Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ezt figyuzzátok!!! Kép
Kika 17.990Ft
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok Kép

Nekünk is nagyon rossz éjszakánk volt.
Éjfélkor elaludt, de negyed kettőkor felébredt. Oda vettem magunk közé, mert én olyan álmos voltam...
Kicsi szopi aztán bealudt, de többször felsírt.
Meg néha jár keze-lába mint a motolla, de nem sír csak nyöszörög és a szeme csukva van.
Volt, hogy felébredtem, hirtelen azt se tudtam melyik oldalmon fekszik.
Lehet, hogyha fekve szopizik és elalszunk, nincs megböfiztetve akkor kínozza a levegő?
Nektek volt ilyen?

Bubek:
Kis vejem, hogy van?
Mikorra is vagy kiírva?
Gyomor égés az nekem is volt néha, de volt olyan, hogy semmi nem segített. Ülve alvás meg ilyenek..
Nagyon ügyes a férjed, szeretem az ilyen aranyos dolgokatKép
A képek is nagyon jók.
Jó, hogy Nektek ilyen eszetekbe jutKép

Gabuska:
én is láttam azt a könyvet a boltban, nagyon aranyos.
Ha van kedved mindennap küldjél belőle egy képet, mert nem láttam csak egy oldalt na jó mostmár kettőtKépKép belőle.
A kis Liv tényleg olyan mint egy kis mókusKép
Zsófi is szokott mókus lenniKép
Mindig mondja, hogy lőj , de azt nem mondja, hogy kit lőjjünk leKépKépKép

Jóbulást a gyengélkedőknekKép

Kép

Kép
sajtine

Hát, gyerekek, ez nem túl bíztató így alvásügyileg. Már ebéd után, délutánonként mindig bezuhanok az ágyba, egy-két órára és akkor egy pozitúrában alszom folyamatosan, de akkor is úgy ébredek, hogy alig bírok mozogni, sajognak a csontjaim. Komolyan mondom, úgy érzem magam, mint egy vénasszony.Lehet hogy már az vagyok??!!KépKép Így is az egyik legidősebb vagyok köztetek, ahogy elnézem...

Connie, nem magyarázom, inkább megmutatom a különbséget.
Ez az eredeti:
Kép
És ez az amit Photo Draw-val megbütyköltem egy kicsit.Kép
Kép

Sajtine,
Marci baba tök jól van. Gondolom én. Kép Élvezkedik odabent, mintha tudná, hogy milyen tortúra vár rá majd szüléskor. Szegénykém, biztos nekik is nagyon kemény dolog ám megszületni.Kép De majd csak rájön, hogy nem lehet örökre bennmaradni anya pocakjában...ki kell jönni előbb-utóbb. KépKép Egyébként péntekre vagyok kiírva, de én már nem hiszem, hogy hétfőnél előbb szülünk. Sajnos. Bár sose lehet tudni. lehet, hogy egyszer csak majd megindul. Kép Majd amikor már nem írok vissza nektek, akkor izgulhattok!! KépKép Na jó, ha épp megy majd a gép, és nem rohanunk, akkor majd ígérem, értesítelek benneteket. Ha meg nem, akkor meg ha hazajöttünk a kórházból. Sajnos Apa nem ért még annyira a géphez, hogy rábízzam hogy írjon majd nektek a nevemben pár mondatot....Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Egyre inkább meggyőződőm általatok a pihenőszék hasznosságáról. Ilba, ez tök jó!!! Annyit kerestünk mi is ilyen ráaggatható játékot, de nem találtam olyat ami tetszett volna. Mármint amit majd a hordozóra tehetnénk. De ez nagyon édi!

Kép
----------------
B&M
bubek

Ja, még azt akartam írni, és ez Mindenkinek szól, készüljetek fel, mert holnap lesz telihold, a gyerekek biztos ezért nyugtalanok. Gondoltam jó ha tudjátok, hogy a héten ez várható. Teliholdkor mindenki feszültebb egy kicsit. Majd hétvégén talán már nyugisabb lesz.

Kép
----------------
B&M
bubek

Halihó!!!

Mi is megvettük a pihenőt - végre!

Kép
Kép

Brendon, 15900. Volt egy csomó fajta, Ilbát jól összehozta a sors egy idióta eladóval...

Elsőre nem tetszett Líviának, de csak megszokja.

A melóhelyen tök aranyos volt, rötyögött meg gagyarászott.

Ebédelek egyet, sziasztok!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Hú, megint nagyon lemaradtam, még visszaolvasni sem volt rendesen időm.

Gabi, így utólag én is Boldog Névnapot kívánok!
Kép

Az adatok a táblázathoz:
Gyenge Judit
32
Zsámbék
Boglárka
2005.10.05.
aug.1.
3960g 56cm
Dr. Ruttner Zoltán
Böszörményi Bea

Bubek,
ha nem is jövök mindennap, azért megy a drukk!

Most megyek alsószoknyát keményíteni a néptánc fellépéshez és mézeskalácsot sütni a karácsonyi vásárra. Aztán, ha este lesz még időm, megpróbálok rendesen visszaolvasni. Már a hétfőnél tartok! Lehet, hogy holnap már írni is tudok?

Jucus
jucus73

Sziasztok!

Tegnap megint volt egy maratoni menet este 8-tól hajnali 3-ig. Ilyenkor nem akar elaludni és szinte egyfolytában szopna, de mivel hasfájós, az sem engedhetem. És semmilyen pozíció nem jön be. Végül csak Apa tudja megnyugtatni, ha erősen hintáztatja az Ikeás fotelunkban. Kép

Lányok, nagyon szépek a babák és a pihenőszékek, mi csak irigykedünk Andrissal, valószínű nekünk nem lesz rá pénzünk... Próbáljam ki a hordozót???
DE abba meg nem jó sokáig ültetni...

Bubek,
én végig nagyon jól aludtam, kivéve az utolsó heteket. Akkor már tényleg semmi nem volt jó. TAlán még hanyatt a leginkább, engem nem nagyon nyomott a gyerek és összesen is csak 8 kilót híztam, így bírtam a hanyatt fekvést. Persze nem egész éjszaka. Ja és a szülés előtti napokban elkezdtem vizesedni. Állítólag ez is a szülés egyik jele.
Drukkolok neked, hogy Marci baba kijöjjön mihamarabb!

Ines,
azokat a képeket már többször megnéztem, de legközelebb más szemmel nézem. Akkor te már jó régóta hozzá jársz, gondolom.
Úgy emlékszem, hogy aki utánam jött, nem egyedül ment be a CTG-hez és később érkezett még egy harmadik is, az lehettél te... Aztán bementem a dokihoz, és amikor kijöttem lehet, hogy te pont a képek alatt ültél az ajtó mellett?
Még nem jelentkeztem be 6 hetes kontrollra, december 30-án kéne mennem, de gondolom, két ünnep között nem rendel, és meg is beszéltük, hogy mivel közbejön a karácsony, utána is jöhetek. Így gondolom január első hetében megyek valamelyik nap.
Még egy, te elvitted megmutatni az előző babáidat erre a vizsgálatra? Mert úgy hallottam, hogy a dokik örülnek nekik... VAgy vigyek fényképet?

Remélem, ma jobb lesz az esténk - éjszakánk.
Mindenkinek hasonlókat és gyógyulást kívánok!!!

Wolga

Kép Kép
Kép
vvolga

Sziasztok!

Na végre itten vagyok! Kép

Beni most éjjel is 1x szopizott, este 10től 4ig bírta, aztán nem hiszitek, hogy mire kelltünk 7kor.
A nagyszobában a virágállvány tetején egy yucca van, ami igencsak kinőtte magát Kép Nos úgy gondolta, hogy elég volt az állványon, irány a padló. Magával döntött még két virágot. A kaspók persze ripityára törtek, a virágföld szanaszét. És hogy mindezt milyen hangeffektus kísérte??!!!
Azt hittem itt a világvége!
Rohantam a gyerekhez, mikor láttam hogy nem ő zuhant ki a kiságyból, rohantam a férjemhez, aztán örömmel nyugtáztam, hogy ő békésen horkol és ezután jöttem a nagyszobába. A szívem majdnem kiesett, úgy dobogott az ijedségtől. Aztán jött a takarítás. Kép

Hát én tényleg valami idiótával akadhattam össze a Brendonban, nem értem. Azért a Chicco is jó, nem?

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Lányok a pihenőszékek szuperek!!!!!!!!Remélem jól kihasználjátok majd!Úgy látom Livi egy kicsit megvan illetődve benne de majd megszokja.Beni viszont élvezi a benne való ülőkézést!

Bubek:

Azt hiszem nézd meg jobban a táblázatot!A korunkat illetően én vezetek!!!!
A teliholdat jó hogy mondtad!Legalább felkészülök az éjszakára

Szorsi:
Neked óriási szerencséd van a picuroddal,hogy ilyen szépen elvan az ágyában!Kivánom,hogy továbbra se legyen ilyen probláma vele.

Sajtine:
Én rendszeresen fekve szoptatom és ha elalszik nem böfiztetem meg,ebből nem volt még problémám.

Connie:
Nagyon sok mindent eszik Ákos!Szoktál neki bolti bébikaját is adni?És ha megmarad az enivalója azt lefagyasztod?

Kép

Kép
novum

Sajtine,
nálunk volt belőle gond, hogy szopival eludt el büfi nélkül.

Timi,
figyuzd, már így megszokta:
Kép

Volga,
itt a babaneten a keres-kínálban van használtan. Fényképek is vannak hozzá. Nézd meg, hátha látsz elfogadhatót.

Ilba,
csak vígasztalásképpen, a Brendonban egy sem volt ilyen szép, mint a Tiétek!

Jucus,
köszönöm szépen!!!

Még ma is névnapoztam ám! A kollégáim felköszöntöttek, Livinek vettek egy szép három részest (rugi, pulcsi, sapi). Csak 20 percet tudtunk bent lenni, mert onnan mentünk a Brendibe a székért, de még órákig ellettem volna velük. Megsimiztem a számítógépemet, beleültem a székecskémbe.

Bubek,
nekem lehet, hogy a teliholdtól reped szét a fejem? Mindig fejfájós voltam, addíg amíg Lívi tábort nem vert a pocakomban. Onnantól kezdve vége lett a fejfájásoknak, egészen máig.Kép
Kitartás, ha megszületik Marci, esküszöm, kibontunk együveg pezsgőt a férjemmel!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Livi,
így szuszókálni én is tudok már az új székemben!!! Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Kézcsókom, Hercegnőm!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép

Jucus,
csak Bogit írjuk be a táblázatba?

Kép
Kép
Kép
ilba

Beni!
Ebben a székben még csábítóbb vagy, mint eddig!!!
Ha nagyok leszünk, veszünk magunknak egy kétszemélyest.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Livi!
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Nahát, ez nagyon kedves tőled!!!!

Azonnal engedjetek el, Benihez akarok menni!!!!!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba,

Én 28 vagyok, bocs korábban kimaradt most láttam meg. Beni már alszik, pedig féltem az estétől, mert egész délután sírt és nyűglődött. Csak az volt jó ha karomban volt és én álltam. Ha leültem újra elkeztdte... És én még megkerestem tegnap a Rubint Réka dvd-imet. Hát nem kellett Kép

Kép

Kép
szorsi

Szorsi,
ez a leülök-felállok móka nálunk is sokáig terítéken volt.
Én meg a szobabiciklivel szemezgetek hetek óta. Mindig kimegy a fejemből, hogy akarok egy kicsit menni rajta, akkor jut csak eszembe, amikor a férjem le akarja vinni a pincébe.

Beni biztosan kifáradt a délutáni muritól, és alszik majd reggel 9-ig!!!

Jó éjt mindenkinek!!!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Wolga!
Egy fekete hajó lány nagy pocakkal ő jött ki éppen a dokitól és egy szőke leányzó volt még.
Igen általában a képek alatt szoktam ülni.

A 6 hetesre általában úgy jött ki, hogy mindig vittem a piciket. Benjamin a 3. gyerekem, de fényképet mindig vittem. Azért lett a Hanna is kirakva, meg mondjuk egy elég jól sikerül kép is lett.

A két ünnep között szerintem vannak, mert Hanna, Oli januáriak és akkor én voltam ctg-én szerintem. De én is be akarok jelentkezni.
Akkár mehetünk egyszerre?????
pl. január 2-án hétfőn én már mehetek.....

Lehet, hogy én is beruházok egy ilyen pihenőszékre. Bár nálunk figyelni, kell, hogy védve legyen a nagyon miatt, akik nem olyan nagyok....

Ines
ini

Sziasztok!

Kicsit régen jelentkeztem, de minden nap olvaslak benneteket, és mindig megcsodálom a gyönyörű gyerekeiteket! Annyira tündériek!
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy hogy megy a szülésznő választás? Megkérdezem a dokimat, hogy ő kivel dolgozik szívesen, és ennyi? És még egy nagyon cikis kérdésem is van: Ti hogy kérdeztétek meg az orvosotokat, hogy mennyi a szülés? Vagy annyit adtatok, amennyit gondoltok? És szerintetek külön meg kell kérni, hogy nála szeretnék szülni, vagy ha már eleve hozzá járok terhesgondozásra, akkor ez egyérterlmű, hogy nála szeretnék??? És a szülésznőnek mennyit illik adni? Gondolom ide a fórumra ezt nem szívesen írnátok meg, az e-mailem: evice@freemail.hu Bocsi, de én tényleg ilyen kis tudatlanka vagyok...Kép Előre is nagyon szépen köszönöm!!!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szia Mindenki!

Ma is megjöttünk a ctg-ről (míly meglepő ez is F/10), és most már csak 2 naponta kell menni, hacsak Marci meg nem gondolja ezt a dolgot odabenn, és addig ki nem jön.Kép

Gabus, köszi, ez nagyon aranyos tőletek, ha Marci megszületik szerintem nálunk is mindenki pezsgőt bont!Kép Lehet hogy én is!!!KépKép Az egész családom minden nap hív, hogy na mi van már. És mindenki külön. Lassan már mindenki más jobban izgul mint én.KépKép

Miciamaci, neked üzenem, hogy ma - mivel Anikóval a terhesambulancián már nagyon jóban vagyunk - megkérdeztem, és a családja miatt nem vállal szüléseket. Mondtam neki, hogy a neten is már érdeklődnek utánaKép, és sokan meg is keresik ezzel, de nem vállalja a családja mellett azt, hogy bármikor behívhatják. Szóval ő nem, de fent a szülőszobán is vannak nagyon aranyos - szerintem mindenki az!!!Kép - szülésznők, közülük is választhatsz neked szimpatikusat.

Évi, én pl. megkérdeztem a dokimat, ahogy te is írtad, és utána megkerestem azt, akit javasolt. És igen, én javaslom, hogy minden kérdést a dokival tisztázz, azt is, hogy nála szeretnél szülni, meg a többit is. A doki biztosan megadja neked a válaszokat, amire kiváncsi vagy. Ha meg nem, akkor úgyis neked kell majd döntened a mennyi kérdésében is...Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!

Hála egész jó éjszkánk volt, igaz, András velünk aludt. Kép Pedig nem szokott.

Hááát, annyira tetszik ez a pihenőszék, hogy lehet, hogy a család elé terjesztem, mint ajándék lehetőséget a picinek. Ruhája úgyis annyi van, hogy nem fér a szekrénybe és még kapni fogunk. Venni nem nagyon kellett... Kép

Bubek, te tényleg rákérdeztél a Ruttnernél, hogy mennyi a szülés? Mert én nem. Ines segített ki ebben a témában. Kíváncsi vagyok, mit mondott... HA ide nem írnád szívesen, kérlek a mailemre küldd el: wolga kukac freemail.hu.
A szülésznőre én is rákérdeztem, erre azt mondta, hogy mindenki aranyos és jó, aztán végül csak kimondta a Böszörményi Beát. De azt is mondta, hogy nagyon elfoglalt. Végül én nem választottam, mert nem biztatott túlzottan. Persze a kórházban az első kérdések egyike az volt, hogy ki a választott szülésznőm. Na így igazodj ki a dokikon... Kép
Jó hogy nem tegnap szültél, mert egy másik topikból, ahova irogatok még, szülni ment egy lány az IStvánba és nem volt szabad szülőszoba. És ilyenkor ágy sincs elegendő az újszülőtt osztályon. Szerintem várjatok még pár napot, amíg ürül a kórház. Kép És akkor még három ágyasba is kerülhetsz, mint én. Kép

Az összes apró IStvános csemetének küldjük férfias üdvözletünket! Andris (különösn a lányoknakKép)
W.

Kép Kép
Kép
vvolga

Ilba, Bubek!

Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat, sokat segítettetek!!! Ilba, nekem is ugyanaz az orvosom, mint neked,( ezt a tábláztból lestem ki) ezért külön nagyon örülök a válaszodnak!

Wolga!

Hozzád is lenne egy kérdésem: ha nem választok szülésznőt, hanem annál szülök, aki épp ott van, annak mennyit illik adni? Ezt azért kérdezem, mert ha már úgyis adok pénzt, akkor már legyen saját szülésznőm, nem? Aki végig velem van, és nem járok úgy, hogy vajúdás közben lejár a munkaideje, és akkor jön egy új szülésznő.
Mit gondoltok?

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Wolga,

írtam mailt. Nekem már igazából az is jó lenne, ha tömeg lenne, csak egy szép, egészséges Marci baba bújjon ki belőlem minél előbb.Kép

De mondtam már a többieknek is, az anyai ösztön a hétfőt súgja. Kép De majd kiderül. Hétfőre legalább majd elfogynak talán a mamák is, és helyünk is lesz.Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Szia Évi!

Hát ha meg a doktornőhöz jársz Te is, akkor aztán tényleg nincsen mitől tartanod! Õ nagyon jó fej, bátran kérdezz tőle a szüléssel kapcsolatban, ami csak érdekel. Õ a Barbival (a rendelésen az asszisztens) és a Schlenker Évával dolgozik szívesen, de nekem azt mondta, hogy ha nem őközülük választok, akkor az is jó neki. Nekem a Schlenker Évát más is ajánlotta, ezért választottam őt.
Nem szeretnél a táblázatba bekerülni?
És Te Ini?

Kép
Kép
Kép
ilba

Livi!
Hogy vagy? Nekem talán javul a szemem, bár még váladékozik. Kép
De az új székem nagyon jó, jókat álmodozom benne! Kép Na, szerinted miről, illetve kiről ...
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba!

Tényleg köszi szépen! A táblázatba szívesen bekerülnék, nem baj, hogy én még pocin belül hordozom a csemetét?
Tehát: Évi77, 28 éves vagyok, XVIII. ker-ben lakom, kislányom Dóra lesz, hacsak nem növeszt fütyit 2,5 hónap alattKép, doktornénim dr. Gajdos Edit

Pussz: Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Ilba!

Tényleg köszi szépen! A táblázatba szívesen bekerülnék, nem baj, hogy én még pocin belül hordozom a csemetét?
Tehát: Évi77, 28 éves vagyok, XVIII. ker-ben lakom, kislányom Dóra lesz, hacsak nem növeszt fütyit 2,5 hónap alattKép, doktornénim dr. Gajdos Edit

Pussz: Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Megerősítem Ilbát a dokinénivel kapcsolatban! És én is Schlenker Évánál szültem. De jó, még egy környékbeli kismama!!! Kispesti vagyok, Szorsi pedi Lőrincen lakik.

Beni, én is jobban vagyok, örülök, hogy Te is!!!Kép
Mi mindent egyszerre csinálunk, alvás, fürdés, megbetegedés, meggyógyulás! Puszillak!
Lívia

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska!

Kispesten is laktunk 3,5 évig, a Kosárfonó utcában, de idén februárban elköltöztünk. Kispest szuper volt, de ott csak albérletben laktunk, Lőrincen pedig sajátunk van... De a környéket gyakran visszasírom!Kép
Ti merre laktok?

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Gabuska!

Kispesten is laktunk 3,5 évig, a Kosárfonó utcában, de idén februárban elköltöztünk. Kispest szuper volt, de ott csak albérletben laktunk, Lőrincen pedig sajátunk van... De a környéket gyakran visszasírom!Kép
Ti merre laktok?

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Gabuska!

Ti merre laktok?

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Na, mi van az én gépemmel??? Bocs!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

A kosárfonó az a piac melletti utca, ugye?
Most jut eszembe, Novum is arrafelé lakik!
Én a Deákban lakom, a gyerekrendelő mellett.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Áruljátok el nekem lányok: a pihenőszék azért jobb mint a hordozó, mert abban nem annyira van görbén a baba? Jobb a gerincének? Vagy miért nem olyan jó a hordozó? Biztos írtatok erről is, de valahogy nem rémlik...

Livi, Beni,
Marci is és én is nagyon örülünk neki, hogy már sokkal jobban vagytok!KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Gabuska!

Igen, a Kosárfonó a piac mellett van. Kicsi a világ!!!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Bubek,
azért jobb, mert nincs annyira beszorítva benne, mint a hordozóban és lehet állítgatni a láb- és hátrészt. Van olyan hordozó is, amin szintén lehet, de nem mindegyiken. A háta viszont jobban görnyed benne sajnos (ha vízszintesen van, akkor nem). A miénk legalábbis olyan, lehet, hogy létezik keményebb háttámlás változat is.
Nekem annyiban kényelmetlenebb, hogy nem tudom olyan könnyen ide-oda pakolni a lakásban, mint a hordozót. Van rajta fogó, de csak oda van varrva, nem lehet tudni, melyik pillanatban mondja azt, hogy akkor én most elszakadok.
De ha odakerülsz, hogy elmész venni, úgyis meglátod milyenek vannak. Én nem néztem meg alaposan mindegyiket, Te ne kövesd el ezt a hibát!

Most nézem, Beni milyen aranyosan vezényel megint!

Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Évi,
és én is 77-es vagyok.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi!

Az egy jó évjáratKép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Aha, akkor született a legtöbb szerény gyerek!KépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus, köszi. A mi hordozónk sem állítható. Lerhet, hogy meggyőzöm még magamat is, meg a férjemet is, hogy el kell menni venni egyet.
Más:
Sok képeteken láttam már, hogy Livi az oldalán fekszik. Meg azt is hallottam, hogy ez a legjobb a gyerekeknek, mert így tuti hogy ha fekve büfizik, akkor az kijön, és nem vissza a torkára, a légcsövébe. A lényeg, hogy erre rá kellett valahogy szoktatni? Vettünk ugyan ilyen bölcsőpárnát, de ahogy azt elnéztem, egyenlőre nem látom, hogy hogyan támasztja majd meg Marcit. Szóval érdekelne, hogy ti hogy csináltátok ezt Livivel.

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek,
már a kórházban, a kis kosárkában is az oldalán feküdt. Ha hátra fektettük, egyből oldalra fordult (újszülöttként!!!). Volt pár hét hason fekvős időszaka, de megint az oldalán szeret aludni. És csak a jobb oldalán. Meg is kellett fordítani az ágyát, mert a fal felé nézett és nem láttuk az arcát.
Szóval nem kellett szoktatni. Riogatnak a rokonok azzal, hogy el fog deformálódni a feje, ha mindig ugyanazon az oldalán fekszik, de egyrészt nem írhatom elő neki, hogy feküdjön, másrészt még nem vettem észre, hogy eldeformálódott volna.

Ez ma nem az én napom! Előszőr leforráztam a kézfejemet, fáj mint állat, aztán a tűzhelyen felejtettem a forrni feltett vizet, a láboska kicsit megégett, hogy úgy mondjam. Most szellőztetem a folyosót. Még jó, hogy a konyha és a szoba jó messze van egymástól! Férjemnek el sem mondom, mert rosszul lesz.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Képzeljétek Beni büfizik a vállamon és hangosan kacag!!!!!!

Gabi, Évi,
na, várjatok, azért a 76 se kutya!!! Kép Kép Kép

Gabi,
vigyázz magadra, inkább tegyél le mindent, gyere netezni, Urad majd mindent megcsinál! Kép

Ja! Én nem laktam soha Kispesten, de egyszer már jártam arra!!! Mikor a Pepsinél dolgoztam egyetem alatt a Kispesti Áruháznál kóstoltattunk. Arra felé laktok?

Kép
Kép
Kép
ilba

Bubek!
Én egy ki stakarót tekertem össze, és azzal van kitámasztva. Minden szopi útán másik irányban fekszik. Mindegyik gyerekem így feküdt, később már úgyis forgolódnak...
Nekem is megírnád, hogy mennyit mondott a dokink? Kiváncsi lennék... címem a profilban....
Drukk, hogy legyen ágyad majd a 3 ágyasban. De, ha nincs és esetleg 5 ágyasba kerülsz, próbáld magad átkéretni. Kb 10-11 között szoktak a hazamenők elmenni, kérdetd meg a nővérkéket.
És, amikor elmentek szülni, akkor rögtön szólj a szülésznőnek, hogy szóljon le a gyemekágyra szabad ágy miatt!!!!
Ines

köszi
Ines
ini

Ilba,
gratula! Livi csak pár napja kacag hangosan! Addig csak teli szájjal mosolygott, meg adott valami kis hangocskát is néha, de az a klasszikus babakacagás csak nemrég indult. Sajna a férjemnek még nem sikerült elcsípnie.Kép
Ja, az Áruháztól 1 megállóra. (Már az is a kínaiaké...)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szorsi,
mi volt éjjel? Csemete tudott aludni?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szia Ines, neked is írtam mailt.
Köszi az instrukciókat, remélem emlékezni fogok rájuk, amikor bemegyünk akkor is! Egyébként mi a baj az 5 ágyas szobával? Túl sokan vagyunk akkor? Tömegnek fogom érezni, és zavarni fognak a többiek? Nem vagyok valami nagy kórházlátogató.Mármint kórteremben nem nagyon jártam, főleg nem az újszülött osztályon..KépKép

Ja és az "ifjú" mamáknak mondom, hogy évjáratban azért nem csak ti vagytok ám jók....legyünk őszinték: aki a táblázatunkban van - vagy inkább úgy fogalmazok, hogy aki jelen van és olvas minket, és ír nekünk - az mind - mind jó évjárat! Bizony!!!!KépKépKép

Gabus, ez tuti a telihold. Szerintem se nyúlj semmihez, úgyis mindjárt kezdenek a kézis csajok, Livivel költözz a TV elé, sokkal jobb lesz. A távirányító csak fog működni...KépKépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Bubek,
mindenben igazad van!!! Kép Kép Kép
Évjáratok, TV, kézilabda ... Kép
Jó szórakozást a meccshez!

Én 3 ágyasban voltam, nem láttam az 5 ágyast.

Kép
Kép
Kép
ilba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?