Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!!

Tudom,hogy páran közületek kis korkülönbséggel szültetek. Mi is nagyon szeretnénk 10 hónapos Zsófikánk mellé egy tesót, de a kiscsajszi még 5-6 alkalommal szopik naponta és én ettõl nem is szeretném megfosztani. Vannak akik azt mondják, hogy a szopi mellett lehet babát vállalni, de nekem van egy kis szívproblémám, nem feszíteném túl a húrt. Arra lennék kíváncsi, hogy akinek van ilyen tapasztalata, az mennyire érezte kimerítõnek és a szervezetet mennyire viselte meg (vérkép stb.) Nagyon jó lenne még egy baba.

Nikie!
Fel a fejjel, sokan kezdtük így vagy ígyebbül.Könnyû dumálni, tudom, de próbáld meg a lelki egyensúlyodat visszaállítani, akkor a szervezet is pozitívan fog reagálni. Ja, az én ciklusom 24-35 napig totál változó + egy évvel a szülés elõtt kivették mindkét petefészkem felét. Ugyhogy fel a fejjel fogsz te még ide irogatni!!!

Mindenkinek jó és napos hétvégét,


Zsorka
zsorka
 


Sziasztok!

Pele tegnap még ott volt a szigeten, szegény elcammogott CTG után, én csak 20 percet töltöttem vele. Tegnap még nem volt lent a pici, de már 2 ujjnyi volt és nagyon csúcsos volt a hasa. És melege volt. KépKépKép

Jó volt a tegnapi tali, ott volt az Andi, CSKati, Zsóka, Ági, PM, Kingandi, Anikó, Pele és családja teljes egészében és Ancsa. Remélem nem hagytam ki senkit. Jó volt, ahogy a sok totyogós ment amerre látott. Kitti (Kati kislánya) cuki módon osztogatta a puszikat anyukájának, Ági Bálintja édes a szemüvegében és a kukánál is jól eljátszott. Zsóka Emeséje folyton fel akart mászni a bátyja után a mászókára, Zsóka meg majd frászt kapott. És a többiek is édesek voltak. Kép sajna nem készült sok, majd felrakom, ami igen.

Képzeljétek Lili simán belepisil a wc-be. Felkéreckedik és már jön is belõle a pisi. Aztán mutatja, hogy töröljük ki a punciját és õ húzza le a wc-t. Azt az örömöt mikor felülhet. Vigyorog mint a tejbetök. Alig akar leszállni.

Madárka! HHHIIIhetetlen vagy. Komolyan. Ha nem lennél ki kéne találni KépKépKép Én sose leszek ilyen fitt szülés után, a múltkor is annyi vért vesztettem, hogy nem tudtam lábraállni 24 órán keresztül. Pedig de szerettem volna menni... Szörnyû, hogy tényleg vannak ilyen anyukák, de a lényeg, hogy te nem ilyen vagy, mint azok a kórházban. Adj sapkát Rebekára, akkor tompul a hang... KépKépKép Jövõre mégegy????? HÚHÚHÚHÚ KépKépKép

Juca! Nem lehet egyszerû idegen országban, idegen városban. Akárhogy is írsz nekünk jó lesz. Írj sokat mindenrõl.

Adri! Szomorúan olvasom, hogy még mindig keltek. A képek csodásak, nagyon jó az a gatyó. Itthon is lehet kapni?

Norcsi! A képek nagyon jók, gyönyörû gyermekeid vannak, bár szerintem te ezt tudod.

PM! Csináltam joghurtot eperrel és mézzel. Isteni lett, de nagyon-nagyon híg. Mivel sûrítsem? Tényleg nem egy nagy feladat. És én hallgatok rátok. Egyébként Lili nem ette meg, de nekem ízlett.

Zsorka! üdv közöttünk gyere sokat és írjál sokat. Ügyes kislányod van. Én sem tudok írni mindenkinek, de igyekszem. Hamar belejössz.

Edóka! Jobbulást Eszternek.

Pusz:

Anikó
Gerianikó
 


Sziasztok,
Tali ngayon jó volt, szvsz sûrûbben is lehetne (bár mint tudjuk, leveszne az újdonság varázsa KépKépKép)
Anikó, szerintem nem is volt csúcsos Pele hasa! Kép Miután elmentetek, én még két órát nézhettem Kép, szerintem nagyon szép kerek. De az biztos, hogy fent van.

Joghurt: valami azt súgja, hogy turmixoltad, azért lett nagyon híg. Én csak összetöröm villával a gyünmit, és belekeverem a mézzel együtt. Elõször én is turmixoltam az egészet, de olyan híg lett, mint a tejszín. És ugye, milyen finom? KépKép És hogy rez a Lili milyen ügyes! Nem gyõzök csodálkozni.

Juca,
anno egy négyhónapos USA-beli tartózkodás után már a Blikket elolvasdtam volna (ha lett volna) csak mert magyarul volt. Így amikor másodszor mentünk ki ilyen hosszú idõre, bepakoltam két jó vastag könyvet, amolyan nem túl komolyat, de több alkalommal elolvashatót (vessetek meg: Elfújta a szél és a Scarlett). Elolvastam egyszer mindkettõt (többre nem volt idõ a fiam mellett Kép), meg akkor volt lehetõségem netenzi is, Népszabit olvasgattam esténként meg a gyaloglón chateltem). Szóval abszolút megértelek. Otthon nem lesz lehetõségetek netezni? Mert így ugyan a férjed olvas, meg Te is, de így többet lehetne...

puszi mindenkinek
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 

 
 

Sziasztok!

Madárka én is még egyszer gratulálok, tényleg jó volt olvasni a szülésed történetét, azt hiszem sokan irígykedhetnek rád, hogy ilyen gyorsan meglett a picúrod! Kép

Lúdtalp: Nemrég egy kicsit én is belemélyedtem a témába (az anyukám gyógytesi szakon most végez és a diplomadolgozatát az elõlábról- lábfej - írta és én voltam a szerkesztés kivitelezõje) Szóval tényleg alábtorna a legjobb és a betét csak kiegészítõ megoldás. Sõt egy orvonak az volt a véleménye, hogy gyerekkorban nem ajánlja a betétet, mert így nem dolgoznak az izmok és lábtornával helyre lehet hozni a lúdtalpat! Különben kiskoromban és is lúdtalpas voltam és volt betétem, de nem nagyon szerettem és nem igen hordtam és mégis "kinõttem" belõle vagyis most szerencsére teljesen egészségesek a lábaim!!! Szóval én egy élõ példa vagyok arra, hogy ki lehet nõni a lúdtalpat!

Gerianiko: Nagyon ügyi Lili, hogy a WC-be pisil! Hogyan vettétek rá? Én is épp holnapra terveztem a bili vásárlást! Kép Aztán úgy gondoltam elkezdünk ismerkedni vele, nem fogom erõltetni, de ki tudja talán megtetszik Incsinek a dolog!

Annyi minden történi itt a topikban egy nap alatt, hogy alig lehet mindenre reagálni! Kép De azért próbálom követni az eseményeket! Kép

Üdv: Vica
vica
 
 


Sziasztok!

Még megvan a csúcsos-kerekKép pocakom, de lehet, hogy már nem sokáig. Tudniillik 10 perces összehúzódásaim vannak, bár már délelõtt is voltak, aztán azok elmúltak. Most mindenesetre azért lefektettük a gyerekeket, és várunk, hogy mi lesz...Holnap reggel amúgy is esedékes a CTG.
A legszebb az egészben, hogy a mobilom lemerült, a töltõ meg bemondta az unalmast, úgyhogy nem tudok senkinek sem írniKépKép Hát ez így szokott történni, nem? Szóval majd kiderül, hogy jelentkezem-e holnapKép Meg megpróbálok szerezni másik töltõt. Úgyhogy bocs, ha nem írok senkinek az ígéretemmel ellentétben, de ez ezért van.

A tali tényleg szuper volt, csak sajnálom, hogy elég késõn értünk oda (PMKép). Na, majd 3 hét múlva!Kép

Most ennyi telik tõlem, aztán holnap még írok (vagy nemKép)

Puszi: Pele
Pele
 


Sziasztok!

Hogy csináljátok azt a finom joghurtot?
Vagy már leirtátok valahol?

Lécci irjátok le nekem is! Kép

Köszi! Kép
helga
 
 


Sziasztok!
Eszter jól van, csak én voltam rosszul tõle reggel. Úgy döntött, hogy leveszi magáról a pelust, mert nagyon pisis. Ezek után én még kómáztam az ágyban, õ meg egyszer csak bepisilt....és bekakilt. És a kakija még nem volt az igazi, kb egy tégely Nivea állagú és mennyiségû volt, a szaga is rémes büdi volt még a betegség maradványaként.
Nem volt semmi kimosni belõle....
Irigylem a bilizõs gyerekek anyukáit, Eszter csak ruhástul akar ücsörögni, pelus nélkül 2 mp-ig, aztán felugrik, hogy "nem jön...".

Anikó!
Elsõ szülés után én is dettó, még el is ájultam, míg az ágyamig el kellett volna menni 3 lépést... 2. után már kicsit jobb volt, 3. még jobb, 4. után pedig extra fitt voltam, 3 óra múlva egyedül kimentem vécére (mert a nõvér lusta volt odajönni, inkább trécselt a csecsemõssel...).
Szóval vannak esélyeid, csak ki kell várniKép

Madárka: bátor vagy!Kép

Mindenkinek pusszantás:

Edóka
Edóka
 


Pele!

Kép Ez azért már elég ígéretesen hangzik! Hagyd bekapcsolva a gépet, és indulás elõtt még írj nekünk!!!! Vagy Ákos mobiljáról! Nehogy kétségek között hagyjál már minket!
Júj, nagyon izgulok értetek! Tudod: simát, könnyût, gyorsat!

Sok puszit, és sûrûsödõ fájásokat, melyek közelebb visznek Babszem megcsodálásához!
Kati
cskati
 
 


Sziasztok,
élünk ám, csak a klaviatúra halt meg, (ez már egy új).
Szóval olvastam, csak írni nem tudtam. Mintha virtuális torokgyuszim lett volna.:o)
Szóval kedves Madárka, GRATULÁLOK!!!
És irigykedem is...
Pele, (ha még olvasod),tudom, mit érzel.
Én mindet túlhordtam... Szép hosszú körmû baba lesz!
És rád is irigykedem.:o)
Mindenkinek gratulálok továbbá, akinek civilizációval fertõzõdött gyereke arra alkalmas edénybe kakil-pisil. A miénk továbbra is egyszerû vadember. Illetve valamit fejlõdik azért, mert mostanában, ha termés van, nagyon meggyõzõ hangon azt mondja:-Semmi van a pelusomban!
Nikie, az én ciklusaim is teljesen rendszertelenek voltak,és két évig vártunk az elsõ babánkra. Viszont az elsõ szülés "megjavított". Azóta órát lehet hozzám igazítani. Remélem, ez vigasztal kicsit...
Madárka, mindig azt hiszem, hogy engem kórházas történettel már nem lehet meglepni, de ezzel a kolosztrumos rémnõvérrel mégis sikerült. Látszólag csak nevetséges,de lehet, hogy emiatt a debilis analfabéta miatt néhány tájékozatlan mama újszülöttje tényleg kolosztrum, sõt anyatej nélkül nõ majd fel. Megüt a guta az ilyesmitõl.
Virág, érdekes, nekem mindig az tûnt a legnagyobb strapának, hogy mindenkit elvigyek az oviba-suliba. Mire mind ott vannak, már indulhatunk is értük Annipannival.
Igaz, hogy az enyémek csak délig járnak. Mindenesetre én jobban várom a vakációt, mint õk...
Kriszta, kösz az üdvözletet (mint harmadik Annás anya...)
Mintha beleestünk volna egy névdivatba...:o)
Remélem, a betegek mind meggyógyultak, az egészségesek meg azok is maradtak, csak Pele betegedett le :o)))
Vera
vera
 
 


Sziasztok!

Gyors helyzetjelentésKép: fürcsiztem, erre abbamaradtak az összehúzódások, de most üjrakezdõdtek. Azért még megpróbálok aludni egyet a saját ágyikómban. Hannussal bementünk 10 percesekkel éjjel 2 körül, aztán potyára töltöttük ott az éjszakát, mert csak du. 3-ra született meg. Akkor már inkább itthon.
Az a baj, hogy a telcsiszámaitok is a telefonban vannak, az meg kikapcsolta magát, merthogy nem tudtam feltölteni. Nem is vagyok ám ideges arra a h*e töltõre!!!!
Mindenkinek köszi a jókívánságokat! Megpróbálok feljönni, ha indulunk!

Puszi: Pele
Pele
 


Sziasztok!

Pele, ebbõl már baba lesz, meglásd! Az enyémre küldhetsz SMS-t: 20/410-0484.

Ügyesek legyetek, drukkolok nagyon!

Puszika:

Dia
Dia
 


Sziasztok!

Most indulunk, gondoljatok ránk!

Puszi mindenkinek: Pele
Pele
 


Pele

Gyors es konnyu szulest

Napocska
napocska
 
 


Sziasztok!

Pele, de jó!! Lehet, hogy már babázol? KépRemélem, minden jól ment, várjuk a híreket, hogy tudjunk gratulálni!

Helga! A joghurt tetszõleges mennyiségû (akár több féle) gyümölcsbõl, mézbõl és natúr joghurtból készül turmixolva vagy keverve. Én az elején botmixerrel szoktam, majd kézzel folytatom, így maradnak benne darabok is. Tényleg finom!
Anikó! Lehet, hogy azért nem lett elég sûrû, mert sokáig turmixoltad, vagy kevesebb gyümivel csináltad, mint én.

Zsóka! Szerintem is talizhatnánk gyakrabban, mondjuk 2 hetente, az még nem lenne túl sok. Vélemény? Esetleg váltogathatnánk a helyszínt.
Zsófi akár minden nap is menne, ha lehetne, ma reggel is kérdezte, mikor lesz ilyen legközelebb.

Anikó! Gratula az ügyi Lilinek a pisilésért! Kép

Adri! Én valamiért nem kaptam meg a képeidet! Lehet, hogy valahogy véletlenül töröltük. Elküldenéd még egyszer, nagyon kíváncsi vagyok a nagyfiúra. Köszi! Kép

Zsorka! Hát nem csak az én Zsófim ilyen cicimániás? Kép Teherbe esni lehet szoptatás alatt is, erre az én Lucám is jó példa, de vannak itt mások is.Kép Igaz, hogy Zsófi 2 éves volt, amikor teherbe estem, de rengeteget szopizott, félidõ terhes voltam, amikor abbahagyta. Problémám vérképpel, stb nem volt, közben jártam táncolni is (ír sztepp, szóval elég strapás), tejem is volt bõven és jól éreztem magam. Az sem rajtam múlt, hogy Zsófi nem szopizott tovább, amikor Luca megszületett. Egyszerûen elfelejtette...
Ha a szívproblémád miatt aggódsz, kérj errõl orvosi véleményt. Az sem baj, ha még vártok egy kicsit a kistesóval. Én is nagyon szeretnék már egy harmadikat, de Luca is még csak 9 hónapos. Majd jövõre...Kép

Feksi! Örülök, hogy meggyógyultatok, már én is hiányoltalak. Nõvérednek és a barátjának jobbulást! A babához sok sikert! Kép

Madárka! Olyan jó volt olvasni a történetedet, örülök, hogy ilyen jól érzed magad! Kép A kórházban én is találkoztam olyan anyukákkal, akik szintén azt mondták, õk pihenni akarnak, és a síró babát inkább a csecsemõsnõvérre bízták. Volt egy anyuka, akinek dõlt a tej a mellébõl, és tápszereztette a babáját, mert õ ugyan nem teszi tönkre magát a szoptatással. Próbálkozott vele a védõnõ, a nõvérek és a szobatársai is, de nem lehetett meggyõzni.

Jó hétvégét mindenkinek
Puszi
Andi

Andi
andi3
 
 


Sziasztok

Pele,
én is remélem, hogy már babázolKép

Zsorka,
Petra kb 5 hónapos volt, amikor terhes lettem, akkor még csak szoptattam, mondjuk el is apadt a tejem egyik napról a másikra... Petrával vitaminokat szedtem, odafigyeltem arra, mit eszem, még is olyan sz*r volt a vérképem, hogy szülésre be volt készítve a trafó (nem kellett). Rebekával mindent elfeleljtettem bevenni, semmire sem figyeltem, még a vizsgálatokat is el-elblicceltem, de a vérképem, annyira jó lett, hogy az orvosom nem hitte el, és újra csináltattaKép

Ma reggel 6-kor hangos gyerekkacagásra ébredtem,. A gyerekszobába érve azt láttam, hogy Rebeka mocorog és nyöszörög, Petra meg állva kacag a produkciónKép. Pici lányom a hasát fogta a röhögéstõl. Rebekát megetettem, Petrát meggyõztem, hogy csak optikai csalódás, hogy világos van, ez tulajdonképpen még éjszakaKép.
mellesleg én már multifunkcionális anya vagyok. Miközben szoptatom Rebekát, etetem Petrust, esetleg képeskönyvet nézegetünk, vagy olvasok neki. Annyira unom már a Török és a teheneket!!!

A következõ talira mi is megyünk!

madárka
madárka (mad&aacut
 


Pele kedves, most már biztos a melleden szuszog!!! Nagyon drukkolok Nektek!
ld
 


Madárka,
egyszerûen szuper olvasni soraidat! Ennyi energiát!

Pele,
SZORÍTOK!!!!!!!

Virág
Virág (fiore)
 


Sziasztok!
Végre újra itt!!! Két hétig nem volt gépünk.
Mindenkinek köszönöm az érdeklõdést!!! Jól és egyben vagyunk! A méhszájam már két ujjnyi,de szerencsére még este eltudtam menni a 10 éves érettségi-találkozásra!!!

A napokban poénkodtunk Pelével , hogy nekem pénteken ostálytalim lesz és szombaton akár szülhetünk és így a dokonak nem kell külön bejönni! Kép A kis cseles csak nem betartotta ?! Mindjárt felhívom a dokit tud -e valamit róla!

Üdv
Kanga
Kanga-Zsebibab
 


Sziasztok!

Pele de jó, akkor már gondolom túl is vagy az egészen! IRIGYELLEK!

Kanga! Akkor ezek szerint már ti is a finishben vagytok? Gyors és könnyû szülést kívánok most már mihamarabb.

Olvastalan benneteket.

GAnikó, nagyon köszi. Lili nagyon ügyes, gratulálok neki! Csak így tovább!

Edóka, meg mindenki aki még beteg, gyógyuljatok már meg minél hamarabb. Itt a jó idõ, ki az ágyból!

Madárka. De jó hogy már ilyen fitt vagy, nagyon ügyesen csináljátok. Ez komoly hogy jövõre jöhet a következõ baba? Hát nem semmi ez a tempó!Kép

Feksi. Nõvérednek meg a barátjának mielõbbi gyógyulást kívánok!

A taliért nagyon irigyellek benneteket, de mi aznap szemészeztünk. De most már a következõn remélem hogy ott lehetünk!

Most ennyire telt, gyönyörû idõ van, mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok:Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 


Sziasztok!
Madárka!!!
Én még nem is gratuláltam a rövid és ügyes szülésedhez!!!
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem nekem is sikerül ilyen könnyen "csomagolni"!Kép

Pelérvel beszéltem és jelenleg otthon vannak. De azóta is fájogat , így lehet , hogy vissza mennek a kórházba. Most az anyukájánál vannak és nem biztos , hogy fel tud kapsolódni. Viszont a telefonja megoldódott így mindenkit megnyugtat , fog sms-ni!!!

Üdv
Kanga és a lakókája
Kanga-Zsebibab
 


Pele!

Én csak annyit tudok mondani, hogy HAJRÁ, HAJRÁ!!! Ahogy feljöttem, az volt az elsõ dolgom, hogy megnézzem, hol tartotok! Magamban hangosan szurkolok Nektek!

Gyorsat, könnyût, simát, szépet!

Puszika:

Dia
Dia
 


Pele!

Diához hasonlóan én is csak ezeket tudom kívánni! Gyors kicsomagolódást!

Puszi:Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a tanácsokat szopi kontra új baba ügyben!! Nagyon jó érzés, hogy itt az új netezõkkel is foglalkoztok. Bár mint már írtam, én csak félig vagyok új, hiszen olvastam a netet eddig is, ccsak írni nem tudtam. Annyi mindent végigizgultam és örültem veletek és babáitokkal, hogy az csak na...
Az orvosok véleménye jelen esetben tragikus, a szívorvosom az elsõnél megkérdezte, hogy muszáj terhesnek lenni? Vicces mi? Én inkább a ti véleményetek mellett voksolok, már csak azért is, mert energiám határtalan, és én nem érzem magam betegnek. Szeretném a kis korkülönbséget nagyon.

Andi3 Köszi a biztatást!

Madárka!! Energiád az van... Hogy bírod? méghogy tali 3 hét múlva? más ilyenkor otthon nyög. Küldenél egy kis virtuális energiát, ha majd megjön a 2. babucink?

Zsófika ma felavatta a keresztelõre kapott gyönyörü fehér cipõcskét ( keresztelõ 2 hét múlva lesz). Balga fejjel kivittem benne a kertbe a kis 11 hónapost, amig leszedtem a ruhákat, max. 3 perc volt az egész, de azt hiszem új cipõ után kell néznem, mert ez már csak egy kopott cipõ. Elindult a betonon mászva és kiabálta a macskának, hogy "szisza".Majdnem megettem, olyan édes volt. Kit érdekel a cipõ...

Azt hiszem túl hosszú lettem.

Ja,Pele!!! Nagyon sok boldogságot Nektek!!!

Üdv,


Zsorka
zsorka
 


Sziasztok!

Pele, nagyon szorítok neked! De nyugi, baba még pocakban benn nem maradtKépKépKépKép

Lányok, élünk még, csak olyan fáradt vagyok. Állandóan le akar esni a fejem, már arra is gondoltam, hogy baba van a dologban, de nem hiszem.
Csongó irtóra lefáraszt...Olyan, mint a tûz. Igazi kis belevaló fickó. Átaludt éjjelek mellett is elfáradna mellette az ember, hát még így. Majd csak túl leszünk ezen is egyszerKép

Madárka, fantasztikus vagy, komolyan. Kicsit áttelepatizálhatnál az energiádból! Hogy csinálod??????

Jó éjt!

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Húúúú, Pele, nagyon szorítok!!!! SMS még nem jött...
Millió puszi:
Emese
Emese
 


Sziasztok!

Pelérõl még semmi hír?

Nikie!
Nekem általában szabálytalan ciklusaim vannak, mindig is ilyen volt, és hosszabb az átlagosnál. Néha "rájön", és pár hónapig OK, aztán megint elfelejti a rendszert. Az 1. baba nálunk is hosszas várakozással lett, de ha az üzlet beindul...Kép (4 van, ha esetleg Te nem tudod)

Lányok, mára rám is átragadt a hasmarsos betegség. REggel Fanni (6,5 éves) azzal ébresztett, hogy hánynia kell. Kikászálódtam, de éreztem, hogy én se vagyok egészen jól....Férjem dolgozott, úgyhogy nem volt az igazi a mai napomKép Remélem, a többiek már megússzák.

Pusszantás mindenkinek:
Edóka
Edóka
 


Sziasztok! Pele, nagyon izgulok ám érted! Most már tuti nem marad bennt. Kép
Üdv,
Liesel
Liesel
 


Edóka,
miért nem hallgatok az okosabbra?????????? (serkék, bimbóvédõ...) Én egy nagy Kép vagyok!

Virág

(megyek a patikába) Kép Kép
Virág (fiore)
 


Sziasztok!

Pele éjjel negyed 1-kor írt, hogy 11-kor megérkezett Schneider Bálint 3950 grammal és 57 centivel!

Pele sok-sok boldogságot, és nagy GRATULA!

Puszi mindenkinek
Kati
cskati
 
 


Lányok, Pele üzent az éjjel:

Este 11-kor megérkezett Bálint 3950g-mal, 57 cm-rel.

Pele, gratulálok, jó egészséget, boldog nagycsaládos életet kívánok!

Puszi
Iboly
iboly
 
 


Kati, megelõztél! De így kétszer van fönt a jó hír Kép
iboly
 
 


Virág, majd hamarosan végigolvasom az elõzõ napok hozzászólásait, de most megütötte a szememet a bimbóvédõ szócska. Azt inkább NE, ha nem akarsz nagyon rosszat!

Iboly
iboly
 
 


PELE!

GRATULÁLUNK! Jó nagy baba lett, jó egészséget kívánunk, legyetek nagyon boldogok!KépKépKép

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Sziasztok!

Pele óriási gratula a szép nagy Bálint babához!
Naggggyon irigyellek még mindig!Kép Sok tejcsit és nagyon sok boldogságot kívánok!
Kép

Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 


Pele

Nagyon sok boldogsagot es jo egeszseget egesz csaladotoknak.

Napocska
napocska
 
 


Pele!

Én is sok boldogságot, jó egészséget kvánok nektek.

Andi
andrea (andrea)
 


Pele!
Mi is csatlakozunk a többiekhez, nagyon sok boldogságot kívánunk az egész családnak és sok tejcsit Bálint babának (a maradék Hannusé Kép)!
Ha jól számolom, elég gyorsan ment, majd mesélj!

Puszi
Andi

Andi
andi3
 
 


Pelcsikém!

Nagyon, nagyon sok boldogságot!!! Kép Kép Kép

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Pele!!

Nagy-nagy Gratula Bálint babóhoz. Sok-sok boldogságot, sok tejcsit kívánunk!!

Pussz:
Hajni
Kép
0611viki
 
 


Sziasztok!
Most voltunk Pelénél ! Hát mit mondjak , ritka szép kis pasi a kicsije! Kép))
Majd mesél , elõzménynek csak annyit , hogy tízkor bementek és tizenegyre már ki is csomagolták!!!
Madárkának és Pelének is villám szerûen mentek a dolgok. Már csak én maradtam a finisben , remélem tudom õket utánozni és nem szakítom meg ezt a jól bevállt szokást! Kép

Evey!
Most , hogy írtad én is észre vettem , hogy nem csak gyermeknap lesz 26-án! Nem tudom hol leszek akkor így most kívánok nagyon boldogat!!!

Bóbita!
Tervezett aki még nem biztos??? Kíváncsian várom , hogy biztos-e!!!Kép
Hallom , hogy Máté már nem szopizik? Egész nap azon járt az agyam , hogy hogy fog három gyerkõc osztozni a cickón! Kép

Mindenkinek szép vasárnapot kívánunk!

Kanga és a lakója
Kanga-Zsebibab
 


Sziasztok!

Pele! Hatalmas gratula! Fantasztikus méretek, fantasztikus gyorsaság! Legyen minden más is fantasztikus!!!

Puszi:

Dia
Dia
 


Sziasztok!

Edõka!
Remélem már jobban vagytok és nem lettetek betegek!
Én csak most tudam meg,hogy 4 babátok van. Gratulálok hozzá és sok erõt kivánok! (Tudom,hogy kell hozzá, én is nagycsaládban nõttem fel Kép )

Pele!
Gratulálok Bálint babához!
Sok boldogságot kivánok hozzá, rengeteg tejcsit és majd irj, ha lesz energiád! Kép

Lányok!
A kisfiam nem fogadja el a fõzeléket! Eddig megette a sütõtököt, de megpróbáltam adni neki zöldségpürét, utána meg mára tök sem kellett neki. Most pár nap szünetet tartok. Szerintetek mikor próbáljam újra? Most múlt 6 hónapos. A gyümölcsöt sem eszi, csak szopizni akar és mostanában nagyon szenvedélyesen szopik (ha lehet ezt mondani a szopásra Kép )
Légyszi segitsetek, ha tudtok!
helga
 
 


Sziasztok,

újra itt... de jó!!!
Megyek elolvasom az elmúlt három hetet, aztán jövök.

Pele, Madárka,
mindkettõtöknek nagy gratula!!! Szegény Eveyt nyaggattam, hogy ugye szól, ha lesz valami? Nagyon örülök nektek és a piciknek, sok boldogságot hozzájuk (is)!

A három hét röviden:
Tomi elindult!! Nagyon ügyi, bár 3 napja nagyot esett (anyós térdének Kép ) és azóta kicsit óvatosabb.
Végre elköltöztünk, új lakás még szalad (net sincs... most is csak azért tudtam írni, mert anyukámnál vagyunk Hböszörményben Tomival, a papám külföldön van, és jöttünk kicsit egyedüllétet oldalni Kép ), de azért alakul, Tomi rendületlenül pakol, sajna azt is, ami pedig már a helyére került Kép.
Ja, és sikerült az uccsó vizsgám is, úgyhogy fellélegezhetek...

Többet majd ha bepótoltam mindent. Ahogy nézem a lemaradásomat, holnap lesz belõle, addig is sok puszi mindenkinek:

Erika
kerika
 
 


Sziasztok Lányok,

Pelének és csöpp Bálintnak a mi családunk is sok boldogságot kíván!

Kanga, a mi hetünk kész rémálom volt! Nem is nagyon akarlak benneteket a részletekkel fárasztani, csakhogy ne furja ki az oldalatokat a kíváncsiság, a teszt eredménye negatív lett. Máté egyébként tényleg abbahagyta a szopit, nagyon szépen fokozatosan és önmagától.

Mátét éjjel a Madarász utcai Kórházba szállította a gyermekmentõ, krupp gyanúval. Holnap meg írásbeli vizsgáznék...

Majd ha kipihentem ezt a hetet többet és bõvebben írok!

Sziasztok, Bóbita
bóbita
 
 


PELE!
Nagyon-nagyon gratulálok és sok-sok boldogságot kívánok "kis" családotoknak!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Emese
Emese
 


Bóbita!
Nagyon drukkolok Mátéért!!! Van valami változás? Hogy van???
A tesztet sajnálom! Különben a barátnõmnek legalább három teszt negatív lett , ebbõl kettõ kórházi. Aztán nyolc hónap múlva megszületett Bogika! Kép

Most megyek pihizni , mert az albérlõm már tiltakozik a sok mászkálás miatt amit ma megtettem!Kép

Mindenkinek jó éjt kíván az utolsó finisben levõ
KAnga és lakója
Kanga-Zsebibab
 


Pele! Gratulálok! Kép
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!!

Pele!! gratulálunk, nagyon ügyik vagytok!!

Helga!! Most néztem meg a babád fotóját. Az én Zsófim is hajas baba volt(még most is az), de ennyi hajat... Fantasztikusan édes !!Én is 6 hónap után kezdtem a hozzátáplálást és mondhatom eleinte kevés sikerrel. Szerintem nem kell aggódni, a babák tudják, mit és mennyit kell enniük. Zsófikám 11 hónapos 5-6 alkalommal cicizik és napi max. 150-200 gramm mást eszik, emellett szalad, élénk és nagyon jól tápláltnak néz ki.Én is aggódtam, hogy nem eszik, de rájöttem hogy Õ tudja a dolgát.


Üdv mindenkinek,


Zsorka
zsorka
 


Sziasztok!
Pele, drága: sok boldogságot Bálintotokhoz! A harmadik babák már csak ilyen kipottyanósakKép Remélem könnyû is volt, nemcsak gyors.

Virág! Te tudod....Kép

Iboly!
Én javasoltam (többek között) a bimbóvédõt átmenetileg Virág cickójának gyógyulásáig, hogy ne repedjen be a félig gyógyult seb minden szopinál.
Nekem Eszterrel pár napig kellett, amikor már üvöltöttem volna a fájdalomtól, amikor ráharapott, de mindenképp szoptatni akartam. A fejés se volt kellemesebb, és cumit nem is fogadott el. A mellbimbó gyógyulásakor természetesen elhagytuk. Semmi gondot nem okozott, viszont nem fájt úgy a szopi.
Nekem minden gyerekkel volt olyan az elején, hogy kirepedt, kisebesedett a mellbimbóm. A szabadon hagyás és egyebek jó ötlet, de egy folyton szopni akaró babánál ez édeskevés. Én sajnálom, hogy a többieknél átmenetileg nem használtam, sokkal hamarabb gyógyultam így. Hát ennyit a tapasztalataimról.

Helga! KösziKép

mindenkinek pussz:
Edóka

Ui: Figyelitek, milyen gyakran írok újabban?Kép
Edóka
 


Sziasztok!

Pele!
Gratulálok, és szívbõl örülök a kismanód érkezésének! KépKépKép
Majd meglátod, a Bálint babák irtó jó fejek!

Madárka!
Neked itt még nem gratuláltam, úgyhogy most megteszem!
És én is csodállak ezért a sok energiáért! Én a szülés után egy napig a két méterre lévõ szélkig nem tudtam volna elmenni, mert biztosan elájultam volna. Pedig olyan jólesett volna lezuhanyozni, fogat mosni. A WC-re is kísérettel mentem csak ki.

Olyan jó volt Veletek találkozni! És végre a csöppségeket is láttam. Remélem gyakrabban el tudok majd menni. A következõ tali különösen izgi lesz, ha a két friss baba is ott lesz. Bár nem tudom, akkor ott tudok-e lenni, mert ha tényleg megy a férjem Afrikába (a talin meséltem, hogy lehet, hogy ott kap munkát), akkor pont 3 hét múlva lesz a készülõdés célegyenesében.

Erika!
Gratulálok a költözéshez, a sikeres vizsgához és Tomi elindulásához! Csupa jó hír!

Norcsi!
Szépek a gyerekeid, köszi a képeket! És aranyos lehet a lányod, ahogy a szemüveges játékbabával rohangál!
Nálunk a Bálint unokatestvérének kellett kartonpapírból szemüveget csinálni, amikor meglátta elõször Bálintot szemüvegben.

Adri!
Neked is köszi a képeket, aranyos ez a Leevi! És a bilizésért külön irígyellek, bár az elsõ lépést már én is megtehetném, mármint, hogy vegyek egy bilit.

Anikó!
Szerintem is turmixolhattad a joghurtot, azért lett híg. Csak a gyümölcsöt turmixold, úgy nagyon jó lesz! Szerintem a ribizlis is isteni, csak azt át kell szûrõn passzírozni. Meg az õszibarackos, ha majd lesz.

Rólunk egy kicsit. Nagyon halkan merem csak mondani (írniKép), hogy mintha megmozdult volna a baba! Azért halkan, mert nem voltam benne biztos, és mikor meg akartam figyelni, már abba is hagyta. Nem beszélõ Bálintom (20 hó), azt már mondja, hogy "abba", ha meglát egy pocsolyát, mert tudja, hogy abba nem szabad belelépni. Persze, ha nem vagyok résen, akkor sikerül is neki.

Remélem gyakrabban tudok majd jelentkezni, bár munkám most is van bõven.

Puszi,
Ági

Ui: A Kriszta tesztjében nekem 3 jött ki, úgyhogy nem vagyok zseni! Kép
Ági
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?