Új privát üzeneted érkezett!

BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!


Kép Kép



Kép



Babus és Kristóf

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!!!


BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!


ANDI és MIRONKép
Vendég
 


Kristóf ezekkel a képekkel kíván boldog karácsonyt mindenkinek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
babus2005
 
 

 
 

Remélem nem vagyok még túlzottan elkésve!

Mindenkinek békés, boldog karácsonyt kívánunk Lizivel és azt, hogy az elkövetkező sok-sok év hihetetlen boldogságban teljen a már meglévő és leendő gyermekekkel!

Flames!
Bizony-bizony a sütőtök a "hibás", esetleg még a sárgarépa okozhatja ezt a sárgaságos jelenséget.
Tényleg, el is felejtettem mondani, hogy mi már szedjük a Vitacolan-t és tényleg, most, hogy így mondod, mintha azóta jobb lenne a kis punás étvágya.

Babus!
Nagyon szépek vagytok a képeken.(milyen ügyi vagy, én ilyeneket nem tudok kreálni)
Én is akartam kérdezni, hogy nem kellene-e vmi enyhe altatót szedni, mert egyszercsak kidőlsz a sorból, ez nem vicc.

Amúgy köszönjük szépen a bókokatKép

Örülök, hogy a "minta" apucik végre kaptak ízelítőt az anyukák munkájából, hátha...

Mindenkinek minden jót kívánunk:
Muki és Lizi

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Jóreggelt!

Köszönjük a jókívánságokat!
Remélem Minenkinek kellemes és jó hangulatban telt a Karácsony, mi piszkosul elfáradtunk, de nagyon jó volt, sokan voltunk, Marci nagyon jól viselte a nyüzsit, a nagyszülők segítettek sétálni vinni, amíg mi feldíszítetttük a fát, nagyon jókat aludt a babakocsiban kinn.
Marci nagyon örült a játékoknak, mindet bírtokba vette, mindenki játszott vele is, nagyon élvezte, hogy mindig volt aki szórakoztassa, míg én főztem!

Csak néhány kép a mi karácsonyunkról, mert ma pihenünk, holnap megyünk Győrbe:
"Az első döbbenet a karácsonyfának és a csillagszókóknak!"
Kép
"Ilyen tátott szájjal nézte a fát és nagyon élvezte a karácsonyi zenét, dalokat"
Kép
Ezek vakusak voltak, sajnos kicsit sötétek lettek!
"Ilyen a fánk, szerencsére minden díszt pakolhat, semmi törhető nincs rajta, nagyon élvezi!Kép
"Szereti a legót na és a hozzá tartozó állatokat, bár most még a rombolás a lényeg és nem az építés!
Kép

További kellemes családi napokat, pihenést, csavargást, nálunk szerencsére nem dolgozik apa, így végre kicsit együtt leszünk!

Ja és a lényeg, MARCItól mi is kaptunk karácsonyi ajándékot, 24-én reggelre kijött az ELSÕ FOGA ALUL!!!! Hát mégsem lesz fogatlan gyerekünk????Kép
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Mi is köszönjük a karácsonyi jókívánságokat! Remélem, jól telnek az ünnepek!

Tamesz, nagy gratula az első fogacskához! Kép

CSak gyorsan teszek föl én is néhány képet, aztán megyünk az apósomékhoz. Tegnap mi láttuk vendégül a nagy családunkat, 24-en voltunk, hát este úgy estem be az ágyba, nem is tudom, hogy találtam oda...


Marci nem gyönyörködött a karácsonyfában, hanem egyből rástartolt... Kép

Kép


Így örült az ajándékának:

Kép


A fánk:

Kép


További jó pihenést, vendégeskedést!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Tamesz, nagyon szép a fátok és Marci nagyon tündéri, ahogy rácsodálkozik a fára. Szonját először nem érdekelte a fa, csak később kezdett utána érdeklődni, de azóta is a díszeket piszkálja folyamatosan.

Juc, a Ti fátok is nagyon szuper, ezek igazi gyertyák rajta? Mert nagyon szép lehet, ahogy égnek. Még nem is láttam ilyet. Nem féltek, hogy kigyúllad a fa? Látom Marcidat is érdekelte. Kezdek elkeseredni, hogy csak Szonjust nem hozta lázba? Pedig én úgy vártam, hogy mit fog szólni hozzá, de hát semmit...

Nálunk ma esett a hó. Olyan szép minden. Le is mentünk sétálni, olyan jó volt nagy hóban, hóesésben. Szonja teljesen el volt csodálkozva és imádta. Kitátotta a száját és mikor beleesett a hó, olyan józűen nevetett. Lenn voltunk egy órát, a kutya is úgy élvezte. Dobáltuk neki a hógolyót, rohant utána, de egy idő után szegénynek ráragadt a lábára, mintha kiscsizmája lenne, na azt nem élvezte annyira.

Szilveszterkor mentek valahová?

További jó pihenést.

Csilla
bogacsi
 
 


Sziasztok!!!
Csak röviden mert vacogok sajna franko kis tüdőgyulladásom van és ma már Mírcsí is elég ramatyul van lehet hogy megfertöztem szegényt!!!
Ahogy jobban leszek irok bővebben és képeket is rakok be!!!
Mindenkinek további szép ünnepeket!!!
Andi
Vendég
 


Sziasztok,

Most csak egy röpke beszámolóra telik: Ákos sem igen reagált a fára, miközben díszítettük, végig érdeklődve bámult minket, meg mikor bekapcsoljuk az égőket kis időre leköti, aztán meg mintha nem is létezne. A biciklit, amit az angyal hozott, nagyon élvezi, elől vannak valami gombok, azokat is folyton bütyköli Kép.

Andi,
Jó gyógyulást!!! Remélem Miron nem kapja el.

Juc, Tamesz,
Tényleg szuper a fátok. Én ezek után szégyenlek a mienkről képet feltenni. Inkább teszek fel egy képet a kis biciklisről.

Flames,
Azon a képen, ahol Ákos a kis barátnőjével van, a törpék matricák. Tényleg jól mutatnak. Sajnos nem nálunk van ez, hanem a kis Renátáéknál.
Kép
Kép

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Babus: nagyon jók lettek a keretes képek. Örülök, hogy segíthettem a linkkel.
Mindenkinek kellemes ünnepeket!

Kriszta (a tavasziaktól)

Kép
KépKép
nebula
 
 


Sziasztok!

Andi, gyógyulj meg minél hamarabb!!! Remélem, Miron nem kapta el! Vigyázzatok magatokra!

Bogacsi, a fán tényleg igazi gyertya van, én ehhez szoktam gyerekkoromban, otthon is meg a nagyszüleimnél is mindig ez volt, tényleg olyan hangulatos! Persze veszélyes, de csak ajándékozáskor gyújtjuk meg, vagy ha este gyönyörködni akarunk benne, akkor is max. 10 percre.

Kriszta, köszi a jókívánságokat, remélem, nektek is jól teltek az ünnepek!

Hát sajnos az én férjem dolgozik a két ünnep között Kép , de azért korábban hazajön, mint egyébként.

Hogyan szilvesztereztek? Nálunk minibuli lesz barátainkkal (egy házaspár + egy gyerek), ők itt is alszanak, gyerekestül, úgyhogy elvileg koccinthatunk éjjel és tarthat hajnalig a buli (ami persze főleg társasozás, nem diszkó... Kép ).

További jó pihenést!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Én is köszi a jókívánságokatKép

Lizit is inkább csak akkor érdekli a fa, ha megy a villogó, amúgy semmi.

Tényleg nagyon jó az összes kép, én asszem most hirtelen nem rakok fel, mert a Jézuska új fényképezőt hozott és még nem jöttünk rá, hogy hogyan kell a géppel összehozni.

Mi apánk sajnos két ünnep között leltározik, úgyhogy sokkal később jön, mint egyébként.

Andi!
Gyógyuljatok mihamarabb.

Szilveszter? Hát sztem semmivel sem lesz másabb, mint az egyéb hétköznap, valszeg már 10-kor alszunk, legalábbis, ha a páromon múlikKép

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Sziasztok!!
Mára már jobban vagyok,köszönöm a jó kivánságokat!!!Délig aludtam,mert Míron fenn volt ugyan reggel 7-kor de evés után visszaaludt és 3/4 12-kor ébredt!!!Szegény biztos a betegség miatt aludt ennyít,na meg aztán az eső is esett és olyankor amugy ís aluszékonyabb!!!De lehet hogy csak nekem akart jót ez a drága!!Képídejét nem tudom mikor voltam délig ágyba!!KépAztán elmentünk étterembe enni mert ugye ebéd az nem volt itthon,csak a Míronnak ugyhogy ő itthon evett és ott csorgott a nyála,na jo kapott egy kis kenyeret rágcsálni!!!KépKépKépMost ís elég korán elaludt,remélem megint jol alszik majd!!!
Szilveszterezni sajna ídén nem tudunk menni ugyanis anyukám már két honapja bejelentette,hogy idén is ő megy!!!Kép Ígyhát mi maradunk igy négyesbe már vettünk gyerek pezsöt is Kírának meg konfettit meg trobbitát,ugyhogy nagy bulizásra készül,de szerintem a tüzijátékokat már nem fogja látni!!
Megyek mert fázom itt ülni,pedig nem vagyok álmos ugy érzem két napig nem tudok majd most aludni,tv-be meg semmi!!!
Majd rakok képeket!!!
Üdv.mindenkinek!!!
AndiKép
Vendég
 


Jóreggelt!

Andi,
örülök, hogy jobban vagy, további gyógyulást, ne bánkódj a Szilveszter miatt, biztosan jól fogjátok így is érezni magatokat, olyankor a gyerekek is érzik, hogy valami "más" van és nagyon tudnak pörögni!

Juc,
gyönyörű a fátok, hát az igazi gyertya volt régi álmom, de én sosem mertem kipróbálni, mert féltem, hogy lecsepeg, kigyullad, szóval nyuszi vagyok!Kép
Marci nagyon édes az új játékkal!

Két napot Győrben voltunk, olyan hatalamas és gyönyörű hó esett, erre hazajöttünk, itt meg nyoma sincs, pedig ki szerettük volna próbálni az új bobot, de nem sikerült!Kép

Szilveszterezni mi együtt megyünk, visszük az összecsukható ágyat és sütök valamit, meg salátát alkotok, ja és a nagybátyámékhoz megyünk, ott lesz egy csapatocska. Nem tudom Marci meddig fogja bírni, majd kiderül, viszünk játszószőnyeget, játékot, ha nagyon nem érzi jól magát, akkor hazajövünk, én kibírom, hogy nem iszok egész este!

Nyuszkó,
nagyon szuper a bicajotok, és látom a kisgazdája is élvezi!

Na szaladok, mert ma "intézkedős" napunk van, be kell szereznünk egy-két dolgot a horvátokhoz, meg apa autója megy szervízbe, mert dadog, szóval hajrá tamesz, tünés a gép elől!!!!Kép
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


SziasztokKép

Előkerültem én isKép


Andi
Jobbulást nekedKép


Nyuszkó
Nagyon szupi a bicikliKép
Jó ötletet aftál a közelgő szülinapraKép


Szilveszter:
Mi sajna most itthon leszünk, pedig terveztük, hogy valahová elmegyünk, de nem jött össze a társaság. Sajnos egyetlen kisgyerekes baráti ismerősünk sincs, csupa komolytalan fiatal srác és lány, azok meg mennek minden hülye házibuliba, mi pedig oda nem szívesen megyünk, akkor inkább maradunk itthon, max. kisétálunk majd a városba, addig meg anyukám őrzi majd Kristóf álmát.

És légyszi Tamesz, ilyet még viccből se mondj, hogy szilveszterkor "a gyerekek érzik, hogy valami más van és nagyon tudnak PÖRÖGNI"! Az kéne még nekem, hogy éjszaka is pörögjön Kristóf! Remélem, hogy már este fél 8-kor ágyban lesz és reggelig fel sem ébred. A pörgést meghagyhatja nappalraKép


Apucink két ünnep között nekünk is itthon vanKép, de hajnali 2-3-ig számítógépezik, másnap pedig 11-ig alszik...Kép

Kristóf továbbra is extra mód nyüzsög egész nap. Az utóbbi 1 hétben minden reggel fél 6 és 6 között ébred, és este fél 8-8-ig mindössze 30-40 percet alszik. Ettől persze egész nap tiszta zizi, meg én is, aludni továbbra is alig tudok, pláne, hogy éjszakánként 2-3-szor még fel is sír Kristóf.
Valaki kérdezte, miért nem veszek be, valamilyen gyenge altatót. Egyrészt, mert félek, hogy nem ébrednék fel, ha Kristóf sír, másrészt, ez csak átmeneti megoldás lenne, hisz én világéletemben pocsék alvó voltam, már óvodás koromban kikészítettem anyukámat azzal, hogy éjszakánként 2-3-szor felkeltem.
Folyton szedni meg nem akarom, korai lenne még 26 évesen hozzászokni az altatóhoz.
Nekem az a fő bajom, hogy már annyira túlpörgök én is nappal, hogy éjszaka már nem tud kikapcsolni az agyam, minden hülyeségen töprengek, nekem ha hajnali 2-kor arra ébresztenek fel, hogy fussam körbe a lakótelepet, simán megteszem, mert annyira éber vagyok, minden neszre felébredek, mindent hallok, felfogok, ha egyszer felébredek, tuti 1 órát virrasztok, és mivel én min. 3-szor felébredek egy éjszaka, ez 3-szor 1 óra, minimum.
Na mindegy, hosszú, javíthatatlan nem-alvó vagyokKép

Karácsony:
Nálunk már az elején jól indult.
Feldíszítettük szépen a fát, addig anyukám elvitte Kristófot babakocsizni. Mire feljöttek kész volt a fa, ment a karácsonyi zene, csillagszórók meggyújtva, Apuci videókamerával várt a szobában, megszólalt a csengő, beléptünk Kristóffal a szobába, vigyorgunk, mint a tejbetökKép, mire meglátom, hogy kigyulladt a fa, illetve az aranyszál lángra lobbant a csillagszóró szikrájától, de jó mélyen, bent az ágak között, alig lehetett észre venni, de már rendes kis tűzfészek volt. Én pedig köztudottan rettegek a tűztől (még gyufát se merek meggyújtaniKép). Felkaptam Kristófot, kiabáltam, hogy "Vizeeet!!!", Apuci ledobta a kamerát és egy laza mozdulattal elfújta a tüzet. A kamera persze mindent vett, így utólag visszanézve jót nevettünk az egészen, főleg az én sipákolásomonKép Ha rajtam múlt volna, én simán nyakon öntöttem volna a fát egy vödör vízzelKép, még jó, hogy Apucimnak több sütnivalója voltKép

Utána jöttek az ajándékok, Kristófot szó szerint semmi se érdekelte, sem játék, sem karácsonyfa, mégcsak rá sem hederít a fára, sem az égők, sem a csillagszórók, színes gömbök, semmi. Mintha ott se lenne a fa. Úgyhogy az már tuti, hogy a fa nincs veszélybenKép
Két dolog érdekelte csupán, a dobozok, amiben az ajándékok voltak és egy pici babafogkefe, amit kapott, azért meg volt bolondulva, ki sem lehetett venni a kezéből, azzal közlekedett mindenhováKép


Képeket majd holnap teszek fel, mert Apuci már üldöz, mert jönne a géphez.


Babus

Kép
babus2005
 
 


Babus!
Hát jót röhögtem a karácsonyfás sztorinKép
Sz.r lehet ilyen rossz alvónak lenni, én bírnék aludni, ha Panni néni(Lizi) hagyna.

Andi!
Örülök, hogy jobban vagytok.

Tamesz!
Nem is mondtam még, hogy gratula a kis fogacskához, nyilván gyermekeink összebeszéltek,

mert képzeljétek Lizinek is kibújt az első.
Volt is gyatra éjszakánk miatta, meg van is, mert gondolom követi a következő. Legalábbis ennek tulajdonítom a rossz éjszakákat. A mostani is csapnivaló volt. Nem tudom miért, de elég sűrűn ébred, és akkor csak úgy nyugszik meg, ha magam mellé veszem. Amikor vissza akarom rakni(alszik 1000-rel), de ahogy beleér az ágyba felébred és sír, hogy vissza akar jönni. Most is majd egész éjjel mellettem volt, de az a baj, hogy keresztbefordul, nekem meg marad 30 cm helyem, úgyhogy fáj mindenem, főleg a hátam a kényelmetlen alvástól. Be vagyok egy kicsit parázva, mert az is lehet, hogy ez az egész éjszakai műsor a közénk szokás miatt van. De könyörgöm én nem vagyok képes éjnek idején ordíttatni Lizit, még nappal is csak ritkán, pl ha el akarok mosogatni, mert ilyenkor végülis tök mindegy, hogy hol van, bőg mintha muszály lenne.Akkor inkább kiságy, mert legalább nem a gatyámat ráncigálva műsorozik, így haladok a dolgommal, de a szívem szakad meg érte, annyira tud bömbizni.

Na jó nem karácsonyos témát feszegetek ittKép Amúgy sem egy pillanatig sem volt karácsonyi hangulatom.

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Muki
Gratula az első fogacskáhozKép
És Tameszéknak is, ez tegnap lemaradtKép


És íme a beígért képek:

Kezemben a bűvös fogkefével:
Kép


A kutyusommal, aki ugat és odasétál hozzám:
Kép


A tologathatós csodabotommal:
Kép


De a legjobban a dobozok tetszettek:
Kép


Keresztanyuval:
Kép


Elbambulva:
Kép


Még két bónusz kép:

Kép

Kép



Babus

Kép
babus2005
 
 


Ja, valaki kérdezte a múltkor, hogy szedem ezeket a képkereteket.
Erről az oldalról lehet letölteni:http://www.frameshow.com/

Kép
babus2005
 
 


A szánkós képek lemaradtakKép:

Kép

Kép



Babus

Kép
babus2005
 
 


Nagyon szép ez a Kristóf gyerök is!KépKép

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Muki
KösziKép
Szerintem isKép



Miért van az, hogy már megint mindenhol esik a hó, csak nálunk nem?! Nálunk tegnap este óta zuhog az eső, már szinte árvíz van. És kifejezetten langyoskás az idő. Itt a közeljövőben tuti nem lesz hóKép
Gyöngyös felett szétnyílnak a hófelhők, és körülöttünk mindenhol esik a hó, csak itt nem. Itt vagyunk a Mátra aljában, és minden évben ugyanaz van. Elvétve nagy ritkán esik egy kevés hó, de másnapra az is elolvad.
Bezzeg a Dunántúlon...meg Pesten. Egyszer tuti oda költözünk.


Babus

Kép
babus2005
 
 


Na, sziasztok!

Babus, nagyon helyesek a képek! Kép Hát nem tudom, még mindig irigyled-e a nagy hóesést, itt ma vissza kellett fordulnunk Marcival, nem tudtunk elmenni bevásárolni sem, el vagyunk zárva a külvilágtól (bent a belvárosban... Kép ), akkora hófúvás volt. A babakocsit alig bírtam tolni a hóban, az esővédőt lefújta a szél Marciról és az arcába fújt a jeges szél...
Karácsonyi sztori nagyon vicces Kép , de gondolom, akkor nem volt az...

Talira akkor jó lenne a délelőtt 10-11 körül? Ahogy ideértek. Ja, emailt mindjárt küldök ám a címünkkel, akinek még nem küldtem! Kép

Muki, nektek is gratula a fogacskához! Kép

Sziasztok!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Babus,
a tűz tetszett!Kép A képek nagyon jók, gyönyörű Kristóf, Marci is kapott olyan fejlesztő kockákat, imádja őket, a kedvence a piros, amelyiken ezüstös karikában pörögnek a színes golyók!

Juc,
kitartás, nálunk sosem járt és nem is fog erre hókotró jönni, itt mindenki kiássa magát és megláncolja a kocsit vagy megvárja amíg elolvad a hó. Na a lányeg, hogy kb 20 cm hó esett, gyönyörű, ma nagyot boboztunk délelőtt MArcival, de utána megérkezett a viharos szél és már nem próbálkoztunk. Apa első kédése reggel az volt, hogy ugye a mai pizzákhoz van minden?Kép

Muki,
gratula a foghoz, tegnapra meglepett Marci a második alsó fogával is 1 héten belül.*

Na -megyek, mert most kicsit dolgoznom kellene, össze kell szednem a könyvelőnek a "vackainkat".

Kellemes estét és Boldog Új Évet, ha holnap nem jönnék a sütés főzés miatt vagy netán a nagy hó miatt nem lenne netünk!Kép
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Halihó!

Babus, Bogacsi, küldtem mailt!

Na, és egy táblázatot is fölteszek már, mert ezer éve nem volt:

<pre>
Anyuka neve Anyuka kora Baba neve Szülés ideje Születéskori méretek 6 hónapos méretek Kórház neve Baba kora
Andi 32 Miron 2005. 01. 15. 3200g ? ? Szt.Rókus 11 hónapos és 2 hetes
Bogacsi 30 Szonja 2005. 01. 16. 3860g 56cm 7590g 68cm Szt.István 11 hónapos és 2 hetes
Bettimama 23 Dorka 2005. 01. 17. 3300g 53cm ? Nyírő 11 hónapos és 1 hetes
Rahel 26 Peti 2005. 01. 17. 3200g 54cm 8040g Kaposvár 11 hónapos és 1 hetes
Babus2005 26 Kristóf 2005. 01. 27. 2700g 52cm 7960g 66cm MÁV 11 hónapos és 0 hetes
Nyuszko 29 Ákos 2005. 01. 28. 3550g 55cm 8250g 70cm Marosvásárhely Megyei Kórház 11 hónapos és 0 hetes
Tamesz 33 Marcell 2005. 02. 08. 3450g 53cm 7600g 68cm Kistarcsai Kh. 10 hónapos és 3 hetes
Flames 28 Adri 2005. 02. 10. 2700g 51cm 7080g 65cm MÁV 10 hónapos és 2 hetes
Juc14 31 Marci 2005. 02. 18. 3400g 60cm 7980g 71cm MÁV 10 hónapos és 1 hetes
Fanka 27 Panni 2005. 03. 06. 3400g 56cm ? Szt.Imre 9 hónapos és 3 hetes
Eveka 28 Marcell 2005. 03. 10. 3480g 55cm 8550g 67cm MÁV 9 hónapos és 2 hetes
Mukika 28 Aliz 2005. 04. 06. 2260g 44cm 6700g 64cm Szeged Női Klinika 8 hónapos és 3 hetes </pre>


Jó éjt!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Juc, köszönöm megkaptam az emailt.

Nyuszko, nagyon szuper a bicikli, Ákos biztos élvezi.

Andi, remélem már meggyógyultatok, hanem jobbulást és gyors gyógyulást kívánok.

Babus, először én is jót mosolyogtam a karácsonyfás sztoritokon, de én is gondolom, hogy ott akkor nem volt olyan vicces, főleg annak, aki amúgy is a tűztöl.
A képek nagyon szuperek.

Már többször akartam kérdezni, hogy Ti hol vettétek a játéktartós dobozotokat? Tetszik nagyon és én is szeretnék valami hasonlót.

Muki, gratulálok a foghoz, de az éjszakáitokat nem irigyelem.

Tamesz, nektek is gratulálok a fogakhoz. Látod mégsem maradt a nagylegény fog nélkül. A protézisre szánt pénzt játékokra költheted. Kép

Juc, a tali időpontja nekünk jó.

Itt is nagyon sok hó esett, de rettentően fújt a szél és az nagyon kellemetlen volt, így sétálni se tudtunk lemenni.

Jó éjt!

Csilla
bogacsi
 
 


Most csak gyorsan:

Bogacsi
A játéktartó dobozt (egy kalóz kincsesládaKép) mi egy itteni műanyag cuccokat áruló boltban vettük, de pont most olvastam a Tesco-s újságban, hogy hétfőtől pont ugyanilyen kis ládikó lesz náluk akciósan, 600Ft körüli árért.


Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

Babus! Köszi szépen, akkor megnézem majd a Tescoban.

Mindenkinek BOLDOG, SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET kívánunk!

Csilla & Szonja
bogacsi
 
 


Hahó!

Én is nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!!!

Kép

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Hali!

Én is itt vagyok. Nem volt sok időm. Sajnos 27én meghalt a nagymamám.

A képek nagyon jók, főleg Tameszé tetszik, ahogy tátott szájjal csodálkozik Marci.
Adrit se túlzottan érdekelte a fa. A csillagszórót bámulta, halom játék jól lefoglalta. Kedvence a szaloncukros papír rágcsálás. 29én szülinapi buliban voltunk (a szomszéd kislány 1 éves) Ezt is nagyon élvezte Adri, ő is minden ajándékra rástartolt. Anyuéknál tiramisut evett Kép
Gratula a fogakhoz, Adri megállt a 4 fognál. És úgy tűnik visszaállt a régi rend. Karácsonyi ajándékként 22-10 ig aludt. És azóta csak egyszer kelt fel 1kor enni, max 6-7 körül reggelizni. Talán vége az éjszakázásnak. Lekopogom...
Andinak jobbulást!
Akkor tali 7én 10kor? Bár így nekünk sajna kimarad az uszi Kép, de nem gond.

Tamesz
Milyen fejlesztő kockák?

Mi most eszméltünk fel, hogy nincs szánkónk. Bejártuk délelőtt az összes játék, sportboltot, Pólus, Auchan stb. sehol semmi, mindenhol elfogyott a támlás szánkó Kép

Képek:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
szülinapi bulin
Kép

BUÉK
Cs

Csilla & Adri
flames
 
 


BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNUNK MINDENKINEK!!!

ANDI,MIRONKépKép
Vendég
 


Először is: BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!

Tamesz, Mukika,
Gratula az első fogacskákhoz Kép.
Ákosnak is most bújik 2 örlőfoga, elég nehezen viseli. Ezek sajnos sokkal nehezebben bújnak ki, mint az első fogak.

Flames, Babus
Nagyon jók a képek!

Szilveszter:
Mi a szüleimhez fogunk átlépni (egy udvaron lakunk), ott szép számban összegyűl majd a család. Mostanában vettünk egy babamonitort, többször kipróbáltuk, és egész jól bevált. Úgyhogy Ákost szépen lefektetjük itthon és mi majd "bulizunk".

Képzeljétek Ákos elkezdett puszit adni. Olyan aranyos Kép.

Babus,
Sajnos nálunk sincs hó, mire lekerült a szánkó a padlásról, elolvadt az egész. Most meg folyton esik az eső Kép.

Mindenkinek jó szórakozást kívánunk!!!

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Köszönjük a "fogas" gratulákatKép

Mindenkinek nagyon boldog új esztendőt szeretnénk kívánni!

Muki és Lizi

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


SziasztokKép

Flames
Részvétem a nagymamád miattKép
A képek Adriról nagyon jókKép

Többre megint nem futja.





B orongós napok tűnjetek tova
O kkal szomorú ne legyél soha
L épteid kísérje töretlen szerencse
D erűs percek rajzoljanak mosolyt a szemedre
O szoljanak el az óévnek sötét árnyai
G úzsból szabaduljanak a képzelet szárnyai

Ú j évet hozzon a nesztelen iramló idő
J öjjön már a rég várt, csodálatos jövő

É vek ha múltok, ha elszálltok napok
V idámságot, örömet számolatlan adjatok
E lfusson most az óévnek malaca
T öbbé ne legyen senkinek panasza

K erüljön betegség, bánat messzire
Í rmagjuk is vesszen mind a semmibe
V ágyaid sorra valóra váljanak
Á lnok szavak többé ne bántsanak
N övekedjen az igaz barátok tábora
O kosan élj, ne legyél ostoba
K ívánom neked, legyen 365 szép ünneped!
!

Kép

Kép


Babus

Kép
babus2005
 
 


Babus!!!
Valamiért nem síkerül letőltenünk a képkereteket mindig kiír valami hiba üzenetet!!!Van valami elképzelésed mi lehet a baj!!!Pedig annyíra tetszenek!!!
Üdv.ANDIKép
Vendég
 


Andi
Először magát a Foto Frame programot kell letölteni. Úgy emlékszem pont a bejelentkező oldalon van. Ha letöltöttétek, fel kell installálni a gépre, és csak utána jöhetnek a képkeretek.
Remélem érthetően írtam le.
Ha nem sikerül, akkor majd holnap megnézem pontosan, hogy mi hogy csináltuk és majd leíromKép


Babus

Kép
babus2005
 
 


Babus
Köszi a részvétet. Hát eléggé ki vagyok Kép

Andi
Töltsd le a PhotaFrameShow programot, amiben van is már néhány keret, de bővitheted a netről. A program 15 napig él (szerintem, ha visszadátumozod a gépet tovább is Kép)

http://kismaci.kepeslap.com/compose.asp?imageid=59277&cat1=&userid=5957
http://www.noklapja.hu/modules/kepeslap/kepeslapform.php?kid=1332
Kép

Csilla és Adri

Csilla & Adri
flames
 
 


Flames,
Szeretnék én is részvétet kívánniKép!

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Sziasztok!

Hú, én vagyok 2006 első hozzászólója? Kép

Hogy telt a szilveszter? Meddig bírtátok a "bulizást"? Hát a gyerekek? Kép Mi 8 körül csillagszóróztunk a gyerekeknek, aztán letettük őket aludni, mi meg fél 3-ig társasoztunk meg beszélgettünk. Jó kis buli volt. Kép

Tali akkor 7-én 10-től (vagy ki mikor ér ide) kb. 2-3-ig (?), ki mikor megy el, vagy mikor dőlnek ki a gyerekek. Az úgy jó?

Flames, fogadd részvétemet nagymamád miatt.
A képek nagyon helyesek! Látom, nagyon tetszett Adrinak a szülinapi torta! Lassan ki kell találnunk, milyen tortát kapjanak a gyerkőcök. Kép Van, aki már tudja?

Képzeljétek, ma megszületett Marci legújabb unokatesója, az öcsémék 2. kislánya! Kép Csak Amerikában, úgyhogy sajnos csak vmikor tavaszal találkozunk vele.

Hát akkor még egyszer BÚÉK mindenkinek! És jövő héten várunk benneteket! Kép

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!
Nagyon boldog új évet Mindenkinek!

Flames,
sajnáljuk nagyon ami történt, részvétünk! A képek nagyon jók!
Tortát a sógornőm akar sütni, ő a keresztanya, és vsz. valami joghurtos lesz!

Juc,
gratula az új családtaghoz, apát ma regisztráltuk a wiwen, úgy tűnik az öcséd osztálytársa volt?Kép Kicsi a világ!
Mi készülünk Marcival kettesben, mit vigyünk? kaja, üdcsi? Hányan leszünk és kik végül is?

Hogy telt a Szilveszteretek?
Mi bementünk a városa bulizni keresztanyámék csapatához, persze Marci volt az egyetlen gyerek és mindenki vele szórakozott. Õ nagyon jól bírta, bár éjfél előtt ájult be 5 perccel, majd hagytuk egy kicsit aludni, de 1 után hazajöttünk, mert itt nagyobb volt a csend és elfáradtunk piszkosul, mert én tegnap egész nap sütöttem és készültem, viszont ma csak pihiztünk!!! Szóval jól bírta a gyerkőc, tombolt, mindenkinek bemutatta, hogy milyen ügyesen megy egyedül, most már szinte alig akar négykézlábazni, ha elfárad, leül, majd gyorsan feláll és már szalad is tovább!

Holnap cuccolunk, mert apa utazik, és a héten itthoni munkám van, majd meglátjuk Marci mennyit hagy alkotni!

További BUÉK, már várom, hogy összeeresszük a gyerekeket megint, Flames, már Marci is megtanult ordítani, remélem már nem fog megijedni Adritól!Kép
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Juc
Nekünk jó a taliKép Bár Apucimnak nincs sok kedve jönni, nem elsősorban a tali miatt, hanem úgy összességében utál Pestre járni, mert drága a benzin, meg autópálya matrica,meghogy az apukája (vele dolgozik) tutira ki fog majd akadni, hogy szombaton nem megy majd dolgozni. De mindegy, így jártKép
Egyedül akkor forog veszélyben a tali, ha netalántán szombaton valami irdatlan nagy hó esne, akkor ugyanis nem hiszem, hogy útnak indulunk. De errefelé ennek alig van esélyeKép


Tamesz
Milyen ügyi már Marci, hogy egyedül jár!Kép


Már ezerszer leírtátok ezt a wiw-et, de én akkor se értem, hogy működik ez. Annyi oké, hogy csak meghívóval lehet oda bejutni, meghogy ismeretlen ismerősöket lehet felkutatni.
De hogy???Hogy derülhet ki pl. az, hogy Tamesz férje Juc öccsének volt az osztálytársa?? Ez számomra érthetetlen.
Leírná nekem valaki érthetően? Majd ha egyszer lesz rá időm, akkor kipróbálom.

Most mennem kell, Apucim követeli a gépetKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Babus,
a wiw úgy működik, hogy valakinél elindulsz, vagy valakire rákereshetsz név szerint, és ha valakit találtál bograászhatsz az ő ismerősei között is, ma pl így találtunk apának régi haverokat, osztálytársakat, de ő még nagyon az elején jár. Na és persze Rád is kereshet bárki név vagy emil alapján, vagy te is keresgélhetsz pl az én ismerőseim között, és találsz majd ismerősöket!Kép
Marci még itt tombol, nem hagy gépezni!
Jóéjt !
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jó estét!

Tamesz, megírnád priviben, hogy hívják a férjed? Általánosban vagy gimiben volt osztálytársa az öcsémnek? Hát ez nagyon vicces!!! Kép

Babus, én küldök neked szívesen wiw-es meghívót! Vagy már kaptál? Kép

Most megyek, megpróbálom kipihenni a szilveszteri fáradalmakat.

Jó éjt!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Jóreggelt!

Undi eső van ma is, a havunk teljesen elolvadt!Kép

Juc,
mail ment!

Gyerek is nyűgös, meg az anyja is, utálom az ilyen sötét borús napokat!

Néhány kép, mert csak most töltöttem le őket:
"Toljuk a bicajt!"
Kép
"Ülünk a bicajon és teli szájjal vigyorgunk!"
Kép
"Bobozunk apával a nagy hóban"
Kép
Szép és kellemes hétköznapot!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Tamesz,

a tavaszi babások topicból ismerjük egymást
Csak annyit szerettem volna, hogy a kisfiadról a karácsonyi szájtátós kép nagyon jó, ha nekünk lenne ilyen én ki is raknám a falra, mindig azt nézegetném Kép

Adri
hadri
 
 


Hadri,
köszi és BUÉK Nektek!Kép

FOG, képzeljétek mára kibújt a bal felső is, így 10 nap alatt 3 foga jött ki Marcinak, mondjuk a feneke meg tiszta piros, alig győzőm kenegetni, látszik, hogy fáj neki, kicsit lassabb ütemben is történhetne ez a fogzás!Kép
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jó estét!

Tamesz, nem semmi ez a hirtelen fogbújás, aztán a végén mindenkit beelőztök, még a felnőtteket is!!! Kép

Nálunk viszont alvásügyben van fejlemény Kép, kb. egy hete magától alszik el este Marci, sőt ma napközben is elaludt magától, pedig állva hagytam ott a kiságyban!!! És nem sír, csak nézelődik, forgolódik egy kicsit, aztán elalszik. Tiszta nagyfiú lett! Nagyon örülök! Kép MOndjuk, hajnalban ált. még ébred (5 körül), de utána még 8-ig alszik. Pedig nem csináltuk meg az "aludj jól"-t, ill. párszor kipróbáltam, hogy nem veszem ki, csak bemegyek hozzá és megsimogatom, de nem igazán működött, mindig ő nyert... Kép

Talira szerintem csak rágcsákat hozzatok, innivalót veszünk mi, ha nagyon éhezünk, csinálunk szendvicseket, de Tameszéknál is elfelejtettünk enni... Kép
A karácsonyfát nem szedjük le addig, remélem, egyik gyereket sem érdekli annyira, hogy magára rántsa. Kép

Talira jönnek akkor:

Andi + Miron
Babus + Kristóf
Bogacsi + Szonja
Flames + Adri
Tamesz + Marci
és itt lesz Juc + Marci

Hát ez kétszer annyi, mint a múltkor! Kép Még valaki? Szívesen látjuk a többieket is!

Sziasztok, további szép hetet!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!!!
Síkerült letőlteni a kép kereteket!!Mindjárt be is bizonyítom,amit látni fogtok azok a karácsonyí ajándékok,egy tőredéke!!!De ezeknek volt a legnagyobb síkerük!!!
Puszi Andi

KépKép
Vendég
 


Sziasztok,

Most csak röviden, mert apa vár rám.

Juc,
Leírnád légyszi részletesebben, hogy hogyan térítetted jobb belátásra a Marcikát az elalvást illetően. Ha jól emlékszem csak mi ketten voltunk, akik ölben altattuk a gyerkőcöket. Már én is nagyon szeretném viszont ezt letudni, mert egyre nehezebb a lurkó, nekem meg nincs időm gyúrni Kép.

Andi,
Nagyon jók a képek.

Jó éjt!

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Sziasztok!

Flames,fogadd őszinte részvétem nagymamád miatt. Adri is nagyon tündéri a képen és milyen szép ünnepi ruhája volt.


Andi,
nagyon jók a képek és szépek a gyermekeid.

Tamesz,
gratulálok a fogakhoz. A képeken még mindig tündéri Marci.

Juc,
nagyon ügyes Marci. Szonja még nem nagyon aludt el magától, mellé kell feküdni és átölelni, így én mindig a franciaágyon altatom. Ha beteszük a kiságyba, jó esetben elröhögcsél, majd egy idő után ordít. Rosszabb esetben rögtön ordít. A franciaágyon pedig gyorsan elalszik.

Édes vagy sós rágcsát vigyünk?

Jó éjt!
Csilla
bogacsi
 
 


Halihó!

Nyuszko, alvásügyben tanácstalan vagyok, fogalmam sincs, mitől lett ilyen önálló a gyermek. Kép Írtam, hogy párszor kipróbáltam, milyen az, ha nem veszem ki az ágyból, ha sír, csak megsimogatom, kimegyek, aztán 3-4 perc múlva vissza, de talán csak egyszer sikerült így megnyugodnia, egyébként mindig ki kellett végül venni, úgy ordított... Kép Talán, hogy jól lefáradt a nagy vendégeskedésekben? Meg az utóbbi pár napban már csak egyszer alszik egy nap (kb. 1-3-ig), próbálom én is úgy alakítani, hogy ne aldujon el délelőtt, és akkor tutira kifárad ebéd utánra meg estére is.

Andi, nagyon helyesek a gyerkőcök! Kép

Bogacsi, amilyet szeretnél (hozhatsz sütit, ha akarsz, de nem muszáj Kép ), de mondjuk legyen édes, sósakat meg én veszek (de vigyázat! sósat sütni nem nagyon tudok, tehát kizárólag bolti ropi meg pogi lesz, ha az jó...)

Sziasztok!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?