Új privát üzeneted érkezett!

Ilba, ez egy tök jó ötlet volt!!!
Gyűlünk-gyűlünk a táblázatba!!! Milyen klasz kis találkozó lesz, amikor egyszer valahol összejövünk babástól. KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Viszont!!!Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek,
nekem semmi gondom nem volt az 5 ágyasban, de ez csak szerencse kérdése, hogy milyen szobatársakat(+rokonság) fog ki az ember.

Igen, már bekészítettem a zászlót, szotyit, pénztárszalagot!!! HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!

Szorsi,
a kérdező én vagyok, nem tudom, miért így jelent meg előbb.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na, mire ezt megírtam, meggyógyult az előző üzim Szorsinak.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba,
csak anyit mondok, 04. 06.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Livi pont felébredt, így ő is láthatja a meccset!Kép

Most miért mondjátok, hogy elaludta a haját, mikor nem is!!!!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba, éljenek a 76-osok!!! KépKépKépMeg persze a többiek!!! KépKépKép

Bubek, levél ment vissza és nagyon köszönöm!
Szerintem is a rokonoktól függ, hogy hogy érzed magad. Nálunk volt olyan a 3 ágyasban, hogy nagyon zavart a besereglő rokonság. VAgy 10-en bejöttek én meg éppen szoptattam. Kép ÉS a levegő meg fogyott és fogyott, mivel elég kicsi szoba volt. Kép ÉS az is lehet, hogy az 5 ágyasban mindenki diszkrét és normális. Szóval teljesen bizonytalan, de ne gondolkozz sokat rajta, majd alakul, s ha nem sárgul be, akkor csak 3 napot vagytok benn. Mi sajna majdnem 1 hetet a sárgaság miatt. Kép

Ines, bocs, hogy csak most válaszolok. A fekete hajú lány nem én voltam. VAlószínű én még előtte voltam benn. És vörös hajam van, a hasam se volt óriási 39 hetesen, mert csak 8 kilót híztam. Kép

Jó ötlet, találkozzunk. Kép Nekem jó lenne a 2-a hétfő, mert 30-án amúgy is valószínűleg vidéken leszünk még.
Neked mikor lenne jó? ÉS hogy intézzük, hogy egymáshoz közeli időpontot kapjunk?
Akkor ezek szerint babatalálkozót is rendezhetünk az Újév második napján. Remélem, én is el tudom vinni Andrist...

Wolga

Kép Kép
Kép
vvolga

Évi,

írtam mailt.

W.

Kép Kép
Kép
vvolga

Segítsééééééééég!
Hát mekkorák ezek az oroszok! Mint a medvék! És szerintetek mind nő köztük? Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Különösen a 10-esük "nőies"...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Én is ezt mondtam a páromnak...Hogy az tuti hogy manus, csak átoperáltatta magát!
Nem baj, tök jól játszottunk szerintem. semmi szégyen nincs abban ahogy kikaptunk. Csak a tudat ne lenne, hogy még így is megverhettük volna őket..

Kép
----------------
B&M
bubek

Wolga, köszi a mailt, meg a tanácsokat!Kép

Még az oroszokhoz annyit: majd jól megverjük őket a döntőben.Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Wolga!
Én kb. 16:30-tól tudok menni mondjuk 17:00-ig.
A férjem ott dolgozik a rendelő közelében, a nagyobbakat beadom hozzá. Valamelyikünk telefonál és kér két időpontot. Csak a valódi neved kéne(mailben) és én felhívom, ha jó neked ez az időpont.
A fekete hajú lány velünk volt. Lehet, hogy rosszul fogalmaztam.

Bubek!
Az 5 ágyasnak sajna nincs saját fürdője.
Köszi a mailt, mindjárt megnézem.

Ines
ini

Ines,

melyik címedre írjak? A profilodban lévőre vagy az axelerosra, amiről nyáron írtál?
Az időpont nekem jó, akár kocsival megyünk, akár metróval, mert 3 megállónyira lakom csak.

Ps. Egyébként a fekete hajú lányra is emlékszem.

Wolga

Képzeljétek, ma végre befejezte a munkát a férjem Karácsonyig. Végre együtt lehetünk hármasban, amire nem sok időnk volt még, mióta megszületett Andris. KépKépKép

Kép Kép
Kép
vvolga

Bubek,

nincs mit, szívesen! Kép

Na megyek, mert ébredezik és a mamarabszolgának adnia kell enni...

Kép Kép
Kép
vvolga

Sziasztok!

Végre én is géphet jutottam,eddig a párom birtokába volt.

Látom újabb környékbelit köszönthetünk közöttünk!
Szia Évi!Sokáig én is Lőrincen laktam,tavaly költöztünk Kispestre.

Bubek:
Én 5 ágyasban feküdtem ,de nem igazán volt jó.Alág lehetett pihenni,mindig jött valaki,ha szoptatni kellett elég kellemetlen volt.

Csináltattunk Szilviről jövő évi naptárt és annyira szép lett,hogy állandóan ezt nézegetjük,remélem a nagyi is meglesz elégedve,mert ezt kapja karácsonyi ajándéknak!

Kép

Kép
novum

Sziasztok!

Á, annyit írtatok, hogy most nem próbálkozok visszaolvasni, majd hétvégén. Kicsit el vagyok havazva, mikor Ákos alszik, akkor dolgozom, aztán a maradék szabadidőmben meg egy kölcsön lakberendezős könyvet jegyzetelek ki, holnap vissza kell adnom.

Volga,
A korosztályos topikunkban majdnem mindenki az Auchanban vett pihenőszéket ötezerért, aki meg nem, az a neten használtan. Érdemes Brendonon és a Megatoyson kívül máshol is körülnézni, azok a legdrágább bababoltok, és hát a lányok elég drágán vették a pihenőszékeket (bocs lányok!), ennél jóval kevesebbért is van. Okoskodok itten én, aki szintén drágán vettem (12 ezerért), mert nyaralni voltunk anyuéknál és gyorsan kellett, nem volt idő körülnézni.

Novum,
Szoktam bolti kaját is adni Ákosnak, gyümölcsöket, mert almán kívül mást most nem igen kapni, amit ehetne. Amit én főzök, abból egyszerre 2 adagot készítek csak, és másnapig hűtőben eláll. Inkább alapanyagokat szoktam neki lefagyasztani, nem a kész kaját.

KépKép
connie

Wolga!
axelero-ra , az a tutti.

Bubek!
Írtam reggel vélaszt, de Te eltudod még olvasni? Vagy már szülsz?

Ines
ini

Ilba!

Köszi, hogy felvettél a táblázatba!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Connie,
ha előbb írod az Auchant, megnéztem volna ott is, sokat járunk oda. Lehet, hogy írtad és én voltam figyelmetlen.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Drága Lívia!
Nagyon boldog 4 hónapos szülinapot kívánunk!!!
Benedek és Mamája
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Még mindig semmi. Mára vagyok kiírva. Hát valahol legbelül tényleg a dec 19-ét éreztem eddig is már az elejétől fogva (nagyjából tudom mikor fogant MarciKép), de nagyon bíztam benne, hogy most az egyszer téved az ösztön, és előbb szülünk. Még a telihold sem csinált semmit. Sőt. Ma reggel nem kellett menni a kórházba, és nem hiszitek el, reggel 8h-ig aludtam. Igaz, amikor egyik oldalamról a másikra fordultam, akkor felébredtem kicsit, de az idejét nem tudom, mikor aludtam ennyire jól. Meg Marci is. KépKép Nesze neked telihold! Kép

Köszi Ini, megkaptam a mailt, megfogadjuk majd a tanácsodat.Kép

Hát ahogy azokat olvasom, akik 5 ágyas szobában voltak, nem túl bíztató. De azért majd valahogy megleszünk. Leginkább úgyis Marci köt majd le.Kép
Ha meg 3 ágyas lesz, az lesz aztán a kánaán! KépKép

Livinek mi is boldok 4 hónapos szülinapot kívánunk!
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Ja és ez szól Szilvinek is holnapra, (6 hónapos), és Andrisnak is (1 hónapos) holnaputánra! (hátha nem leszünk itt Marcival...Kép)
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek:

Nagyon köszönjük ezt az aranyos köszöntést!!!

Mi is minden jót kivánumk LIVINEK és ANDRÁSNAK!!!

BUBEK!! Nagyon szoritok,hogy most már minél hamarabb megszülessen MARCIKA!!! Mostanában minden reggel azzal kapcsolom be a gépet,hogy vajon Veled mi újság!!!

Lányok!!
É is szeretnék ilyen aranyos képeket ide varázsolni!Hogyan kell?

Szilvi az éjszaka egész jól aludt,csak elaludni nem akart!Este 10-kor már apukájával úgy döntöttünk,hogy lekapcsoljuk a tévét és alszunk.Ezek után a sötétben Szilvi ezerrel elkezdett forogni, a hasára fordult és úgy nézett bennünket,persze mi nem szoltunk hozzá.Annyira aranyos volt!!!Végül 10 perc tekergés után elaludt.

Ma annyira nincs kedvem semmihez,pedig takaritani kéne!

Connie köszi a válaszokat!

Sziasztok
Timi

Kép

Kép
novum

Connie,

köszi, körülnézünk, mielőtt veszünk, vagyis vesznek a rokonok.

Ines, írtam mailt.

Megint nehéz éjszakánk volt, este 7-től hajnali 3-ig nem akart elaludni. Ilyenkor ti mit csináltok???? És még a hasa is fájt.
És nálatok van olyan, hogy nagyon nyomja a kakit, hangosan nyög és sír is?

Mi is Livinek minden jót kívánunk! Kép
És köszönjük a felköszöntést előre is. Amúgy ma meg 4 hetesek vagyunk. Kép

Wolga

Kép Kép
Kép
vvolga

Timi,
a képeket a gépedről lehet feltölteni ide. Ha a gépeden nincsenek, akkor javaslom nézz körül a neten, és előbb onnan tölts át olyan képeket a gépedre, ami tetszik. Arra kell vigyázni, hogy 220 kb-nál kissebb, és asszem 600x600 pixelnél kisebb képeket enged csak feltenni ide. Ugyanígy kell a fényképeket is idetenni. "Melléklet feltöltése" aztán "browse" két katt a képre, amit fel akarsz tenni, vársz egy kicstit, amíg feltölti, utána meg tudod nézni a "Nézet/küldés" -sel, és ugyanúgy elküldöd az üzidet, ahogy eddig.
Ha nagyon nem boldogulsz, akkor küldd át e-mailben, ma még felteszem neked. /orbanh kukac iqjb pont hu/. Ha mailben küldöd, akkor lehet nagyobb is a file, mert át tudom méretezni. Kép Legalább látunk képet Szilviről is!! Kép Meg ha van, akkor Fanniról is jöhet!!! KépKép (vagy már tettél föl, csak én nem láttam?Kép)

Kép
----------------
B&M
bubek

És Andrisról is akarok képet! Akarok képet mindenkiről!!! Látszik hogy kialudtam magam. Ti is ilyen dinkák voltatok amíg arra vártatok, hogy végre elinduljatok szülni????!!! KépKépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Wolga!
Én ilyenkor megpróbáltam a szélcsővet, ami nekünk nagyon bevált.
A Gripe water 1 hónapos kortól adható az is segített.
Írtam mailt....

Ines
ini

Sziasztok lányok,
Először is köszi mindenkinek a szurkolást, és bocs Bubek, hogy nem válaszoltál, de én addigra már osztódtam....szóval, a történet a következő: dec 4-én kettőkor elment egy kis magzatvizem, próbáltam arra fogni, hogy pisiltem, erre elment még egy adag, úgyhogy remegő lábakkal felöltöztem, fél 3ra ott voltunk a kórházban. Mákom volt, az Anna volt az ügyeletes. 3-kor jött egy fájás, amit inkább láttam, mint éreztem, négyre annyira sűrűsödtek és erősödtek a fájások, hogy ekkor kértem az Edát. Itt voltam 4 cm-re tágulva. Az anesztes késett, 3/4 órát vártam rá, azalatt kétperces, 85-ös fájásaim voltak, tehát átéltem a vajúdás szépségét, de tudtam, hogy úton a segitség. 5-kor bekötötték az edát, öt perc alatt hatott, 6-ig beszélgettem a barátnőmmel, akit megkértem, legyen benn szülésnél, akkor megjött a doki (Ujvári, egy álom!) és 6.23-kor megszületett Liana Csenge. Gátvédelemmel, egy molnyi fájdalom nélkül, 5 nyomásra. Álmodni sem mertem volna ilyen szép és gyors szülésről. Mindent a dokinak és a szülésznőnek köszönhetek. 3 órával szülés után ott ugrabugráltam Csengével, jöttek a rokonok és örültem, hogy nem vagyok 15O öltéssel összevarrva. 6 ágyas kórteremben voltunk, a társaság nagyon jó volt, de se pihenni, se magánéletet élni a bébivel nem lehetett. Ráadásul Csenge születése óta folyamatosan eszik/enne, úgyhogy először sebes volt a bimbóm, most be van gyulladva. Amilyen könnyű volt a szülésem, olyan nehezen birják a melleim az etetéseket. Most 3-4 óránként eszik.
Azóta itthon vagyunk, itt még nincs netem, de ha lesz jelentkezem, ezer kérdésem van és a védőnő még nem szült, szivesebben kérdezlek titeket.
Mindenkinek kellemes babázást a hétvégén!!!
UI: Hogyan lehet képet ide felrakni? Szorsi, a technikában te vagy jártas, leirod? Köszi
bori05

Szia Bori!

Gratulálok Csengéhez, nagyon ügyesek voltatok! KépKérjük a fényképet és ha gondolod, akkor írd meg a többi adatodat és beraklak a táblázatba, olyan szépen bővül. Kép
Kép felrakása: melléklet feltöltése - tallózás (itt kiválasztod, hogy hol van és mit szeretnél) - feltöltés

Novum,
a naptárból nem tudsz felrakni valamit, mi is hadd gyönyörködhessünk? Kép

Connie,
kérünk Ákosról is fotót, hadd lássam a zabálnivaló lábacskáit!!! Kép Hogy van mostanában?

Szorsi, Sajtine,
hogy vagytok?

Gabi,
mi van veletek? Ma még nem voltál! Hogy van a kis ünnepelt?

Vera,
tényleg, Andrist még nem is láttuk! Vagy csak én nem?

Na, jól kikövetelőztem magam fényképügyben, megyek is, mert lassan éhes lesz Beni.

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!!!

Köszönjük szépen mindenkinek a köszöntést!!!

Sajna ma megint mást sem csinálunk, csak hányunk - öltözünk - hányunk - öltözünk. És az összes előkénk a szennyesben van már. Most dőlt ki a picúr, nem alszik, csak meredten néz egy pontot és fekszik.

ISTEN HOZTA CSENGÉT!!!!! Képet, képet!!!!!!
Bori05, örülök, hogy neked is könnyű szülésed volt, emlékszem, hogy irigyeltél érte, látod, neked is sikerült!!! A mellbimbódat kendd be anyatejjel (nekem az bejött) vagy Garmastan krémmel. Ne ijedj meg, ha Csenge felbukik sötétbarna trutymót, az a véres mellbimbótól van. Csak azért írom, mert én nem tudtam, mi az és nagyon megijedtem. Persze nem biztos, hogy Csengénél is lesz ilyen.

Ilba, Andrisról van kép 1-2 oldallal korábban. Képzeld, a pihenő huzatát most mosom, az is jól le lett hányikálva. Kép
Viszont tegnap már egy csomó banánturmixot benyomtunk, nem csak 2-3 kiskanállal. Szereti a csibe. És tök aranyos, a kakiban viszontlátok pár szál banánt. Szerencsére nincs székrekedése tőle, mint Ákosnak.

Megyek ebédelni, majd még jövök.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szia Bori!

Én is gratulálok, és irigyellek a szép szülésért!!! Gondoltam ám, hogy azért nem jössz a netre, mert már szülsz....Kép Jesszus, dec 4. olyan régen volt már?
Bárcsak (lám-lám, megint egy bárcsakKép) én is legalább ilyen szépen és gyorsan szülném meg Marcit! Lássunk majd képeket! Nagyon kívácsiak vagyunk ám Csengére is!!!KépKép Ha egy picit feljebb olvasol az előbb leírtam, hogy mire kell figyelni a képek felrakásánál. Nem mindegy a mérete.
Tök jó, újabb sor a táblázatba! KépKép
Már nekem is hiányoztatok Ilba! Ti is, Gabiék is! Már épp akartam írmi, hogy hol vagytok. (ez az egyedüllét nélkületek nagyon uncsi ám itthonKép)
Írjatok sokat-sokat!!!!
Kaptok egy uccsó pocakos képet tőlem, ezt tegnap készült. (Vajon mit fogok mondani később Marcinak, hogy hány nappal a szülés előtt készült???KépKép
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Bori!

Én is gratulálok Nektek! Csenge! Boldog szülinapot!!!

Bubek!

Érdekes, nekem most 28 hetesen van ekkora pocim... Mekkora leszek én márciusig?!?!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Gabi,
sok puszit küldünk a kis Livinek, reméljük holnapra jobban lesz. Képzeld Beni annyira vele érez, hogy bár nem szokása, de most olyat böfizett (persze ilyenkor nincsen pelus a vállamon), hogy még a bugyimba is kaptam egy kis tejcsit Kép

Bubek,
nagyon szép nagy pocid van, Marcinak nem sok helye lehet odabent. Figyi, szerintem 18-a, azaz vasárnap. Úgy megéreztem most. Kép

Évi,
hát ha Neked most van ekkora pocid, akkor ... jó nagy baba lesz Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Bubek:
Nagyon köszi a segitséget,de ha haza jön a párom akor megoldjuk és én is megtanulom.Még azt áruld el,hogy amozgóképeket is hasonlóan kell feltenni?Mint pl.:nyiló virág,táncoló bébi?

Hát a pocid szép nagy,szerintem nem kell sokáig várni Marcira!
Különben képeket már régebben tettem fel!

Gabi:
Livinek jobbulást kivánok!Szegényt nagyon megviselheti ez az egész!A doki mit mond erre a sok hányásra?

Ilba:

igérem rakok fel képeket!

Évi:
Lehet tudni,hogy milyen nemű a gyerkőc?Lehet,hogy irtad már, akkor bocs!

Kép

Kép
novum

Timi,
reflux. Majd kinövi (a kedvenc mondatom...).

Beni, csak óvatosan a büfivel!!! Azért ennyire nem kell mindent közösen csinálnunk!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Köszi mindenkinek, aranyosak vagytok! CSAK SZÜLJÜNK MÁ'!!!!KépKép

Évi,
szerintem nincs is ekkora pocid... Nekem is az jutott eszembe, amit Ilba írt, hogy ha most ekkora a pocid, akkor mekkora benne Dóri???? KépKép

Ilba,
legyen úgy. én nem bánnám már. Azért vasárnap esteleg megnézhetném még a döntőt a lányokkal?KépKép

Timi,
igen. mindenféle file-t így fel lehet ide szerintem tenni. még ugyan nem próbáltam, de most nincs olyan file-om (mozgókép), ami kisebb lenne 220kb-nál. Szerintem ugyanúgy működik.Kép

Gabus, hát nagyon szurkolunk mi is, hogy Livi jobban legyen!!!
Küldünk neki egy szépet, hogy meggyógyuljon! Kép
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Jujjjjjj, de szép ez a virág! A kedvencünk a fehér rózsa, abból volt a menyasszonyi csokrom is. KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na akkor egyezik az ízlésünk! Ha megnézed a képet (mármint amin mi vagyunk Marcussal, azon a fejem mellett a könyvespolc tetején ott a menyasszonyi csokrom. Az is fehér rózsa. Bár lehet hogy ennyire nem látszik...Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Aha, megtaláltam!
Én 6 év után kidobtam, mert már annyira poros volt meg csúnya. De megmutizom élőben:

Kép
Így utólag nem is olyan nagy szám, akkor persze nagyon tetszett.

Közben fél kézzel a gyerkőc arcát törölgetem, felszabadítom a másikat is eme felemelő tevékenység végzéséhez...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ha már itt tartunk, akkor íme az én csokrom:

Kép
és ilyen lükék voltunk Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Novum!

Kislányunk lesz, és Dórának fogják hívni. Õ egyébként nem extra méretű, teljesen normál, csak a hasam XXL-esKép
Teszek fel pocisképet, csak hogy elhiggyétek:
Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Na jó, talán egy kicsit kisebbek vagyun BubeknélKép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Hűű, micsoda pociverseny alakult itt ki...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Beni, felvillantom neked a szexi combjaimat, nézd csak:
Kép

Anyukádék nagyon szép pár!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok,

Ilba,
a nagylányok Viki, 1994.06.07. és Zsófi 1997.04.01., névnapok dec.23. és máj.15., de teljesen ki fogok lógni a táblázatból. KépKépKép

Lányok, nagyon gyönyörűek a pihenőszékek és szemmelláthatóan jól érzik bennük magukat a babucik.Kép

Gabuska,
a fürdetés utáni pánik nálunk is előjött. A vizet imádja mióta megvan, de pár napja ahogy leteszem a pelenkázóra, ordít. És tényleg olyan, mintha félne valamitől. Először arra gondoltunk, túl meleg a fürdőlepedő. Azóta nem teszem a törülközőszárítóra. De így is sír. Egy ideje már két etetés között fürdetünk, hogy ne legyen azért hiszti, mert esetleg éhes. Fogalmam sincs miért csinálja. Ti kisütöttetek már valamit?

Ma voltunk ultrahangon. Megcsinálták a csípőt is, így nem kellett a Karolina útra visszamennünk külön ezért. Mondtam, hogy refluxos a kicsi, mire a dokinéni: Melyik gyerkőc nem az?...

Bubek, Évi,
a pocakos képek nagyon jók. Nosztalgiáztam kicsit.Kép
Bubek,
Megírnád nekem is, ha lesz még idődKép mit mondott a Ruti a pénzről? (tyime kukac axelero pont hu)Köszi!

Ilba, Gabus,
Szépek vagytok csokrostól!!!

Livinek Boldog Szülinapot Kívánunk a lányokkal együtt!!!

Kép

Jucus
jucus73

Jucus,
arcon tudnám törölni az ilyeneket, akik azt hiszik, hogy egyet bukik a gyerek és már azt mondjuk rá, hogy refluxos! Csinálja azt, amit mi, megtudja mi a különbség a büfi és a reflux között. És ma pont megint szar napunk volt, úgyhogy a legjobbkor olvasom. Húúú, most nagyon mérges vagyok, el is iszkolok a géptől.

-------------------------------
Na lenyugiztam.
Köszi szépen a szülinapi köszöntést!!!
A fürdés még mindig gáz sajnos. Semmi ötletem.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi, Ilba, tök jók ezek a képek! Szépek vagytok nagyon-nagyon! KépKépKép

Ilba, a csokrot előtee tartósítottátok valamivel? Vagy tök légmentesen be van zárva abba az üvegpiramisba? Ez tök jó ötlet. Kár hogy nem jutott eszembe az esküvőkor...Kép
Közelebbről az enyém is ilyen klassz volt. De kiszárítva nem olyan szép, mint akkor...
Kép

Beninek jó "puszis" lába van!!!!KépKépKép Nem csodálnám, ha Livi refluxa ettől el is múlna!!!KépKép

Évi, tényleg van egy mérete a pocidnak! Kép De ez csak jó, így legalább jó kis helye van Dórinak. KépKép

Marcikám már nagyon szűkösen van odabent. Egy csomószor érzem, hogy szívesen kinyújtózna, de baromira nem tud. Olyankor is szoktam neki mondani, hogy "na látod, Marcus, itt kinn sokkal nagyobb a hely. Sokkal kényelmesebb!" de ez sem használ...Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Igazából ezt a képet akartuk küldeni a kis szülinaposnak, csak nem tudtam lekicsinyíteni, de Apa megmutatta Kép

Kép

Jucus
jucus73

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?