Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt Mindenkinek! Kép

Kép
Kép
banya1

Jó reggelt!
Betti!Jó hogy itt vagy köztünk.Látod milyen sokan lettek babások,jó ez 2006-os kezdet.
Nekem még van kb.4 napom.Kép
Melincsi!Édes a babád.Gratulálok!
Kata is biztos babás már.

Kép
breni

Reni, remélem te is!
Úgy tűnik, mostmár Te is egyre inkább rákészültél és szeretnéd már!
Mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++
Már csak 4 nap
Julcsi2

SZia Betti! Kép
Úgy irígyellek örgelány! Kép Tök jó lehet ez a rugdosás, persze, amíg valóban le nem esel az ágyról! Kép
Minden jót az UH-hoz! Kép Biztos tök jó lesz! Kép

Lara, Keditke!

Újabb teszt? Kép Kép

Többiek is sziasztok! Kép

angel37

Sziasztok!

Szia Angel!
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok! Jó reggelt!
Minden kedves kismamának nagy gratula!
Akinél már megvan azoknak meg azért; gratulálok a szép csemetéhez.
Nem sok időm van jönni, de rendszeresen olvasom, mi történik veletek.
Én megint holt ponton vagyok. A környezetem megint televan kismamákkal. Az egyik ismerősöm, tegnap mondta az oviba, hogy 6 hetes terhes a második babával. Régebben összejártunk, a fiaink között 1 hónap különbség van. Együtt voltunk kismamák, és együtt sétáltunk a gyerekekkel. Aztán elköltöztek, én is, és kicsit eltávolodtunk egymástól. A fiúk egy oviba járnak, így azért majdnem mindennap összefutunk. De most, hogy már a második babát várják kicsit letörtem, hogy én miért nem. Azzal vigasztalom magam, hogy talán most jövök én, és újra csak 1 hónap lesz a babók között. Nagyon bízom benne.
Kicsit le vagyok törve.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita

Anita!
Nem tudom mit mondjak,amitol jobb kedved lesz!Kép
Hasonlo a helyzetem!Kép

Kép
Kép
ancsa81

SZia Ancsa! Kép

Anita,
megértelek, tudom milyen, hasonló az én környezetem is... barátnőimnél tavaly év végén születtek babák, a munkahelyről az utóbbi hónapokban 9 (!) kismama ment szülési szabadságra!

Ennyiben hasonló az én helyzetem is. Kép

Lassan már annak is babája lesz, akinek még pasija sem volt, mikor mi már próbálkoztunk..

angel37

Julcsi!

Beszámolok hétfőn az ultrahangról. Kép Holnap este megyünk.

Angel! Hamarosan neked is kirúgja valaki az oldaladat, ne aggódjál. Kép Most még megijedek mindegy egyes rúgástól, mert még szokatlan és tényleg nagyon erősen rúg (vagy boxol? vagy fejel?). Mindenesetre a köldököm vonalától jobbra van csak műsor. Kép

Keditke, Lara!

Mi a helyzet???? Hol vagytok???

Betti
betti73

Angel ez jó duma! (Az utolsó mondat) De tényleg így van.
Én akkor léptem be, mikor Nicika írta, hogy sikerült neki. (május vége) Jövő hónapban fog szülni. Nem irigységből mondom csak belegondoltam, hogy már én is lehetnék a 8.hónapban. (Sőt van aki már a kezében tarthatná rég a babáját, úgyhogy egyelőre még nem is panaszkodom. Csak inkább egyre kevésbé reménykedem)

Olyan ez mint a Laffer görbe. Elkezd próbálkozni az ember, egy-két sikertelen hónap után egyre jobban reménykedik, hogy talán a következő lesz a nyerő. Aztán egy bizonyos reménykedési szint elérése után kezd egyre csökkenni a lelkesedés. (Bocs, kijött belőlem a közgazdász. Már majdnem elkezdtem grafikonon ábrázolni. Kép)

Kép

Kép
kamilla306

Hello Betti! Lezártad az évet? Hánysz még?
Boxol is, meg rúg is. Kick-Boxol Kép

Kép

Kép
kamilla306

Betti szerintem neked lányod lesz!!Talán az ultrahang megmutatja...

Kata, merre jársz??

Editke!Mi van most??
Lara??!!

zsuzska80
Szombathely

Kamilla!

Karácsony óta nem hánytam. Tulajdonképpen 16+2 voltam, amikor utoljára hánytam. Kb. másfél hete vagyok rosszullétektől mentes. Lehet benne valami, akkortól lesz valaki jól, amikor először érzi a babát mozogni. Kép Az évet még nem zártam le, holnap van a véghatáridő. Kicsit strapás babásan gürizni, de már csak másfél hónap....Kép

Tényleg ne legyetek elkeseredve Lányok! Mindenkinek eljön az ideje. Kép

Betti
betti73

Nekem a 3 baratnombol ketto terhes!Sot az egyik mar a 2.babat varja azota!A nagy fia akkora,amekkora lenne nekunk ha egybol sikerult volna!Masfel eves!!Itt voltak tegnap es ugy eljatszottak Marcival!Mielott haza mentek volna megolelt mind a ket gyerek,es egybol az jutott eszembe,hogy mintha a sajatom lenne!Kép
A noverem is babat var,de ennek nagyon orulok!!Kép
Inkabb abbahagyom!!!!!!!

Tenyleg jelentkezhetne a ket kismama jelolt!!!Biztos dolgoznak!Kép

Kép
Kép
ancsa81

sziasztok.

Potter,Betti nagyon jo erzes hogy mar erzitek hogy rugkapal a baba.Csak egy ici picit cserelhetnenek hogy en is megerezzem milyenKépnem tudom elkepzelniKépKép

kedi szerintem is pozitiv,de gondolom 1-2 nap mulva neked is egyertelmu leszKép

latom lanyok nem vagytok a toppon.Gondoljatok arra hogy jon a tavasz...nyilnak a viragok..gyonyoru napsutes leszKép
Az iden ugyis mindjajan aldott alapotba kerulunk.)

Kép
monyoka

Kamilla,
egyetértek a közgázas szöveggel! Kép én is most "lent" tartok. Valakinél ez ám bejön, de nálam nem fog!
nem hasonlít ez a laffer egy hőgörbéhez? Kép

Betti,
köszi a biztatást Kép
de a magam részéről egyáltalán nem vagyok biztos, hogy eljön az "én időm" is...

Ja, még mindig nem értek ide a rókák! Asszem panaszt teszek a postán! Kép

SZia Monyó! Kép

angel37

Angel, mi ez a hozzáállás?!
Kérdezem én, aki teljesen kétségbe van esveKép Kép
Babá4 szeretnék!!
Julcsi2

Betti! Elsőbbségivel kellett volna feladni.

Angel. A Laffer így gömbölyödik ")" (a szám meg így Kép. ) Ja és a hőgörbém meg - (egyenes)

Betti szerintem is lányod lesz. Valahogy azt tudom elképzelni melléd jobban.
Potternek meg egy kis Harry. Biztos a pálcájával bököget belülről.

Kép

Kép
kamilla306

Julcsi, Kép
sajnos most ezt érzem Kép
ált. miklósbá megjövetel után már másnap OK, de most olyan kis reménytelenke vagyok...
nem örülök, mert alapból nem ilyen vagyok, de ez a próbálkozás nehezebb, mint gondoltam, és főként hosszabb! Kép
A koromat és a hátteremet már inkább nem is említem...

Kamilla Kép
a Laffer egy idő után újra felmegy?
Még a hőgörbéd is megteheti! Kép

angel37

Sík ideg vagyok,az előbb hívtak a férjem munkahelyéről,hogy tombol a főnöke.K..va jó!Hosszú lenne elmesélni a dolgot.A lényeg,hogy elérni nem tudom,gondolom ők sem,ezért hívtak engem.KépKép
Ráadásul a gyerek is üvölt,és már napok óta.Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
Nem éri el se a főnöke, se te?
Nem ment be dolgozni? Ki van kapcsolva mobil v. nem veszi fel?
Bocs, ha hülyeségeket kérdezek Kép

angel37

Lehet hogy rosszul emlekszem,de nem orvos a ferjed?Nem lehet hogy mutoben van vagy ilyesmi???
Szerintem ez az ido zavarja meg a gyerekeket,mert Marci is kiborito napok ota!!

Kép
Kép
ancsa81

Nincs kikapcsolva,"csak "nem veszi fel.Biztosan dolga van,és visszahív ha tud,de akkor is felrobbanok!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Okr!
Húha, de tudod rossz után csak jó jöhet.
Sajbnos okosabbat nem tudok írni.

Angel, hányadik cn-n vagy?
Én most vagyok depis, olyan messze van még a következő mensi.
És megfogadtam, hogy ebben a hónapban hőmérőzök, de olyan béna vagyok. Nem bírok ezért korábban felkelni. Még így is nehezen megy!
Julcsi2

Monyoka!

MESZ HOLNAP ORVOSHOZ???????
EZT IGERTED UGY EMLEKSZEM!!!

Szeretnem a tanacsodat kerni!Tudom hogy te cukrasz vagy.A noverem ma 30eves,es szeretnek majd neki valami kulonleges tortat csinaltatni!Nincs valami otleted?????

Kép
Kép
ancsa81

Angel teljesen megertem a helyzetet,es megertem hogy kicsit szomi vagy,de ezzel nem hasznalsz senkinek es ezt te is nagyon jol tudod.
probalj meg valamibol,valakibol erot meriteni.
Neked is sikerulni fog,csak meg nincs itt a te idod.

Kép
monyoka

Kriszta,
Biztos idegőrlő...
Inkább nem is próbálok okosat mondani.
Én itt vagyok (jobb híján) öntsed ide a mérgedet!Kép

Julcsi,
8. napon vagyok. Végülis 4 nap múlva pé...
Én épp ettől a hónaptól tettem le a hőmérőt! Kép

angel37

Angel, hány naposak a ciklusaid, hogy ilyen hamar van PÉ-d? ezt a hőmérővel tapasztaltad ki? Nekem is ezért kellett volna hőmérőzni! Ha tudnám mikor lesz Pé, előtte biztos kihagynék 3 napot, aztán durr bele! A Pé-t érzem, na mindegy úgy is sikerül, csak legfeljebb kisfiú lesz. Csak attól félek, hogy a 2 naponta együttlét az nekünk nem elég kihagyás, ha meg többet hagyunk ki, talán elszalasztjuk a jó napokat. Ez annyira a véletlenen múlik.
Lehet nincs is baj, csak eddig bénák voltunk. Kép
De igen, tudom, van akire elég ha csak ránéznek.

Na mindegy, bocsi, hogy hangosan gondolgoztam. Tudom ne foglalkozzak a témával. Már nem is nagyon akarok, úgyis megyünk dokibácsihoz.
Julcsi2

Monyó,
tudom, hogy nem használok (azt meg végképp egy percig sem gondoltam, hogy másnak!), erőt meríteni is van kiből/miből, de most nem vagyok a topon... ez nem depi, de néha szükség van arra, hogy kicsit elhagyjam magam... már az volt a fura, hogy m. utáni másnapokon túl jól éreztem magam...
És sajnos azt is fenntartom, hogy nincs mindenkinek borítékolva a siker. Ez nem olyan, minthogy 2 után 3 következik a sorban. Ettől még mindenki vígan bízhat, és jól is teszi. Uff.

angel37

Jó kis szülinapom van,mi?KépKép
Persze gondolom én maradtam a láncszem végén,akire végül is ráöntötték a problémát.Az a baj,hogy ez rendszerint így van.Kép
Most már inkább sírni tudnék,mint ordítani.

KépKép

KépKép
okr

Julcsi,
26-28 naposak.
Én nem nem hagyok ki három napot pé előtt, mert én épphogy a pé előtti napokban bízom! Kép Meg pé-ben, persze, de akkor este már attól tartok, hogy esetleg késő...
Spermavizsgálat még nem volt mondjuk, lehet, hogy azután máshogy csináljuk majd Kép

angel37

Okr!

Boldog szülinapot!!KépFel a fejjel!
Mi a gond a férjeddel?Előkerült már??Mit csinálhat?

zsuzska80
Szombathely

MA VAN A SZULINAPOD?????????
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Zsuzska,Ancsa
Köszike!
A gond egy nagy leba...s,amit én kaptam meg helyette.Persze igazából ő sem tehet a dologról.Bonyolult dolog,és nem is akarom nagyon kiteregetni,de dühít piszkosul!!!!Tudod úgy van ez,hogy valakit felbosszant egy személy,aztán keres egy kicsit akin kitöltheti a mérgét.......aztán vagyok én a sor végén.

KépKép

KépKép
okr

Boldog szülinapot Okr! Próbálj meg megnyugodni! Kérlek!
Tudom, hogy könnyű mondani!Kép

Angel, mi már csináltuk így is, úgy is! De azt nem tudom melyik a PÉ előtti nap soha. Esetleg csak beletrafálok. Az biztos, hogyha tojásfehérje van, akkor együtt vagyunk. (Nem sok eredménnyel, de azért élvezzük!)
Julcsi2

Eltűnt a giga hsz-em! Kép Kép

Ami tuti benne volt:

Kriszta!!! BOLDOG SZÜLINAPOT! Kép Kép Kép

Megkerült a férjed?

Julcsi,
biztosra én se tudom, de ha nincs is mindennap szex, a kétnapi akció lefedi azt a napot is! Kép

Asszem nálunk most a mindennapos akció fog jönni azokban a napokban, hátha úgy. Ha nem, akkor egy időre kifogyott a repertoárom...
Mindegy, februárban úgyis orvos!

angel37

Hívott az uracskám,hát őt nem ráztam meg annyira a dolog,mint engem.No persze én nem is csesztem őt le!Kép

Julcsi
Nálam a 9.-10. cn-n volt tojásfehérje,persze a hőm szerint p.é.sehol.Tud ez is becsapós lenni.
Ha ajánlhatok vmit, a hőméréssel kapcsolatban:mióta eltört a hagyományos ,digitálissal mérek(pedig régen utáltam)3 csipogásig tartom benn,és képzeld így jó értéket ad.Ráadásul az órát sem kell közben nézni.Tök jó!!!

KépKép

KépKép
okr

Köszi Okr!
Örülök, hogy megkerült a férjecskéd!
Na jó, elkezdek hőmérőzni(aztán megint két napig bírom). Szóval mikor leesik a hő, az a pé napja?
Hú de szarul vagyok, mindjárt kidobom a taccsot!Nem viccelek.... nagyon kerülget rókakoma. És szédülök is, mi a jóég van most? Nem akarok beteg lenni.
Julcsi2

Angyal
Köszike!Kép
Sztem a babnet rosszalkodik megint,mert egy iromány elküldése negyed órába telik.Kép

Julcsi
A múltkor is így szédelegtél nemde?Voltál dokinál miatta?
Remélem semmi komoly!

KépKép

KépKép
okr

Okr, voltam üzemorvosnál és halálosan alacsony a vérnyomásom, gondolom ilyenkor meg még jobban leesik, pláne, hogy csak gyümölcsöt ettem még ma.
Mit csináljak, utálom a kávét!
Viszont képzeljétek még mindig nem cigizek és párom sem!
Kicsit jobban vagyok, nézek valami kajcsit!

Ja voltam tegnap egy szupi kozmetikusnál és azt mondta a ragyákra, hogy ezek valami nőgyógyászati problémára utalhatnak, mert nem érnek meg, csak gyulladt, piros gumók a bőr alartt, fájnak és sokáig helyük marad. És hogy a szám körül vannak és emiatt.

Szóval remélem kiderül ez is majd az Intézetben
Julcsi2

Kriszta! A Jó Istenke Éltessen Sokáig! Kívánj valamit és fújd el a gyertyákat. (Van egy tippem mit fogsz kívánni.) Kép

Kép

Kép
kamilla306

Julcsi,
egy hormontükör gyorsan tisztázná a dolgokat! Kép
egy ciklust próbálj valahogy végigmérni, bár nem ártana vagy három, hogy lehessen belőle okosakat látni! Kép

Kriszta
férfi! Kép Az e lényeg, hogy megvan! Kép

angel37

Okr!Hol volt a férjecskéd.Keressem meg és toljam le helyetted?Kép
Boldog Szülinapot!
Most voltam bőrgyógyásznál:nagyon pattanásos a hátam,az arcomon is van,de csak 1-2.Felírt egy krémet és lefagyasztotta folyékony hidrogénnel.Van akinek pattanásos és kezeli vmivel?Nekem az istenért nem akar elmúlni.Hormonális próbléma.

Kép
breni

Hogy van Eli?Tudsz rola valamit?

BEUKA!
MIKOR LESZ EREDMENY?????

Kép
Kép
ancsa81

Angel, mi az a hormontükör??
Reni, én szenvedek velük és a helyeikkel!

a KOZMETIKUS MÉG AZT IS AJÁNLOTTA, HOGY MENNYEK EL TECUKOR ÉRZÉKENYSÉGI VIZSGÁLATRA. lEHET VALAMI ételallergia is.
el is fogok menni, mert nagyon idegesít!
Julcsi2

Mindenkinek köszönöm a köszöntést!KépEgyenlőre még nincs tortám,úgyhogy gyertyafújás sem lesz.

Pattik:Most nekm is megint vannak.Azóta,hogy elhagytam pár napra a bromot.Mot meg hiába szedem,nem akarnak múlniKép
Ej,ha tudtam volna.........

Képzeljétek bejelentkeztem kozmetikushoz,szemöldöktetkóra.Ezt kértem anyutól szülinapomra.Legkésőbb jövő hét szombaton már meg is lesz.Kicsit félek,hogy fáj majd,meg hogy milyen lesz,de azért tök jó!Kép

Amúgy újabb gondok adódtak!KépHát nem tudom mi lesz.Egyszer talán kikeveredünk majd ebből.Jó lenne egy cigi!!!!!Csak lusta vagyok lemmenni érte.Ráadásul csavaróban a hajamban hülyének néznénekKép

KépKép

KépKép
okr

Julcsi,
hormonvizsgálat Kép így is szokták mondani! Kép Ne félj, nem olyasmi, amit bedugnak! Kép Kicsit úgy hangzik...

angel37

Julcsi
Van egy ismerősöm,akinek tényleg tejcukorérzékenység miatt vannak pattanásai.Amióta laktózmentes tejet iszik,szép tszta a bőre.

KépKép

KépKép
okr

Mi a baj megint??????????????

Kép
Kép
ancsa81

Sikerült megint hülyén írnom Kép
hormontükör=hormonvizsgálat, vérvételből!

Kriszta,
Hohó, még egy koca! Kép

angel37

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?