Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok
Fanni úgy néz ki gyógyulóban van, most meg a komputerünk lett vírusos, nem tudtam feljönni, amit írtam üzeneteket, eltüntek.... Szóval, mennénk mi is hétfőn, de a gépet itthon hagyjuk. Kép
boglarka
 
 


Cory
Gratulálok a kislánykáhozKép

Laga
csatlakozom az előttem szólókhoz ami a kompot illeti.
Én főként egészségügyi szempontból ellenzem, mert az a baba akit korán bele tesznek egy olyan pozicióba van kényszerítve (ülés) amit esetleg még magától nem tud. Másrész viszont ha már tud ülni, akkor a komp ülőkéje leveszi róla a terhet és nem erősödnek az izmai. Arról nem is beszélve, hogy járni sem tanul meg helyesen, mert így csak a lábujjait használja.
Én a rokonoknak is meg mondtam, hogy eszükbe se jusson venniKép

Hmmc
Remélhetőleg az új házban nagyobb lesz a mosdóKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm
 
 


Cory Kép A várva várt kislány! Kép

Laga
Komp: én is úgy hallottam vagy olvastam, hogy nem jó! Miért? Mert a súlyelosztás teljesen már, ezáltal teljesen más mozgásra készteti. Vagyis tök más idegződik be. Oldalra lögdösi magát a lábával, mintha sielne, vagy korina. Alapból nem így járunk (kivéve néhény kacsa lábú férfi). Kép

Szilvi
A jó gyorsan elfogy! Kép

Cas
A naptárat még jó hogy viszem! Kép Anyósnak hétfőn van a névnapja, ma köszöntjük és bögrét csináltattunk. Mivel ezt már nem fogom tudni megmutatni, ezért lefotózom mindjárt, azt felrakom. Kép
Torna: valami kismamás újságba olvastam, hogy az félreértés, hülyeség, hogy azt gondoljuk a tornától még fáradtabbak leszünk. Állítólag pont az ellenkezője. Az én észrevételem, közvetlen utána lóg a nyelvem, amikor mászok fel a hegyre más nem is érzem, sőt nagyon sietni szoktam, hogy a fürdetésre még hazaérjek. Szóval szerintem nagyon jó! Kép Hétfőn nem megyek, de kedden pótolni is fogom! Már hiányozna is! Nem is tudom mi lesz február után? Amikor nem lesz személyedzős és tán pénz se, hogy eljárjak??? Kép
nikcsi
 
 

 
 

Sziasztok!

Csak beugrottam az utolsó hsz-okat nézni és naná, hogy fogalmam sincs mirtől beszéltek:-)) Már a kompot illetően.
Ó, lányok, ezek az előítéletek... ez a holdkomp dolog pont olyan, minthogy mi jobb hason, vagy háton feküdni. Cumi vagy nem cumi, ki hülye ki nem:-))))))

Aranyhold,
Már nem azokat a "bébitrabantokat" gyártják, hidd el, az újak kényelmes, "Ferrari-ülésekkel" rendelkeznek, nem vágnak hónaljban, fel sem ér az ülés addig:-))))

Olivér - mint tudjátok - még mindig nem jár. 15 hós lesz karácsonykor. Persze az egész mozgásfejlődése tök más volt mint az átlagé és a tesóié. Pont ő volt az a 3 gyerekünk közül, aki legkevesebbet kompozott, legelőbb megunta. De ő volt az a 3 közül, aki sosem ült benne igazán, hanem szépen váltott lábbal hajtotta, állásból. csak kapaszkodásra, támasznak használta. Kézenfogva is váltott lábbal lépcsőzött 10 hós korától.Mindenki azt gondolta, 1 éves korára szaladni fog. He-he-he:-))))))) Peti olvasott a napokban egy cikket arról, hogy az az egészséges a lábak fejlődése szempontjából, ha minél később tanul meg a gyerek járni, nem lesz lúdtalpa sem. Olivér valszeg már rég olvasta:-))))
Na, szóval Marci és Hanna KOMPOZOTT!! 8-11 hós koruk között használták, eleinte nagyon tetszett nekik, hogy egyedül tudják függőlegesben felfedezni a lakást. Mindig csak 5-10 percekre raktam őket bele, mikor nem tudtam velük foglalkozni, de a közelükben tettem-vettem. Aztán megunták, és egyre kevesebbet akartak beleülni. Marci 11 hósan, Hanna 13 hósan talnult meg járni gond nélkül. Nem lett a lábuknak SEMMI bajuk, higgyétek el:-)

Abszolút gyerekfüggő, kinek jó játék a komp, ki nem szeret benne járkálni. Az meg a szülő felelőssége, hogy csak 10-20 percekre rakja bele a gyereket a baba kedvéért és öröméért vagy naphosszat benne tartja, hogy ne rajta csüngjön.

Nekem a dévényes gyógytornászunk is ajánlotta anno Hanna lábára, hadd hajtsa magát, hadd erősödjenek az izmai. Még egy felfüggesztehtő rugós kompülőke-szerűséget is adott 5 hós korban! hannának kölcsönbe, amiben Hanna jókat ugrándozoztt. A gyógytornászunknak sokkal jobban hiszek, mert Hanna nagyrészt neki köszönheti, hogy rendbe jöttek a dongalábai. Ennyit a szakvélemények eltéréséről:-)

Laga,
Annyit ajánlhatok, ha beszereznétek egyet Teusnak, hogy megteszi a használt, jó llapotú egyszerűbb komp is, semmi értelme az extra játékokkal felszerelt változatoknak. Szerintem pénzkidobás. A gyerek abba nem játszani fog, hanem mászkálni.Csak 6-8 kereke legyen, kevesebb ne. Mert akkor labilis, könnyen feldől, ha elakad valamiben.

A talihoz finom illatokat és falatokat, meg a szokásos hangulatot kívánom Nektek! :-)

Viki
ccviki
 
 


Sziasztok!
Se időm se energiám nem volt eddig írni. Jelenleg az idegosszeomlás szélén állok. Lilla 2,5 hete megzakkant. Egész álló nap ordít-sikít-visít-hisztizik-örjöng-üt-vág és nem alszik. Még éjjel se. Fogalmunk sincs mi a baja mert SEMMI más tünete nincs. A doki néni most ajánlott egy homeós kúpot, amit kipróbálhatunk. Hátha... Ráadásul a lakás miatt most rohangálunk mindenfelé a papírügyeket intézni egy ilyen nyűgi gyerekkel. Iszonyat!! KépKép

Szilvi,
Remélem el tudunk menni. Meglátom Lilla milyen állapotban lesz.
Pelus?

Cas,
Megoldódott a netproblémám. A szerelő szerint is tökéletes modem volt a hibás. Nem mutatott hibát, de a csere után minden helyreállt.

Laga,
Én is csak rosszat hallottam a holdkompról. Mi kaptunk egyet kölcsön, de úgy adtam vissza, hogy Lilla 1x volt benne, amíg az udvaron virágokat ültettem át, és nem tudtam hová tenni addig. De 10 perc után nem tettszett neki és ki kellett vennem.

Cory,
Gratulálok!!! KépKépKép Nem hiábavaló az a hányinger. KépKépKép
myra
 
 


Sziasztok,

köszi a válaszokat kompügyben. Kb erre számítottam.

Cas,
nálam úgy áll a tejtermelés, hogy ez jóformán csak lelkiállapot kérdése. Ha jól érzem magam és egy kicsit ki tudok kapcsolódni, akkor mjd kidurranok. A torna meg az egyik legjobb kikapcsolódás a világon. Csak arra kell figyelnem, hogy sokat igyak akár közben is. Torna után egy pár órával teljesen abnormális mu˝melleim vannak.

Cory,
hol is tartasz?

Szilvamag most küldött sms-t. Gondolom nektek is. Nemtom mi lesz holnap tali ügyben. Teust tuti nem tudnám vinni, mert aludni fog. Ha anyu hazajön, akkor el tudok menni egyedül. Szóval nem rajtam múlik.

Laga
laga
 
 


Huh, kész vagyok, egész hétvégén takarítottam meg caplattunk ajándékok után... A lakás szép lett, de az ajándékokkal nem vagyunk sokkal előrébb... Kép
Ráadásul Sebi extra rövideket aludt éjjel, így ma 1/4 6-kor keltünk (ezt úgy, hogy este meg extra későn ment aludni).
A holnapi talit már nagyon várom! Kép
Ja, ha már itt tartunk. Nem lehet, hogy Sebi rosszul van az ülésben, azért óbégat? Mikortól kezdődik az utazástól-hányós korszak? (Zs. meg az összes tesója egész nagy koráig végighányt minden utazást, és máig nagyon érzékeny az ilyesmire...)

Nikcsi
Azért gondolom, hogy baba-mama tornára mennénk inkább Sebivel, mert legalább ez is egy program lenne a héten, mert szörnyen unatkozik itthon.
Most egész hétvégén Zsombor foglalkozott vele, tök nagyokat hancúroztak, sajna nekem ehhez nem nagyon van fantáziám, úgy irigyeltem őket, míg én a koszt vakartam a sütőről! Kép

Myra
Örülök, hogy legalább a net-elérésetek rendeződött. Kép
Lillát nem lehet, hogy pont ez a sok rohangálás viseli meg? (Senkire nem tudjátok rábízni otthon, amíg ti rohangáltok? Vagy az sem segítene, mert akkor meg azért borulna ki, hogy hová lettetek...) Kép

Laga
Hát nála nemtom mennyire volt kikapcsolódás, inkább megerőltető lehetett asszem... Persze úgy könnyű, ha az embernek otthon dolgozik a férje. Kép Néha irigylem érte! Kép
(Viszont van más elég bajuk...)

Holnap tali, hurrá! Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Laga: ma 26+3

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Myra,

Hasonló dolgot pedzettem volna meg, mint Cas. Vagyis Lilla amúgyis élénkebb, nyughatatlanabb baba az átlagnál, a sok nyüzsgés és zaklatottabb napok még jobban kihozzák belőle a nyugtalanságot. Ráadásul hetek óta (ahogy írod) Nektek is feszül a húr, biztos a Ti kimerültebb, hajszoltabb állapototok is zavarja őt. Menjetek el pihenni 1-2 napra, vagy legalább 1 napra ejtsétek le a külvilágot, hogy lelkierőt merítsetek. Na, persze könnyű oszatni az észt, ha az ember nyakig a gondokban, meg nincs kire hagyni pár órára sem a gyerkőcöt. Nagyon ismerős helyzet! Ha Lilla megmaradna velünk, komolyan mondom, bevállalnám 1-2 órára, nekem meg se kottyan 1 gyerekkel több:-)
De tényleg ki kell szállni ilyenkor a mókuskerékből...mindenki érdekében, akárhogy!

Viki
ccviki
 
 


Sziasztok!
Nem tudom mi van az internetekk motanában, de nálunk is volt valami gubanc. Tegnap estétől nem volt netünk.

Cory! Én is gratulálok nektek! Kép

Holnap mi is megyünk Szilviékhez!
aranyhold
 
 


Sziasztok
Fanni közérzete javult, de sípol a tüdeje, olyan mintha cica dorombolna. Lemegyünk a dokihoz. Inkább nem megyünk ma talira, nehogy elkapjátok.
boglarka
 
 


mi is megyünk, bár lehet, hogy jégcsapok leszünk mire odaérünk -8 van!
Az ígért kép a bögréről:KépKépKép

Ez csak úgy Kép
Kép
nikcsi
 
 


Itt senki nem jár?

Laga
Torna: ha megerőltető tornát végzel, akkor sav keletkezik, ami a vérben és a tejben is lesz!!!! Kép Vagyis lehet, hogy Teus nem akar majd szopizni, erre készülj fel! Nekem azóta nem akar szopizni, vagyis az 5-6-ot drasztikusan 1-2-re csökkentette! Egyszerűbb a cicit odaadni ÉJJEL, mint tápit keverni!Kép

Lányok!

Nincs valakinek kölcsön CD-je vagy kazija, amin gyerekek énekelnek? Gyerekdalos is jó, de a lényeg az lenne, hogy ne énekes, hanem gyerekek énekeljenek, vagy legalább a reflént. Ha valakinek van szóljon, és ha jön ma a partira, akkor hozza el legyen kedves. Köszi
nikcsi
 
 


Szilvi
Nagyon köszönjük a vendéglátást, szuper volt a tali, a sütögetés és a végeredmény is! Kép

Lányok
Nagyon jó volt megint látni benneteket!
De hogy nekem milyen anyámasszony-katonája a fiam! Kép
Pénteken végül céges karácsonyra megyünk, úgyhogy az nekem mégse jó, de azért összehozzuk vmikor azt a csak-csajok mozizást?

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Sziasztok,

én jöttem el elöször a taliról, így kimaradtam ebbôl a mozis dologból. Mi is ez?

Egyébként én is jól éreztem magam, a süti fini volt. Kérem a receptet!

Nikcsi,
ha olvastam volna tali elôtt a netet, akkor tudtam volna vinni egy CD-t, teli ismert gyrekdalokkal - gyerekek énekelnek. Sürgôs? Ha igen, akkor valahogy odaszervezem hozzátok.

Cory,
vannak már neveitek? Tudom a fiúknál a szülôszobán változtattatok (Cas mesélte), de azért mégis.

Laga
laga
 
 


Laga: most épp az Aliz van a listán, aztán meglátjuk Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!
Mi is köszönjük a vendéglátást! Szuper volt! Szerintem egyre szuperebbek ezek a bulik! Kép
Az embörnek nagyon ízlett a süti, mikor meglátta azt mondta: "na végre, diós!" Az nem is érdekelte, hogy szinte ugyan az, mint amit én is szoktam csinálni. Így ezentúl diót kell majd tennem a tetjére. Kép

Nikcsi! Amit Cas átvett tőlem dvd-nyi gyerekcuccot, abban van olyan, amin gyerekek énekelnek.

Én is lemaradtam a mozis dologról! Kép
aranyhold
 
 


Sziasztok
Örülök, hogy jól sikerült a sütögetés. Fotó nem készült. Olyan kiváncsi vagyok, miket alkottatok. Kép

Hurrá, megint havazik.
boglarka
 
 


Sziasztok!
gyorsan a recept, aztán majd torna után a többi is
25 dkg méz
30 dkg cukor
30 dkg margarin/vaj olvasztva
3 db tojás
2-2 kiskanál őrölt gyömbér, fahéj, szegfűszeg
1 narancs reszelt héjja
ezeket össze-/kikeverni, hozzá apránként
1 kg liszt
3 kk szódabikarbóna
egy éjszakát a hűtőben
tegnap dupla adag volt
szilvamag
 
 


Boglárka
Van azért pár kép, remélem felteszik a lányok vhová...

Mozi
Kitaláltuk, hogy vmelyik este otthonhagyjuk a büszke apukákat, és lelépünk mozizni, fürdessenek-altassanak csak nyugodtan ők. Kép
Mondjuk mozizni se muszáj, egyszerűen beülhetünk vhová dumálni egy nagyot...
(Persze én könnyen beszélek, nálunk edzésben vannak a fiúk - sőt nálunk Zs. szorgalmazta.)

Aranyhold
Igen, csak azon annyi minden van, tizedét se sikerült még meghallgatni.

Szilvi
Köszi a receptet!

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


A tegnapi nap iszonyatosan jó volt!Kép
KÖSZI SZILVI!
Végre Kori sem csüngött rajtam, a sütizést élveztem! Aztán szokás szerint Szilvi nem tudott könnyen megszabadulni tőlem, mert már itthon az ajtóba eszembe jutott, hogy a cumisüveget ott felejtettem a hűtőbe. Így csak fél 8-ra értünk haza, szinte egyből fürdettük Korit. Na akkor kaptam majdnem szívbajt! Kori egész teste, pontosabban keze, lába és az arca tele volt piros foltokkal. Jézus Mária! Mi lehet az? Megfertőztünk-e valakit? Azonnal hívtam a gyerekorvost, aki kicsit kiakasztott, mert közölte, hogy telefonon keresztül nem tud diagnosztizálni. Hát nem is azt vártam (még 10 perc volt a rendelési idejéből), végül ma 10-re kaptunk időpontot.
Totálisan kiborultam, egyfolytában görcsölök, hogy mi lehet a gyerekkel. Na indulás a dokihoz, inkább a nagy babakocsit választottam, mert jobban téliesíthető, nagyobbak a kerekei, irány le a hegyről. Mint egy szán úgy mentünk, a bokacipőm tiszta sima, úgy működött, mintha síléc lenne. A baj ott volt, hogy egyre gyorsabban száguldottunk, félelmetes volt! Közbe jöttek autók is, azok is csúszkáltak. Áldottam, hogy tudok korizni és tudom, hogy lehet fékezni. Ha a babakocsiba nem lett volna ott a gyerekem, azt hiszem még élvezni is tudtam volna, de így iszonyatosan féltettem. Végre leértem a hegyről, azt hittem vége a nagy lelki traumámnak. A busz nem jön, hiába várok, végre jött, persze régi, amire egyedül nem tudom felrakni. Áll be a busz a megállóba és telibe nyomott minket sárral, Korinak még a szájába is kerül, a keze sem úszta meg. Az egész overálja csupa sár, szerintem egy vaddisznó is megijedt volna tőlünk, olyan sárosak lettünk. Dokihoz 10.10-re értünk oda, és végül csak 11-kor hívtak be minket (fél órán keresztül senki nem volt bent). Már robbantam magamba, végül megnyugodtam nagyjából, mert csak csalánkiütése van. Vagyis valamilyen étel ütötte ki. Étkezési naplót kell vezetnem.
Hazafelé inkább fentről lefelé jöttem és egy ismerős sráccal, akinek meséltem, hogy mentem le és tök rendi volt, mert végig fogta a babakocsit. Van tapasztalata, mert tesójának két rosszcsont fia van. Szóval ezek vannak!
Úgy látszik a tegnapi nap után egy ilyennek kell jönnie????KépKép

Képek kicsit később!
nikcsi
 
 


Nikcsi!
mit csinált a buszvezető, miután besarazott Titeket? Kép
Ha semmit és tudod a számát, bejelentheted. Ha mást nem is, de a tisztítási költségeket térítik.

örülök, hogy jól éreztétek magatokat, legközelebb, szerintem ne menj el olyan gyorsan, mert úgyis visszajössz Kép

azt gondold át, hogy mi az amit nem evett még, és itt ehetett, mert lehet, hogy a földről összeszedte a leesett morzsákat, diót, mákot, szakácskönyvet

új sportágat is bejelenthetünk a téli olimpiára: babakocsis lesiklás
szilvamag
 
 


Mit csináljak a kölökkel, hogy ne vegye le folyton a szandiját?! Kép

Nikcsi
Szegény Ti!!! Szörnyű lehetett! Kép
Minket is beterített egy kamion majdnem a minap, az utsó pillanatban rántottam vissza a kocsit, különben Sebi is kapta volna az arcába a cuccot! Kép
Egyébként tegnap estére neki is szörnyen nézett ki a válla, először frászt kaptam én is, de végül megnyugtattam magam, hogyha felnyalt egy kis mézeskalácsot-egyebet, akkor az pont elég volt neki ehhez. (Már csak azért is mert mára kutya baja.)
Mondjuk Korinak az arcocskája már odafelé is piros-foltos volt, szóval azért nem lesz haszontalan az a táplálási napló... Kép

Jaj, jön megint nagyanyós... Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Cas!
ne add rá Kép
szilvamag
 
 


Szilvi
Oké, de akkor később hogyan fogja megtűrni a lábán?! Kép
(Mondjuk én is mezítláb vagyok legszívesebben... csak sajna itthon nagyon hideg a parketta meg a konyha, szóval muszáj. Kép)

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Cas! Dupla zokni?

Nikcsi! Kép

Szilvi! Nekem is teljesen ez a receptem van, csak nem írja a narancshéjat, helyette mézeskalács fűszerkeveréket ír. Viszont nekem külön tetszett a narancshéj benne, én is fogok tenni.

Mozi! Nálunk bevállalja az embör Matyit ha éppen otthon van. Már volt ilyen amikor a hugomékkal színházban voltam. Nem volt semmi gond.
aranyhold
 
 


Sziasztok!

én is minden évben elhatározom magam a mézes sütésére, de aztán el maradKép Egyrészt mert ilyenkor olyan sok kaja meg süti van, hogy amikor csináltunk ez mindíg meg maradt. A fára meg nem akarom tenni..
talán majd egyszerKép

Múlt héten a megállóban minket is -jobban mondva csak a fiamat mert Õ lejjebb volt- rendesen beterített egy busz. Pedig direkt hátrébb álltunk meg...
Szó szerint folyt az arcán a sáros, havas lé, még a szempillájáról is csöpögött. Szegény csak hüppögött meg pislogott nagyokat. A ruhájáról nem is beszélve...Kép

Nikcsi
Nem írigyellek ilyen időben a hegy miatt.
Bár Kori is majd biztos élvezni fogja ha nagyobb leszKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm
 
 


Cas: attól, hogy nem adod rá most, még idővel hozzászokik Kép Esetleg vastag frotírzoknival próbálkoznék, vagy mamusszal, ami puha.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


KépekKépKép
KépKép
Kép
nikcsi
 
 


NikCSi
Jók a "hármasikrek"! Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Eddig vastag zoknit adtam a kölökre, de abban is fázott a lába. Két zokni?!
Mamuszt hol lehet kapni?! (Néztem, de nem láttam.)

Myra
Megvan végre, amit kértél. Eljöttök érte vmikor vagy ráér a köv. taliig?
Vagy egyszer Zs. meló után is beadhatja, ha épp kocsival megy...

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Cas: tesco, auchan. Mi anno a budai skálában vettünk tűzoltóautó formájút Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Cas!
én mamusz-ellenes vagyok
többnyire vacak a talp kiképzése, a gyerek lába pedig beleizzad, mégis fázhat
nagyon jól nézd meg milyet veszel
Kép
szilvamag
 
 


Cas
szerintem egy csúszásgátlós vastag zoknit próbálj meg rá adni.
A MiniManóban láttam olyat aminek az egész talpa ilyen gumi szerű volt, tehát nem csak pöttyökben.
És olyan jó vastag kötött volt...

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm
 
 


Csak az utolsó hozzászólást olvastam, ezért bocsi ha valamire nem reagáltam. Talán majd ha Lilla elaszik végre.

Cas,
A Mucus által említett zokni itt a Sübában, a játékboltban is kapható, de nem olcsó.
myra
 
 


Laga
Annyira nem sürgős, de azért jó lenne mihamarabb. Szilvinek is van, ezért jó lenne hozzá eljuttatni (Neked is közelebb van), én pedig onnan hoznám el.

Aranyhold
Szerintem is egyre szuperebbek a talik, mert egyre jobban megismerjük egymást, és egyre jobban lehet a másikkal packázni! Kép

Szilvi
Megállt a buszmegállóba, mi meg felszálltunk - segítséggel. Az új sportág nem rossz, de inkább gyerek nélkül űzném és akkor még szívesen is!
Pöttyök: Casnak igaza van, tehát reggel úgy kelt, hogy 3 csípésszerű volt az arcán, azt hittem valami vadállat esett szegénykémnek, ez volt az első jele. Szóval tuti, hogy a vasárnapi húsleves volt a ludas, már csak azért is, mert múlóban van, és mindent eszik ahogy eddig (a húslevest mellőzük). A szakácskönyv pedig nem Kori volt, ha hiányozna belőle néhány finom falat.
Nézd meg légyszi, hogy maradt-e otthon tápis kanál, mert mindtha a dobozban lett volna, amit elhoztam?! Kép

Cas
Pöttyök: azért Neked könnyebb, Te már edzett vagy ilyen téren, de én?

Mozi: melyik napon? És mennyire éjszakába nyúló? Nem igazán bírom mostanság az éjszakázást. Ma éjjel is kelt Kori. Tápi aztán szunya, negyed óra múlva megint bömbölt. Gyanús volt, ezért benéztem a hálózsákba, na igen csupa pisi volt. Szóval elég álmos vagyok mostanság.

Mucus
Süssél nyugodtan sütit, ha megmaradna szívesen bevállalom. Micsoda családod van?????????
Na igen, eddig semmi (nagy) hátrányt nem éreztem a hegy miatt. Sőt így télen kimondottan jó, nem kell a normafához, dobogókőre, stb. helyekre menni. Csak ismerni kell itt a helyeket!
nikcsi
 
 


Aranyhold
Csütörtök van és már du.!!!! Eddig tűkön ültem és semmi????? Mikor lehet az usziba menni és mennyiért? Köszi
nikcsi
 
 


Aranyhold
Bocsi! Nálam sorrend van, a modem mellett pedig nincs két ablak. 1. babanet, aztán e-mail. Szóval bocsi és köszi! Menni is fogunk!

Myra
Nagyon régen a Cseppek házáról küldtél minden elérhetőséget és térképet is wordbe. Nincs már meg? Ha megvan küld át légyszi, köszi! Kép
nikcsi
 
 


Nikcsi
Kép
az édesség és süti evéssel nincs gond a családban, csak ilyenkor az ünnepek alatt túl sok felhalmozódik.

Ez tetszett:Kép
"egyre jobban megismerjük egymást, és egyre jobban lehet a másikkal packázni"!

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm
 
 


Mucus
Hát ne tudd meg, mit össze tudjuk már ugratni egymást hülyeségekkel! Kép
A süti-mennyiséggel nálunk is csak ilyenkor van gond, mert én is csinálok, és persze a nagyszülők is elhalmoznak minden jóval. Kép (Tudom-tudom, sz@r nekünk... Kép)

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Nikcsi!
Cseppek Háza, 2011 Budakalász, Sport utca 3.
szilvamag
 
 


Fúúúú, de nem enged a kisasszony a gép elé ülni...
Pedig ma már a doki néni is látta, és se a pocakkal nincs gond, se a fogával. Teljesen egészséges.
A doki néni az unokájával jött aki szintén lány, hihetetlen nagy barna szemei vannak, és kb. 2 héttel idősebb Lillánál. Nagyon aranyos csajszi, és tök jól elvoltak a lányok, pedig elötte Lilla mindent bedobott Anya idegeinek a kikészítésére. KépKépKépKép

Cas,
CD ráér. Azt hiszem most meghalni sincs időm, és a géphez is csak éjszaka jutok. Kép Na meg ha minden jól megy a lakásátalakítással, és költözéssel leszek elfoglalva. Kép

Nikcsi,
Mail ment.
Korinak kell a zene?
myra
 
 


Szilvi
Köszi!
Kanalat tápiba nézted?

Myra
Igen Korinak kell. Tv-be énekeltek gyerekek és Korit nagyon leköti, már többször észrevettük.

Cas
Nem ismerek olyan süti mennyiséget, amit ne tudnék elfogyasztani... Kép
nikcsi
 
 


Nikcsi!
bocsi, igen, maradt itthon
hétvégén ráveszem a párom, hogy vegye rá CD-re a képeket és a zenét
szilvamag
 
 


Nikcsi
Mi mostanában angol-gyerekfoglalkozást szoktunk nézni a m2-n, Sebi szájtátva figyeli a gyerekeket, a gitározást-éneklést. Meg addigra mindig ki is fárad picit (dél körül van), szóval végre ülünk kicsit a fenekünkön (ő persze az ölemben), szóval én se bánom... Kép

Myra
Ma Sebinek is ultra nyűgi délelőttje (meg tegnap délutánja) volt, én is fogtam mindenre, de szerintem neki is kutya baja. Na mondjuk a széltől mindig ilyen (már picinek is ilyen volt).
A kínos csak az, hogy ma fürdetés után céges karácsonyi buliba mennénk, barát-házaspár jön át vigyázni Sebire, lehet hogy megedződnek? Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Nikcsi! Semmi gond! Gondoltam inkább mailben írom az úszásos infókat. Kép

Mozi, vagy más: a szerda és a péntek este általában nem jó, a csütörtök meg szinte mindig, a kedd változó, a hétfő elvileg torna, de azt át tudom tenni máskorra.
aranyhold
 
 


Csak kihagytam tegnap valamit.

Cas,
Bárhová mehetünk!!! KépKép
Nem akarom elkiabálni, de nekünk meg a ma délelött volt az első nyugis délelöttünk 3,5 hete.

Nikcsi,
Nekem is van két ilyen CD-m. Ha kell, egyeztessünk mailben ne legyen 2 egyforma.
myra
 
 


Sziasztok!

Kicsit vasalgattam, előbb fejeztem be, egyszer csak mondom magamnak: Te Viki! Ha már saját magaddal nem beszélsz napok óta, legalább virtuálisan szólj már ki a fejedből, mer' meggárgyulsz! Na erre amásik énem: Kkkicsodaaaa??? Há' én? Há' én soha!
:-)))

Kár, hogy még nem lehet szaglászni a neten, milyen jó lett volna legalább a sütiillatból kivenni a részemet:-))

Tényleg nem láttam gépet sem napok óta, mert Olivér 3 fogat kezdett el egyszerre kiengedni az ínyéből. Éjjel is többször hisztisen felvisít, közben folyamatosan szidja az anyját, aki nehezen bírja elhallgattatni. Napközben meg az egy déli alvás max 1 órára csökkent a nyűgök miatt. De az is lehet, hogy a 3. lába is kinő, erre várt eddig a járással. Mivel elkezdett bátorságpróbákat tenni, hogy pl. elindul felém egyedül, aztán meggondolja még magát és ülve folytatja. De már vannak jelek, hogy esetleg 3 láb nélkül is megtanulhat járni:-)

Mézeskalácsot 2 éve mi is sütünk karácsony előtt a gyerekekkel, de sütikből ennyi, nem vagyok nagy sütögető ( bár igény van, egyre több segítő kéz is lenne, de a kis kezek számának növekedésével arányosan időm sincs...meg kedvem az utómunkálatokhoz:-)

Gumitalpú zoknihoz: háát, én még nem találtam olyat, amiben ne csúszna el a gyerek a parkettán. De az említett vastag gumitalpú bundazokni meg már nem is zokni, hanem mamusz szerintem:-)

Olivérnek pár óra "hatóidejű" cipőragasztót keresek, amivel a cipőjét a zoknijával együtt a talpához rögzíthetném. Állandóan leszedi a lábáról, ha nincs elfoglalva mindkét keze, az a legrosszabb, hogy az utcán, vásárlás közben, stb is. A Corában ált. csak egyik lábán marad meg a cipő, míg tolom a bev. kocsiban és állandóan szólnak utánam, hogy a gyerek lábáról elveszett a cipő. Most már egyből mutogatom a cipőt, ha valaki megszólít, hogy neem veszett el, köszi, itt a zsebemben. Néha nem is azért szólnak, hanem mert útban vagyok, bénázok, stb. :-)

Kérdésem lenne: tudtok valahol itt a közeli III. ker-ben olyan üzletet, ahol nagy választék van DVD-kből? A Jóbarátok sorozatot keresem konkrétan
Előre is köszi a választ!

Ja és ha valakinek ideje meg főleg az apróságoknak hangulata is marad uszizás után itt B.kalászon, meg lehet ám minket is látogatni a pancsolás után. Aztán majd szóltok, hogy az antiszocikhoz közeledek-e már eléggé vagy még lehet telefonos segítséget kérnem:-))

Csaó,
Viki
ccviki
 
 


Sziasztok!

Nem sok időm van mostanság (Fanni ebéd készítés még mindig nehéz, karácsonyi vásárlás, stb). Kezdek lerobbani: a hátam-derekam becsípődött a sok Fanni emeléstől, lehet hogy kikapcsolódás kéne, de nincs időm még arra sem gondolni. Úgy látszik mostantól karácsonykor Anyósék jönnek hozzánk (4 napig), szóval erre is készülnöm kell.

Fanni foga kezd kibújni és már felül magától. Doki néni lemérte, de nem hízott FAnni és nem is nőtt, már 3. hónapja 67 cm-t mértek, bár erre nem mondott semmit, hogy nem baj, csak a hízásra írt fel Sinlacot. És hogy főzelékbe még csak pár kanálnál tartunk, amikor már egy evésnyi kellene. De hát nagyon nehéz ezt is beletuszkolni.
boglarka
 
 


Sebi kezd átállni egy alvásra, ami azért nem olyan egyszerű, kicsit le vagyok strapálva. Mert persze éjjel nem alszik többet tőle... Kép
Viszont amíg ébren van,addig játszani kell vele, különben óbégat erősen. Úgyhogy januártól beindul a tücsökzene-uszi-tali-tali-tali prodzsekt, különben kipurcanok. Kép

Viki
Hát ha Olivér bele nem húz, Sebu tényleg lehagyja! Kép Már egész "sokat" megyeget egyedül (a rekord eddig 10 lépés Kép), úgyhogy vigyázzatok, jövünk!!! KépKépKép
A csizmát/kocsicipőt ő se tűri, állandóan résen kell lennem, hogy ne hagyjuk el az utcán. Kép (Nagyon ügyesen feni össze a lábait, és sikerül lepottyantania. Kép)
Különben ezért sem bánnám, ha megtanulna végre járni, marhára unja a babakocsiban ücsörgést (olyan üvöltéseket tud rendezni... Kép).

Boglárka
Miket-hogyan eszik már Fanni? Nem próbáltad vmivel elszórakoztatni, amíg kanalassal eteted? Vagy úgy meg jól elvan, és akkor se eszik?
De ahogy elnézem a mozgásfejlődésével nincs gond... Szóval fel a fejjel!Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?