Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Juc,
alvás ügyben nálunk tragikus a helyzet, nem cserélünk gyereket egy időre, hogy tudjak néha alduni?Kép
Marcinak már javul a popója, de még mindig érzékeny és sebes, tegnap kapott rá kencéket a dokinénitől, de hogy ne legyen egyszerű az életünk már taknyos is, és így nem tudom mi lesz szombatig, pedig én nagyon mennék!!!
Bizom benne, hogy addig elmúlik, mert csibésznek csibész, állandóan a lépcsőt elzáró rácsra csimpaszkodik és szemberöhög, ha mondom neki, hogy másszon le, ... hogy lehet már most szemtelen?
mi lesz később???Kép

Szép estét, mi ma még magányosak vagyunk sajnos, nagyon hiányzik már apa!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Hahó!

Tamesz, gyógyuljatok meg gyorsan, hogy tudjatok jönni a talira!

Többiek? Jöttök? Kb. mikor?

Jó éjszakát!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Hali!

Én is vagyok ám. Köszönöm a részvét nyilvánításokat.

Juc
Jövünk apával együtt. Remélem max 1/2 11ig odaérünk, ha lehet nálatok ebédelne Adri délben és utána elhúzunk délutáni alvásra haza. Retteghetnek a fiúk Kép Gratula az alváshoz. Én sem csináltam semmit Adrival, hogy egyedül alszik el. Raktam játékokat az ágyába, ha először kiabál, hogy nem akar aludni, pár perc múlva abbahagyja és elkezd játszani, játék közben elalszik. Ha felkel akkor sem rögtön kiabál, hanem elkezd játszani, így mindig jókedvűen ébred.

Tamesz
Gartula a fogakhoz, Adrinak is alig 1 hónap alatt kibújt 4, azóta semmi Kép

A képek szuperek.

Cs

Csilla & Adri
flames
 
 

 
 

Sziasztok!

Végre újra itt. Visszaolvasni nem is próbálok, mert akkor soha nem fogok írni. Így talán van remény arra, hogy újra bekapcsolódjak. Sokáig nem volt számítógépem, aztán jött a karácsonyi készülődés és még sok egyéb, de erről később.
Flames! Sajnálom a nagyidat.

Mi a szilvesztert kórházban töltöttük Kép Kép Kép.
Marci összeszedett egy rota nevű vírust. Hányás, hasmenés, 39 fok feletti láz, 4 napig folyamatosan infúzió, 5 és fél nap kórház. Én is elkaptam. Tegnap hazajöttünk. Próbáljuk felejteni az ottani viszonyokat. Rémes volt. A szegényes eszközök, a fásult emberek. A magyar egészségügy.
Most már túl vagyunk rajta. Ahogy hazaértünk, mindketten teljesen meggyógyultunk. Egy picit még izgulok, nehogy visszaessen Marci, de most már inkább örömködünk. Hihetetlen módon tudunk örülni most Marci minden mosolyának (2 napig nem mosolygott).

Jó hírek:
-Marcin nyoma sincs a betegségnek vagy a kórházban töltött időnek Kép
-november közepén (jó rég jártam ittKép)Marci felült, két hét múlva felállt, december elején pedig a kúszást felváltotta a mászás. Nagyon édes így Kép
-a karácsony nagyon jó volt, Marci leginkább azt élvezte, hogy együtt van a család, no meg csillagszórót
-mutatja, hogy milyen nagyra nő (csak a nagyijától volt hajlandó megtanulni, tőlem nem)

Összességében pozitív a mérlegünk Kép.

Remélem Nálatok nem volt komoly betegség, sőt még komolytalan sem. Lassan próbálok visszakapcsolódni, de ha Marci ébren van, most csak Vele foglalkozom. Talán esténként be tudok kukkantani.

Na, most jó hosszúra sikeredtem.

Jó éjt Nektek és mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET kívánunk!

Egészséges Marcipánék Kép

Kép
eveka
 
 


Sziasztok!!!
Csak egy fantasztikus kérdésem lenne megint!!Remélem valaki tudja a választ!!Szoval ,van az a havi 9000 ft.adojováirás amit akkor kapunk ha nem éri el a bérünk az 1540000-ft éves szinten!!Ez a jováirás jár a gyednél is?????Elvégre ugyanugy adozunk mint a fizetésböl!?Legalábbís én a 105-böl 66-ot kapok!!Honnan tudjam hogy ebbe benne van e a jováirás???Sajna a volt cégem könyvelöjébe nem bizom mert voltak vele zürők ugyhogy fogalmam sincs kihez forduljak!!Az OEP-nél folyamatosan foglaltak a vonalak!!Ha valaki tud segiteni akkor annak elöre ís köszi!!

Eddíg ugy néz ki ok a szombat!!Bár apa erőteljesen leltározik és ílyenkor bármi lehet,pedig ugy beszéltük meg,hogy bevisznek kocsíval és addíg ő elmegy Kírával moziba!!!Jól hangzik!!!A bebuszozástol kicsít félnék mert csak másfél ora oda és ue.vissza az út!!Azt nem birná Míron!!Addig még jelentkezem,remélem minden ok lesz!!
Puszi ANDI
Vendég
 


sZIASZTOK!

Csak gyorsan, mert nyűgi takony gyerekem van, szóval mi biztosan nem tudunk menni, mert bacikat nem szívesen adok Nektek!

Sajnálom, pedig én úgy készültem!!!!Kép
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


SziasztokKép

Itt vagyok én isKép

Eveka
Nagyon sajnálom, amin végigmentetek. De örülök, hogy már jobban vagytokKép
Adj át egy nagy puszit MarcinakKép
És képet nem tudsz feltenni róla? Kíváncsi lennék már nagyon a nagyfiúraKép


Tamesz
Ne már!!!!Ti nem hiányozhattok!
Ha most nem tudtok jönni a talira, utána pedig már mentek ki Horvátországba, akkor már sose talizunkKép
Persze betegen jönni se megoldás.
Most nagyon elkeseredtemKép
Jobbulást!!!

Olyan furi, hogy Evekával is találkoztunk a kórházban Marci születésekor, meghogy Tamesz is meglátogatott még pocakosan amikor Kristóf született. És mindez már majdnem 1 éve történt...hogy repül az időKép


Tali:
Mi igyekszünk úgy 9 körül elindulni, de biztos lesz abból fél 10 is, 1 óra mire felérünk Pestre, min. fél óra mire odatalálunk Jucékhoz, úgyhogy 11 előtt mi tuti nem érünk oda.

Sütni én nem tudok, de ilyesmire időm sincs.
Úgyhogy mondjátok meg, mit vigyek és azt veszek a boltban.
Sósat vagy édeset, abból is milyet?

Flames
Ne már, hogy ebéd után hazamentek?
Mire mi odaérünk, még a végén mindenki hazamegy? Hát ezért kocsikázunk fel 80km-t???

Juc
wiw meghívót köszönömKép
Időm még nem volt benézni oda, Apucimat küldtem, hogy kukkolja megKép


Majd még holnap igyekszem írniKép
Jó éjt!!!Kép


Babus

Kép
babus2005
 
 


Hahó!

Tamesz, nagyon sajnálom, hogy nem jöttök... Kép Kép Kép

Többiek, tudnátok priviben telefonszámot küldeni? Hátha szükség lesz rá, pl. Marci péntekről szombatra virradó éjjel betaknyosodik (sajna volt már ilyen a nyaralásunk előestéjén Kép ) vagy más sürgős sms-eznivaló miatt. Köszi!

Eveka, jó, hogy újra felbukkantál, további gyógyulást nektek!!! Kép

Flames, köszi a játékos tippet, lehet, hogy beújítok vmit az ágyba, mert mindig csak 2 alvómaci van Marcival, de ezek nem érdeklik, és így általában ordítva ébred. (Legalábbis én már csak arra ébredek, hogy ordít... Kép )

Jó éjt!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok,

Tamesz,
Létezik-e vajon, hogy a fogzásnak valami köze lenne a taknyoláshoz??? Mert nekünk azt mondta a gyerekorvos, hogy emiatt taknyol Ákos már másfél hete. Akkor egy jót röhögtem rajta, de most, hogy írod, ti is ebben a cipőben utaztok, hát elgondolkodtam, vajon igaza lenne???
Jobbulást kívánunk Marcikának!!

Juc,
Még lenne ám egy kérdésem az alvással kapcsolatosan. Ne haragudj, hogy ennyit nyaggatlak, de tányleg érdekel a dolog. Ti hogy jöttetek rá, hogy Marci képes már egyedül is elaludni? Csak úgy betettétek a kiságyába? Én valahogy nem tudom elképzelni Ákosról, hogy végre ilyen csodát művelne, pedig de jó lenne!

Eveka,
Sajnálom, hogy ilyesmin kellett kersztülmenjetek, pláné ünnepek körül! De fő, hogy már jól vagytok!

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Jó reggelt!

Akkor holnap mindenkit várunk szeretettel!!! Kép Édes rágcsálnivalót hozzatok, sósakat meg innivalókat veszünk mi. Meg a gyerekeknek hozzatok vmi kaját, bár van konzervkészletünk, ha vki otthonfelejti. Kép Van sok játék, nagy hely, ja és parketta van, úgyhogy csúszásgátló zoknit v. cipőcskét hozzatok a gyerkőcöknek!

Nyuszko, fogzás meg taknyosság között lehet összefüggés a mi orvosunk szerint is: fogzáskor ugyanis gyengébb az immunrendszer, vagy érzékenyebb a szájnyálkahártya vagy vmi ilyesmi, szóval könnyebben elkapnak bármi kis betegséget. Marci is jó taknyos volt, amikor az első fogai jöttek.

Alvás: hát tegnap napközben nem ment az egyedül elalvás, az éjszaka is nyugtalanabb volt, de remélem, nem áll vissza a régi rend... Ja, és úgy jöttünk rá, hogy elalszik magától, hogy állandóan próbálkoztunk: esti tápi után, mikor már nagyon kába volt, de még nem aludt el, gyorsan leraktuk az ágyba, megsimogattuk, és kimentünk. Persze volt, hogy ordított, akkor vissza, és ált. ki is kellett venni újra ölbe, de volt, hogy ottmaradt csendben, és elaludt. Meg néha cumit adtunk a kezébe (a kezébe, mert Marci nem nagyon cumizik), és azzal játszogatott, szopogatta-rágcsálta, míg el nem aludt. Ugyanezt csináltam a hajnali teázások után is. De mondom, én is rettenetesen meg voltam lepődve, hogy tényleg elalszik. Kép Nappal a szokásos módon ringattuk, csak jó egy hét múlva próbáltuk ki, hogy nappal is elalszik-e.

Szép (???) napot mindenkinek!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Ja, lemaradt:

Tamesz, hogy vagytok? Gyógyuljatok!!! Mikor indultok Horváto.-ba?

Babus, szóljatok ám nyugodtan ide telefonon, ha nem találtok minket! Remélem, mindenki idetalál!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

A francba, én teljesen azt hittem, hogy tegnap sikerült ezt elküldenem:

Flames!
Sajnálom, ami a nagymamáddal történt, részvétem.
Adriról nagyon jók a képek.

Igazából, ezt most mindenki vegye magára, aki képet rakott fel: Nagyon édik a gyerkőcök! Ugyanis folyamatosan olvastam, az újabb képeket megcsodáltam, de most hirtelen nem tudom felsorolni a neveket, szóval: Minden baba és gyerkőc cuki!Kép

A szilveszterünk pont olyan volt, amire számítottam, semmilyen. Este 10 előtt már aludtunk, mivel Lizi felriadt a nagyon hangos durranásokra, ami pont az ablakunk alatt volt, aztán már nem akartam otthagyni, mert nem tudhattam, hogy 2 perc múlva nem ismétlődik-e. Na, majd a következő jobb lesz.

Eveka!
szőrnyű, amit írsz. Ezt a vírust hogy lehet elkapni?Épp múltkor beleolvastam a Tavasziakba, és Lirian kislánya is pont ezt kapta el. Örülök, hogy már jobban vagytok.

Na, ezt már most írom:
Nálunk az éjszakák tök vegyesek. Van, hogy olyan mint régen, 1x-i ébredés, szopi, visszaalvás, de van, hogy rémes, szerintem a fogacska a hibás, nem tudok másra gondolni, ráadásul pár napja Lizi annyira gyatrán eszik, hogy ihajKép

Tamesz!
Jobbulást Marcinak!

Annyira sz.r az idő, hogy az már felháborító. Kishíjján villanyt kell kapcsolni ilyenkorKép

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Sziasztok!

Köszi a za egüttérzést. marci már teljesen jól van. Huncutabb, mint valaha Kép! talán csak annyi változott, hogy hihetetlenül bízik bennem. Eddig is bízott, de most valahogy sokkal mélyebb a kapcsolatunk. Na, ezt elég bénán sikerült megfogalmaznom.

A vírust sajna nagyon egyszerű elkapni. Kimész az utcára és belélegzed. Nem kell, hogy rád tüssszentsen valaki. Egyszerű terjeng a levegőben. Hihetetlen szívós. Sajnos nem lehet kivédeni sehogy sem a fertőzést. A gyerekosztály 3/4-e ezzel volt bent.

Jobbulást minden kis betegnek!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Néhány kép Marciról:
Kép

Kép

Kép

Kép
eveka
 
 


És egy kettőnkről:
Kép

Kép
eveka
 
 


Sziasztok!!!
Sajna rossz hireim vannak sehogy se megy ez a holnapi nap nekünk!!Apa már délbe telefonált,hogy mennie kell holnap is leltározni mert nem jol haladtak,ezután én felhivtam az öcsémet hátha lenne kedve egy kis kocsikázáshoz holnap de dolga van!!Most itt ülők és töröm az agyam,de semmi nem jut eszembe,hogy mehetnénk,mert ugyebár most már Kírát is kéne vinnem!!Legalább ne lenne ilyen ídő mert hát overáll meg esernyő meg még a többi holmi kicsít gáz lenne ugy menni mint egy málhás!!
Nagyon sajnálom,pedig olyan jo lett volna megismerni titeket!!
egyenlöre könyveljük el hogy nem megyünk,de ha valami csoda folytán lesz megoldás azonnal jelentkezem!!
AndiKép
Vendég
 


Hali!

Eveka
Szupi, hogy már nyoma sincs a betegségnek!!! A barátnőm is pont most van a kisfiával kórházban, a veséjével műtötték, ő is elég szomorúakat mesél a gyerek egészségügyről, a felnőttről már nem is beszélve, de hogy a gyerekeknél is ez a helyzet, borzasztó... Õk pont a kórházban kaptak el vmi hasifosi betegséget. Nem jöttök a talira? Vagy inkább így: Jöttök a babatalira? Kép Nagyon ügyes Marci, Adri még mindig nem ült fel egyedül, csak ha én ültetem, szerintem előbb fog járni, mint ülni Kép

Andi
Természetesen jár az adójóváírás, ha nem éri el az éves összes jövedelem az 1350000 Ft-ot, akkor jár 9000.-/hó adójóváírás. Jan.31-ig kell kapj egy igazolást a kifizetett gyedről az Oeptől, vagy a munkáltatótól, ha az kifizetőhely. Amiben benne lesz, hogy figyelembe vették e az adójóváírást, ha nem az év végi adóbevallásnál érvényesítheted.

Tamesz
Az tényleg nem lehet, hogy elutazásotok előtt nem tudtok eljönni KépKépKép Lehet tényleg összefügg a taknyozás a fogzással, hogy így mondjátok. Adri soha nem volt megfázva, csak amikor egymás után kibújt a 4 foga. Semmi láz, köhögés, csak rengeteg orrszívás.

Juc
Most is úgy aludt el ebéd után Adri, hogy játszott a kiságyában, és játék közben beájult. Van bent egy rágóka, 2 rongyi, 2 plüss állat, lóg le a rácsról egy csörgő, amin van tükör stb, meg egy nagy pelikán, aminek a csőrébe be lehet rakni a játékokat, a hasán meg kivenni, csörög a lába meg a szárnya. Szóval van mivel elaltani magát Kép

Köszönöm mégegyszer a részvéteket. A temetés csak 23án lesz, még elég szarul vagyok lelkileg, remélem utána már egy kicsit megnyugszom.

És képzeljétek elfogyott a tejci Kép Úgyhogy mostantól csak tápit eszünk reggel meg este. Bár van még egy pár zacsi fagyasztott tejci.

Cs

Csilla & Adri
flames
 
 


Andi
Merre laktok?

Csilla & Adri
flames
 
 


Babus
Mi a helyzet a wiwvel? Kép

Cs

Csilla & Adri
flames
 
 


Flames!

Köszi az invitálást, de egyelőre nem megyek Marcival emberek közé. Úgy döntöttem, hogy most még egy hétig nagyon féltem. Nagyon sok most a kósza vírus. Legyen már mínusz és nagy hó!!!

Nektek azért jó talizást! Majd gondolok Rátok!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Sziasztok!

Köszi a sok szorítást, igazából a köhögés elmúlt, popó rendbejött, csak a takony maradt meg, azt szívom rendszeresen, kap homeós golyót és ennyi, de nem akarok senkit sem megfertőzni!

Sajnálom, hogy nem megyünk, bár bevallom még egy hétig itthon leszünk, mert nem tudtam mindent elintézni a házon, meg meghatalamzások, .....szóval még van egy-két feladatom, apukám is feljön két napra besegít, meg még dolgoznom is kell, mert ott is kellek még!

De a lényeg, jövünk haza kb havonta, nyáron pedig biztosan leszeünk kettesben itthon, mert a kertet ki kell használnunk, szóval mindent bepótolunk, igérem, képeket és beszámolót kérünk!Kép

Eveka,
nem semmi ami veletek történt, örülök, hogy jobban van a kisember, nagoyn cuki a képeken!

Most mennem kell, majd még benézek!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Szia Flames!!!
Pilisvörösváron lakunk!!!Sajna a közlekedés se olyan mint Pesten föleg hazafelé lenne gáz!!!Még az idő se tul kedvezö,hogy bebuszozzak velük,megaztán Miron elég sokat alszik,tehát ha délelött indulnánk 11-1/2 12 elött nem tudnánk mert addíg alszik és olyan 2-3 körül délután már megint alszik!!ha tudnánk kocsíval menni akkor ott aludhatna hazafelé!!
Ugy sajnálom,de majd legközelebb addígra talán kitudjuk már hagyni az egyík alvást és akkor nem szorulunk ennyíre rá Apára!!!
Azért nektek jó szorakozást!!!Várom majd a képeket!!
ANDIKép
Vendég
 


SziasztokKép

Csak nagyon gyorsan:

Andi, Tamesz
Annyira kár, hogy nem jöttökKép


Juc
Felírtam a címeteket, megvan a telcsiszámod is, az enyémet sms-ben küldöm el, úgy egyszerűbb.
Holnap 11-fél 12 körül érkezünk, ha minden jól megyKép


Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

Andi, sajnálom, hogy nem jöttök. Kép Szomorkodom, hogy egyre kevesebben leszünk a talin Kép , de azért remélem, a többieknél minden rendben és jönnek! Kép Már nagyon várunk benneteket, mondtam Marcinak este, hogy holnap jönnek a fórumos barátai, pihenje jól ki magát... Kép Remélem, vette az adást, és jól fog aludni. Kép

Nyuszko, alvás-témára visszatérve (ez örök téma Kép ), az utóbbi hetekben (még a nagy változás előtt) Marci már kézben sem nagyon akart elaludni, ott ficánkolt, nyöszörgött, tehát ott sem érezte már jól magát. Volt, hogy azért tettük le, mert annyira nem bírt kézben maradni, hátha az ágyban fekve jobb lesz neki, és ott meg is nyugodott.

Eveka, nagyon helyesek a képek Marciról! Kép Legközelebb remélem, ti is jöttök babatalira!

Jó éjt, akkor holnap gyertek, de majd gondolunk az otthonmaradókra is!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Andi, Tamesz!
Én is nagyon sajnálom, hogy nem jöttök! Kép

Juc!
Elküldtem sms-ben a telefonszámomat, holnap megyünk, szerintem olyan fél 11 környékén érünk hozzátok.

Eveka!
Szörnyű, ami veletek történt, de szerencsére már túl vagytok rajta. Marci nagyon tündéri a képeken.

Mi ma voltunk Szonjus barátosnőjének 1 éves szülinapján. Nagyon jó volt, Szonja is jól érezte magát, jól elfáradt, most alszik, mint a tej.

Jó éjt!

Csilla
bogacsi
 
 


Hali!

Juc
Mi is kb 1/2 11re érünk oda.
Adri sem bír már kézben megmaradni, nem lehet elringatni. Játszik, ugrál, fészkelődik. Most is legalább 1/2 órát játszott este a sötétben az ágyában mire elaludt. Időnként sírdogált, panaszkodott, hogy nem akar aludni, menjek be, de mire az ajtóhoz értem mindig abbahagyta a panaszkodást, játszott tovább, majd belefáradt és elaludt. Erről jut eszembe, ti hagytok vmi éjszakai fény a szobában?

Kár, hogy a többiek nem jönnek Kép

Mindjárt itt vannak a szülinapok Kép Kitaláltam egy torta ötletet: gyümölcstorta danoninoval Kép Vélemény? A tésztát megkenném danoninoval, arra a mondjuk banán és rá a zselé. Pudingot szoktak rá tenni, szernitetek beszívja a tészta a danoninot? Majd csinálok egy próbát.

Jó éjt!

Cs

Csilla & Adri
flames
 
 


Sziasztok!

Jó talizást Nektek, biztosan jól fogjátok érezni magatokat, nagyon sajnálom, hogy kimaradunk!Kép

Juc,
nincs webcamerátok? és Skype? vagy messenger? Kép
Akkor láthatnánk a gyerkőcöket!

Jó készülődést!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Halihó!

Tamesz, bocsi, csak most olvastam a hozzászólásodat, pedig tényleg skype-olhattunk volna... Kép

Nemrég mentek el a vendégek, Marci egy kicsit sírt, amikor magunkra maradtunk, aztán pillanatok alatt beájult... Kép

Örülök, hogy itt voltatok! Kép Remélem, ti is jól éreztétek magatokat! A gyerekek nagyon helyesek!!! Adri már nem sikítozik annyit (bár Marcival így is ordítoztak az elején...), de nagyon vagányul körbemászkálta a lakást. Szonja kész nagylány, ez a pasiválasztásában is meglátszik Kép (egyből az apukákra startolt rá... Kép ), Kristóf is nagyon ügyes és folyton mosolyog!

Majd teszek föl képeket is!

Sziasztok!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Itt van néhány kép:

Hárman egy kupacban:

Kép


Szonja és a fiúk:

Kép


Telefon:

Kép


Kép

Sziasztok!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Kedves Anyukak, regen nem irtam, nem kerdeztem. Kicsi segitseg kellene, talan ti elobbre vagytok...

Gyermekulest kellene venni.....tudom, van, ami 18 kiloig, meg a nagyobb, ami kb. 36-ig van . Nem az a celunk, hogy ezen sporoljunk, hanem hogy biztonsagban legyen a baba. VAn valami tanacsotok? A Soroksari utra megeri elmenni? Nem Budapesten lakunk, babaval megyunk. Nem tudunk tobb helyre bemenni.
Masik....talan mar ti is nezegetitek a torta recepteket az elso szulinapra. Talaltatok valami jot, ami egy evesnek valo?

KOszonom a segitseget.
Nagyon jok a talalkozos kepek, ahogy nezik a sracok a telefont....az enyem is ezt szokta..
Szep estet, hetveget.
Rahel
rahel
 
 


Sziasztok!

Juc,
nagyon jók a képek, látszik, hogy jól érezték magukat a csemeték, nagyon-nagyon szomorú vagyok, hogy nem tudtunk elmenni, de majd legközelebb ha szervez valaki akkor úgy jövünk haza!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!!!
Ezekkel a képekkel csak még jobban sajditotátok az én szivemet ís!!!Ítt evett délelött a penész,ilyenkor jövök rá,hogy mégiscsak jó lenne letennem a jogsit!!Apa mindig nyuz is vele,de sajna két kocsít kicsít sok lenne fenntartanunk és neki meg kell a munkájához!!
Tavasszal ha lesz kedvetek eljöhetnétek hozzánk is van egy hatalmas kertünk ami kész játszotér,ugyanis ítt a szomszédba volt egy ovoda és onnan elég sok mindent megörököltünk!! Nyárra van nagy medink is de azt hiszem az még tul nagy lesz idén is a lurkoknak csak ugy lenne jo ha mindenki bemenne a saját gyerekével,de ha gondoljátok felölem akár medencés party ís lehetne!!Szivnátok egy kis jó friss Pilisi levegöt megaztán erdökbe se szükőlkődünk itt a környéken,lehet kirándulni ís!!
Na erre még visszatérünk,ha lesz kedvetek!!
Nagyon édesek a gyerköcök,nekem az utolso elötti kép tetszik nagyon ahogy ott megfogja a vállát olyan mintha azt mondanák egymásnak "Nézd haver egy telefon,szétkapjuk??"
Szoval irigykedem,biztos jo volt!!
Én bánatomba takaritottam már amennyíre hagytak a gyerekek!!!
Jó éjt mindenkinek!!!Kép
Vendég
 


Hali!

Köszönjük a meghívást, nagyon jól éreztük magunkat, jó hogy másokat is megismerhettünk. Mind a 4en nyáltestvérek lettek. Óriási, ahogy Szonja már jár, ropit eszik, "mondatokat" Kép mond. És hát hogy beleszeretett apába... Kép Kristóf "zabagép" és meg sem látszik rajta, örök vigyori és magában dalolászós. Azért Marci és Adri egész jól egymásra talált a végén. Tavasszal majd rendezünk itt Dunakeszi és M3as környékén kerti bulit, meg el megyünk medencés partyra Andiékhoz nyáron, vagy előtte egy jót kirándulni a hátihordozókkal, megsétáltatjuk az apukákat is Kép Rakok fel én is képeket, bár reménykedem a többieké jobban sikerült, megint elég béna voltam. Kár hogy nem jött Tamesz, ő mindig szupi fotókat készít.

Adri megtalálta a kedvenc játékát.
Kép
Kép
Kép
KépKép
Szonja ropi morzsáit behatóan vizsgálja Adri és Marci, mindent rendben találtak, ők is megkóstolták a maradékokat Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Bónusz: Adri a mosógépben
Kép
Fogak és kifli
Kép

Jó éjt:
Cs

Csilla & Adri
flames
 
 


Rahel
Mi a Minimanóban vettünk Maxi Cosi Priori XP-t, ha jól emlékszem 52000.-ért. KépA Megatoysban pár ezerrel olcsóbb, de itt van egy segítőkész srác, aki mindenben segít, elmondja melyik miért jó, miért rossz, bepróbálhatod az autóba stb. A Megatoysban még nem voltak velem ennyire segítőkészek, de tény ott nagyobb a választék. Legutóbb, amikor voltam ott nagy akciók voltak, használt, kishibás, de márkás cuccok. Azt mondják azok nem túl jók, amit több korcsoportnak szántak, mert egyiknek sem tökéletes pl 0-36, 9-36. Jobb, ha többször veszel ülést, hordozó 0-9, ülés 9-18, majd 15-36 kg-ra újat.

Tényleg rakjatok fel torta recepteket!!!

Cs

Csilla & Adri
flames
 
 


Hahó, jó reggelt!

Mindjárt indulunk Győrbe anyukámékhoz, mi egész héten ott leszünk Marcival, vagy amíg a férjem meg nem unja az egyedüllétet... Kép

Bababuliról még: itt maradt egy textilpelus (a pelenkázón volt, Babuséké?) meg egy kiskanál bébiételes üveggel (Bogacsi?). Elég, ha a következő talira elviszem? Kép

Na, sziasztok, szép vasárnapot!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Nagyon jók a képek, nagyon fáj a szívem!!!Kép Ha lesz következő azért szóljatok, hogy haza tudjunk akkorra jönni, léccciiiiiii!!!!!

Juc,
jó pihenést Győrben, gondolom kicsit Te is pihenhetsz!
nekem is jön két napra apukám, intézkedünk még egy-két dolgot, remélem addigra Marci teljesen rendben lesz, mert már unom a szobafogságot. Bár tegnap azt mondta a dokinéni, hogy ha ilyen szép napos idő lesz ma is, akkor kivihetjük!
Most "elzavartam" apát vásárolni egy hosszú listával, nem volt túl lelkes!Kép

Rahel,
nekünk Bebeconfort Iseos TT ülésünk van, elvileg 60 ezer, mi 40-ért vettük kuponakcióban a megatoysban. Ez is csak 9-18 kg-ig jó!

Alvás:
úgy tűnik javul a dolog, most már 3 éjszakát végigaludtunk reggel fél6-ig, majd onnan fél 9-ig, szóval ha ez így maradna.......!!!!Kép

Na megyek konyházni, ma "lapos rántotthusit" rendelt apa ebédre, de Marcivla főzni kétszer annyi idő, így jobb ha lassan elkezdem???!!!Kép
Szép napot!

Tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok,

Úgy tűnik nagyon jól szórakoztak a lurkók a babatalin. Annyira szerettem volna én is ott lenni Ákossal, de nekünk ez ejsze soha nem fog összejönni.
Nekem a legjobban az a kép tetszik, amelyiken Kristóf és Marci összeölelkezve nézik a telcsit. De jó az is, amelyiken Szonja olyan nagylányos felállásban, megmutatja a játékot a fiúknak.

Juc,
Kösz a további infót az alvással kapcsolatosan. Mi megpróbáltuk, de egyelőre nem jön be. A baj az, hogy Ákos még ölben is elég nehezen alszik el, örökké tele van energiával. Meg most még én is tátott szájjal maradtam, mikor belepillantottam a szájába, nem is tudom, mikor bújt elő ennyi fogacská, mert mostanában elég nehezen lehet megkukkolni. Most már 12-nél tartunk, de még két helyen be van gyulladva a foghús. Hát remélem muitán mind a 2ö kibujik, nem lesz gond az alvással.

Flames,
Adri meg is eszi a kiflit? Ákosnak ha valamit a kezébe adok, csak felmorzsolja és játszik vele.

Lenne egy kérdésem: nem tudtok-e véletlenül DC++ hub címet? Szeretnék letölteni magyar rajzfilmeket. Az itteni hub-okon nincs magyarul.

Kép
Kép
nyuszko
 
 


SziasztokKép

Mi is köszönjük a meghívást, nagyon jól éreztük magunkat a talinKép
Odafelé ugyan "kicsit" eltévedtünkKép, (ezt azoknak írom, akik nem voltak a talinKép) "csak" az M7-esről fordultunk vissza, ezen enyhén szólva felbőszítettem magam, de utána Flames férje értünk jött és utána már minden oké voltKép
Hazafelé már simán hazataláltunkKép

Juc
A textilpelus a pelenkázón a miénk, de mindegy, van belőle még bővenKép
Viszont, ami nagyon ciki, az egyik kiskanalatokat véletlenül elhoztunk magunkkal. Ugye Apucim csinálta a teát Kristófnak, kért tőletek egy kiskanalat, viszont bennehagyta a teásdobozban, rázárta a tetejét és így azzal együtt hazahoztuk.
Ezer bocsánat érte. Nem tudom, hogy juttatjuk majd vissza, valószínűleg csak a következő talin, ha úgy jó.
Még egyszer bocsi.

Alvásról jut eszembe:
Nálunk borzalmas a helyzetKép
Ma éjszaka is 3-szor ébredt Kristóf, ez már rendszerré vált sajnos nála. Átaludt éjszaka nálunk már csak elvétve van, holott 7-8 hónapos koráig gond nélkül átaludta. És minden ébredéskor elvárja, hogy vagy 20 percig ringassam a 10 és fél kilós pehelysúlyát, sőt, ma hajnali 3-kor csak úgy felkelt és 1 órát virrasztottunk, utána kitalálta, hogy ő éhes és tápit akar enni. Reggel pedig már 6-kor kukorékolt. És még mindig ébren van.
Ja, és tegnap a tali után is csak 10 percet aludt a kocsiban, utána végig ébren volt, pedig még bementünk a Westend-be is, meg a munkahelyemre is, de még az 1 órás hazautat is végig ébren töltötte, persze hatalmas hiszti közepette. Este 6-ra értünk haza, és addig ébren volt.
És ezekután még egy ilyen éjszakával koronázta meg a napot. Csúcs egy gyerek.

Na de most már pucolok, még a képeket gyorsan feldobom:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép


Babus

Kép
babus2005
 
 


Nyuszkó

Én nem értek hozzá, Apucim küldi neked: (BC++)

http://www.dcinfo.org/hungaryhublist.xml.bz2

http://guinevere.no-ip.org/hungaryhubs.config

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

Babus, ne aggódj a kiskanál miatt, majd legközelebb hozzátok el, addig csak kibírjuk valahogy nélküle. Kép MIt szóltak a MÁV-ban Kristófhoz? Biztos nagy sikert aratott!

Nyuszko, 12 fog, ez igen!!! Kép

Rahel, nekünk is ugyanolyan ülésünk van, mint Flames-éknek (maxi cosi), elég jó, annyi a bajom vele, hogy mindig összecsavarodik a biztonsági öve, mert túl vékony. Így mindig csavargatni kell egy darabig, mielőtt berakjuk Marcit. Flames, nektek nincs ilyen baj vele?

Sziasztok!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Hali!

Rahel
Tameszék ülése megint kuponakciós a Brendonban.

Nyuszko
Igen megeszi, bár ő is főleg szétmajszolja. A Milupa Biskotti kekszet, babapiskótát, tölcsért már nagyon ügyesen harapja, nem nyeli félre, azok nem annyira morzsálódnak. Vagy kalács, kenyér belet szoktam adagolni a szájába. Prógáld ki, hogy vastag kenyérhéjjat adsz neki rágcsálni. 12 fog, húha..

Babus
Hát ez nem igaz, hogy ennyi pörgés, autókázás után sem aludt, ráadásul jól be is kajált... Kép Adri rögtön bealudt az autóban, majdnem, hogy csukott szemmel raktam be itthon az ágyba is. Nem cumizik, hogy az megnyugtassa? Jó kis hiperaktív gyerekre számíthatsz Kép Doki mit mond?

Juc
Nekünk nem csavarodik el az öv, apa szerint picit igen. Azt tudod, hogy oldara ki lehet akasztani, meg alul is a csattot, így könnyebb beültetni.

Jó éjt!
Cs

Csilla & Adri
flames
 
 


Sziasztok!

Köszönjük mi is a meghívást, mi is nagyon jól éreztük magunkat. Örülök, hogy személyesen is megismertem néhányotokat.

Szonja sem vitte túlzásba szombaton a napközbeni alvást, kb. 20 percet aludt a kocsiban, utána pörgöt még ezerrel, este is alig tudtam elaltatni, pedig még délután a Duna partra is lementünk sétálni, ahol egy csomót gyalogolt.

Juc!

Mi hagytuk ott a kanalat a bébiétellel. Elég lesz, ha a következő talira hozod a kanalat. Kép
Jó hetet nektek Győrbe, érezzétek jól magatokat.

Rahel!
Nekünk is olyan gyerekülésünk van, mint Flameséknak és Jucéknak. Mi a Mini Manóban vettük. Nekünk nem csavarodik az öve, igaz mindig a férjem operálja bele Szonját. Én azt szeretem benne, hogy menet közben is dönthető és ha elalszik Szonja útközben, akkor elég jó meg lehet dönteni és nem esik le a feje.

Babus!
Tényleg jó keveset aludt Kristóf, és főleg egy ilyen mozgalmas nap után. Lehet, hogy a te alvásodat örökölte? Te kiskorodban is ilyen rosszul aludtál, mint most?

Tamesz!
Milyen a "lapos rántott hús"? Csak nem a nagyon vékonyra kikloffolt? A nővérem tud úgy kloffolni, hogy némelyik vékonyabb, mint egy papír.

Flames!
Férjem jót mosolygot, amikor mutattam neki a képet, amelyiken Szonja Adri apukáját csábítja nagy meggyőzödéssel. Kép Nagyon tetszett neki.

Nyuszko!

Nem semmi 12 fog. Szonja szeptember óta megrekkedt 6-nál, azóta semmi.

Jó éjszakát!
Csilla
bogacsi
 
 


Jóreggelt!

Bogácsi,
igen, a "kikalapált" husit hívja így apa, bár Tegnap Marci is segített a fakalapácsával!Kép Ez még mindig jobb, mint amikor a fejemet kalapálja!Kép
Lehetne látni a csábítós képet?Kép

Rahel,
tényleg pont olyan ülésünk van, mint a Brendon akcióban, még a színe is, én szeretem, ez is állítható menetközben és a bősége is, tehát dzsekiben szélesebbre nyitom, hosszú úton pedig összecsukom, ha csak pulcsiban utazik. Nekem a massziv és széles fejtámasz volt szempont, mert annál nincs rosszabb, mint ha lóg a fejecske!

Nálunk talán javul a helyzet, "kistaknyosnak" tegnap már nem folyt annyira az orrmánya, olyan édesen totyog, mint egy kis pingvin, és egész nap ezt gyakorolja, már alig négykézlábazik, apja elolvad tóle amikor "nekitámad"!
Úgy néz ki, hogy februárban (4-11-ig) egy hetet itthon leszünk, mert vinnem kell majd 1 éves nagy méreckedésre és a szemészetre is el akarom vinni, mert apa családjában mindenki szemüveges és jobb ha minél hamarabb kitalálják, ha kell esetleg Marcinak is kell valami. A lényeg, hogy esetleg akkor nem lehetne megint összeröffenni? Akár nálunk is lehet megint, a múltkor úgyis keveen voltunk???
Úgy tűnik marad a 3 fog, többet nem látok "kitörni", viszont normalizálódtak az éjszakáink, végre kezdem utólérni magam a 3 hét "nemalvás" után!

Juc,
tegnap próbálkoztunk az egyedül elalvással, betettem játkot, kislámpa,.... de csak ordítás volt 10 perc után, vagy még annyi sem volt kivettem és eltúrta magát kettőnk között, majd beraktam a helyére! Hát ez nekem nem megy, úgy tűnik az elején elrontottuk az alvás dolgot???Kép

NA megyek dolgozgatni!
Kellemes napot!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


sziasztok!

Tamesz, Eveka! Marcelleknek nagyon boldog névnapot kívánunk!!!

Kép


Februári taliban mi benne vagyunk, nagy szülinapi zsúr lesz? Kép

Marci nagyon jól érzi magát itt a nagyszülőknél, nem volt éjszakai műsor se, aludt, mint a bunda, szóval nagyon örülök! Kép CSak én nem aludtam ki magamat, mert anyukámmal 2-ig beszélgettem... Kép

Fog: mi a 4-nél rekedtünk meg augusztus vége óta. Kép Bár már nagyon fehéredik a két szemfoga, de csak nem akar kibújni.

Szép napot mindenkinek!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


SziasztokKép

Megint piszok rosszul aludtam az éjszaka. Írtóra álmos vagyok.
Az éjszakai össz alvásom 2 óra 45 perc. Előző éjszaka pedig 3 óra volt. Én 2 éjszaka nem alszok annyit, mint amennyit más egy éjszaka alatt.
Amint elaludtam volna, úgy éjfél körülre, felébredt Kristóf, mostanában mindig felpörögve ébred. Ordít, miután pedig kiveszem dededézik, meg bababázik, meg mutogat, legalább 20-30 perc, mire bealtatom. Ettől én is felébredtem, és hajnali 2-ig virrasztottam. Utána aludtam 3/4 5-ig, akkor megint megismételte Manó az előző műsort, ismét fél óra ringatás, nagy nehezen bealudt, és hiába aludt el reggel 7-ig, én már egy percre sem tudtam visszaaludni. ÚÚÚÚgy utálom magam. Egyszer tuti összeesek a fáradtságtól. Sebaj, majd a kórházban jól kipihenem magam.

Egyébként érdekes, hogy a kissrác totál visszafelé fejlődik alvás-ügyileg.
1 hónapos korától 7-8 hónapos koráig átaludta az ájszakákat, reggel 8-9-kor beszélgetve ébredt, de volt, hogy csak de. 10-kor, képes volt 14 órát is egyhuzamban aludni. Este még ébren betettem az ágyába, és pár perc múlva magától bealudt. Szinte sosem kellett ringatni. Mondjuk a nappali alvás már akkor sem volt menő nála.
Mostanra viszont?? Este csak beájulva tehetem be az ágyba, különben hányással egybekötött ordítás várható. Õt nem érdeklik az ágyba betett játékok, ő ha ébren van egyből feláll és torkaszakadtából üvölt. Éjszakánként átlag 2-3-szor ébred. Eleinte csak elég volt fél perc ringatás vagy simizés és már aludt is vissza. Mostanra már fél órás ringatás-szopizás(üres ciciből)-tápi evés a program.
Ráadásul reggel már 6 körül ébred, ordítva. (A mai nap kivétel volt.) És mindezek ellenére egész nap megtisztel 30 perc alvással.
Tegnap már nagyon kiakadtam rá, már de. 10-től nem volt magánál az álmosságtól, én már etettem, itattam, ringattam, szopiztattam, betettem az ágyába, sírni hagytam, újra elölről mindent, de el nem aludt volna. (a cumit nem szereti)
Úgy ült mint egy zombi, de akkor se. Kb. déli 1 órakor iszonyat hiszti után nagy nehezen bealudt és aludt kemény 25 percet. De már nyűgösen ébredt. Átmentünk anyukámékhoz. Ott is zombi volt. Levittem babakocsizni, ott tuti elalszik, ha álmos. De ott se. Végignézelődte a több, mint fél órát. Utána Apucim elvitte az ő anyukájáékhoz. Végig ébren volt. Autóban odáig, náluk 2 órán át pörgött, néha már tiszta kész volt, de akkor is, sőt, még este 6-kor hazafelé az autóban is ébren volt.
Én már tegnap azt mondtam, hogy elviszem valami alvásambulanciára, mert ennek a gyereknek valami baja van, kikattant az alvásközpontja, vagy nem tudom. Ez a gyerek már nem egyszerűen rossz-alvó, hanem nem-alvó.(mondjuk volt kitől örökölnieKép)
Csak a gyerekdokink tök hülye, úgyis elintézné annyival, hogy "anyuka, jön a foga, biztos attól ilyen!" Persze, persze. Egyhuzamban jön a foga, már vagy 3 hónapja, éjjel-nappal!
És akkor hülye anyja meg alszik éjszakánként 2-3-4 órákat, azt is több szakaszban. Hát csoda, hogy még élek.
És igen Bogacsi, én kiskoromban is rossz alvó voltam, sokszor felébredtem éjszaka, de a helyzet azóta vált tarthatatlanná, mióta ez a kis tökös megszületett. Tuti miatta alszom ilyen felületesen, mert folyton azt hallgatom nem sír-e, meg nézem, hogy be van-e kapcsolva a légzésfigyelő, meg a bébiőrző, meg be van-e takarva, meg sokollom magam, hogy el kell aludnom, el kell aludnom, mert rögtön ébred és addig aludnom kell, és már ettől a gondolattól, hogy kell, ettől nem tudok aludni.
Valamelyik nap Apucim elment Kristóffal 2 órára, én pedig egyedül maradtam itthon. Hát én akkorát aludtam, másfél órát végighorkoltam, akkor is csak arra ébredtem, hogy hazaértek és verik az ajtót, hogy engedjem be őket. Totál mélyen aludtam. Annyira jó volt. Bár eleinte még hallucináltam némi gyereksírást, meg figyelgettem, hogy bekapcsoltam-e a bébiőrzőt, de aztán észbe kaptam, hogy te hülye, egyedül vagy itthon, nyugodtan alhatsz. El is aludtam rögtön, hipermélyen.
Na mindegy, most jó hosszan untattam mindenkit, bocsi érte.
Most azt tervezzük Apucival, hogy valamelyik hétvégén 2-3 napra lemegyünk Hajdúszoboszlóra, egy kis Welness-hétvégéreKép, persze Kristóf nélkül, ő majd anyukámmal lenne itthon.
De ez még csak terv, ki tudja még, hogy hogy alakul. Meghogy hogy bírnám ki kis töki nélkül, mert akárhogy is, de hiányzik, ha nincs velem. De egy kis pihenés így 1 év után már nagyon rám férne.
Na mindegy.


Autósülés:
Nekünk Ramatti Venus van, a Megatoys-ban vettük még a nyáron, kuponnal volt 20oooFt. Háttámlája 3 fokozatban dönthető. Nekünk nagyon bevált.
Itt egy régebbi kép róla:
Kép


Most már megyek, mert Törpi nem bír magával.


Babus

Kép
babus2005
 
 


Szaisztok!

Hihetetlen jók a talis képek! Igazi Nagyfiúk/Nagylányok! Remélem egyszer mi is eljutunk!

Nekünk Römer King TS Plus gyerekülésünk van. Ez az egyik legbiztonságosabb a tesztek alapján. 9-18 kg-ig jó. Itthon elég drága (60 körül van). Nekünk Ausztriából hozták az SCS-ből. Így 50e Ft volt. Mondjuk ez sem volt olcsó. Az öve vastag, biztonságos, nem tekeredik. Dönthető. Nem túlságosan, de Marci feje még egyszer sem bukott előre benne, pedig Õ mindig elalszik az autóban.

Nem alvás: azt hiszem sajnos nemalvásban mi vagyunk a csúcstartók. Én eddig 2X aludtam 5 óra hosszat. Egyébként a maximum alvás 2 és fél óra egyhuzamban. De már ez is ritka. Én már minden nap a reggelt várom, hogy ne bosszankodjak az éjszakák miatt. Persze biztosan egy csomó dolgot elrontottam az elején. Azért most értünk a csúcspontra. Marci a kórházban velem aludt (nem mertem berakni a kiságyba, mert kitépte volna a branürt). Persze most is velünk akar. Az ágyában fél óra alvás után üvöltve felébred. A csúcs ma az volt, hogy csak úgy volt hajlandó aludni, hogy közben szopizott. Csekély 2 órán keresztül. Egyedül nem alszik el. Üvölt, remeg, folyik róla a víz. Semmilyen taktika nem jön be. Én is gyenge vagyok mert éjfél után már nem küzdök vele, hagyon, hogy közöttünk legyen. De legalább így aludna!!! Ráadásul tegnap délután és ma de egy akkora hisztit levágott, hogy csak néztem. Egyelőre döbbenten állok előtte. A mait legalább abbahagyta. Pedig borzasztó vidám, kiegyensúlyozott gyerek. Apja, anyja iszonyú makacs. Sajna nála ez hatványozódik.
Egyzóval nekem az minden vágyam, hogy egyszer aludjak 6 órát egyhuzamban. viszont furcsa mód egész jól bírom a rengeteg nem alvást és még fölösleges kilók sincsenek rajtam Kép.

Hát ez hosszú lett...

Eveka

Kép
eveka
 
 


Juc!

Köszi a névnapi jókívánságokat! Mi ugyan augusztusban ünnepeljük, hogy minnél távolabb legyen karácsonytól és a szülinapjától.

Eveka

Kép
eveka
 
 


Sziasztok,

Babus,
Köszi szépen a hub címeket, még ma ki is fogjuk próbálni őket.
Hát nekünk sem jön be mostanában az alvás, teljesen kivagyok. Szerencsére nappal azért alszik úgy másfél órát-kettőt, de mindig annyi tennivalóm van, hogy még ha le is fekszem, nem tudok elaludni, mert folyton az jár a fejemben, hogy mennyi minden el kell végezzek. Nálunk a virrasztás speciell ma éjjel fél 4-től egészen fél 9ig tartott, majd ezt követte egy fél órás alvás. Utána meg 12-ig tele volt energiával. Én meg koválygok összevissza, mint egy félhalott. Nagyon szégyenlem magam emiatt, de be kell vallanom, hogy ma rá is kiabáltam, pedig szegényke nem szánt szándékkal csinálja. Mindenesetre remélem mát mind kibujnak ezek a fogacskák és végre minden ok lesz.

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Sziasztok!
Csak kicsit tudok írni, sajna.

Látom nagyon jól sikerült a tali, tényleg oltáriak a törpék a képekenKép

Boldog névnapot a MarcelloknakKép

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Jóestét!
Köszönjük a névnapi kívánságokat, mi is augusztusban tartjuk, de most is szívesen fogadjuk!Kép

Juc,
igen pl csaphatunk szülinapi összeröfit is!Kép Lufink van, játék van, hely van, tortát sütünk, minitüzijátékot veszünk mi kell még?Kép

Nyuszko,
kitartás, majd alakulnak az éjszakáitok, egy hete én is azt hittem, hogy már sosem fogok rendesen aludni, ma reggel már 5-kor keltem, mert inditottam apát, viszont MArci őfelsége csak 3/4 8-kor ébredt fel.

Eveka,
biztosan megviselte Marcitokat a kórházi élmény, még kell jónéhány nap, mire visszaáll minden, unokaöcsém volt anno kórházban és utána hetekbe telt mire normalizálódott a helyzet, de ő majdnem egy hónapig bent volt 2 évesen.

Babus,
kell egy kis kikapcs mindenkinek, legalább kalszod magad, de most én nem megyek egy darabig Marci nélkül sehová, engem nagyon megviselt az a két éjszaka és három nap nélküle, pedig jó volt apával kettesben "rosszalkodni" gondtalanul. Tavaszra apával terveztük, hogy az ő 30-ik szülinapjára kimegyünk Egyiptomba, mert anno oda mentünk volna nászútra, régi vágyunk, csak a háború miatt törölték a járatunkat indulás előtti éjjel!

Na kisfőnök megunta a számlák szétcincálásást, mennem kell!
Nyugodalmas jóéjszakát!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?