Új privát üzeneted érkezett!

Eszti, ez állati jól hangzikKép! Mi nagyon ritkán eszünk vadat-nincs, aki lelőjeKép!

Többiek?

Kép
seriff
 
 


Gyerekek!
Tegnap mi is láttuk a filmet, nagyon-nagyon régen szórakoztam ilyen jót, olyan fura hangulatba kerültem utána, jókedvem lett....???KépKép
Igen, Csányi a námbör ván, Darcy a második.KépEgyik pasi se egy szépség, de mindkettőben közös az, hogy a nők 99%-a (kivéve SerfkóKép)odavan érteük.A Schell Judit is nagyon jól játszik szerintem.

Bali, botrányosan viselkedik mostanában, rengeteget üvölt, hisztizik, nem mozdul el mellőlem, éjszaka is magán kívül követel. Már pszichológuson gondolkozom...Kép

Azért próbálok tanulgatni.Kép

Kata, lánynevek vannak? Zétény még benne van a pakliban?

Most menek, Bali irtó büdi.Kép

Puszika

Kép

Kép
babszy
 
 


Babszy, febr. 12-től Szolnok? Kata? Zétény nagyoon jóKép! Zéti!

Kép
seriff
 
 

 
 

Én inkább lány neveken gondolkodnék!!!!KépKép
De a Zétény azért még bejön, ha muszájKépKép

Fersi, az a 10 perces hőmérő nagyon durva azért, miénk 1-3 perces, attól függ milyen magas a láz. Azért az kibírható, de a 10 percet személy szerint én se bírnám. Javaslom egy ilyen beruházását, 1000pénz, pittyeg ha befejezteKépKép Persze rátok bízom (szegény HannusKépKép)

Bogi, használjátok is ki ezeket a tündér szüleidet, írigylem, h ők már nyugdíjasok, komolyan. Ti jól szórakoztok, és szerintem ők is élvezik az unokát. Nem tudom Balika miért lett ennyire anyás?! Szegénykéim, én már biztos behülyültem volna. Nálunk most apuci a minden meg a kedvenc. Félek előre a holnaptól, mert apuci nem lesz itthon, Pestre megy.

Képzeljétek, én meg már érzem a pocakgyereket isKép Pár napja kezdődött, magam se hittem, de most már tuti ő azKép A védőnőci is mondta, h a másodikat akár már a 12. héttől lehet érezni. És most ott tartok, h tíz percenként pisilni járokKép

Torna jó volt. Lightos.

Kép

Kép
tikata
 
 


Petit 37,5 fokos lázzal fektettük le, kúpot azért kapott. Bizakodok.....

Valamit akartam még írni, de elfelejtettem!!Kép Na majd.

Kép

Kép
tikata
 
 


Kata, ez tök jó, hogy ilyen hamar érzed már. És simán elképzelhető, hiszen már tudod, hogy milyen. Kép Tényleg, vannak csajneveitek?
Ja, akartam még kérdezni, hogy valahogy időzítettétek, hogy csaj legyen (már ha valaki hisz ebben) vagy pedig csak megint a sorsra bíztátok?
Kata, és ez a hőmérő digi?

Bogus, szerintem el kéne kezdeni szabad délelőttöket, vagy délutánokat csinálni (persze nem tom, hogy hogy tudod megoldani, hogy kivel legyen, pl. anyós??), először egyet egy héten, aztán kettőt, stb. Balinak is jó lesz egy kis újdonság (lehet, hogy ő is únja már csak otthon lenni), meg neked is, és annál nagyobb lesz az öröm a viszontlátásban.
Amúgy meg nem tom, de én talán így csinálnám.
És megy a szerelés papával? Mondjuk sejtem. Kép

Puszi
Vendég
 


Sziasztok!

Kata, van olyan hőmérőnk is, csak az ablakpárkányon tartottuk, és mivel az ablakok csupa vizek mindig, vsz belefolyt, és kész, off lett, nem műkszik, persze ez is pont akkor történt,mikor kellett volna, így folyamodtunk a hagyományoshoz, de az se volt 10 percig popóban. De akartam újat venni, csak elfelejtettük hétvégénKép! Pety jól ébredt? Kanállal Te is meg tudod nézni, h piros-e a torka!Kép
Picipoci ficánka tuti jó! És mesélj már, h milyen a másodikkal? Mennyiben más,mint Petyával volt? Mármint érzésileg?

Bogi, Andris is ottvan Veletek? És ha imbuszkulcsot adsz Neki?

Miért nem válaszoltok a februárra, még messze van?

Eszti, mi az ilyen hőmérőnket,ami nem volt
hosszúéletű, a Rossmannban vettükKép.

Enyém csaj az asztalt veriKép

Kép
seriff
 
 


Biztos éhes a lelkem!!!!Kép

Kép

Kép
tikata
 
 


Jó reggelt!

Tegnap csak gyorsan átfutottam a leveleket, így kimaradt, hogy Petyus meg beteg. Doki néni mit mondott? Gyógyuljon meg minél hamarabb. Genya ez a tél most vírusügyileg.Kép

Serif, még gőzöm sincs febr. 12 után mi lesz, de előzetesen ok., más program nincs. Andris itt? Ugyan, most hónapokig nem lesz szabin. Hétfőn kezd az új helyen, a héten meg még azon dolgoznak, hogy hogy indítsanak-e büntető feljelentést a leendő főnöke ellen. Fajin szitu, igaz?

Kata, szóval mozog picurka, de jó!!!Név??

Esztikém, pont az a baj, hogy nem nagyon tudom kire lepasszolni Balit. Hétvégre is meghívtak egy szülinapi bulira (gyerek nélkül)7-re, persze mindenkinek ilyen korú gyereke van, de asszem csak mi nem tudunk részt venni a mulatságon.KépAndris szerint ez extrém, szerintem nem annyira. Mondjuk Hanna sem volt még nagyon anya nélkül, igaz? Mindegy, majd csak lesz valahogy.

Diával beszéltük szilveszterkor, hogy jövőre jó lenne együtt szilveszterezni valahol. Hm?

Ja, tudom mit akartam még. Ancsa, mikor azt írtad, hogy K.T. terhes, és 20 éves faszija van, akkor tudod kire gondoltam? králik Timire, hi-hi.KépKép:Tényleg, tudsz róla valamit?

Na most megyek, puszi!

Kép

Kép
babszy
 
 


Serfi, február 12. utánra megvan a programunk már...Kép Ja, és nincs messze......nagyon nincs, egyre közelebb van. Kép

És az digi volt Serfi? Mert én higanyosat szeretnék, de nem 10 perceset...vagy ez reménytelen?
Vendég
 


Eszti, a miénk ilyen, svájci, és utánanéztem 60másodperces. Szerintem kafi.

Kép

Kép

Kép
tikata
 
 


Talán most tudok kicsit hosszabbanKép

Peti jól ébredt, 37,5 alatt van a láza, kicsit nyűgös ugyan, de szerintem fáradt is. Bogi, Edó, gyereknek volt már torokgyulladása? Petinek azt diagnosztizált a doki (láz+piros torok) és egyből antibiotikumot írt fel. Maszek dokinőmmel Dr.S.Orsolya (29) konzultáltam és várunk, nem adtam be neki. Olvastam Spock bácsi könyvében is, ez legtöbbszőr magától pár nap alatt elmúlik. Bízom, Petyusnál is ez lesz.

Februárt én még nem tudom Serfi, az a baj, h dolgoznak a szüleim, és így egyedül lennék otthon. Egyedül lenni pedig könnyebb itthon, a gyerekbarát lakásban. Persze azért még lehet, pár nap. Eszti, nem értem ti miért nem jöttök??!!!

Második gyerek is ugyanolyan jó érzés, mint az első, csak talán már nem jut rá annyi idő. Tegnap beszéltük Józsival, h már el se tudnánk képzelni az életünk Peti nélkül, és a pici még nem tartozik úgy a családhoz, de két év múlva már majd nélküle se tudjuk elképzelni az életünket. Most meg még azt se tudjuk róla, h fiú v. lány, nincs hozzá arc, nincsennek mondásai, jellemző cselekedetei. Olyan fokozatosan alakul ki ez az egész. De hát ezzel mindenki így vanKép Szerintem.
Név még nincs. Először legyen neme a gyereknekKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Eszti, igen digi volt, amúgy ha erősen nyomom bekapcsol, csak nem látni semmit rajtaKép...A higanyosat sem kell 10 percig a popóban tartani, max 2 perc, az elején gyorsan szalad, aztán mikor már 1 perce nem moccan,akkor kész.

Pety, azóta sem köhög? HA vírus,akkor ab úgyse hat, max megelőzi a bakt. felülfertőződést. De kérdezük meg Eszti tesóját!Kép Mégiscsak Õ a szakorvosKép! Én már olyan kíváncsi vagyok, h fiú-e vagy lány, és azért még lehetnek neveitek.... Persze értem a februárt, én is azért találtam ki ennyivel előtte, h Mami tudjon szabit kivenni, de tudom, h egy isiben nem így megyKép.

Kép
seriff
 
 


Nekünk pl. úgy voltak a nevek, hogy amikor meglett a pozitív teszt, annyira lázba jöttünk, és annyira nem lehet akkor még mit csinálni, hogy elkezdtük nézegetni a fiú és lány neveket. Akkor lett a Petra és a Bence, és ez azóta sem változott. Néha még belevágtunk és nézegettük, de mindig maradt ez a kettő.

Vettem ma a kiságyra ilyen zenélős színes húzhogatható bizgirit. Jó színes, Babyfehn. Van rajta egy tehén (na jó, boci), egy napocska, és egy virág. És a kocsiülésre is rátehető, meg a figurák is külön levehetők.
A zene is elég kedves, bár nem ismertem fel, szóval nem sláger... Kép Gondolom azért ezt is meg lehet unni napi 50 hallgatás után.... Kép

Ja, ti pl. ilyen plüs izét kimostatok, mielőtt elkezdte a gyerek a szájába tenni? Műanyag bizgiriket sterilizálni, stb. ?
Mondjuk nincs több játék egyelőre, csak ez, de azért kíváncsi lennék, hogy kimossam-e.

Én asszem maradok a higanyosnál, azt mondják, hogy a digi nem annyira pontos.
Vendég
 


Gyerkőcöt még dél előtt letettem aludni, még most sem alszikKép Azóta persze volt már kint, felment a láza 38,6-ra.Kép Kapott egy kúpott, kikakilta, kapott mégegyet, ebédelt, de valami kismalac módjára, megevett egy krémtúrót, átöltöztünk, most megint letettem, olvastam 3 mesét kijöttem, és kivagyok kicsit. Talán most csend van és alvás lesz, mert egyébként hót álmos és fáradtKép

Eszti, én nem mostam ki, de most már kimosnám, sőt most már mosom is, van, h az állatokkal van tele a gépKép A minőségi, és nem elemes cuccok bírjákKép A műanyag izéket csak szappanos vízzel mostam, aztán egyszer, úgy fél éves kora körül sterilizáltam az összeset. Kb fél nap voltKépKép De az én gyerekem nem volt egy szájba vevős gyerek. Tényleg, nem is emlékszem, h rágott volna olyan nagyon valamitKép (még egy ilyet szeretnék, azt hiszemKép) Ugye az a zenélős micsoda hosszú ideig zenél? Mert az nagyon fontos!KépKép Különben lesz időszak, mikor fél percenként mehetsz felhúzniKépKép

Az első gyereknél még nekünk is volt fiú, lány név.Kép Hát igen ez is a második sosrsaKép Én már csak egy féle neveket szeretnék végigböngészni, lusta anya vagyokKép

Jajj, talán elaludt a kicsi, és úgy szeretném ha meggyógyulna!!

Kép

Kép
tikata
 
 


A kúp és egy kiadós alvás csodát bír tenni, reméljük így lesz! Kép
Igen, a tehenet nem moshatom ki, mert az a zenélős, de akkor a többi elemet majd kimosom. Igen, elég hosszú zenét játszik, de azt hiszem, nincs elég hosszú zenélős játék... Kép
Jönnek holnap anyósomék, főzni kell, csak ahhoz még be kell vásárolni egy rahedli zöldséget, ahhoz meg kell Peti a cipekedés miatt, szóval főzhetek este.

Na mindegy.

Csoki
Vendég
 


Eszti,én nem mostam ki csak azokat a plüssöket,amik a boltban is kilógtak a csomagolásból,ha érted mire gondolok, szóval,ha porosodhattak. Azóta meg időnként minden játékot bevágok a mosógépbe a játszószőnyeggel együtt. A műanyagok sterilizálása,meg nálam mindené, a fejőizéé is, egyszerűen abból állt, h beletettem egy tálba,és a vízforralóval forralt vizet ráöntöttem és pár percig,vagy ha elfelejettem óráig, állt benne. Gondatlan vagyok? Pedig enyém csaj mindent rágcsál....
Az a felhúzható nagyon praktikusnak tűnikKép! Bevallom, nekünk az ágyban zenélők nem jöttek be, nem aludt be,akárhányszor húztuk is fel, egyedül a hordozóra szerelhető vált be egy-egy kocsiúton...

Kata, szerintem ha ez a láz marad Kép, ha még este is lesz, tovább ne várjatok, holnap tényleg kezdjétek el az ab-t!Kép

Kép
seriff
 
 


Sterilizálóm nekem sincs, én is úgy gondoltam, hogy ki kell-e őket főzni. Kép
Vendég
 


Hát nem kifőzni, csak öntsd le őket forró vízzel, és kész, még az elején úgysem veszi a szájába, mire meg odakerül a sor, megedződik az immunrendszereKép!

Kata, mi újság? Láz? Kedv? Étvágy?
Hallod, én hiába adtama kezébe játékot, csak még inkább lefelé fordította a fejét, és nagyobbat kellett trükköznömKép!

Kép
seriff
 
 


Esztikém én a műanyag játékokat, rágcsákat csak szapanos vízben mostam meg. Bali mindent rágott, esélytelen lett volna állandóan sterilizálni. Az a zenélő kütyü biztos cuki, Balit egy-két percig kötötte le.Kép

Kata, Balinak még nem volt totkgyulladása, ezért még antibiotikumot sem szedett soha. Nem értek én ehhez, de hajlok serfi dokinéni véleményére, nehogy fülre, arcra menjen. Lackó leventéje 3 hete jár Pestre kórházba a csúnya szövődmények miatt. Persze az ab se jó dolog, de ha muszáj, akkor muszáj. Küldök sok-sok gyógypuszit!!!!!

Serfkó, már azon is gondolkoztam, hogy majd elmehetünk mozizni is KETTESBEN mondjuk a fantasztikus szolnok plázába, hm?Kép

Elég szar napom van, mindenkivel összevesztem, megyek is, hazaviszem Brian kutyát.

Puszika

Kép

Kép
babszy
 
 


Szar naphoz én is csatlakozokKép Összeveszni ugyan nem volt kivel, illetve a Peti, de vele már ki is békültem. Úgy érzem nagyon türelmetlen vagyok vele, főleg így estére. Persze alig aludt egy órát, és egyfolytában rosszalkodik, elevenkedik. Ami persze jó, de nagyon fárasztó. Serfi, 1kor adtam neki kúpot utoljára, most nincs láza. Az étvágya pocsék. El is vagyok keseredve. Nem tudom mit adjak neki. Úgy gondolom ha éhes lenne, megenné azokat amit adok. De ő egész nap csak túró rudit és krémtúrót enne, de ezt meg nem engedem. És hiába kérdezem mit enne, mindenre nem a válaszKépKép Hát elszomorítóKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Jaj-jaj, én nem vesztem össze senkivel, pedig másnap van Kép! És a gyerekem is tépi a hajam-ezt nagyon uuuuutálom.

Babszy, ok a Pláza,de ha Kata is otthon lesz,vigyük el Õt is!Kép

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!

Remélem Peti jobban van!! Sok-sok puszit küldünk neki! Mi Petinknek nem volt torokgyulladása, de egy éve mikor beteg volt kapott antibiotikumot. Így utóleg nem adnék neki mert nem volt lázas, de kezdő pánikoló szülőként beadtuk nekiKép

Eszti! Én kimostam a plüss cuccokat. Először paráztam, hogy szétmennek a mosógépben, de jól bírták a gyűrődéstKép A műanyagokat meg folyamatosan sterilizáltam mert Peti mindent rágott.

Nekünk már most is megvan a lánynév. Ha a következő is fiú lesz, gondban leszünkKép

Kép
edó75
 
 


Kata, remélem Peti mára meggyógyult, és jó napotok lesz. Nem lehet, hogy azért nincs étvágya, mert bujkál benne a betegség?

Ja, és tegnap rájöttem, hogy én már nem is megyek Szolnokra haza..... Kép Azért a gyerekemet úgyis el fogom vinni oda, hogy lássa, hol nőttem fel.

Na, puszi, és szép napot nektek!
Vendég
 


Na, hát ez a szép nap nem kezdődött valami frankón. A héten másodszor kellett elővenem a kevésbé szép nyelvezetemet. Ma pl egy fasz fejberúgta Zénó kutyámat a Zagyva parton, mert megszaglászta. Nem szólt nekem, hogy fogjam meg, megfordult és durr. Na, ilyenkor engem sem kell félteni, mondtam neki ezt-azt. A másik eset is a héten történt. Anyukám kivitte Bali kismotorját a kerítés elé, majd bejött a gyerekért, és mire kiért a motornak hűlt helye volt. természetesen egy hajléktalan volt, utánaeredtem, és meg is találtam a Tabán bejáratánál, komótosan kukázott motorral a kezében. Hát őt is szebbnél szebb jelzőkkel illettem. Na, erről ennyit.

Kata, Petinek biztos jobb lesz az étvágya, ha meggyógyul. Ha éhes lesz, úgyis eszik, az tuti.
Balival meg én is türelmetlenebb vagyok, mert éjszaka mindig kiakaszt, ha jól alszik én is sokkal türelmesebb vagyok.

Ok, Katát is vihetjük a plázába.KépKépKép

Esztikém, hozzánk bármikor jöhettek Szolnokra, tudod.KépÉs mi lesz Latorral?????KépHuszonx éve tervezzük, igaz?

Ancsa, mizu? Utazás lesz mostanában?

Pussykaám?

Edó, és mi a lánynév? Ti mikor tervezitek a babát? Nekem most a Fanni tetszik...Kép

Kép

Kép
babszy
 
 


Kata a plázacicaKépKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Babszy, hát annyira köcsög emberek vannak, h hihetetlen, de azért próbáld meg, nem felb.. bosszantani Magad! És Szolnokon hogy alszik Bali?
Mi vagy ki az a Lator? Zitiéknél is Fanni lesz, ha minden igazKép.

Az a baj, h mi már nem plázacicák leszünk, max macskák, nem is tudom Kata, két 30felüli nővel mersze-e mutatkozniKép!
Szóval, akkor is odamászok, ha Ti nem akarjátok!És ki is tudok jönniKép!
Kép

Kép
seriff
 
 


Seriff, cukiKépKép És már határozottan látszik a haja a csajszinakKép

Ezek szerint Zitának lánya lesz? Tudod hány hetes terhes?

Előbb beszéltem anyukámmal, turizott a Petinek egy farmert, és a lényeg, h turizott egy édes kis lányrucit isKépKép Ááá, nem kislányt vár a család!!KépKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Kata, nem 100%, de vsz Zitiéknél. Majd ha otthon leszünk Vele is összefuthatnánkKép! Jól van, én sem ajándékozom ela kicsi lányrucikatKép!
Ma sárgában nyomulunkKépKép

Kép
seriff
 
 


Serfi, nálunk éjjel nappal a Pinokkió megy mióta elhoztuk. Muszáj lesz átmásolniKép. Pinkkió apját pedig télapó bácsinak hívjaKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Kata, maradhat nyugodtan, mivel Hanna még nem nézi Kép! Jobban van Pety? Láz? Ma ne hívj telefonon, mert lemerült a Gy-é, és az enyém van ottKép. Gyerekem meg nem nagyon akart sétálni, de aztán csak beájult és 2órát nyomta, mikor hazaértünk, gondoltam éhes lesz,mint ..., de nem ám, alig evett vmit a főztömből, csak cici kellett....

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!

Faja képek, Serfi!
Boguskám, Lator??? Mostanában nem nagyon.... Kép
Meglehetősen szar napunk volt tegnap, remélem a mai jobb lesz, asszem elmegyek, és megveszem a maradék cuccot, hátha attól jobb kedvem lesz... hmmm, hátha egy jó kis mellszívó vásárlás feldobja a napomat....

Na jó megyek is, csók
Vendég
 


Sziasztok!

Úgy tűnik vége a szép napos időnek.KépKép

Serfi, nagyon cukik a képek, és tényleg látszik már némi hajacska.Kép

Hallottátok a nagy hírt? Angelina Jolie terhes, na most aludni se tudok.Kép

Viszont a Népszabiban van egy cikk a skype-ról, hogy 10 éven belül minden féle telefonálás ingyenes lesz, és már számítógép sem kell hozzá.KépAzért ez jó hír.

És mit szóltok ehhez a madárvírushoz? Eszti, tesódnak mi a véleménye?

Kata, Peti hogy van? Láz? Kaja?

Kép

Kép
babszy
 
 


Eszti! Sikerült bevásárolni? Mi történt tegnap? Miért volt szar napod?

Csajok, én annyira sajnálom azt az édes kis Rebekát!

Kata, Pety jól van?

Babszy, remélem, h ma nem bosszantott fel senkiKép!

Kép
seriff
 
 


Hello Plázamacskák és nem Plázamacskák!

Asszem le vagyok maradva...Rebeka? Lator?

Remélem, mindenki jól van, most nem bírok többet írni, jók legyetek!
Eszti, remélem, már kafább a kedved,és elmúlt a szar nap feeling!
anniecoe
 
 


Jó reggelt!

Ancsa, Rebeka a 4 éves májátültetett kislány.

Kata, Pety jól van? Mindennap kívánhatna Jó éjszakát, mert tényleg az votlKép!
Teszek is fel egy képet, a hájtalan csajrólKép!

Kép

Kép
seriff
 
 


Hi, van itt vki?

Csajok, hogyan adjam a meggyet?Mit csináljak vele, a héját is szedjem le? Másik kérdés a joghurt hogy adható?
Köszi

Kép
seriff
 
 


Hello!

Édes a kis Hanna! Jól áll neki a sárgaKép Én lepasszíroztam neki a meggyet, mint a borsót, szóval nem volt benne a héja. A joghurtot nálunk Peti nem nagyon csippantja, kóstoltasd meg, talán vmi gyümölccsel. Na futok főzni.

Kép
edó75
 
 


Edó, köszi!

Kép
seriff
 
 


De cuki, nagyon kis gusztán néz ki. Még hogy vékony?KépBali a natúr joghurtot szereti, meggyet még nem nagyon evett.KépPedig ma is meggyszósz lesz.

Mi ez a pangás, kérem?

Lator, a bükki nyaralónk.Kép

Kata? Petya?

Kép

Kép
babszy
 
 


Na, képzeljétek, amit külön Neki főzök krumpli-csirkemell-répa, és összeturmixolom, abból úgy ímmel-ámmal evett tegnap is, amikor meg mi ebédeltünk egyszerűen kinézte a szánkból, és adtunk neki répát+pulykaszárnyat, benyelte. Õrület. Joghurt+banánon túl vagyunk, a meggy kicsit savanyúnak tűntKép. Nálunk is meggyszósz van, azért is akartam adni, ha már kivettem a fagyasztóból. Na majd du bekeverem almával vagy banánnalKép. Bali, miért nem evett még meggyet, azt már az alma-barackkal egyidőben ajánlják.

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!

Serfi, ez már csak ilyenKép! Főzzél magatoknak fini husileves és abból add neki amit gondolsz. Nálunk ez a legmenőbb. És hát már nagy csajszi, lassan 8hónaposKép
Joghurt nálunk naturban volt nagyon nyerős ebben a korban. Szinte zabálta. A meggyet meg most szereti és akkoriban nem szerette. Jajj, most meg alig eszik még mindig, szinte tömni kell, olyan vékony, mint az anyja voltKép

Ez a fürdős kép nagyon cukiKép

Mi jól vagyunk köszönjük. Peti szerda óta nem lázas, viszont csupa pötty. Lehet neki is az a három napos láza volt?!
Délelőtt két órát dekkoltam a védőnőnél. Ha nem lenne vizeletvizsgálat, ott hagytam volna. Na mindegy.

Most megyek nézem a zongoristát. Végül is ezt is játszották nemrég a mozibanKépKép

Az előbb meg dobostortát ettek a barátokköztben és úúúúgy megkívántamKép

Eszti, remélem megvettél mindent ami hiányzott, és jobb napjaid vannakKépKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Jóestét!

Itthon vagyunk Szolnokon, és voltunk mi is moziban, persze a csak szexet néztük megKép Nekem is nagyon tetszett, jó szórakozás volt.
Látom mindenki rém elfoglalt a hétvégén.Kép
De remélem jól telik...

pusz nektekKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Szasztok!
Tényleg milyen elfoglalt mindenki Kép

Úgy néz ki, majdnem mindenki látta közülünk a jelenlegi legjobb magyar filmet, és mindenkinek bejött. Azé ez nem semmi!

Gyerekek Palik Lászlóné Marsi Anikó (szülőföldünk gyermeke) állapotos! Most olvastam a neten! Angelika J.-ról még nem hallottam, de elhiszem, hogy Brad elkapta!Kép

Kösz a felvilágosítás nem értett nevek ügyében...

Ma nagyon jót főztem! Spenótos juhtúrós cannelonit, paradicsom mártással, sajttal. Hmm, nagyon jó kis olasz kaja ez...akit érdekel, receptet mondom Kép

Megyek tévézni, pusszantás mindenkinek!
anniecoe
 
 


Jó reggelt!

Mi megjöttünk Szolnokról, elkezdődött a visszaszámlálás, szerda reggel vizsgázom.

Ancsa, nagyon jól hangzik ez a kaja, jöhet a recept.

Most meg meg lehet nézni az Üvegtigrist.KépPalik Lászlóné Marsi Anikó állapotáról pontosítanék. Csak LEHET, hogy terhes.KépKép (A Fókuszban szeretné majd hivatalosan bejelenteniKép)

Na, hogy van mindenki?

Serfi? Kismamák? Edó? Pussyka?

Kép

Kép
babszy
 
 


Hi, mi jól vagyunk!

Meg akartuk nézni a filmet, gondoltam addig anyós is kibabázza magát, de csak este fél 8-kor játszották, az meg már késő nekünk. Na, hátha majd most vasárnap!
Szombaton Szolnokon voltunk, jó volt, Tücsök Anyukámon aludtKép....

Én meg azt hallottam, h tuti terhes M.A.Most akkor mi van?

Ancsa, jól hangzik, küldheted a receptet!Kép

Dia, minden okés? Kergeted a poroszlánokat, vagy hová tűntél? Kicsikék jólvannak?

Eszti? PocakBence búnyózik éjjelente?

Babszy, szorítunk Neked!

Kata, jöttök a héten?Nem kérdés akart lenniKép!

Edó, miket csinál Peti kópé?

Kép
seriff
 
 


Hellósztok.
Na, én már el is kergettem a pororoszlánokat, csilivili minden.
Nemsokára megyek Avon, le kell adni az aláírt adós papírokat.
Pocakfiam most már kezd jó nagy lenni, és már tök máshogy mozog, mint eddig. Legtöbbször keresztbe feszíti magát, ilyenkor a lábikóját kinyomja a gyomrom tájékán, a kezeivel és a fejével pedig a hólyagomba ágyazza magát....hmmmmm, fincsi érzés. Kép
Ja, Ónodi Eszter is az Istvánban fog szülni, mert ott volt a múltkori előadáson. Smink nélkül azért gondolkoztunk egy ideig, hogy vajon tényleg ő az?

Mindenki írjon, hogy mi a helyzet, aztán délután majd olvasgatok!

Pussz

Eszti
Vendég
 


Helló!

Ancsa ez a kaja tényleg istenien hangzik, receptet én is nagyon várom.
Sütő zacskóban ti sütöttetek már? Én most azzal kacsingatok.

Bogus, mindjárt itt van már a szerda délután és túl leszel rajta!!! Szombaton meg talizunk egy nagyot, és legalább élőben hallhatjuk gepárdmama élménybeszámolóit, ha már ide nem tud jönni, bár jó lenne nagyonKépKép
És láthatjátok az én 20hetes pocakomat, ami csak méretben akkora, egyébként csak 15KépKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Nagyobb gyerekes anyukák!!
Egy kis asztal, egy kis gyurma, egy kiskanál isteni nyugis 20-30 percet tud nektek szerezni!!!KépKép Ajánlom!!
Nálunk most megyKépKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Kata, én egyszer, de annyira nem vált be,mint a lefóliázott tepsi.

Nem tudtam,h az Ónodi Eszter is terhesKép.

Kép
seriff
 
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: