Új privát üzeneted érkezett!

Zsorka,
üdv a fedélzeten! Kép

Madárka és mindenki,
amikor mi elmegyünk a gyerekekkel valahova, ahol sok ember van, mindig ráírjuk a karjukra a nevüket és az apa mobilszámát. Szerdán a Ligetben szükség is volt rá, hívták a páromat, hogy nemhiányzik-e a Bajó Rebeka, mondta, hát egy kicsit... Kép Szóval így idegeskedés nélkül elmászkálhatnak, 4 gyerekkel nem is tudunk annyi felé rohangálni, ezért elengedjük õket, ha nem találnak vissza, majd csak ránkcsörög valaki... Kép Rebeka megtalálója szerint jó ötlet. Kép

Anikó, Balumami,
nektek is nagyon köszönöm! Pizza finom volt, és mind a 24 smile megvan! Kép

Norcsi,
együttérzek veled. Szinte minden gyereknek van ilyen, ne aggódj, annyira nem vészes. Nekem 18 évesen is volt. Fel a fejjel, ez nem ciki!

Hajni,
röviden annyi, hogy ez egy olyan növény, amivel csak annyi tennivaló van, hogy irtani kell, és megenni. Ha akarod, ha nem, szétszóródik a magja, úgy nõ, mint egy gyom, igénytelen, szóval tényleg nincs vele semmi tennivaló. Van egy kertészkedõs könyvem, onnan vettem.

Na megyek, mert a fiam elcsórta Ráhelt. Kép

Virág
Virág (fiore)
 


Sziasztok,

Virág,
Ez a karraírósdi nem is rossz ötlet! Mondhatni megjegyeztem...

Zsorka,
üdv közöttünk!

Anikó,
ha már kislánynak született Petrus, akkor én szeretném ezt kihasználni, és ruhácskába öltöztetni, és legalább az utcára nem melegítõben vinniKép
A gyerekkocsicipelést Petrakergetéssel meg majd meglátjukKép Úgy szeretném már kipróbálni!

Szörnyû éjszakám volt, elég gyakran volt jóslófájásom, de nem akart rendszerezõdni eléggé ahhoz, hogy szülés legyen belõle. Reggel eszembe jutott a magnézium, most várom, hogy hat-e... Semmit nem aludtam, de szerencsére kedvesem leléptette rólam Petrust, talán most már alhatok.

B.Vera,
én szeretek renitens lenni, akkor is, ha ez nem tetszik a néniknek (akik néha nem idõsebbek, mint 35Kép)! Azért is tisztességesen öltöztetem fel PetrátKép!

Elmentem szundizni

szép napot nektek
Madárka
madárka (mad&aacut
 


Sziasztok

En is koszontok mindenkit akik most csatlakoztak tarsasaghoz.
Virag utolag is boldog szulinapot neked.
Betegeskedoknek gyogyulast.

Lianna egyre ugyesebb imadni valoan rosszcsont, egyre ugyesebben gyalogol vegre megtanulta , hogy csak kezemet fogva szabad utcan kozlekedni. Babakocsizast egyre tobbszor unja igy sulibol hazafele egyre nagyobb tavot kezen fogva teszunk meg. Egyetlen egy szepseghiba dologba igy kicsit hoszu lett az ut, ami babakocsival 20-30 perc volt eddig azt most kb 1 ora alatt teszuk meg.
Minden csemet uj foganak es frissen tanult tudomanyoknak gratulalok.
Sajnos csak reszletekbe jutok hozza hogy olvasalak titeket igy elore is elnezest amiert nem tudok nevreszoloan irni.


Mindenkinek szep napos hetveget

Napocska
napocska
 
 

 
 

Sziasztok Lányok!

Elõször is, jöjjön a hivatalos mondanivalóm: Májusi börzeidõpontok, könyvajánló a HOL-MI rovatban. Ugyanitt családbarát szolgáltatások országszerte.

No, most akkor már írhatok: mi jól vagyunk, túl vagyunk egy márciusi mandulagyulladáson, család egésze nyögte. Bori nem volt hajlandó bevenni a Zinnat-ot, bármibe kevertem, rájött, hogy át akarom verni. Aztán úgy 4-5 nap múlva bõgve és remegve ugyan, de kitátotta a száját, és fegyelmezetten lenyelte. Olyan büszke voltam rá.Kép
Most már két napja önállóan bukfencezik, a baj csak az, hogy általában az ágyon, annak is a legszélén akarja bemutatni legújabb tudományát.
Felmászik a polcokra, onnan kapcsolgatja a tv-t, videót, ha csak egy másodpercre is kiteszem a lábam a szobából.
A téren simán felmászik a 2,5 méter magas csúszdára, és tök egyedül lecsúszik. A másik játszón van egy pici csúszda, direkt babáknak, na ott rá kellett szólnom, hogy nem kéne lelökdösnie a babákat, ha azok nem mernek azonnal elindulni.KépSzerencsére megértette, azóta felmászik, és mondja magának, hogy VÁJJÁ,VÁJJÁ.Kép
Õ lett a játszó réme. A három-négy évesek motorját elszedi, állandóan rohanhatok utána.
Folyamatosan beszél, bármit el tud magyarázni, sokszor már álmában is mondja a magáét.Kép A legjobb, amikor álmában magyaráz.Kép Nyomatja már a múlt és a jövõ idõs alakokat is, már mondja magára, hogy Bori, és hogy baba, és már a birtokosokat is kezdi használni. A múltkor azzal szórakoztunk, hogy általában mindent megismétel, amit mi mondunk. Erre elkezdtük sorolni, hogy: happy meal, Bori: hepimíl. Destruktivizmus, Bori: destivitivi. Dezoxiribonukleinsav: dezokszivititi. Mondtam neki, hogy mondd csak azt, hogy DNS, erre mondta: déjenes.Kép Aztán roppantul örültünk mindhárman.Kép Amúgy most már megint nemcsak anya vagyok, hanem anyus, Dia, Dijus, Cicus is.
Tegnap meg kétszer káromkodtam elõtte (tudom, hogy nem szabad,de néha úgy kicsúszik a számon), hát nem elkezdte ismételni? Ráadásul, mivel a villamosra mondtam, õ is elkezdte mondani rá, hogy flancba, basszusz...Kép Jót nevettem, és mondtam neki, hogy nem, egyszerûen csak villamos.Kép
Hatalmas vizicsaták dúlnak esténként a kádban apjával. Kb. 10 centi mély víz szokott lenni mindig, mire kiszállnak.

Ja, de a legédesebb az, hogy milyen félelmei vannak:
1. sötétség (ez ugye mindenkinél elõjön egyszer)
2. fél, hogy eltûnik a köldöke: pl. pelusozásnál mindig kérdezgeti, hogy hol van, és meg kell mutatni, hogy megnyugodjon, még a helyén találja.
3. fél a fokföldi ibolyáktól, ne kérdezzétek, miért, talán egyszer egy vadabb egyed rátámadhatott.Kép
4. fél a repülõ rovaroktól
5. néha a TV-tõl, vagyis ami benne megy, ilyenkor vagy kikapcsoljuk, vagy elkapcsoljuk vagy bebújunk a takaró alá, és onnan leskelõdünk, vagy alatta röhögcsélünk.

Most már énekel is. Elképesztõen jól táncol. Együtt tornázunk. Naponta még egyszer szopizik.

Én meg már vezetek. Olyan édes kis Dinnyém van, hogy csak na. Külsõre ugyan csak egy szakadt Trabi, de belül érzõ szíve van. Már örökbefogadtuk ünnepélyesen, és minden alkalommal köszönünk neki, ha elmegyünk mellette. Már Bori is mondja, hogy Szia Dinnye! Sõt tulképp a többi autónak is ezt mondja. Kép
Amúgy olyan édes, képzeljétek mindenkinek hangosan köszön az utcán, a boltban, stb. Remélem, nem rontom el ezt a jó szokását.

No, most mennem kell, sok a meló, hétvégén kint leszek árulni mindkét börzén, aki akar, keressen meg: 20/410-0484.

Pocakosok! Drukkolok nektek, elõrehaladottaknak jó kicsomagolást (ezen anno jót nevettem), többieknek kellemes gömbölyödést.

Születés, névnaposoknak sok boldogságot, virtuális fülhúzást!

Újaknak ÜDV A FEDÉLZETEN!

Norcsinak: anno nekem is volt valami férgem, kihajtották, nem lett semmi bajom. Arra figyelj, hogy a ruháit külön mosdd, alsónemût, ha lehet fõzõmosáson, fertõtlenítve.

Tetvek serkéit pedig IGENIS vadászni kell, különben hosszú távú bérlõk lesznek!!!

Csók mindenkinek:

Dia
Dia
 


Norcsi!
Fertõtlenítés!!!
Elmúlik, nekünk is volt. Kép
üdv
bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi
 
 


Sziasztok!

Lányok, lenne egy kérdésem: tudtok valamit arról, hogy a vasárnapi börzén /a BNV-sen/ lesznek-e kint pelusgyártó cégek /Pampers, Libero/ ? A Bababolygón tudom, hogy ott lesznek, de nem akarok mindkettõre kimenni. Köszönöm, jó hétvégét mindenkinek!

Zsóka!
Én vettem meg tõled a 4 fölös Monapelt, egy darabig nagyon jó volt, de XL-es 15 hónaposom kihízta õket Kép, így eltettem a kistesónak. Szeptemberben érkezik Kép.

Sziasztok!

Bubamama
Bubamama
 


Sziasztok!

Nagyon tetszik ez a topik! Én is már egy ideje olvasgatom a hozzászólásokat és úgy látom itt van élet! Kép

Szóval akkor bemutatkoznék:
Van egy 14 hónapos kislányom, aki még mindíg szopizik (enni nem nagyon akar, "normális" ételt). Kistesó még nincs a láthatáron, majd valamikor szeretnénk, de azért nem akarom elsietni! Van így is elég gondom a "nagylánnyal"!

Szerintetek a lányommal érdemes kimenni a Bababolygó kiállításra, nem tudom, hogy a programokat mennyire fogja étékelni, amúgy még sosem voltunk, szóval ha az ember nem nagyon akar vásárolgatni akkor is érdemes kimenni???

Üdv:
Vica
vica
 
 


Szia Vica!

De örülök Neked!!! A Babaponton már leveleztünk, amikor Incsi csak szopizni akart "normális" evés helyett, de ne aggódj, neki a szopás a normális Kép Itt senki nem fogja azt mondani, hogy ne így tápláld, sõt...Ráér még mást enni egész életében.
Megnéztem a képeiteket, helyes a kiscsaj. Az én Lányom nem élvezte még ennyi idõsen a tömeget és a meleget, ami egy ilyen kiállítással együtt jár, de biztos akad itt más vélemény is Kép

Sziasztok többiek!

Kb. 120 éve nem írtam ide, csak olvasgatok, és Barika köszi, hogy Neked fel is tûnt az eltûnésem. Igyekszem gyakrabban jönni.
Pele, Madárka és Kanga, értetek külön szorítok, hogy gyorsan és egyszerûen megszülessenek a Kicsinyeitek! KépMeg persze, hogy a "nagy" gyerekeitek is jól bírják addig, míg Ti bent vagytok a kórházban. Bár a Lányom imádja az apját, kicsit tartok tõle, hogy nem fog neki tetszeni, hogy napokig eltûnök a szeme elõl (és én is meg fogok gebedni nélküle).
Dia: nagyon tetszik ez a mitõlfélagyerek-lista! Nálunk a csavar volt a legfélelmetesebb dolog. amin a lovacskás kép lógott, egyszerûen üvöltött tõle. Amikor leszedteük, reklamált, hogy a képet azért rakjuk vissza. Csakhogy abban a falban szög nem marad meg... Ja és ugyanaz a csavar most a WC-papírtartót tartja, amikor ott csücsül, néha emlegeti, hogy ettõl a csavartól féltem a Hobámban. Kép
Norcsi: ha a csajok megeszik a fokhagymát, az is segíthet, mert a cérnagiliszta utálja.

Mára ennyit, sziasztok:

ildikó
ld
 


Sziasztok!
KÖSZÖNÖM a sok üdvözlést,nagyon jól esett.
10 hónapos pici Zsófi lányommal vagyok itthon, aki a édes okos gyönyörü baba! Még mindig naponta 5x szopizik.Én már itt a régiekröl élég sok mindent tudok,mert minden héten kb
3 kg netet olvastam kinyomtatva (eddig nem volt gépünk).


Üdv,


Zsorka (aki még mindig névtelen)
Névtelen
 


Adjonisten,
Sietve, mert még fel kell mosnom, mosogatnmo meg beindítani a mosógépet.

Üdv az újaknak! Kép

Bubamama,
örülök, hogy bevált. Kistesóhoz gratula! Kép Hízza ki õ is minél elõbb KépKépKép.


Zsorka,
Az azonosító mezõbe írd be, hogy Zsorka, a Névtelen kockát ne ikszeld be. Így nem leszel Névtelen. Szabad érdeklõdni, Te is Zsóka vagy? Kép

pussz
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


sziasztok!

Zsóka!
Én nem vagyok Zsóka, a zsorka a zsofi és a dorka nevek összeházasitott változata.
Hiába írom az azonositóba a nevem, nem engedi,hogy nevem legyen, pedig regisztráltam.Végre van 10 hónap után netem és most itt állok névtelenül!!! Kép

Az én Zsófikám 10 hónaposan "beszél" : hammm=éhes
mem=nem
hápp=kacsa
baba=minden ember
hap= hapci virág
Ezt csak azért irtam le, mert olyan büszke vagyok rá,hogy csak na!


Üdvözlet mindenkinek,

Zsorka
zsorka
 


VAN NEVEM!!!
Zsóka köszi!
zsorka
 


Sziasztok!

Ma megint jöttem, talán nem leszek uncsi... KépKép

Norcsi! KépKép Látom az arcod, ahogy mondod, hogy fúj Kép Pedig nem is ismerlek. Én is hallottam már errõl, de hálistennek csak hallottam. Bár én már látom lelki szemeim elõtt a tetves hajú Lilit és tesóit. FÚJJJJJJ....

Tegnap fejeztem be egy könyvet, ahol a teafasampont írták, hogy jó a tetvek ellen. Lehet-e ilyet kapni az a kérdés.

Zsorka! Örülök, hogy örülsz. Jó hogy még mindig szopiztok. Mi is.

Vica! Szijja itt is. Jó szopizást!!! És sokat!!!

Dia! Hát ez jó volt. Édes lehet a kicsi lányod Bori. És lassan már 2 éves...

Napocska! Ez ismerõs. Lassú séta. Még jó, hogy Lili egész jól tûri a babakocsit, sõt néha bele is kéredzkedik. Mikor elfárad.

Madárka! Nem akartalak ám ijesztgetni. Kívánom, hogy minél hamarabb kipróbálhasd a babakocsicipelés-Petrarohangálás variációt. És hajrá a koszos-csini ruhákért.

Lili ma evett 15 kanál krumplifõzeléket. Mást nem. Semmit. Csak anyatejet. De azt bõven. Napok óta jóformán csak azon él. Iboly? Szerinted elég ennyi vagy adjak vmi vitamint?

Pusz:

Anikó
Gerianikó
 


Sziasztok!

Még egyben...Kép De egyre fáradékonyabban. Végül is nem megyünk holnap a Bababolygóra, mert Ákosnak, mint kiderült mégis dolgoznia kell. De lehet, hogy jobb is így, legalább "rápihenek" a börzéreKépAztán utána már szülhetünk is!Kép

Virág!
Utólag is boldog szülinapot!

Norcsi!
Hát, érik az embert meglepetések!Kép Elárulom, én Áron születése elõtt 5 nappal kaptam cérnagilisztafertõzést (akkor koleszban laktunk). Nem is volt ciki elmenni a dokimhoz, és elõadni a problémámat... De a gyógyszer tényleg pillanatok alatt megoldotta a gondot.

Madárka, Anikó!
Én is csiniruha-párti vagyok! Aztán majd kimossa a mosógép. Egy-egy ilyen séta után külön élmény megmosdatni a gyerekeket, és újra fölfedezni, hogy milyen színûekKép

Dia!
Nagyon aranyos lehet Bori! Fõleg a félelem-lista tetszett! Remélem, egyszer ti is eljuttok egy talira!

Puszi mindenkinek, megyek aludni, amíg még tehetemKép

Pele
Pele
 


Sziasztok!

Lányok, most kaptam az SMS-t: ma háromnegyed 7-kor megszületett Madárka kislánya, Rigó Rebeka 3100gr-mal, 51 cm-rel!!!KépKépKépKép

Hadd gratuláljak itt is, sok boldogságot és tejcsit kívánok!!!

Puszi: Pele
Pele
 


Madarka

Nagy Gratulacio. Nagyon sok boldogsagot nektek

Napocska
napocska
 
 


Madárka!!

Nagy-nagy GRATULA!!!!

Kép

pusssz
Hajni
0611viki
 
 


Madárka,

én is nagyon-nagyon gratulálok!!!!!!!!!!!!!!! KépKépKép
Kép

Virág
Virág (fiore)
 


Sziasztok!
De tuti, Madárka!!!! Nagyon gratulálok én is!!! Minden szépet és jót kívánok, ismét jó babázást!!! KépKépKép De jó nekeeeeed!!! Megkérdezhetem, most mi volt az "utolsó vacsorád???" KépKép Volt elég vesetál?Kép
Pele,Kanga, most akkor nektek drukkolunk gözerövel!!! Hajrá! Kép
Zsorka! Ügyes a kislányod, hogy már ilyeneket mond! Kép Büszke is lehetsz! Én is kezdek megnyugodni, Leevi 14 hónaposan a 2 nyelv ellenére is egész sokat beszél, magyarul: mama, baba, papa, apa, háp(kacsa) , vauvau, bú(boci),hamm, tiktak, gyínni (így ni), neeee (nem), kaka, pá (pártedli), ppa (lámpa) plusz még ehhez jön a finn repertoár is, ami majdnem ennyi. Olyan jó, mikor újabb és újabb szavakat fedezek fel a "beszédében"! Kép
Most jutottam el addig, hogy végre reagáljak a bili dologra. Képzeljétek, Leevi már lassan 1 hónapja csak bilibe kakil. Az egész úgy kezdödött, hogy néhányan elkezdtek már Leevi fél éves kora óta cseszeteni, hogy biliztessem ezt a szegény gyereket. Na, én ezt aztán abszolút túlzásnak éreztem, mert elvileg 1 éves kor alatt nem is tudatosul a babában, hogy pisil vagy kakil. Aztán kb 1 hónapja, mikor még otthon voltunk anyukám megkérdezte, mikor Berber épp vörösödni kezdett a kakilástól, hogy nem ültethetné-e rá a bimbire, csak úgy próbaképpen. Én épp jó kedvemben voltam, mondtam, hogy najó, de ha nem akar, akkor egy ideig téma törölve. Erre Leevi jó nagy adagot belekakilt, aztán mindannyian bôszen megtapsoltuk és megcsodáltuk. Ö meg tuti elégedett volt magával, csak úgy ragyogott. Így az aznapi második kakinál is belementem a dologba, azóta pedig mindig szól, hogy kaka, ha kell kakilni. Így nálunk vége (legalábbis egyelöre) a kakis pelusoknak, valszeg rájött, hogy könnyebb kinyomni, ha nem ül rajta. Kép Szóval nagyon örülök, hogy végülis lazítottam az "ejráérünkarramég" elvemen.
Virág! Utólag is nagyon- nagyon gratulálok! Finom lett a pizza?Torta is volt? Tetvek hogy vannak? Cicid meggyógyult? A telefonszámos ötlet nagyon tuti! Kép
Norcsi! Bánk taknyos még? Ne aggódj, nekem is voltak ovisan gilisztáim, szépen ki is nyírták öket gyógyszerrel. Kép
Ancsa! Tomi is nagyon tuja, mivel hozhatja rátok a frászt! Nálunk is a lépcsö a sláger, az én hajam is égnek áll folyamatosan... Kép Örülök, hogy meggyógyultak a skacok!
Evey! Hogy vagytok???Kép
Évi! Hogy álltok az éjszakákkal? Mi még mindig a padlón vagyunk... Kép Ma jöttök vissza, ugye? Hogy telt az út? Nálunk egyre nehezebbek a hosszú autózások.
Andi! De jó, hogy az ovi tetszik Zsófinak! És hogy ilyen kis önálló... Jól festhettél, amint betörsz hozzátok... Kép
Hajni! Voltatok babaúszáson?
Dia! De jó, hogy jelentkeztél... Bori tuti lehet, amíg közli magával, hogy vájjá... KépKép
Bubamama! Gratula a kistesóhoz! Kép
Vica! üdv a fedélzeten!
PM! Hogy vagytok? Éjszaka? Nálunk is azóta zürös, mióta Leevi jár... Kis pocaklakó hogy van? Hányinger?
Emese, mi van veletek?
Akkor mára ennyi, így is túl sokat írtam...
Puszi mindenkinek:
Adri
kadri
 
 


D:\Omat tiedostot\Kepek Képmat tiedostotKepekflower_blueround.gif">flower_blueround.gif
kadri
 
 


Na, ez jó zûrös lett... Madárka, a virágok a gratulációhoz!
Puszi:
Adri
kadri
 
 


Sziasztok!

Én is nagyon gratulálok Magárka és sok boldogságot kívánok!!! Kép

Ildikó: Örülök, hogy itt is találkozom "régi ismerõsökkel"! Nálunk azóta nem sok minden változott evésileg. Darabos kajákat eszik csak Incsi! pl. répa, zöldségek (persze nem valami hatalmas mennyiségben), ezen kívül, még elfogadja a banánt, a kiflit, zsömlét, kalácsot és azt hiszem itt meg is akadok a felsorolásban. Sajnos az a bajom, hogy hiába próbálok neki finomabbnál-finomabb kajákat adni, egyszerûen nem is hajlandó megkóstolni! Kép
Azért a szopi az megy rendületlenül! Kép

Gerianikó: Én is gondolkodtam már, hogy valami vitamint adok a lányomnak, de milyet??? Ha kapsz valami jó ötletet, akkor oszd meg velem is! Köszöike!

Üdv mindenkinek és jó hétvégi pihenést!!!!
Vica
vica
 
 


Madárka!
Nagyon sok boldogságot és jó egészséget mindkettõtöknek! (No és persze az egész családnak)
KépKépKép (képek helyett)
pussz
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Sziasztok!

A bográcsossal kapcsolatban: ugyanúgy járunk el, ahogy a züllésekkel. Kijelölöm az idöpontot, helyet és aki tud jön, aki nem, azt sajnálom, de úgysem lehet ennyi embernek kedvezni egyszerre.

Mónikáinknak sok boldog névnapot kívánunk!

Kanga! Május 26. nálunk elsösorban Evelin nap, aztán gyereknapKép Örülök, hogy jó lett a CTG eredmény! Puszi a hasadra (is)Kép

Bóbita! Örülök, hogy sikerült a máj!Kép Ha gondolod, küldök neked emailt, amikor lesz züllés?!Kép

Norcsi! Tudom mire gondolsz, az a Mogyoróhegy. Azzal az a baj, hogy állandó tömegnyomi van hétvégén. A WC nem túl kulturált, de hát az hol olyan, ahol bárki használhatja? Szóval erre a helyre nem megy busz, tehát egy csomóan nem tudnának jönni emiatt. Én spec Leányfalu dunapartjára gondoltam, de elöször meg kell tudnom, hogy valóban nincs-e tûzgyújtási tilalom.Kép

Helga! Üdv nektek! Több Debreceni leányzó van itt, csak nem ott laknak. Jucánk meg nem lesz egy darabigKép Én almával kezdtem, majd öszi, meggy, körte. Fözelék: krumpli (mindig ö az alap), répa, sütötök, fözötök, spenót, sóska (utóbbi kettö elsö fözövizét öntsd ki, én is itt tanultam), cékla, cukkini, saláta, majd: zöldborsó, zöldbab. Mindent krumplival sûríts. Finom: krumpli, alma csipet fahéjjal és cukorral. Én minden kajába tettem/teszek cukrot, csak így eszi meg a baba. Egy mokkáskanál csíraolajat kell tenni minden fözibe, heti kétszer pedig igazi vajat.

Évi! Doppingszer? Nem is tudom... A szomszéd kislány is rá lett ültetve a bilire úgy másfél évesen, majdnem úgy nézett ki, hogy sikerül rászoktatni, aztán mégsem. Most három lesz nemsokára és most már mondogatja, hogy nem kell pelus. A Kikkó is 3 volt, amikor mondtam neki, hogy sajnos 3 éven túl már nem gyártanak pelenkát. A szülinapján mondtam neki, hogy ma vagy 3, ha elfogy a pelus, sajnos nem tudunk többet venni. Elfogadta, másnaptól ment a WC-re (bilire soha nem ült), még éjszaka sem kellett pelus.Kép

Vera! Nem vagyunk mi ikertestvérek? A férjem csak úgy hív, hogy az Igazság Bajnoka. Már sokszor kerültem bajba én is a nagy szám miatt. Hát mit tegyek? Egyeseknek fáj az igazság, nekem pedig az igazságtalanság.Kép

Jamina! Várunk szeretettel!KépKép

Norcsi! Gratulálok a fogacskához!Kép Jól megijesztettél a féreggel! Kikkó is jár úszni is és szokta mondani, hogy viszket a kukija. Igaz, ritkán mondja. Mindig megnézem, de nem látok semmit rajta, feneke is szép. A dokinö azt mondja, hogy idegi alapon vakargatja. Amikor izgul, akkor piszkálja, amikor rászólok, azt mondja, hogy viszket.???Kép Sikeres irtást!

Iboly! Gratulálok neked!KépKépKép Virágültetés: számomat tudod, hívj bármikor.Kép

Ildi! Én is így vagyok a kerttel, bár két-három év múlva elhagyom és egy újat építek máshol. Építkezés nálunk is közeledik.Kép Mi is most szüreteltük a spenótot.Kép

Adri! Hát jól kijutott nektek is a jóbólKép Remélem nemsokára javul a helyzet! Addig is:KépKépKép

Hajni! Kékszemû babócátoknak jobbulást kívánok!KépKép Nálunk dokinéni az elején mondta, hogy esténként és hétvégén nem jön ki, vigyem az ügyeletre a gyerekeket. Gyermekorvosi ügyelet itt nincs, csak hétvégén délelött.Kép

Anikó! Bátyádnak továbbra is jobbulást!Kép Én is kihagytam a bilit, igaz vettem, de a gyerek egyszer sem volt hajlandó ráülni. Vettünk az Ikeában gyerek sámlit, arra lép fel és így rá tud ülni a WC-reKép Én is szerelmes vagyok egyszerre több pasiba is!KépKép

Liesel! Benkének gyógypuszi a fejére!Kép

Pele! Vigyázz magatokra!Kép

Madárka! Itt is minden szépet és jót kívánunk, amit csak lehet!KépKépKépKépKépKép Leadtam a drótot Jucának, Erikának és Snoopynak, a többiek többé kevésbé felnéznek ide.Kép

Virág! Isten éltessen még sokszor 24-ig!KépKép Sóskafa nincsen?KépNem ijesztgetésnek szánom, de vigyázz nagyon az ilyen tömeges helyeken, nehogy valaki elsétáljon valamelyik gyerekeddel! A hideg is kiráz a gondolattol, mert az "olyanok" direkt ilyen helyeken vadásznak, hogy száradna le nekik.Kép

PM! Mi is fel szoktunk menni Dobogóköre, de csak hétközben. Kikkó akkorákat szokott ott bringázni!Kép Remélem már jobban vagy hányingerileg?Kép Pankának nagy gratula a járáshoz!Kép

Zsorka! Szia, várjuk a családi bemutatkozást.Kép

Vica! Neked is üdv és u.a., mint ZsorkánálKép

Mindannyiunkat az Isten éltessen sokáig, valamint az összes nagymamát, dédimamát és keresztanyát!!KépKépKépKépKép

Puszi,

Evey
evey
 
 


Sziasztok!

Madárka: nagy gratula tõlünk is! KépKépKépKépKépKépKépKépKép

cory és Balu

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!

Madárkáéknak sok-sok örömöt és boldogságot!!!!!
Küldenék én is virágot de még nem tudok.

Családi bemutatkozást ide, vagy az ismerjük meg egymástba?

Help! hol van a "hol-mi" topic?

Remélem minden baba jól viseli a meleget! Az enyém elvezi, hogy a kertben lehet rengeteget.

Üdv,


Zsorka
zsorka
 


Zsorka: az nem topic. A babanet fõoldalán a felsõ reklámcsíkra kattintva odajutsz Kép
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!

cory! köszi megtaláltam. (itt mindenki ilyen rendes? ez nagyon jó)

Puszi,


zsorka
zsorka
 


Sziasztok!

Elõször is Madárka, óriási nagy gratuláció nektek! Sok boldogságot és tejcsit kívánok! KépKépKép

PM!
Gratula nektek a járáshoz! Kép Hogy érzed magad mostanában, hányinger elmúl már?

Andi!
Tényleg nagyon önálló Zsófi! Kép Timi is önállósította magát mikor voltunk beiratkozni, de Õ úgy, hogy amig én beszélgettem a vezetõ-óvónõvel, addig megszökött az udvarra csúszdázni. Én meg frászban voltam, hogy hol van a gyerek, és hogy fogom megtalálni ennyi kicsi között. Végül az egyik dadusnéni megszánt, mikor látta, hogy tanácstalanul keresem a lányom, és Õ mondta, hogy az udvar felé látta eltûnni. Kép
Nálatok biztos, hogy Zsófit felveszik az oviba? Mert nálunk még fennáll a lehetõsége, hogy elutasítják, ha nagyon sok a gyerek. Kép Pedig nagyon menne már.
Jó a betörõs sztorid. KépKép
Jegyet megkaptad?

Madárka!
Petra is tudja mivel kell ám játszani! Kép Tominak egyik kedvenc helye az a szekrény, ahol mindenféle vegyszerek vannak. Mindig leguggol elé, és szemügyre veszi a kínálatot, azután pedig az elsõ megkaparintott dobozzal rohan ki a konyhából. Kép

Zsorka!
Neked is üdv közöttünk!

Anikó!
Mi húsvétkor az állatkertben, pont fordítva jártunk. Tomi elmélyülten tanulmányozta a kavicsokat, egy marékkal fel, át a másik kézbe, utána kiszórni, persze mindezt a kövek közepén ülve. Mikor is egy kedves középkorú hölgy megjegyezte, - Hogy hagyhatja hogy a gyerek a koszban üljön? Mire én közöltem vele, hogy neki még ez a dolga. Nem mondom a kismalac kutya füle volt hozzá képest, de legalább jól érezte magát. Kép

Norcsi!
Részvétem a giliszták miatt. Kép De azért ha nem látszanak, mikor kijönnek azért úgy nem olyan szörnyû! Mindig mikor ilyeneket hallok (tetû, férgek) mindig elgondolkodom, hogy tényleg akarom hogy a lányom óvodába menjen?

Virág!
Nagyon jó ötlet ez a kézreírott név és telefonszám! Kép Azt hiszem magamévá teszem én is.

Dia!
De jó, hogy jelentkeztél Te is! Kép Bori félelmei nagyon tetszettek. Kép
Errõl jutott eszembe, hétvégén voltunk fodrásznál Timivel, de elõtte való nap a fiúk (párom, a két sógóróm, és apósom) hajvágást tartottak és lenyírták a hajukat fél centisre. Erre mikor mondtam a Timinek, hogy megyünk fodrászhoz és lenyírják a haját, kislányom sírva fakadt és közölte: Én nem akarok kopasz lenni! KépKép

Vica!
Neked is üdv! Kép

Adri!
Nem semmi, mennyi mindent mond Leevi, pláne, hogy két nyelven! KépKép Biliügyben meg szóhoz sem jutok! Ügyesek vagytok! KépKép

Mivel megint kisregényt írtam, búcsúzom is! Minden névnaposnak, születésnaposnak sok boldogságot!

Ancsa

Kép
Kép
Kép
anyanyanya
 
 


Sziasztok!

Elõször is!

MADÁRKA! Nagyon sok boldogságot, egészséget, tejcsit és minden minden jót kívánunk! Úgy örülök!KépKépKépKépKépKép:

Lányok, megjöttünk! Tök jó volt, bár ez az õrült meleg nem kellett volna. Csongi egész nap levegõn volt, klasszul lebarnult. Én tuti jót vezettem, jó volt, hogy nem láttam magamon a férjem vizslató szemeitKép Most tök fáradt vagyok, holnap mesélek!

Adri, éjjel még mindig kelünkKép Holnap ezt is részletesebben...

Jó éjt!

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Sziasztok!

Madárka! Nagyon gratulálok!!! Ez aztán gyors volt. A napokban még ide-oda rohangálsz, aztán hopp, kipottyan az a gyerek...Kép Tengernyi boldogságot, sok tejcit, egészséget, türelmet, és mihamarabb átaludt éjszakákat kívánok Nektek!
És ha lehet, küldj képet a picirõl, amint tudsz.Kép Azt tudod, hogy a jövõ évi elsõ szülinapotok pont anyák napjára fog esni???Kép

Csajok, bocs, de most megyek, mert ma Bababolygón árultunk, holnap a börzén leszek (197-199-es asztal, akit érdekel akár személyem, akár a ruháink..Kép, vagy rám is lehet csörögni: 20/410-0484), úgyhogy rámfér a pihenés.

Puszika mindenkinek, Pele és Kanga: HAJRÁÁÁÁÁÁ!!! Boldog Anyák Napját Mindenkinek!

Dia
Dia
 


Sziasztok!

Zsorka!
Gratulálok a kis beszélõhöz!Nagyon aranyos lehet! Kép

Madárka!
Én is gratulálok a babához!Sok tejcsit kivánok, remélem nemsokálra beszámolsz a szülésrõl!

Evelyin!
Köszi az infókat! Tulajdonképpen én sem vagyok debreceni, csak itt élek Kép

Nálunk minden rendben. Gedus szerdán volt 6 hónapos!
Elutaztunk egy kicsit a szüleimhez, ahol a nagy kertben pucéran "napozott" (árnyékban). Kép Nagyon élvezte a dolgot!
Sajnos a krumplizás még mindig nem megy,igy vettünk sütõtök bébiételt, amit elfogadott és szeret is. Persze azért a szopi is maradt! Kép

Boldog anyák napját nektek!
Helga
helga
 
 


Sziasztok!

Madárka SMS-étõl eltekintve nekünk ma nem indult túl jól a napunk. Áron 7-kor keltett, hogy nagyon fáj a hasa, aztán hamarosan hányni is kezdettKép Annyira sírt szegénykém, hogy rosszul van, és csak feküdt, mint egy darab fa. A végén már epét hányt, mert persze semmi nem volt reggel a gyomrában. Aztán szerencsére du-ra jobban lett, evett már piritóst is, és benne maradt. Hogy mitõl volt ez, tippem sincs.
Hanna olyan édesen ápolta a tesóját! Simizte, vigasztalta. No meg persze õ is akart mindenbõl részesülni, amibõl Áron, beleköpködött a lavórba, ahogy Áront látta hányni, közölte, hogy õ is "nagyon beteg", és kér kúpot (Daedalonettát adtam Áronnak). Bármely színésznõ megirigyelhette volna a teljesítményétKép

Adri!
Nagyon ügyi Leevid van! Hanna csak nagyon szeretne bilibe pisilni, de egyszerûen nem tudja még, hogy hogyan kell irányítani a testét, hogy kijöjjön a produktum.Kép

Evey!
De jó, hogy írtál! Bográcsozásra megyünk, addigra már tuti különKép
Tudod, hogy nem szabad rászólni a kisfiúkra, ha piszkálják a fütyijüket? Nem kell észrevenni egyáltalán, ez a normális.

Zsorka!
Üdv itt! Ide írhatod a bemutatkozást!

Évi!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! És gratula a vezetéshez!

Nem is meséltem, hogy Ákos hozott virágot Anyák napjára, hogy átadják a lurkók. Hanna persze azt hitte, hogy õ kapta, behozta megmutatni nekem, de közben veszettül szorongatta, és azt hajtogatta büszkén, hogy õ kapott virágotKép Még attól is visítani kezdett, hogy vízbe raktukKép

Holnap jó korán kelünk a börze miatt, úgyhogy megyek is lassan aludni.

Puszi mindenkinek: Pele
Pele
 


Sziasztok,

Madárkának és Kicsi Rebekának mi is sok egészséget, boldogságot kívánunk!!! KépKépKép

Evey, nagyon rendes vagy! Kép Május közepén levizsgázom, azt követõen benne vagyok a züllésekben!

Évi, Pele köszi a "felajánlást" aranyosak vagytok, de elsõsorban itt kellene babuci a környéken, mert nincs túl sok szabadidõm. Azt hiszem a játszótéren fogok vállalkozó kedvû mamákat és babákat keresni, meg a Ligában.


Még egy vadiúj hír: nagyon úgy tûnik, hogy újabb családtaggal bõvülünk. Hogy biztosra menjek csak a jövõ héten veszek tesztet, addigra tuti kimutatja ha pozitív. Annyira örülök, hogy nem bírom nem elkotyogni, bár még nem biztos!

Bóbita
bóbita
 
 


Bobita

Remelem pozitiv lesz a teszted es johetunk majd gratulalni.

Napocska
napocska
 
 


Madárka!! Kép
Sok boldogságot a kicsi Rebekához, és nagy puszit Petrának, az újdonsült nagytestvérnek is! Kép Kép Kép

Bõvebben majd este, most megyünk börzézni.
Ancsa! Nagyon köszönöm, hogy elküldted, de nem kaptam meg, mert a kedves postásunk nem hozta ki, viszont vissza sem vitte a postára, így õk sem tudták odaadni.

Andi

Andi
andi3
 
 


IBOLY!!!!
Remélem, olvasod ma ezt a topicot! Naggggyon-naggggyon szükségem van a tanácsodra, és sürgõsen. Nem leszek ma netközelben, ideiglenesen (csak ma) a mobilszámom megtalálhatod a profilomban. Lécci, ha olvasod, csörögj rám, és visszahívlak, jó?

Köszi:
Virág

(Ha más szopiszakértõ is olvassa a levelem, annak is örülnék, ha rámcsörögne, hátha Iboly távol van, köszi)
Virág (fiore)
 


Szia Virag,

en hivtalak fel a telefonszamokkal, remelem sikerult minden.
A profilomban nezd meg a babokamat. Kép Kép

szia,
gabomamo
gabomamo
 
 


Sziasztok4

Adri... Nem mentünk úszniKépKép pedig már nagyon rá voltam készülve- sajnos még nem múlt el a mensesem- majd jövõhéten.
Viki viszont jár rendszeresen apával, Mimikét most vittük volna elõször. De most majdmegyünk, anyu is haza jöhet holnap a korházból, így sokkal könnyebb lesz már minden.

Evelyn... Köszike, kékszemû szépségünk már nagyon jól van, holnap lesz 15 hetes, túl a 7 kg-onKép Dokilag mi el vagyunk kicsit kényeztetve, csak annyit kért a dokibácsink hogy vasárnap dután 4-6 között ne hívjuk, akkor pihen, csak most szabin van, de már hétfõtöl lesz. Ezért volt biztos furcsa a többi orvos hozzáállása mert eddig a szurikon kívül nem volt még bajunk.
Tegnap este majd szét zabáltuk. Viki apával pancsolt a kádban mikor bevittem Õt is a fürdõszobába, és mikor meglátta Õket a vízben, olyan hangosan kezdett kacagni, nagggyon édi volt, annyira szeretem ezt az idõszakot, és olyan hamar elmúlikKép
A spenótfát hol lehet beszerezni?? Igaz én nem szeretem, de Viki és apa nagyon szeretik, remélem Mimike is fogja.

Bográcsozást mikorra tervezitek kb? Elmennék én is ha lehetséges.

Vica...gyümölcsös tejpépekkel nem próbálkoztál? Viki nagyon szerette, elég sokáig ette is.

Virág...szorítok Neked szopiügyben!!

Norcsi... Mi van veletek? Nem vagy bekapcsolva, Bánkica hogy viseli a fogzást? Lányok jól vannak?

Bocsi a többiektõl, ébred a családom az ebéd utáni szunyókálásból, olyan jó mindíg együtt alszanak, még apa isKépKép

Késõbb próbálok visszanézni
Szijjasztok

Hajni
0611viki
 
 


Sziasztok!

MADÁRKA!
GRATULÁLUNK ÉS SOK SOK BOLDOGSÁGOT,EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK NEKTEK!

Balu mami
Balu mami
 


Sziasztok!

Madárka! Itt is kívánok nektek minden földi jót. Elképzelem, ahogy a kórház folyosóján lézengsz és beszélgetni próbálsz vkivel, de már mindenki alszik... KépKép

Bóbita! Akkor még nem gratulálok, de veled együtt izgizek, jó? KépKép

Lassan mi is ráállunk a babaprojektre, már alig várom, csak ne kellene olyan gyakran pisilni menni majd. Azt nagyon utáltam. Kép

Ma voltunk Bababolygón vettünk pelust 30000 ft-ért, nekünk úgy érte meg, mivel nem pestiek vagyunk. Szóval nagyon jó áron voltak a pelusok, vette Libero Up&Go pelust ezentúl azt használunk.

Adri! Nagyon ügyes Levi baba. Ma Lili apukája tenyerébe kakilt a vízben. A legfurcsább, hogy Szabi nem pelenkázza át, ha kakis a pelus, de ez egyáltalán nem zavarta. Olyan jó, hogy Levinek megadatik ez a kétnyelvûség. A barátnõm is kétnyelvû és a 3. 4. nyelv megtanulása már pofon egyszerûen ment neki. 3 felsõfokú nyelvvizsgája van. Mail megy.

Virág! Képzeld ma voltam a Camponában és volt ott egy anyuka 4 gyerekkel. Szólt egyik gyerekének, akit Rachelnek hívtak én meg néztem rá és próbáltam kideríteni, hogy te vagy-e. De õ idõsebb volt, már kinézetre és igencsak meglepõdött ahogy bámultam. És a legkisebb babája 1,5 éves körül lehetett. Innen tudtam, hogy nem te vagy.

Pele! Kitartás! Hamarosan te is kettõ leszel... Áronnak pedig jobbulást. Ha egyben leszel még jössz csütörtökön? Mert akkor fõzök Neked boszilevest és éjjel szülni fogsz. Az uncsitesómnál bejött KépKép

Helga! ne erõltesd, ha nem kéri. Elég az a szopi még sokáig.

Vica! Herbalife vitamint ajánlok neked, mi azt szedünk, ha nem felejtjük el.

Évi! Nem örülök, hogy még nem alszotok éjszaka KépKép te szegény. Nem tudod elhozni anyukádat és Csongit csütörtökön? Akkor nem lennél egyedül és végre megismerhetnénk kicsi fiadat is. ÚÚÚÚGGGGYYYYY szeretném KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Most puszi:

Anikó
Gerianikó
 


Sziasztok!
Madárka! Nagy-nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!! KépKépKépKépKépKépKépKép
Remélem, hamarosan jössz és mesélsz!
Pele, Kanga! Mi újság????

Lányok, annyit írtatok, hogy tuti képtelen vagyok mindenkinek válaszolni. Elõre is bocs azoktól, aki kimarad.
Mi hétvégén nagyiztunk (Sárospatak mellett). Gyönyörû idõ volt, gyerekek egész nap kint, mocskosak, kutyásak, kecskések, vizesek voltak, de nagyon élvezték. Még majdnem strandra is mentünk, de Gergõ füle megint vacakol, így nem mertünk. Majd legközelebb!

Ildi! Kérdezted Jázminmamát. Nekem írt néhány emilt, jól van, megírta a szakdoliját, már csak a védés van hátra. Méhlepénye, ami eddig nagyon lent volt, most tök jó helyen van, úgyhogy jól van. Jázminnal strapás, de bírja. Kép

Anikó! Tudom, régen írtad már a WC ülõkét, de akkor is válaszolok! Kép Szóval, az enyémeknek volt bilijük, de utálták, egybõl a WC-re mentek. Lili viszont most inkább bilis (bár nem csinál bele semmit, de lelkesen üldögél rajta 10 percenként).

Adri! Nagyon kis mozgalmas gyereked van! Tényleg tök jó, hogy két nyelve lesz rögtön! Kép

Évi! Látod, hogy el tudsz vezetni akármilyen messzire is???? KépKépKép

Dia! Nekem a fokföldi ibolya tetszett a legjobban! Kép Az én lányom csak szimplán a kutyától fél, ez nem túl különleges...

Evey! Csak mondd, hogy mikor, hová, ott a helyünk! És segítek!!!! Kép

Zsorka! Üdv köztünk, gyere gyakran!

Virág! Még nem is gratuláltam a szülinapodra. Akkor most megteszem: kedves Virág! Utólag is boldog szülinapot! Kép

Kész. Nem bírom tovább. Aki kimaradt, attól ezer bocs, legközelebb nem hagyok ki ennyi idõt!
Puszi Nektek:
Emese
Emese
 


Madárka!
Csak most jutottam nethez: gratulálok kicsi lányodhoz!!!!!

Lányok: a telefonszám karra írás jó ötlet, de a név szerintem irtó veszélyes dolog!!!!!!! Én még az iskolatáskára se írom látható helyre!!!!
Az ok: a gyerekek sokkal inkább hisznek olyan valakinek, aki néven szólítja õket, és esetleg azt mondja, hogy az anyukád megkért, vigyelek el hozzá....stb.
Így minden teljesen hihetõvé válik, hiszen aki tudja a nevemet, az ismer engem... ÉN SOSE írnám rá!!!!!

A szám más, azt tényleg nem valószínû, hogy rosszra használja valaki.
Bocs, ha ijesztgetek valakit, de nagyon komolyan így gondolom.

Pussz:
Edóka
Edóka
 


Sziasztok!

Virág! Boldog szülinapot utólag is! Kép
Remélem, hamarosan rendbejöttök Ráhellal! Írj vagy hívj, ha van változás, meg hogy mit kaptál a melledre, jó?

Spenótfa: kaptam palántákat, el is ültettem (pár napos késéssel), a legtöbb már magához is tért, de nem igazán tudom, hogyan kell gondozni, meddig fog nõni, kell-e karó mellé, mikor lehet tépkedni és mennyit belõle.

Madárka, gratulálok! Jó egészséget nektek, sok tejcsit és gondtalan szoptatást!

Pankamama, köszi! Bármikor írhatsz, folyamatosan szükségünk van szoptatós történetekre. Szerzõdés hogy sikerült? Görcsök?

Andi, milyen ügyes Zsófi! Biztosan hamar belopja majd magát az óvónénik szívébe.

Zsorka, szia, légy üdvözölve közöttünk!

Norcsi, Bánknak boldog feledik szülinapot!

Anikó, jó ez a történet, én is láttam már kislányt fehér harisnyában, szép ruhában koszolódni, akire a mamája folyton rászólt, hogy ne-piszkold-már-össze-magad-édes-kislányom-hogy-nézel-ki, és õ láthatóan komolyan gondolta. De ha annyira zavarja, akkor miért nem ad rá kevésbé kényes göncöt? Szerintem a "ne koszold össze magad" legalább annyira értelmetlen felszólítás, mint a "ne szaladj".

Hamizást, szerintem, nyugodtan bízd rá Lilire: ha kell neki valami, akkor majd úgyis reklamál és nem elégszik meg a tejcsivel. Azért próbálkozz, hátha van valami, amit megenne, akár mindennap ugyanazt. Gergõnek egy idõben a sajt volt a menõ, semmi más, csak sajt, biztos kellett a kalcium a szervezetének. Most meg állandóan tésztát enne.

Dia, de jó, hogy már vezetsz! Hogy viseled a pesti forgalmat? Milyen volt a börze, nagyon elfáradtál?

Szia Vica, egyre többen vagyunk, ez nagyon jó! A legtöbb egy és két év közötti gyerek nem eszik "normális" ételt normálisnak mondott mennyiségben, nem vagy egyedül ezzel. De azért nem halnak éhen, attól sokkal okosabbak!

Remélem, mindenkinek boldogan telt a mai napja! Mosogatni ráérünk holnap! Kép

Puszi
Iboly
iboly
 
 


Sziasztok Lányok!

Most csak röviden, mert írtó hulla vagyok.

Madárka! Szívbõl gratulálunk mi is a kis titkolózó lányotokhoz. Szerintem már otthon is vagy. Kép

Pele! Remélem Áron jobban van már és nincs semmi komoly" csak" gyomorrontás. A kis színésznõnekKép Neked is drukkolok!!!

Norcsi! Nekem is volt ilyen nyavalyám és sok mindenkinek volt, van nagy korában is, csak sajna nem megy orvoshoz és fertõz. Ezért lenne jó megtanítani a gyerekeket, hogy oviban is ne vsak wc után, hanem elõtte is mossanak kezet. Próbálkozzatok aromás fûszerekkel, és jobbulást.

Zsorka, Vica! Üdv a fedélzeten. Bizony jó kis csapat ez itt. Vica! Az én lányom is lassan 15 hónapos lesz, 2x szopizik még és bár eszeget, de csak a fogára valókat. Még most is 8,80 kg, ami nem túl sok, De szerintem ezen nincs mit aggódni, te se tedd.

Bubamami! KistesóKép

Bóbita! Naggggyon izgulok én is, egybõl gyere a jó hírrel!!

Virág! Tök jó az ötleted a telcsiszámokkal, Bár nekünk még odébb van.

Évi! Ügyes vagy, alvást erõltetni kelleneKép

Emese! Örülök, hogy jó volt a pihi.

Anikó! Végülis nem szóltál a kiállítás miatt, de nem is tudtunk volna menni, majd telcsizek.

Evey! Már mennénk bográcsozniKép

Rólunk: Köszi az érdeklõdést, már nincs hányingerem, sõt a vasszeget is megenném. Kedden megyünk a 12 hetes UH-ra. Úgy várom már látni a Zsomát.

Megvettük a telket csütörtökön Piliscsabán és ma szakadó esõben voltunk kint a rokonokkal pezsgõvel avatni. Olyan boldogok vagyunk mégha tudom is, hogy a neheze most jön és a sok spórolás. De van miért.

Na ahhoz képesz, hogy alig akartam írni.....


Jó éjt mindenkinek:Pankamama
PM
 


Sziasztok!

Még itt...Kép
Jó fárasztó napunk volt. Reggel indítottunk a börzével. Utólag is bocs Verustól, Lieseltõl, Diától, hogy nem kerestelek meg Benneteket, de kb. 2 sor után én úgy kipurcantam, hogy a párom leültetett, aztán õ mászkált még körbe. Végül is autósülést találtunk, ez volt a legfontosabb, mást csak egy pár dolgot vettünk, mert nem volt energiám körülnézni rendesen. Na, majd õsszel!Kép
Remélem, mindenkinek sikeres volt a börze!
Utána mentem CTG-re meg dokihoz. Olyan jó volt a szülõszobán ücsörögni a CTG-n, tiszta nosztalgikus érzés. Irigyeltem a vajúdókat meg a frissen szült mamákat. Rögtön produkáltam is jópár összehúzódástKép A dokibácsi azt mondta, hogy 2 cm-re vagyok nyitva, de a nyakcsatorna még teljesen megtartott. Viszont a vizsgálattól elment a nyákdugóm, és azóta is vannak összehúzódásaim, meg olyan furán érzem magam. Babszem is egyfolytában ugrál. Hát meglátjuk... Azért mondtam a páromnak, hogy aludjon nyugodtan!Kép
Ja, és délután még beugrottunk a nagymamámhoz is Anyák napja alkalmából. Szóval alaposan elfáradtam.

Bóbita!
Jaj, de szuper hír!!!! Nagyon szorítok! Ezek szerint lehet, hogy már kismamaként voltál nálunk?Kép

Anikó!
Köszi a boszileves-felajánlást! Bár sajnos még nem tudom, hogy megyek-e csüt-ön, mert pont aznap délben kell CTG-re mennem. Bár a párom elvileg már szabin lesz, így könnyebb lenne megoldani.

Emese!
Jó lehetett a gyerkõcöknek! Ezek szerint Lili is különös vonzódást tanúsít a bili irántKépKépKép És õ is leszedi hozzá a ruháját, mint Hanna?

Edóka!
Nagyon egyetértek veled névügyben! Meg sajnos azzal is, amit Evey írt a tömegben gyereket keresõ pedofilokrólKép

Puszi mindenkinek: Pele
Pele
 


Sziasztok!

Köszi, hogy bíztattok szopizás és evés ügyben ügyben!

Hajni: a felsorolásból véletlenül kihagytam, hogy a vaníliás tejpépet (már amikor kedve van) megeszi, de másmilyet nem. Pedig, amikor láttam hogy ezt eszi bevásároltam tejpépekbõl, hogy hurrá eszik a lányom Kép és erre nem hajlandó másmilyet megenniKép, most ott áll a szekrésznben.

Gerianiko: ez a Herbalife vitamint milyen? Kanalas? Milyen ízesítésû? És kb. mennyibe kerül?

Sajnos én nem tudtam kimenni a börzére! (családi ügyek közbejöttek) Milyen volt? Miket vettetek? Illetve, aki árult milyenek voltak a vevõk? Nemfáradtatok le tõlük nagyon?

Végül egy link, akinek van ideje olvassa el Kép Kép
[url=http://index.hu/gazdasag/magyar/anya0418/" TARGET="_top]http://index.hu/gazdasag/magyar/anya0418/[/url]

Üdv: Vica

UI. nem tudom mit fogok ma csinálni a lányommal, hoghy ebben a rossz idõben megint nem mehetünk játszóra!! Kép Már teljesen "játszótér függõ" lett!!!
vica
 
 


Sziasztok!

Pele, nagyon drukkolok, ez egyre izgibb.Kép Remélem, nemsokára már a karodban tartod a kis csomagodat!

Bóbita, ugyan félve és suttogva, és nagyon csendben, de gratulálok...Kép Légy duplacsíkos!

Iboly, rettenetesen elfáradtam. Egész hétvégén aludtam összesen vagy hat órát, ma meg jöttem dolgozni, a pakolások, miegyéb... Szóval, nem volt semmi. Ráadásjul tegnap hazafelé olyan hihetetlen dugó volt, hogy végig egyes-kettesben kellett menni a Kerepesi-Rákóczi-Kossuth útvonalon. Na, ez volt a legnehezebb az egészben. Egyébként írtó jó érzés egyedül vezetni, hihetetlen szabadságérzetem van tõle.Kép

Vica, szerintem jó volt a börze, csak nagyon sok volt az árus, meg a vevõ is.Kép

Bori tegnap kapott egy kis lábbal hajtós, pedálos kismotort, amit persze rögtön ki kellett próbálni. Úgyhogy motorral mentünk át anyuékhoz Anyák Napját ünnepelni. Az Istenhegyin lefelé én toltam, utána õ hajtott, de állandóan le akart menni vele az úttestre, úgyhogy a vége az lett, hogy egyik kezemben a gyerek, másikban a motor, a duda meg állandóan felsípolt, ha a lábamhoz ütõdött. Ja, és képzeljétek, vettünk anyunak fokföldi ibolyát, és Bori nem akarta odaadni neki, úgyhogy a fokföldi ibolya félig kihúzva a félelem-listáról.
Kicsi lányom tegnap nagylánnyá lett avatva: BILIT kapott! Persze rögtön ki kellett próbálni ezt is: gatya, hasó (harisnya, ahogy õ mondja), pelus le, Bori bilire csücs, mondom neki, hogy akkor pisilj. Nem, papír, papír! Szóval a vége az lett, hogy fél órán keresztül WC-papírral törölgette magát, és roppant boldog volt a dologtól. Szerintem nagyon jó úton haladunk, mert bár még nem csinál bele, ki akarta próbálni, mondta, hogy pisi-kaki, és végülis eljátszotta a menetét a dolognak. Produktum ugyan nem volt, de azért a papír a biliben végezte.Kép

Most megyek dolgozni, mert holnap fontos napunk lesz.Kép Most lesz két éves a Babanet.Kép

Puszika:

Dia
Dia
 


Sziasztok!

Madárka! Gratulálok!!! Jó egészséget és sok tejcsit kívánnok!

Bóbita! Remélem hamarosan a tuti hírrel is jössz, addig csak úgy csöndben gratulálok!

Anikó, hajrá!

Zsorka, Vica: üdv a fedélzeten!

Pele? Kanga?

Iboly, lehet, hogy szerzek neked egy nagyon klassz sztorit, most épp kértem a tulajt ezügyben. Decemberben 32 hétre születtek az ikrei, mindenféle gonddal. Õ szorgosan fejt, nem adta fel. Mikor januárban hazajöhettek, a babák cumisüvegbõl kapták a lefejt tejet, szopni nem tudtak. A múlt héten kaptam tõle a mailt, hogy immáron csak szopnak a fiai!!

KAdri, gratula Leevinek a bilihez, meg a beszédhez is!

PM: örülök, hogy túl vagy a hányós korszakon! És gratulálok a telekhez! Kitartást az építkezéshez!!!

Dia, Évi: nektek a vezetésélményekhez gratula!

Szombaton Bóbita-nap volt az oviban (Bóbita ovi vagyunk), vasárnap meg megnéztük a vasútmodell-kiállítást. Ennek kapcsán utaztunk a gumikerekes vonaton is. Bi-bi. A szombati mûsornál szerintem esett a színvonal, vagy mi öregetünk ki belõle. Ja, aznap volt anyáknapja is. Képzeljétek, olyat csináltak a gyerekek, hogy vinni kellett be 1-1 fehér polót, anyuka méretében, arra alkottak valami zsírkrétával, amit utána rávasaltak, és innentõl állítólag nem fog kijönni. Szóval kaptam egy-egy spéci rajzos polót, nagyon tetszik.

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Madárka, újat írni nem tudok, csak amit a többiek is: gratulálok és legyetek egészségesek és boldogok!!! Kép

ld
ld
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?