Sziasztok!
Katácska!
Én biza sosem veszek semmit zaklatásnak;) Köszi az érdeklődést! -a végére egyben leírom a helyzetet;)-
Heppi!
Nem önzőzés, ha nem kizárólag rólam van szó itt
De neked is köszi az érdeklődést, helyzetjelentés alább.
Hörcsi-Ildi!
Köszönöm a jókívánságot, aranyos vagy!
Karácsonyra én csak most tudok(tudnék) igazán készülődni, mert csúsztak az anyagi juttatásaink
Szóval most fogom belevetni magam az ajándékvásárlás örömeibe, ha lesz , aki vigyáz a gyerekekre. Díszítés hellyel-közzel kész, sajnos a lakás állapotán lehetne mit javítani
Némber!
Sajnálom, hogy ilyen állapotok uralkodnak a moziban
Én már szinte nem is tudom hol van a mozi, olyan rég voltam már. Talán pont a Harry Potter első részén. Szal nem mostanában
. Nekem is van egy negatív élményem a mozival kapcs. Mikor bevezették a Dolby-Surrand hangzást, az első film, amit adtak a Múmia volt, naná, hogy elmentünk megnézni. De olyan hangosra sikeredett, hogy kétoldali középfülgyuszi lett a vége.. Jó, persze lehet, nem ettől, de a dobhártyám úgy fájt az előadás után, hogy azt hittem megőrülök.
Remélem teljesül a kívánságod;)
Lacus nagyon aranyos, igazi pasi! Vagy inkább mégsem, hisz kevés az olyan férfi, aki ilyen romantikus! Maradjon mindig ilyen;)
No, és hogy magunkról is írjak: Tegnap vittük vissza kontrollra a srácokat. (reggel egyébként a kórházban kezdtünk, de felesleges volt, egy nagy rakás kaka ez a kórház.. mindegy) Sok újat nem tudtam meg, állítólag azért ilyen lázas, mert piros a torka. A papíron, amit kaptunk (még az ügyeleten) az áll, hogy bronhitise van. De én erről csak annyit tudok, hogy a hurutos köhögéssel van összefüggésben, ami csak tegnap jelentkezett nála. Viszont (ügyeletes doki elmondásaival ellentétben) azt mondta a doktornő, hogy maga a lázcsillapító szirup nem elég ahhoz, hogy ilyen magas lázat levigyen. Tehát inkább kúp, vagy a kettőt együtt is adhatom ennyire magas láznál. Mindenesetre kipróbáltuk (bár ugye a másik doki azt mondta, hogy ez esetben hányás lép fel meg mittoménmi), és bevált. Sőt, mondhatom (azért lekopogom) hogy tegnap délután óta nem volt lázas! (pedig az orvoshoz is úgy indultunk, hogy hűtőfürdő+lázcsillapító sem vitte 39.8°C alá a lázát 5percnél tovább..)
Most alszik a kis magocskám, remélem mostmár tényleg gyógyul. A neten olvastam, hogy ez a bronhitis nyavaja baktériumoktól van, és felesleges rá antibigyót adni, kb. 7 nap alatt gyógyul. Hát akkor most döntsem el, hogy mi van
Sebaj, nekem az egyetlen, ami fontos, hogy Kevin végre meggyógyuljon! És ha lehet, többet ne is legyen beteg, legalábbis ennyire ne. Átéltem én már sok nyavaját a bő 3 év alatt, de ennél durvábbat álmodni sem mertem volna, az tuti
Aztán, amit még megtudtam, hogy a 15hós oltásnak (ahogy ti is mondtátok) 7-14nap között jön ki a hatása, viszont a doktornőnk azt mondja, hogy baromi ritka ennek a mellékhatása (láz, kiütések, fültő-mirigy duzzanat). Szóval Kata, ne aggódj, valószínűleg nálunk sem ez okozta a bajt.
Aztán, most, hogy már kezdtem örülni, h lassan javulunk, a következő történt: Elkezdtem készülődni (posta-csekkbefizetés, meg Kevinnek cipőt kell vennem, már 23-as lábméretnél tartunk), mikor Mendi azt mondta, hogy hánynia kell
Eddig mindez csak elmélet maradt, de így nem merek vele elindulni. Tudom, hogy a hányinger lehet a gyógyszer mellékhatása (ő is azt mondta, hogy a gyógyitól van hányingere), de azért kicsit aggódom. Biztos mondtam már, hogy bármit elviselek, csak a hányást nem. Hát reménykedem. Néha már elhiszem, hogy optimista vagyok, annyit reménykedem
"röviden" ennyi a történet.
Bocsika, hogy kikényszerítettem, hogy érdeklődjetek, dehát én már csak ilyen vagyok;)