A ctg-k mindig (!) nagyon jók lettek, pedig 3-szor csináltak nekem naponta. Soha nem volt probléma. MOndták is, hogy nagyon stramm gyerekem van.
Egy másik barátnőmnél is a dopegyt okozta a romló májfunkciókat. Abbahagyta a dopegytet, és kb. egy hónap múlva kezdett rendeződni a májfunkciója.
Dopegyt helyett cordaflexet kaptam. Aztán már infúzióban is kaptam vérnyomáscsökkentőt, ami csak fél napig használt.
Soha nem volt fehérje a vizeletemben, ezért nem is tudták eldönteni, most akkor mit is csináljanak. Egyértelműen nem volt magas a vérnyomásom, csak oltárian ingadozott, hol 120 volt, hol 160, negyed órás különbségekkel.
A kórházi belgyógyász azt mondta, hogy egyszerűen kikészül a szervezetem a hormonoktól, és le is lettem tiltva örökre a hormontartalmú gyógyszerekről (így fogamzásgátlót sem használhatok). MÉg az I. Belgyógyászati Klinika ügyeletes orvosa is csak nézett, hogy mitől mentek a csillagos égbe a májfunkciós értékek. GYakorlatilag már minden második érték a laborleletemben három csillagos volt. Még a koleszterinem is 7 lett, de hogy mitől? A kórházi koszt okozhatta?
Kb. két hét alatt értem el ezt a szintet.
A kisfiam nem nőtt centikben semmit két hét alatt a kórházban, amíg benn feküdtem. Viszont súlyra nőtt valamicskét.
Én az utolsó napokban már kaptam vízhajtót. Gyönyörűen lement tőle a vérnyomásom második értéke (most nem jut eszembe, annak mi a neve).