Új privát üzeneted érkezett!

Hogy olyan kicsi. A4-es méretű az egész, messziről nem is látom hanyadika van, milyen nap. De majd megszokom.

Bogi, a tiéd szerel, az enyém meg majd takarít utánaKép

Na, megmelegítettem a tegnapi chilis-babot, holnap megmajd főzők pkrumplit salival.

Kép

Kép
tikata
 
 


Bogus, nekem tegnap a szülőszobán a nővér aszonta, hogy hozzak saját hálóinget, abban szülök....ezért kérdeztem. Vagy ezt idővel leveszik rólam, és lepel kerül rám???? Ezt nem mondta.....na mindegy.
Mostanában ezek a marha fontos részletek érdekelnek. Kép

Kata, kész gruppen ez a kép. Kép De jó! Kép
Vendég
 


De ugye ez nem az ebéd? Mostmár jöhettek, Tücsök meggyógyult,és bohóckodik is, most meg nőcisen ébred-aha-aha....Kép

Kép
seriff
 
 

 
 

Gyerekek, én megint egy csomót röhögtem! Komolyan, legalább ez a jó a napomban, mert egész napom szar volt, beleértve a tegnap éjjelt is.Kép

Imbuszkulcs. Az meg mi a pék füle? Legalább Bali tudja. Kép

Kata, nem küldenéd ide Petit néha? Ha már úgyis annyira takarít, hát ezeket a pormacskákat is felszedhetné, mert mi is tenyésszük őket, akaratunk ellenére.Nagyon durva, pedig padlófűtésünk sincs.Kép

Én elképzeltem az almát sapkában...Kép Bocs Eszti, ezek tényleg fontos dolgok, és hiába, az embernek kézzelfogható méretek kellenek...

Én bevallom megnéztem a Barátok köztöt most. De egyedül vagyok itthon. Uram elpályázott csapatépítésre. Pedig itthon építgethetné a családot...na mindegy. Nem bírom megvárni, mert álmos vagyok, mint állat.
Még azé kiteregetek.

Puszi, jó éjt!
anniecoe
 
 


Imbuszkulcs:
Kép

KépKépKép

Kép
diane
 
 


Egyesek de rá érnek....KépKép Csak nem alszanak a kölkök?!Kép

Én még elnéztem volna vagy két részt ebből a filmből. Nekem nagyon bejöttKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Ancsa küldöm a Petit szivesen, csak győzzél majd utána pakolni, mert elég nagy rumlival takarít sajnosKép

Kép

Kép
tikata
 
 


AncsámKép Miért volt szar napod és éjszakád??? Ne szomorkodj, mindjárt itt a nyárKép!
KatámKép Szuperek a képek! Peti szuperügyi, de mégis, hogy lehet, hogy nem sírt? Biztos mert otthon kapta! Ügyi! TátraKépKép
SerfkóKép Jó ötlet ez a kamerás net. Meg is tanítom a Mamusznak. Drága egy kamera? Fülhallgatós mikrofonom sincs, de az állítólag olyan 2000 pénz. 2 naponta anyós??Kép Padlófűtésünk nekünk sincs, de macskák mégisKépA gomba OK, a Plüvel nincs gond. Nincs mosogatógép?? Ciki!!Kép Muszáj beszereznünk egyet neked. Na viszünk is májusban. De csak ha megkapom a laptopomKépKép

Csokoládé

Kép
diane
 
 


Csak a Pannus alszik. Zsomborunk elaludt 9-kor, azt hittem történelmet írunk. De tízkor felriadtKép. Túl vagyunk egy repeta vacsorán, ringatáson, most sírdogál odabent és panaszkodik, egyre kevesebb erővel...

AncsaKép Mostanában lemaradok a barátokról. 3 mondatot írhatnál. Csak fél szemmel láttam, hogy az Andika meg Rékasi smaciztak????? Kábé ott lemaradtam, hogy a Nóra kidobta a Mikit és Magduska utálja a Gézu pincérlányát...
a többiektől, bocs.

Sansztalan, hogy bármit lássak. Áll az alku??? Még nem láttam az újakat. Az Ally McBeal-ből egyet semKép Darcy??? Á!
A Vészhelyzetről viszont be tudok számolniKép A szuperszekszi Clooney összejött a Carollal, sok a vér és a hullaKépKép De azért viccesKép

Na megyek vigasztalni, bár most csönd is lett!
Jó éjt

Kép
diane
 
 


Balika nevében köszike az imbuszkulcsokat.Kép

Látom, mindenki ráizgult mr Darcyra.KépÉn is megnéztem volna az uccsó két részt.

Edó, nem tudod, mi van a boszikkal? Lesz még?

na most megyünk reggelizni.

Kép

Kép
babszy
 
 


Boguska, mit reggeliztetek?
Megrendeltem az internetes utalást, és most már így fizetem a csekkeket. Tök király. Nem kell többet sorban állni a postán a csekkekkel. Kép

Én is megyek hamizni. Puszi
Vendég
 


Jó reggelt, na mi is felkeltünkKép!

Dia egy kamera( én már csak tudom cameraman) kb 4-5 ezer pénz, a fülhallg. meg télleg max. 2000, de inkább 1500. Szóval nem drágák, és elég ám, ha nektek van kamerátok, Mami látja a kicsiket. Ma van a másnap....
Barátok: Tóni vmi kocsikat tör fel, Ricsi elküldte a francba Noémit, Géza vmi hajléktaklannak kért rucit Vili bától és Magdi nénitől, közben az meg ott fürdött fent náluk, ja és utána talált vmit a kapott zakó zsebében, Géza már 2motort eladott, a Laci végre rájött, h az Orsolya exférje akarja megbolondítani a nőt, de még nem buktatta le-na ennyit hallottam én is,mert látni nem szoktam.

Viszont Darcyról is lemaradtam, meg a Szül.felről is, esetleg vki elmesélhetné-a Szül. fel-t, nem a BB-t!Kép

Kép
seriff
 
 


Jó reggelt!

Ancsának megszavazok mára egy sokkal jobb napot!!! KépKép És persze péntek van végre!!Kép

Serfi, sz feleségek,(amire emlékszem): Gabriel (aki csalja a férjét) jótékonysági divatbemutatót csinál a telepen, minden háziasszony fellép, a nővéreknek gyűjt a kórházba. A készülődés alatt az egyik barátnő (aki a lányával él), meglátja Gabrielt a kertésszel, felháborodik és kéri hagyja ezt abba. A kertész fiú elmegy az említett barátnőhöz megmagyarázni az ügyet, ezt meglátja messziről a kertészfiú anyja, és azt hiszi ő a fia szeretője, de végülis ez tisztázódik Gabriel bevallja az anyának, aki nagyon mérges. Gabrieléknél este van, jönnek a rendőrök, ő azt hiszi érte, azért mert a kertész még kiskorú, de nem , a férjét viszi el az FBI. A férj akinek az első részben öngyilkos lett a felesége, megölte azt az öregasszonyt, akit neje gyilkosának hisz. Ennél lakik Idy, a cicababa. Ennek a pasinak a fia, pedig megszökött a javítóbol, és az egyedül élő nő lányához ment menedékért, aki befogadta, és segít neki. A vörös hajú nő fia, lebukott, mert marihuanat tartott az öltözőjében, persze az anyja buktatta le.
Na ennyi.

Mr DArcy uccsó két része jövőhéten lesz. Elég állat ez a pasi ebben a filmben, szvszKépKép

Eszti, hogy kell ezt az internetes előfizetés dolgot csinálni? Csekkel én is hadilábon állok. Nagyon érdekelne!!!

Kép

Kép
tikata
 
 


Na jó reggelt!
Orsi, köszi a BK összefoglalót, nagyon részletes volt.Én néha úgy vagyok vele h.megnézem, oszt másnap megkérdi a kolléganőm, h mi történt, nem tudom felidézni. Hát ez kb. ilyen serious.

Szül.feleségek nagyon bonyolódik.Kiderült a kertész és a csini bébi viszonya, mert Suzan meglátta őket. Egy félreértés kapcsán a kertész anyja viszont úgy tudta, hogy Suzan a fia titkos csaja, erre jól megcincálja.
Aztán a gyerek megszökött a diliházból, és Suzan lányánál húzta meg magát. Az apja meg szépen elásta a múlt részben megölt nénit.
Továbbá megtalálták a vízben a dobozt, amiben a az öngyilkos nőci feldarabolt hullája volt, illtve mán csak a csontváza. De mivel az első részt még mindig nem láttam (persze megvan dvd-n) ez a rész nem teljesen világos számomra, valaki segítsen. Ja, meg a csini bébi férjét elvitték a zsaruk megbilincselve, mert valami bizniszbe rángatták bele.
Hát ennyi.Asszem.Örültem, hogy 9-kor volt legalább.

Imbuszkulcs király! Te aludtál azért valamikor, Dia?Későig nyomtad.

Internetes utalás teccccik, utálom a postát. Kép

Egyenlőre puszi, remélem, még jövök, nincs főnök.Kép Munka viszont van.Kép
anniecoe
 
 


Kata, attól függ, hogy hol van számlád. Meg kell kérdezni a bankot, hogy van-e lehetőség rá. Nekem az OTP-nél van a lakosságim, és nekik van. Peti Budapest Bankos, ott is van. A többit nem tudom, de szerintem igen.
Bemész a bankba, és mondod, hogy szeretnél internetről utalni, és ennyi. Ráadásul itt van mindenféle jó, pl. számlatörténelem, akár évekre visszamenőleg is (pontosan, hogy mikor kinek mit utaltál, vettél ki, kaptál, minden). Szóval nagyon hasznos. Én még az sms-es jelentést is megrendeltem, így azonnal kapok sms-t, ha bármilyen tranzakciót csinálok a számlámon, így pl. nem tudják kétszer levonni mondjuk boltban az összeget, mert azonnal látom, hogy mennyit vontak le.
A technika ma már nagyon király. Kép Érdemes vele élni.
Vendég
 


Szóval KAta megelőzött, de így két verzióban olvashattok a Szül. feleségekről.

Köszi a jobb napot! Az eső ellenére már sokkal jobb. Komolyan! Kép
anniecoe
 
 


Eszti, én OTP-s vagyok. És is szoktam internetről utalni. És ha kapok csekket, akkor arról beírom az adatokat, és utalok? És a csekket meg jól elteszem? Ez ilyen 1szerű?
anniecoe
 
 


Abszolút ilyen eccerű, Én meg se tartom a csekket. Eldobom a francba..... Kép
A megjegyzések rovatba úgyis feltünteted, hogy mi az, és a számlatörténelemben pedig benne van. Azt esetleg hetente kinyomtatod, és elrakod. Slussz.
Vendég
 


Na helló, hát miért nem átutalással fizetitek a csekkeket?


Köszi a Szül.fel beszámolót!

HAjnal óta azon koncentrálok, h ÉLJENEK A MA 3 HÓNAPOS ZUGGÓ IKREK!!!!!

Kép
seriff
 
 


Tényleg, boldog 3. hós szülinapot!

Van egy gyakorlati kérdésem: ti mi a fenével takarítjátok a mikrosütőt, mert ez a ragacsos izé, nem akar lejönni, max. odaragadok a sütőhöz.

Eszti, ha igazolnod kell, hogy befizettél, akkor ki ad igazolást? A bank?

Kép

Kép
babszy
 
 


Még egy uccsó bekukk, mielőtt lehúzom a rolót az irodában.
Kösz Eszti a tippet, szerintem a mostani vill.számlát megpróbálom így befizetni.

Bogi, én Cif Lemon folyékony súrolóval takarítom azt is, illetve van valami löttyöm grillező és tűzhelytisztításra, de az a full ragacsot már nem hozza le. A Cifben meg lehet bízni.Tudod, ilyen sárga flakon.

Megyünk ma moziba! Történelmi a pillanat, pedig még nincs is otthon pelenkázásra és etetésre váró gyerek, mégis olyan ritkán jutunk el. Megnézzük a CSak szex és más semmi c. filmet. Jókat hallani róla. ÉS a Csányi Sanyit nagyon bírom.

Na kellemes hétvégét nektek, inkább napsütést, és ne esőt!
Puszi!
anniecoe
 
 


SerfikémKépKép, köszi!! Te mindig emlékszel ránk!!! Hogy elment ez a 3 hónap! Csináltam képeket is, majd holnap feltöltjük a gépre.
Olyan édesek, úgy imádom őket!!!!Kép
Holnap elugrasztom Bazsát, hogy vegyen szerkentyűket. Már mondtam a Mamusznak, úgy örült!!KépKép

A darabolt hulla nem az öngyilkos nő, azt apa és fia szépen eltemette!! Sajna én is részleteket látok csak mindig, de az valami sötét múltbeli történet, nem???

Jó éjt, szép hétvégét!!!

Pussykám, neked is kösziKép Az uram meg is ivott egy kis maradék pezsgőt az egészségükre. A Zsombival ma kísérleteztünk altatásilag, egész jól bevált. Majd nyilatkozom ha az elkövetkezendő 3 napban is működikKép

Kép
diane
 
 


AncsaKép Jókat hallottam a filmről. Tetszett??

Kép
diane
 
 


Vazze, Pussykám, 1 óra 7 perc. Ugye nem akkor ért véget a kísérlet?Kép

Kép

Kép
babszy
 
 


Hali!

Eszti, köszi, már érdeklődtem is, már csak ki kell találjuk melyik bankot is válasszuk. És tényleg egyszerűnek tűnik.

Dia, és hogy kisérleteztek a Zsombival? Miből áll? Hihetetlen hogy rohan az idő, nem? Már három hósak, te meg mingyá harmincKépKép

Ancsa, kíváncsi vagyok én is melyen volt a film, én is szívesen megnézném, ha tehetném.

Nekem meg olyan gyakorlati kérdésem lenne, h az elektromos tűzhely lapját mivel tisztítjátok? Bogikám, mikróban nem vagyok ottnon, nekünk nincs, szerencsére egy dologgal kevesebb, amit tisztítani kellKép

A darabolt hulla szerintem sem az öngyilkos nő, van abban a családban egy-két sötét dolog, pl a meghalt kistestvér.

Kép

Kép
tikata
 
 


hahóóó, lehet, hogy nincs is meghalt kistestvér...lehet, hogy a fiú dadája, hm?

Kata, nekünk meg nincs hiper-szuper elektromos tűzhelyünk.KépA Pinérnek van minden, kérdezzük meg őt, hogy takarítja.KépKép

Kép

Kép
babszy
 
 


Bocs, nekünk is elektromos tűzhelyünk van... Ez is mehet Ciffel, és ha ráég valami, akkor meg van egy kaparó is hozzá. Amúgy a Cif lehoz minden dzsuvát. Kép

Amúgy milyen horror dolgokról beszélgettek itt? Én csak a S&NY-ot nézem péntekenként. Meg a BK-t néha. Slussz.

Azé Mónika jól otthagyta a férjét, mi? Olvastam valami pletyólapban.... Kép
Vendég
 


Eszti, te nem nézed a született feleségeket???!!!

Nem azt mondta a csajnak az öngyilkosnő fia, h a kistestvére halt meg, és ő miatta?

Kipróáltam a cifet és tényleg lehozta a dzsuvát.

Mónika elég szépen lelépett a Kristóffal. Emlékeztek, a Kristóf ott volt a szalagavató bálunkon is, mert akkor épp a D-és Angélával járt? Én meg azt olvastam, h a Kiszel Tündike terhes a 20 éves párjátólKép Ez se semmiKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Basszus, nem nézem. Kéne? Jó? Be tudok még kapcsolódni? Kép

Kiszel Tünde amúgy is a kedvencem.....azzal az okos fejével, és habtestével. Nem tudom, férfiként mi kéne ahhoz, hogy bármit is kezdjek azzal a nővel. Kép
Szegény gyerek! Kép

Na, mennem kell, mert puskát gyártunk az uramnak, a keddi vizsgájához.....rém vicces, ahogy a tollpuskáját csinálgatja....Kép
Vendég
 


Megjöttünk a tropicáriumból, hatalmas bágyadt cápákat láttunk, gyönyörűek voltak.Kép

Kata,a srác csak gyanítja, hogy úgy történt a dolog, bár a franc se tudja, majd kiderül 35 rész múlva.Kép

Ez a Mónika tényleg durva, pedig hogy odavolt a férjéért.

Serif család?

És többiek?

Kép

Kép
babszy
 
 


Hi, mi ma láthattuk a piros autós Petyát és Apukáját fél5 felé az Alföld előtt?

Vagyunk-vagyunk, csak leszedtük a karácsonyfát, kitakarítottunk, vendégek voltak, megint kitakarítottunk, bementünk a Malomba borítékért, megint vendégek, és megint takarítottunk. Lényegében ennyi történt maKép!

Tűzhely, én sima mosogatószer +szivacs dörzsi része,és ha durva égett rámakkor van hozzá ilyen radír, Anyukám rendelte,majd vágok egy darabot KataKép!

Kép
seriff
 
 


Halihó!

Igen Serfi, lehettek ők, arra felé köröztek vagy másfél órátKép Ti autóban voltatok vagy gyalogosan? Láthatott titeket a Peti? Mert most mondja J, hogy egyszer az alföld előtt petyus elkezdett HannázniKépKép Még fel is akart titeket hívni, lássátok mennyire hiányzik a kiscsaj petinekKép
Serif, mit csináltak nálatok a vendégek, h állandóan takarítani kell utánuk?Kép

Bogi, tetszett a tropikárium a fiúnak? Bágyadt cápákKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Sziasztok!

Mi ma megint elpályázunk Szolnokra, muszáj többet tanulnom, közeledik az a 18-a.
Ott is van internet, de elég lassú.

Mindenkinek pusz!

Kép

Kép
babszy
 
 


Sziasztok!

Katám, kocsiban voltunk, úgyhogy sztem nem láthatott, mert ahhoz azért gyorsan mentünkKép! Gyerekem a szék alatt mellett bemászott az asztal aláKépKépKép! CSak bejöttek a cipőjükkel a vendégek, és mivel Hannácska rá van moccanva a láábtörlőre, muszáj felporszívózniKép!

Csajok, eredeti terv szerint febr. 12 utáni héten Tücsökkel Szolnokon leszünk. Ugye jön még vki?

Babszy, jó tanulást!Kép

Eszti, puskagyártás nagyon jó, nosztalgiáztam. Na majd nem fogok, ma feladtuk a jelentkezési lapomat...

Dia, sikerült beszerezni a mikrofont és camerát? De a yahoot le kell hozzá tölteni, vagy msn-ebn messengerezni... Bár, gondolom ezt tudtátokKép!

Edó, Nektek hogy, s mint telnek a hétvégék? Férj dolgozik?

Ancsa, remélem, h kipihented Magad, mert holnap megint hétfő....Kép

Kép
seriff
 
 


Hová lett mindenki?

Kép
seriff
 
 


Tudjátok,kit csippantok még Darcy-n kívül? M. Mc Conaughey-tKép.. most láttam századszor a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt c. filmetKép

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!
Gyerekek, nagyon jó a Csak szex és más semmi film! KépKomolyan mondom, a Valami Amerika és a Kontroll után újra egy baromi jó film. Végig lehet röhögni, nem gagyi, tök szórakoztató. Mindenki ajánlom, aki teheti, nézze meg.

Mit szóltok, milyen napsütést kívántam pénteken? Tuti szép idő volt, csak elég hideg. Szombaton du. felmenünk a várba, de szétfagytam, úgyhogy 1 óra múlva haza kellett indulni.

Ú, ez a Szül.feleségek feldarabolt hullája aggaszt egy kicsit. Szóval az nem az öngyilkos nő. De már felnőtt volt az illető, aki benne volt a ládában, tehát nem lehetett a fiú tesója, nem? Nem vagyok egy Columbo, sejtésem sincs, ki lehet.Én bírom azért ezt a filmet.
Eszti, szerintem még nem késő elkezdeni, megy ez még vagy pár hónapon keresztül, a lényeget meg összefoglaljuk neked ha akarod. De inkább szóban...Kép

Orsi, köszi kérdésedet, pihentem, sokat aludtam, mindkét nap 11-ig. Isteni volt!!!!!
Te, ezt a radírt nem a Quelle-ben v. Otto-ban lehetett rendelni? Én is akartam, de nem bíztam benne, hogy hatékony lesz. Így végül hagytam a fenébe. Bevált?

Látom, Cif rajongók vagyunk...Kép

Ti hol hallotok ilyen szaftos pletykákat, hogy K.T terhes? És pláne hogy 20 éves a pasija? Van itthon egy Story, el kéne olvasnom, hogy haladjak a korral. NA majd minggyá.
Azért Mónikáról tudtam. Teljes gáz. Amúgy se csípem azt a csajt.

Most puszi, mert teregetek.
anniecoe
 
 


Ancsa, csatlakozom a film dícséretéhez, mi is jót szórakoztunk rajta. Igazán jó hangulatban jön ki az ember a teremből. És Csányi azért jó pasi.... Kép
Vendég
 


Radír bevált, de csak a szürke, igazából nem is tudom, h a sárga mire jóKép!
Igen, ottos, vagy quellés....
Tegnap én is sétáltam itt egy órát a ház előtt Tücsökkel, mellesleg szétfagytam, na de legalább Õ aludt, és levegőn is voltKép...

Kép
seriff
 
 


Igeeeeen, Csányi jó pasi!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

Rendelek egy ilyen radírt.
anniecoe
 
 


Nesztek.... Kép

Kép
Vendég
 


csatlakozomKép Láttam élőben, mikor itt forgatták a rokonokat. Úgy is jóKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Jó reggelt!

Mingyá megyek tornázni, aztán takarítás, de utána jövök! Kép

Szép napot nektek!
Vendég
 


Kösz a képet! Arany pofa!Kép
anniecoe
 
 


Esztikém, Te már csak nagyon óvatosan tornázgassál! Bár gondolom, h ez Kismamatorna,és inkább a légzésre mennek rá!Kép

Kata, milyen volt a jóga pénteken? Mikor jöttök?

Nekem a M. McC jobban teccik, Csányi a Tiétek!Kép

Kép
seriff
 
 


Helló!

Serfi, ma este lesz a torna!

Peti tegnap este belázasodott, és sajnos most is 38 felett van, az előbb kapott egy kúpot. Az oltás papírjára az van írva, nem nagyon fordul elő, h 37,5-nél nagyobb láz legyen. Úgyhogy aggódok. Hangulata egyébként jó. És képzeljék a hónaljában lehet mérni a lázátKép Olyan édesen engedi, megegyeztünk, ha a popsiban nem engedi, akkor itt kell, és megértetteKép
Úgyhogy Serfi nem tudom, délután látja doktornéniKép

Én most megyek boltba.

Kép

Kép
tikata
 
 


Kata, remélem Peti hamarosan jobban lesz!
Serfi, persze kismamatorna, de légzéses gyakorlat csak a végén van, addig azért erősítés, persze kismamásan, pocakra nem "gyúrunk", de a láb, kar, hát és nyak torna kifejezetten jól esik. És torna után nem érzem magam annyira pingvinesen. Kép Szeretnék végig járni, a dokim nagyon ajánlja, szerinte a szülésnél növeli az állóképességet, plusz az izületi gondokat is megelőzheti.

Mingyá ebéd, de jóóóóóóóóóó! Kép Kép
Vendég
 


Eszti, mint egy éhes kisgyerekKépKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Kata, Kép, azt olvastam -Spock- h egy éves kor után pszichológiailag jobb a hónaljban mérni a lázatKép! Hát nem tudom, a miénk 10 perces, melyik egyéves marad nyugton addig? De azért az jó, h Petinek már nem kell a popóba dugogatni, bár azt Apa szokat, nem?Kép Reméelm, h hamarosan jobban lesz!Mármint lemegy a láza!

Esztipingvin! Éhes vagy? Mit főztél?

Kép
seriff
 
 


Ma tényleg nagyon éhes lettem délre.... Kép
Nem főztem most, még szombat estére csináltunk ilyen barnamártásos szarvasborjú sültet, azt ettem. Kép
Vendég
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: