Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,jó reggelt.
Eliza!Bocs hogy tegnap csak annyit írtam,de már aludtam.Ilyenkor mikor a párom dolgozik nem kapcsolom ki a telefont míg haza nem ér.Ezért felébredtem rá.Amúgy nem sok újság.Kezdődik egy újabb hónap(ciklus),lehet megint próbálkozni,remélem nagyobb sikerrel.Én bízok ebben a hónapban.Veled mi újság?este írsz egy üzit ha végeztél a kineznél?Puszi

Kép
breni
 
 


Szia Breni, persze, írok. Kb. mivel 5re megyek és azt hiszem egy órás a kezelés, 6-ra végzek, aztán írok.
Én jól vagyok köszi, azt leszámítva, hogy azt álmodtam, hogy kirúgott a főnököm, elég gáz volt. Szerintem már mh-ely undorom van. Lehet, hogy ha meg ott lesz a babci és egész nap otthon fogok "ülni", bár szerintem nem, akkor attól fogok "hülyét" kapni.

Kép
elizabeth25
 
 


Hányingerem van már ettől a mh-től, mivel mindenki kidumál mindenkit a háta mögött, és megy a nyájaskodás, fúúúúúúúúúúj, én ezt úgy utálom! Nem csodálom, hogy már rém álmaim vannak! Ha nem akarnánk babát, meg nem fizetném a kocsi törlesztést, már ezer éve mh-et váltottam volna!

Kép
elizabeth25
 
 

 
 

Sziasztok!
Jó reggelt!

Képzeljétek tegnap nekem is jelezte a pé-t az LH. A páromnak nem mondtam meg direkt, aztán este miután együtt voltunk azt mondta: ez olyan jó volt, hogy ez tuti biztos baba lesz. Magamban elmosolyodtam és később megmutattam neki a tesztet. Remélem jól érezte, és sikerült összehoznunk a babát.
Eli:
A munkahelyem nekem se rózsás, tele van stresszel, kicsit félek is, hogy majd befolyásol. Nálunk is megy a "hogyan nyaljunk a főnöknek", és ráadásul internetezni is csak laposkúszásban lehet. Mindig azt lesi mit dolgozunk. Én is várom már mikor mehetek végre táppénzre. Remélem januárba már mehetek. Addigra meg lesz otthon is netünk és tudjuk tartani a kapcsolatot.
Később még benézek.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Ezt írta Incike!

Elküldve 2005 December 16 péntek - 07h 13:

--------------------------------------------------------------------------------
Sziasztok!
Marcell baba megszületett 2H58-kor, 3140 grammal 54 cm. Baba és a Mama (no meg a papa is) jól vannak.
Köszönjük a rengeteg drukkot!!!!

a boldog apuka

Van róla kép is de azt nem tudam ide varázsolni!!

Nagy gratula nekik!!!!Kép

zsuzska80
Szombathely
 
 


Hatalmas gratula Incike!!!!!
Jó egészséget Nektek!
Köszönjük az infót, majd jelentkezzetek!
Apuka, várjuk a fotót! Kép Kép Kép Kép
Julcsi2
 


Jó reggelt Lányok!

Inci! Nagyon szorítok nektek.

Ági!

Sajna még mindig rókázom, most már nagyon unom, mert a torkom totál ki van készülve, a gyomromról már nem is beszélve. Most már tényleg lépek magne-B6 ügyben. Szegény gyerek minden reggel ott rángatózik a pocimban, biztos ő is nagyon utálja már. Kép

Editke!

MEgvolt a bejelentés, jól fogadta a főnököm a dolgot és elfogadta, hogy márciusig szeretnék dolgozni.

Kamilla!

Nekem nem volt melltünetem a babás hónapban, csak miután kiderült, hogy babás vagyok. Előtte azért félidőtől mindig volt nekem is cicifájás.

Betti
15+0

Betti
betti73
 
 


Incike gratulálok.Lehet mostmár babázni.
Köszi Zsuzska hogy tájékoztattál minket.

Anita!Ez tök jó,mármint amit írtál.Nagyon drukkolok neked.BabyMarkod van?Hanyadik naptól kell el kezdeni használni? 5 db van benne igaz?

Kép
breni
 
 


Köszi Betti! Ez jó hír, de azért messzemenő következtetéseket nem vonnék még le. Bár az előbb majdnem elhánytam magam, de ez valszeg a tegnapi céges karácsonyi buli utóhatása..........

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Ja és Incike! Nagy Gratula!!!! Sok boldogságot nektek és várjuk a fotót meg a szüléstörténetet!

Anita! Neked is nagy gratula! Remélem minden rendben lesz és nem leszel nagyon rosszul.

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Kamilla!

Persze, hogy nem kell ebből semmire következtetni, csak szerintem nem gond, ha most éppen nincs cicitüneted. KépAttól még lehet pé-d. Kép

Betti
betti73
 
 


Incike!

Most meg már gratulálok is. Gyönyörű fiacskád van.Kép Meglestem a másik topicban. Kép

Betti
betti73
 
 


Incike, hatalmas gratulaaaaaaaaaaaa! Kép Kép Kép

Anita, én is vettem LH-tesztet, neked Baby Markod van? Breni, a dobozban van egy kis táblázat, amin bekell jelölnod az utolsó mensid első napjától és attól függően hány napos a ciklusod, van egy másik táblázat, ahol ott vannak a ciklusshosszok alatt a számok, hogy mennyit kell hozzáadni. Pl. Nekem 9.én jött meg az utolsó mensim, 31 napos a ciklusom, ahhoz 10 napot ír, így a 9hez hozzá kell adnom 10et, így 19.én kell elkezdeni a tesztet. A 10-11-12-13-14.napokon kell tesztelnem (mivel 5 db van benne). De én tovább is fogom csinálni, mint 5 nap, mert lehet, hogy nem pont ezeken a napokon van pé.-m. Amúgy van rajta egy kék csík és ha megjelenik mellette a második kék csík is, akkor az az jelenti, hogy 24-36 órán belül megtörténik a tüszőrepedésed. Akkor kell akciózni. Kép

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok!

Incike!
Gratulálok!!!

Eli!
Igazából azt kérdeztem tőle, hogy így távolról tudna-e segíteni. Válaszolt, arra írtam, és most várom a választ!

Zsuzska!
Sajnálom, hogy ünnepek közt nem lesztek itthon. Meddig dolgozol? Mi jövő hét szerda este megyünk haza. Lenne kedved, időd v.mikor talizni? Esetleg úgy mint múltkor, hogy hazakísérünk?

moni
 
 


Moni!

Mi csüt-ig dolgozunk, aztán megyünk cellbe anyukámnak segítni, nem tudom hogy lesz, még de ha itthon leszünk még talizhatunk.

Állítolag idén is jó évet zártunk kaptunk 13.14. havi lovét, ma meg céges buli lesz nagyon jó kajákkal. De most sok a melom.

zsuzska80
Szombathely
 
 


Sziasztok!

Igen Eli. Nekem is ilyen van. De én nem számolgattam a rajta levő tábla alapján. Hanem itt a babaneten néztem meg az ovulációs kalkulátort és az azt írta 14- 19 között kell pé-mnek lenni. Hétfő este óta nézem, ha jól emlékszem, és csak tegnapra erősödött fel olyan színűvé a második csík mint a tesztcsík.
Remélem sikerült. A kolléganőm most jött vissza a városból, ő tudott a dologról, reggel elmondtam neki, és kaptam egy édi kiscipőt tőle. Jaj, lányok úgy izgulok, remélem sikerült.Kép
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Kata! Sikerült megegyeznünk a Karácsonyban. A Szentestét a szüleimnél töltjük. Úgy örülök. Kép Kép
Bár tudom sokáig fogom még hallgatni, de mondtam a páromnak, hogy nem is kérek más ajándékot!(csak egy pocaklakót) Kép

Eliza, már nagyon várom a beszámolót! Én már minél hamarabb szeretném elkezdeni a vizsgálatokat, hogy ne kelljen sok időt várni. Mindenkitől úgy hallom érdemes dokihoz fordulni.
Julcsi2
 


Julcsi én nagyon drukkolok nektek! Mindenképpen beszámolok hétfőn! Kép Remélem legkésőbb februárban már táppénzre mehetek! Kép Kép Kép

Anita, akkor ez jó, és tényleg beválik ezekszerint. Ti aznap voltatok együtt, mikor felerőssödött a csík színe??? Nekem dec 22-27ig (13.naptól a 18.napig.) írja a peteérés dátumát. Kép Szerinted én is akkor kezdjem el csinálni?

Kép
elizabeth25
 
 


Amúgy ez izgi, mert pont Karácsony környékén lesz pont pé-m, úgyhogy jöhetne az a Jézuska. Kép Igazi KARÁCSONYI BABA FOGANNA, nem is lenne annál szebb semmi sem! Kép Na jó de nem élem bele magamat! Kép

Kép
elizabeth25
 
 


Moni, hát majd kiváncsi leszek a válaszára! Miben kértél segítséget, lehet tudni?

Kép
elizabeth25
 
 


Incike,
Gratulálok és sok boldogságot Nektek! Kép Kép Kép

Kamilla,
a feszülést és a leeresztést a progeszteron emelkedése és csökkenése okozza!
Ne aggódj, ha most épp nem érzel ilyet, lehet hogy csak közvetlenül mensi előtti napokon fogod érezni! És pé-d is lehetett! Kép

Betti Kép
csúnyák ezek a rókák Kép most már nem vagyok biztos benne, hogy kérem őket... úgyse érkezett még meg a csomag! Kép

angel37
 
 


Incike
Hatalmas gratula!Kép

Adi
Nekem is csak később feszült a cici!!Kép

KépKép

KépKép
okr
 
 


Eliza!Köszi az infót.Én is veszek ma egyet.Nekem dec.29-jan.3ig írja a pét.Remélem sikerül akkor együtt lennünk.Már úgy izgulok,pedig még ma vagyok 2 cnapon.

Kép
breni
 
 


Breni én is izgulok, mint állat. Te is a b.netes ovu kalkulátoron nézted?

Kép
elizabeth25
 
 


Reni, akkor most együtt haladunk. Bár nekem rövidebb a ciklusom. De majd tesztelünk együtt! Kép
Julcsi2
 


Eliza!Néztem ott is,meg a babázóban,oviklubon.
Julcsi!Majd januárban derül ki nekem.Neked hány napos a ciklusod?Nekem 33-34.

Kép
breni
 
 


Eliza!

Végülis nem csak azokon a napokon voltunk együtt, már előtte is. Mi próbálunk azért 2 naponta együtt lenni, ahogy lehet. Most, hogy összesűrűsödtek a bulik, és a párom sok helyre hivatalos,így a két napot is elég nehéz betartani. De a héten majdnem mindennap sikerült együtt lennünk. Hála az égnek, azért nem a baba a fő szempont. Inkább próbálunk egymásra odafigyelni és nem a babyre koncentálni.
Még nem tudom, hogy beválik-e ez a módszer csak ajánlani tudom, mert január 1 hetében tudom meg a végeredményt. De próbáljátok meg hátha a kalkulátor és az LH- val együtt juttok ti is valamire. Ez csak egy ötlet. Kép De hátha megéri.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Sziasztok!

Bocsánat hogy betolakodom.Olvasgatom néha a hozzászólásokat, és lenne egy kérdésem.
Vasárnap voltunk párommal együtt, és a hő szerint kedden volt peteérés. Örültem is nagyon. Erre szerdára nagyon megfáztam, még ma is lázas vagyok. Szerintetek igy már kizárt a babásodás?
Anna
anna23
 
 


Ja még valami. Már hétfő óta látszott a csík csak halványan. Tegnapra erősödött fel, és ugye tegnap volt az ominózus eset is. Ma azért kiváncsiságból újból megnézem változott-e valami. De csak hétfőn tudok róla nyilatkozni, mert otthon még nincs internetem.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Üdv Anna!

A megfázás nem zárja ki a babásodást! Ha kedden megtörtént a találkozás, akkor nincs mese Kép , egy kis láz nem húzhat keresztbe! Kép

angel37
 
 


Anna szerintem nem Kép

Anita én drukkolok nektek, hát majd kiváncsi leszek. Én nem leszek netközelbe 23.-tól január 2.-ig, mert otthon nincs net, meg megyünk mindenfelé. Addig biztos jó sok minden fog történni addig itt, lehet, hogy többen is megbabásodnak, én meg nem fogok tudni róla. Kép

Drukkoljatok azért nekem is hátha a homeos bogyók, az LH-teszt és a kineziológus meghozza januárra a várva várt eredményt! KépÉN NAGYON BÍZOK BENNE!
SZÉP SZÜLINAPI AJÁNDÉK LENNE, AZ TUTI!

Kép
elizabeth25
 
 


Eli,
drukkolok neked! Kép ezek közül lehet, hogy már ez egyik magában meghozná a várt eredményt! Kép

Kinek lenne szülinapi ajándék? Kép

Ja tegnap én is kaptam egy csomag LH tesztet, de szigorúan nem fogom használni! Kép Már két csajszinál járt és mindkettőjük babás lett, anélkül, hogy egyet is elhasználtak volna! Kép
A dokinak ezt azért nem mondom el... Kép

angel37
 
 


Incike!

Gratulálok!

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi
 
 


Én sem leszek dec.21-től jan.3-ig.De nagyon sokat fogok rátok gondolni és drukkolni fogok mindenkinek.De valószinű elfogok menni egy internet cafféban és ott meg fogom nézni a b.netet és írok.Nekünk sincs otthon net.

Kép
breni
 
 


Köszsönöm! Picit megnyugodtam! Remélem sikerül, igaz pocsékul vagyok.
anna23
 
 


Sajnos én sem leszek két ünnep között. December 23-án jövök utoljára. Azért, ha tudok benézek, mert anyuéknál van net. Mindenkinek szurkolok én is. Kép Kép Kép Eli, remélem igazad lesz és sikerül. Bízom benne, hogy nem lesztek ti se sokkal ( csak 1 héttel) lemaradva tőlünk.Kép
Újévi ajándéknak nagyon jó lenne nekem is egy apróság. Pláne, hogy a páromnak január elején van a névnapja, és a gyerekeinek is.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Angel, hát ezt én is remélem , nagyon, majd elválik!
Szeretném már úgy feljönni ide legközelebb, ünnepek után, hogy valami jó hírt tudjak újságolni!
Nekem lenne jó szülinapi ajándék, mivel január 4.én lesz a 26. Kép szülinapom!

Kép
elizabeth25
 
 


Anita, aranyos vagy, köszi. Kép
Kiváncsi vagyok, hogy a kinez mit fog ma mondani, kicsit félek, hogy esetleg nem jót, de bízom benne!

Kép
elizabeth25
 
 


Visszajövünk az ünnepek után, és majd csak lesünk, hogy mekkora zebraeső! Kép

A 26. mellett meg ne lássam azt a jelet még egyszer, ejnye no! Kép Kép

Elivleg fogok tudni netezni az ünnepek alatt, 28-ára meg be vagyok osztva ügyeletbe Kép Remélem lesz itt valaki! Kép

angel37
 
 


Igen is Angel, értettem. Kép)

Hát a zebraeső jó lenne! Jaj, lányok, bárcsak-bárcsak!

Kép
elizabeth25
 
 


Bárcsak úgy lenne. Kép

Kép
breni
 
 


sziasztok.

monyo megint okoskodikKép

lh teszt.Nekem is volt.
Egy tapasztaltabb lh tesztelo ajanlotta a kovetkezot.
A csik mivel eleg vastag siman kettobe lehet vagni.
En skalperrel(bocs de nem tudom ezt hogy mondjak magyarul)Ovatosan elvagtam kettobe igy 10 csikom lett.
fontos hogy hasznalat elott csak egyet vagj szet a maradekot pedig legmentesen zard vissza a foliaba.
Nekem ez azert volt jo mert nem tudtam behatarolni a pe-met igy 10 napig tesztelgettem.De aki tudja az mondjuk akkor 2 honapban tud tesztelni.
hat ennyi aki igy csinalja igy aki nem nem ,ez csak egy otletKép

inci nagyon nagyon orulok Marci babanak kivanok minden jotKép

Kép
monyoka
 
 


Nem tudom mennyire vagytok vizuális típusok, de én elképzeltem egy igazi zebraesőt Kép Kép Áááááááááá!!!

angel37
 
 


sziasztok.

monyo megint okoskodikKép

lh teszt.Nekem is volt.
Egy tapasztaltabb lh tesztelo ajanlotta a kovetkezot.
A csik mivel eleg vastag siman kettobe lehet vagni.
En skalperrel(bocs de nem tudom ezt hogy mondjak magyarul)Ovatosan elvagtam kettobe igy 10 csikom lett.
fontos hogy hasznalat elott csak egyet vagj szet a maradekot pedig legmentesen zard vissza a foliaba.
Nekem ez azert volt jo mert nem tudtam behatarolni a pe-met igy 10 napig tesztelgettem.De aki tudja az mondjuk akkor 2 honapban tud tesztelni.
hat ennyi aki igy csinalja igy aki nem nem ,ez csak egy otletKép

inci nagyon nagyon orulok Marci babanak kivanok minden jotKép

Kép
monyoka
 
 


Angel, és milyen? Kép Kép Kép

Kép
elizabeth25
 
 


Kb olyan, mintha lovak potyognánk az égből, csak éppen mindez pizsamásan Kép Kép

angel37
 
 


Sziasztok!

CSanita! HAtalmas gratula! Nagyon boldog, problémamentes pocakosodást kívánok! Kép
Vigyázz magadra nagyon!

Andi
35+6

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81
 
 


Monyo!

Nekem olyan a tesztem ami külön-külön van csomagolva. Így kicsi az esélye, hogy a többit megsértsem. Remélem igazat is mondott, és az a baba tegnap megfogant.KépKépKép
Lehet neked másfajta volt nem?

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Angel!Kép
Monyo!Ezt én is hallottam hogy szét lehet vágni,én is veszek.

Kép
breni
 
 


Remélem, jól fog indulni mindenkinek az újév, és a jövő karácsonyi ajándékokból már eggyel többet kell vásárolni.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?