Új privát üzeneted érkezett!

Myra!
mikor mehetünk?
csatlakozik esetleg még valaki?
szilvamag
 
 


Szilvi,
Akár holnap is ha lesz egy órácska amikor nem szakad az eső (át tudjunk sétálni).
myra
 
 


Nekem továbbra is meg van az 5 pontom (nincs beragasztva), szívesen odaadom bárkinek. Én a héten sehova nem tudok menni, de ha valakinek kell beugorhat érte.
aranyhold
 
 

 
 

Szilvi
Nekem van egy teli pontos dm-s 15%-os bigyóm, bibi. Mikor menjünk?

Hmmcvel beszéltem, mert hívott. A tali érdekli és jönne is, szerdán egészséges rendelésre jönnek be a vörivári útra!

Nincs időm mostanában olvasni, ezért most csak ennyi Kép
nikcsi
 
 


Aranyhold, Nikcsi!

messze még a jan vége, azt is felhasználjuk, és Ti is gyertek!
Nikcsi, téged nem rángatnálak el ma ebben az időben a Sübába

Myra!
OK mehetünk
rámcsörögsz?
szilvamag
 
 


Cas, Myra
Tücsökzenét lebeszéltem, jan. 19-én indul 9.00, 9.30, 10.10, 10.40, 11.15 -kor. Beírt minket Gál Gabi a 9 órai kezdésűre, hogy biztos legyen helyünk, de azt mondta minél előbb szóljak vissza, ha máskor jobb lenne. Első alkalomért nem kelle fizetni, de ha tetszett, akkor az első alkalom után be kell fizetni 5400 Ft-ot. (A neten 6000-nek van írva, de lehet, hogy az elsőt, ami ingyenes levonják? ) Váltócipőt vagy zoknit kell vinni magunknak. Egy nagy szőnyeg van, azt nem kell a vinni babáknak.
Írjatok, hogy jó-e jan 18. 9 óra?

Nekem is vannak DM pontjaim plusszba és üres füzetem is.
boglarka
 
 


Boglárka,
Nekünk a 9.30 jobb lenne, mert Lilla 8 körül kel. Mire eszik, összeszedem, és Békásról odaérünk, már elmúlt 9.

Szilvi,
Kaptam pontot és füzetet is. KépKép
Képzeld a Dm logós pontokkal folytatódik az akció év végéig. Csak a táskás pontokat kell jan. 31-ig beváltani. Szóval ha a kuponfüzetes táskásnak számít van még 4. KépKép
myra
 
 


Laga,
Ha benézel megírnád, hogy január-február folyamán mikor kell hajat vágni?
myra
 
 


Csak gyorsan, mert még elég zombi vagyok... Kép

Boglárka, Myra
Nekünk akkor már a 10-es jobb lenne, mert 1/2 10 körül szokott Sebi tízóraizni, előtte még nem tudnám megetetni, így meg éhenhalna mire hazaérünk. Kép
De ha csak a 1/2 10-es jó nektek, akkor maradhat, majd megoldom.

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Myra!
akkor kát, hogy nem a "régi" 3 pontot ragasztottuk be, olyan is van még

Cas!
mikor mi Kingával jártunk, nagy össznépi kekszezés, gyümizés volt többnyire utána, talán Nektek is jó lenne így, ha nem jön össze a másik időpont
szilvamag
 
 


Szilvi! Ok, akkor még majd egyeztetünk pontbeváltásilag! Kép

A szerdai tali egyelőre nekünk is jó lenne, remélem nem lesz beteg Matyi, mert ma kapta a 15 hós oltást, és a dokinéni szerint 5-6 nap múlva lehet láz az egyiktől.
aranyhold
 
 


Jól veszem ki, hogy akkor jövő szerdán legyen tali nálunk? Kép
Tőlem oké, mi addigra Sebivel kikeveredünk ebből a nyavalyából, és remélem Zs. is (ő most kezdi... Kép).

Szilvi
Hát az se rossz ötlet, hogy oda vigyem el neki a papiját... van rá idő utána? Ahogy Boglárka írta elég gyorsan követik egymást a foglalkozások.

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Cas!
igen, sokan vannak, (ugye a San Marcoba mentek?), de ahogy bement a következő csoport, az előtérben hely is van bőven
szilvamag
 
 


Myra
Neked a 10 órás jó? Ha van hely a 10 órai, ha nincs, akkor a fél 10-es?
boglarka
 
 


Sziasztok!


Myra,
Ma villant be nekem, hogy mekkora agymosást végeztem az ünnepekben magamon:-) Időm nem igen jutott olvasgatni, csak a képeket nézegettem, amiket beszúrtatok. Mindig rácsodálkoztam, mekkora lányka lett Lillából! És jól lekéstem a köszöntésről:-( Ha nem túl késő, akkor utólag nagyon sok boldogságot kívánunk az 1 éves hölgyikének!

Az is ma tűnt csak fel a sorokból, hogy már Békáson laktok. És merre?

Cas,
Miért irigyelsz?? Neked még hátra van pár gyerek:-)))))))))

Marcinak tegnap a tévében nagyon megtetszett egy újszülött és mondta apjának, hogy szeretne még kistesót:-) Apja leintette:-)) Erre Marci hozzám fordult bizalmasan: -Anya, csak szólj, ha terhes vagy és kakilnod kell!
Gondolom a kitolási szakra célzott, hogy segédkezik apja helyett:-))))))

Viki
ccviki
 
 


Viki!

csúcs Marci Kép

Tücsökzene!
ha szabad lobbiznom, a 10 órásra menjetek, márciustól mi is csatlakoznánk :-)
szilvamag
 
 


Boglárka,
Akkor próbáljuk meg a 10 órást, legfeljebb Lilla végigordítja a nyűgitől. KépKép Különben ideje lenne már délig kibírnia alvás nélkül. Szerintetek normális, hogy 2-3 óra aktív mozgás után mindig hulla. 1 évesen nem kéne már többet bírnia?

Viki,
Köszönjük a köszöntést. KépKép
Még nem vagyunk Békáson. Jelenleg a renoválás folyik, de ha minden jól megy legkésöbb 2 hét múlva már ott leszünk. Kép Sarkadi u.
Most már biztos, hogy Marciból nőgyógyász lesz. KépKép
myra
 
 


Myra, Cas, (Szilvi)
Lerendeztem. Volt még hely a 10.10-esen, átírt minket Gál Gabi.

Ma akarok húst adni Fanninak, hogyan csináljam? A mi levesünkben megfőzőm fűszerek és só nélkül a mellhúsit, de aztán mit csináljak vele? Ledaráljam, vagy lehet turmixolni, nem sűrű ahhoz? Vagy levet tegyek hozzá? És utánna ti is lefagyasztjátok kis adagokban?
boglarka
 
 


Szilvi
Kori még mindig nem alussza át az éjszakát, min. 2-szer kel. Kép

A dm-s vásárlásnál igazán jól esett volna, ha megkérdezitek kell-e valami? Én fordított helyzetben biztos ezt tettem volna. Pont elfogyott a pelus és jó lett volna egy csomagot is 15%-kal olcsóbban venni.

Szerdán mindenki tücsökzenére megy, vagy ez a tali időpontja lesz?
nikcsi
 
 


Szilvi
Igen a San Marcoba.
Tök jó ha ti is jöttök majd!

Boglárka
Köszi a szervezést!!! Örök hála!
Azért előtte való nap még szólj rám, hogy el ne felejtsük, melyik szerdán indul! Kép
Hús: én egy kis levet szoktam önteni az összekockázott főtt húsra, úgy turmixolom (különben nagyon száraz és csak marcangolja a turmixom), az aznapi adag megy a kajájába, a többi jégkockatartóba. Nekünk bevált!

Viki
Hát Zsom nagyon lelkes, hogy a nyomdokaitokba lépjünk! (Legalább, de kitalálta, hogy harmadszorra majd ikreket, hogy tutira meglegyen a 4, mert én nem nagyon hajlok egyelőre csak max. 3-ra...). Kép
Marci jó fej!!! Kép
(Igazából olyan hülyeség ez a "kakilunk"-buzdítás szüléskor, egészen máshogy nyom az ember olyankor, és egy kicsit gusztustalan is szerintem...)

Myra
Szerintem nincs olyan, hogy "normális" alvás, Sebi is hamar kidől délelőtt (4-5 óra után), aztán szunyál egy nagyot, és estig akár 6-7 órát is simán kibír, nem is lehet elaltatni.
Ha Lillának ilyen a bioritmusa, hát ilyen. Örülj neki, hogy végre alszik! Kép
Ja, különben veletek álmodtam, vendégségbe mentünk hozzátok az új kuckótokba, de mostmár nem Lilla mászott Sebi hátára, hanem Sebi Lilláéra, és közben nagyokat kacagtak! Kép
Hogy halad a renoválás? Marad végül a parketta?

Nikcsi
Most szerdán lesz ahogy elnézem tali nálunk. Remélem jöttök ti is! Mostmár ne is kérdezd, hozd a tesód is nyugodtan! Kép
A tücsökzene később indul, gyertek ti is, ha jó az időpont! Reméljük van még hely!
Utána pedig (már korábban is felajánlottam) akár mindig feljöhetünk ide hozzánk talizni egyet, ha van kedvetek.
2-szeri kelés... jajjjj... nehéz lehet nektek!!! Kép Egyszerűen éhes a leányzó, vagy más baj van?
Ja, és holnap valszeg megyek piacozni, jössz? Majd reggel csörgök (lehet, hogy 1/2 8 körül már indulok...).
Móniékról mit tudsz? Berendezkedtek már? Dorina hová jár suliba?

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Új sportot talált ki Sebi: terep-talpalás 100-on.
A játék lényege, elindulunk két lábon kifelé a gyerekszobából anyához a kisszobába (aki járt nálunk tudhatja, hogy ez a lakás két legtávolabbi pontja) minél kevesebb eséssel a szerteszórt akadályokon keresztül (játékok, papucsok, küszöbök). Ha sikerült, a győztesnek jár egy nagy szeretgetés anyától, aztán apa-versenyszervező visszaviszi a versenyzőt a startvonalhoz, és már kezdődik is a következő futam! Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Sziasztok!

Viki, Marci miket tud mondani! Honnan tud ilyeneket? Amúgy jót nevettem itt magamban! Kép

Myra! Mi a másik véglet vagyunk, Matyi karácsony óta napi 1-1,5 órát alszik. Kérdeztem is tegnap a dokinénit, hogy nem kevés ez neki? Azt mondta bőven elég, már nem csecsemő, hanem igazi nagyfiú! Kép De nekem akkor is kevés, alig van időm addig valamire. Kép

Cas! Hajrá Sebi!!! Kép
aranyhold
 
 


Myra
Irigyellek, hogy Lilla ennyit alszik. Fanni amióta megtanult állni, a kiságyban egyfolytában azt gyakorolja. Élvezi ,hogy fel tudja magát húzni a rácsban kapaszkodva, persze kint is feláll, de a kiságyban nem lehet leállítani. Egy perc alatt 10-szer is feláll . Két-három órán keresztül fel-le, fel-le. És mindezt este 10-ig csinálja és akkor is nagy ringatások árán alszik csak el. Ja és persze ezt az után csinálja, hogy már fél hétkor olyan álmos, hogy egyfolytában dörzsöli a szemét és ásítozik.

Tényleg, akartam már kérdezni: Ti mikor mit adtok enni és mennyit? Én hiába próbálom csökkenteni az evések számát, akkor sem eszik többet Fanni, és el kezd fogyni. Két hét után nem bírom tovább és újra visszaállunk az eredetire.

Tücsökzene (Nikcsi)
Aki akar jöjjön, még most van hely. Amikor írtam, hogy megyünk, más nem jelentkezett. De azért gyertek.
boglarka
 
 


Aranyhold
Sebi se alszik általában 1,5-2 óránál többet nappal, és éjjel is 10-10,5-t. Szóval neki sincs túl nagy alvásigénye (sajna). Kép
És persze mellette se lehet csinálni szinte semmit. Kép

Boglárka
Kitartó a csaj! Kép Olyan izmos popsija lesz, hogy csak na! Kép
Kaja: Sebi 2-3-szor eszik szilárdat egy nap, tízóraira és ebédre nagyobb adagokat, uzsira kisebbet (ha egyáltalán elfogadja a szilárdat), és reggelire-vacsira tápit.
Az adagjait ő maga állította be, nem adhatok neki keveset, mert akkor balhézik, ha meg jóllakott bezárja a száját, elfordítja a fejét, és szemrehányóan néz. Kép És többet egy falatot se. Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Lányok nem kell irigyelni, hogy Lilla ennyit alszik. Éjszaka tényleg sokat alszik (10-12 órát) és egyszer sem kel hozzá felkelni, de nappal csak 30 perceket alszik egyhúzamban. Összesen pedig 1-2 órát.
Sokkal rosszabb így mert, 2-3 óra ébrenlét után már vergődik, nyűglődik, de hiába teszem le, szinte annyi időm sincs, hogy egyek és már ébred is. Amikor ébren van akkor pedig állandóan vele kell foglalkozni. Na meg elég nehéz így bárhová is elmenni.

Boglárka,
Lillánál evésben időszakok vannak. Van amikor normálisan 5x eszik, időnként meg belehúz és olyankor semmi nem elég. Most például 1,5 hete szinte reggeltől estig folyamatosan eszik. KépKép Biztos megint nőni fog (ilyenkor szokott 2 hét alatt 4 cm-t). KépKép
myra
 
 


Boglarka! Matyi is ilyen volt, 2 óránként evett, alig tudtam hova beszúrni a szilárd kajákat. Aztán egyik napról a másikra elkezdett ritkábban enni. Most azon vacakolok, hogy kijöjjön a napi 5 étkezés, mert igazából 4 lenne neki kényelmes, igaz szinte egész délután eszeget valamit, erről meg le kellene szoktatni, de mindig mutogatja, hogy adjak neki mandarint vagy mézeskalácsot, és ha nem adok, nagy balhét csap. Ha meg elrakom előle, akkor meg a helyére mutogat, hiába mondom, hogy elfogyott, nem érdekli. Nem tudom becsapni. Kép
aranyhold
 
 


Cas
Köszi, de kihagyom a piacozást, mert Laci dolgozik, meg Kori talán alszik. Ma megyünk úszni, ezért nagyon nem szoktam felborítani a napját! Tényleg Ti nem jöttök? 5-kor kezdődik.
A húgom persze, hogy jönne! Kép
Éjszakai kelés: 3 napja egy zabagép lett a csajszi. De enni kelt fel eddig is. Azt beszéltük a családba, hogy valószínű gyors az emésztése. Kép

Hmmc
Tegnap is beszéltünk. A netet dec. 10-én megrendelték és 3 hetet ígértek. A lakás be van rendezve, nagyon élvezik, Dorinap pedig ugyan oda jár suliba, Peti hozza. A tali érdekelte és jönni fognak.

Boglárka
Köszi de én a de. programot/Tücsökzene kihagyom, Kori aludni szokott. Kép Bár a 2-2,5 óra helyett már csak 1 órát alszik, vagy felet.
nikcsi
 
 


Sziasztok!

Ti, mint nagyobb gyermekes anyukák, mit javasoltok, mit adjak a leányzónak enni? Elmúlt 6 hónapos (2 nappal Kép) és már adnék neki főzeléket, vagy a húslevesból egy kis levet répával. Lehet? Nincs valami tuti főzelék "receptetek"?

A Művelődési ház könyvtárában már volt valaki?

Nóra
noncsi77
 
 


Noncsi
A húslevesből zöldség szerintem még kicsit korai. Inkább úgy natúr készítsd először a főzit, aztán idővel lehet már rafinálni!
Eddig miket evett? (Úgy könnyebb új ötleteket adni. Kép)
Nálunk az alap-főzi krumpli + 1-2 féle zöldség + pici husi. Nem túl izgalmas sajna, próbálom variálni...
De lehetne akár rizst vagy tésztát is adni neki, habarni anyatejjel vagy tápival, csak hát Sebi nem bírja (de ő reménytelen eset Kép)

Nikcsi
Elég szolíd volt ma a piac, egy csomó árus nem jött.
Délután vendégeink jönnek, szóval az uszi almás. Meg még nem is épültünk fel teljesen...

Aranyhold
Szerintem ha napi 4 étkezés kényelmes Matyinak, akkor nem kell erőltetni a szigorú 5 evést... (Mi sem vagyunk egyformák, én pl. későn szeretek reggelizni, későn ebédelni, és pont.)

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Cas
Eddig anyatejet evett és adogatom neki az üveges bébipapikat, turmixolt banánt, reszelt almát. Eddig ez volt a menü....
noncsi77
 
 


Noncsi
ha az üvegesek ízlettek neki, akkor azt is csinálhatod, hogy meg nézed mik az összetevői és hasonlót főzöl Te is.
Szerintem a tészta féle még korai (glutén miatt),meg a husi leveses zöldség is.

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm
 
 


Noncsi
Tésztaféléből én is vmi speckó tojás és gluténmentesre gondoltam... De ha még ennyire csak gyümiket meg tejcsit evett, akkor bőven ráér!
Sajna tél lévén nincs túl nagy választék ilyenkor friss zöldfélékből, amit lassan próbálhattok a rizs, krumpli, répa, csicsóka, sütőtök, saláta, cékla. (Fagyasztottból esetleg meggy, őszibarack, spenót, sóska, zöldbab, zöldborsó.)
Én már nagyjából leírtam, hogy hogyan szoktam neki elkészíteni a főzijeit, de kóstold meg, ha neked ízlik, neki is biztos fog. Kép (Én pl. utálom a spenótot, de Sebié egész ehető... Kép)
Meg persze ebből sokat bébiétel formájában is meg lehet kapni, csak olvasgasd az összetevőket, pl. spenótban ne legyen tejféle, ilyesmi...
Ha vmi elsőre nem ízlett neki, akkor almával "hígítottam", majd azt szépen lassan elhagytam belőle, és úgy már oké volt. Sebi egyedül a sóskát nem szereti a fentiekből.

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Noncsi!
Általában krumpli, répa, sütőtök az jó kezdésre, és ezeknek szezonjuk is van. A sütőtök ráadásul jó édes, szokták szeretni. Meg az alma-krumpli verzió is nagyon menő volt nálunk. Szerintem hússal még várhattok úgy 7 hós koráig.
Én mindig úgy csináltam, hogy megfőztem az adott zöldségfélét, főztem külön kis krumplit is, mert mindig ezzel sűrítettem, és turmixoltam az egészet, ha kellett a krumpli főzőlevével hígítottam. Persze ami olyan lehet egybe is főzni.
Nálam az vált be, hogy a krumpli feleannyi volt súlyra mint a fő zöldség, vagy ha vizes volt a zöldség, pl tökféléknél, akkor 1-1 arányban volt.
Még eszembe jutott a brokkoli-krumplival, azt is szerette Matyi.
aranyhold
 
 


Nikcsi!
ezer bocs!!!!
Azt hittem van még neked is egy teli füzeted. Én vettem két csomaggal az egyiket Neked adom, jó?
Még egy füzetecskét is teli tudunk rakni, ha mindenki összeteszi, amije van Kép


Noncsi!
krumpli vagy alma alappal szépen sorra veheted a fenti zöldségeket. Kínálhatod külön is, jól megfőzve akár darabokban is, ha szeret kézzel enni.
szilvamag
 
 


Szilvi
Köszi, legalább te! Tényleg van egy teli füzetem, de egy csomag pelusért nem használtam fel. Szóval köszi, de már vettünk.

Noncsi
Én is krumplit anyatejjel adtam először, aztán bele egy kis répa, és így szépen lassan.
nikcsi
 
 


Nikcsi!
ha még megvan a 10 pont után járó fülecske, váltsd ki mindenképp, mert 4 ajándékpontot lehet vele szerezni
szilvamag
 
 


Sziasztok,
csak röviden:

Myra,
ma vagy holnap vágj hajat. A többit késôbb leírom. Nem kell nekiesni a gyereknek, elég ha egy-két centit vágsz, akkor is megindul.
Teának annyira szösszenet a haja, hogy sajna csak géppel lehet vágni, azt meg utálja. Asszem fél a zajától. De megpróbáljuk elterelni a figyelmét. Majd megírom mi volt, ugyanis én ma vágom mindkét gyereknek.
(Vilmos is végigordítja. Azt mondja, hogy fáj neki a hajvágás. Lehet hogy ô egy "mini Sámson"?)

Laga
laga
 
 


Sziasztok!

Cas,
Akkor részemről megy a nagy drukk a 3-as ikrekért:-)))))
Azt meg, hogy milyen érzés szülni, egy férfi nőgyógyi honnan a francból is tudná... hát ezért használnak ilyen hasonlatokat. Szerencsére én dokim sose próbálta ecsetelni szülés közben, hogy tudja mit érzek:-) Mert ilyen alapon én is tökéletesen tudnám részletezni, mit érez egy pasi, ha tökön rúgják:-)))))

Myra,
Nem specializálódott még Marci "szakterületileg", évek óta kalandozik az anatómia rejtelmeiben. Szerencsére Hanna szemészeti és sebészeti ellátásáról már leszoktattuk:-) A nőgyógyászatba meg csak pár pillanatra kapcsolódhatott be anno, a doki szakértő módon talán le is beszélte a témáról:-))

Aranyhold,
Minden gyerek tud időnként hatalmasakat mondani, majd meglátod, Matyinak is kinyílik egyszer a "gyerekszája":-)Marci mondásait szoktam írni, annyira tetszenek nekünk, általában az Indexes topikba is, onnan meg majd hamarosan kinyomtatom és csatolom a babanaplójához.

Laga,
Gyerektől is függ, de mi úgy "szerettettük" meg a gépi nyírást a srácokkal, hogy előtte kicsit játszottak a készülékkel, modelleztük nekik a munkálatot játékállatokon, aztán nyírás közben megkapták a hajzuhatagot szétkenésre:-) Megérte a későbbi takarítást, legalább csendben koncentrálhattunk a műveletre:-)

Noncsi,
Én nem főzök sose túl fűszeresen meg nem szeretjük a zsíros cuccokat a levesben sem, így mindig a mi levesünkben főztem meg krumplit, répát a kicsiknek (5 hós koruktól ált.), szóval nem sóztam annyira és nem raktam bele levestésztát. Ha megfőtt a zöldség kivettem és nekünk esetleg utófűszereztem. A gyerekeimnek sosem lett semmi baja, allergiája, de eleve nincs is a családban ételallergiás emberke.
Szóval ha nálatok sincs "közeli hajlam" meg a babátok amúgy egészséges, nem kell nagy hókusz-pókuszokat csapni a pacsatolással. Itt a topikban sajnos több babának van valami kínja allergiailag, természetesen náluk nagyobb elővigyázatosságra van szükség, emiatt óvatosabban közelítenek a témához az anyukák.
Ja és a krumpli, alma mellett tényleg a sütőtök a legtutibb, az jó édes és nagyon szeretik a babák!

Viki
ccviki
 
 


Noncsi
A brokkolival elsőre csak óvatosan, Sebinek csikart tőle rendesen a pocija... pedig szívesen ette.

Viki
"Köszi" a drukkot! KépKépKép

Hajvágás?! Apja nem engedi, mert végre tök jól látszanak Sebinek a kunkorkái! Kép
Viszont tegnap lefejlete a parkettát rendesen. Kép Fáradtan is próbált sietni ki a konyhába 2 lábon, és eltaknyolt, úgy felrepedt-feldagadt a szája, hogy dőlt belőle a vér. Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Sziasztok!

Már régen jártam itt, de most már remélem többször jövök. Láttom mindenki nagyjából jól van.
Cas,
Szegény Sebi!
Szegény Gergő múltkor a számítógépasztal sarkáról pattant vissza.... Volt ordítás rendesen.
Hajvágás:
Nálunk állandó az ordítás, pedig a hugom vágja neki, aki fodrász, de Õt is rendesen megviseli.

Viki,
Nagyon szépek a gyerkőcök. Gratula hozzájuk.

Sziasztok!

Kriszti
kriszti1
 
 


Myra a kép amivel tartoztam:

III. kerületi lányok, ti nem olvassátok az Óbuda újságot? Tegnap mondja egy szomszéd, hogy én írtam az újságba a Margit kórház miatt? Igen, de benne voltam? Mivel nincs időm elolvasni gyűjtögetem, hogy egyszer "biztos" lesz időm... Szóval a dec. 15-eibe benne volt, amit írtam(vagy, ha nem a nickemmel írok nem tudjátok ki vagyok?). Ha valakit érdekel, akkor bemásolom, mivel e-mailen küldtem el. Sajnos választ nem kaptam.
nikcsi
 
 


Csajok ma délután nem csatlakoztok? Megyünk ki végre a műjégre! Kb. 16-ra megyünk! Kép Ma már nem fogok többet netközelben lenni, szóval ha jöttök ott találkozunk! Kép GYERTEK!

Ja Myra és a többieknek is persze, az előbb lemaradt:
KépKép
nikcsi
 
 


Nikcsi
engem érdekel a cikk! Meg továbbra is minden ami a kh-al kapcsolatos, főleg ebben az évben.
köszi

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm
 
 


Nikcsi!

Engem is érdekelne a cikk. Köszi!

Kriszti
kriszti1
 
 


Nikcsi
Kori igazi királylány ebben a hacukában! Nagyon aranyos!!! Kép
A cikket küldd el nekem is!
Milyen volt a műjég? Kori addig hol volt?

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Sziasztok!
Nikcsi, nekünk nem jut mindig újság, mert leteszik a portánál és van, hogy elfogy mire mi odajutunk.

Cas! Akkor szerda nálatok? Mikortól? Mit vigyünk?
aranyhold
 
 


Közkívánatra a cikk részlet: Számunkra fontos a margit kórház megmaradás címet kapta: Lehet, hogy az efféle észrevételem nem ide kellene jelezni, de hirtelen más e-mailcímet nem találtam. Sajnálattal szembesültem, hogy lemaradtam valamiről ami számomra és családom számára fontos lett volna. Tegnap azaz november 19-én dobták be postaládánkba az Óbuda újság 15-ei számát. (Azt már nem is olyan fontos, hogy megint 3 volt a ládába.) Szóval olvasom, hogy 18-án gyűjtöttek aláírást a Margit kórházért. Épp tegnap volt első szülött gyermekünk 9 hónapos, akit a Margit kórházban szültem. Már gondolkozunk a kistesón, tehát számunkra nagyon fontos lenne a Margit kórház (közelsége, felszereltsége, szülészetei dolgozók miatt) megmaradása. Ha javasolhatnám, akkor az alábbi helyen is tegyék máskor közzé a kórházzal kapcsolatos híreket: www.babanet.hu - társalgó-szülészetek, kórházak (az első, ami regisztráltak számára van)- Margit kórhás ÉS Margit kórház babái. Az utóbbinál egy elég kemény mag van (melynek én is "tagja vagyok" gyermekemmel együtt) és az ilyen megmozdulásokra mindig "ugrunk". Nem szeretnénk másik kórházba járni, kerülni!!! Ha a kórházról van szó az újságba, akkor többször beírjuk ide az újságból idézve, hogy az is tudjon a dolgokról, aki nem kerületi. Remélem legközelebb időben értesülünk az ilyen hírekről.
És ezt már kihagyták: és a mostani aláíráskor 10-20 aláírás nem számít (bár valószínű több is lett volna, mert én is szóltam volna ismerősnek, szomszédnak)...Kép

Üdvözlettel: Tóth Nikoletta Testvérhegy

A korizás isteni volt! Jött a két tesóm + bátyám barátnője, Laci és én. Eleinte aludt (a nagy úton kifáradt), aztám kómásan nézett minket, nagyon jól türte! De vittem neki mindent, játékot, kaját is, szóval a végén mi vele a melegedőben voltunk. Iszonyat jó volt! És még tudok korizni... Kép Azt sajnáltam, hogy a fényképezőgépet itthon hagytam. Kép Valamikor összebeszélhetnénk, és együtt kimehetnénk! Kép

Aranyhold kérdései jók Cas! Mivel mi sem megyünk tücsökzenére, ezért hánykor érkeztek, mit vigyünk, stb....

Kori már megint felébredt, apja örömére, szóval ennyire volt időm Kép
nikcsi
 
 


Nagyanyós képes volt beállítani reggel 1/2 8-kor! Kép
Majd még jövök!

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Na szóval 11 környékére rendezzük a sorainkat, utána jöhettek.
Szokás szerint lesz palacsinta, egy kis tölteléknekvaló mindig jól jön (én csinálok túrót).
Gyümölcstea, víz meg 1-2 üdítő is van...

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Nikcsi!
te meg nem olvasod a hozzászólásokat???
én rögtön gratuláltam neked, hogy olvastalak!!!! Kép
szilvamag
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?