2001.01.31 22:38
Szerző: Anonymous
Kedves Mindenki!
Koszonjuk a sok-sok kedves gratualciot es jokivansagot a pici Alex neveben is :-))) - olyan fura azt orni, hogy "pici" amikor a tobbi babahoz kepest oriasi, de hat akkor is csak egy kethetes Mini Manocska :-) (Ma voltunk tanacsadason, 4500 gramm, ugyhogy szepen gyarapszik :-)
Krisztina:
A szules teljesen erdekes volt, reven, hogy mar elotte par nappal be kellett fekudnom a korhazba, mert magas lett az alkalikus foszfataz szintunk, ez a mehlapeny elhalasat is jelentheti es ugye akkor nincs kecmec szulni kell. Utolag kiderult, hogy a vercukrom is jol felment, igy az elore irt 21 helyett 16-an reggel 6:10-kor zselevel meginditottak a szulest. Ot percen belul olyan fajdalmak jottek ram, hogy ihaj, nyolckor magzatburkot repesztettek, fel tizkor -oriasi konyorgesre, mert varni akartak, de nem hagytam- elepiduraltak (mellekesen jegyzem meg, hogy heten szultunk a negy szuloszobaban en speciel a folyoson egy hordagyon, csak kesobb jutottam "normalis" szuloszobahoz, de akkor rogton a legnagyobbhoz szoval jol jartam :-) es a legvegere kaptam 8 ml Lidocaint epiduralisan hogy tenyleg ne erezzek semmit mikor a babat kiveszik belolem. A ferjem vegig velunk volt, hosiesen vizezgette cserepes ajkaimat, segitett fordulni ha fordulni kellet, hivta a szulesznot ha erzestelenito kellett - egyszoval tunemenyes volt. A szulesznok is igazan kedvesek voltak, az orvosokkal sem volt problema, meg Dr. Racz Tiboron sem latszott hogy izgul, pedig utolag bevallotta, hogy izgult o is, nehogy csaszarmetszes legyen belole.
A baba pillanatok alatt kint volt, a negyven feherkopenyes egy emberkent hordult fel "Mekkora baba!" ra ket percre "Mekkora lepeny!" ezen jot mosolyogtunk - mert akkor mar mosolyogni is tudtam. A babat sajnos elragadtak - mindenfele vizsgalatok, de hamar visszatert es karpotlasul vegig velem lehetett a ket oras kotelezo pihenes alatt es utana is fel hatig, ugyanis hirtelen meg egy par anyukara rajott a szules es meg kellett varni mig oket ellatjak.
Szoval elmeny volt, de a szobatarsakkal megegyeztunk abban: legkozelebb csak a kispadon, mikor a lanyainkat hozzuk szulni :-)))
Udv mindenkinek,
Dianne