Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok.

Odex, a hétfő kicsit cikis nekem, mert 1-re csípőszűrésre kell mennünk. Ha korán kezdjük, akkor még megoldható. Ha összejön a tali, Szilpa, Zseppy, el tudlak vinni titeket, nem kell buszoznotok!

Szilpa, C1000??? Az nem sámli, akkor tényleg hamar kint lesz. Nekem a szülés napján reggel is 2000 volt.

A vas nekem is hasonlókat produkált. Szilpa, kenned kéne a popsidat. Egyébként a szülés után nagyon gáz lesz.

Zseppy, a védőnőd nem áll a helyzet magaslatán. Sajnálom, hogy ilyenkor szórakoznak veled.

Lányok van valami képnézegetőtök? Akkor leírom hogyan tudtok kisebb képet csinálni. Ha nincsen akkor küldjétek át az emilemre és én megcsinálom.

Sancsi, hatalmas gratula, lesz szülés történet?

Sajna Viki haja nekiállt rendesen hullani. Még nem kopasz, de rohamosan fogy a haja. Tegnap megkaptuk az első oltást, nem volt annyira gázos, mint gondoltam. Egyenlőre nem vagyunk lázasok, csak nyűgösek.

A derekam okozta nekem is a legnagyobb fájdalmat a szülésnél, meg utána is még hetekig nem tudtam ülni. Mondjuk az én gerincem külön állatfaj. Mindenesetre kérjétek a segítőtöket, hogy masszírozzon titeket, ha már nem kellhettek fel. Sokat segíthet.

Kati

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica
 
 


Szilpa, Zseppy, kitartás már nincs sok hátra! Szilpa nekem a szülés után szerencsére nem volt gondom a széklettel, egyáltalán nem is fájt, és nem is volt kellemetlen. Addigra ki is ment a vastabletta hatása, és nem volt székrekedésem sem. És a gátsebem is csak 2-3 napig volt nagyon gázos, akkor nehéz volt ülni, de utána már simán ment minden. Ezek szerint nagyon eltérőek vagyunk KativalKép

A talival kapcsolatban, nekem mindegy mikor találkozunk, jövő hétre egyelőre annyi programom van, hogy szerdán 2 és 4 óra között kell mennünk oltásra. A többi nap egyelőre jó nekem is, csak feldobtam a hétfőt... Szóval?????????

Tök jó, lassan tényleg kezdhetünk izgulni a csajokért... Kép

Sancsi, hogy megy a babázás??? Én már nagyon kíváncsi vagyok mi van veletek, hogy boldogultok...

Hajni

Aisa és Hajni
odex
 
 


<font color="ff6000">Sziasztok!

Ma voltam védőnőnél. Minden teljesen oké. Vérnyomi, baba szívhang, súly, stb. Elmondtam neki, hogy mennyire elvékonyodtam, és örült neki ő is, hogy akkor gyors szülés lesz, meg mondtam, hogy eszembe jutott, amikor a múltkor lerajzolta a méhet, és mindent elmagyarázott rajta (mi hogy változi kvajúdás meg szülés közben, mik a jóslók, mire jók, stb.). Sokat segített, hogy megértsem, mi miért történik odabent. Mindenkinek ilyen védőnőt kívánok!!! Nagyon örült, mert látszik, hogy tartom a diétát, meg hogy így tartom a súlyomat. Iletve megbeszéltük, hogy fogytam is, mert 3 hónapja fél kilóval nehezebb voltam (bár ez a fél kg ugrálhat ide-oda), viszont most több és nehezebb ruha van rajtam, mint akkor volt. Szóal a terhesség kezdete óta 7,5 kg jött fel. Ebből levonjuka kb másfél kg ruhát, akkor ez 6 kg. Ebből kivonjuk a babát, lepény, víz stb., jófomán nem is híztam. Erre mondta, hogy szülés után kb annyi leszek, mint amennyivel indultam. Ráadásul, ha még utána is tudom valamennyire tartani a diétát (ami kötelező lenne min. 6 hétig!), akkor ettől, plusz a szoptatástól hamar lemegy rólam az a 13 kg plusz, amit terhesség előtt 10 hónap alatt magamra szedtem. Hát ettől hiperjó kedvem lett!! Nagyon idegesített ez a túlsúly, csak nem akartam foglalkozni vele terhesen. De most nagyon belelkesedtem!!
És egyébként is nagyon szeretem a védőnőmet. Lelkileg is sokat foglalkozik velem. A magánéleti prolémámról is nyugodtan beszélgethetek vele. Sőt! Mindig rá is kérdez, meg próbál nyugtatni. Olyan aranyos!

Zkatica!
Mivel tudom kenni?? Van valami jó? Vagy kérdezzem inkább a dokit/védőnőt? Eszembe se jutott. Kép Kép Kismama-agy Kép

Szilpa
37+1</font>


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 

 
 

Odex

Azt hiszem, nem mindegy ki hogyan indul neki a szülésnek. Nekem már szülés előtt is volt párszor aranyerem, nagy is volt a baba feje /37cm/ és sokáig is tartott a szülés. Azt hiszem ez automatikusan előidézi az aranyeret.

Volt olyan lány az osztályon, aki sírva rimánkodott kenőcsért, annyira gázos volt neki a szülés után a popsija. Én bekészültem Aurobin krémmel, de nem használt. Az orvosom ajánlotta ezután a Doxiproct nevű krémet, ami nem vényköteles, és drága egy kicsit /kb ezer pénz/, az csodákat tett.

A gátsebem is lassan gyógyult, mert az egyik oldalon vágták, a másikon szakadt, így olyan voltam mint egy matyóhímzés. Arra a védőnőm javaslatára körömvirág krémet használtam, az is sokat segített. Nekem 3 hétbe telt, mire rendesen le bírtam ülni. Sajna a mai napig érzem a sebet, ha egy kicsit keményebb székre ülök. Nem vagyunk egyformák.

Akkor hétfő és szerda kilőve taliilag. Lányok kinek nem jó még valamelyik nap?

Szilpa, gratula a súlyodhoz. Szerintem szülés után diéta nélkül is fogyni fogsz, legalábis velem így volt, mert az alváshiány és az étvágytalanság ezt hozza. Én már -12kg-nál tartok, a terhesség kezdetéhez képest.

Kati

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica
 
 


Zseppy, Kati

Ti megkértétek a doki bácsit, h ő legyen aki levezeti a szülést?

Nekem fel kellene kérni, vagy egyértelmű? Kép
Õ csinálja a csaszit is?

nekem a hetfo kivetelevel jo barmelyik nap a talira.

35+3

pussz: Otyka
-----------------------------------------------------------

Kép
otyka
 
 


Otyka,
Én inkább azt kérdeztem, hogy Hajlandó-e helyettem szülni... (jót nevetett). Én inkább megkértem, mert mondjuk Nála nem, de hallottam már érdekes szitut. (mondjuk az a doki már nincs a Margitban). Egyébként egyértelműKépKépKép Ja, és igen Õ csinálja a csaszit isKépKép

Nekem meg a kedd úgy jó, hogy 12 ctg...

Szilpa,
Aranyerem nekem is eléggé gyakran van... én hemorid kenyőcsőt használok olyankor. A gyógyszertárban azt mondták azt lehet kismamáknak is! Én megmondom őszintén azt szoktam csinálni, hogy estére egy kisebb darab vattát jó vastagon bekrémezek és megpróbálom odatenni... És egész estére ott hagyni. Székrekedésre meg aszalt szilva, szilvalekvár...
Irigyellek a súlyod miatt.

Na, én meg mára elkezdtem vizesedni. Reggel úgy nézett már ki mindkét lábam és bokám, mintha az egész egyben lenne. Most csináltattam Párommal fincsi citromos teát...Még nem merem az alma napot megcsinálni, mert így is görcsölök...

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Katica
Sebi sem volt egy picúr baba (35-ös fej után következett a 37-es mellkasa), szóval engem is 40 percig varrt a dokim, gondolhatod mi volt ott. Kép Hát nem volt egy leányálom...
De olyan is lett ám! Aznap (!) mikor hazajöttünk, megszokásból széttárt lábakkal (hogy elférjen a pocak Kép) leguggoltam a hűtő elé, hogy kivegyek vmit. Amikor felegyenesedtem jöttem rá: 1. már nincs is pocakom, 2. egy 3 napos gátsebbel talán nem kéne még ilyeneket csinálni. Kép Szóval ennyire okés volt már addigra.
Mindezzel csak azt akarom mondani, hogy egyáltalán nem biztos, hogy egy durva gátsebnek maradandó károkat kell okoznia, hátha egy későbbi korrekcióval helyre lehetne rázni a tiédet is? Esetleg kérdezz rá a dokidnál... (Ismerős anyukájánál amit az első gyerek után csak csúnyán összeférceltek, jópár évvel később, a másodiknál simán helyre tudták hozni. Szóval van remény szerintem!)
Hajhullás: ne ess pánikba, Sebinek az utána kinövő haja még sokkal szebb lett! Kép

Szilpa
A védőnőd egy kincs, vigyázz rá nagyon! Gondolom akkor a picihez is ő jár majd ki...

Sancsi
Nagy gratula innen is! Kép
Azt már kérdezni akartam többször is, hogy hogyan találtatok erre a különleges névre?

Szilpa
A plusz kilók miatt most ne izgulj, a szopival pillanatok alatt le fog rólad szaladni! (Jól ki van ez találva... Kép)
Ja, és én felállhattam az ágy mellé a ctg-vel a hasamon, sőt a szülésznőm bíztatott rá (nagyon vacakul tágultam), és közben masszírozta a derekamat, meg rávezetett a ringatózásra.

Zseppy
Ez a kalamajka?! Káosz a köbön! (Én is negatív.)
Siratom a régi jó kis terhesgondozót rendesen... Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Sziasztok!

Én teljesen új vagyok itt. Mi még csak tervezzük a babót, első gyerek lesz. De a nőgyógyászom a Margitban van, nála szeretnék szülni. DR.Fábián Sándor. Ismeri esetleg valaki?
Szülésznőt szerintetek érdemes felkérni?
napocska72
 
 


Szeretném felhívni a figyelmét a Szülők Háza és a Nő Ezer Arca együttműködésében szervezett várandósok és kisgyermekes szülők számára tartott "Család születik" programra!

A programban lehetőség nyílik:
- egyéni, állapotfelmérésre, tanácsadásra
- egyéni és csoportos szülésfelkészítésre,
- terhes meditációra,
- anya-magzat kommunikáció építésére.

A program a szülésre való felkészítésen túlmutatóan, segítséget nyújt:
- a születendő újszülött körül felmerülő kérdések megválaszolásában
- az újszülött megértésében,
- az újszülöttel való kommunikációban
- életvezetési kérdésekben a szülés után
- kisgyermekes családok problémáiban
- társintézmények, szakellátások ajánlásában
- szülés körüli intéznivalókban, tudnivalókban (juttatások, anyakönyveztetés,)
- különböző szerepek egyeztetésében (anya, feleség, nő, dolgozónő stb.)
- kapcsolati háló változásaiban (szülőtárs, szűkebb, távolabbi család)


Amennyiben felkeltette érdeklődését a "család születik programunk", kérem hívja:

Dr. C. Molnár Emma, ügyvezető igazgatót, a Nő Ezer Arca vezetőjét:
telefon: 06202269191

további információ: www.anoezerarca.hu, www.szulokhaza.hu
julcus
 
 


Szeretném felhívni a figyelmét a Szülők Háza és a Nő Ezer Arca együttműködésében szervezett várandósok és kisgyermekes szülők számára tartott "Család születik" programra!

A programban lehetőség nyílik:
- egyéni, állapotfelmérésre, tanácsadásra
- egyéni és csoportos szülésfelkészítésre,
- terhes meditációra,
- anya-magzat kommunikáció építésére.

A program a szülésre való felkészítésen túlmutatóan, segítséget nyújt:
- a születendő újszülött körül felmerülő kérdések megválaszolásában
- az újszülött megértésében,
- az újszülöttel való kommunikációban
- életvezetési kérdésekben a szülés után
- kisgyermekes családok problémáiban
- társintézmények, szakellátások ajánlásában
- szülés körüli intéznivalókban, tudnivalókban (juttatások, anyakönyveztetés,)
- különböző szerepek egyeztetésében (anya, feleség, nő, dolgozónő stb.)
- kapcsolati háló változásaiban (szülőtárs, szűkebb, távolabbi család)


Amennyiben felkeltette érdeklődését a "család születik programunk", kérem hívja:

Dr. C. Molnár Emma, ügyvezető igazgatót, a Nő Ezer Arca vezetőjét:
telefon: 06202269191

további információ: www.anoezerarca.hu, www.szulokhaza.hu
julcus
 
 


<font color="ff6000">Sziasztok!

Zkatica!
Köszike. Kép Ezt a krémet megkérdezem a dokimtól.

ZSeppy!
Köszi a kenős infót!!
Aszalt szilva? Azt nem szeretem.
Szilvalekvár? Azt nem ehetek. Kép (cukor miatt)
Vízesedésre: fokhagyma, paradicsom, csalántea, és ne egyél sósat!!! Az köti a vizet.

Otyka!
Szerintem kérdezz rá a dokidnál a szülésre. Nekem többen is mondták, hoyg a dokikat külön fel kell kérni, hogy nála szülj, mert különben, ha nem írja be külön a kiskönyvedbe, hogy ő a "szülős dokid", akkor az ügyeletesnél szülhetsz. Én ezután rögtön szóltam az enyémnek, és megnézte a naptárat, nehogy egy időszakra több kismama is "bejelentkezzen". Még volt hely, így beírt oda engem, meg a kiskönyvem utolsó lapjára is beírta a nevét. Ugyanígy a szülésznőm is. Szóval, nehogy lecsússz a dokidról!!!

Cas!
Igen, ő jár majd ki a babóhoz is. Ennek örülök is Kép
A túlsúllyal meg pont nem foglalkozom. Épp most nyugodtam meg miatta. Kép Kép

Napocska72!
Szia! De jó! Olyan izgi érzés már tervezni is a babát!!!
Szülésznő: Állítólag a Margitban mindegyik nagyon aranyos, meg kedves, meg érti a dolgát. Én is csak azért kértem fel egyet, mert apa nem akart bejönni, és ezért szerettem volna magam mellett bent egy ismerős arcot, aki végig kíséri a terhességemet. Egyébként én se kértem volna fel, hanem hagy jöjjön be az éppen ügyeletes. De nem bántam meg. Az enyém nagyon szimpi lett (az első benyomásom nem volt túl jó, de ez a második találkán 180 okot fordult). Az enyém Szökrény Gyöngyi. De ahogy ott jövök-megyek, még nagyon kedvesnek, és szimpinek tűnt a Pannika is. Bocs, de őt csak így ismerem.

Szilpa
37+2</font>


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Úgy látszik én kilógok mindenben a sorból: én egyáltalán nem veszem észre, hogy fogynék amióta szoptatok. Kép Olyan étvágyam van, hogy csak na, és a hasam egyáltalán nem akar rendesen eltűnni. Barátnőm mondja, hogy de igen, el fog, de szerintem ez már csak háj rajta, és nem megy lejjebb Kép Na, mindegy, majd lassan elkezdek hasizomgyakorlatokat végezni, hátha attól jobb lesz, mert marhára zavar. Kép

Szilpa!
És így hogy feljebb vitték a diétát neked, ugyanúgy jó a cukrod is???

Szülésznő: én is úgy tudom, hogy a Pannikát nagyon dícséri mindenki. Nekem nem volt választott szülésznőm, ráadásul egy "gyakornokot" kaptam, de nem volt vele sem gondom szerencsére. A szülés végére, a kitolásnál már több szülésznő is ott volt, aki segített. De én úgy tudom, hogy a Margitos szülésznők közül mindenki nagyon jó.

Hajni

Aisa és Hajni
odex
 
 


Sziasztok!

Odex!
A babázás jól megy, leszámítva az éjféltől hajnal 3-ig tartó hisztit. Nincs valami tippetek hogy mit kéne csinálni vele? Egész nap alszunk, de éjjel ez a 3 óra kikészít! Bármit csinálunk, hisztizik a kisasszony. Jah! Ma leesett a köldünk is!
Én mióta itthon vagyok, már 1 kg-t fogytam. Nem rossz! Heti 1 kg. Mondjuk étvágyam sincs, enni is csak muszájból szem.

Cas!
Enéh egy ősmagyar lánynév. Egyik barátom mondta hogy ha lány lesz, Enéh lesz, de 2 fia van, nem is terveznek több gyereket, én meg &#8222;elkértem&#8221; tőle a nevet!

Napocska!
Nekem nem volt fogadott szülésznőm, de úgy bánt velem, mintha felfogadtam volna! Ha következőnek &#8222;szülök&#8221;, tuti hogy felfogadom.
Velem Wéber Zsófi foglakozott, ajánlom mindenkinek!

-cs-

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


sziasztok,

lenne egy kérdésem. Egyre jobban fáj a hüvelyem. Az normális? Meg a bikinivonalam mentén is a hajlatban.
Ha sokáig ülök, s úgy kelek fel, vagy pl. túl sokat sétálok. Olyasmi, mintha izomlázam lenne. Pedig az tudom, h nincs.

Ötlet? Javaslat?

35+4

pussz: Otyka
-----------------------------------------------------------

Kép
otyka
 
 


Kép Kismamaruha adás-vétele Kép
Kismamaruhákat bizományba átveszek belvárosi nőiruha üzletembe!
LÁTOMÁS, VII. Kerület., Dohány utca 20., az Astoriánál.
Nyitva: H-P 12-18, Sz: 11-16
Telefon : 266-5052, 06-70-246-6596
julieszontagh@freemail.hu
zsüli
 
 


Odex
Szinte tegnap szültél, naná hogy még nem tűnt el a pocid! Kép Ne ess kétségbe, javulni fog még a helyzet sokat magától is, de hát ami 9 hónap alatt alakult át, az nem máról holnapra fog visszaalakulni sem. Kép

Otyka
A picúr befordult már? A nagy buksi már elég kényelmetlen tud lenni ilyenkor odalent hüvelytájt. Kép Ha a pocakod is elindult lefelé, akkor a másik fájdalom sem meglepő szerintem.
Hasonló panaszaim nekem is voltak a vége felé. Az utsó hetek valóban nem túl kényelmesek! Kitartás! Kép
Amikor én tartottam ugyanitt, nmekem a gyomromat készítette ki a kis haramia, de mikor panaszkodtam mindig csak azt a választ kaptam, hogy hát igen, ez már a vége, ezt kell szeretni - nem túl vigasztaló, de ez van. Visszasírod még! Kép Én még ma is álmodom néha odabent rugdaló tappancsokról, és olyan jó! Kép
Azért persze ha nyugtalankodsz, beszélj a dokiddal, az a tuti!

Sancsi
Ahá! Kép
Éjjeli üvöltés: valszeg még nem állt be neki, hogy mikor van nappal, mikor éjszaka. Ha nem fázik, nincs melege, megszoptattad, tisztába tetted, megbüfiztetted, stb... és még mindig üvölt, akkor szerintem tényleg ez lehet csak a baj. Kitartás, pár hét alatt rendeződik ha minden jól megy!
Segíteni szokott általában, ha az este megszokott rutin szerint zajlik nagyjából azonos időben, nálunk a játék apával - fürdés - kaja - alvás ceremónia indította az éjszakát (persze a "játék apával" az első 3 hónapban az ordítás-apa-ölében formában zajlott... Kép Kép)
Amúgy mennyit alszik egy nap?

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


<font color="ff6000">Sziasztok!

Odex!
Persze. Figyelünk a cukorra, és csak azt a két étkezést vitte feljebb 5-5 g-al,amire még rámehetett pici. Így még épphogy beleférek a jó értékekbe, bár van olyan is (általában gyümölcsnél), amikor még így is bőven alatta maradok. Remélem, most már jó lesz.

Otyka!
A hüvelyem nekem is szokott nyilallni, meg fájni. Ez az izomláz szerű nekem még nem volt, volt helyette sok más. De szerintem ez is belefér. Ha idegesít, inkább kérdezd meg a dokidat, vagy a védőnődet! Máfél hétig én is nagyon jósolgattam, de 3-4 napja csak néha-néha, és rövidebb ideig. Épp mikor elkezdtem örülni a jóslásoknak... Bár ma veszem be utoljára a Magne B6-t, szóval lehet, hogy lassan ez is visszatér megint.

Szilpa
37+2</font>


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok

Cas, köszi a bíztatást. Szerencsére a párom nem panaszkodik, de tényleg nagyon ronda lett a gátsebem. Ahol csomózták a varrást nagy bumszlik maradtak. Remélem egyszer szebb lesz valamikor.

Engem is 45 percet varrtak, nem hiszem, hogy a dokin múlott, hogy csúnya lett. Amennyire én látom ebből nem lehetett jobbat kihozni.

Otyka, a mi dokinkat nem kell felkérned. Õ már szerintem pontosan felvezetett a naptárába. Bár, ha ettől jobban érzed magad, akkor tedd meg. Nálam minden ment a maga útján.
Nekem is voltak hasonló fájdalmaim az utolsó hónapban, általában akkor, ha sokat voltam talpon. Nálad mondjuk még a cisztával is fokozódik a nyomás. Nem irigyellek. Szerintem próbálj meg egy viszonylag kellemes pozíciót találni és próbáld meg ellazítani azt a részt. Nekem segített.
Egyébként csatlakozom az előttem szólóhoz, most sokat nosztalgiázom, már nem tűnik olyan vészesnek az akkori állapot és soxor hiányzik Kép

Napocska, én sem választottam előre szülésznőt. Nálam ketten is voltak, mert közben váltás volt. A Pannival kezdtem és Évával szültem, mindkettő nagyon jó.

Odex, azt én sem állítom, hogy a hasam gyönyörű lenne. Térfogatban kisebb, mint korábban, de a bőr rendesen lóg rajta. A hasizmozáson nekem is jár az eszem, csak energiát és időt kellene hozzá gyűjtenem.

Sancsi, hiszti nálunk is volt, csak némileg korábban, úgy 6-10ig. Ahogy nyílik a tudata és jobban fog látni, fokozatosan csökken ez az állapot. Én zenét hallgattam vele, énekeltem neki és táncoltunk, amíg tartani bírtam. Evvel némileg le tudtam kötni. Próbálkozni kell.

Lányok tali ügyben csütörtökön vagy pénteken van valakinek progija? Természetesen a kismamák fuvarozását továbbra is vállalom.

Kati

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica
 
 


Sancsi!
Javult valamit a helyzet? EGyébként én is csak a rendszerességet tudom ajánlani, vagy ha esetleg tudod, akkor a kritikus időpont előtti időszakban próbáljátok meg ébren tartani egy kicsit. Bár ez még ilyen picin elég nehéz.

Akkor nekem nagy szerencsém volt gát ügyben. Még bent a kórházban is megdícsérte egy szülésznő, hogy milyen szép (kenetet kellett venni), és tényleg hamar begyógyult. Párom alig vette észre a helyét.. Kép Azt nem tudom, hogy mennyi ideig varrtak, mert én aludtam közben! Kép
Kati, az Éva az a fiatal szőke szülésznő volt?? Én vele sokat beszélgettem amíg bent voltam a kórházban, nagyon szimpatikus volt nekem.

Kati és mindenki!
Nekem jó bármelyik nap tali ügyben. Szilpa úgy bevállalod a talit, ha Kati fuvaroz autóval?? És akkor hol legyen megtartva??

Otyka, Szilpa, Zseppy, aludjatok sokat az utolsó hetekben, utána úgysem nagyon tudtok majd! Kép Bár látom Szilpa nem nagyon alszik mert minden hozzászólását éjjel küldi mostanában! Kép


Sziasztok:
Hajni

Aisa és Hajni
odex
 
 


Lányok,
Nekem tökéletes a csütörtök vagy a péntek. Főleg, ha a fenekemet is cipelik...KépKépKép Én már nem tudok vezetni, mert zavar a hasam. Szóval szívesen veszem a fuvarozást! Szóval állapodjatok meg hol és mikor!!!!

Szilpa,
Nekem inkább kevesebbet mozog a babó, ebből kifolyólag a keményedés az kevesebb, de azért görcsölgetek. De ez tudod, már nem jelent semmit. Ha már behelyezkedett rendesen...

Otyka,
Ja, nekem a fenekm fáj viszont újabban. Mintha ott akarnának kihúzni valamit. Neked a cisztákkal biztosan nehezebb. Főleg, ha nem olyan picik, akkor azokat pláne nyomja, azok feszülnek stb. Nem irigyellek. Nekem a kis PCO-s cisztáimat remélem még az elején kinyomkodta. De nekem max 1-2 centisek voltak (legalábbis remélem csak voltak). Tegyélt párnát még a lábad közé is, meg a hasad alá... KépKépKép

Odex,
Alvás ügyben nem tudok mit tenni. Reggel 7:45 ébresztő, mert oviba azért kell járni. Délután persze elalszom egy órára, utána kelés, mert menni kell Gazemberért. Éjszakára meg a félóra pont elég annyira, hogy ne aludjak el éjfél előtt. Leginkább 9 körül érzem a legpörgősebbnek magam. Szóval azért nem olyan könnyű sokat aludni. Főleg, hogy tudom előre mi vár rám alvás ügyben. Én eléggé nehezen alszom el, szóval "jó" lesz...

Katica,
Én is rengeteget táncoltam Gazemberrel. Ez ráadásul állítólag még az idegrendszer fejlődésének is jót tesz... Most akarok venni, valami kis CD-s rádiót, hogy tudjunk hallgatni bent a gyerek szobában is zenét.

Zseppy (36)

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Nekem is tökéletesen megfelel a csütörtök vagy a péntek. Innentől kezdve teljesen rátok van bízva, mikor.

Aludni én sem nagyon tudok mostanában. Éjfélnél hamarabb nem is fekszem, mert teljesen felesleges. Éjszaka is felébredek egy csomószor, reggel legkésőbb fél nyolc körül pedig kidob az ágy Kép

Zseppy
Nekem is fáj a fenekem, meg a szeméremcsontom is, s most mondták egy másik topicban, h ez azért van, mert készül a szervezet a szülésre. Kép

Odex
Hm nekem jó, ha nálatok van, sőt már van pelenkázónk tehát akár nálunk is lehet, ha neked nem lenne alkalmas. De nem erőszakoskodom (mert gondolom azért Te jobban fel vagy szerelkezve mindenféle gyermek holmikkal... Kép

Zseppy
Igazából a cisztám inkább éjjel okoz gondot, amikor egyik oldalról a másikra fekszem. Na akkor nagyon fáj a pocim alja.

pussz
35+5

pussz: Otyka
-----------------------------------------------------------

Kép
otyka
 
 


<font color="ff6000">Sziasztok!

Tali ügy:
Nekem tulajdonképpen mindegy, hogy csütörtök, vagy péntek. Egyenlőre nincs programom egyik napra sem. Csak én azért nem mertem eddig sem beleszólni ezekbe, mert ugye bármikor jöhet már az én napom. Pont csütörtökön töltöm be a 38. hetet. Ja, és a holnapi vizeletemtől függ (amit kedden adok le), hogy be kell-e feküdnöm csütörtökön 7 pontos cukorra, vagy sem. Meg hát mostanában néha meg se bírok mozdulni, úgy fáj mindenem. Szóval azt se tudom, hogy egyáltalán holnap mi lesz, nemhogy 4-5 nap múlva. De azért próbálkozom.... Kép

Odex!
Hát, igen. Az alvás mostanában nem az én műfajom. Max délelőtt tudok valamit aludni. Ha keveset alszok délelőtt, és nap közben nem fekszem le, és egész nap "pörgök" (,ár amennyire mozogni tudok), akkor sem igazán megy éjjel az alvás. Ha nagyon kivagyok, akkor sikerül már olyan 2-3 körül, de soxor fent vagyok 4-fél 5 -ig. Ha meg végre sikerül, akkor 1-1,5 óránként kelek pisilni. A wc-n meg csurgatás közben imádkozok, hogy sikerüljön vissza aludni. Hát, nem mindig megy... Kép

Zseppy! Otyka!
Nektek is kitartás, már nincs sok, és babázhatubk!
Addig is fájjunk egyűtt!!
Egyűtt mégiscsak jobb, mint külön. Kép

Szilpa
37+3(jaj, már megint ez az óra!!! 37+4) Kép </font>


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok

Megvolt a mai ctg. Vannak már fájásaim Kép csak nem érzem Kép
Jah, és a szülésznő azt mondja, h számoljam a fájásokat, el is mondta, h mi számít egynek. Én meg alig bírtam követni, mert abba sem hagyta a ficánkolástKép

A doki bácsink tök jó kedvű volt, megsimogatta a pocimat is Kép
Én meg végig kussoltam, nehogy vmivel felbosszantsam Kép

pusza
35+6

pussz: Otyka
-----------------------------------------------------------

Kép
otyka
 
 


Helloka!

Akkor péntekben maradhatunk találkozó ügyben?? Azért gondolom inkább a pénteket, mert ha Szilpának mégiscsak be kell feküdnie 7 pontosra (ne úgy legyen...) csütörtökön, akkor pénteken azért ő is tudna jönni. Olyan délelőtt 10 körül jó volna, és ha mindenkinek jó, akkor lehetne nálunk tartani... Kép Ha így oké mindenkinek, akkor emilben küldöm a címet, útleírást stb... Kép

Itt egy tegnap készült kép, szerintem tündéri lett :
Kép

Hajni
(holnap leszünk 2 hónaposak)

Aisa és Hajni
odex
 
 


Ja, és még egy alvós kép is készült:

Kép

Aisa és Hajni
odex
 
 


Lányok mi lesz ezzel a topiccal ha mindannyian megszültök?? Akkor mindenki babás lesz már.... Kép

Aisa és Hajni
odex
 
 


Sziasztok

Odex, az Éva tényleg fiatal és szőke. A felkészítőt is ő tartotta, amin én voltam. Õ tényleg nagyon jó, és kedves.

Tali ügyben, szerintem előzetesen közelítsük meg a csütörtököt, ha Szilpának mégis mennie kell cukor miatt, akkor még áttehetjük péntekre is. Mit szóltok. A helyszínt döntse el a két jelentkező szerintem. Egy községben laktok nem?
Időpontban mi lenne jó?
Először Zseppyért megyek, majd Szilpát szedjük össze, mert így leszünk irányban Pilis felé. Ha nektek is megfelel.

A zene hallgatást és táncolást már a kezdetektől fogva ajánlom mindenkinek. Hihetetlenül megnyugtatja őket és nagyon élvezik is. Sőtt úgy hallottam, hogy a ritmusérzékük is fejleszthető már ilyen korban is.

Ma voltunk csípőszűrésen. Végig vigyizte a kiscsaj, miközben majdnem mindegyik gyerek üvöltött a vizsgálat alatt. Büszke voltam rá ezerrel. Az is meglepett, hogy mennyivel nagyobb a prüntyikém, mint a hasonló korú gyerekek. 62 cm-esek vagyunk és 5,5kg-ok. A hajunkról pedig nem is beszélek Kép Szóval dagad a melkasom!

Bár én sem tudtam az utolsó 2 hétben aludni, azért tényleg pihizzetek lányok. A fekvés is sokat segít, nem kell feltétlenül aludni. Napközben is, ha tehetitek dőljetek le sokat.

Szilpa, ne akarj még szülni, azért jó lenne, ha még 1 hetet húznád. A babának mindenképpen Kép
Te már mindennel készen vagy gyerekvárás ügyben?

Van mindenkinek elég ruhája, mert szívesen adok nektek.

Kati

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica
 
 


Sziasztok Kismamák/anyukák!

Most írok először ebbe a topicba. Korábban elolvastam az előzményeket, és gondoltam én is szívesen csatlakozom mint Margitos kismama.
Kisfiút várunk férjemmel. A babóca egyelőre faros, és van egy olyan érzésem, hogy így is óhajt maradni, aminek az orvosom szerint (Fábián doktor) császár lesz a vége. Kép
Már nem sok van hátra, a kiírt nap jan. 28.
Szerdán lesz a második CTG,lehet, hogy már nekem is fájásokat fog mutatni, mert egyre erőteljesebben görcsölök. Egyébként is október óta állandóan keményedik a pocim, de ezek a mostaniak már elég kellemetlenek. Egy hete C2000 voltam, majd szerdán meglátjuk hova jutottunk még.
A biztonság kedvéért azért iszom a málnalevél teát, hátha még befrodul a kicsi. Illetve iszom egy fincsi teakeveréket is, amit a 'Bába válaszol' c. könyvből állítottam össze. Annyira jó, hogy a vasszintet is teljesen kordában tartja, nem kell külön székrekedést okozó vastablettákat szedni.
Ha valakit érdekel ez a teakeverék - várandósok teája -, szívesen megírom az összetevőit. Ezt egyébként a kezdetektől lehet iszogatni.
Van köztetek vki, aki előre tudja, h császár lesz a vége? Ezt hogyan programozzák? Várnak a fájásokig, vagy előbb napvilágot lát a baba?
Írjatok, ha időtök és pocakotok engedi Kép

Orsi
36+2
oladanyi
 
 


Cas!
Köszi az infót! A játék az nálunk is így zajlik. Ma átaludtuk az éjszakát, cserébe nappal üvöltött a Kisasszony. Olyan 18-20 órát alszik. Az elég? Fogalmam sincs hogy menyit kéne aludnia.

Odex!
Annyit javult a helyzet, hogy most nappal hisztiztünk. Egyenlőre annyi rendszeresség van az életünkben, hogy este 8-kor van fürcsi.
Jah! Meg azt csinálom hogy szopi után teszem tisztába, nem előtte, mert azt észrevettem hogy a kakis pelust nem szeretjük.
Hogy kivilágosodott Aisa haja! Nem semmi. Remélem Enéhnek megmarad a sötét haja.

Oladanyi!
Én is császárral szültem, szintén farosság miatt. Általában nem várják ki a terminust, előbb lesz meg a műtét.

-cs-

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


Sancsi!
Köszi az infót, én is erre gondoltam. Akkor kb. a 39. hétre várható a szülés, igaz? Végül is mindegy, csak a baba legyen rendben.
Üdv
Orsi
36+2
oladanyi
 
 


Sancsi
Fel a fejjel, vmi mérőműszerük lehet, ami mutatja, hogy a napi üvöltésmennyiség meg kell legyen... Kép Én mindig azzal vigasztaltam magam, hogy az üvöltésnek egyszer biztos vége, jól kifárad, és utána biztosan alszik egy nagyot! Kép
A 18-20 óra alvás szerintem okés... Kitartás, napról napra nyílik neki a világ, és akkor majd elnézeget ébren is kicsit jobban, nem sír majd annyit!

Odex
Tündéri a leányzó!!! Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


<font color="ff6000">Sziasztok!

Otyka!
Örülök, hogy jól sikerült a ctg-d!!

Odex!
Köszi.
Ez a kép tényleg tündéri. Illetve a lánykád a képen Kép
Akkor majd mind átmegyünk a babásba. De ha akartok, ide is írogathatunk továbbra is.

Zkatica!
Kép
Még nem szeretnék szülni. Mondtam is tegnap, hogy 1-1,5 hetet még ki kéne húzni. Utána mind1.
Igen, minden össze van már rakva, kiságy megcsinálva, megágyazva, ruhák a helyükön, stb. Most épp a 62-es ruhákat mosom-vasalom, mert ha esetleg nagy lesz a babó, akkor is legyen milyen ruhához nyúlni, illetve ha épphogy jó az 56-os, akkor ne az legyen az első, amikor hazajövök, hogy mosás-vasalás ezerrel. Lesz akkor elég bajom szerintem. Meg energiahiányom is. Kép Kép

Oladanyi!
Üdv közöttünk.
Jó hogy csatlakoztál. Jobb későn, mint soha.
Ha kihúzom a végéig, akkor szerintem találkozni fogunk bent, mert én jan. 26-ra vagyok kiírva. Írj még egy kicsit magatokról. Merre lax? Hány éves vagy? Első baba? Mi lesz a neve?

Szilpa
37+4</font>


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok,

Képzeljétek, felhívtam a Kórházat és le is vették a vért. Ami kevésbé volt jó, hogy lemázsáltak és megmérték a vérnyomásomat... Szóval egy hét alatt 2,5 kg és a vérnyomásom is 130/70 (nekem általában 100/60 szokott lenni, 50-es pulzussal). Szóval vizesedem...

Oladanyi,
Engem előzőleg is, és most is csaszizni fognak. Tehát nem várnak a fájásokig, és legkésőbb a 39.héten megcsinálják... Ne izgulj, nagyon rendesek és segítőkészek! Én kíváncsi vagyok arra a teára, mert állítólag a vasam alacsony...

Tali,
Tényleg nekem mindegy! Én csatlakozom akkor!

Otyka,
Kitartás, és a méhszájad még zárt?

Otyka, Szilpa
Engem most világosítottak fel, hogy a második terhességnél még keményebbek a jósló fájások. Szóval én elsőnél semmit nem éreztem, most meg. Szóval van rendesenKépKépKép Kíváncsi vagyok, hogy holnap mi leszKépKépKép

Zseppy (37)

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Zseppy
A méhszájam 3100. Ami furcsa, h engem is lemázsáltak, s ugyanannyi vagyok mint dec. 20-án, pedig én is vizesedek. Nem értem. Ja és a baba is hízott vagy fél kilót.
A vérnyomim viszont az eddigi legmagasabb (120/80) Még életemben nem volt ilyen magas Kép
Aztán mesélj mi a ctg-ről holnap Kép

Már tökre várom a talit. Kép

pussz
36

pussz: Otyka
-----------------------------------------------------------

Kép
otyka
 
 


<font color="ff6000">Zseppy!
Te is holnap mész ctg-re????
Én is.
Szerintem én is vizesedek. Legalábbis a bokámon úgy tűnik. Amikor megláttam ma a bokámat, kerestem az elefántot, azután rá kellett jönnöm, hogy az az én lábam Kép Kép
Na mind1. Holnap viszem a vizeletet a kórházba. Remélem, nem kell befeküdni a cukor miatt. Meg lesz ugyebár ctg, meg megvizsgál a dokinéni, hogy múlthét kedd óta változott-e a méhszájam. Akkor volt C1000. Meg megkérdezem tőle, hogy mi van a 38 hetes UH-al. Ha kell, akkor be is jelentkezek gyorsan. De hátha be tud cipelni soron kívűl. Inkább viszek videokazit is. Hátha.....

Szilpa
37+5</font>


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Halihó!
Nekem is felment a vérnyomásom a terhesség végére, pedig nem is vizesedtem. Amúgy nekem is tök alacsony volt, és a végén a doki már írt gyógyszert is, mert volt hogy 140/90 volt. És éreztem is hogy magas, mert zsongott a fejem.

Akkor a talit tegyük függővé Szilpa eredményétől. Ha nem kell bemennie, akkor legyen csütörtökön a tali, 10 óra jó volna mindenkinek???

Oladanyi!
Üdv. köztünk, hát tényleg nincs már sok hátra neked sem! Kép Hogy fogják hívni a fiatokat??

Hajni

Aisa és Hajni
odex
 
 


Sziasztok!
Zzeppy, íme a teakeverék 7 alkotóeleme. Mellé írom röviden, hogy melyik gyógynövény miért kerül bele:
1.Palástfű - hormonális állapot javítása
2.Málnalevél - izomzat fellazulása, főleg a kismedencében, anyagcsere és kiválasztás támogatása a beleken keresztül
3.Csalán - veseműködés, vas felszívódása
4.Zsurló - veseműködés
5.Orbáncfű - idegerősítő
6.Citromfű - nyugtató hatás
7.Cickafark - segíti a véralvadást
Mindegyikből egyenlő mennyiséget kell venni, mondjuk egy tálkában összekeverni 2-2 evőkanállal mindegyik összetevőből, majd a keverékből egy bögréhez egy evőkanálnyit leforrázni, 5 percig állni hagyni, szűrni és szépen elkortyolgatni.
Én napi 3-4 bögrével iszom meg, és mindig cspögtetek bele citromot, mert az segíti a vas felszívódását. Ha nagyon kevés a vasad, emeld meg a csalánlevél arányát.
Persze csodákra nem lehet számítani, a hatáshoz időre van szükség!
Nekem bejött: emésztés rendben, vizesedés alig-alig és csak egy pár napja, vasszint rendben, vérkeringés stabil, hangulat kiegyensúlyozott.
Egy hete pluszként hozzáadok egy kiskanál málnalevelet a keverékhez.
Hát ennyi. Egyébként nagyon jó ez a könyv, amiben olvastam. Minden problémára akad benne természetgyógyászati megoldás (illóolajok, gyógynövények, homeopátiás bogyók segítségével)

Magamról röviden:
-első babát várom/várjuk (nászutas csemete Kép ) neve Máté, a keménylegény, mert annyit keményedik a pocim
-most voltam 29 éves
-jelenleg a VIII. kerületben, egy vadiúj társasházban lakunk a Futó utcában a Horváth Mihály térnél (Baross u.)

Szilpa, Zseppy!
Mi is holnap megyünk CTG-re, 9.00 órára! (rövid haj, fekete kabát, prémes csizma, szoknya; hátha találkozunk a terhesgondozóban)
Bocs, ha hosszú lettem.

Orsi
még 18 nap...
oladanyi
 
 


nekem jó a 10 óra

pussz: Otyka
-----------------------------------------------------------

Kép
otyka
 
 


Sziasztok

Odex, Aisa valami tündéri, már alig várom, hogy megszorongassam, remélem szabad lesz Kép

Nekem is jó a 10 óra, bár nem igérem, hogy percnyi pontossággal fogunk odaérni, mert a szopizást nem tudom tökéletesen belőni. A lányokat majd reggel telefonon értesítem, hogy pontosan mikor érkezem, ha ez mindenkinek megfelel.

Odex, küldheted a mailt a címmel, hogy kitanulmányozhassam, hogyan jutok oda Kép

Orsi, üdv a klubban! Szép név a Máté is. Mekkorára becsülik a lurkót?

Otyka, ez tök jó, hogy nem ment fel rád semmi kg, szerintem ennek örülnöd kellene.

Némi bíztatás. Én is rettenetesen vizes voltam a végén. Bár azt mondták, hogy 2 hét lesz, amíg lemegy, szerencsére nem volt annyi. Mire a kórházból hazamentünk, már nagyjából a régi voltam.

A vérnyomásom nekem a szüléskor ment az egekbe. Mérték is gyakran. Szerencsére az is visszament 1 nap alatt.

Kati

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica
 
 


Kati,

ha esetleg túl bonyolult lenne, találkozhatunk vörösváron a spar parkolójában, s majd követtek engem Kép

nem kötelező, csak egy javaslat Kép

A súlynak én is örülök, s tök nyugodt voltam, h a doki bácsi is észreveszi, de nemKép Mondta is, h milyen kis vékonyka kislány voltam mikor először látott Kép

Zseppy, Szilpa
mi van veletek?

36

pussz: Otyka
-----------------------------------------------------------

Kép
otyka
 
 


Otyka, ez tökéletes lenne, de akkor téged is hívlak, ha már a városból kifele tartunk. Neked hány perc kell, hogy a spar parkolóba érj?

Kati

Pár új kép, a többi a honlapon
KépKép

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica
 
 


Kati!
A te lányod is tündéri Kép Én még mindig a sok haján vagyok fennakadva! Kép Hihetetlen.... Kép
Küldöm a mail-t azért.... Kép

Orsi!
Azon a környéken jártam tavaly suliba! Kép EGy picit beljebb van egy lakberendező suli...odajártam hetente kétszer... Kép

Zseppy, Szilpa, jó így nektek a tali??

Hajni

Aisa és Hajni
odex
 
 


Kati!
Friss infóm nincs a babóca méreteiről, a legutóbbi UH még az ünnepek előtt volt. Legközelebb pedig hétfőn megyünk. Olyan 3 kg körül lehet most, a buksija decemberben 33 cm volt. Szóval, mint az átlag.
Ma CTG-n a hasam alján érzékelték a szívhangot, ami arra is utalhat, hogy mégiscsak befordult a lurkó. Pénteken megyek a dokimhoz, majd ott kiderül, hogy mi is az állás Kép
Hajni!
Nem igazán ismerem a környéket, de annak örülök, h itt mindent pár méteren belül megtalálok (orvos, gyógyszertár, bolt, posta, DM, bababoltok stb.) És az utcánk is nagyon szép lett. Csak ez a szörnyű szmogos belvárosi levegő ne lenne...Ha csak tehetjük elhúzunk innen levegőzni (a 7végén pl. a Normafánál voltunk).

Orsi
még 17 nap, talán...
oladanyi
 
 


<font color="ff6000">Sziasztok!

Hát a csütörtöki tali tuti nem jó nekem.

Szóval a tegnapi nap:
Bementem délelött, vitem a vizeletet. Azt leadtam a másodikon a Gizikének, utána felmentem a drnőhöz. Õ elküldött ctg-re. Ctg-n minden rendben volt. Gyorsan lenyomtam egy 2 dl-es gyümilevet, és a kicsikém szépen mozgolódott is tőle Kép Utána vissza dokihoz. Azt mondta, hogy a ctg tökéletes, fájások még nincsenek rajta, így az elkövetkezendő 2-3 napban biztos nem szülünk. Ez jó. Kép Vérnyomim szokásos alacsonyka 100/70. Nálam ez normális. A sztrepto kenetem pozityv, ami nálam nem okoz gondot, de antiibotikumot most nem ad rá, mert egyrészt gombásodást okozhat, másrészt szülésre ugyanúgy vissza jöhet, mert ez bennem van, és kiírtani teljesen úgysem lehet. Annyi, hogy szüléskor fogják majd adagolni belém az antibio-t, nehogy a bébi elkapja. Azt mondta a drnő, hogy menjek vissza csütörtökön UH-ra, ctg-re, és majd akkor meg is vizsgál. Most nem vizsgált meg, mert a múlthéten zárt voltam, és úgyis kell mennem csüt-ön. Menjek le az Uh-ra, és kérjek cs-re időpontot. Oké. Lementem, ott vártam, míg kijön valaki a szobából. Végre kijött egy nővér, szólok neki, hogy a doki küldött, hogy kérjek időpontot cs-re, erre azt mondta, hogy jó, és szépen ott hagyott. Én meg álltam ott, mint egy idióta, hogy akkor most mi van?? Még jó, hog pont ara járt a dokinéni, kérdezet, hogy sikerült-e, mire mondtam, hogy nem, elmeséltem, hogy mi volt, erre Õ bement a kiskönyvemmel a szobába, és szépen beírt engem 2-re. Utána mondta, hogy akkor cs-n először menjek be ctg-re, utána 2-re Uh, és utána találkozunk. Szóval ennyi volt velem. Ja, meg azt mondta a doktornő, hogy a 7 pontos cukorra már nem akar befektetni, meg ha minden ctg, meg leletem okés, akkor is pár nappal hamarabb megindítják a szülést, mint a terminus. Ha csak addig be nem indul magától. Szóval már nincs 2 hetem!! Már para van rendesen!!

Két napja én is vizesedek. Akkora a bokám,mint az állat. Majd keresek itthon csalánteát. Hátha segít.

Ja, ma betelefonáltam a laborba a Gizikéhez, hogy mi van a vizelet lelettel. Hát tök jó. A múltkor a nappali vizeletben is, meg az éjszakaiban is két keresztes volt az aceton, most meg már a nappali negatív (!), az éjjeli meg már csak egy keresztes. Tök jó!!! Kép

Csütörtökön még délelőtt lesz egészséges rendelése a gyerekdokinknak, és oda is el kell mennem, hogy megbeszéljem vele a részleteket.

Délután be akarok menni a templomba, hogy beszéljek az atyával, mert meg kéne keresztelkednem, ugyanis az unokatesóm 8,5 hónapos kisfiának én lennék a keresztanyja. Az atyának meg cs du. van fogadó órája.

Szóval nekem a csütörtök teljesen kész.

De szerintem menjetek el nélkülem a talira, mert alig bírok mozogni. Ha csak 50 métert sétálok, már meg kell állnom, így fáj, meg görcsöl mindenem. Azt sem tudom, ezt a csüt-t hogy csinálom végig. Bár apukám megígérte, hogy csak telefonon fog dolgozni, és elvisz mindenhová. Még jó, hogy kész vagyok nagyjából mindennel, alig van 1-2 itthoni dolgom még. Nem tudok már intézni semmit. Ma is idáig feküdtem, mert úgy görcsölök, mint akinek meg akar jönni. Úgy néz ki, ezt most ki kell hagynom. Kép Majd a következőre elmegyek a fiammal együtt.

Zseppy!
Veled mi van?????????????????????
Mi volt tegnap??

Oladanyi!
A Máté szép név!!!!!

Zkatica!
Nagyon édes ez a kiscsaj!! És ez a haj!! Tényleg hihetetlen!!

Odex!
Majd csinálj sok képet, és tegyétek fel ide!!
Jó lett volna látni a lányodat is. Hiszen amikor láttalak, akkor még "rejtegetted" a pocakban.

Szilpa
37+6</font>


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


na most mi van a talival, mikor lesz?

pussz: Otyka
-----------------------------------------------------------

Kép
otyka
 
 


Szilpa, kár hogy most nem tudsz jönni... Olyan kíváncsi vagyok, hogy mekkora pocid van most...meg aztán amúgy is jó lett volna még talizni... Kép Kép
Azért örülök, hogy minden rendben veled. Ha már így görcsölsz, akkor szerintem előbb be fog indulni nálad a szülés...

Lányok, mi legyen akkor??? Jöttök holnap Szilpa nélkül???

Aisa és Hajni
odex
 
 


Sziasztok

Persze, szerintem talizzunk. Zseppyre nemsokára rácsörgök, hogy nála minden rendben van-e a holnappal. Utána még írok ide.

Otyka, nem írtad mennyi idő kell neked, hogy a Spar-hoz érj. Ezt azért szeretném tudni, mert rádcsörgök, ha már olyan távolságban vagyunk. Így nem kell várnod ránk. A babóka miatt nem tudok percre pontosan indulni, de azért igyekezni fogok, hogy 10-re odaérjünk Odexhez.

Szilpa, nagyon sajnálom, hogy nem találkozunk, de majd legközelebb babástól!

Orsi, majd számolj be az utolsó uh-ról! Te is készen vagy mindennel babavárás ügyileg?

Kati

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica
 
 


Kati
Nekem vagy 15 perc kell, h odaérjek. Célozzuk meg a 9.45-öt. Az jó lesz nektek is?

pussz: Otyka
-----------------------------------------------------------

Kép
otyka
 
 


<font color="ff6000">Odex!
Már 2,5 hete vannak ilyen jóslók nálam. Már le sem tudnám írni, hány féle meg milyen fájdalmaim, görcseim, szúrásaim voltak ez idő alatt. De tegnap előtt este csak feküdtem az ágyban, és se megfordulni, se felülni, semmit nem tudtam, úgy görcsölt. És mégsincs semmi a ctg-n..
De azért mégsem merek hosszabb útra menni. Ráadásul úgy, hogy se apu, se a gyerek apja nincs ott. Nem érzem biztonságban magam... Tök gáz. Valami gond lehet az agyammal...

Szilpa
37+6</font>


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok

Zseppyvel beszéltem, ő is jön velem holnap. 9-kor talizom vele, így ha minden jól megy kint leszünk 3/4-10-re a spar parkolóba. Otyka, ha késnénk, akkor szólok időben, ha nem telcsizek, akkor ott leszünk. Odex, így 10-re nálad vagyunk!

Szilpa, neked kitartást a holnapi napra, azért a nagy hajtásban vigyázz magadra!

Kati

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?