Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!


Gyerekek, nálunk borzalmasan kezdődött az új év! 1-jén este hazafelé anyukáméktól a házunk előtt karamboloztunk. Kép A Vallon útról kanyarodtunk balra a Rákóczi útra és a külső sávban jött egy autó aki lekanyarodott és mögötte végig takarásban a belső sávban jött egy másik, mi kikanyarodtunk és elkapott a vezető felőli oldalon......Ádi elől ült én mögötte, nem lett semmi bajunk hál'istennek, de az Ádi melletti légzsák felrobbant (pedig direkt mindig kikapcsoljuk) az elkezdett füstölni és erre megijedtem, mert azt hittem valami ég....rögtönk kikaptuk Ádit a kocsiból és szerencsére mind a hárman egyetlen karcolás nélkül megúsztuk. Eléggé megijedtünk, Sasi még most is maga alatt van, éjszaka semmit nem aludt....de már alakul.

Legyetek nagyon óvatosak, ha autóba ültök! Én ma úgy közlekedtem, mint egy 70 éves.

Nálunk szilveszteri babadélután volt, képet is raktam fel róla az albumba. Klassz volt, 4 baba, akik közül 2 legalább mindig ordított Kép Aztán éjszaka szundizott a szent család, a petárdaropogás sűrűsödéséből tudtam, hogy éjfél van. Judit, köszi az sms-t! Kép

Zita,
nem tudom hogy működik-e még a reflex, de nagyobb babák is elkezdik az úszást és nincs problémájuk, de ha nem bírja a víz alá merülést, akkor nem erőltetik, Ádi sem komálja mindig. Szoktasd fürdetés közben úgy, hogy a fejére csurgatsz egy kis vizet, hogy az arcába csorogjon, ilyenkor is működni szokott a reflex és arra is jó, hogy nem ijed meg, ha majd az usziban víz megy az arcába....akkor majd talizunk az usziban, éljen! Kép


Borsi,
ma felfedeztem a házatokat, kis cuki kuckó!
A bélhurut nagyon titokzatos betegség, fogalmam sincs honnan szedtem, én már jobban vagyok, bár még ma is éreztem a pocakom.
Neked is jobbulást kívánok! Lándzsás útifű, kamillás inhalálás, illóolaj....ezek jók szoktak lenni nekem. Te milyen módszert alkalmazol?


Puszi nektek:
Sorsi
sasiorsi
 
 


Sziasztok!

Ugyan én nem vagyok sem Heves megyei, és sajnos még pocakom sincs, a "Baba projektes" topicba szoktam írni, de szoktlak Benneteket olvasni, mert eredetileg Ózdi vagyok, és az Ózd-Eger topic nem igazán működik,itt viszont találtam ismerőst is.
Judit, én úgy hiszem, hogy mi egy gimibe jártunk, és évfolyam társak voltunk Kép.

Reva!
Nem tudom, hogy emlékszel-e rám a másik topicból, de nagyon örültem amikor olvastam a jó hírtKép. Gratulálok, és nagyon boldog probléma mentes pocakoskodást kívánok Neked Kép!!!!

Bocsi, hogy csak így bepofátlankodtam, de nem tudtam megállni, hogy ne írjak, amikor olvastam a jó hírt.

Mindanyiótoknak nagyon sok boldogságot kívánok erre az esztendőreKép!!!

dido

dido
dido
 
 


Sziasztok!
Mindenkinek nagyon boldog uj evet kivanok!
Orulok hogy a tejcsi ugyek rendezodnek, ha jol olvasom mar csak Kata van ,,bajban,,.Neki uzennem hogy van itthon ket csomag felbontatlan homeos bogyom tartalekban.Kata, ha meg mindig nem kapni a patikaban, szivesen odaadomKép
Judit, Zita, orommel olvastam, hogy nalatok mar rendbejott.Nalunk is volt kicsi apadas szerencsere csak a lefejt mennyisegben ereztem.En a rendszeres fejessel probalom bebiztositani magunkat, igy nem kell aggodnom.Kulonben biztos paraznek!

Sorsi!Nagyon sajnalom a karambolt, annyira megijedtem, a vegen irtad csak, hogy semmi bajotok nem esett....HALA ISTENNEK!Mi szakado esoben jottunk haza anyukamektol, annyira feltem, ugy mentek az autok, mint az orultek.El tudom kepzelni hogy megijedtetek!!

Vera!Udvozollek szeretettel.Gratulalok a babahoz!En imadtam terhesnek lenni, tenyleg csoda var rad!!

Dido!Udvozollek teged is!

Zita!Szerintem ne aggodj Jazi forgasa miatt!Ha csak ketszer fordul at egy nap, akkor ketszer...de atfordul es ez a lenyeg!Az ujev elso napjan Lehel is atfordult......nagyon-nagyon orultem!!!Mikor Jazirol irsz, akar csak magunkat olvasnam, ejszakai ebredesek....stb..Nem hiaba voltak szobatarsakKép

Maris!Lehet mar tudni mikor jon Virag tesoja?
Betti!Nalatok harmadik baba?

Magunkrol annyit, hogy minden nagyon jol alakult.Anyuektol konnyezve jottem haza, olyan jol ereztuk magunkat.Voltunk Karacsony es Szilveszter kozott Egerben par napot, mig megtartottuk a ferjem csaladjaval is a karacsonyt.Nekunk alig volt idonk keszulni, ajandekokat venni, csomagolni.Igazan jol sikerult minden megis.Szilveszterkor mi is szorakozni mentunk.A gyerekek anyukamekkal maradtak estere.Lefektettuk oket aludni es elindultunk.Reggel 6-ra ertunk haza.A ferjem testverevel, barataival es az en legjobb baratnoimmel voltunk.Eloszor beszelgettunk, koccintottunk, utana elmentunk tancolni Pesten egy szorakozohelyre.A gyerekek nagyon jol aludtak, mi pedig hihetetlenul jol ereztuk magunkat.Ejfelig hazatelefonalgattam, utana mar nem akartam anyaekat felebreszteni.
Mar biztos nagyon hosszu vagyok...
Bucsuzom.Jo ejt es BUEK mindenkinek!
iLDI
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Én is nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!

Most találtam rá az oldalra, és nagyon tetszik, hogy ilyen kedvesek, barátságosak és segítőkészek vagytok egymással. Én is az első babámat várom (egy vetélés után Kép de már a 22. hetet töltöttük és remélem jól alakul minden. (Bár legutóbb azt mondták, hogy barátkozzak a gondolattal, hogy 6-7 hónapos koromtól kórházba kerülhetek. Hurrá! De hát fő a biztonság!)

Orvos kérdésben én is hadilábon állok. Wernigg dokiról miket hallottatok? Én csupa jót hallottam róla, csak éppen amikor megyek hozzá, halvány fogalma sincs, hogy ki az ördög vagyok. (Pedig azért jól esne, ha nem kéne minden egyes alkalommal elmondani ki vagyok és mit akarok). Persze megértem, hogy biztos nagyon sok páciense van, de hát csak én vagyok a legfontosabb a világon! (magamnakKép)

Köszi
Üdv mindenkinek!

Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok,

Tejcsi teljesen OK! Köszi a bíztatásokat.
Ildi,
beszéltem egy hopeopátiás szakemberrek és azt mondta, hogy ilyen bogyó szedése előtt teljes kivizsgálás kell, mert nagyon egyéni a szervezet működése és egyénre szabva kap mindenki bogyót. A tejtermelésre is vonatkozik ez. Én nem tudom, mert még sosem szedtem, de a nő közölte, hogy annyira egyén dolgoktól függ,, hogy milyet kell szedni, mint pl. bőrszín...Hát nem tudom. Azért köszönöm, de szerencsére megoldódott a sok szoptatással.

Sorsi,
nagyon szerencse, hogy megúsztátok. Én tegnap sávot váltottam és holttérben jött egy teherautó, mahjdnem ütköztünk, úgy rántottam visza a kormányt. a napárnyékolótól nem láttam, pedig hátra is néztem. liza velem volt, jól betojtam...

Ildi,
kis nosztalgiát éreztem, amikor a pesti szórakozóhelyet olvastam.

Én átszoptattam 2005-ből 2006-ba. Buli majd jövőre.

Mennnem kell, Beni hív.

Kata
Vendég
 


Sziasztok!
Hétről-hétre gyarapodunk és ez szuper!
Örülünk neked is Csilla és gratula a kis manóhoz!
Mikorra vagy kiírva? Április-május?
Én Wernigg dokiról jókat hallottam, de én nem ismerem. A szomszédom szült nála, ő meg volt vele elégedve nagyon, és egy barátnőm is hozzá járt, csak amikor szült a doki éppen szabadságon volt, így a szülésnél nem volt ott, de rosszat ő sem tudott mondani róla.
Sajnos ismerős az az érzés, amikor a dokid azt sem tudja ki fia-borja vagy, hol tartasz és mit akarsz, szüléskor meg még cikibb, nekem is ebből lett elegem.
Most gondolkozol rajta, hogy másik orvost keresel?
Amúgy kérünk szépen képet rólad, mert így mi sem tudunk majd beazonosítani! Kép
ZIta
anzizi
 
 


Sziasztok!

Sorsi! Hála Istennek, hogy semmi bajotok nem lett! Ádi nem ijedt meg? Szegény férjed, gondolom hogy ki van most.

Csilla!
Gratulálok a babádhoz, olyan jó lehet most Neked, gondolom már érzed, ahogy mozog a pici.
Én mindig egy gyereket akartam, de amikor először éreztem Virág mozgolódását, akkor azt mondtam, ezt az érzést én még egyszer át akarom élni.
De erre még ráérünk, majd ha nagyobb lesz, most teljesen leköti az egész napomat.

Mi is itthon voltunk szilveszterkor, hármasban ünnepeltünk. Virág 1 óráig fel volt, éjfélkor koccintott velünk a gyerek pezsgővel, az ablakból néztük a tüzijátékot, nagyon tetszett neki. Aztán elaludt kb. egy perc alatt, 2 órakor mi is csatlakoztunk hozzá.

Judit! Ne érezd magad rosszul, amiért elmentél bulizni, mi nem azért nem mentünk, mert nem akartuk a gyereket egyedül hagyni, csak most így alakultak a dolgok.

Örülök, hogy mindenkinek megoldódott a tejcsi problémája, én nem akartam írni erről, mert nekem sajnos nem volt ennyi szerencsém vagy kitartásom, mint nektek. Én sajnos csak 2 hónapig szoptattam Virágot, pedig az elején még sok tejem volt, aztán...

Dido! Téged is üdvözöllek, reméljük Neked is hamarosan gratulálhatunk egy pici baba érkezéséhez!

Puszi: Viki
biti
 
 


Sziasztok Lányok!

Jövök még az este, csak gyorsan leírom, amire bukkantam, mert aztán elfelejtem. A Rossmannban most a digitális képelőhívás 50%-kal olcsóbb, 25 ft a 10x15-ös, és 20 ft a 9x13-as kép. Az üzletben is lehet rendelni, de a www.rossmann.hu oldalon is megrendelheted, aztán egy héten belül átveheted az egri Rossmannban.(Vagy amit bejelölsz.) Egyszerű feltölteni a képeket nagyon. Itt az ideje a karácsonyi képek előhívásának!

Puszi, Judit
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm a rengeteg infót, üdvözlést, örömöt Kép Holnap elutazunk Hajdúszoboszlóra egy kicsit "nyaralni", de ígérem, a jövő héten leírok mindent részletesen magunkról Kép
Dido Kép
Szoktam ám azt a topicot is olvasni, figyellek én is Kép

Sok tejcsit, átalvós éjszakákat, mosolygós babákat kívánok Nektek a jövő hétig!

Puszi,
Vera
reva
 
 


Sziasztok Lányok,
hú mennyi új ember!!! Üdvözlet mindenkinek, az újaknak is Dido, Csillala!
Borsi, a húgom él kint Londonban már 5 éve, onnét a pizsu, sőt még egy melegítőt is kaptam, a hosszú itthonlétek kiélvezésére, amit a párom jézuskája hozott, cselsen, mert a húgom pasija vette meg kint és az anyósomék címére küldték, ahol becsomagolták és szépen várta a karácsonyt!!!
Judit, nem ébresztett fel az sms, mert nagyon aludtam. Peti éjfélkor költött, benyomtam 2 pohár pezsgőt és aludtam tovább!
zita, semmi vész az úszástól, a búvárreflex állítólag 1 éves korig van meg. Mi egy 8 hónapos kisfiúval kezdtük, amikor Virág 5 hónapos volt, és ma már 9 hónapos!!!!!! szóval ott semmi gond nem volt! Úgyhogy csak hajrá, menjetek, Virágnak már mellizmai is vannak!!! Imádja és nem beteg!!!! Holnap is megyünk.
Sorsi, remélem megnyugodtatok már vmennyire, én sokat vezetek, de ilyen ne történjen velünk! Virágot már a nagyobb gyerekülésbe raktuk át és hátul ül épp ezért!
Mindenféle jókat mindenkinek!!!!

Maris
feketemaris
 
 


Kata, Judit!
Gratula Nektek és a Bébiknek, ügyik vagytok!

Sorsi!
Izgalmas történet, szerencse, hogy nem lett semmi bajotok! Én is halálra rémültem volna, az tutti.Sokkal jobb folytatást Nektek!
Elmúlt -e má a hurut?

Borsi!
Jobbulást!
Karikor csak "befelé" könnyeztem, az az érzés, hogy anyukám csak fényképről mosolyoghat az unokáira, sohasem látta őket(anyósék meg szemtől szembe...)

Judit!
Kvittek vagyunk, mi is elmentünk szilveszterezni. 5 év után először nem társasozós activytizős-be,(persze azoknak is megvolt a hangulata, ezt is szerettem) hanem a Hotel Egerben töltöttük az év utolsó éjszakáját, hajnalig tánc, evés-ivás, körömlakk, rúzs, tűsarkú, szal szupi volt! Apukám volt a bébicsősz, hajnalban vele is koccintottunk.

Zita!
Egyelőre nem akarom még vinni Bálintot úszni, engem nagyon megviselt a múltkori betegsége. Persze azt mondják - látod Marisék is jól bírják - hogy az úszás erősíti az immunrendszert.Aztán majd lehet, hogy meggondolom magam.
Ne aggódj azon, hogy nem forog állandóan Jázi, hidd el majd fog. Bálint pl. egész nap azt csinálja, ahelyett, hogy mászna. Közben a vele egykorúak már felállnak. Nem egyformák még az ikrek sem!

Skacok, Zsuzsa merre van? Vagy lemaradtam? Nincs net az új házukban?

Ildi!
Gondolom Nektek is jól jött egy kis szabadság!
3. baba nem lesz, kettőt mindenképp szerettem volna, de ennyi elég is. Sajna. Pedig egy kislyány.... Nálatok?

Vera!
Kellemes időtöltést Hászoboszlón!Várunk vissza!

Szia Csilla!
Soxeretettel üdvözzöllek Nálunk!Kép
Mikorra várjátok a Bébit? Tavaszi babalesz, ugye? A legszebb évszak! Kép

Maris!
Hogy megy az idő, már hátul ül...
Mindig azt szoktuk mondani ilyen változásokkor Petivel, hogy "kirepült", pl. mikor külön szobába kerültek, etetőszékbe stb...


Bulcsúéknak ma kezdődött az ovi, sütöttem neki tegnap epertortát, szülinapkor szoktak vinni az oviba, és ugye 4 gyertyát is küldtem be hozzá.
Bálint még mindig nem mászuik, viszont növeszti a 8. fogát, nagyon kis nyálas most megint. Iccaka alszik, nappal ma 2* fél órát aludt, estére ki is volt készülve. Ebben a takony időben nem tudunk sétálni, már nagyon hiányzik.

Hello Didó!
Neked is minden szépet és jót erre az évre!

Jó éjszakát!
Betti

Betti

Kép

Kép
betécske
 
 


Sziasztok!

Sorsi!
A legnagyobb rémálmom nekem is a baleset! Amikor Ambrussal voltam kisterhes, akkor volt egy karambolunk, de szerencsére nem volt nagy gáz.
Ma vettem Lándzsás utifű szirupot remélem beválik (nem mintha eddig bármit is beszedtem volna), már nagyon unom ezt az ugatást, amit folyamatosan produkálok.Kép
A házikónk szegény, nincs épp teljes pompájában, mert a rengeteg pára és talajvíz hatására nagyon megszívta magát vízzel és bevizesedtek néhol a falai.Kép Az oszlopokról elkezdett hullani a vakolat, úgyhogy tavaszal mindenképp hozzáfogunk.

Kata!
A homeos bogyókhoz nem feltétlenül kell az alkati szeredet szedni. Valami olyasmi a lényeg, hogy a szervezeted öngyógyító folyamatait segít beindítani, az alkalmazott gyógyszerek által bevitt "infók"segítségével. Tehát példul egy ilyen probléma esetén, mint a szoptatási nehézség, ami nem betegség, mindenképpen stimulálóan hat, mivel a benne lévő hatóanyag erre való.
Persze, ha valamilyen konkrét betegséggel elmész orvoshoz (nem az ágyad másik oldalán fekvőre gondolok Kép), valószínű, hogy egy több bogyóból álló kombinációt fog felírni, ahogy Te is írtad, mert az alkati szeredet mindenképpen beleveszi. Na, ezt nagyon túllihegtem. A lényeg csak az akart lenni, hogy így is hatnak ezek a kúrák.


Egyébként a múltkor olvastam valamelyik reklámújságban, hogy az Egerben működő egyetlen homeos orvos Dr Berecz tart előadásokat az MMK-ban időnként, abszolút laikusoknak. Ráadásul, pont a bőrkiütéses fertőző betegségekről és kezelésükről volt szó. De, éppen a bőrkiütéses fertőző betegim miatt nem tudtam rá elmenni.

Azért örömmel olvasom, hogy szinte mindenki igyekezett (igényei és lehetőségei szerint) a maximumot kihozni a szilveszterből Kép!

Én is köszöntök minden újonnan érkező és titokban olvasót is Kép!

Tsók (B)Orsi

Kép
Kép
Kép
borsolyka
 
 


SziasztokKép!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy ilyen szivélyesen üdvözöltetek, mégha egy kicsit "kívülálló" is vagokKép.
Nagyon úgy néz ki, hogy 4-5 év múlva mi is újra vidékiek lehetünkKép, már úgy várom, mert nem igazán szeretem én ezt a nagy fővárosunkat. A Férjem gyöngyösi, én pedig ózdi vagyok, úgyhogy Eger ideálisan a kettő között lenne, de ingatlan szempontból egy kicsit drága, ezért valszeg valami Gyöngyös környéki falu lesz a nyerő. Most Gyöngyössolymoson láttunk elég jó telkeket, de persze ez még sajna egy kicsit odébb van.

Biti!
KöszönömKép, a Férjemmel mi is nagyon reméljük, hogy már nem kell sokat várni, és újra beköltözik hozzánk egy kis pocaklakóKép.

Sorsi!
Remélem már elmúlt az íjedség is. Nagyon vigyázzatok MagatokraKép.

Borsi!
Nem tudom, hogy miért van a köhögésed, de én a tavasszal átestem egy másfél hónapig tartó bronhitisen, és még mielőtt nem maradt más hátra csak a gyógyszer, a lándzsás utifű teát ittam, de sajnos nekem nem segített. Remélem azért Neked bevállik majdKép.

Vera!
Jó pihenéstKép

Ditta

dido
dido
 
 


Szasztok!

Üdvözlök minden új tagot!!!! Nagyon jó, hogy ilyen népszerű ez a topic! És gratula minden pocaklakóhoz! Kép

Ditta,
akkor Zsanyától nem messze fogtok lakni, ha egyszer tényleg odaköltöztök!


Lányok,
köszönöm a biztató szavakat, igazán jól esik! Kép
Viki,
Ádim csak attól ijedt meg, és fakadt sírva, hogy látta rajtam a pánikot, de aztán megnyugodott.


Holnap val.szleg megyünk baba-mama jógára ismét, persze csak ha Dádi tud előtte aludni.
Érdekel valakit? fél 3-4ig lesz az 1. iskola mellett.

Betti,
az én bébim soxor alszik olyan keveset, mint Bálint - napi 2x fél óra, vagy 3x20 perc- ez szerinted gázos? Egy kicsit kezdek aggódni a nem alvása miatt.

Zita,
szerintem ne aggódj Jázi miatt. Dádi karácsonykor fordult először az oldalára (de kizárólag a jobb oldalára hajlandó) és pár napja fordult a hasára. Vissza már nem tud és 2 napja ismét nem produkálja ezeket a dolgokat. Na és mostanában meg sem mukkan, nem gagyog, csak szívja az alsó ajkát....
Na és most jut eszembe, hogy egy barátnőm kislánya, aki épp ma 6 hónapos, még egyáltalán nem fordult át.
Ilyenek ezek a lurkók, lehet, hogy mi rakunk nekik magasra mércét. Nem tudom régebben aggódtak-e emiatt a szülők. Ráadásul én még nem találkoztam olyan felnőttel, aki ne tudna a hasára fordulni, végülis úgyis meg fogják tanulni. Kép

Borsi,
jobbulást! Kívánom, hogy hasson a lándzsás, ha másképp nem is,de legalább ellazulsz egy kicsit, mivel alkoholos a cucc. Kép
De nagyon bejön nekem a házikótok, jól néz ki, én az ilyeneket szeretem, majd ha megcsináljátok, akkor még klasszabb lesz.

Pusszantok mindenkit!
Sorsi

PS: Judit, leragadt a képelőhívásnál?! Kép
Én a dm-ben is hívattam már elő, ott asszem akkor 24 Ft-volt, mindig vannak most már ilyen jó ajánlatok.
sasiorsi
 
 


Na még egy ráadás, mivel nem voltam elég hosszú!

Csilla,
Werniggről én is jókat hallok, anno és is hozzá jártam, de már nem, nem is tudom miért.

Viszont Tárczit is dícséri a kolléganőm, aki tegnap szült! Éljen! Ma voltam benn nála és odajött hozzá a doki és tényleg szimpatikusnak tűnt. Szegénynek 36. héten született a kisfia, így még koraszülött, ezért nem lehet vele, és így nem tudja szoptatni, mert persze mindig alszik a baba, mikor lemegy hozzá. Drukkolok neki nagyon most!!

Megyek már..csocsi: Sorsi
sasiorsi
 
 


Hi,
Sorsi, szorítok a barátnédnak, ugye nincs semmi baja a babának azonkívül, hogy korábban jött?!
A betegségednek köszönhetően akkor most lecsúszott rólad néhány kiló ugye? Jó neked, bár ilyen áron azért nem a legjobb. Én most nekiveselkedtem a hullahopp karikának, mi lesz belőle. Virágnak nagyon tetszik a térdeit csapkodja a nevetéstől ha meglát vele, sőt hanyag is vágja magát úgy röhög. Gondolhatjátok!!! Meg is kérzdem Petit, hogy ő tanította-e be neki, de nemet mondott.
Kiakadtam, ma bementünk úszni és nem volt, mivel nem jó a vízmelegítő a medencében. De persze még az okatótnak is én szóltam, hogy ne jöjjön, pedig szerintem a zsórinak kellene szólni az oktatónak, ő meg szólna nekünk. De ezek itt nagyon el vannak maradva!!!!! Így nálunk volt rögtönzött zsúr, szuperül sikerült.
pá Mindenkinek

Maris
feketemaris
 
 


Sziasztok!
Köszi az üdvözlő szavakat.

Sikerült egy képet előbányásznom, ez volt a legfrissebb, tavaly áprilisi. A megboldogult lánykoromat juttatja eszembe... Á ez csak vicc, minden OK, már ha ki bírom végre fúrni a drágát a gép előlKép!

Május 5-re vagyok kiírva, de én jól kiszámoltam, hogy csak május 8! (ahogy azt Móricka elképzeli!) Hát röpke 5 (vagy 4) hónap és kiderül.

Orvos ügyben szerintem maradok Wernigg dokinál, bízzunk a legjobbakban, meg ha egyre többet járok hozzá (egyre több pénzért!)...

Hű micsoda horror sztorik az utakon, szerintem az életben nem fogom használni a jogosítványomat, bár ez csak Nektek jóKép! Mondjuk én már nem mernék a pocakommal beülni a volán mögé, inkább furikáztatom a hátsómat (meg gyalogolok). Meg abba az egy egész nadrágomba, ami rám jön! Tényleg hol lehet kapni kismama nacit, tudtok valami jó boltot vagy turit. Esküszöm, mint aki nem is ezen a világon él. Eddig eszembe se jutott, minyő problémákkal kell szembenézni egyre terjeszkedő pocakommal! Bár szavam se lehet a kis pockosra, soha nem volt hányingerem, nem voltam kívánós, nem utáltam meg semmit. Hát mormota az voltam, és mióta nem pihenek annyit, sokszor olyan kemény a hasam mint a kő. Karácsonykor is rám parancsoltak, hogy hagyjam abba a portörlést és feküdjek le. De hát amikor nem érzem, hogy fáradt vagyok! Tudom addig örüljek, amíg pihenhetek. Milyen jól elbeszélgetek magammal! Bocsi.

Most már pusz mindenkinek

Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!

Na tegnap este csak nem jelentkeztem, ma meg a suliban voltunk bent Botival, előtte meg traccsparti volt a szomszédokkal. Kép

Az oltás után nem volt valami rózsás a helyzet, borzasztó esténk volt, miután Boti felébredt... Amikor hazajöttünk, kapott lázkúpot, és 7-ig szinte folyamatosan aludt, csak enni kelt fel, de aztán... 7-től majdnem 8-ig üvöltött vigasztalhatatlanul, nagyon fájt a feneke, hozzá sem lehetett érni, ha letettük, éktelen hangzavar következett. Nem is nagyon fürdettük, csak meglögyböltük vízzel, aztán rögtön etettem. Az etetés közepén kezdett megnyugodni, aztán utána mélyen elaludt. Nagyon ijesztő volt, hisz' ő nem szokott soha sírni... Olvastam, hogy ez gyakran fellép, és az orvosok sem tudják pontosan, hogy hol és miért fáj a gyereknek. Az nem hiszem, hogy elég magyarázat, hogy a szúrás helye, mert tegnap már nem is volt neki érzékeny. Minden esetre már előre félek a 4 hónapostól, bár hátha ott nem lesz ilyen gond. Láza éjjel sem volt, meg másnapra kutyabaja sem, de tőle ez is elég volt, mert soha nem sírt még így... Kép

Még mindig gyakran szopizunk, nem nagyon várom meg a 3 órát, mert úgy tűnik, hogy még enne, miután már kiszívta... Kép Mondjuk nem hiszem, hogy éhezik, mert az előző két napban ötször kakilt naponta. Próbálok nem aggódni...

Ditta, isten hozott köztünk! Emlékszem Rád, de azt már nem tudom, hogy c-s vagy d-s voltál... Talán c-s? Nekünk képzeld el, nem volt sem 5, sem 10 éves érettségi találkozónk! Kép
Ha még hevesi költözést is terveztek, akkor pláne itt a helyed! Nem vagy kívülálló egyáltalán! Volt már egy miskolci topicusunk, de eltűnt... (Tud valaki valamit Krisztáról?) Örülünk, hogy itt vagy! Miért írtad, hogy reméled, újra pocakos leszel? Van már gyerkőc? Kiszurkoljuk ám neked itt a topicban! Kép Hol dolgozol építészként?

Vera, nagyon jó pihenést! Hajdúszoboszlót annyira szeretem, mi is sokszor voltunk már. Na meg megyünk is még! Kép

Betti, hiányzik nekünk is a séta, bár ma voltunk bent. De jó lenne egy babanetes is! A jövő hét elejére egyeztethetnénk valamit! Ha rossz idő van, akkor mit szólnátok egy babanetes délutánhoz nálam? A jövő héttől sajna egyedül vagyunk, Apa nyelvtanfolyamon lesz Pesten. Március végéig csak hétvégén jön. Kép Zita, Ildi, Kata, Orsi benne vagytok? Timi? Csilla és Vera van kedvetek találkozni velünk?

Zita, én is szeretném úszni vinni Botit, nem engedem magam eltántorítani! Menjük együtt a jövő héten. Nekem is szeretne jönni s férjem, tök jó lenne. Maris, ti ide jártok?

Csilla, üdv itt nálunk, olyan jó, hogy még egy pocakosunk van! Már bocs a többes szám első személyért, de annyira örülök! Mi a probléma, hogy lehet, hogy kórház lesz a vége? Charlie-t én is nagyon szeretem! Kép Wernigg dokiról én Anditól hallottam, aki a legelső topicos volt köztünk, csak közben elköltözött Pestre. (Mi lehet vele?) Õ jókat mondott róla, szerette.

Ildi, nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat otthon! Neked és Zitának is mondom, hogy kaptam anyukámtól egy könyvet, amiben a 7 hónapos gyerekek mozgásához a következőt írja a szerző: "A gyermek képes egyik oldaláról a másikra gördülni és vissza." Szóval csak február végén ér pánikolni! Remek babáitok vannak!

Orsik, gyógyuljatok! Sasiorsi, férjed jobban van?Borsolyka, lesz szélessávú netetek?
Zsuzsa szerintem a költözésbe, pakolásba merült bele teljesen... Kép

Viki, nem semmi lányod van, hogy ébren bírta eddig! Kép

Na bocs, lányok, megyek már... Megszoktátok már ezeket a novellákat, amiket írok? Kép

Puszi, Judit
Vendég
 


Sziasztok!

Elfelejtettem, Csillala, hogy elmondjam, Egerben szinte semmi kismama cucc nincsen... Kép( A kórházzal szembeni babimami boltban találsz, de elég drága. Talán a Brendonban is tartanak, de amikor megnyílt, akkor már nekem nem kellett, ezért nem tudom. Nem gondolnak ebben a városban a kismamákra, pedig sokan vagyunk hála Istennek! Kép Rendes ez a gyerek, hogy nem zaklatott a hányingerrel! Nekem az első 12 hétben csak akkor nem volt hányingerem, ha ettem. Kép
Tudjátok már a nemét? Vagy meglepetés? Mivel foglalkozol és merre laktok? Te Vera?

Maris, választ kaptam. Kövesdre jártok usziba. Kép

Sasiorsi, hogy van a barátnőd és a babája? Minden jót nekik! Az első két napban Boti is folyton aludt, pótlást akartak neki adni, de kitartottunk, és meg is lett az eredménye! persze a koraszülött babáknak kell valamit kapniuk, de biztosan rendben lesz majd a szoptatás. Fejje, amikor már tudja, de szerintem már most is érdemes, aztán megkapja a baba kiskanállal az előtejet. Bocs, hogy okoskodok...

A baba-mama jóga engem érdekelne, de most az uszásra koncentrálunk, aztán majd meglátjuk. Fél 10 és 10 a kezdés az usziban?

Na megyek is, csak ezeket akartam hozzáfűzni, mert tegnap nem frissítettem a levél elküldése előtt, és mivel korábban elkezdtem írni, az utolsó néhány levelet nem olvastam...

Szép napot mindenkinek!

Puszi, Judit
Vendég
 


Sziasztok!

Judit !
Én szeretem a regényeidet olvasgatni! Kép
Az oltás miatt ne aggódj, a következő már könnyebb lesz. Nálunk ugyanez volt a 3 hónapos után, szó szerint ahogy leírtad. A 4 hónapos után már csak este egy picit sírdogált, az 5 hónaposat szinte észre sem vette!
Akkor megbeszéltük, jövő szombaton csobbanunk!
Én már vettem egy csomag úszópelust.
Tesóm azt javasolta, esténként kicsit hűtsem Jázi vizét, hogy szokja a picit hidegebbet is, nehogy amiatt ijedjen majd meg.
Sorsi! Hány fokos kb. a víz az úszáson?
És ő is mondta, hogy próbáljam meg majd lelocsolni, hogy az arcára is menjen a víz, ne ijedjen majd meg. Csak tegnap este elég nyűgi volt, már nem akartam ilyenekkel zaklatni, majd ma!
Sorsi!
Mi kell még az usziba? Úgy láttam a képeteken, hogy úszósapka az anyukáknak? Elég murisak leszünk! Kép
Én már nagyon várom, főleg így, hogy többen is leszünk! Ti melyik időpontra szoktatok járni?

Betti!
Sajnálom, hogy ti nem jöttök, de majd akkor tavasszal csatlakoztok hozzzánk! Legalábbis remélem, hogy Jázinak tetszene fog, és így tudunk majd járni.

Csilla!
Látásból ismerlek, nem a 9-es suliba jártál te is? A Brendon és a kórházzal szembeni bababoltban van kismamaruha, de tényleg nagyon drágák. Minden év elején a Corában szokott lenni babahét, én ott vettem meg az összes kismamaruhámat, mert nagyon olcsó volt és óriási a választék. Akkor mindenképp érdemes lemenni. De ha jártok Miskolc felé, ott mindig vannak kismamaruhák!
Ja! És a legújabb, hogy már a Centrumban is van kismamanadrág, és nem is olyan drága!

Most megyek, mert Jázi lassan ébred, és még vasalni akartam.
Tegnap feltöltöttem a képeket a Rossmannak, és este már jött is az e-mail, hogy ma mehetek érte!
Erre vártam, gondoltam, hogy ünnepek után lesz akció, én is mindig ilyenkor hívatom elő.

De most már tényleg befejezem!
Pedig még a többiekhez nem is szóltam!
De már olyan sokan vagyunk, hogy ez képtelenség!
Most csak ami hirtelen eszembe jutott...

Üdv mindenkinek!
Zita
anzizi
 
 


Sziasztok!

ZSUZSAAAAAAAAAAAAAAAA HOOOOOOOOOOOOOOOL VAAAAAAAAAGY???????????!!! Ne pakolj mán annyit!Kép


Judit!
Abszolút benne vagyok a taliban, csak addig ki kéne kúrálnom magam!
A múlt héten láttam a Fahrenheit 9/11 c. filmet, elég elgondolkodtató, a férjed látta? Kíváncsi volnék a bennfentesek véleményére...
A szélessávról csak annyit, hogy a mi házunkat bojkottálják, nemtom mér.

Sorsi!
Akkor azért van, hogy alig bírom kivárni a 3 órát a következő adag bevételéig Kép!

Köszönöm a jó kívánságokat! Remélem mostmá lesz valami, mert szörnyűek ezek a köhögő rohamok.Kép

A barátnőm, amikor terhes volt, szintén kismamaruha boltot akart csinálni Egerben. Én, ugyan Pesten voltam terhes, de én is a corában meg egyéb hiperekben vettem magamnak cuccokat.

Én is nagyon tervezem a gyermekúsztatást, de mostmár eldöntöttem, hogy nem szervezett keretek között (legalábbis Ambrussal nam), mert megtudtam, hogy lehet simán jeggyel is használni a medencét. Neki már nincs búvárreflexe, úgyhogy mindenképpen csak pancsizni tud, ezért kár lenne kifizetni azt az összeget. Csengét pedig úgyis beakartam iratni vízhezszoktatásra, már csak a saját lustaságomat kellene legyőzni és az autómat megjavíttatni...

Tsók Mindenkinek!
Borsi

Kép
Kép
Kép
borsolyka
 
 


Sziasztok!

Lányok, annyira szeretem amikor ilyen sokat írtok, jó olvasni, hogy mi történik veletek, úgyhogy Judit csak így tovább!Kép

Csilla, nálunk is a férjemmel azon megy a harc, hogy ki üljön a gép elé.Kép

Ditta! Én is azt akartam kérdezni, hogy mit jelent az, hogy újra beköltözik hozzánk egy kis pocaklakó. Van már gyerkőc a családban?

Maris! Ne haragudj, de tényleg vicces lehettél, megértem a lányodat hogy jókat nevetett rajtad. De az tök jó, hogy neked van egyáltalán akaraterőd ahhoz, hogy tegyél valamit azért, hogy formába hozzd a tested. Én már leadtam 6 kilót, de szeretnék még 6-ot, csak neki kéne kezdeni. Az a baj, hogy itt abonyban nincs semmi olyan összeröffenés ahol együtt lehetne tornázni és a gyerekre is vigyáznának. Egyedül meg olyan nehéz...

Az egyik barátnőm most 20 hetes terhes, ő is a Brendonban vett kismama nadrágot, potom 12000 Ft-ért, nem semmi. De az interneten szoktam olvasni, hogy van eladó kismamaruha.
Ott lényegesen olcsóbb.

Borsi!
Engem is érdekelne az úszás ilyen formában, mert ugye Virág már nagy, ő is csak pancsizni szeret, már nem hiszem hogy lemerülne. Én is soknak tartom az árát, főleg azóta, hogy Maris irta, hogy ő csak 800 Ft-ot fizet, ha jól emlékszem.
És tudod, hogy mennyibe kerül ha csak jegyet veszel?

Puszi:Viki
biti
 
 


Sziasztok!
Rengeteg level....szuper!!Kar hogy nekem epp mostanaban nincs annyi idom irni!

Judit!Koszi hogy felhivtad a figyelmunk a filmelohivasra, nagyon jol hangzik.A nyugtatast is koszonjuk!KépSeta nagyon jo otlet, mi mindenkepp megyunk es akkor rendezem az adossagom is!

Timi!!!Regen irtal!Kerlek pildik@freemail.hu-ra ird meg a neved!A teljes neved, ne titkolozz tovabbKépSzeretnem elkuldeni a cd-ket!!!!

Maris!Hajra hullahopp!!Fogyi ajanlatom, a ma oly nepszeru Norbi modszer!Szules utan egybol elkezdtem, enni boven lehet, a tejmennyiseget nem befolyasolja....csak kitartas kell!!

Csilla!En szinten a Coraban vettem a kismamacuccokat, polokbol pedig eleg volt egy szammal nagyobbat vennem elasztikus anyagbol, mert a Brendontol rosszul lettem..araktol.A csiponadragjaim jok maradtak ram, legfeljebb kigomboltam egy gombot.Egyebkent sok boldog gombolyodest!!!Kép

Dido!Tenyeg, van mar egy baba...vagy egy nagyobbacska gyerkoc?Irjal magatokrol!!

Zita!Megneztem a karacsonyotokat(kepeket), nagyon szep meg mindig Jazi haja!Mindjart fel evesek!

Tegnap megvettuk a mar oly sokat emlegetett Aludj velem c. konyvet.Az egesz csalad elfaradt, nem megy Lehelkenek az alvas...mint kiderult sok mindent elrontottunk...vagy megsem?Ez is csak egy konyv, de ma elkezdtuk, kiprobaljuk a modszert.
Es a harmadik baba kerdese....nagyon szeretnenk meg egy kicsit.En kulonosen vagyom meg egy terhessegre, szulesre, pedig az elmult ket evben volt kettoKépMeg mindenkepp pihenunk es nem unatkozunk a ket fiuval, de lesz meg egy baba, talan egy kislanyKép

Levedi most nagyon feltekeny, raadasul minden haragja, duhe felem iranyul,egy kicsit magam alatt vagyok.Kép

Zsuzsa!Haho!Jelentkezz!!!Kép

Sziasztok, mindenkinek szep napot!
Vendég
 


Hahó!

Zsuzsa! Merre vagy, eltűntél a sok doboz között a nagy költözködésben?Kép

Na, de a lényeg, hogy Isten éltesse a kis 1 éves Marcikát!

Ha jól olvastam ki a táblázatból, ma van a szülinapja.

Sok puszi neki: Viki

Kép
biti
 
 


Sziasztok!

Nézegettem egy kicsit a fotókat a PicúrokrólKép, egyszerűen Mindegyik tündéri és zabálni valóKép.

Sajnos nekünk még nincs Babánk, tavaly úgy volt, hogy lesz, dec. 23-ra voltam kiírva, de meggondolta magát a Picúrunk és a 12. héten itthagyott minketKép. Jún. 14-én volt a befejező műtét. Azután meg kellett várni, hogy rendbe jöjjön a ciklusom, ez 4 hónapig tartott, utána hormon vizsgálat, ott kiderült, hogy nagyon kevés a progeszteronom, gyógyszert kaptam azzal sikerült beállítani, most van azóta az első olyan ciklusom amikor már újra belevághattunk a dologbaKép. Remélem nem kell már sokat várnunk és hamarosan mi is a kezünkbe tarthatjuk a mi kis saját bömbigépünketKép.

Judit!
Igen "c"-s voltam(reálos). Nekünk sem volt egyszer sem osztálytalálkozónkKép, de én azt hittem, hogy csak a mi osztályunk ilyen érdeklődés hiányos. Azért 2 gimis barátnőmmel tartom a kapcsolatot, de másokról nem is igazán tudok semmit.
Elég sok helyen dolgoztam építészként, de sehol nem akartak bejelenteni, tudjátok, hogy megy ez..., így pedig nem lehet gyerekre készülni, úgyhogy tavaly csináltunk egy bt.-t a férjemmel, és ennek keretei között dolgozom gyakorlatilag otthon. Főleg cégeknek dolgozom be, de azért adódik egy-két saját munka is.
Húú, most már befejezem, mert túl sok lesz belőlemKép.

Szívesen írnék még a többi témában, de a babaruhákhoz, és a babaúszáshoz még nem tudok hozzászólni.
De annál szívesebben olvaslak Benneteket és mire végre mi is oda kerülünk, már lesz egy kis "előtudásom"Kép.
Viszont nekem már most vannak fölös kilóim, és nem tudom rávenni magam egy kis erőfeszítésre, úgyhogy minden csodálatom a Tietek, hogy Baba mellett is képesek vagytok tenni a fogyásért. Ha pedig ez a Picúrt megnevetteti, az csak külön jóKép.

Most már tényleg befejezem, sziasztok: Ditta

dido
dido
 
 


Sziasztok!

Csatlakozom az előttem szólóhoz, Zsuzsa boldog szülinapot a fiadnak!!!

Ditta nagyon sajnálom... Na majd akkor most szurkolunk! Kép Ha olvastad a topicot, akkor talán tudod, hogy nem vagy egyedül, aki elveszítette a babáját... Kép De azóta már! Kép Biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz, és hamarosan itt panaszkodsz majd, hogy a kis manód nem akar aludni, nem eszik vagy éppen nem fordul, nem fog... Kép
A testedzés nekem sem megy sajna... Pedig nagyon lenne mit leadni! Én el sem gondolkoztam még, hogy az usziba bikiniben kell lennem!!! Jaj nekem! Lehet, hogy várni kéne vele?
Egyébként a szülés előtt is voltam már ennyi kiló, és akkor szépen leadtam. Most is le fogom majd, biztos vagyok benne, de egyelőre... csak az édességet kívánom állandóan... Kép

Ildi, akkor a jövő héten séta! Mondjuk kedd 11? A többiek mit szólnak? Ha nem olyan az idő, akkor mindenkit várok hozzánk! Babanetes délután. Kép Borsi, de jó lenne, ha te is bejönnél Egerbe! (A férjem még nem nézte meg a filmet, de ezer éve készül, itt van dvd-n... Kép )
Ildi, mi az, amit a könyv szerint elrontottatok? Nem kell ám mindet figyelembe venni, tudod, hogy a gyerekek nem ismerik a szakirodalmat... Kép

Na jó éjt mindenkinek!

Puszi, Judit
Vendég
 


Ja, Zita, én is várom ám az úszást, veszek majd pelust. De komolyan aggódom, hogy bikiniben kell mutatkozni! Kép Kösz a biztatást az oltással kapcsolatban, a próféta szóljon belőled!

Puszi
Vendég
 


Sziasztok!

Judit!
Én, mint állandó tag, a sétára feliratkozom!
Nekem jó az időpont. Csak hó ne essen, mert akkor én kocsival nem közlekedem. Félek, főleg gyerekkel.
Én ma kipróbáltam Jázi, hogy reagál a vízra, ha a fejére öntöm. Hát egy kicsit elbizonytalanodtam! Kétésgbeesetten kezdett sírni, visítani, alig bírtam szegénykét megnyugtatni. Tiszta lelkibeteg voltam utána.
De csak megpróbáljuk, legfeljebb nem merülünk.
A bikiniről:
Úgy nem lehet, hogy törölközőbe csavarjuk magunkat, és csak közvetlenül a csobbanás előtt dobjuk le magunkról? Kép
Sajnos én is hízásnak indultam. Szülés után leadtam egy csomót, kevesebb voltam mint előtte, és akármennyit ehettem. Egészen addig míg annyi sok tejem volt,hogy le is adtam. Mióta "csak" Jázi szopizik, azóta sajnos hízok is. Én is rengeteg csokit eszek, napi egy tábla minimum, és erről nem tudok lemondani.
Betti! ha összejön a séta kűccsönadod nekem a baba-mama tornát? Hátha kedvet kapnék hozzá. Kép

Ildi!
Te hova fogyózol? Így is olyan vékony vagy!
Milyen módszert próbáltok ki Lehelkével?
Biztos nehéz most a két fiúval.
Levedi is olyan kicsi még, őt is meg lehet érteni, hogy mit érezhet, közben meg ott van Lehel, akit ugyanúgy szeretsz.
De még mindig jobb, hogy nem Lehelen áll Levedi bosszút. Mert sokan erre panaszkodnak ilyenkor.
Remélem tudunk a jövő héten találkozni.

Boldog szülinapot Marcinak!

és jó éjt mindenkinek!

Zita
anzizi
 
 


Sziasztok!

Én is utánaböngésztem a képeknek, és tényleg Zita Te is a 9-esbe jártál! (Csak mintha fiatalabb lennélKép!!! Csak vicceltemKép

A 18 hetes ultrahangon még nagyon szégyenlős volt a pici, összekulcsolta a lábát, úgy hogy nem derült ki, hogy fiú vagy lány. De teljesen mindegy (talán apuci kicsit lányos, anyuci kicsit fiús) de tényleg nem ez a fontos! Én csak tudom, mert van egy nővérem, akinek ikrei vannak, és sajnos nem egészségesek, és sajnos nem kívánom senkinek Kép! Különben veszélyeztetett terhes vagyok én is, az előző vetélésem miatt, meg hát némi fejlődési rendellenességgel is büszkélkedhetek! Hurrá! Ezért biztattak a kórházzal is.

Már táppénzen vagyok október közepe óta. Különben igazi kávéfőzős, reggeltől estig gépelős aktakukac vagyok az egri Polgármesteri Hivatalban, bár nem túl érdekfeszítő a munka, de a munkatársaimat nagyon szeretem, úgy hogy szeretek ott dolgozni.
Kicsit uncsi mindig itthon, bár fősulira járok ide Egerbe, még ezt a félévet meg akarom csinálni, - már 11 vizsgán túl vagyok, úgy hogy már csak egy van hátra - aztán pihi. Hát ha nem zavarnék, szívesen találkoznék veletek egy kis sétára.
Köszi a Corás tippet, szombaton megyünk kismama ruciért Miskolcra.

Szuper érzés, ahogy ficereg a manó a hasamban! Bár azt mondták, lesz még rossz is, amikor lerúgja a bordáimat, de én azt se bánnám, ha egyfolytában mocorogna! Különben mikor érdemes 4D ultrahangra menni, érdemes egyáltalán? Jobb mint a sima?

Hát jóccakát mindenkinek:
Pusz: Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Szijjasztok!

ÉN is vagyok ám, csak két nap alatt volt három vizsgám, és azt sem tudtam, hogy hol álla fejem. Most meg persze szalad a ház, mert az utóbbi napokban inkább takarítottam, mintsem takarítottam. Kép

Mi jól vagyunk, semmi különös változás. Lilla mostanában pelus nélkül rohangál, de még nem szól igazán, ha pisilni kell neki, viszont utálja a pelenkát. Volt már, hogy amíg teregettem, levette a pelusát, kidobta a kukába és aztán megmutatta nekem. Kép

Ildi! Semmi titok a nevemben, már egyszer megírtam, csak elszállt, utána meg szokás szerint rohantam. Kép Balázsné H. Tímea vagyok!

Jaaa, most látom a séta időpontját...majd meglátjuk. Kép

Most megyek, mert Lillcsi itt toporog mellettem, és nem szeretném, ha belegépelne az üzimbe. Kép

Majd még jövök részletesebben is!

Pussz!

Timi

Én is szívesen találkoznék veletek! Szóljatok, ha lesz séta, és ha olyan időben van, akkor megnézünk titeket mi is. Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi
 
 


Hali!

Még nem olvastam végig a szép termést....
most csak gyorsan Csillának válaszolok, lehet, hogy már írtátok is.

Csilla!
A centrumban láttam kiírva, hogy kismama farmert lehet kapni!!!!!
Néz be!

CSók: Sorsi
Ádi nem akar elaludni, mostanában ez a hecc, így megyek altatni.
sasiorsi
 
 


Nnna, végigolvastalak benneteket.

Ildi!
Írd már ide le légyszi, hogy mit kell csinálni a porontyokkal, hogy aludjanak! Az én gyermekem tegnap délelőtt egyáltalán nem aludt, ezért iszonyat elgyötört volt, a szeme egy csík volt, piros és könnyes, de nem és nem, elszenderedett és 5 perc múlva fel is ébredt..... mint csináljak már vele?


Maris,
sajnos nem nagyon fogytam...Kép a hullahopp jó, Virág nagyon jópofa lehet! Kép
Én is most altatom nagy hévvel Dádit, simogatom a buksiját és közben susogok neki, szól a relaxálós zene...minden, ő meg néz rám és a szemembe röhög! Na?! Persze ettől kezdve röhigcsélésbe fulladt az alvás.

Zita, Judit,

de jó,hogy jöttök usziba! Egyébként 9-től és fél10-től van, mi a 9-esre járunk! Jövő héten én is megmutatom debella termetem, mert apa nem lesz itthon.
Mi is kell az usziba: úszópelus, kifogó, úszósapka, papucs és a többi....kényelmesebb, ha a párotok, vagy egy segítség is jön. Én ha egyedül leszek, viszem valamelyik nagyit is segítségnek.

Zita, Csilla,
én is a 9-esbe jártam és az anyukám is ott tanít, alsóban. (nem vállalok felelősséget! Kép) Engem is tanított a jóanyám, nem kívánom senki fiának! Egyébként otthon nagyon szeretjük egymást!

Sajnos mi most nem tudunk sétálni menni, mert akkor jön hozzánk a doktornéni, én most itthon adatom be Ádinak az oltást, mert a múltkori nagyon megviselte, ráadásul a tanácsadáson olyan nagy nyüzsi van, hogy nem tudok nyugodtan megbeszélni a doktornénivel semmit. És sajnos most van mit megbeszélnünk, nagyon izgulok....majd megírom, ha már többet tudok!

Csilla,
Kívánom, hogy nagyon szép, egészséges kisbabát szülj májusban!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Pusza Nektek:Sorsi
sasiorsi
 
 


Sziasztok!

SOrsi!
Voltatok jógázni? Egész nap arra készültem, hogy elmegyek, mert ugye Bálint úgysem alszik, rittig, hogy tegnap 3/4-ed 3 -kor kelt, még jó, hogy nem ígértem, hogy megyek.
Nekem a nővérem a 9-ben tanít, alsóban.Hogy hívják anyukádat? Tesóm Szele Mónika.
Ez az alvás??? Nagy rejtély marad. Nekem Bulcsú is nagyon rossz alvó.Lehet be kéne invesztálni abba a könyvbe nekünk is, vmt nagyon nem jól csinálunk...

Judit!
Ha semmi nem jön közbe, megyünk sétálni, Zita Neked viszem a tornát. A többi csak rajtad múlik!!!

Ildi!
Én mindig azt mondtam, hogy ha a második is kisfiúka lesz, akkor bevállalok egy 3-at, de sajnos Petit nem tudom megpuhítani, és kicsit én is elbizonytalanodtam.
Kölcsönöztem korit Bulcsúnak, holnap délelőtt kiviszem, ha jó idő lesz. Sőt, Petinek is hoztam egyet, vicces leszKép

Zita!
Sajnáléom, hogy ilyen betoji vagyok ettől az úszástól, olyan jó lesz Nektek! Pedig lehet, hogy nem is fázna meg Bálint. Nem tudom, még vacilálok, látod most is.

Zsuzsa!
Marcinak nagyon boldog első szülinapot kívánok!Kép

Csilla!
Szerintem megéri a 4D-s UH a pénzt, én Bulcsúval nem voltam, Bálinttal igen, és nagyon nagy a különbség a simához képest!Én nem hagynám ki, ha mégegyszer kisbabát várnék!

Na, megyek. Puszi mindenkinek: BettiKép

Betti

Kép

Kép
betécske
 
 


Mennyi torta sikerült....?!KépKép

Betti

Kép

Kép
betécske
 
 


Sziasztok!

Sasiorsi!
Akkor lehet, hogy a suliból is ismerős voltál nekem. A nővéremmel játhattál egy évfolyamra, ahogy számolgatom. Nem ismerős ő neked? (Antal Edina)Az albumban a karácsonyi képen együtt vagyunk a gyerekekkel.
És persze, hogy anyukádat is ismerem, névről rögtön beugrott. Engem is tanított 2 évig. És így utólag már a fényképeken is ráimerek.
Remélem Ádival nincs semmi baj, hogy olyan sok megbeszélnivalód van a dokinénivel!?

Betti!
Ne vacilálj, gyere velünk az usziba. Látod én is mennyit izgulok rajta, de úgy vagyok vele, ha nem próbáljuk ki, akkor utólag bánni fogom. Ha meg nem tetszik Jázinak, vagy megbetegedne, akkor abbahagyjuk.
nyáron mi mindenképp vízpartra megyünk nyaralni, szeretném, ha nem félne addigra a víztől.

Judit!
Most jutott eszembe, hogy nekem nem jó a kedd. Kép
Még mindig a gyedet intézem, hétfőn a Tákiszban, kedden a munkaügyiben. és most nem tudom elhalasztani, mert időpontot kaptam, pont délelőttre.
Szerda nem lenne jó nektek? Mindenkit kérdezek, aki készül sétálni! Akkor már lehet, hogy Ádi is jobban lesz az oltás után, és akkor Sorsiék se maradnánk ki. (Meg persze mi sem szeretnénk!)

Az altatás néha nálunk is érdekes, tegnap délután 1,5 óra volt, a végén már felváltva próbálkoztunk Rolival, mert én feladtam. De volt eredménye: aludt is Jázi olyan 15-20 percet. Kép

CSilla!
Az uh.-ot szerintem se hagyd ki. Mi 28. hetesen voltunk, szerintem az már kicsit késő. Ha a vége felé mész, már túl nagy a baba, nehezebb felismerni, mert csak "részletekben" fér bele a képbe. Én sem mindig tudtam összerakni a képet, hogy most mit is látok, hogy fekszik, milye hol van. De megvan az az előnye, hogy már látod a kis arcát, felismerhetők a vonásai. Ez is nagyon érdekes.

Üdv mindenkinek.
Zita
anzizi
 
 


Sziasztok!
Csak gyorsan par sort..tenyleg nem itt kene ulnom, olyan a lakas mint ahol a forgoszel jart....

Seta szuper!!!Lehet hogy mar addig nem tudok jonni, de a 11 nekunk jo.Nagyon varom hogy talalkozzak mindenkivel!!Kép

Sorsi!Drukkolok az oltashoz.Hozzank is hazhoz jon mindig a dokineni...tenyleg mindent meg lehet beszelni.Remelem nincs semmi baj, hogy nem akartad leirni!!!Ja, es szuper ez az uj hajszin!!Kép

Alvasrecept
Ez a konyv olyan vekony, hogy mi par ora alatt vegigolvastuk este...A Madarasz utcai alvaslaboratorium orvosai irtak..
A modszer:
Sirni hagyas persze nem maradhat ki, de kozel sem drasztikus az egesz....
Megetetve, tisztaba teve kell a kicsit az agyba tenni, (de a kisagyba, semmikepp sem az agyra>>>hopp, mi itt mar elozoleg el is kovettunk egy hibat), kicsit beszelgetni vele, adadni a kedvenc jatekat es kijonni.Sirni fog....de be lehet menni, sot be is kell!!! 3-5 perc mulva, megnyugtatni es kijonni.....Ez az ALVASTANULAS.Nekik is meg kell tanulniuk egyedul elaludni.Addig kell bemenni, mig el nem alszik.Nekunk az elso alkalommal ez ket oart vett igenybe, utana fel orat, ma reggel mar be se kellett menni.Nehez ezt leirni, mert ennel azert bonyolultabb.Szo van meg a konyvben a nagyobb gyerekek alvasarol is, illetve az ejszakai ebredesekrol es szopikrol...szivesen kolcsonadom barkinek!!
Maris!Ti mar ezt vegigcsinaltatok nem?

Ahhoz kepest eleg hosszu lettem, de tenyleg mennem kell!
Mindenkit udvozlok!
Vendég
 


Zita!
Nemtom, nemtom. Kár, hogy nekem Peti semmiképp nem tud eljönni, mert Bulcsúval lenne addig. Na majd meglátom.
Részemről a szerda oké!

Ildi!
Mi is végig csináltunk hasonló dolgokat, és most megy az elalvás este is egyedül. Kopp-kopp-kopp(3-szor kell?)
Azt azért hozzáteszem, hogy 7 fogunk kijött, tehát most etéren is nyugi van.

Pusszantás!

Betti

Kép

Kép
betécske
 
 


Sziasztok!

Ok, akkor legyen a séta szerdán, és akkor remélhetőleg Sasiorsi és Zita is jön! Betti, szupi, hogy neked is jó, Ildi, neked rendben a szerda? Mindenki jöjjön, olyan szupi lenne! Kata, merre jársz? Timi, téged is várunk, na meg persze a kismamáinkat is! Kép Várom nagyon!
Zita, az úszást is! Kép Szerintem ne aggódj, hogy hogy reagált Jázi a vízre, Lehet, hogy hirtelen volt neki, az usziban úgyis csak azt csinálod majd, amit te jónak látsz. A vizet meg tuti élvezni fogják, látjuk majd rajtuk, mit akarnak, és mit nem. Ha meg nem tetszik nekik, max nem megyünk többet.

Sasiorsi, Ildi! Sajnálom ezt a nem alvást, remélhetőleg átmeneti a probléma. Ma nekem is kétszer ölben kellett altatnom Botit, mert sírt a fáradságtól, és ha letettem, rákezdte... Remélem, nem lesz belőle rendszer... A szomszéd 4 hónapos kislánya átalussza az éjszakát, de napközben alig alszik. Bírják ők a nemalvást is. Ildi, Lehel az elejétől nem alszik vagy csak mostanában kezdte? Orsi, Ádi éjjel hogy viselkedik? Kép

Boti ma éjszaka 3 után kelt, tovább nem bírja, mert este még mindig nem tud eleget enni... Kép De szopizunk napközben is kétóránként. Mondjuk úgy vagyok vele, hogy belefér a napomba, szóval nem olyan nagy gond, csak néha kezdek aggódni, hogy nem lesz már ennél több tejem... Kép Kata, ti hogy álltok?

Csilla, biztosan rendben lesz minden, ne aggódj! Mi is voltunk 4D-n Gyöngyösön, nagyon nagy élmény volt, és a kép tényleg hasonlít Botira, mindenki mondta, miután megszületett. Nekem azt mondták, hogy a 24-26. hét környékén a legjobb menni, előbb még nincs eléggé kikerekedve, és nem látni annyira az arcvonásait, utána pedig túl nagy, hogy eléggé kivehető legyen. Ezt mondta Zita is. Mi a 26.-on mentünk, nagyon jól lehetett látni mindent. Szerintem se hagyd ki, még akkor sem, ha tényleg csak esztétikai élmény, mert amikor azt nézik, rendben van-e minden, akkor itt is visszaváltanak 2D-re... Szuper érzés, amikor mocorog! Kép Nekem is mindig mondták, hogy majd lesz még rosszabb, de én soha nem éreztem, hogy olyan helyen rúgna, ahol fáj, nem volt kellemetlen a végén sem.
Jó vásárlást Miskolcon!

Betti, gyere úszni... Legalább próbáld ki, aztán majd meglátod. Milyen volt a kori? Majd írd meg mindenképpen? Bulcsú most fog először? Kép

Sasiorsi, meggyógyultál? Remélem,Ádival is minden ok! Borsi, köhögés alakul?

Maris, megy még a hullahopp? Megnézném a lányodat közben! KépKép

Timi, mekkora lányod van, hogy már a szobatisztaság lesz a következő mérföldkő! Kép
Kép
Na lányok, akkor szerda 11 óra. Az újaknak mondom, hogy úgy szoktuk, hogy 10.45-kor a laktanya előtt találkozunk azzal, akinek az közelebb, mint a város. Utána le a városba, és a sétáló posta felőli végén találkozunk a többiekkel. Eddig még mindig késtünk. Kép Addig még jövök mindenképpen, vigyázzatok magatokra addig és, és nagyon kellemes hétvégét mindenkinek!

(Bocsi, de ha elkezdek gifeket nézegetni, akkor mindig túlzásba viszem! Kép )

Puszi, Judit
Vendég
 


Sziasztok,

bocs, csak ritkábban írok, mert megint tanulnom kell, pénteken 2 vizsga. Timi, átérzem a helyzetedet tanulás-elborulás ügyben!!

A szerda jó nekünk is, bár a 11 kicsit késő. ha megint csúszunk, akkor nekünk újra haza kell menni, mert Beni megéhezik. A tej nálunk helyreállt, bár a szervezetem nem érti az igényt: Ha 2 oldalról szoptatok, hogy több legyen, akkor rengeteg lett. Beni nem kért annyit. Ha mindig 1 oldalról eszik huzamosan, akkor meg kevesebb termelődik. Tudom, fejni kéne, de Lizánál úgy megutáltam...

Sorsi,
ugye Te írtad az IKEA konyhatervező programot? Hogy kell csinálni? Mit kell letölteni? Segíts légyszi!!!

Csilla,
a 4D kihagyhatatlan élmény, tényleg a 25. hét körül a legélvezetesebb. Én Beninél elmentem a legvégén is (másnap szültem), és már semmi nem látszott, csak egy hatalmas fonott kalács...KépMár csak pislogni bírt a kis dagi, ez volt az összes mozgása. De muszáj volt elmennem, le se lehetett állítani, már annyira akartam szülni, és tudni, hogy mi van vele, és főleg mekkora. 3900 gr-ra becsülték, 3700 lett.

Kata
Vendég
 


Halihó!

Fúúú, hol is kezdjem?!

Betti,
persze nem tudtunk elmenni jógára, mert Ádi bealudt a babakocsiban odamenet, de olyan módon, hogy akkor persze 2 óra hosszát aludt. Õrület, ha akarok valami progit, akkor bezzeg tud aludni!

Kata,

küldöm a címet, ahonnan le lehet tölteni a gépedre a progit a konyhához:
http://www.ikea.com/ms/hu_HU/complete_kitchen_guide/planner_tool/index.html

Jó szórakozást!


Séta:
a szerda jó lenne, persze ha Dádim túléli az oltást....na és én is! Tehát benevezünk!


Alvás:
a védőnéni azt mondta a napi 2xfél óra alvásra, hogy ha az éjszakát végigalussza, akkor ez is elég lehet neki! Éjszaka kb. 11-12 órát alszik, persze egy hamit azért közbeiktat! Oké, csakhogy estére már parádé van a fáradtságtól.

Ildi,
milyen hajszín? Nem értem!
2 óráig is lehet hagyni sírni a gyereket? Én megzakkannék tőle! Ja, hogy be lehet azért közben menni, de ha megint rázendít én nem bírom otthagyni.....! Jézusom ez nem semmi lelkiterror egy anyának!

Zita,
én most nevek terén teljesen beszámíthatatlan vagyok tudod, ahhoz, hogy felismerjek valakit, nekem látnom kell és néha beszélnem vele! Menthetetlen eset vagyok, de majd igyekszem. Megyek meg is nézem mégegyszer a nővéred a képen, aztán majd beszámolok. Akkor szerdán viszem neked a régen megígért cd-t is, okés?!

Betti,
anyukám Kertész Tünde. A nővéred nevére viszont emlékszem.

Erre mondják, mily pinduri a világ! Hát tényleg, képzeljétek, amikor Floridában dekkoltunk, megismerkedtünk egy magyar sráccal, jóban voltunk vele és mindig emlegette, hogy van egy magyarországi barátnője. Egyszer éppen otthon palacsintát sütöttem, mikor jött Lala (a srác), kimegyek ajtót nyitni...üdvözöljük egymás, és ő félreáll az ajtóból, hogy szeretné bemutatni akkor a barátnőjét, aki ide utazott hozzá és lám-lám a lányt már igencsak régóta ismerem, mivel a Gárdonyiban osztálytáram volt 4 évig! Na, ilyen pici a világ!

Betti,
A fogacskák témájában kérdezlek, hogy ugye Ti használtatok valami homeos dolgot, mikor Bálint úgy szenvedett? Vagy Borsi ajánlott valamit? Mi lehetett az? Egyébként gratulálok ehhez a sok kis fogacskához! Gyorsan kijöttek!


Én már egyébként teljesen jól vagyok, leszámítva azt, hogy legnagyobb szomorúságomra tegnap ismét beköszöntöttek a pirosbetűs ünnepek hozzánk....Kép pedig Ádi még csak szopizik...óóóóóó, reméltem, hogy még sokáig nyugtom lesz.


Ma nagyon sokan voltak a 9 órás úszáson, úgyhogy átpárolunk a fél10-esre!


Pusza:Sorsi
sasiorsi
 
 


Sziasztok!KUCKUCKUC

Jelentem, nálam a helyzet szinte teljesen változatlan Kép. Megállás nélkül köhögök, és úgy látom sikerült Ambrusnak is átpasszolnom Kép. Pedig már megittam az egész üveg (igaz, csak 100ml-es) szirupot.

A fogfájásra Chamomilla vulgaris 15CH, erős fájdalom esetén adjál 5 golyócskát.

Ajajajj, hát fogynom nekem nagyon sokat kéne...Kép Szilveszterkor a barátnőm ki is jikingezte (amolyan jóslás féle), hogy az étkezés a központi kéréskör mostanában nálam. Most nagyon el is szomorodtam, annyi diétát kaptam már, amivel körülöttem gyönyörűen visszafogytak a csajok, de egyszerűen így, hogy egész nap itthon vagyok, nem bírom megállni.Kép

Az ikea-s progi nekem is megvan (még boldogult szélessávú időnkben töltöttem le), én is szeretem, bár házakat jobban szeretek "tervezgetni" (remélem az építész barátnőm ezt nem olvassa Kép).

Az Elveszett Zsuzsa egyszemkicsifiának;
Boldog Szülinapot!
Kép
Tsók Néktek Borsi

Kép
Kép
Kép
borsolyka
 
 


Sziasztok!
Nagyon szep napsutesben telik ez a hetvege, sokat setaltunk es meg megyunk is!

Tanuloknak nagyon drukkolok, meddig is tart a vizsgaidoszak, Januar vegeig!

Sorsi!Lehet hogy csak a szemem kaprazott, de a karacsonyi kepeken sokkal sotetebbnek tunt a hajad (az albumotokban)mint az elozoeken, azt hittem beszinezted vagy ilyesmi, de akkor csak a fenyek masok, vagy en tevedek!
Az alvast azert ne ugy kepzeld el, hogy le volt teve Lehelke es ket orat sirni hagytuk!3 percenkent szepen bementunk, mindig megvigasztaltuk es kijottunk, persze o ujrakezdte es elso alakalommal tenyleg 2 oraig jatszottuk ezt, de azota egyedul alszik el.Nem volt jo ezes, de remenykedtem, hogy talan megoldja ez a problemainkat, mar nagyon el voltam keseredve!Foleg ha egyedul voltam itthon, az egesz napunk szethullott amiatt hogy orakig alatattam Lehelket, vegul aludt fel orat, utana le se lehetett tenni olyan nyugi volt, nem is beszelve a nagyobbacska gyerekrol, aki varja, hogy vele mikor foglalkozom....Most Lehelke elalszik egyedul (siras nelkul), sokkal jobb kedve van mivel kipihent,en pedig ezerszer nyugodtabb vagyok, ez pedig kihat az egesz csaladra!Kép
Hat ez az alvastortenetunk, persze lehet hogy valaki meg ezutan is szivtelennek tart.Kép

Szerdan akkor talalkozunk a setan, mindenkivel aki jon.Remelem nekunk sem jon kozbe semmi!
Vendég
 


Sziasztok,
hol voltam én a héten????? Nem jutottam ide soha. Nagyon örülök a rengeteg levélnek és a sok új embernek! EZÉRT MEGKÉREK MINDEKIT, HOGY A PROFILJÁBA ÍRJA BE AZ E-MAIL CÍMÉT!!!!! Mert szeretném elküldeni mindenkinek a régiekkel kiötlött kíváncsiság kielégítő táblázatunkat kitöltésre!!!!

Csillala én varrattam magamnak nadrágot 2 db-t a terhesség alatt, mert így volt a legolcsóbb! A COrában vettem egyet, és arról lemásolva a szabásmintát varrattam a többit. Én, vagyis mi Miskolcon a Semmeilweisben voltunk 4D-n de semmit nem láttunk. A lányom a hasamban is és azóta is örökmozgó, de akkor persze nem ficánkolt!!!!

Felébredt, úgyhogy kezdjük a délutánt!! Alvásproblémások kitartás, kicsit sírni hagyni és el fog aludni. Én így csinálom és már akkor érzi rosszul magát, ha bent maradok és próbálom altatni, így kijövök a szobájából elbeszélget még magának, vagy nyekereg egy kicsit és elalszik!!!!!
Majd este még visszajövök
Maris

Judit, mi Mezőkövesdre járunk úszni a Zsóriba! Ez itt elég szupi.

Sorsi, Egerben kell a szülőnek belépőt fizetnie az usziba? Emelkedett 2006-ban az óradíj?

Pildik, milyen Norbi módszert alkalmaztál? Én már rég visszafogytam a terhesség eleji 64 kg-ra, de a karácsony most hozzott 2 kg, és nem akar lemenni, igaz most is begyűrtem egy kis jégkrémet.... De a 64 nem akar csökkenni! SOS
segítséget kérek!!!!

Lányok, én fürdőruhába mutatkozom az usziban!!!!

Zita, a vízhez szoktatást úgy csináld, hogy hátulról locsold le a fejét, nagyon óvatosan, és úgy haladj előre a szeme felé!

Maris
feketemaris
 
 


Hi,
na még elolvastam gyorsan amit már du. nem tudtam. Pildikkel teljesen egyet értek alvásügyileg. Ki kell próbálni lányok!!! Max. 2-3 kegyetlen este, de utána meghálálja!!!! Virágot leteszem és némi játék után elalszik, már ebéd után is.
Sorsi, nekem 6 hónapos volt Virág amikor újra jelentkeztek a pirosbetűs napok, pedig még mindig szopizunk!
Maris

Maris
feketemaris
 
 


Sziasztok!

Judit!
KöszönömKép, szükségem lesz a drukkokraKép.

Lányok!
Kellemes pancsizást az usziban, és nagyon szép időt szerdára a sétáhozKép!

ditta

dido
dido
 
 


Halihó!

Most újra...elszállt az egész internet! A fenébe.

Maris,
akkor Te nyertél 1 hónappal! Kép
Én szilveszter óta nem eszek édességet és már ment le a hasamból, ezért ma ezt meg is ünnepeltem egy fél tiramisuval! Jaj de fincsi volt!
Borsi, szerintem az evéskényszer az otthon dekkoló kismamák betegsége. Ha dolgoznánk (munkahelyen) akkor egész nap eszünkbe sem jutna a kaja, de így félóránként nyitogatom a hűtőt én is.
Építő progit honnan szereztél???? Én is szeretnék ilyet! Megvolt régebben az archi cad, de az nekem nagyon bonyolult volt.

Maris ismét,
az uszijegyben benne van már a belépő is, és nem változott most az ára, az 1500-ban cakk-pakk minden benne van. A zsóriban hogyan változott?

Ildi,
igen, igazad van, valóban sötétebb lett most a hajam, nem is gondoltam volna, hogy észre lehet venni, főleg így a képeken. Most ilyen színezőt kaptam, eredetileg pedig szőke a hajam, de azt már nagyon untam, én most sötét hajjal sokkal jobban tetszem magamnak. Kép

Borsi,
köszi a homeos tippet a fognövésre, úgy látom ez egyszerű kamilla. Rendszeresen kell adni, vagy csak ha fáj neki? Hogyan hat, milyen gyorsan?
Te lyány, miért nem mész el orvoshoz?! Úgy látom ez a köhögés már nem gyerekjáték!!! Nem szerencsés, ha pont anya dől ki a sorból! Gyógyulj meg!!

Puszi a többieknek is!
Sorsi
sasiorsi
 
 


Helló Lányok!

Egy gyors jelentkezés! HÉtvégéztünk nagyszülőknél. Ez egy felüdülés számunkra. Lekötik a kisasszonyt egy páran, addig mi pihizünk kicsit. Kép

Borsi!

Gyógyulj ki hamar a köhögésből!

Alvás:

Minket LIllcsi elkényeztetett ilyen téren, mert magától döntött az alvásnál éjszaka. Viszont abban biztos vagyok, hogy alkalmaztam volna a "sírnihagyós" módszert egy idő után, ha nem alszik el este magától. Délben volt rá példa, így szokott rá a déli alvásra. Ez a módszer szerintem csak a mamáknak fáj. Kép Meg esetleg a szomszédoknak. Kép

Sorsi!

Nekem szülés után 6-7 hétig tartott a vérzés, és a 8. héten meg megjött! Kép Nem lehet ezt kiszámolni sajna, pedig elvoltam nélküle én is. Kép

Judit!

A kicsilányom már egy hatalmas bitang. Csak nem tudom, hogy mire jutunk a próbálkozásokkal. Most a "se vele, se nélküle"-nél tartunk. Szóval pelusban sem jó, de még anélkül sem. De nehéz ez! Jobban szeretném, ha gombnyomásra működne! Kép

Betti!

Gratula a rengeteg fogacskához!


Uszisok!

Írjátok meg lécci, hogy milyen! Hogy viselik a babák. És legfőképpen, hogy nem kapnak e el valamit! Én ettől rettegek, hogy összeszednek valami fertőzést az uszodában. Nem kifejeztettem náthára, vagy ilyesmire gondolok, inkább gombára és társaira. Kép Pedig nagyon szeretném vinni Lillcsit, hogy már most szeresse meg a vizet.

Most megyek!

Pussz Mindenkinek!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi
 
 


Sziasztok!

Zita!
Peti azt mondja, vigyük Bálintot el az usziba, próbáljuk ki! Úgyhogy ha nem jön közbe semmi, akkor megyünk mi is!!!!

Ildi!
Örülök,hogy Nektek is sikerült az alvásproblémát megoldani!!Kép)És tök jó, hogy szerdán találkozunk!!

Judit!
Akkor ha mindne igaz szombaton is találkozunk, nagyon kiváncsi vagyok Botira is, meg a többiekre is persze, hogy mit szólnak a pancsizáshoz.
A korizás nagyon jól sikerült, bár Bulcsúnak akadtak nehézségei, mivel elég csampás a lábija, befelé, szal ez nem éppen előny a korizásnál. Húzgáltuk egy kicsit és Õ azt is élvezte. Szerencsére egyik kisbarátnőjével összefutottunk, és az is motiválta.

SOrsi!
Örülök, hogy jobban vagy!
Ádi fogacskái jövögetnek?
A fogzásra BOrsi válaszolt Neked, én még Panadolt adtam Bálintnak éjszakára, de sok hatása nem volt. A Dentinox sem vált be már Bulcsúnál sem, úgyhogy most nem is adtam érte pénzt. Persze hallottam már, hogy volt akinél bevált.
Most nekem is hamar, Bálint 3 hónapos korában "jött a miku", de nem befolyásolta a szopit, még most is többször cicizünk naponta.
Szombaton jöttök?És szerdán?

BOrsi!
Gyógyulj már meg végre! "Orvos látott már?"
Gyerkőcök jól vannak?
Nekem nem működik az IKEÁ-s progi, letöltöm, és nem megy.

Betti

Betti

Kép

Kép
betécske
 
 


Sziasztok!
Sajnos úgy néz ki Jázi beteg lesz.
Péntek óta alig eszik valamit.
Alig szopizik, kínálgatom a kedvenc gyümölcseivel, de azt sem igazán kéri.
Még éjszaka szopizik a legtöbbet, úgyhogy most nem is bánom, hogy 2 óránként kelünk, legalább ennyit eszik. Így sajnos tejcsim se sok van, pedig ma már fejtem is.
Holnap megyünk a dokinénihez. Lehet, hogy megint a torka lesz.
Így nem tudom mi lesz az uszival. Szerintem nekünk el kell halasztanunk. De ez mindig így van:ha valamire nagyon készülünk, az tuti, hogy nem jön össze.
Pedig nagyon szeretnék menni veletek, főleg így, hogy már Bettiék is jönnek, és egyre többen leszünk. Ez nagyon szuper! Nem baj, majd mi egy héttel később csatlakozunk hozzátok!
De még reménykedem, hogy a doki néni azt mondja, nincs semmi baj, bár a kis bélpoklos nem hiszem hogy ok nélkül nem enne.
Majd holnap jelentkezem, akkor már okosabb leszek.
Időpontot kell kérni, de a múltkor rendelési idő kezdete előtt már nem akart adni az asszisztensnő, azt mondta már nincs több időpont, mind betelt! Elmehetünk, ha nagyon akarunk, de akkor mindenkit végig kell várnunk!
Jó pofa! Aztán nagy kegyesen beírt minket. Nem is voltak sokan, rögtön be is hívtak. Csak azt nem értem, hogy nekem már előző nap tudnom kell, hogy beteg lesz a gyerek másnap, hogy előjegyezzenek?
Úgyhogy kíváncsi vagyok Ursula holnap is mit alakít. A doki néni nagyon rendes, de ez a hárpia szörnyű.

Jó éjszakát mindenkinek!
Zita
anzizi
 
 


Zita!
1000 drukk, hogy csak valami átmeneti étvágytalanság, és nem megint torokgyuszi+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ha gonodlod, mi várhatunk egy hetet az uszival, nem lóverseny!

Betti

Betti

Kép

Kép
betécske
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?