Sziasztok
Tegnap megjártunk 1 ujabb bőrgyogyót, a férjem jellemezte találoan ugy a történteket, hogy tovább tartott levetkőztetni, meg felöltöztetni, mintt a vizsgálat...:-( (de legalább itt le kellett vetkőztetni....
Megint kaptunk szteroidos kencét, illetve 1 már más kollégája által is ajánlott testápolot ajánlott a tünetmentes időre.....
Azthiszem, több bőrgyogyot nem keresünk fel, felesleges akár magán akár sztk....következő uticél a gasztroenterologus, illetve homeos dokit akarok megnézni még....
Sikerült beszereznem garbos bodyt(a gyerekdoki azt ajánlotta, h azt hordjon, h ne pálljon be a toka és mellkas közt...), a kenguru goldoson nincs patent, kiváncsi leszek, mikor nyukik meg a nyakrész, a c und a-s oldalt patentos, viszont csak világoskék micimackos volt minden méretből 1-1 db, gyorsan megvetem a ránk valot...:-) a prince oliverben is voltam, ott nincs egyáltalán garbos az elado elmondása szerint....
A csütörtöki oltás(régi, mert teljesen tájékozatlanok voltak a gyerekdoki és védőnő is a témában, igy jobbnak láttam ezt) semmi galibát nem okozott, méricskéltem szorgosan a hőjét a gyereknek, de 37,3 volt a legmagasabb, igy nem adtam még fél kupot sem, éjjelre sem...borogattam aznap meg éjjel utána, de péntek nappal ota nem, se csomo se folt, pedig jol megfeszitette magát a gyerek mikor kapta, a csomora számitottam....
Az a tapasztalatom h sem aluszékony sem nyugos nem lett tőle, viszont éjjel gáz volt, mert a szokásos 6-7 óra helyett már 3-kor jelentkezett enni és utána vagy 1 órát szorakoztattam, mire visszaaludt....ezt az injekcio hatásának tartom...
Kiváncsi leszek a rettegett 3 hosra, elotte 2 napig alszom majd h kipihent legyek...:-)
Heni+Ajsa 10 hét-1 nap