Új privát üzeneted érkezett!

Hello Móni!

Köszi a linket. A "zsarnok anyós halála, mint pozitív írányú befolyásoló tényező" - Ez jó! Azért remélem idáig nem jutunk.

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Kikike,
25. napon vagyok, 26-27-re szeret jönni... Csak az a fura, hogy már 4. napja csak este van egy kis vér (wc-kor), tegnap este óta meg semmi. Hasonlóan szokott kezdődni majdnem mindig, de akkor 1-3 nap után be is indul. Szóval ha vmi csoda folytán holnap se semmi...Kép

A cicifeszülést a pé után termelődő progeszteron okozza, aminek a szintje leesik ha jön a mikulás, ilyenkor "leereszt" a cici is... (mintha az enyém is már kezdene, ezért nem merek remélni...)
Ha babás vagy, marad magasan a progi szint, azért feszülnek a cicik (jobban), és az okozza a magasabb testhőt is! Kép

Egyébként szia! Kép

angel37
 
 


Kitti!
En is remenykedtem benne,hogy csak a teszt volt rosz!De sajnos nem!!!!
10napig szednem kell a Duphaston tablettat!Aztan ha megjon a 3.naptol megint Closty 3x1(!!!)!
Ilyen adagrol meg nem is hallottam!
Remelem mostmar vegre sikerulni fog!!!
Most mar megyek!

SZIASZTOK!

Kép
Kép
ancsa81
 
 

 
 

Angyal,
szorííííííítok...persze nagyon halkan. (hogy ne menjen ki a luft a cicidből Kép
potter_76
 
 


Ancsa,
KépKépKép
potter_76
 
 


Ancsa
Sajnálom a kutyusod!Kép
A clostyhoz nem értek,úgyhogy légyszi írd le bővebben!Túl nagy az adag?
Remélem babás leszel tőle!

KépKép

KépKép
okr
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

Móni, Angel,
esélyesek, mi újság? Kép

Banya,
nem akarok túlzásokba esni, de tegnap este még nagyobbnak láttam a pocakomat Kép. Ha ez ilyen ütemben folytatódik, nem sokáig titkolózhatok Kép.
Még egy tünet: állandóan pisilnem kell Kép! Minden éjszaka fel kell kellnem inni, mert teljesen kiszáradok.
Hallottál már a dokimról?

Nem lenne rossz egy tábla, hogy lássam kivel mi van. Kata, nagyon nem érsz rá?
adi77
 
 


Szép jó reggelt Mindenkinek!
Adi!
Olyan jó Neked... Én már komolyan kezdek megíjedni... Én egyáltalán nem járok sokat pisilni. Mondjuk régen sem mentem annyiszor, mint pl. a barinőim, akik suliban is minden szünetben megrohamozták a klotyót, és lehet hogy nem is iszom túl sokat. Remélem azért nincs baj... Az idegesít, hogy még 1 egész hónap, mire megint uh-ra mehetek. Olyan fura. Vagy lehet hogy csak nekem tűnik úgy, mintha én mennék a világon a legritkábban ultrahangra? És ha valami baj van? Csak 1 hónap múlva fogom megtudni? Na jó, nem siránkozom, de tényeg semmi tünetem nincs. A hasam fel van puffadva és kész. De azt sem tudom, hogy ez tünet-e.
A dokidról nem hallottam. Nem ismerős a neve...

Kép
Kép
banya1
 
 


Banya,
Én sem voltam nagy pisilős, volt, hogy egész nap kibírtam, csak, hogy otthon mehessek el. Viszont mint valószínüleg te is alig ittam, állandóan kiszáradtam. Gyakran az orrom töve is felrepedt és a homlokom is bevörösödött a szárazságtól. Most viszont annyit iszok mint az átlagember, van szomjúság érzetem... és ami befolyik az ugye ki is folyik Kép.
Sztm a puffadás is tünet. Nekem is van és eddig nem volt. Úgy meg tud rohanni az éhség egyik pillanatról a másikra, de nagyon becsapós mert el kezdek lakmározni és alig eszek még valamit, amikor egyik pillanatról a másikra elmúlik.
adi77
 
 


Sziasztok!
Én sem pisilek sokat,bár én nem vagyok még terhes,de ezen én is gondolkoztam már mi lesz vajon ha megtörténik a csoda.

Egy tábla tényleg jó lenne!

Kép
breni
 
 


Sziasztok.
Hőm még fenn, de ez nem jelent semmit. Ha még szombaton is fenn lesz, akkor lehet reménykedni...

moni
 
 


Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Ancsa, nagyon sajnálom, de ha ilyen nagy adagot írt fel, akkor ez már biztos segíteni fog a peteérésben, és akkor előbb utóbb sikerülni fog a babó is.

Angel, drukkolok, h mégse eresszen le, és holnap jó eredménnyel tesztelhessél Kép

Én meg ma megint a padlón vagyok, reggel 7-kor megmértem a hőmet, 36,1 a 35. napon, tehát még tényleg nem volt pé-em, és ezek szerint még ha ma vagy holnap meg is lenne, akkor is megint 50 nap körüli lenne a ciklusom, úgyhogy most nagyon gondolkodom, h mégis belemegyek lassan egy orvosodiba, tudni akarom mostmár, h mi van velem, csak az kész anyagi csőd lesz Kép

Kitti
Kép
kikike21
 
 


Kikike!
De megéri,ha ez az ára hogy babád legyen,akkor ne habozz,rendbe kell tenni a ciklusod.Lehet csak egy gyogyi kell és rendeződik.

Kép
breni
 
 


Breni!
Valószínűleg nekivágok, csak ha már elmegyek dokihoz, akkor már mindent kivizsgáltatok /hormonok, átjárhatóság, meg ami kell/, eddig azért vártam, mert azt gondoltam, rendeződni fog a dolog, a múltkori 39 nap is is már egész jó volt, azt hittem, h már csak javulni fog a helyzet.

Kitti
Kép
kikike21
 
 


Kikike,
próbáltad már a cickát és a palástfüvet?
Engem ezek tettek rendbe.
adi77
 
 


Adi!
Próbáltam, de abban a ciklusban jött össze az 57 napom, úgyhogy nem igazán hiszek benne, meg azért sem nagyon akaron inni mostmár, mert elvileg csak peteérésig lehet, de én nem tudom, az mikor van. Egyébként most is vannak itthon KépDe azért köszi, ha még vannak jó tippek, szívesen veszem őket Kép, hátha vmi be is jön.

Kitti
Kép
kikike21
 
 


Kikike!Lehet írtad csak én nem olvastam.Te szedtél fogamzásgátlót ha igen meddig?És azóta egyáltalán nem volt normális "ciklusod"?Mert én júliusban hagytam abba és a november ciklusom már 34 napra jött meg,a decemberi pedig 33-ra,előtte 48-42-40 napra.Lehet egy kicsit még várni kell,persze csak ha nem régóta ilyen hosszú.Ezt csak azért írtam,hátha van remény még a doki előtt is.Amikor én voltam dokinál minden rendben volt és azt mondta nem kell vizsgálat,mert még akkor 2 hónapja nem védekeztünk és magától rendeződik a menszesz,hál'istennek így lett.Én 5 évig szedtem gyogyit.

Kép
breni
 
 


Kikike,
nyilván hinni is kell benne, mint bármi másban, különben nem működik. Én a gyógyszerekben hiszek kevésbé, ha tehetem kerülöm, de van hogy nincs más választásom. Nekem a gyogyik nem jöttek be, sőt műteni akar a doki, de nem járultam hozzá. A teát pedig kb. 1,5 hónapig ittam, nem néztem peteérést sem semmit. Aztán visszatért a gyerekkoromból már ismert nagy görccsel járó mensi és tudtam, hogy a következő cikusom már rendben lesz. De ez már nem derült ki Kép.
adi77
 
 


Adi Kép

Olyan pangás van.Éveleji munkadömping?!

Kép
breni
 
 


Üdv Csajok!

Köszi a drukkokat! Kép

A helyzet nagyjából u.a. tegnap egész nap és éjjel semmi, ma voltam wc-n, és jött egy kis halványpiros (kisebb erőkifejtésre Kép). Olyan, mintha azonnal meg akarna jönni Kép Lassan csekkolom, hogy mi újság Kép

Potter Kép
Sajnos a luft már kicsit kijjebb ment három napja, nem is értem...Kép

Kikike, Kép
sztem is menj el dokihoz! A hormonális gondok általában jól kezelhetők!Kép véleményem szerint a 39 is nap is túl hosszú...

10 évig szedtem gyogyit, és a ciklusom azonnal visszaállt, amint abbahagytam!

Adi,
bocs, biztos már írtad, de mit akartak műteni?

Móni,
csak halkan... Kép

Sziasztok többiek is! Kép (bocs, kicsit szétszórt vagyok...Kép)

angel37
 
 


Köszönöm a jó tanácsokat, rendesek vagytok nagyon. Fogamzásgátlót én nem szedtem soha, amiatt nem lehet. Mostanában az első ilyen hosszabb ciklus augusztusban volt, az volt 47 nap, azután jött az 57 napos, utána 39, és most megint legalább 50 lesz, mondjuk előtte sem volt túl pontos, de azért általában a 35. nap körül megjött. Sajnos van egy sejtésem, pontosabban tudom, h ez tényleg az idegesség miatt van, csak nagyon nyugtalanít a dolog, h esetleg nem lesz gyerkőc, és szeretnék ennek hamarosan utánajárni, mert kicsit aggaszt, h már több, mint egy éve nem védekezünk, és nem vagyok még babás.
Adi, te azt a teát folyamatosan ittad minden nap másfél hónapon keresztül? Mert azt olvastam, h ha véletlen összejön a baba, az árthat neki, én ezért nem ittam végig. De akkor most lehet, h megpróbálkozom vele, hátha bejön, rontani már nem nagyon tud a helyzeten Kép

Kitti
Kép
kikike21
 
 


Sziasztok!

Kriszti!
Csak szerintem nagy adag ez,mert meg nem hellottam senkitol hogy ennyit szedett volna!Majd meg utana nezek!

Angel!
Hatha megsem....!!!!++++++++++++

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Kikike!Így más a helyzet.Irány az orvos.Ne várj tovább.

Kép
breni
 
 


Szia Angel!
Várom az új infókat, remélem, nem eresztessz tovább, és holnap tesztelsz egy csíkost Kép
Nálam meg nem igazán érvényes ez a cici-dolog, mert már a 16. napon megduzzadt, és azóta is folyamatosan feszül, mégsincs semmi. Viszont azt az előző két ciklusban megfigyeltem, h mikor elkezd fájni, azután pont egy héttel megjön, és most még nem fáj, ami akkor lenne jó, ha a hőm meg fenn lenne, de sajnos inkább kihűlőfélben vagyok Kép

Kitti
Kép
kikike21
 
 


Kikike,
sztem a teázást kúraszerűen érdemes csak, ha hatást vársz tőle... Nem hiszem, hogy sokat árthatsz ha csak akkor hagynád abba, mikor kiderül, hogy babás vagy...Kép És ugye ha erről van szó, ez a topicosoknál elég hamar ki szokott derülni! Kép

És tényleg nem akarok huhogni, de ilyen hosszú ciklusoknál vmi nincs rendben... (nincs pé, vagy ha van, akkoris elégtelen...Kép) Így nem csoda, ha egy év alatt sem jött össze...Kép
Ne haragudj, nem piszkállak, hidd el! Kép
Nézesd meg a hormonjaidat, két vérvétel az egész, és valszeg gyorsan helyre fogják állítani a ciklusodat! Kép

angel37
 
 


SZia Ancsa! Kép

Hú, nekem most már nagyon olyan "azonnal megjön" Kép

angel37
 
 


Angel,
lehet, hogy a műtét szóval túl drámai voltam Kép, valami kisműtét, igazából nem tudom, mivel gyulladásra gyanakodott, gondolom eü. küret lehetett. Mivel nálam még semmiféle orvosi beavatkozásra nem került sor, kicsi v. nagy én beparáztam, ráadásul ott voltam az esküvőm előtt.
Mivel nem az életem múlott rajta, azt mondtam na ne!!! Várjunk egy kicsit!

Kikike,
A Maria Treben nem írja, hogy valamikor nem lehet inni, ezért ezt nem tudtam, csak jóval később olvastam az elixirben, hogy a palástfüvet és cickát váltva kell inni. Én egyszerre ittam, és nem kényszerből, szeretem a teákat, egész boszorkány-konyhám van otthon gyógynövényekből. Bár tudom, hogy csínnyán kell velük bánni, mert árthatunk is velük. Pl. azóta nem iszok se cickát se palástfüvet, ha mégegyszer ilyen helyzetbe kerülnék akkor is használjanak.
adi77
 
 


Adi,
hogyne, érthető! Kép

Ha a doki belement a halasztásba, akkor nem lehetett komoly, gondolom, most erre is oda fog figyelni!

De ha egyszer mégis úgy hozná a sors, ne félj, az eü. küretnél tényleg csak macerásabb műtétek vannak! Kép

Na, ja, ez Elixír! Én is láttam azt a cikket, és meglepődtem én is, hogy nem lehet cickázni a ciklus 2. felében, mert egy kolléganőm direkt akkor itta, hogy meghozza neki!

angel37
 
 


Angelnek igaza van a kúrát illetően. És egy labor is fontos információkat adhat, hogy mi is a gond.
adi77
 
 


Köszi mindenkinek, azt hiszem, akkor holnaptól teázgatok, hátha a következő ciklusom már normálisabb lesz, aztán ha mégsem, jöhet a doki, vmiért nekem ez a nődoki-téma nagyon para, pedig a dokim végtelen aranyos és segítőkész, meg minden, de inkább csak akkor megyek, ha nagyon muszáj.
Angel, nem gondoltam, h piszkálni akarsz, én is tudom, h vmi nem okés, csak most még inkább próbálkozom az alternatív megoldásokkal. Egyébként a két leghosszabb ciklusban néztem a hőimet, az alapján volt pé-em, csak nem akkor, mikor kellett volna, a hosszabb görbémet mutattam dokinak, erre azt mondta, h legalább tudjuk, h ez rendben van.
Adi, akkor te hogyan ittad ezeket, mert ha neked úgy bejött, akkor talán nekem is jó lenne úgy, a hormonvizsgálattal meg így még várok egy kicsit.
És tényleg nagyon köszönöm a jótanácsokat.
Angel, drukkolok, h rosszul érezd, és ne jöjjön meg Kép

Kitti
Kép
kikike21
 
 


Kikike
Üdv!
Mostanában inkább csak olvasgatlak titeket,de most úgy éreztem billentyűzetet kell ragadjak.
Egyik ciklusban én is ittam a cickát,nos az 50 naposra sikerült.Ráadásul a cicim is rettentően fájni kezdett félidőben,és jól meg is duzzadt(ennek nagyon örültemKép)Sajna felment a prolaktinom,azért volt .KépNem akarom a cickára fogni,de sem előtte sem azóta nem volt ilyen gondom.
Én mindenesetre soha többé nem iszom.Persze akinek használt az abba ne hagyja!
Szóval csak azért írom,mert láttam,nálad is hasonló dolog voltKép

Ancsa
Kíváncsi vagyok,erre a ciklusodra.UH is lesz closty mellett?

Breni,Adi
PuszikaKép

Angyal
Neked már írtam a hőmérősbe

KépKép

KépKép
okr
 
 


Angel!
Én is neked, csak halkan.
Hányadik napon is vagy? Hőd?

moni
 
 


Okr!Neked is puszika
Mi újság van veled?De jó lenne egy tábla.

Kép
breni
 
 


Breni
Hétfőn voltam vérvételen.Javulgatnak a hormonok.KépProlaktin méréshatár alá került,így a bromot most abbahagytam(orvosi utasításra)
Túl jó volt az adag sztem ,mert okt végén még majd 2-szerese volt a felső határnak.
A férjem ( sajna )közelebb van most hozzád,mint hozzám.Bocsi,de most mindenről ez jut eszembe.Egyre nehezebben viselem.Ez a z utolsó hónap már a 3-ból,remélem kibiromKép

KépKép

KépKép
okr
 
 


Kikike,
én a hormonvizsgálatról azért nem mondanék le, ha nem akarsz nődokihoz menni, kérj egy beutalót a háziorvostól.
Hát a teázás nem volt szertartásos, amikor éppen megkívántam akkor ittam, kb. 1/2 liter egyszerre. Lehet hogy egy nap 1 l-t ittam, de lehet, hogy kimaradt egy nap. Sztm. a napi fél liter az kb. jó lehet. Nekem izlett. Kiegészítettem egyéb gyógynövényekkel is de a túlnyomó része cicka és palástfű volt. A férjem is ezt itta, nem csináltam neki más félét, bár neki nem jött be KépKépKép.
adi77
 
 


Kriszti!
Miert jossz ritkabban??
Majd a 13.cn-on kell mennem UH-ra!Kicsit utana neztem,masok is szedtek ennyit!Remelem mostmar hasznalni fog!
Most otthon lesz a parod akcio idoben??

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Okr,
neked is puszi! Kép
Elgondolkoztatott, amit írtál a cickáról. Hát nem merek bíztatni senkit...nekem bejött. Viszont az is tény, hogy előtte elég stresszes volt az életem, mely egy kicsit mérséklődött azóta. Lehet, hogy Kikinek is a sok idegeskedés ártott meg.
adi77
 
 


Móni,
Kép
26. napom van, a hőmet meg ebben a ciklusban már nem mértem! Kép
Nem nagyon merek bízni...már nagyon feszít a hasam...olyan miklósbácsisan Kép

Kikike,
ahogy érzed Kép, de nálad nagyon úgy tűnik, hogy érdemes lenne egy hormonvizsgálat... minél hamarabb kiderül vmi, annál hamarabb lehet lépni! Kép

A teáról ám csak pofázok, én sose ittam! Kép

angel37
 
 


Okr!Örülök hogy a hormonjaid kezdenek rendbe jönni.Nem csodálom hogy hiányzik a párod.Itt van debrecenben?Nekem már akkor hiányzik ha 2 napot dolgozik egymás után,mert akkor egyáltalán nem látom csak reggel aludva.Ezt a kis időt bírd ki.Okés?

Kép
breni
 
 


Ancsa
Olvasgatok,de sokszor nem tudok hozzászólni a témához.Fecsegni a semmibe nem akarok.
Fogalmam sincs,itthon lesz-e a drága p.é.-korKép

Egyébként általában akkor szokott dolgozni,mikor érik a tüszőm.KépMondjuk én olyankor tiszta idegbeteg vagyok,hozzám sem lehet szólni.Úgy érzem mindjárt szétrobbanok.Így aztán szerencséje is van,hogy dolgozikKép
Persze már nagyon jól kiigazodik rajtam.Most is szólt,hogy biztosan meg fog jönni,mert olyan "unalmas,és szétszórt" vagyok.BejöttKép

Remélem a clostytól megérik nálad egy hatalmas tüsző,és ki si pukkan időben!KépMajd írj,hogy mikor lehet drukkolni!

KépKép

KépKép
okr
 
 


Breni
Folyton azt hajtogatom,hogy kibírom,kibírom...
De egyre türelmetlenebb vagyokKép

Hanyadik cn-n vagy?Tényleg rossz,hogy nincs tábla!
Moni ajánlotta,a múltkor ,hogy vezeti.Nem?

KépKép

KépKép
okr
 
 


Szia Kriszti! Elképzelhető, h tényleg a cicka kavart be nálad, de szerintem ez is egyénfüggő, h kinél hogyan hat. Mostmár nem igazán tudom, mit csináljak. Nálatok most ez hogyan is van, h a férjed nincs otthon? 3 hónapig egyáltalán nem, vagy csak nagyon ritkán találkoztok? Mindenképp szörnyű lehet, sajnálom, de ki fogod bírni Kép Én képtelen lennék a párom nélkül tölteni, akár egy hetet is.
Tényleg ad beutalót a háziorvos is? Mondjuk most nem igazán tudom, h háziorvos-ügyileg hogyan is állok, mert eddig a gyerekorvoshoz jártam, csak mostmár mondta, h táppénzes papírt nem tud adni, de amiben tud, továbbra is segít, úgyhogy akkor lehet, h elmegyek hozzá. Hozzá jártam mióta az eszemet tudom.

Kitti
Kép
kikike21
 
 


ElizaKép
Nem tudom merre jársz,de NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT neked (ugye jól emlékszem?!)!!!!!!!!!!!!!
KépKép

manda
 
 


Kikike
A férjem általában hétvégén van itthon,de egy napot abból is dolgozik.Van,hogy hétköznap is ellóg néha.KépNa meg a két ünnep közt velunk volt.Sajna karácsonykor,és újévkor is dolgozott,de nem vagyok azért telhetetlen.
Persze annyi jó van azért benne,hogy jobban örülünk egymásnakKépKép

KépKép

KépKép
okr
 
 


Igen, én ajánlottam fel, de nem küldte át Kata a fájl, és teljesen újat nem szeretnék, meg időm sme lenne megcsinálni... Így marad egymás kérdezgetése.

moni
 
 


Akkor írjuk oda a hsz alá,ahogy a múltkoriban.

4cn. (Valahogy így volt,de mit is írtunk még mellé?)

KépKép

KépKép
okr
 
 


Akkor táblicsku nélkül Kép

0+26 (vagy 1?)

angel37
 
 


En 43.cn.

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Okr!Elhiszem,hogy nehéz.KépFel a fejjel.
Én ma vagyok a 21.napon,a naptáramba vezetem.De már nem szedem az elevitet sem,meg a az e-vitamint sem.Nem akarok ezzel foglalkozni,hátha így sikerül,csak a napokat írom,de azt már beírtam előre,még decemberben.Így tudom mikor "kell" megjönnie.
Te hol tartasz?

Kép
breni
 
 


Sziasztok lányok!
Régen írtam már. Sajnos azóta nem lett zebrás senki. Kép
A 21 cn-on vagyok én is, de már a 18-on volt barni. Ezt egyébként nem is értem. Azóta néha van egy kicsit. Nagyon korainak tartom, remélem nem csődöl be a ciklusom. A héten bejelentkezek a Forgácsba. Lejárt a türelmi idő. Már nagyon várom, hogy elkezdjük. Mert az alagút végén baba lesz.
Ezt tanácsolom mindenkinek, aki el van keseredve. Tudom, hogy pénzbe kerül. Én is inkább megvonok magamtól egy két dolgot, mert a baba mindent megér. Tudom, hogy jó kezekben leszünk, kiderítik, hogy miért nem működik a gépezet és megjavítják.
Puszi mindenkinek!

Angel, Móni +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++(ez drukkot jelent)

Nem akartam írni, de úgy hiányzik, hiányoztok
Julcsi2
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?