Új privát üzeneted érkezett!

Kicsi manó, látszik a szemén azért, hogy nem annyira van topon!!! De azért fő a mosoly!
Vendég
 


szép a cipőm?Kép

Kép
seriff
 
 


Fiam nagyon odavan a HannáértKép...tudom-tudom, hogy már elkelt. Ez az új siesta? Vagány.

Látom mindenki nagyon otthon van bölcsi-ovi témában. Itt a környéken frankón kirakják az oviból azokat a gyerekeket, akiknek tesója fog születni. Mintha ez egy gyerekmegörző lenne.
Én nem nagyon szeretném balit bölcsibe adni, de addig még sok minden változhat.
Kata, Telki lehet, hogy falu, de sok pesti ember gyereke él ott, úgyhogy azért szerintem érdeklődj előtte.
Tényleg, kérdezni akartam ezt a bilis dolgot. próbálkoztok már? Balinak Szolnokon van bilije, és fürcsi előtt szeret belepisilni. Szerintem én nyáron fogok ráállni a témára komolyabban, bár nem tudom, hogy is kéne hozzákezdeni.

Kép

Kép
babszy
 
 

 
 

Ez az ovi dolog-hogy kipattintják a gyereket,ha van kistesó,nagyon gáz,és azt hiszem országos probléma. Van ahol nem pattintják ki, de ebéd után el kell hozni. A magánovi viszont min. 25ezer/hó.

Balinak is van menyasszonya Kép, de azért majd megvívnak a csajokért a fiúkKép!

Kép
seriff
 
 


Serif! Remélem gyorsan meggyógyul a kis Hanna és tud ma éjjel aludni! Nagyon szép a cipőjeKép

Eszti! Én is tenát vittem, de nekem még a libress-nek egy hagyományos betétje is nagyon bejött. Én nem emlékszem ilyen xxl-es méretekre, csak arra hogy megmondtam hány kiló vagyok és olyan tenás bugyit kaptam. Mi vagy niveás vagy dm-es popsitörlőt használunk, és a sensitiveknek nekem nagyon nem jön be a szaga. Popsi meg fürdetőkrém nekünk is gyógyszertári volt. Húú már nagyon közeleg az idő, izgi!!

Hát ez a bölcsihelyzet tényleg gáz. Az egyik barátnőmnek is finoman közölték, hogy ha már otthon van a második gyerekkel akkor minek is jár bölcsibe a nagyobb gyerek. Durva. Ha jól tudom akkor a május után születettek már évvesztesnek számítanak nem?

Mi is falusiak leszünk, épp a kolbászevést gyakoroljukKépKépKép Fő az egészséges életmód!!

Kép
edó75
 
 


Serfi, köszi-köszi!! Már hívtam is, hétfőn meg már megyek is!Kép
Elfelejtettem írni, nálunk van a kiskanalatok, ha találkozunk majd kiviszem.
Cipő nagyo dögösKép

Bogi, nekem többgyerekes anyukák javasolták, igazából meg kell érniük a bilihez, agyilag. Ami azt jelenti elkezdi zavarni, h kakis, undorodni fog tőle, és akkor majd ő akarja a bilit. Eröltetni nem nagyon lehet. Leggyakoribb a 2és 3 éves kor között a leszokás. Persze, mint tudjuk minden gyerek másKép

Kép

Kép
tikata
 
 


DrágáimKép

Előkerültem a vasalandó pelenkák és száradó kisruhák alól. A saját szennyesünkbe már belefulladtam majdnem, mikor is gyermekeim hangos sikolya felrázott és rájöttem, igen még van dolgom!!!KépKép
Õszintén kijelenthetem, azt hiszem nem bírok a háztartásommal, főzéssel, két gyerekkel és a Viasaton futó Vészhelyzettel, amit nagy luxusként naponta meg szeretnék nézni...
(Most kicsit még jobban ki vagyok hegyezve mert a Zsombor 2 órája üvölt. 11 előtt nem alszik el, bármit teszünk. Pedig már napközben sem alszik túl sokat, tehetetlen és tanácstalan vagyok. Szerintem ez nem normálisKép)
A Panni alszikKép. Õ nyomja 9-10-től reggel 7-8-ig. Utána eszik és visszaalszik. Mondjuk Zsombor koma is alszik sokat ha egyszer rájön, hogy nem is olyan vészes ez az alvás és anya ott lesz reggel megint mellette. Napközben semmi hangja. Eddig a Bazsa próbálkozott. Már ő is kiakadt, elment fürdeniKép Na mindegy, majdcsak kinövi.
Szóval visszatérve az elejére: hihetetlenek vagytok. Sütés, főzés, takarítás és a gyerek. Én valamit nagyon rosszul csinálok.
Gyermekeim: kicsit náthás mindkettő, szívom is az orrukat, de imádnivalóan édesek (leszámítva az esti Zsonci őrjöngést). Mosolyognak, dumálnak, figyelnek.
Már nagyon kíváncsiak, úgyhogy nem sok időm van. Napközben nincs már olyan sok alvás, ha van is persze nem egyszerre. Néha enni sincs időm...ennek ellenére még mindig gázosan nézek ki - Kata nem volt szép, hogy felraktad a habtestemKép -, úgy érzem egész nap csak mosok, vasalok, etetek és pelenkázok (napi 5-5 szarás normális???Kép). Persze nem panaszkodomKép
Nagyon különböznek, súlyban már több mint 1 kiló a Zsombi javára (6260, a Panni 5150 - az normális, hogy Panci csak heti 80akat hízik mostanában???, Zsombit hagyjukKép), őt inkább az emberek érdeklik (már-már zavarbaejtően tud nézni), míg a Panni a játszószőnyeg alatt dumál, sikongat a felaggatott játékoknak, Zsomborunk simán elalszik egy idő utánKép
Sajnos karácsony előtt időhiányban nem tudtam bejelentkezni (és mióta hazajöttünk nincs netem, ma némi reménysugár, hogy tudok küldeni egy üzit -különben a tököm tele ezzel a nettel. Vagy a gépem szar megint, de mindenesetre 5x kapcsoltam most ki-be, hogy elolvassam a régi hsz-eket).
Utólag is kívánnék minden jót és egészséget, boldogságot, meg mindent amit szeretnétek!!!Kép
Hát az utazás necces volt, becsomagoltam a fél lakást, épphogy kiláttunk a kocsiból. Pannus nem tűrte túl jól az utat, a felénél besokallt, úgyhogy ment az éneklés, ringatás, kevés sikerrelKép
Otthon jó volt, mindenki imádta a kis picúrokat, nem csoda!!! Kézről kézre jártak, a dédi szinte elolvadt - azt hiszem én láthatatlan voltam, de ez csak természetes.
Persze néha az az érzésem, hogy csak a hatalmas melleim kellenek, meg valaki aki gügyög nekik és a sejhajukat ringatjaKép. Ami itthon ritkán van, a hátam ugyanis még mindig tropa. Mostmár gyógyszert is kell szednemKép Edó - most kapok valami gyógytornász számot!
Időközben csönd lett - Zsomborunk elaludt (fél tíz, nem is rossz! Végkimerülés....

Mielőtt elfelejtem! Január 21! Nálunk. Mindenkit nagy szeretettel várunk. Szekszárdi u. 9. 5/55. Könnyű idetalálni. Váci úton végig, Duna Plaza után az első lámpa ahol jobbra lehet kanyarodni. A Budapest Bankkal szemben. Ha már valaki jobbra a Tescot látja, eltévedtKép
Ne érezzétek szükségét annak, hogy bármit is hozzatok (bár egy új laptopnak örülnékKép) sem gyermekeimnek, sem nekem (bár egy új laptopnak örülnékKép). A fentiek tükrében lightos kaja lesz, valami kis szendvicsekre gondoltam (ilyen hamm bekapom katonákra). Lesz víz, üdítő, pia - iszik mostanában valaki alkoholt??? Mivel Serfi, vagy FersiKép (ha jól emlékszem Peti szavaira) úgysem bír magával, hozhat muffokat!!!KépKép. Pussykám, te ne süssél, mert dobozosat én is tudokKép, a két kismamát nem terhelem, Edó, Ancsa - titeket sem, csak magatokat hozzátok!!!!
Jó lesz így???
EsztikémKép Hatalmas lehet már a pocakod!!!! Remélem még a 21 nem túl késő neked. A szoba fajin lett. Furi, nem?? Mindjárt ott fog szuszogni benne egy baba, a fiadKépKép!!!
Ja, én Tenát vittem. Még maradt is belőle. Itthon már sima betétet használtam. Én hálós bugyit használtam sokáig, mondjuk nekem a sebem miatt az jobb volt. Simán megkapod a patikában. Mi gyógyszertári szereket használunk.
SerkóKép Hogy van Hannus? Remélem jobban. Ú, most én is nagyon féltem, hogy mi lesz. Persze pont karácsonykor lett beteg a Zsombi. De nem volt lázas, mosolygott, meg minden. Étvágya is volt, egyem a szívét. Még akkor is hősiesen szopizott, mikor már nem kapott levegőt, mert tele volt az orra. Inkább a fulladás, minthogy elengedje a cicit!!!Kép Szóval én szívok, meg Cebion cseppezek. Dokinál nem voltam még velük. Szerinted? Írtad a folyadékot. Szerinted adjak neki plusz? Tea, vagy víz? Lányok, ezt tőletek is kérdem. Szuper édes a lány, és dögös a cipője. Kivagyok az áraktól. Döbbenet pénzbe kerül és hordja vagy 3 hétig?? És egyből kettőt??? Zsomborom mostmár 68 ruhákat kezd hordani. Na abból egy darab sincs (alig), szóval durva.
AncsámKép Én még leragadtam a pénztárca lopásnál. Jaj, úgy sajnálom. Száradjon le a keze a rohadéknak!!!
Pussykám, 30Kép Azóta a könyvet keresem, de nincsen, szerintem, bár nálunk most minden lehetKépA Bali fantasztikusan édes és hatalmas. Szuper cuki az overálja is.
KatámKép Pussz.
EdóKép Szuperek a képek. Én is rakok fel.

Na mire megírtam amit nagyjából akartam, a híd is lassan felrobban a Kwai folyón, úgyhogy megyek is fürdeni.
Pusza nektek.

Kép
diane
 
 


Szóval a fél tíz, az persze fél tizenegy, de így is tűrhető...

KatámKép Megint megnéztem a szánkózós képet. Állat!!! Ha az egyik rabszolgája a Szilvi (először nem értettem, milyen nővére - bár ez talán nem olyan vészes mint a "még fánk sincs" félreértéseKépKép), szóval hatalmasat nőtt!!!
Öregszünk. Ugye PussykámKép? Muszáj még kiélveznem ezt a huszonakárhány napot!!!
Na pussz

Kép
diane
 
 


sok pikcsőrz:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
diane
 
 


még több pikcsőrz - a genya rendszer nem engedte egyszerre...


Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
diane
 
 


na még:

Kép
Kép
Kép
Kép

Nem reklámozom tovább őket. A többit élőbenKép

Kép
diane
 
 


Ezért komolyan érdemes volt felébredni!!! Kép
Dia, ahogy elnézem Pannus tokincáját és a hurkákat a kilátszó területeken, szerintem a heti 80-nal egyelőre nem lehet gáz.....Kép
Zsombor pedig őrület vasgyúró!!! Kép
Amúgy meg marha édesek, főleg ahol mind a ketten Bazsával vannak, az nagyon ütős.
Mennyit nőttek, és tényleg úgy kinyíltak, már nem kis alvó gombócok.
21-re térve: szóval 68-asból trén álltok????? Hát jól van.... Kép
Én azért ha nem baj, csak vinnék majd valami kis kaját, max. egy kis sütit, és ne akarj lebeszélni, mert úgysem tudsz!! Szendvics tuti, majd segítünk megcsinálni (a férfiak számából kiindulva sok kis falatot kéne gyártani...)

....

Mi meg tegnap voltunk dokibácsinál. 2 kg már minifiam, minden rendicsek, fejvégű, méhszáj totál zárt, így most magnéziumot se kell szednem, csak ha akarok (szó szerint). Boguska, nektek is Spiesz Anna volt a szülésznő? Most Ati őt ajánlotta. Emlegetett egy másikat is, de mégis a fentebb említettnek adta ide a névjegyét.
25-én megyek első CTG-re.
Amúgy édes cukorvirág volt a mini, mert kezét-lábát a szájába tolta be folyamatosan.....Kép És még mindig kisfiú. Gondolom ez már nem fog változni. Kép

És olyan meglepiben volt részem tegnap, hogy amikor hazaért az uram, mondta, hogy a héten még nem megy melózni, így még itthon lesz. Kép Kép És én ennek úúúúúgy örülök.

Remélem ti alszotok. Kép

Puszi
Vendég
 


Bakker,tök sokat írtam és elszállt...

Kép
seriff
 
 


Sziasztok,nem tudom,h miért szállt el,amit írtam,emgpróbálom megint!

Dia,nagyon jó olvasni a soraidat,félórát itt röhögtemKép! Nem csinálsz rosszul semmit,sőt! "Csak" Neked egyszerre két csöppséged van! mi meg azért bírunk főzni-annyira jól, h tegnap 2x kellett az ebédet,mert elsőre odaégettKép-mert csak egy porontyunk van.
A képek szuperek, gyönyörű gyerekek!Látom olvassátok a tescos könyvet,és boroznak is a bébikKép! Zsombi egyszerűen utálja az éjszakátKép! Folyadék: ha elég pisis pelenka van, sztem nem kell pótolni, de esetleg próbáld meg,h megkínálod Õket ásványvízzel( Szentkirályi, Óbudai gyémánt baba, vagy Humana babavíz-ez túl drága sztem) és ha kérik megisszák,ha nem nem. Nálunk nem jött be még a nagy melegben sem, mondjuk a cumisüveget kiköpte, a pohárból az egész a nyakába ment, a csőrös poharat is csak azóta tudjuk használni,mióta Kata szétszedte,mert addig képtelenség volt Hannácskának kiszívni vmit is belőle. Amíg nem lázasak nem kell a dokihoz rohanni,hisz ő sem tudna többet tenni,mint Te!Amúgy köszi,jól van,nem lázas már, remélem a tegnap du-i ,teljes ruhacserét igénylő,2x-i hasmenés is csak ijesztgetés volt! Kicsit a popó piros, de rendbehozzuk.
Zsombi már sztem le is hagyta Hannácskát, és Panci is megduplázta már a súlyát,ilyenkor persze,h lelassul a gyarapodásukKép!
Ehetsz,vagy eszel gombát? Mert akkor vihetnék pizzás muffint-sós falatkaKép!

Kata, majd akkor jöhettek,ha teljesen meggyógyult Tücsök,nehogy Rátok ragasszon vmit! Volt már végre vérvétel?Vagy vérleadás? Kanál ok, most hétvégén a tányérját hagytuk Pesten,még jó,h a gyereket elhoztukKép!

Eszti,szépen nő Bence is, még hogy mini, hmmmm....Kép!

Edó,köszi,úgy tűnik a javulás útjára lépett Tücsök! Remélem,h ti is jól vagytok!

Ancsa,mi újság Torkéknál?

Babszy,hát majdnem kihagytlak! Milyen volt az éjjel? Átalvós?

Kép
seriff
 
 


Pussykám, megzabálom őket, olyan szépek!!!Zsombi szemében látom azt a nem kevés elszántságot. Remélem nem veri le majd a fiamat.Kép Pancus meg még mindig inkább zuggó vonal, igaz? te, majdnem 30, mi lenne ha csinálnék egy "dobozos" (most valami jelzővel szerettelek volna illetni, de itt talán mégseKép)tiramisut? Nem is kérdem, csinálok. Azért még szétnézek nálatok a kanapé alatt könyv ügyben.KépMit szedsz a hátadra? Meg kell erősíteni a hátizmokat, majd a gyógytornász mutat kafi feladatokat, amire úgyse lesz időd, se energiád.

Hanna ma reggelre nem lett lázas?

És az normális, hogy a fiam két átaludt éjszaka után fél2-től fél4-ig üvöltött?Kép

Kép

Kép
babszy
 
 


Hi,nem nem lázas már,most ilyen hülye apró pettyek lettek a pocakján meg a fején. Most először a mi fehérjeinkkel mostam a törölközőjét,és nem a saját mosóporával, a ruháival. Lehet,h attól? Meddig kell külön mosni a ruháit? Na nem mintha nem töltene meg egy gépetKép!

Babszy,tiramuszi jöhet,imádjuk!Kép Látod,nem kellett volna beharangozni,h 2jó éj után, 3hét gáz következikKép!

Dia, hol vetted még régen Petyának a játéktároló elefántot?

Kép
seriff
 
 


Serfkó, gyanítom, hogy Hannának "három-napos" láza volt. Tegnap nem említettem, de akartam, hogy lehet, hogy mára pettyes lesz,ugyanis bali is átesett ezen. három nap láz, aztán pár nap pettyesség, ami a hasán kezdödik. Se takonyfolyás, sem egyéb tünet, csak láz és jönnek a pettyek. Nincs vele teendő, el fog múlni, nekünk legalábbis a dokibá ezt mondta.(Talán ez volt a legenyhébb lefolyású vírusa.)

Kép

Kép
babszy
 
 


Ha felébred,ezt megnézem a gyerekgyógyászat könyvben! Már nem emlékszm rá. Azért mutassam meg holnap?

Kép
seriff
 
 


Hahó!

Most megy az hbo-n az ég velünk, fiam lazán le Dianénizte benne a szőke csajtKépKép

Dianéni bejelentkezését jó volt nagyon olvasni, csak úgy mint beszélni veleKép Bébik továbbra is gyönyörűek, édesek. Tegnap a Pannuskával beszéltem is telcsinKép Dia jó vagyok minifasírtokban, az jó kisszendvicsnek is, viszek olyat, meg ezt még az én válogatós gyerekem is megeszi.Kép Szerintem nem csinálsz semmit rosszul, egyszerűen sok dolog van kettővel, de hidd el majd belejössz!! Most az a legfontosabb, h szoptasd őket amíg lehet, mert mind amelett, h a legjobb, de ez a legegyszerűbb, legkevesebb macerával járó etetési forma isKép
Nekem pl takarításban van 2 segítségem is. A fiam, aki az előbb is fél óráig takarított, és egy néni, aki péntekenként jön és kitakarít. Persze emelett egy héten egyszer nekem is fel kell porszívózni, mosni, de ez már lényegesen könnyebb, kevesebb.Kép

Csajok, akinek jár a Kismama, jött már a januári? Mert az újságosnál még azt mondják nem jött, a naptár meg jó lenne.

A három napos láz, én is úgy tudom olyan, mint Bogi írt, és akkor már túl is vagytok rajta, szerintem nem kell dokit hívni.

Eszti, akkor 21-én jöttök ti is még, ugyi?

Kép

Kép
tikata
 
 


Serfi, hétfőn megvolt a vérvétel. Szerencsére most nyoma se maradt.

Kép

Kép
tikata
 
 


Dianéni, ez azért hízelgő, nem?(bár ezt a csajt más filmben nem nagyon láttam)

Lesz ma született feleségekKép, múlt héten bepótoltam a lemaradásaimat. Kezd eléggé bedurvulni a történet.

A minifasírthoz tudok egy adag salátát vinni, hm??

bali hot jazz bandre nyomja már 10 perce.Képközben nagyokat kurjongat (azért az apjából is van benne)

Kép

Kép
babszy
 
 


Holnap meg az m1-en a büszkeség és balitélet 3. és 4. része, mr darcy-valKépKép Tökre várom már.

Saláta jól hangzik.

Ma egy kis angyal a kisfaimKép Miért nem tud minden nap ilyen lenni? Mert akkor nem értékelném ha ilyen?!

Az áll az alkunak meg nem tetszik ez az új fajtájaKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Óh, elfelejtettem a múlt héten DarcytKép! Miért nem szólt valaki?!

Kata, én már épp ma dühöngtem, mert nekem tavaly Anyáék előfizettek a Kismamára, és az 15 hónapra szólt, és a febr. volt az első, és nem jött januári. Neked meg miért kell ilyen nagyon az a naptár? Így is úgy is kell hívnom a dokit, csakhogy megemlítsem -e, vagy vigyem el, vagy sem.
Angyal a te fiad mindig, csak néha a kisördög arcát mutatjaKép!

Babszy, mit játszik a hot jazz band? Nagyon gáz, h én nem tudok így fejből egy számukat sem?
Kép

Kép
seriff
 
 


Serif, azért említsd meg a dokinak, persze.,

De cuki ez a kép, milyen nagy már ő is!!

Kép

Kép
babszy
 
 


Kata, persze megyünk, azért mégiscsak február 20-ra vagyunk kiírva....Kép és nem tervezem, hogy januárban szüljek. Kép

Most voltunk szülőszoba látogatáson, tök faja. Szép is, meg nyugis is, meg otthonos is, és tiszta is.
És vettünk ma az Ikeában roszdamentes lábosokat, meg serpenyőt, húúú, már régen akartunk ilyeneket, mert mindegyik edényünk rissz-rossz volt. Ezek nagyon klasszak, örülök. Lehet főzőcskézni.
Van benne nagy leveses is, meg pici rántásos, és nagy serpi. (nem serfi...) Kép

Hanna, olyan nagy! Kép

Csajok, most néztem meg a gyerek adatait, és 30 cm-es fejkörfogatot mértek tegnap. Megnéztem mérőszalagon, nem nagy ez????? Vagy 34. héten ez a jó? Atti (dokibácsi) azt mondta, minden arányos, de nekem olyan nagynak tűnik a feje, főleg, hogy a combcsontja 8 cm.

Kata, neked máskor is angyal a fiad! Kép
Vendég
 


Ja, bocs, szóval nem is 8 cm, hanem 6,5 cm a combcsontja, és 30 centis a fejkerülete. Na??
Vendég
 


Eszti, ha dokibácsi azt mondja jó, akkor jó!! Megszülés szempontjából a 30 centi is nagyKépKép Olyan 34-35 az átlagos. Enyém gyereknek 39voltKépKép Ha minden héten nő egy centit, akkor olyan kafi 36-os lesz, és hát fiú a lelkem, állítólag nekik nagyobb a fejük. Szóval még ekkor is szivatnak minket nőketKép

Én most olyan hangulatban vagyok, h tököm tele a férfiakkal, az összessel, kivéve talán a fiam. Naaaa!! LEGYEN MÁR VÉGE ENNEK A NAPNAK!

Kép

Kép
tikata
 
 


Serfi, édes nagyon lányod!!! Szuper ez a képKépKép

Peti nem engedi, hogy kiszedjem a kakiból, és nincs erőm kergetni, meg küzdeni veleKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Köszi Kata. Kép Megkérdeztem ám okos orvoscsaládtagjaimat, és mindannyian megnyugtattak, hogy teljesen arányos a gyerek, és amúgy meg honnan akarnék én hosszú lábú csemetét....Kép Igazuk van. Kép

Kata, ma kettős front van, és most már mindjárt vége a napnak! Alvás előtt, ha szereted, igyál egy langyos, mézes tejet (én imádom), vagy egy kakaót, kellemes nyugodtság vesz majd rajtad erőt. Kép
Vendég
 


Sziasztok!
Nemrég értem haza melóból (úgyhogy Orsi a kérdésedre válaszolva, Tork köszi megvan, munka hegyek...Kép), és mindjárt bekapcsoltam a gépet, mindenképpen érdemes volt! Dia levelén annyit nevettem, persze, tudom, hogy nem illik kinevetni más "nyomorát", de asszem ez nem is nyomor, hanem nagyon szép dolog, amit csinálsz, és a stílus amiben leírtad....hát beszartam. Érdemes lenne valami kismamás újságba beküldeni ilyen naplószerűen...sok anyuka magára ismerne, és tudod, könnyebb elviselni a dolgokat, ha tudod, hogy más is totál ugyanilyen gondokkal kűzd. Na, szóval javaslom, hogy küldjed befelé valahova! Kép
Az apróságok pedig nagggyon édik! Bár edzenem kell, hogy Panna barátnőmet elbírjam 21-én..és akkor Zsombiról még nem is beszéltem. Kép
Értem, tehát saláta helyett laptopot vigyünk...Kép

Tavasszal mán Eszti, a te minigyerekedet is emelgethetjük, tök jó!

Bogi, Balinak igyen muzikális lelke van, dehát az apja is sokat énekel, nemde?

Pöttyös Hanna (nem Panna a mesébőlKép)milyen cuki, ahogy kidugja a lábát a járókából. Arany pofa.

Edó, remélem, nálatok senki sem beteg, ma hallottam a rádióban, hogy gyün az influenza!

Úgyhogy mindenki vigyázzon nagyon magára!
Megyek, mert kifolyik a szemem a géptől.

Puszi!
anniecoe
 
 


Sziasztok!

Dia! Jó, hogy jelentkeztélKép Gyerkőcök édesek, gyönyörűek és nagyon szépen nőnek!! Zsombi kis vasgyúró. A napi 5 szarásKép totál rendben van, lévén hogy szopiznak. Ez pedig hogy szopiznak tök szuper! Ügyi vagy! Szerintem ha elég a tejci nem kell nekik se tea, se víz. Próbáltál az orrukba tejcit? Nekünk az nagyon bejött amikor Peti náthás volt, vagy tengervizes spray? Remélem a gyógytornász segít a hátadon. Köszönjük a meghívást. Felírtam a címet. Remélem tudunk menni. Kajcsi lesz elégKép Vigyünk piát?

Eszti! Nagyon korán keltél!! Nem hagyott a kis tornász minifiad aludni?? Irigyellek hogy Peti nem dolgozik a héten, olyan szuper volt hogy Laci is itthon volt a két ünnep között.

Bogi! Sajnálom hogy Bali üvöltött! Rossz hogy az ember nem tudja, hogy egyik nap tök jól alszanak másnap tök rosszulKép

Serif! Hanna nagyon édes, ahogy csücsül a kiságyábanKép
Mi ma kaptunk oltást remélem nem lesz semmi gáz, nem is tudtam, hogy ez az mmr még a régi oltás legyengített vírusokkalKépKép Azt hittem ez is új, és nem lesznek mellékhatások. Na mind1. Peti 82 cm, a védőnő meglepődött meg mi is. Mondjuk voltak itt az ünnepek alatt az unokatesómék a kislány most 2 éves és kb2-3cm van köztük. Hová nő a gyerekem? az apja után??

Kata! Vége lesz a napnak!

Kép
edó75
 
 


Sziasztok!

Ma már volt kismama újságKép

Kép
edó75
 
 


Jelentkezzen aki szeret kipakolni a mosogatógépből!!!! Én rühellekKép Bepakolni sokkal egyszerűbb. (Ennél már csak a porszívózás rosszabb. Szembe is jött ma velem egy pororoszlán, jelezvén, hogy itt az idő megint. Komolyan, honnan gyűlik így a por??? 2 naponta??? Már a lakás is szivat...)
Na mindegy, most ezen vagyok túl. Ugyanakkor elveimmel dacolva tegnap riasztottam anyóst apóst akik elvitték egy hosszú sétára a bébiket. Hihetetlen mi mindent tud az ember másfél óra alatt csinálniKép Mondtam nekik, lehet jönni pénteken is. Szeretnek nyüzsögni, bármikor jönnekKép Úgyhogy pénteken soppolok a nagyfiamnakKép - EsztikémKép mégsem várhatok heteketKép. Úgyhogy sajnos, sajnos addigra már lesznek 68-as rucik isKépKép.
Ne rosszalkodjatok ezzel a vásárlással!!! Majd úgyis rendezek szülinapi zsúrokat minden évben és
akkor majd lehet otthon szidni, hogy basszus már megint mehetünk a Zuggó ikrekhez, vehetünk duplán ajándékot, játékot, kisruhát,stb,stb. Már most hallom, hogy fogjátok lemondani: jaj megbetegedtünk, meg mindenféle átlátszó kifogásokKép....
Szóval nyista kisrucik, csörgők, rágókákKép, így mi lesz velem? Gagyi laptop nem kell!!!Kép
Így is kivagyok, hogy minden tiltásom ellenére már ennyi kajafelajánlás van... Kissé ambivalens érzéseim vannak, több opció lehetséges: 1) vagy féltek a kajámtól, bár a szendvicseken sokmindent nem lehet elrontani - hacsak nem száraz kifli, zöld sonka; 2) kaja helyett inkább takarítsak, nehogy nektek kelljen vasalni, teregetni, stb. Más nem is jut az eszembe.
Na mindegy, nem tiltakozom. Lesz akkor: pizzás SÓS!!!(Kép) muffin, fasírt, sali, süti, bolti tiramisu és azért csak csinálok valamit én is. Veszünk némi innivalót. Valami extra kívánság ez ügyben??? Edókám, nem kell semmi, tényleg!!!
Ja, ha valaki már a harmadik kört teszi meg a Tesco körül, számom: 30/250-5076.

EdóKép Sterimart használok, a tejcsit még nem próbáltam, de a Kata már mondta, hogy ez nektek bejött. Kipróbálom. Jó lenne ha jönnétek. Hú mennyi gyerkőc lesz!!!
FersikeKép Tippelj honnan van az elefánt??? Bár most némileg lerombolom az imidzsemet: PLUS. Csomószor vannak inci finci jó kis dolgok. De valamelyik képen nem láttam nálatok is valami hasonlót? Hannus továbbra is nagyon édi, szuper a kép!! Petiék, hogy vannak? Remélem ti jól vagytok továbbra is. Pöttyök vannak? Dr. Szalaynak (30) igaza volt?
KatámKép Dianéni. Édes bogár. Bár ez a nénizés...nem szép dolog ilyenekre tanítaniKép Annyit gondoltam rátok tegnap. Meg számba vettem az lányos ismerőseimet. Igaz mindenki hányt ezerrel, de valahogy mégiscsak kislányt érzek nálatokKép Nemsokára kiderül. Izgi!!!
AncsaKép Aszondod írjak? Kiadok egy bestsellert, hmm? Gyes-pótlásKép Na, nem. Csak nektek nyomorgok itt, legalább elolvassátok és reagáltokKép. Bár gondolom mikor meglátjátok, hogy már megint mennyit írtam, mindenki a fejéhez kap, jaj a Pinérnek már megint szófosása volt (így van ez a telefonokkal isKép) és minden 3. sort olvassátok csak elKép. Örülök, hogy néha ide tudok írni. Szóval edzés bicepszre és lehet jönni ringatni!!!
PussykámKép Balikánknak ma milyen éjszakája volt?? A hátamra Voltarent szedek. Utálom, hogy szopi mellett ilyesmit csinálok, de egyetlen homeo sem segített. De két doki is megnézte és megbízom bennük. Állítólag ez azon kevesek egyike ami nagyon minimálisan megy át. Kicsit jobb a helyzet. Tegnap kaptam meg a gytornász számot.
EsztikémKép Óriás bébikéd van!!!Kép Én nem tudok fejméretet, csak BPD-ben. De minden szuper, tankönyvszerű!!! A szendvicsekkel igazad lehet, látod máris süt-főz mindenkiKép

Na felrakok valami kaját, teregetek, vasalok. Több mint két órája alszanak. Mi lesz itt éjszaka??
Pusza

Ja, és köszönjük a sok dícséretet!!!

Kép
diane
 
 


Ja és köszi, akkor inkább nem adok folyadék pótlást. Pisi van ezerrel: szembe, szájba, ruhára...Kép

Holnap veszek Kismamát. Kedvenceim a rémtörténetek és véres fotók a végénKép

Kép
diane
 
 


PinérkeKép(aki mindjárt 31-be lép), végül is, ha ez a név neked jobban tetszikKép, ám legyen. Ne dumálj itt nekem a kajákról, megmondom én a tutit, azért mondtad, hogy szenyaFALATkákat csinálsz, hogy jól berezeljünk az éhenhalástól,és majd mi vigyünk az ínycsiklandozó finomságokat. Arra a sós máffinra befizetek.Kép

gyerekem minden nap kiköveteli, hogy az apjával 1-2 órát szereljenek. Tiszta extázis, ha meglátja az imbuszkulcs készletet. mi lesz ebből a kölökből?

na megyek kipakolok a mosogatógépből, reggel óta halogatom...

Kép

Kép
babszy
 
 


Csajok, én nem olvasom, és nem járatom a Kismamát. Gáz? Kéne? Kép Viszont sokat tájékozódom Interneten.

Dia, ismételten élvezettel olvastuk soraidat, és Ancsához csatlakozva, tényleg sokat röhögtem közben. Én még csak előre magamon, de azért jót mulatok. Persze nem rajtad, inkább veled. Mert azért nagyon-nagyon nagy boldogságot érzek a soraidból, és ez jó. Kép
Amúgy a bébim nem óriás, csak normális, szerintem 3 kg körül lesz, aztán majd meglátjuk. Tegnap lemértünk egy nagyobbacska almát, és pont olyan méretei voltak, mint a gyerek feje.....Kép Belepróbáltam a sapikba, még nőhet bele, szerintem jók lesznek!!! Kép

Ne tessék azért megijedni, nem hülyültem meg teljesen, csak izgultam, nehogy kicsiket vegyek. Kép

Azért a néniben még mindig a Seriff néni viszi a prímet, azon sokáig nevettem! Kép

Ma mindenki nyomi és inkább nem jön??
Jó, az idő brutál gáz, de azért tessék jönni inkább! Kép

Uram, bár itthon van, totál zizi, holnapra készül valami éves tervekkel, és nyűglődik, utálja, kikészül, nyavalyog, persze segíteni nem tudok, ha szólok, ne zavarjam, ha nem szólok, miért nem.......ezen igazodjon ki valaki....Kép
Még szerencse, hogy jó a kedvem, és nem vagyok sértődős hangulatban, így inkább csak kuncogok magamban. Kép

Vettünk ma anyukámmal 3 db. törölközőt a gyerekemnek, ez még nem volt. Egy kéket, kacsákkal a fejrészén, meg két vastagabb, nagy méretű pelenkatörölközőt, sokan esküsznek rá, hogy mennyire jó, amíg picik, mert puha, és nagyon jó nedvszívó. Jónak tűnik...Kép

Na pussz.

Eszti
Vendég
 


EsztikémKép
Édes vagy ezzel az almávalKép Én is centizgettem anno, hogy mekkora lehet a kis fejük. Van egy ismerősöm aki csörgőórát tett a hasához, hogy csekkolja hall-e a gyerek. Na az már gázKép
Nekünk is van ilyen is, olyan is törölközőnk. Jó a tetra nagyon. Anyukád nagyon várja már, ugye??? Megint lehet babázni!!!
Az én anyukám tegnap a telefonba olyan elkeseredett volt, hogy már nem bírja, feljön pénteken!!! A tieitek, hogy bírják az unokák hiányát? Bár gondolom mindenki gyakrabban jár haza mint mi.
Én sem járatom a Kismamát, néha megveszem. Illetve Bogikától megkaptam a régieket és azokat olvasgattam már a végén. Azért vannak benne hasznos dolgok, vannak benne faszságok, mindenesetre szerintem anélkül is szuper anya leszelKép!!!!
Jó, jó!!! Nem akartalak felhergelni az óriás bébivel, erre ugrasz tudom. Nem is úgy értettem. Mindig azt hittem az a jó ha kis vasgyúró lesz, de a 2200-vel hazahozott Pannusnál sem volt gond, hogy hogyan fogjuk, stb. Nem gondoltam volna.

PussykámKép A sós-t nagybetűvel a múltkori pogácsa miatt írtam. Amiből kimaradt a sóKép De így is fincsi volt!!!! Hozzátok azt az imbuszkészletet majd! Itt csak csipogó állatok és csörgő könyvecskék vannakKép

Kép
diane
 
 


PinérKépKép
Nem sok változtatással meg is van a "becenevem", ahogy bunkó osztálytársaim hívtak általánosbanKép

Kép
diane
 
 


Csajok, ez a naptár nekem nagy csalódás.Kép

Ti mit csináltok ebben a frankó időben?
Nálunk megy a mese, Peti közben autózgat, takarít, jön megy. Én meg azon töröm a fejem mit kéne ennem?Kép
Rggel megkapta a bárányhimlő elleni oltást, és egy hangja nem volt, csak nézte. Kicsit se voltam büszke rá!!KépKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Hi, csajok!

Babszy,Neked adom a diplomámat! Igazad volt, a doki is azt mondta, persze miközben beszéltünk jól lemerültem, és mikor visszahívtam nem vették fel a rendelőben,pedig még csak 12.03 volt,és elvileg délig van rendelés. Na mindegy,aszonta,oké, akkor már csak cebion és óvatos séta, h ne ordítsonKép! Nemrég jöttünk meg, és miközben Dia sorait olvastam és rázkódtam elaludt a karombanKép!
Imbuszkulcskészlet nagyon tetszik!Kép Igazi fiú! Örülnél ha babázna? Na majd azt is fog,pár év múlva, csak tudjon dönteni,h Panna-Hanna-vagy KatalányKép!

Dia, sejtettem,h Plus-os,nem roboltál imidzset Kép, csak kérdezték tőlem, és mi is kaptuk,ezért nem tudtam válaszolni! Miért gondolod,h imidzsromboló a Plus-ban-avagy államvizsgás időkre emlékezve Plü-ben- vásárolni? Anya is szokott, mi meg tescos-ok vagyunk-de ezt tudod KépKépKép! Nincsenek pöttyök,elmúltak. Ha megfejted honnan teremnek a pormacskák, szóljál,én is utálom őket, és nálunk is kétnaponta sorakoznak a fal mentén-aszongyák a padlófűtés miatt, kedvencem,mikor itthon se vagyunk. NA mindegy, mászóbajnok miatt meg főleg örökké porszívózni kell, kezdem utálni én is. Lehet,h rácsatolok vmi egyik oldalán nedves ruhát,aztán szépen lassan feltakarít magátólKép?
Akkor úgy értelmezem, h gomba oké, majd meglátjátok, pizzás muffin naggyon jóKép!
Én nagyon szeretem mikor írsz-jól van, a többieket isKép- annyira muris vagy!

Eszti, állítólag öklömnyi feje van egy bébinek, na de kinek az ökle?! Jók lesznek a sapik, tuti! Én a balfék,már megint vettem egy zoknit,ami kicsi lett, úgyhogy majd viszemKép! Te, nem Te vagy terhes? Mit nyűglődik az urad? Szóljál már NekiKép! Pelenkatörölköző, a tetrafürdőlepedő? Tényleg nagyon jó az elején,sokkal puhább,mint a frottír. Milyen klassz,h a fürdőből nem kell átvinnetek a lakáson, csak egy ajtó és már bent is vagytok! Az elején sokat számít ám!

Kata, drága urad mit csinált tegnap? Miért volt eleged az összes ffiból?

Edó,ide még nem jött Kmama...

Én meg magam mosogatok,kézzel....gáz?

Kép
seriff
 
 


Jól van,igyekszem nem kihgyni a sótKép!

Kép
seriff
 
 


Kata, diós tészta?
Bár én már a második Dinomájasos szendót eszemKép!

Dia, hát nehezen bírják az unokahiányt, de van internetük, yahoozunk mindig,és mindennap küldök kéept is,eddig csak Papi mhelyére,mostmár otthonra,és kamerával is nyomjuk-2heteKép!Kezdenek belejönni a száítógéphasználatba.Anyós meg másnaponta jön,mert nem bírja Hanna nélkül, maradék idejében pedig otthon csókolgatja a fotókat-fúj, gonosz rosszkutya vagyok....

Kép
seriff
 
 


Kicsit gáz, mikor írtam az uccsó hat hozzászólás még sehol se volt.....

Dia, köszi, h lányt érzel, én is reménykedem. És azzal bíztatom magam, h amikor a kukát pakolom van egy kis hányingeremKépKép

Azon én is mindig ledöbbenek mi mindent lehet másfél óra alatt gyerek nélkül csinálniKép A lakással konkrétan csodát, mert nincs aki ellenpakol.

Esztikém, mekkora almáitok vannak nektek??!! Ami még eszembe jutott, pakolj be a szülős motyóba inni valót is. Nekem pl nem volt, és hajnalban kerültem a szobámba, és a szobatársaimtól kaptam inni, mert a Józsi is csak reggel tudott jönni, hozni. Ugye az meg kiszámíthatatlan mikor szülsz.Kép És szomjas leszel szülés után nagy eséllyel.

Én nem tanítom a Petit nénizni, magától nénizi a harminc körülieketKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Kata, az a vicces, hogy nincsenek nagy almáink....Kép De ez egy olyan egészséges darab...Kép Víz már fel van írva. Mert már írom a listát, hogy mikor hova mit kell vinni, külön listába, hogy még mit kell venni......

Serfi, anyós minden másnap??? Hűha, jól bírod. Kép
Igen, tetra. Csak ezt a szakkifejezést most tanultam Diától. És mivel olyan, mint egy nagy pelenka, ezért írtam ezt...Kép jóvanna Kép

Csajok, ti miben szültetek? Mert ugye sajátban kell nekünk, és nem tom, mi legyen. Hálóing???
Vendég
 


Katuskám, szívem, ez a kismama naptár kibabrál veled. Először késik, aztán még béna is. KépMilyet szeretnél? Peti mióta érdeklődik a mesefilmek iránt? Balit nem nagyon köti le.

kész, ez a gyerek nem hagy csinálni semmit, úgyhogy pá

Kép

Kép
babszy
 
 


Serfi, diós tészta jó ötlet. De én valami ütősebbet kívánok. pl paprikáskrumpli, tejfölös ubisalíval. Ahhhh....

Szilveszter esti füdésKép:

Kép

Itt meg az asztalára felállva nézte, mit csinálok a konyhában és közben hülyéskedet:

Kép

Most meg takarít, takarít, takarít. Betojok ennek a gyereknek.

Kép

Kép
tikata
 
 


esztikém, itt konkrétan egy lepedő lesz rajtad ugyebár...Kép

Kép

Kép
babszy
 
 


Én mikor mentem venni a Tetra kifogót, úgy kértem, h tátra kifogót kérek. Nem is néztek hülyének, aztán egyeztettünk az eladóval, és csak meg lett.

Eszti, konkrétan a szüléshez sem adnak kórházit? Mert az elején még én is a sajátomban voltam, aztán már nem emlékszem hogyan, de rámkerült a kórházi. Megpróbálhatod egyébként pizsiben isKépKép De szerintem a vége felé tuti le kell majd venned az alsó részétKépKép

Bogi, a mesék nyár óta kötik le, addig őt sem. De persze most sem mindegyik. Főleg micimackóKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Kata, a tiéd takarít, az enyém szerel, ebből esetleg profitálhatnánk valahogy.KépKép

Kép

Kép
babszy
 
 


Kész,beleszerettem a nagy barna szemeibe megint enek a gyereknek! Télleg,mi baj a kismamanaptárral?

Kép
seriff
 
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: