Beuka.
100 ezer alatt, ennyi van a papíron. Se hormonális, se műtéti utat nem vetette fel ennek javítása érdekében.
nemtom ezt a bogyót mé nem próbálhattam meg.
A Kaáli ( Buda ) előtt érdemes amit lehet TB-re lenyomni, mert ott lesz még bőven másért cehh (stimulálás gyógyszerei, ultrahangok..), ilyen pl a hepatitis és aids teszt, amit a háziorvosi ( v. nőgyógyász ) beutalóra elvégeznek, ez vérvételt jelent, de rákszűrés és hormonszint is kell a leányoknak ( 3. nap és 21. nap szuri télapu alatt ). Pl az aids szűrés csak a László k-ban megy.. Ezeket az eredményeket /is/ elfogadja a Kaáli. A lombik maga TB-s.
Szóval valami optikai, csöves kukkolást mondott, amivel nemtom, talán polipot miegymást néznek a méhben...? Előző este befekvés, másnap "műtét", 20 perc altatás alatt. Ezt mi nagyon nem akarjuk, épp elég rizikó a pete levételénél az altatás, meg minden művelet itt, sajna.
Lehet írok pár badarságot, de mindig próbálom kifaggatni a dokikat akik nem mindig közlik maguktól bőbeszédűen a tényállást, és a lehetséges megoldásokat, úgy kell néha kicsavarni mi is a helyzet, amit itt olvastam azokra kérdeztem, nomeg ami érdekel és fontosnak tartok. De alig bökik ki, mi mire jó, mekkora hormonális terhelés a pl stimulálás, mennyi idő, milyen lehetséges mellékhatások vannak itt és ott, hova menjünk, mit szedjünk, mit csináljunk..