Új privát üzeneted érkezett!

Angéla,
köszönöm, hogy betettél a táblázatbaKép!

vAdri,
én is magyar szakos vagyok, aztán Gellérhegynek írtam a minap a Gellért-hegyet, tiszta cikiKép...

Most már tényleg megyek, jó éjt mindenkineK!

P.S.: Babák! Tessék aludni, a mamáitoknak is kell a pihenés!
zitmi
 
 


Sziasztok!

Szégyellem is egy kicsit már magamat, hogy eddig nem tudtátok a hsz-eimet olvasgatni. Nem mindent tudtam mostanában visszaolvassni.Kép Nem vagyunk betegek, nem tüntünk el, csak oly sok a tennivaló így karácsony tájékán!
Követelem én is a 48 órás napokat! /Vezso után/

Járok masszörhöz,KépKépKép mert már nem bírtam elviselni a nemalvásokat éjszaka. Amikor a fiam engedett volna aludni, akkor meg fél óra fekvés után már nagyon fájt a hátam. De egyenlőre még kínoz a masször, de azt mondja , hogy az a jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó, ha fáj. Szadista!

Nagyon édes minden baba. Hiába is akarnék név szerint említeni babákat, úgysem tudnék mindenkit felsorolni.
Minden név, és hófordulós babának sok boldogságot.

Zitmi
Köszi a hiányolást!Kép

Angéla
Köszi a táblázatot, de miért szurtad el?

Nebula
Engem is meghívsz?
balint-szikrakukacmonornetponthu

Timurr
Nagyon édi Maja. Bibibi, nekünk is van olyan csacsis gúnyánk!


Kép


Egy eltünt zombis anyuka
hüpi
 
 


Jóreggelt Kép

látom pörög az iwiw-es élet is Kép Hajrá lányok, csak így tovább Kép

Mi viszonylag jól aludtunk ma, miután a kisasszony hajlandó volt egyáltalán fontolóra venni az alvást, mint alternatívát Kép
Bemegyek hozzá, a tök sötétbe, hát ott ül az ágyon, kapaszkodva a rácsokba... a frász kitört, hogy ha így feláll, és elesik, akkor tutira szétveri a fejével a kiságy rácsait... Kép

Zitmi,
a védőnő-para azért van, mert Luci súlya mindig központi érdeklődés tárgyát képezi... vagy talán nem is súlya, inkább súlytalansága Kép
Pedig szerintem nem vékony különösebben... csakhát még épphogy 7 kg, ha összehasonlítod ezt a többi baba súlyával... hát nagyon kevésnek tűnik. Az lesz a vége, hogy nem fogom tudni kivédeni, hogy elküldjék vmi horror kivizsgálásra az egyébként jókedvű, kiegyensúlyozott, (szerintem) normálisan fejlődő gyerekemet.

Na, majd meglátjuk, csak már előre remeg a gyomrom a várható megjegyzésektől...

Mindenkinek szép napot Kép

L
lirian
 
 

 
 

Jajj
azt akartam még írni, hogy milyen fura volt végignézni a táblázatot, hihetetlenül sokan nem írtak már jó rég Kép
Jó lenne hallani róluk is vmit, úgyhogy ha valaki közülük olvasgat minket, legalább egy kétsoros helyzetjelentést küldjön már magáról pls Kép

Szitáné Agy Lirian
lirian
 
 


Vadri
Szuperül neeézel ki a képen,gyerkőcök tündériekKép

Zsuba
BazsiMiki tünciKép

Lirien
KösziKép
A sógornőm lány két évesen volt 9 kiló,most 2és fél évesen 11.

Hüpi
Tudom én,hogy nektek is van csacsis szerkótotk,már mondtam isKépÁdámnak is nagyon jól állKép

Angéla
köszi a táblázatotKép

megyek wiwrw vadászniKép

Timurr
Vendég
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy eltűntem, most sem írok sokat, mert megyek tanulni...

Azért remélem mindenki jól van, nem vagytok betegek stb.

Én is rajta vagyok a wiw-en. rozsacska@hotmail.com e-mail címen sztem meg tudtok keresni. Kép

Üdv mindeninek, ha tudok jövök!

ruz
ruzicsky
 
 


Sziasztok!

Zsuba,
Nagyon aranyos BazsiMiki.Kép Sajnálom a mandulaműtétet, pont karácsonyra.Kép

Lirian,
Remélem csak nem küldik el Lucit kivizsgálásra - hát ha láthatólag semmi baja.
Én nem is járok a védőnőhöz, ő se sokszor jön, gyerekorvost is ritkán látjuk (hál'istennek, mert ez azt jelenti, hogy Ákos nem betegKép).

Szitáné AgyKépKép

Hüpi,
Tényleg akkor jóóóóó, ha fáj - nekem már nagyjából rendben van a hátam, kimasszírozták, most erősítek rá. De amikor a csípőmnél a csomók voltak soron - hát, inkább még egy szülés.Kép

Angéla,
köszi a táblicskut.

Zitmi,
köszi a cipőbolt tippet. Azt honnan tudom, hogy Ákosnak mekkora méretű cipő kell?

KépKép
connie
 
 


Connie,
azt mondják a tapasztaltak, hogy akkor jó a babára a cipő, ha ráhúzod a lábára, és amikor teljesen rajta van (és elöl végigér), be kell férnie az ujjadnak a sarka mögé kényelmesen.

Viszont: én azt hiszem, azt fogom csinálni, hogy az első cipőjét direkt a lábára csináltatom, vagymi. Van gazdagrét alján egy cipész, aki többek között babáknak csinál cipőket, úgy, hogy a betétet a kicsi lábára igazítja. Ezzel elősegíti, hogy a későbbiekben ne legyenek gondok lúdtalppal, ilyesmikkel. Nem annyira olcsó, de szerintem az elején megéri, ha így biztonságban tudom a gyerek lábát.
lirian
 
 


Connie,
Nekem egyszer azt mondták, hogy vagy vinni kell a gyereket cipővásárlásra és rá kell próbálni, vagy körbe kell rajzolni a talpát, aztán azt próbálni a cipőbe. Na és a saroknál egy újjnyi hely legyen meg.
Hát én még egyenlőre nem tervezem a cipő vásárlást, majd csak esetleg tavasszal, ha már az utcán is járni kezd Kép Itthon nem tervezem, hogy cipőt adok rá, jó az, ha mezítlábazik Kép

Angéla,
Köszi a táblát Kép

Akiren
akiren
 
 


Sziasztok
Timurr a tavalyi egész évi jövedelmed számít. Az idei nem. Tavaly egész évben havi 57 000 Ft volt a bruttó béred? Tavaly kaptál ezen kívül valamit, voltál táppénzen? Tudom sok kérdés, de csak így tudom megmondani, hogy most mennyi jár. Sokkal kevesebb azért nem lehet a GYED mint a TGYÁS, mert mind a kettőt a tavalyi bérből kellett számolniuk. Mikortól vagy pontosan GYED-en (hónap, nap)?
Később majd írok rólunk is, de most sokat kell tanulnom és sajnos nem tudok sokszor jönni és a két csemete is nagyon lefoglal.
Monika
monazsu
 
 


Nati már nem lázas, de holt nyügi. Remélem, ennek hamar vége lesz, nekem kell a napi 8 óra békés alvás, még ha részletekben is.

Cerzsébet,
Elég idióta az a pasi, aki azt gondolja, hogy egy nyafogó kismama fel fog izgatni egy dokit, aki futószalagon látja el őket tucatjával. Ez mondjuk inkább az ő lelkivilágát jellemzi. A csaj helyében nem kértem volna ki a véleményét. Férjem megkérdeztem. Szerinte le kell cserélni a pasit.

Villes,
Próbáld ki grapefruittal is. Szebb a színe, mint a narancsé száradás után. Ha egy tálcára teszed, elsétálva mellette rázol egyet rajta, akkor nem penészedik meg. Látni fogod, mikor jó.

Connie,
Hogy van erőd ennyit tornázni? Amíg nem tudtam mozogni, ok. Most,hogy csak fáj, ismét csak punnyadok.

Lirian,
Ha a védőnő akar látni, miért nem ő megy ki? Egyébként én már csak önvédelemből is közölném, hogy most betegek vagyunk. Ha valami kivizsgálásra akarna küldeni, szimplán mondd, hogy NEM. Te vagy az egyetlen, aki dönthet, ne hagyd magad és ha felhívod, hogy most inkább nem mennél, rögtön jobban fogod érezni magad.

Nem úgy van, hogy minden hónapban kimegy a védőnő 6 hetes után egész egy éves korig? A miénk mondjuk nem járt erre 3 hónapos kora óta.

v Adri,
A december nem csak nektek jött össze. Férjem, tesója és anyukám szülinap, Natasa névnap- és még karácsonyra semmit nem vettünk.

Nebula,
Meghívnál engem is?
fmacsek@freemail.hu

Pviki,
Csinálhatsz egy lepakolható polcot, hogy legyen sikerélménye, a többit meg zsúfold be úgy, hogy csak baltával lehessen kiszedni a könyveket.

Zitmi,
A láz ugyan lement a harmadik napon, de a pöttyök nem jelentek meg. Pedig azt sasolom másokik napja. Mi a B verzió?

l

Kép KépKép
lorca
 
 


Sziasztok!

Most nem az internetünkkel volt gond, hanem vettünk egy új számítógépet és mindent újra kellett telepíteni rajta. Martin mellett nem volt egyszerű.
Mostanában délelőttönként nagyon nyűgös. Kép Tegnap voltunk oltáson. Három oltást kapott. A dokinéni azt mondta, hogy meg van vastagodva a fogínye és idén ugyan még nem várható, de januárban kibújhat az alsó két fogacskája. A méretei 6180 gramm és a mérés szerint összement 2 cm-t mert most csak 60 cm-t mértek. Kép

Connie,
sajnálom, hogy gondok vannak a kakival. Kép Viszont Ákos nagyon ügyes lett! Nekem kell adnom Martinnak már napi egyszer 3-4 kanál sütőtöklevet, almalevet vagy baracklevet, mert neki is problémás volt a széklete. Mióta adom neki rendeződött és ha kihagyok több napot akkor is van széklete minden nap.

Lirian,
Lili nagyon aranyos a karácsonyi ruhájában. A férjem meglátta és azt mondta, hogy hasonlít Martinra az arca.

Delfinke,
örülök, hogy negatív lett a vizsgálata Marcikának! Nagyon sokat nőtt és ügyesedett!

Nebula,
Flóra is nagyon aranyos, nem semmi, hogy miket csinál! Nekem is küldenél meghívót? Képzeld mi Monorra járunk babaúszásra.

Timurr,
Maja hercegnőnek boldog hónapfordulót kívánunk! És még mindig gyönyörű! Õ is jó sokat nőtt!

Vezso,
te lányaid is aranyosak! Mennénk mi is a 20-i babakarácsonyra, persze csak ha nem baj. Előtte még meg kell szerveznem, hogy hol tudunk ellenni 10-ig, mert a férjem legkésőbb negyed 10-re tud minket odavinni. A szalvétákkal mi legyen? Nem válaszoltál az e-mail-re. Kép

Kingu,
fel a fejjel! Boti gyönyörű és imád téged! Te vagy számára a legfontosabb és nagyon jó anya vagy! Egyébként velem is előfordul, hogy rámtör ez az érzés, hogy nem vagyok jó anya, de szerencsére a férjem mellettem áll és mindig kilendít a mélypontról! Kép

Képzeljétek a férjem megpróbált muffint sütni, nagyon jó lett. Úgy belejött, hogy majdnem minden nap süt nekem aminek én nagyon örülök, de el fogok még jobban hízni!

Már régen küldtem Martinról képet, most pótolom!
Itt már 4 hónapos


Kép
Az én kis úszóbajnokom
Kép
berkiadri
 
 


Monazsu
kösziKépakkor 12*57000 bruttó.10.27től 10.30ig kaptam 3ezer valamennyit,11 hóra ezt a 28ezer valamennyit.
pusz

Lorca
nem felétlen jönnek ki a pöttyök úgy tudom
Vendég
 


Lir
Dóri 8 hónaposan 7160 g volt, és egy hónap alatt összesen 140 g-ot hízott. A dokinéni meg volt elégedve ezzel a teljesítménnyel. Úgyhogy szerintem ne hagyd magad stresszelni a védőnő által. Õk ilyen alkatok.

Lorca
Jó ötlet, majd olyan könyveket rakok oda, amit nem sajnálok, ha egy kicsit leamortizálódik.

Adri
Nagyon helyes Martin az úszósapiban a nagy fekete szemeivel. Gyertek mindenképpen 20-án, olyan régen láttunk Titeket.

Zitmi
De jó, hogy a közelben laktok, végre valaki. Tavasszal szervezhetnénk közös sétákat a Tabánban vagy a Gellért-helyen. Mit szólsz? A 20-ról meg még értekezzünk.

Angéla
Köszi, hogy beraktál Dóriról is képet, aranyos vagy. Nagyon szeretem azt, amit választottál. Nincs kedvetek jönni 20-án?

Cipővásárlás: én ősszel vettem Dórinak egy remek jó kis cipőt, mert féltem, hogy a kendőben vagy a babkocsiban megfázik a lába. Szrintem mindenképpen fel kell próbálni, hogy jó-e rá. Én bedugtam az ujjam, nyomogatam a lábujjánál, hogy megállapítsam, jó-e neki. SIkerült egy jót választani. Nem úgy, mint most, úgyanis vettem itthonra neki egy mamuszt. Azt viszont nem tudom teljesen ráhúzni alábára, a sarka nem ér le. Pedig felpróbáltam rá. Akkor jónak tűnt. Így marad a zoknis megoldás itthon, de nem vagyok nyugodt, mert a padlószinten elég hideg van.

Connie
Már akartam korábban is írni, de nekem az ismerősöm, aki gyógymasszőr, azt mondta, hogy nem szabad úgy maszírozni, hogy az ennyire fájjon. Csak annyit szabad csinálni, amennyi még nem okoz nagy fájdalmat. Mert a cél nem az, hogy jól megkínozd a páciensedet, hanem hogy ellazítsd, és jó legyen neki.

Na, megyek dolgomra.
pviki
 
 


Grétiről egy kép:

Kép
Anya, nagyon hideg van....

Akiren
akiren
 
 


Pviki,
Én is lepakoltam Gréti elől a könyvespolc alsó polcát, és most oda a játékaiból tetem. plüssállátok, műanyag kockák, labda. Ezeket kedvére rámolhatja Kép Ha meg a nagy rámolgatás után én rendet rakok, akkor még jól is néz ki Kép Kép

Akiren
akiren
 
 


Timurr,
Hát pötty az tényleg nincs. Csak rosszkedv ezerrel.

Kép KépKép
lorca
 
 


Viki,
Nálam nem az ellazulás volt a célKép, hanem kb. diónyi izomcsomókat kellett gyakorlatilag szétnyomkodni. Mi valami elméletet tanultunk a masszázsról anno, és úgy emlékszem ott is az volt, hogy a begörcsölt-beállt izmot így kell szétnyomkorászni, ujjal. Az eredmény minden esetre az masszőrt igazolta, mert azóta nem fáj se a hátam, se a vállam, és a derekam is alig.Kép

Cipő: köszi a válaszokat. Itthonra nem veszek én se. Kintre még nem tudom, jó lenne, ha ki tudnám venni Ákost kicsit a babakocsiból, mikor kint vagyunk, de ahhoz cipő kellene, sáros lábbal viszont nem tudom a bundazsákba visszatenni. Aj, de bonyolult. Várok még pér hetet, lássam mi alakul nála állás és járásügyileg.

Akiren,
Gréti tisztára díva ezen a képen.Kép

Lorca,
Sajnálom, hogy Nati még minidg nyűgös.

Na megyek összeszedni magam, nemsokára indulni kell fodrászhoz, ha felébredt Ákos.

KépKép
connie
 
 


Lorca
SajnálomKép

Akiren
Gréti csodaszépKép

Berkiadri
Martin is gyönyörűséges

Vezso
Írta hogy nem tud írni ide,mert nagyon lassú má meg ez a banyanyet,és karácsonyi angyalkásat játszik süt,csomagol,varrKépa drágaKép
Vendég
 


Sziasztok

Erdekes modon nekem is allati keves a gyedem a ny.jarulek az ugye 4200 ehhez kepest 24et kapok 33 helyett. En is minimalra voltam vegig bejelentve tavaly es oktobertol voltam betegacsiban.

Hupi nalam van egy ures cd-d mar miota csak allndoan elfelejtek szolni..


Kép
vaktyuk
 
 


Connie,
Ha beszerzel cipőt, remélem tudod, hogy NAGYON hamar ki fogja nőni? Ha mégis kiveszed, szép ki műanyag zacsit cuppanthatsz a lábára, hogy még a bundazsák is tiszta maradjon. Egy nem túl erős gumival ha rögzíted egy másodperc alatt. Nem túl esztétikus, de ha rázárod a zsákot már nem is látszik. Sármentes övezet is létezik, a bevásárlóközpont ideális külvilág első tipegőknek télen.

Mostanra már a macskám is berekedt. Jól áll a szénám.

Kép KépKép
lorca
 
 


próba
vezso
 
 


Nnna végre!!!

Sziasztok Banyák!
Már tegnap felidegeltem magam, mert jó sokat írtam du és mind elszállt. aztán már semmi idpm nem volt újraírni. Ma du még egyszer írtam sokat, erre megint elszált. Aztán megkértem Timurrt, hogy jelezze a nevemben, hogy élek, csak ilyen problémák vannak. Napközben sosem tudok írni, illetve csak reggel vagy este. És utána lassú lesz a babanet és nem engedi elküldeni az irományaimat. Én meg egy kicsit szomorú leszek Kép
De most ok, látom.

Timurr Kép
Köszi, hogy beírtad, amit kértem. Kép) Angyalkásat játszottam? Tetszik ez a megfogalmazás KépKép
Úgy élvezem az alkotást (varrás stb)! KépRozibaba meg szupi aranyos egész nap, vigyorog rám a járókából, matat benne, játékhegyek közepén ül és nagyon szépen elvan. Tud már körbemenni is a járókában, a mászás még nem megy olyan fergetegesen viszont. Aztán még az is van, hogy utánoz minket, többször is mond bizonyos szótagokat, pl mamama, és ezt egyértelműen rám mondja pl. Tök jó!!! Nagyon aranyos, ahogy nyiladozik az értelme a kis drágának!! És majd szétszedjük őt egész nap, olyan édes. A nővérei egész nap rajta csüngenének, ha nem lenne suli (de nemsokára jön a szünet, ujjé!!)
Eszik is gyönyörűen, főleg amit én főzök, a bolti kaják (bébiétel) kevésbé jönnek be neki. ( KépKép - örülök ennek nagyon ).
És: alszik éjjel is és nappal is sokat. Kép Olyan boldog vagyok!! Itt most világgá kürtölöm, hogy Rozibaba alszik éjjelente, így a zombis tagságimat ezennel eldobom Kép

Ajándékok terén már megvan minden, a nagyobbik részük be is van csomagolva. Ételeket is összevásároltam már, majd italokat megveszi a férjem (aki most Párizsban van épp). Karácsonyfa a kertünkből lesz. Még varrnom kell pár dolgot egy karácsonyi vásárra, ami pénteken lesz: a gyerekek árulnak Szentendrén. Sálakat csináltam, meg karácsonyi ajtódíszt, de pl lesznek olyan pénztárcák is, amire festek rajzfilmekből figurákat (Nemo nyomában) stb. Szóval amolyan házi-kézműves dolgok. Ma varrtam úgy kb 16 sálat pl. Kész varróműhely van itthon, még jó, hogy a párom épp nincs itt, mert nem szereti, ha szanaszét vannak a dolgok. De az alkotás evvel jár...Kép A keddi ajándékokat is becsomagoltam és a meglepiket is. Mert a babamama csomagon kívűl készülök ám még vmi aprósággal mindenkinek. Hátha nem dobjátok ki rögtön a kukába Kép
Jövő héten kedden aztán jöjjön Mindenki, aki csak tud!!! És ne legyen senki beteg Kép

Ezt most elküldöm.
Vezso
vezso
 
 


De jó, hogy nem szállt el Kép

Cipő témában azt tudom mondani, hogy nekünk is a Siesta márkájú cipők jöttek be nagyon. Csak akkor veszek cipőt Rozinak, ha majd rendesen jár , mert addig csak akadályozza a mászásban. Viszont aki sokat megy babakocsival, annak a csizma nagyon jó kintre, persze. Azért is odázom el a cipővásárlást, mert egy kész vagyon minden gyerekcipő, és iszonyat hamar kinövik őket. Meg nagyobb korban kell egy csomó cipő, most pl a a nagylányaimnak kell: itthoni papucs, kinti csizma, vastagabb bélésű csizma (hótaposó), iskolai benti cipő, tornacipő, szép cipő (pl színházhoz, ünnepnapokra), és plusz ugye félcipő is az őszi napokra. Ebből is kettő volt, mert van egy a kinti játékra (aminek lerugdossák az elejét hamar) és még egy, amiben el lehet menni civilizált helyre (nem fára mászni). És mindezt megveszem úgy kb 4 hónapnyi időre, mert akkor mindent újra meg kell venni (kinövik). Meg évszak-változás lesz és az őszi cipő tavasszal már nem jó méretben. Azt meg nem értem, hogy miért kerül a gyerekcipő többe, mint a felnőtt, de így van.

Pviki
Szuperek lettek a mézesek Kép Köszi. Holnap sütök még. És beírom az én receptjeimet is.

Vizimanó
Gyönyörűeket csináltál, nagyon tehetséges vagy, a kézügyességed nem semmi!! Te találtad ki a mintákat?
V.
vezso
 
 


Viki,

Sajnos nem tudok menni, mert fodrászhoz megyek. Jövőre, amikor lesz tali, arra szívesen mennénk Valérral.

Rázizzentem mostanában az üvegfestésre( ablakmatrica). Tök jó, csak ezt is éjszaka tudom csinálni. Én is 48 órás napokat szeretnék Kép. Vagy inkább mégsem, mert akkor annyit rosszcsontkodna Valér Kép

Hüpi,
Az egyik képet elfelejtettem lekicsinyíteni. Kép

Angéla
angéla
 
 


Connie: mikor indul babafalva? Már én is nagyon kíváncsian várom.

Vezso: édes lehet Rozi! Annyira édesek, ahogy kommunikálni próbálnak.

Azért nem írtam este, mert baromi rossz volt a kedvem: ki voltam purcanva a fáradtságtól, ami oly módon jött ki rajtam, hogy minden marhaságon megsértődtem. Még jó, hogy ilyen türelmes férjem van.

Flórus orra továbbra is folyik ezerrel, de a kedve szerencsére jó, és most aludni is jobban bír.

Berkiadri: Martin nagyon édes. A kis úszóbajnok! Több szempontból is örülök, hogy Monorra jártok úszni. 1, akkor ezek szerint arrafele laktok? Akkor nyáron majd minitalizhatunk. 2, ezek szerint van Monoron babaúszás. ez is felvillanyozó hír.

Akiren: Gréti nagyon édesen figyel. Most nálunk is nagyon hideg van, nem is vittük ma ki Flórát. Délelőtt -15 fok volt, amikor a nőgyűlésre mentem. Brrr.

Lorca: szorítok, hogy hamar túllegyetek ezen a betegségen.

Lir: nem tudom, hogy Flóra most pontosan mennyi, de nem lehet sokkal több ő sem 7 kilónál. Egy hónapja voltunk dokinál, és akkor alig volt 7 kiló. Mi is ilyen picik vagyunk Kép

Na, megyek orrot szívni.
Kriszta

Ui: Mindenkinek küldtem meghívót, aki kért. Tök jó, így már annyi, de annyi ismerősöm van, hogy csuda Kép Olcsó játék...

Kép
KépKép
nebula
 
 


Nebula,
köszi a meghívót. Találtam egy ismerőst. Ami viszont, megrémített, hogy megtaláltam legalább 30 ex tanítványomat. Remélem ők nem találnak meg engem Kép

Kép KépKép
lorca
 
 


Angéla: már akartam mondani, hogy köszi a táblázatot. Tudom, hogy véletlen, de tetszett, hogy Flóra óriási képe miatt lett elszúrva Kép

Kép
KépKép
nebula
 
 


Virág!
Vince nagyon édes, tényleg milyen kis mellmérete van. Apájával meg valami eszméletlen, hát felköthetitek a gatyát. Szerdán le lesz véve a gipsz és aztán megyünk ám mi is a nagy kádba, jaj olyan jó lesz.

Angéla!
Csuda jóképű ez a Valér pasi, csak kár hogy ritkán látjuk, de legalább nem csábítgatja a csajokat. Az apás képen nagyon kis boldognak tünik.

Timurr!
Maja (férjem kedvence) hát mint egy modell, csúcs ahogy be tud ülni. Cukik a kis szopfjai! Megkérhetlek egy dologra, hogyha küldök Benicéről képet akkor meg tudod csinálni nekem, azt a képet ami olyan piros és fenyőcskék vannak körbe és Maja mikulás sapkába pózolt. Hogy Benicét beleted a képkeretbe, vagy ha van még olyan kis helyet kereted azt is szívesen venném, szeretnék karácsonyra ilyen helyes képet Pocokról.

Kingukám!
Vettem bundazsákot ma elmentem, jó vastag!!
Jaj olyan bunkó voltam amikor hívtalak azt is megszerettem volna kérdezni, hogy miért vagy magad alatt, hátha segíthetek, de telefonon azért ezt nem lehet úgy megbeszélni. Szóval azért talizhatunk ám tényleg, kicsit dumcsizunk, mert a vacak anyától azért nagyon-nagyon- nagyon-nagyon- nagyon-nagyon-….. messze vagy. Jó anyuci vagy és kész!!
Nagyon édes a képeken nagyobb a kifli mint Boti, és az apukás kép nem semmi, olyan jókat tudnak durmolni mellettük, férjem is ezt szokta, én meg frászban vagyok, mondjuk hogyha már megy Benice akkor mit fog csinálni.

Wester Lucának Boldog Névnapot kívánunk mi is Benicével!!

Nebula!
Milyen meghívás én is én is, mit kell csinálni fáziskésésben vagyok??

Akiren!
Úgye csak nekünk tetted fel a képet?

Berkiadri!
De jó hogy ilyen nagy vizimanó Martin, hogy mekkorát nőt és a haja milyen sok van nem semmi.

Vizimanó!
Õstehetség!! Nagyon klassz képeket csináltál ám, úgye milyen jó ilyenekkel biíbelődni, én úgy ki tudok kapcsolni.

Vezso!
Le a kalappal előtted, hogy neked tuti nem 24 óra egy nap, hogy a fenébe bírod? Én még tök sehogy állok, és mérges vagyok, hogy nem tudunk menni a babatalira, pedig mindig húzzátok a mézesmadzagot az ember előtt. Mit kapnak a lányok karácsonyra?

Angéla!
Köszi a táblázatot, Benicéről be lehetne ezt a képet tenni, mert már komoly nagy pasik vagyunk, azon meg még nagyon törpincsnek tününk?
Kép
Patri
patri
 
 


Csajok!
Kérdésem lenne: Flóra arcbőre (a pofija és a szája körül) nagyon piros lett a náthával összefüggő testnedvek miatt (hogy elegánsan fogalmazzak Kép Van ezzel valami teendő? Folyton lemosom az arcát, de ezen kívül kenni is kéne valamivel? Vagy ez majd szépen elmúlik, ha vége a takonykórnak?
Köszi.
Kriszta

Kép
KépKép
nebula
 
 


Sziasztok, szép reggelt Mindenkinek!!!

Most csak egy gyors bekukk!!!!
Angéla köszi a táblazatot, olyan rég jártál erre, fiacskád csodaszép!!!!!

Jó egészséget, sok boldogságot kívánok neki első névnapján!!!KépKépKép
Nálunk tegnap egésznap esett a hó, ilyen szép most az udvaron a fa!!!
Kép
zsuba31
 
 


Vezso
így utólag láttam,olyan bénán írtam le amit kértél,hiába agyhalott lettem,nagyon ügyes kis karácsonyi angyalka vagy.

Nebula
nekem is sok ismerősöm vanKéplegtöbb babázikKépde rátaláltam 2 osztálytársamra is és ennek nagyon örülökKép

Én bekenném Flóra kritikus részeit popsikrémmel mondjuk,főleg ha kiviszed a levegőre
Zsuba
szupi a kép

Patri
nagyon édes BeniceKép
férjed kedvence egyébként egy kisördögKép
küld a képet,képeket van 2-3 keretemKép
gyurka.timea@kapos-net.hu

pusz
Vendég
 


Sziasztok
Timurr: Tényleg többet kellene, hogy kapjál. A GYED-ed a családi pótlékkl együtt kb. 41 000 Ft. Viszont azt néztem, hogy lehet, hogy nem vették figyelembe az adókedvezményedet, amit most már kérni kell ha kéred. Régen fordítva volt, akkor kellett szólni, ha nem kéred. Mert kb. az adókedvezmény összegével kaptál kevesebbet. Mindenképpen nézz utána.

Nebula: meghívnál engem is. Köszi
Monika
monazsu
 
 


Sziasztok!

Timurr
Sztem jól írtál mindent. Kép Köszi mégegyszer. Kép
Mi az a wiw? Sose hallottam róla. Érdekelne, megírod?

Zsuba
Gyönyörű a kép!!!!!! Jó lenne itt is egy kis hó itt is Kép

Berkiadri
Írtam megint, a múltkori emailt nem kaptad meg? Remélem igen, mert különben nagyon bunkónak látszom Kép

Angéla
Köszi a táblázatot nagyon!!! Milyen sokan vagyunk, nem? Tök jó ide tartozni Kép Szeretem ezt a topikot!!!!!!!!!!! KépKépKép

Patri
Attól még talizhatunk a téli szünetben, ha úgy alakul, hm? Kép
Ajándék a lányoknak: playmobil, lego, barbik Kép Ezeket mind gyűjtik. A barbik ellen tiltakoztam régebben, de már feladtam, sőt tavaly varrtam 12 szettnyi ruhát nekik, csupa hercegnőset, meg kisestélyiket. Könyveket is kapnak, playdoht (vagy hogy kell írni, tudod az a szárítani való színes gyurma), hello kittys párnákat és hello kitty figurákat. Ez utóbbiakat magam gyártom (kicsit elrémültem az árától a boltban), olyan szépek lettek! Aztán Gábor (a férjem) most hívott, hogy vett nekik ruhákat is Párizsban. Kép Szeretnék lenni a gyerekeink helyében. Kép
Egész gyermekkoromban álmodoztam a legókról pl, és akkor a cucilizmusban ilyet nem nagyon lehetett beszerezni.
Miért kérded? Ötleteket szeretnél? Kispatri mire vágyik a legjobban? Rozit kifelejtettem Kép, ő megablock játékokat kap főleg. Ezeket aztán lehet fejleszteni, kipótolni, meg ez olyan értelmes játék is. Csörgőt stb nem veszek neki, mert annyi van régről is, meg kisautók, babák, húzós játékok stb. Jól letároltunk mindent és Rozibaba gazdag játékilag Kép
Na, jó sokat írtam a kérdésedre, kellett ez Neked? Kép KépKépKép
Jókedvem van Kép
Megyek gyártani tovább, holnap lesz a vásár.
Vezso
vezso
 
 


S.O.S. S.O.S főleg Viki, Vezso!
A Viki féle mézeskalács receptemben a nagy adag 2,5 deka vagy 25 deka margarin?

nagyon köszi,

Eszter
wester2004
 
 


Timurr,Monazsu
Nem lehet,h 53000 ftnak a 70%val kell számolni?Tavaly még annyi volt a minimálbér,nem?Bár még így is kevesebb Timurr gyede...sehogy se jön ki.
Én 33 körül kapok,ami reális,ha 53ezer 70%ból még levonom a 4200ft-ot,amit Vaktyuk írt.
V.
villes
 
 


Sziasztok!!!
Annyira izgulok, most műtheteik Ágit, remélem minden rendben lesz!!!
még egy kép, annyira szép most minden odakint!!!!
Kép
zsuba31
 
 


Timurr: még valami jutott az eszembe. A GYED-et is igényelni kell. Te bementél és töltöttél ki GYED igénylőlapot? Mert ha nem lehet, hogy tényleg GYES-t számfejtettetek neked. Az is megfelel a 28 000 Ft-nak családi pótlékkal együtt.
Monika
monazsu
 
 


Wester
2,5 dkg Kép. Jó sütést.
V.
vezso
 
 


Zsuba
Miért műtik? Kép
V.
vezso
 
 


Eszter
2,5 deka, nem 25 deka. Ezen én is agyaltam, hogy mennyi az annyi, de 2,5. Jó sütést. Én hétvégén sütöm a második adagot, remélem, az karácsonyig kitart.

Timurr
Honnan szerezted ezeket a képkereteket. Én is úgy szeretnék valami hasonlót csinálni.

Zsuba
Nagyon szép a téli kép. Nálunk éppen most sütött ki a nap. Remélem, kitart ebéd utánig, mert akkor megyünk egy nagyot sétálni.

Látom, mindenki a karácsonyi készülődéssel van elfoglalva. Megyek én is rendet rakni.
pviki
 
 


Látom, közben Vezso is válaszolt.
pviki
 
 


A manduláit kell kiszedni!!Kép
zsuba31
 
 


Virág
nem is minimálbért kaptam én már akkor szerintem,hanem 57000 bruttó pénzt,várom a képetKép

Mindenki küldjön képet aki kereteztetni szeretne,kisasszony beájul és szívesen megcsinálom.

Vezso
De ügywes vagy,hogy csinálsz Kitty cicákat?????????

Timurr
Vendég
 


Willes:
53 000 Ft-tal akkor kell számolni ha ennyire volt tavaly bejelentve. Nem az számít, hogy most mennyi a minimálbér vagy tavaly mennyi volt, hanem az, hogy tavaly mennyi volt az összes bruttó jövedelme. HA 53 000/hó, akkor 53 000-nek nézik a 70 %-át, ha 57 000, akkor ennek, ha 570 000 akkor ennek, de itt már van korlátozás, hogy az összeg nem lehet nagyobb a minimálbér kétszeresének 70 százalékánál, akinek ennél több az a minimálbér kétszeresének a 70 százaékát kapja. Csak a TGYás-nál nincs korlát ott annak az összegnek kapod a 70 százalékát, amit kerestél.
Monika
monazsu
 
 


Zsuba
drukkolok ÁginakKép

Monazsu
igényeltem a gyedet,viszont az adókedvezményt a férjem vette eddig is igénybe meg most is,mert még két ezer ft,sem volt az adóm.
annyira rendes vagy
köszi

Csajok,Viki képeket szívesen keretezemKép

Timurr
Vendég
 


Timurr!!

Miről maradtam le??? Milyen képekről van szó???
zsuba31
 
 


Zsuba
Sajnálom szegényt, gondolom elkerülhetetlen volt. Minden rendben lesz!!!!!!!!!!! KépKépKépKépKép

Timurr
Kitty: a netről kinyomtattam képeket róla és pl a textilre rárajzoltam ceruzával a mintát, aztán megfestettem. Van itthon sok textil-, meg selyemfestékem, csillogós is. És ezt a textildarabot használom fel aztán a párnához. A plüsst pedig polár anyagból szabom ki, olyan nagyméretű lesz, és hímzem a szemeit, meg rendes ruhába lesz beöltöztetve. Láttam a neten rá egy csomó példát. Nagyon könnyű, mert a figura maga egyszerű. És nagyon édes. Csináljak Neked?
Elküldöm Karácsonyra, jó? Már megvan a címed. Kép
V.
vezso
 
 


Vezso
hát még én sem nagyon ismerem ezt a wiwet,addig már eljutottam,hogy mindenféle adat alapján lehet keresni embereket,név,iskola,lakhely stb.Én pl. beütöttem keresni az ált.iskola nevét és így bukkantam rá egy kedves osztálytársamra,tök jó.Küldök meghívót,mert csak azzal tudsz regisztrálni.
Vendég
 


Timurr nem a gyerek adókedvezményre gondoltam hanem a 9 000 Ft-ra ami mindenkinek jár ha nem lép túl az évi jövedelme bizonyos összeget, idén nem tudom mennyi ez az összeg, de te biztos, hogy nem lépted túl
monazsu
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?