Sziasztok!
Köszönöm a hozzászólásokat, véleményeket!!!
Próbálo sorban reagálni rájuk-elnézést,hogy ilyen sok késéssel.
A páromban nagyon jól éreztem akkor,hogy nem lehet és szabad megbizni (nem nőügy, annál sokkal fontosabb dolgokban hazudik, de igazából mindenkinek,nagyon gyerekes,nem áll ki magáért sem,értünk sem-otthon ,náluk sem,stb,stb)
A terhesség alatt is folyamatosan olyan helyzeteket teremtett,amiket még nemállapotosan sem igen lehet nyugodtan tűrni.
Még mindig együtt vagyunk,(ő ugyan otthon lakik, én meg anyuval,) de szerencsére már egyre kevésbé vagyok ezeknek a dolgoknak és történéseknek a hatása alatt.Ő el akar venni változatlanul,amit pl. a szülei, nagyszülei (akik engem nem is ismernek) elleneznek,vagy legalábbis nem szivesen néznék végig szerintem) én meg nem kivánok egy életen át vele, velük kinlódni ,van nekem sokkal jobb dolgom is: a GYÖNYÖRŰ kislányom, Fanni !
Úgyhogy ez a rész várakozó állásponton van velem együtt.
Nagyon örülük, hogy nem tettem meg,amiről fentebb irtam (elolvasni is rossz volt) .
Nagyon -nagyon rossz szakasza volt az az életemnek az.
Minden papir, stb.meg lett csináltatva (ő jött velem, és azt mondogatta,hogy ő akarja a babát, de hogy hova,milyen érzelmi vagy más alapokra, azt nem), amúgy azóta már vehettünk volna lakást, de ő megsértődött valamin,amit állitólag anyu mondott neki (hallottam, félre értette, az az késöbb kiderült, hogy műhiszti volt,hogy megvehesse a már kinézett sportautót..) pedig a másik lakásban már elkezdődött a felujitás ...Szóval rengeteg embert vág át ott és amikor kedve tartja, semmilyen felelősségérzete nincs).
Szóval az utolsó nap,amikor be kellett volna mennem, bementem-hogy elhozzam a már beadott papirokat
Életem legrosszabb döntése volt vele szóba állni, a legjobb pedig a BABA megtartása, aki kérdésetekre válaszolva nem véletlen gyerek volt, csak akkor még nem tudtam,hogy milyen ember.
Én szeptembertől suli, most babázás,ami nagyon jól megy (előtte végeztem el a Vöröskereszt csecsemő és gyermekápoló suliját kitűnőre mielőtt kiderült Fanni:), a védőnő még nem akart tanácsot adni semmiben, nem is kellett.
Fanni kiegyensúlyozott,nagyon okos, vidám kisbaba,akit imád mindenki (kivéve a Zoli nagyszülei,akik 5 hónap alatt nem nézték meg,nem is hivtak fel,de terhesen zaklattak telefonon,mert nem mentünk valahová parancsszóra,ja és mert el lett halasztva az esküvő,a minap pedig azért,hogy közöljék a baba apjával,hogy hagyjon el minket,mert...csak.Mondjuk a néni keveri a kását a családon belül is, , de azért rosszindulatúnak nem kell lenni mert valaki idős.A fia 40 éves párja is terhes,évek óta boldogan nevelik a 2-2 gyereküket együtt, de ott is parancsba adta a nagyi,hogy hagyja el őket a pasi...
képzelem mit áll ki terhesen az a nő is most...
Mégegyszer köszönöm !!!!!!!!!!!!!!!!!!