Sziasztok!
Kicsit eltüntem, megint minden összejött, de már haladok kifelé.
Jelentem, szombaton elvitték a maradék kutyust, úgyhogy sikeres projektet hajtottam végre
.
Viszont a rossz: a hasmenésem mégsem szűnt meg, csak átmenetileg. És most csak délelőttönként jelentkezik. Szerintetek???
Zabálom a banánt, máskor ekkora mennyiségtől olyan vagyok, mit egy nyuszi, de most semmi hatása. Nincs valami ötletetek?
Betti,
Kutacskérdés látom, lezárva, de én is csatlakoznék az előttem szólókhoz
, szóval nyugi!! Bettimnek is bentebb volt, én is paráztam, de mindenki megnyugtatott, hogy ez alkati kérdés.
Fabri,
Örülök, hogy visszatértél
!
Majus jobban van már?
Világváros lakója
.
Új autó fajtája?
Tegnap Betty tiszta Zorán volt, délben nem akaródzott aludni. Erre háromkor kiverte a balhét, hogy ő miért nem aludt
?
Lefeküdt, el is aludt, 5 után ébredt. Este 10-kor még itt lavírozott, én meg majd' össze estem.
Hencsi,
Volt egy ilyen fajta sejtésem, hogy a cégednek dolgozol vissza! Nem bírsz szabadulni tőlük
?
Megint csatlakoznék Mesketéhez ( hiába, mindig olyan okosakat ír
), jobb, ha az első év alatt betegszik meg többször, mert így erősödik.
Meskete,
Akkor Ti már teljesen betegség-mentesek vagytok?
Bettinek most van egy újabb mizériája:
Múlt héten vettem neki egy gatyót, de nagy volt a dereka, megszerkesztettem benne a gumit. Amikor rápróbáltam, már láttam, hogy szorosabb lett a kelleténél, le is vettem, hogy korrigálom.
Erre Kisasszony behúzta a hasát, hogy őrá ez bizony szoros. Meg is beszéltük, hogy megcsinálom úgy, hogy jó legyen.
Namármost azóta minden nadrágfelvételnél megy az oooordítás, hogy ez "behúzós" gatyó, és az istenért nem hajlandó kiengedni a hasát. Tegnap már olyan szinten volt, hogy begörcsölt a hasa, alig bírta kiengedni
.
Hozzáteszem, hogy egyik gatyája sem szoros, ez tuti. És mégis ezt csinálja velem.
Ha nem foglalkozom a sírásával, csak felöltöztetem, aztán otthagyom, egy pici idő múlva már abbahagyja, és egész nap elvan az épp aktuális nadrágban.
Remélem, mihamarabb leszokik róla, már kezdem unni...
Egy kérdés még a végére: felétek is dugdosnak JYSK katalógust? Nem tudom, látta-e valamelyikőtök az utsó lapon azt a felfújhatós ágyat ( a hercegnőset )? Van bele matrac, úgy néztem, ugrálóvár-szerűségnek is megfelel.
Ember kitalálta, hogy majd ő befektet erre a 13. havi fizujából ( 6000 forint, szerintem egy ágyért nem vészes ).
Kéne egy kis vélemény/tanács, Ti mit gondoltok róla?
Vagy ha esetleg jártok a fóti CORA-ban, ott van ilyen üzlet, megnézné nekem valaki, hátha van felállítva belőle, hogy mégis milyen.
Mennem kell, hív az anyai kötelesség
.
Oxi????
Szép napot Nektek!