Új privát üzeneted érkezett!

Nekem is külön van csomizva az 5 db. De én veszek még mellé másik 5-t, aztán majd meglátjuk. Kép

Angel, pizsamás lovak. Ez jó. Kép JUJ, SZERETNÉK MÁR EGY OLYAT!!!!!

Kép
elizabeth25
 
 


Anita én is remélem, és kívánom ezt mindenkinek itt. Kép (Ja meg persze magamnak!)

Kép
elizabeth25
 
 


Bocs Monyo, valamit félreértettem. Igazad lehet. De biztos nem sérül úgy meg?!

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 

 
 

Anita, amúgy a Baby Markról nagyon sok pozitív dolgot hallottam, meg olvastam. Remélem tényleg annyira jó és megbízható! Kép

Kép
elizabeth25
 
 


Én a férjemnek 33. szülinapjára szerettem volna babót. Ha élőben nem is, de 2 csík formájában jó lenne, ha meg tudnám ajándékozni. jan. 20-án lesz a szülinapja. KépKépKép

moni
 
 


Moni, én meg magamat szeretném megajándékozni, január 4. re. Kép A páromnak április 14.én lesz a szülinapja, na jó, még az is belefér, de nem szeretnék annyit várni, na! Türelmetlen típus vagyok! Kép Kép Kép

Kép
elizabeth25
 
 


pekneanita.
Ha ovatos vagy nem serul meg.Egyebkent mindenkinek kulon van csomagolva az 5 darab.Ezert mondtam hogy kiveszel egyet.kibontod a foliat.Kettevagod a tesztet es a masikat amit nem hasznalsz visszazaros a foliaba.fontos hogy eles legyen a valami amivel vagod.

en meg mar egy menzinek is orulnek nagyon.Lebetegedtem,bedagadt a mandulam es most meg nem merek gyogyszert bevenni,de igy a varosba sem jutok el es nem tudok tesztet venni.Ha a paromat nem tudom ravenni hogy vegyen akkor beszedem a gyogyszert es lesz ami lesz.Ez a mandulagyuladas nem mulik el szimpla teatol.

Kép
monyoka
 
 


Reni, január 8-a körül nem várom a mensit! Előttünk az esély még.
Julcsi2
 


Monyóka,
jobbulást neked! Kép
milyen gyógyszert vennél be? a babásodás miatt nem akarod?

angel37
 
 


Julcsi én is akkor nem várom. Kép Akkor együtt nem várjuk!

Kép
elizabeth25
 
 


Oké Eli, akkor majd együtt tesztelünk, mert nem fog megjönni egyikőnknek sem. Oké?
Julcsi2
 


Nem tudtok karácsonyi ajándékötletet adni? A szüleimnek nem tudom mit vegyek.Valami praktikus dolgot szeretnék. Vidéken laknak.
Julcsi2
 


Csajok én jan 15.körül nem várom.Megyek!Hétfőn leszek legközelebb.
Eliza!Írj este.Sok sikert.

SZIASZTOK,DRUKK MINDENKIENK!!!!

Kép
breni
 
 


angel.Valami antibiotikum.
mandulagyuszira irta ki a doki.mindig van itthon mert szukseg eseten csak ezzel tudok helyre jonni.
namost olvastam el az utmutatot nem irja hogy terheseknek nem ajanlot,de azert megvaro a ferjem hatha hoz tesztet.

Kép
monyoka
 
 


Monyó,
aha, hááát... nem tudom, ha nem hoz a férjed, és nem leszel jobban, akkor azért előbb-utóbb vedd be Kép

SZia Reni, jó hétvégét! Kép

Én január 5-6 körülre nem várom! Ha addig semmi, akkor legalább egyszer az életben eljutnék egy élesben tesztelésig...Kép

angel37
 
 


Breni irok.,Puszi

Julcsi, ok, egyszerre fogunk tesztelni. Kép

Kép
elizabeth25
 
 


Én január 1- jén nem várom. Úgy látom én tudom meg legelőször. A pároméknak jan. 7-én van a névnapjuk, remélem addig a teszt is jelez valamit. Jaja csak ne jönne meg.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Ma 1/2 2-ig vagyok. Legközelebb hétfőn tudok csak jönni.
Jó hétvégét!!
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Jó hétvégét, aki már nem lesz. Nekem még maradnom kell 5-ig és ronda idő van kint
Julcsi2
 


Én ma 3kor elmegyek!

Kép
elizabeth25
 
 


Eli, hányra mész a kineziológushoz?
Julcsi2
 


Julcsi, 5re.

Kép
elizabeth25
 
 


Julcsi, ide írom a számomat: 06305930055. Ha akarsz írj sms-t és majd írok, hogy mi volt. Ha érdekel.
Puszi, Jó hétvégét!

Kép
elizabeth25
 
 


Eli feltétlenül. Köszi
Julcsi2
 


Sziasztok!

Én is itt vagyok, megint kicsit Kép.

Csanita, nagyon-nagyon gratula. Úgy örültem neked mikor Kata megírta a hírt KépKépKép.

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Incike, most átom csak hogy megvan a pici. Tiszta jó dolgok történnek mióta nem vagyok itt. Lassan már csak én fogok ide irogatni, észre sem veszem hogy mindenki valamelyik babás topikban van már.

Valaki (szerencséjére nem olvastam el a nevét) még akkor is tesztelésre buzdít mikor nem vagyok itt. H addig nem jön meg, akkor legkorábban szenteste fogok tesztelni, de nagyon kicsi rá az esély, ugyanis ezerrel fáj a hasam. Szerintem ma, vagy legkésőbb holnap meg fog jönni. Jó lenne már túlesni rajta, ugyanis a szívem megint szekálja az agyamat, és ezt nem szeretem. Pedig olyan jó volt ez a hónap. Tudtam,hogy mikor van félidő, de csak azért, mert akkor kellett abbahagynom a teát, de még így is csúsztam vele egy napot. Aztán meg megkértem a páromat, hogy szóljon mielőtt meg kell jönnie. Szóval végig semmit nem tudtam, csak éltem a nagy semmiben. Jó volt tényleg. Még a kövi hónap lesz ilyen, utánna megyünk dokihoz, akkor kicsit illene jobban figyelnem magamra. Már vagy három napja megigértetem magammal este, hogy megmérem a hőmet,hogy meg fog e jönni ma, de mindig elfelejtem.

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Sziasztok!

Csanita!

Gratulálok, hogy nektek is sikerült!

Eli!

Képzeld nekem is Karácsonykor lesz pé-m.
Tudod mit?
ENNEK SIKERÜLNIE KELL!!!!!!!!!!!


Incike!

Gratulálok a kis Marcell -hez!!

Kép
lara26
 
 


Sziasztok Csajok.

Na, én csak most tudtam olvasni, és mivel íly hajnali órán már nem hurrog le senki, kicsit okoskodok megint. Kép

Kamilla,
cicifeszülés témában hogy jobban megkavarodj, Kép nekem is félidőkor kezd feszülni, amikor terhes lettem is, csak a végére mégjobban belehúzott. Ekkor kezdtem gyanakodni. Én is úgy tudom, hogy a progeszteron felelős érte. De tudod mennyit érnek a jelek...

Péknéanita,
gratulálok, hogy kihasználtátok az alkalmat, nekem is pölö így jött össze. Kép De szerintem ha tudod, még ne vedd tutira a dolgot, mert ha minen klappol is, 20% esély van a megtermékenyülésre a peteérés napján. Bocs, hogy ezt írtam, de sajna ez van.

Anna23,
az én válaszom meg az, hogy igen. A babakezdemény a beágyazódás előtt a legsérülékenyebb. Ha az esetleges megtermékenyülés kedden volt, akkor te még ebben a cipőben jársz, így egy láz bőven elég, hogy ne sikerüljön. Barátnőm 8 hetesen vetélt el így, pedig akkor már sokkal izmosabb a bébi. Szerintem szedj Algopyrint, mert az az esetleges babának sem árt. Napi 4x1 tabl. a megengedett. Bocs, hogy ezt kellett írnom, de ez a tankönyvízű adat is csak arra jó, hogy a természet rácáfoljon.
Kép Fel a fejjel, és ha most nem, majd a köv. hónapban.

Monyó,
a tesztet kettévágni. Kép Ez aztán túlélő módszer. Csak vigyázzatok csajok, ne keresztbe vágjátok! Kép Egyébként szerintem nem sérül így a teszt, de ha tehetitek, inkább vegyetek újat.
A scalpel angolúl szike.
Antibiotikum: egy fajtája nem jó minden betegségre. Nem javaslom, hogy magatokat gyógyszereljétek, pláne, ha antibiotikumról van szó. A babának is ártlmas, meg nektek is.

Incike,
hatalmas gartula Marcell babához! Kép Nagyon sok boldogságot kívánok mindhármótoknak! Kép

Betti,
Kép De szerintem a babód jól bírja. Kép A 16. hetes laborokat én úgy tudom, betöltött 16. hét után kell megcsinálni, még a 17. betöltése előtt. Z mit mond? Bár valszeg azt a pár nap csúszást majd hozzákalkulálják.

Hajni,
szia. Kép

Én sem leszek 21től szilveszterig.
Bocs, hogy nem az átlagvéleményt képviselem. De talán elférek a nyájban köztetek mint fekete bárány. Kép És Angyal a legfehérebb bárány (plusz mermég P1es is), szárnyakkal. Kép

Angyal,
már én is sokszor elképzeltem, milyen a zebraeső. Kép Pláne, mire leesett, mi is az az zebra. Én folyton azt látom, hogy háttal lefelé szállnak alá. Kép
potter_76
 
 


Sziasztok! Kép
Kaptam hormonvizsgálatra beutalót.Kép
És egyben Clostylbegyt-t írt fel az orvos.
Szedte már/szedi valaki?

Kép
Kép
zsazsóka73
 
 


Sziasztok,
egy párszor már írtam ide és néha szoktalak Benneteket olvasni.
Monyóka: én is voltam beteg egy hónapja, és szóltam a dokinőnek, hogy próbálkozunk, úgyhogy úgy írjon gyógyszert, hogy lehet hogy terhes vagyok. Felírta az antibiotikumot, hogy ha nem javulok, szedjem be, és elmesélte, hogy a lánya (koraterhes) is elkapott vmi hüvelyfertőzést és szintén antibiotikumot kellett szednie, úgyhogy nyugodjak meg. Bizonyos esetekben többet árthat, ha nem szedsz rá gyógyszert...
Én tegnap vettem meg az első babymarkot és alig várom, hogy kipróbáljam!
Üdv mindenkinek:
Easter
easter
 
 


Sziasztok!

Kicsi hír rólam ebédig.

Még mindig nem jött meg, de még mindig görcsölök ha eszembe jut, vagy épp pihizek. Pattanásaim nincsenek, pedig tele szoktam lenni. Mielőtt azt hiszi valaki, nem veszem jelnek a dolgokat, bár már egyre nehezebb meggyőzni a szívemet. Azért jó kicsit, hogy nem vagyok köztetek, mert már teljesen beleéltem volna magam. De miért pont most sikerülne, ha eddig nem. Na mindegy, várom a végét. Jó lenne most egy pár napot ugrani. Ha nem derült volna ki számotokra az eddigiekből egyre jobban kezdek hülyülni.

Inkább abba is hagyom.

Puszi mindenkinek

Hajni

Kép

Kép
vkhajni
 
 


SZiasztok! Kép

Hajni,
jó, hogy megint írtál!Kép
én azért drukkolok neked, jó? csak szép csöndben... Kép

Potter,
háttal lefelé Kép, úgy a klafa ha eltalál! Kép
ja, sajnos legutóbb már en sem voltam "szűz", hogy a franc essen abba a gombába Kép

angel37
 
 


Potter,
cicitéma; feszülésből ki lehet indulni, hogy akkor kell próbálkozni, vagy ez már tüszőrepi után lehet? Jó lenne ha vki szakember tudná rá a választ... Ezt én is érzem, méghozzá nagyon, mióta abbahagytam a bogyót, és előtte egyáltalán nem volt jellemző! (Remélem, ez inkább jó jel, mint rossz).
easter
 
 


SZia Easter! Kép

A progeszteron okozta feszülés pé után kezdődik, úgyhogy akkor már késő! Bár nem vagyok szakember, de ez így van! Kép

angel37
 
 


Angel, köszike, most minden drukk jól jön. Kép Aztán majd meglátjuk. A cicitémáról jut eszembe, nekem ebben a hónapban nem fájt annyira nagyon. Fájdogál, de később kezdte mint szokott, és nem is olyan nagyon. Lehet hogy a cickafark bolondított meg. Vagy másra már nem tudom fogni. Ja, és képzeljétek, olyan hányingerem van mindig miután eszek. Tudom, hogy csak bemesélm magamnak Kép, de én ilyen idióta vagyok.

Na kellemes hétvégét mindenkinek, megyek és szenvedek tovább a páromnak, míg ott nem hagy. Utánna meg ablakot pucolok. Már kettőt sikerült megcsinálni, csak 3 van hátra, meg a nagy ajtó meg a bejárati ajtó Kép. Szóval nagyon jól haladok. Ha ilyen ütemben sikerül, akkor talán január közepére sikerül befejeznem Kép.

Na tényleg puszika

Hajni

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Sziasztok!

Potter!
Engem kifelejtettél az angyalok közül Kép, pedig nekem is mindig p1-em van, most is az lett, pedig már két gyerekes anyuka vagyok... KépKépKépKép

Hajni!
Csak csendben, csak halkan... KépKépKép

moni
 
 


Angel, köszi szépen Kép
Akkor ráállok az LHtesztre, bár most igazán nem tudok mihez viszonyítani, mert kimaradt egy mensim, 74 napra jött meg. Remélem, most nem ez lesz, mert belehülyülök.
easter
 
 


Sziasztok!
Pár nappal ezelőtt kérdeztem a peteéréssel kapcsolatban valamit tőletek, így utólag is köszi a válaszokat. Nagyon ritkán tudok netezni sajnos, de azért, ha tudlak elolvasak titeket.
Most azt szeretném kérdezni, hogy általában mikor történik a beágyazódás? Az együttlét után hány napra?
Több oka is van annak, hogy ezt kérdezem:
Cigizek, elég erősen, s nagyon félek, hogy mi van akkor ha terhes vagyok most.
A párommal egy hete voltunk együtt, azaz 10.-én.
Én a peteérést megérzem, és az 11.,12.-én volt.Tegnap este óta fáj a hasam, úgy mintha megakarna jönni, vagy mintha föl lennék fázva.De azonkívül más egyéb furcsa dolgot nem vettem észre.
Tesztet, úgye ilyenkor még nem érdemes venni?
ildike25
 
 


Ildike,
a megtermékenyítés után egy héttel már megtörténhet, de addigra mindenképpen, mire elvileg meg kéne, hogy jöjjön! Addig tesztelni se nagyon érdemes... Kép
a cigit inkább próbáld mérsékelni Kép

angel37
 
 


Sziasztok!

Én már teljesen kivagyok. Úgy szeretném már tudni mi van velem.

Ma megmértem végre a hőmet, 37 fokos voltam. Viszont továbbra is görcsöl a pocak. Még mindig szinte biztos vagyok benne, hogy csak késik. Már megvettem a tesztet is, engedélyt kaptam egy keddi tesztelésre. Remélem ha nincs baba akkor addig megjön, ha meg van, akkor elmúlik ez az iszonyatos fájdogálás. Nem győzők szaladgálni, hogy most tuti megjött.

Katát mindenképpen értesítem ha van valami változás. Addig is köszönöm a drukkokat. Szegény páromat szerintem már teljesen meghülyítettem. Remélem bírja még egy kicsit Kép. Ja és most azt mondta, hogy most nem mondja annyira tutira, hogy meg fog jönni. Azért ez bíztató. Eddig mindig azt mondta, hogy sajna most is meg fog. Nagyon bizakodom, de félek is hogy hatalmasat fogok pottyanni. Kép Pedig aaaaaanyira szeretném. Már egyre hiábba győzködöm a szívemet. Valaki hűtsön le Kép.

Na jó, ennyit mára az én panaszaimból. Gondolom most azért örültök, hogy nem vagyok itt minig Kép.

Na puszi mindenkinek, kérek még ezer drukkot, majd visszakapjátok a maradékot megigérem Kép.

Sziasztok

Hajni

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Sziasztok!Vegre tudtam jonni!!!Megint nem volt netunkKép!!

Incike!
Gratulalok!Sok boldogsagot!!!

Hajni!
En kuldok neked 1001 drukkot!!!!!!Eros vagy hogy kibirod keddig!!!
Lehet hogy azert csak most jon a babo,mert kivarta hogy rendben legyen a hazikoKép!!!

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Megyek is!Holnap jovok!!
SZIASZTOK!!!!

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Hajni!
Õszintén remélem, hogy végre babó van a dologban! És tényleg kivárta, hogy minden meglegyen a házikótokban!

Most titkon abban bízom én is, hogy ha sikerül építkeznünk, akkor utána be fog költözni, addig meg azért nem jön, mert most 4-en is szűkösen vagyunk! KépKép

moni
 
 


Lara, szerintem is.Húzzunk már bele! Kép

Jó reggelt lányok, hogy vagytok ma reggel? Én elég nyúzottan. Kép DE holnapra elhazároztam, meg holnaputánra szabit fogok kivenni, ha törik-ha szakad! Kedden megyek a kinezhez, elvileg 6-ra , de mivel egész nap otthon leszek, ezért megpróbálok egy korábbi időpontot megbeszélni.Pénteken azért nem voltam nála, mert olyan dugó volt, hogy nemhogy 5-re, még este 9re se értem volna oda. Én is vettem LH tesztet, a benne lévő táblicsku Kép alapján ma kéne elkezdenem a tesztelgetést.

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok! Jó reggelt!

Eli! Szóval néztem az LH-t egész hétvégén. Ugye csütörtök este jelzett először. Ez eltartott szombat estig. Vasárnap este már újra elhalványodott a tesztcsík.
Én úgy éreztem, hogy péntek késő délutántól lehetett pé-m, szombat estig kb, mert fájdogált a hasam. Remélem, meghozza gyümölcsét a próbálkozás.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Anita, együtt voltatok mind a két nap?

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok lányok! Jó reggelt!

Ildike, sajnos én is dohányzom. És még mielőtt valaki lehurrogna el szeretném mondani, hogy amikor a babprojectbe belevágtunk abbahagytam a cigit. De a csalódások után nem bírtam ki, hogy ne gyújtsak rá.Mostmár meg nem is teszem le, mert 10 hónap után nem merek bízni abban, hogy sikerül.
Egy ideig PÉ után nem gyújtottam rá mensiig. De nem akarom úgy élni ez életem mintha babás lennék.Mert csak nagyobb a csalódás. Persze tudom, nem csak a baba miatt kellene leszoknom. Egyébként a fogantatást is gátolhatja.
De párom is cigizik és így nagyon nehéz.
Én már keveset cigizek. Naponta 5-6 szálat. De januártól elvileg leszokunk mindketten.

Néha lelkiismeretfurdalásom is van, hogy lehet azért nem jön babóca mert cigizek. De minden hónapban megfogadom, hogy nem gyújtok rá többet. De mikor megjön, dühömben és csalódottságomban nem tudom megállni.
Ez van.

Hajni, mi újság?
Julcsi2
 


Eli én is szabit veszek ki.
Alíg várom a táblát, fogalmam sincs hányadik cn-on vagyok! Kép
Julcsi2
 


Sziasztok,Jó reggelt!
Julcsi!Én is cigiztem,a párom még mindig.Én kb.egy fél éve nem cigizek.De én nagyon könnyen abba hagyom és ugyan olyan könnyen el is szívok egyet.Bár mostanában vagy 3 hónapja egy szálat sem.

Kép
breni
 
 


Reni, jó Neked, én mindig elcsábulok, de má napközben nem gyújtok rá. Csak este a TV előtt, amikor párom is cigizik.
Ja meg ha bulizunk.
Julcsi2
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?