feküdj, akkor tedd azt, megéri. Majd legfeljebb telefonon tartjuk a kapcsolatot. Jó?
Ma voltam a dokimnál, bár a vizeletem sokkal szebb eredményt hozott, mint eddig, még mindig nem tökéletes, úgyhogy most kitenyésztjük. A tenyésztés eredményeképpen biztosan lehet majd tudni, hogy milyen baci okozza a kavarodást és akkor célzottan arra kapok majd antibiotikumot. Legközelebb négy hét múlva kell mennem, akkor lesz UH is. Az AFP-m a jövo hétre lesz meg, persze a legjobban amiatt izgulok.
Sziasztok!!!
Üdvözlettel: Kata
kata (kata)
 


Sziasztok!
Krisztina, szerintem is, ha teheted irasd ki magad, mert ilyenkor szerintem nagyon fontos a pihenes, es persze ne aggodj tulsagosan, mert az sem tesz jot a babanak! Irigyellek a rugdosasert. Gondolom neked is jelez mar a babad Kata! Lehet, hogy most hulyenek fogtok tartani, de tegnap este teljesen azt ereztem, amikor lefekudtem, es a babara figyeltem, hogy mozog. Pedig meg csak ma leptem a 11. hetbe. Persze ne eroteljes rugdosasra gondoljatok, hanem mint amikor az arcot eri egy lagy fuvallat, amit szinte eszre sem lehet venni, ha nem figyelunk ra. Hihetetlenul jo erzes volt.
Kata! A Raffairol szolo rezsletesebb beszamolodat en is szivesen olvasnam! A cimem: kom@savaria.hu
Orulnek, ha en is eljutnek hozza, de tudom, hogy remenytelen. Amit kuldtel annak az elejen meglepodve olvastam, hogy szombathelyi. Jo lenne ha valahogy el tudna jonni ide is par eloadas erejeig.
Mindenkinek jo napot!
Moni
Moni
 


Szia Kata és Móni!

Köszi a tanácsokat, már írtam is a babanet nőgyógyászának. Egyébként bizakodó vagyok, mert ma már sokkal jobban érzem magam, végülis napról napra jobban, mióta felhagytam a tornázással, és jobban kímélem magam. Még az is lehet, hogy nem kell mégse feküdnöm, hanem rendbe jövök szép lassan. Ha mégis otthon kell maradnom, akkor mindenképpen bevezettetem az internetet, mert nem bírnám ki nélkületek!!!!!

Kata, izgatottan várom a beszámolód Raffairól!

Móni! Én is éreztem a 11-12. hét tájékán egyszer egy tétova mozgást, mikor este hason feküdtem az ágyban. Szerintem tuti, hogy a baba volt! Egyébként most, a másodiknál biztos előbb meg fogod érezni már a mocorgást. Én Olivérrel a 20. héten éreztem meg, most meg már a 16-17-en.

Mindenkinek sok puszi: Krisztina
krisztina (krisztina)
 


Sziasztok!
Nagyon jó volt Raffainál, majd mesélek bovebben is.
A mozgásokat én is érzem, de csak nagyon finoman és ha nagyon odafigyelek. Tényleg szuper érzés!!!
Kata
kata (kata)
 


Szia Lara!

Nagyon szurkolok neked, mert ugyanígy jártam tavalyelőtt szeptemberben. Át tudom érezni a helyzetedet, de fel a fejjel, kövessétek a mi példánkat! Pihentünk kétszer 6 hetet, de aztán egy napot sem. Akisfiunk most 15 hetes és gyönyörű! Biztos, hogy Nektek is minden rendben lesz!!!! KépÜdv: Maresz
Névtelen
 


Sziasztok, Boldog Új Évet, csak most jöttünk haza. Mi ma töltöttük be az 5. hetet és képzeljétek, a mell érzékenységen és az alhasi duzzadtságon kívül semmilyen szokásos rosszullétem nincs. Most nem tudom, ennek örüljek-e, vagy aggódni kezdjek miatta. Viszont a hasamon én legalábbis kifejezetten látom azt a bizonyos új domborulatot.
Sziszi, mi újság? Andrea, szívbol gratulálok! Kata, Krisztina és a többiek: én is érdeklodve várom a babaanalízises beszámolókat. Mintha korábban valaki írta volna (bocs, most nem tom, ki), hogy beszélget a babájával. Nos, én is buzgón beszélek neki, de nem tudom, hogy lehet érzékelni a választ. Igaz, hogy még csak öt heteske a kis aranyos. Ja még annyit, hogy nem is hittem, hogy ilyen paranoiás leszek és minden WC-zésénél rettegve nézem a bugyit, meg a papírt, nehogy valami pirosat lássak. Na sziasztok, mindenkinek sok sikert!
Cili
Cili2
 


Sziasztok!
Kedves Cili. A beszelgetest ne szo szerint ertsd! Csak mint befele figyelest. Meg egy 5 hetes kis pirinyo nem tud reagalni, hiszen nincsenek meg meg a szervei. De szerintem erezni mar erez, es ha szeretet sugarzol fele, akkor az jol esik neki. Lehet, hogy ez tul misztikusnak tunik, de en igy gondolom.
A WC-zesnel meg en is megnezem a papirt, pedig mar a 11. hetnel tartok, szerintem ez normalis dolog, hiszen feltjuk OT.
Es orulj, hogy nincsenek rosszulleteid. Martinnal en sem tudtam, hogy mi az a hanyinger, mellfeszules... stb, de sajnos, most boven van rezsem mindenben. De remelem mar levonuloban van ez a rosszullet hullem, hiszen kb. 4-5 napja nem jott vissza semmi, es szombaton a fejfajasom is elmult, a mellfszules meg elviselheto. Valoszinu, hogy te kisfiut varsz. Persze ez nem 100%, mert van akinel forditva van, de nagyon nagy altalanossagban a lanyok okoznak galibat. Meg azt is szoktak mondani, a nok nagyon jol erzik akkor magukat, ha egy ici- pici kis kuki van odabenn... Kép
Moni
Moni
 


Szijasztok!
A történet nálam még mindig a régi, vagyis még mindig semmi Kép
Ciklus 43. napján tartok, 15 napja fenn van a hőm, holnap csinálok tesztet...
Szorítsatok!
Maresz! Köszi a biztatást, remélem mi is szerencsések leszünk...
Szijasztok, Lara
Lara
 


Sziasztok!
Nekem 5 hetes a magocska, és igazán kevés bajom van. Bár lehet, hogy jobb lenne, ha rosszul lennék, mert így szinte el sem merem hinni, hogy van ö. Eddig még az volt a legjobb pillanat, amikor megcsináltam a tesztet, meg amikor lattam a petezsákot az UH-on. Most a baba-mama kapcsolatanalízisben bízom, mert a múlt héten voltam Hidas doktornál, és akkor, ott, tényleg el tudtam hinni, hogy ottvan az a magzatocska.
Nektek is volt ilyen "el sem merem hinni" érzésetek?
Szile
Szile (szile)
 


Sziasztok!
A hányingerek nekem a 7.héttol jöttek, nem akarlak elkeseríteni benneteket. A WC-papír mánia nálam még mindig tart, pedig már a 18.hetet nyomjuk, teljesen értheto, bár gondolom, a babusnak nem tezs túl jót. Szerintem fontos, hogy elmondjuk neki, miért is szorongunk ennyire!
Szile, akkor te is jársz az analízisre? Én a héten kezdem, Krisztina a héten megy az elso interjúra. Milyen jó kis eszmecseréink lesznek majd! Szerintem errol beszélgessünk a Csilla által létrehozott témában!
Üdv. mindenkinek!
Kata
kata (kata)
 


sasa
Névtelen
 


Laraaa!!!

Megcsináltad a tesztet? Lehet hogy még korai volt, így az eredményt ne tekintsd feltétlen ténynek, csak akkor ha esetleg pozitív lett! Kép
Nagyon várom a beszámolódat, nagyon szorítottam neked, mesélj!!

Katus
Katus
 


Kedves Cili!

A rosszullétek nálam is csak a 7. héten kezdődtek! Egyébként én voltam az, aki beszélgetett a babájával. Én úgy éreztem - és ezt a később olvasott tudományos írások is alátámasztották -, hogy a baba csak a kettőnk kapcsolatára vonatkozó érzés-kisugárzásokat tudja értelmezni. Vagyis. Én elképzeltem magam előtt a babát a pocakomban, és nagy szeretetet sugároztam felé. Néha kaptam válasz reakciót, de nem mindig. A válasz érzetekben érkezett, valahogy olyan volt, mintha a saját szeretetemet, amit a babám felé sugároztam, mintegy visszatükrözve visszakaptam volna, és ez óriási boldogság-érzéssel járt. Később már néha olyan érzésem volt, mintha a baba akarta volna felvenni a kapcsolatot velem. Ilyenkor ez a máskor válaszként érkező szeretet-visszatükröződés spontán öntött el. Én úgy gondolom, úgy érzem, hogy az ilyen picuri emberkezdemény is képes érzelmekre. Egyébként ahogy Kata is írta, szerdán megyek Raffaihoz első interjúra. Még valami. Az első gyermekemmel annak idején nem sikerült így felvennem a kapcsolatot valami miatt, pedig aranyos, érzékeny gyermek.

Képzeljétek, tegnap voltam ultrahangon, és kiderült, hogy törperős lakozik a pocakomban, Dominik lesz a neve. Egyébként most 20 hetes vagyok, és a babócával minden rendben.

Lara, nagyon szorítok neked, és kíváncsian várom a teszt eredményét!!!!

Mindenkinek puszi: Krisztina
krisztina (krisztina)
 


Sziasztok!
Lara mi ujsag? Nagyon varom mar a beszamolot!
Krisztina! Gratula a kisfiuhoz! Kerted, hogy mondja meg a doki, vagy kerdezes nelkul is mondta? Nekem meg ket honap cvan a 20. hetig. Igy elore nezve olyan soknak tunik! De ha meg azt nezem, hogy mar a 11. heten vagyok...
Moni
Moni
 


Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a gratulációkat, nagyon boldog vagyok én is! Most töltöm ba a 7. hetet, rettegve várom, hogy teljenek a napok, mert a legutóbb ekkor történt a baj. Egyébként rémesen rossz a közérzetem: állandóan szédülök, émelygek és undorodom a szagoktól. Teljesen le vagyok lassúlva, alig bírok a munkámra koncentrálni, és reggelenként nem bírok felkelni. De jó lenne egy kis szabi, de most nem lehet.
Lara, mizújs? Nem hallunk Rólad.
Krisztina, gratulálok a kis Dominikhoz! Szerintem rengeteg előnye van az azonos nemű testvéreknek. Én nagyon boldog lennék, ha a harmadik baba is lány lenne. (komolyan!).
Puszi mindekinek!
Andrea
Andrea
 


SZija Katus és Krisztina!
A ma reggel végzett teszt eredményéről a beszámolót a "ma megint megjött..." topicban irtam le.
SZiasztok, Lara
Lara
 

Vissza: Szülés

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?