Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Ann!


".....de nagyon szeretném látni, hogy sokan...... hogyan esnek majd pofára."
Ezenfelül írtad még azt is , mekkorát fogsz röhögni ha a Szocik nem váltják be az igéretüket.
Nem hinném, hogy az ilyen gondolkodásmód jót tenne az országnak. Ha "nekünk" rossz, "neketek" is rossz, és fordítva! Tehát az országnak rossz!!!!!!!!!
Ezt senki nem akarhatja! Mondjuk Deutsch Tomin kívûl, aki megmondta a legfõbb cél a kormány megbuktatása.
Ha egy kormány idõ elõtt távozni kényszerül (megbukik) azt jelenti, hogy az országban "nagy gáz" van. Ez nem lehet jó senkinek! Ez a "minél rosszabb annál jobb" elv mondjuk egy Csurkától elvárható de mástól nem.
4 évvel ezelõtt mikor nyert a Fidesz (én akkor sem rájuk szavaztam) arra gondolam "ok. kapjanak egy esélyt. Hátha tudnak valamit amitõl itt minden jobb lesz."
Engem nem sikerült meggyõzniük de ez teljesen mindegy.
Azt kéne megértenünk, hogy az érdekünk egyforma csak más más pártokban bízunk.
Próbálj örülni ha a jövendõ kormánynak valami sikerül:-)

Üdvözlettel

ben
ben
 


Ann-ak aki felreertett.
En azert irtam ezekrol a szerencsetlen gyerekekrol, mert ez itt a duhongo es ma halottam a hirekben roluk. Es alig birom visszatartani a konnyeimet, ha arra gondolok, ilyen csoppsegeken is "kiserleteztek", mint amilyenek a mi, vagyis barmelyikunk gyerekei.
Es azert felek az erosodo szelsojobbtol, mert ujra feltamadhatnak azok az eszmek, amelyek ez(eke)t a remsegeket megmagyaraztak.
Ha ezt valaki ugy ertelmezte, hogy en a Fideszt fasisztanak tartom, az az o baja.

Szimat
szimat
 
 


Ann, elolvastam, amit eddig írtam, de sehol nem találok olyat, amit a számba adsz. Én soha nem írtam le olyasmit, hogy az ország fele lenne tömegpszichózis alatt.
( Ami egyébként tévén keresztül is hat, ha nem is azonos erõvel.)
Viszont aki látta a TF-rõl a közvetítést, nem létezik, hogy ne értse, mirõl beszélek...
Én se voltam soha balos. Volt is belõle bajom a gimiben...
Én pont úgy szavaztam a második fordulóban az MSZP-re, ahogy a francia balosok fognak Chirac-ra.
Ja, és volt még egy okom. KábelTV-dologról nem hallottam, viszont a gondozónénim az elmeszoc. otthonból azt mondta, hogy a szocik alatt olcsóbb lesz majd az a kis izé, amivel olyan szép szappanbuborékokat lehet fújni...
Vera
vera
 
 

 
 

Olvastátok már?

[url=http://www.origo.hu/techbazis/internet/20020429megszunik.html" TARGET="_top]http://www.origo.hu/techbazis/internet/20020429megszunik.html[/url]

Hami
Hami
 


Sok sokkal ezelõtti Meggyesytõl idézõ:
Ócsítja Erdélyben használatos, mint ahogy pl. a falcs is.
Névtelen
 


olcsít
[url=http://mnytud.arts.klte.hu/sorozat/csoksz/o.htm" TARGET="_top]http://mnytud.arts.klte.hu/sorozat/csoksz/o.htm[/url]
Névtelen
 


Már korábbra "vártuk".
Sajna, mi már eddig sem élvezhettük mert az üzleti vonalakhoz nem jár ez a kedvezmény. És nekünk Baaaazi nagy 2 fõs multinacionális szupervállalatunk van. Én meg a Tigris.
Bár azt korábban sem értettem, hogy miért drágább mindennek az alapdíja ha egy cég nevén van. Attól még hogy a cég elszámolja a költséget, azt a pénzt ki kell termelni.
Üdv.
Malacka
malacka
 
 


Egy elismero gratulacio a FIDESZ honlapjan......
avagy martir szuletik?

[url=http://www.fidesz.hu/index.php?MainCategoryID=5&SubCat=5&CikkID=1787" TARGET="_top]http://www.fidesz.hu/index.php?MainCategoryID=5&SubCat=5&CikkID=1787[/url]

Maganvelemeny:
Mindenesetre aki nem jobbos ujsagot meg irodalmat olvasott az bizony csunya becsapas manipulacio aldozata lett....
Bizony....bizony meg a HVG is bunos!....meg Juszt is....szoval mindenki aki igazat mert irni......
Mindenesetre a regi Jo vilagot pozitiv hosokkel most felvaltja a Rossz vilag alvilagi szornyeivel koszonve az alvilagi szavazoknak akiket rabul ejtett a bugyit nem viselo Anettka, a sok egyeb szellemi kacattal tragarsaggal egyutt.

Vegezettul mind eme fertobol kiemelkedik Egerszegi es Koko hosies vilagmegvalto tiszta alakja.
Hat igen valoban komoly aggodalomra add okot hogy Puszta Bela neokommunista SENKI leszolta a nemzeti hosoket, es Levai Katalin szocialista szakerto atirna a tortenelem konyveket kevesbe nacionalista csengesuve.

A ket vilagsztar (Egerszegi es Koko) elsportolok igy ertheto hogy valahol a Magyar Olimpia hivei, raadasul az elmult negy evben a sport kiemelkedo tamogatast kapott. (Nem hiaba volt a TF-en OV beszede...............)
De szabad-e ezert beleszolniuk a politikaba?
Gondolnak-e arra hogy egy esetleges Olimpianak negativ anyagi oldala is van?... Hogy az orszag valojaban meg nem erett meg a sport ily merteku tamogatasara....?
Hogy mikozben az orszag egyik resze dozsol a masik ehezik, es hogy ez igy nem fer.....
Valoszinuleg nem!....es ezert kellett volna tavol tartaniuk magukat a nyilvanos szereplestol es a nyilvanos allasfoglalastol....
Bakfitty
 


Iboly,

Megtelt a mailbox-od s a levelem visszajott....
Gabi
Gabi
 


Sziasztok! Ahogy ígértem is, elkezdtem a továbbképzésemet. De sajnos, csak lassan haladok. A Magyar Demokratánál már a címoldal annyira megkapott, hogy ma már nem tudtam folytatni. Különösen az a V alakot formázó nemzeti színûre festett kéz. Viktor? Victory?
Azután pedig elolvastam a fent ajánlott Fidesz honlapos cikket. Idõnként a hátamon felállt a szõr, de meggyõztem magam, hogy menni fog ez, ha amúgy meg annyi embernek ez elfogadható. Sajnos, az ott színvonaltalannak nevezett HVG cikkeit még mindig messze színvonalasabbnak érzem, fõleg mivel az ottani újságírók senkit sem minõsítenek, tényeket sorolnak, vagy a gondolataikat fogalmazzák meg. De rögtön meg is fékeztem ezeket a szélsõséges, globalista, internacionalista, liberális gondolataimat. Ígérem, hogy gyakrabban hallgatom a Himnuszt, mint Verdit, fõleg a cikket olvasva, bár ezt nem értettem, de a sugallat az, hogy a jó polgár így cselekszik. Poppert és Veért pláne nem, azt sem szabad, tudom. Bár ott nem ajánlanak helyettük mást. Azt is megtudhattam, hogy tulajdonképpen õk gyõztek. Sajnos ezt sem értem, de megpróbálom elfogadni, azt hiszem ez az alapja mindennek, nem ez az örökös értetlenség. Szóval csillogó és bizakodó tekintettel tekintek a jövõbe. Még azt nem értem, hogy a kokárda már nem kell? Akkor ne tûzzem ki?
Üdv,
Liesel
Liesel
 


Kép
keke
 


Ugyan, Liesel, miért kellene Popper és Veér helyett bárkit ajánlaniuk? Pszichológusra, pszichiáterre csak a múlt mocsarából a bizonytalan jövõ réme felé tántorgó, vörös csalók és liberális holdudvaruk által megtévesztett verdista
nyomorultaknak van szükségük.
Aki megtérvén a Fidesz kebelére, megtapasztalja a nemzet összefogásának és szeretetének bizonyosságát, nem szorul többé e nemzettesten élõsködõ balliberális hiénákra!
A kokárda miatt se idegeskedj, meg lesz mondva, mikor kell felvenni, és mikor le.
Vera
vera
 
 


Vera, Liesel ezek nagyon atom kis hozzászólások. Igen jókat derülök rajta. Kép

Nem tudom hogy kell linkelni, de megpróbálom, hátha. Szóval ezt leltem ma reggel. Gondolom kamu az egész, de ha nem. Akkor megint csak a gyomrom szorul kicsi dióvá.

[url=http://index.hu/politika/belfold/eljen0430/" TARGET="_top]http://index.hu/politika/belfold/eljen0430/[/url]

Zsunya
zsunya (zsunya)
 


Szia, Zsunya!
Örülök, hogy tetszett. :o) Viszonozhattad volna te is valami vidámmal...
Vera
vera
 
 


Zsunya

Valamivel az elkovetkezendo negy evben OV-nak is szorakoznia kell....(legalabb nem velunk fog Kép)
Bakfitty
 


Bakfitty,
az a baj, hogy velünk szórakozik a következõkben is a Viktor, ráadásul a politikai felelõsségrevonás veszélye nélkül... Mint parlamenti párt bármilyen tisztségviselõje valamennyi parlamenti kontroll alatt lenne, de mint egy független (értsd: nem strukturált) tömegmozgalom élén simán elengedheti majd magát. Lesz itt nemulass még az önkormányzati választások elõtt, csak figyeld meg :-(
üdv, verbatim
verbatim
 


Verbatim,

Nagggyon félj ám........ Jönnek majd a horogkeresztes jobbosok a nagy fekete autóval. Minden balos kis vörös csillagot kap amire nyiltan lehet lõni majd........

Hát akkor engedtessek meg nekem is a duhinges. HAGYJATOK MAR ABBA A MOCSKOLODAST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!UNDORITO!!!!!!!!

Ti gondolkodtok mielott kinyitjátok a szátokat vagy ugy belétek verte az MSZP/SZDSZ a hulyeséget, hogy igy is fogtok maradni örökre?
Névtelen
 


Én arra lennék kíváncsi hogy mennyibe került végülis a Fidesz eme széleskörû "mindent bele-nincs mit veszteni" kampánya. Mert sajnos az adófizetõk azaz a mi pénzünkbõl lett finanszírozva.
Tudja valaki?

És a legjobb hogy még egy határ sincs, hogy ennyit költhetsz és slussz. Vagy ha többet akkor mi van? nyilván semmi.

Thissan
Thissan
 


"kedves" nevtelen!
Azt hiszem, hogy ha itt valaki undorito, az te vagy. De nagyon. Ugy latom, a te okos kicsi fejedbe meg a Fidesz verte bele amit akart.
Eva
Eva
 


Éva ,

ki mondta, hogy fideszes szavazó vagyok? Egyszerüen elég volt már ebbõl ........
Névtelen
 


Thissan, van vmi határ, amennyit jelöltenként költeni lehetett, de persze a szlákkal való "bevallás"-nak itt is megvannak a kiskapui. Ja, azt nem a mi adónkból fizették, hanem fidesz közeli cégek támogatásából. (A Vegyépszernek volt is mibõl, talán Orbán papa is beszállt, meg a Siklóssy is.) Egyébként meg ne zizegj, hiszen azt a rengeteg szórólapot a Maszop nyomtatta, hogy kampánycsend alatt bedobálja a pládákba!!
Narancsobukta
 


Kedves Névtelen!


Én speciel gondolkodom mielõtt kinyitom a számat, de sajnos nagy eséllyel ilyen hülye maradok egész életemben. Belém az SZDSZ szokja verni a hülyeséget, akiknek fenemód hiszek. Persze én is csak budapesti vagyok és mint ilyen gyakorlatilag nem számít a szavazatom (mint megtudtam a MN-bõl) mert kõbunkó vagyok. Ezt a tegnapibõl sikerült megtudnom. Sajnos szószerint nem tudok idézni, mert e nemes irodalom fel lett áldozva a szemetesládám alján.
Bár engem személyesen nem szólitottál meg a remekmûnek beillõ üzenetedben, de azért magamra veszem, miután 100%-ig egyetértek a fent megszólalókkal (persze rajtad kívül).

ben
ben
 


ben,

én is csak budapesti vagyok. akkor most mi van? tudod, akinek nem inge... vagy te találva érzed magad?
SZDSZ-es vagy? ez erény? (szerintem inkább szégyen)
Névtelen
 


Látod, Ben, már megint mocskolódtál! Ha továbbra is olyan trágár szavakat használsz, mint "gondolkodás", meg "SZDSZ",
ne csodálkozz, ha vitapartnereid -legyenek bár mégoly kultúráltak- végül mégiscsak elvesztik türelmüket! Ne élj vissza tûrõ erényük szelídségével!
Vera
vera
 
 


Szerintem alakitsátok meg a "balosok baráti tarsasága" exclusive topicot. Akkor egyeteértésben szidhattok bárkit, senki, veletek ellentétes véleményu nem teszi be a lábát. De ez itt a dühöngõ és én csak dühöngeni akartam. Látom nem tudjátok elfogadni mások véleményét. (De azért ti sokkal jobbak, megértobbek, demokratikusabbak vagytok......... Ha-ha)
Névtelen
 


Úgy érted, ne dühöngjünk, hiszen te csak dühöngeni akartál?Vera
vera
 
 


Motto:
liberálmensevik (17)

Tehát azért adja el a földet az állam, hogy késõbb a gonost szocik már ne tudják -gonosz módon- eladni..

Ezzel OV meghonosítja az ún. megelõzõ célú bûncselekmény fogalmát.


Ez alapján dicséretet érdemel az, aki ellopja a parkoló autót, hiszen ezzel megakadályozza, hogy más lopja el.


Nem szabad szidni azt sem, aki esetleg hazája egyéb értékeit szolgáltatja ki idegen hatalmaknak.
Hiszen csak megakadályozza, hogy más árulja el a hazát..


Van még vajon vmi 'megelõzõ célú' aljasság a tarsolyában?
lm


Cikk: [url=http://index.hu/politika/belfold/fold0430/" TARGET="_top]http://index.hu/politika/belfold/fold0430/[/url]


Vidám az egész. Itt egy topic rá. Sokat anyáznak de érdemes átrágni szemellenzõ nélkül. Segitségnek egy kis mazsola.

[url=http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9066038&uq=303" TARGET="_top]http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9066038&uq=303[/url]

282-289-ig valamint 0-67ig

De a legjobb:
bormester
(116)

Voltaképpen én is ezt gondolom. Ha igaz Csurbán menetrendje, akkor a jövõ héten kerülnek a földek meghirdetésre, és a rákövetkezõ 30 napon belül kell az árveréseket megszervezni és megtartani. Ez bõven belelóg júniusba.

Addigra ki is lesznek jelölve a "gazdakörös" álvevõk. Nyilvánvaló, hogy az új kormány ezt az ügyletet leállítja. Vagyis a mûködését "azzal kezdi, hogy kiüti a földet a magyar gazdák kezébõl" (jó képzavar, de ez fog elhangzani). És akkor a "gazdakörök" jó nagyokat tüntetnek, meg útlezárnak. Szerintem is ennyi az egész.



Babaloo
(115)

Nem mûveletlen földeket adnak el, hanem olyat, ami bérben van, vagyis más mûveli. De ez miért érné meg a gazdának, gondolod ráér megvárni, míg lejár a bérleti jog?


Vera bocs, de megint ilyet találtam csak. Kép
Zsunya
zsunya (zsunya)
 


Zsunya,

Mas gondolatait igen nagy hevvel tudod itt eloadni.
Onallo velemenyed van?
Névtelen
 


Névtelen, te kis névtelen. Te a nevedet sem adod? Most jobb lenne ha átfogalmazva ideirnám mégegyszer? Egyet értek azzal aki szerint ez egy nagy átverés. De mivel ott mindkét oldal hoz érveket gondoltam érdekes lehet. De mit is várok tõled? Te kis névtelen..

Zsunya
zsunya (zsunya)
 


Nyugi, Zsunya............
Névtelen
 


Nevtelen miert szegyen az ha valaki az SZDSZ-re szavazott?
Vagy az MSZP-re?

Akinek itt szegyelnie kell magat az egyedul te vagy, mert itt elozoleg senki sem minositett es bantott teged te meg mindenkit leszoltal......(hogy utana a tobbiek sem voltak hozzad kedvesek? Hat ez ertheto lenyeg hogy az uszitast te kezted...)

"Ti gondolkodtok mielott kinyitjátok a szátokat vagy ugy belétek verte az MSZP/SZDSZ a hulyeséget, hogy igy is fogtok maradni örökre? "
"SZDSZ-es vagy? ez erény? (szerintem inkább szégyen) "

Vagy ez tekintsem egy emberiseget tisztelo hozzaszolasnak?

Miert nem tudod elfogadni ha valaki elegedetlen a FIDESSZEL es most egy jobb jovoben remenykedik.
Nem mindenki juthatott hozza lakashoz, magasabb fizeteshez stb...
Vagy vegyuk egyszeruen az emberi termeszetet ami arra epul hogy mindig tobbet es tobbet szeretne. Ha jon valaki aki kedvezobb helyzetet iger a jelenleginel nagy a valoszinusege hogy rafog szavazni.
Termeszetesen eloszor merlegel.....megnezi hogy mi a tet es mit veszithet es hogyha nincs nagy veszteni valo akkor RIZIKOZIK!
Masreszrol fontosak a kulso benyomasok is, ha nekem nem tetszik valakinek a stilusa nyilvanvalo hogy nem lesz a baratom. Ez nagyon lenyeges szempont egy valasztasi dontesnel is, hisz a stilus a szemelyiseg egyik kifejezoeszkoze.

Ez van! Ezt kell tudomasul vennie OV-nak es neked is es akkor vegre beke lesz.....

UI:
"Nagggyon félj ám........ Jönnek majd a horogkeresztes jobbosok a nagy fekete autóval. Minden balos kis vörös csillagot kap amire nyiltan lehet lõni majd........ "

Egyebkent Verbatim nem ettol felt ugyhogy nem nyugatattad meg, de biztos vagyok benne hogy meg nem olvastad el az ide kapcsolodo cikket....
Bakfitty
 


Nevtelen!

A fenti uzenet neked szol...
Bakfitty
 


Sziasztok! Tegnap autózás közben bomltt ki elöttem teljes valójában a suhogó nacis, sárga zoknis, makkos cipõs metafóra. Feltárultak az igazi mélységek, mint egy feslõ virág. Igen, nem értettem, mert a suhogóhoz és makkoshoz fehér zokni dukál. De rájöttem. Kép Micsoda kompozíció, micsoda tehetség, ahogy a különbözõ népcsoportokat pesti prolivá egyesíti. Már elkezdték a nemzet újraegyesítését, és ez naaagyon jó! Az is jó, hogy Viktor (nem tudom, szabad-e csak így egyszerûen, bár egyetemistaként még lehetett) ismét szerepelni fog. Alig várom, hogy összemosódhasson a kitágult tudatom határa a többi magyarral. Már azért is várom,mert a jobbos irodalom olvasása sajnos nem elég meggyõzõ. Talán egy ilyen élmény után könnyebben fog menni, nem lesz annyi ellenvetésem. Remélem, hogy olyan helyen lesz, ahol elfér a többmilliós tömeg, hogy nehogy a dög balos újságírók nekiálljanak kiszámolni, hogy annyian nem is férhettünk el, ha az alapterületet veszik, és elosztják az egy emberre minimálisan szükséges hellyel. Rájöttem, hogy még vannak esélyeim, mivel TV hiányában Anettkát még nem láttam, bugyiban sem, és sorozatokat sem nézek, tehát nem mosták meg az agyam a szocik. Gyerekszám stimmel, kerekek megvannak, pláne ha a bicikliket és görkorcsolyákat is beszámolom. Kép A céget most próbálom Fidesz közelivé tenni. Kár, hogy nem pékségem van, mert akkor tiltakozásul nem csinálnánk narancsos buktát, csak meggyeset. Elvégre milyen hely az ilyen, ahol nem a többség akarata érvényesül? (Hogy ez hogy jött ki számtanilag, még nem értem mindig, de biztos így van, ha mondják.) Nekem is kellene egy-két személyi tanácsadó,ha lehet Audival, akik értetlenkedéseimre válaszolnak, ezzel is segítve a fejlõdésemet. Hát tekintetemet elõre vetem, fejem felemelem és széles mosollyal haladok. Maradok polgártársi üdvözlettel,
Liesel
Liesel
 


sziasztok, itt verbatim,

"Verbatim,

Nagggyon félj ám........ Jönnek majd a horogkeresztes jobbosok a nagy fekete autóval. Minden balos kis vörös csillagot kap amire nyiltan lehet lõni majd........ "

írtad nekem, névtelen. Mondjuk nem épp ezekre gondoltam, de szerinted ez is várható?

én csak azt gondoltam, amikor azt írtam, hogy lesz itt nemulass, hogy Orbán Viktor ismét tömegdemonstrációkat fog összehívni országszerte, ugyanazt a hisztériát fenntartani akarván, ami a két választás között jellemezte kis hazánkat. Ennek sok oka lehet, és én nem gondolom, hogy szégyellnem kellene magamat, ha nem viszek túl sok jóindulatot az okok keresésébe. Igenis elszomorítónak tartom, hogy egy felelõsnek mondott politikus (Orbán Viktor) egy olyan túlfûtött érzelmi állapotot akar prolongálni, aminek már a kiváltása is óriási felelõtlenség volt minden oldalról, mert nem életrõl és halálról kellett itt áprilisban dönteni, hanem a következõ kormányról. Én a személyes politikai ambíciókat természetesen figyelembe veszem, biztos nehéz lehet háttérbe húzódni, mikor az ország gyakorlatilag elsõ számú embere volt valaki és neadjisten valóban azt érezte, hogy leváltásával valami építõmunka leáll. De ezen túlmenõen tényleg azt gondolom, hogy itt idõhúzás, zavarkeltés, figyelemelterelés folyik (sokkal nehezebb annak az embernek a "stiklijeit" - hú ez nagyon rossz szó, ezért bocs- észrevenned vagy elitélned, akiért rajongsz), és a háttérben meg csúnya lenyúlások, pénzátcsoportosítások és hasonlók folynak. Adja isten, hogy ne legyen igazam, és a Fidesz prominensei valóban simán csak elkötelezettek (megszállottak) legyenek, akik azt hiszik, senki más nem tud rajtuk kivül az ország üdvére tenni.
szevasz, névtelen.
üdv, verbatim
PS: apropos. Melyik szavamból derült ki számodra a pártpreferenciám? Vagy egyszerûen a kritika iránya miatt tettél a baloldalra? Érdekelnének ezek, teljesen komolyan, és bocsáss meg, ha nem vallok itt színt, hogy hova tettem az X-et április 7-én.
üdv, verbatim
verbatim
 


látod, névtelen, kicsit megzavartál, mert lemaradt valami, amirõl eredetileg akartam írni, a "nemulass" megjegyzésemet kibontandó. Azt hiszem, a Fidesznek és az MDF-nek is nehéz idõszak lesz, ha a Forza Hungária (biztos hogy nem így fogják hívni) létrejön és tömegmozgalommá fejlõdik az elkövetkezõ pár hónapban. A jobboldal mostani karizmatikus személyisége (OV) egy ilyen tömegmozgalom megszervezésével gyakorlatilag kiszáll a pártja(i) közvetlen írányításából (járni az országot elég idõigényes feladat lesz), és ez véleményem szerint visszahat majd a polgári összefogás képviselõinek parlamenti munkájára. Sokat kell ugyanis várni majd a konkrét parlamenti vitákban adandó érvek/ellenérvek felvetésében a "fõnök" ellenjegyzésére. Ne értsd félre, nem becsülöm itt le a képviselõk képességét az önálló gondolkodásra, de van itt egy olyan dolog, hogy frakciófegyelem. De ha meg túlságosan széleskörû önállóságot szavaz meg OV a frakció tagjainak, bízván az egyforma gondolkodásukban, abból szintén lehet azért kavarodás, mert pont azért, mert önálló egyéniségek, lehetnek eltérõ meglátásaik. Magyarán: a nemulass-ba én beleértettem a Fidesz-MDF parlamenti erejének szétforgácsolódását is, az igazodás-távolodás emberi tényezõit is. Igenis azt hiszem, hogy OV, amennyiben ha Forzázik, veszni hagyja a Fideszt, és egy új nagypártot kíván gründolni az áprilisi választások túlfûtött érzelmi állapotára apellálva. Szerinted?
üdv, verbatim (mellesleg kisbetûvel vagyok verbatim)

PS: május elsejét kis családommal a Millenáris Parkban töltöttem. Tökéletes élmény volt (leszámítva a büfék gyalázatos felhozatalát). Remélem a kormányváltás után is megmarad a Millenáris Kht. vagy annak bármilyen formája, klónja, vagy a város átveszi a finanszírozást vagy akármi, és ez a nagyon tiszta és kellemes környezet sokáig ilyen élvezhetõ marad.
verbatim
 


Sziasztok!
Liesel, ez a sárga zokni, hát ez fantasztikus! Hogy erre hogy nem jöttem rá??.. Valahogy megelégedtem az egész szöveg hangulati töltésével, az apró részletek felett átsiklottam. (Ennyiben én állok közelebb a népnemzeti embereszményhez, hiába költesz makkos cipõre meg Demokratára. Nem vehetsz ám meg mindent pénzért!)
Tényleg jó nagy hely kell majd,ha nem elég, hogy több milliónyian lesznek, de még a tudatuk is kitágul...
verbatim, szerintem az utóbbi idõben a Fidesz már amúgy is egy ilyen Forza-féle dolog része volt. Gondolom, ezután is az marad. A Forza parlamentbe lógó farkincája.
Na, Zsunya, most jól megkaptad! Kis papagáj! :o)))
Vera
vera
 
 


Index:
Mi történt a meg nem alakult MSZP-SZDSZ kormány elsõ 5 napjában?


1.Kovács László megüzente a köztársasági elnöknek, hogy két választása van: vagy Medgyessy Pétert kéri fel kormányalakításra vagy Medgyessy Pétert

2.Kovács László Duray Miklósnak is üzent: "nem felejtünk"

3.Dzurinda szlovák kormányfõ "Budapestrõl jó híreket kapott"

4.Bukarest szintén üdvözölte a magyar választások eredményét, bár tart a Nastaze-Orbán megállapodás esetleges újratárgyalásától

5.A pénzügyminiszteri poszt mszp-s várományosa kijelentette, hogy az egy dolog, hogy mit ígért egy párt a választási kampányban, és az egy másik, hogy mit fog tenni a kormány, mert a kormány nem ígért semmit

6.Egy állampolgári beadvány puszta kivizsgálását jogi gengszterizmusnak minõsített Kuncze Gábor

7.A vecsési mszp-s számlagyárost szabadlábra helyezte a „független” ügyészség, miután azt mondta, hogy "leszek én még államtitkár".

8.Megkezdõdtek az MTV-ben az elbocsátások, és Juszt László újra megjelent a képernyõn

9.Az SZDSZ kikérte az NKÖM teljes köztisztviselõi névsorát

10..Április 29-én újra Frey-dosszié (az Orbánra egymillió dolláros vérdíjat kitûzõ emberrõl (???) van szó)

11.Az SZDSZ bejelentette igényét egy sor állami vállalat SZDSZ-es privatizációjára

12.Az MSZP bejelentette, hogy hétrõl háromra kívánja csökkenteni a földvásárlási moratóriumot

13.Az MSZP bejelentette, hogy minden ígérete ellenére liberalizálja a gázárakat (-> 50%-os emelés)

14.Kovacs Laszlo immaron kethetenkenti parlamenti ulesezesrol beszel, holott az elmult 4 esztendoben gyakorlatilag masrol sem volt szo, minthogy ok aztan frankon hetente fognak... (meg az MSZP hires 13+1 pontjaban is benne volt)

15.Megszüntetek a sortüpereket.

16.Lengyel Laszlo szerint az MSZP Parlament nelkül is tud kormanyozni, kormanyrendeletek segitsegevel.

17.Lamperth Monika minden fõ- es köztisztviselõt nyiltan megfenyegetett.

18.Az FVM minden vezetõ beosztasu tisztviselõjenek - osztalyvezetõket is beleertve - szemelyi anyagat
bekerte az MSZP, a miniszterjelõlt mar az elsõ
napokban 3-400 fõs elbocsajtasokrol nyilatkozott


és még csak egy hete vannak hatalmon a maszopisták és a szadisták...
Névtelen
 


Még nincsenek hatalmon. Hogy szüntethették így meg a sortûzpereket, hogy engedhették ki a számlagyárost?
Tudtommal jogállamban élünk (bár OV-ék tettek ez ellen), a bírósági döntéseknek már mégis miért lenne közük egy még meg sem alakult kormányhoz?
Névtelen
 


Kilencven szlovákiai magyar értelmiségi – köztük Grendel Lajos, Tõzsér Árpád és Szigeti László – nyílt levélben felelõsségteljesebb politizálásra szólította fel Duray Miklóst és a Magyar Koalíció Pártját. A dokumentum – amelyet a pozsonyi Új Szó és a Sme ma közöl – hangsúlyozza: a meciarizmus annak idején azért juthatott hatalomra, mert partnerre talált a Szlovák Nemzeti Párt politikusaiban. Ehhez azonban hozzájárult néhány szlovákiai magyar politikus csökönyös, a szlovák nemzeti öntudatot szándékosan provokáló nacionalizmusa. – Most attól tartunk, hogy a jelenleg megrendült szlovák nacionalizmust ismét egységbe kovácsolhatja Duray felelõtlen és egyre agresszívebb magatartása. Közszerepléseinek szlovákiai magyarságot sújtó következményeivel, kétértelmû, nacionalizmust szító politikai kiszólásaival kapcsolatban most már színt kell vallania az MKP vezetõségének is – áll a levélben, amelyet Duray lapunknak nem kommentált.
Névtelen
 


Kedves Névtelen, olvass figyelmesebben! Névrokonod sortûperekrõl írt. Efféle kisebb, keresztszemes munkákkal kapcsolatos jogi vitákat érintõ kérdésekben talán meg tudtak egyezni a jelenleg hatalmon lévõ kormánnyal.
Vera
vera
 
 


Nevtelen

????? Hol olvastad ezeket a hireket? Mert hogy az indexen nem az biztos. Segitek! A FIDESZ honlapjan vannak hasonlo uszito szovegek........bar teny es valo hogy egyes hirek igazak (gondolok itt az MTV-re), de az igeretek betartasara vonatkozolag en egesz mast olvastam es hallottam......pld-ul gazaremelesre en nem emlekszem........Na megyek megnezem a FIDESZ mai frocs jelenteset hatha ott talalkozok hasonlo hirekkel....... Kép

Egyebkent szerintem erthetoek es jogosak az elbocsatasok!
Egyreszt mivel torvenyserto embereknek kell tavozni (ld MTV elnoke es emberei akik Fuggetlen televiziokent az allam penzebol egesz vegig Orban mellett kampanyoltak), masreszrol a FIDESZ is annak idejen lecserelt maga korul mindenkit.

Azt meg vegkepp nem ertem, hogy miert kell az MSZP-nek barmit is elfelejteni mikozben mast sem lehetett es lehet meg most is olvasni es hallani a FIDESZTOL hogy igy az MSZP ugy az MSZP negy evvel ezelott.......szoval Ok se felejtenek.......
Bakfitty
 


Kedves Elsõ Névtelen!

/Az aki Szadisáknak titulálja az SZDSZ-t/


Annyira nincs hatalmon még az új kormány, hogy ezt Borókai Gábor is megmondta pár napja.
Megkérte az MSZP-t ne mondja meg nekik mit írhatnak alá és mit nem, mert õk vannak még hatalmon és Orbán a hivatalos miniszterelnök, akinek jelenleg az ország igazgatása a legfõbb feladata csakúgy mint az elmúlt 4 évben.
(Nem szószerint idéztem de nagyon közel vagyok.)
Szóval ha nem tetszett az elmúlt pár nap, fordulj jelenlegi miniszterelnöködhöz, van még pár napod!

ben
ben
 


Url : [url=http://www.commondreams.org/views01/1230-01.htm" TARGET="_top]http://www.commondreams.org/views01/1230-01.htm[/url]


"Throughout the 1990s, Argentina dutifully carried out the orders of the men who run the international financial markets. It privatized state-owned industries, selling them off to foreigners. It embraced free trade and pegged its national currency, the peso, to the U.S. dollar. That Argentina was ruled by a gangster regime for most of the decade--former President Carlos Menem was only recently released from house arrest for his role in an international gun-running scheme--seemed to matter little to world bankers. As long as it remained a lucrative investment for mobile international capital, as long as it churned out double-digit profits for wealthy overseas bondholders, Argentina was the darling of globalization. But after bloody civil unrest drove President Fernando de la Rua from power earlier this month and Argentina suspended payments on its international debts, the global money managers acted as if they had nothing to do with the country's economic collapse. It was Argentine mismanagement and corruption that were to blame. True, they were contributing factors. Yet the men who run the International Monetary Fund, the World Bank and other multilateral financial agencies have some explaining to do, too. Argentina obeyed to the letter the nostrums the IMF routinely prescribes for the poorer half of the world: It cut social spending, reduced wages, raised prices and balanced the budget to attract foreign investment. Even as default loomed, the IMF pumped billions of dollars more into Argentina in return for its obedience--and the economy still collapsed.


That experience should be enough to throw into question the free-market globalization model that has increasingly been forced on Latin America countries as the only way to grow economically. A study released last summer by the Center for Economic and Policy Research in Washington provides further support for such a break. Of the world's 116 poorest countries, most are worse off after the last 20 years of global economic integration.


The IMF also pursued a money-for-austerity strategy in Russia in 1998 and in Brazil a year later, to similar disastrous effect. But the outcome in Argentina has been catastrophic. Pegging the peso to the dollar resulted in a vastly overvalued national currency. Argentine exports ceased to be competitive. Cheap imports smothered national production. As the value of the dollar rose 35% over the last five years, Argentine wages were depressed an equal amount. Interest rates soared. The foreign debt mushroomed to more than $130 billion. Unemployment floats near 20%. Argentina's four-year recession pushes an estimated 2,000 people a day below the poverty line. Even as the country simmered near political revolt, the IMF continued to insist that Argentina run no spending deficits and slash social spending.


Argentines are a proud people. Their country was among the world's richest. Until recently, its large middle class rivaled European counterparts in comfort and opportunity. Unionized factory workers could afford a house, a car and hope to put their children through college. All that has been lost in the name of "global economic integration." The surprise is that the political explosion was so long delayed."

Szegény Magyarország!!!!!!! Ez a jövõnk - Bokros M.P. tanácsadója?.........
Névtelen
 


Magyarok!
2002. április 7-e történelmünk újabb gyásznapja volt. Fondorlatosan kitervelt, bûnszövetségben elkövetett választási csalás áldozatává lett a magyar nép, de gyásznap ez az egész magyar nemzet és a kereszténység számára is. Nem négy évre dõlt el a magyarság sorsa, hanem sokkal hosszabb idõre. Budapest legyõzte a vidéket, Kádár népe leszavazta Szent István népét, Kun Béla és Rákosi népe erõsebbnek bizonyult Mindszenty népénél. Moszkva helytartói most Brüsszel és Washington parancsait teljesítik: idegen kézre adják a magyar hazát. A Medgyessy–Kuncze-uralom idején
• idegen kézre kerül a magyar termõföld,
• idegen kézre jut minden értékes magyar ingatlan,
• ismét ellenforradalom lesz 1956 szent forradalma,
• munkásmozgalmi múzeum lesz a Terror Háza,
• állását veszti minden magyar érzelmû, keresztény értelmiségi,
• az egyetemek és fõiskolák kapui bezárulnak ifjúságunk elõtt,
• ismét a bûnözõk paradicsoma lesz Magyarország,
• a magyarság palesztin vendégmunkás lesz saját hazájában,
• nemcsak Trianon lesz tiltott szó, de Erdély, Felvidék, Délvidék, Kárpátalja is.
Magyarok!
Ha most ismét hagyjátok magatokat becsapni, rettentõ bûnt követtek el önmagatok és utódaitok ellen is. Ne higgyetek az ígérgetéseknek, nyugdíjasok! Ne higgyetek a szép szavaknak, magyar vállalkozók! Mire esküsznek, akiknek nincsen Istenük? Tiltakozzatok velünk együtt a csalások ellen! Követeljétek velünk együtt az új, szabad választásokat! Nem törvényes az a kormány, melyet csalással választott parlament szavaz meg! Mentsük meg a magyar jövõt, mentsük meg a magyarság becsületét! Tiltakozzunk együtt, mutassuk meg erõnket és összetartásunkat! Ne nyugodjunk bele megaláztatásunkba! Tiltakozzunk együtt
a Hõsök terén 2002. május 5-én, vasárnap délután 3-kor!
Nagygyûlésünkre megbecsüléssel és szeretettel, testvéri szívvel várunk minden jó hazafit, becsületes magyart, hívõ keresztényt, mindenkit, aki nem szavazott a hazugságra és a halálra!
Jöjjetek seregestül, mert mi vagyunk többen!
Mutassuk meg, hogy él még és nem fél a magyar!

Magyar Út Körök Mozgalom
Magyar Igazság és Élet Pártja
Csurka István elnök
Névtelen
 


Szólj hozzá? : Döbb, döbb, döbbenet....
Liesel
 


Úristen, hogyan tüntethetnék az ellen amirõl azt sem tudom hogy lesz-e?
EZ nem valami túlbuzgalom?

Nekem soha nem szokták megmondani, hogy mit fogok csinálni, de a csurka ilyen nagy jós, akkor megyek hozzá, mert van egy-két privi ügyem amire kíváncsi lennék.
ha meg nem rendelkezik semmiféle "képességgel" a jövõlátás terén, akkor meg ne próbálja a szánkba adni a gondolatait.

Amúgy szerintem a csurka örülne a legjobban ha mindez bekövetkezne, mert akkor verhetné a mellét hogy én megmondtam, és ismét felemelkedne a pártja, amire egyre kevesebb az esélye mostanság.
Hátha még semmi "rossz" sem fog történni....

Thissan
Thissan
 


Õspatkány terjeszt kórt, a meg nem gondolt gondolat...
(József Attila)
csipike
 


Fortélyos félelem igazgat, nem csalóka remény...
(szintén)
vera
 
 


LÁnyok!
Én úgy vagyok vele,hogy felõlem mondhat bármit OV, meg a CSurka, engem nem érdekel és nem hat meg. OV sem fér a bõrébe, csak próbál koppintani "Forze Italiát" természetesen más elnevezéssel,tán forze Hungaria vagy mi?
Komolyan mondom már csak nevetni tudok azokon,akik elvakultan hisznek annak az embernek meg a pártjának.
bár igaz négy évig olyan jól éltünk és minden olyan jó volt itt, hogy ezért szavaztuk LE! Viktort. Hát akkor hogyisvanez?
Én hagyom,hadd bizonyitson az új kormány, addig is igenis SOK SIKERT kivánok nekik és én hiszek bennük (remélem még sokan mások)
A FIDESZ pártiakhoz nincs szavam, vitatkozni nem fogok. Viszont valahogy próbálják meg túlélni a 4 évet, bár lehet,hogy lesz az majd még négy. Ki tudja?
MSZP hivó
MSZP-hivõ
 


Jobb lett volna ha Csurka megmarad ironak mert ugy rengeteg tiszteloje volt, manapsag annyira leirodott mar a neve, hogy erre sem emlekszunk vissza.........
Bakfitty
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?