Szia Manka!
Rubint Réka kazija nekem megvolt tavaly, és végigcsináltam az 1.trimesztert. Hát, feleslgesen. Ha kibírod a stílusát hajrá. Egyébként ő egész nap ugrándozik, nemcsak napi 10 percet. Szép alakja van. És hozzá is szokott.
Én ennél a babánál nme fogom csinálni.
Szerintem nem volt nagyon értelme. Hízni éppúgy hízik az ember lánya, és ez így van rendjén.
A szoptatáskor úgyis lemegy.
Úgyhogy ha valakinek kell egy Rubint Réka kazi, akkor szívesen lepasszolom tök ingyen. (Igaz, az első részét már min. 80-szor lejátszottam.
)
Azt olvastam, hogy aki eddig nem aerobikozott, az ne most kezdje.
Egyébként volt, hogy nem bírtam végigcsinálni a 10 percet, mert elfogyott a levegőm, nagyon vert aszívem, vagy begörcsölt a hasam. Aztán ott volt a riadalom.
Sztem én úszni fogok, ha engedi a z orvos, mert azt legalább tudok profin.
Manka, láttam az esküvői képed, olyan vékony vagy, szerintem Téged nem nagyon fenyeget az elhízás veszélye.
(Azt is olvastam - ésláttam rá egy példát a közvetlen környezetemben, hogy a karcsúságért diétázó kismamák gyerekei kövérek lesznek.)
Úgyhogy az evésre szavazok. Amennyi jó, de nem kevesebbet.
Persze nem tudom hoyg vagytok, de én pl a karácsonyi +3 kilóval kezdtem ezt a terhességet, mert akkor adtunk a hedonének, úgyhogy a karcsúság nálam nem szempont. A szokványos 53-54 kg helyett úgy 56 vagyok most - és alacsony.
Anita, MElinda
Szépek a gyerekek!!
Tanulok még.
Sziasztok mindnekinek!
p
4+6
(megnéztem a fertin, holnap 5 leszek!!!)