Új privát üzeneted érkezett!

Szia Edit!
Hát ennek elég nagy a valószínűsége, hogy van valami! De miért nem csinálsz egy tesztet, nem értem?
Mi van már megint a chaten?

Kép
elizabeth25
 
 


Szia!Nem merek tesztet venni , bár a chaten is biztatnak!A chaten nincs semmi , senki nem reagált a kérdésemre csak K.J. aztán mikor szóltam hogy lépek , mindenki szólt hogy maradjak!Egy kicsit hűtlen vagyok , mert itt is vagyok meg ott is!Bár a két helyet nem keverem!!!
edit25
 
 


Sziasztok!

Látom, vannak, akik hasonló cipőben járnak, mint én... Kép Én is problémázok még a Karácsonyon. Azt beszéltük meg még tavaly, h egyik évben az én szüleimnél vagyunk, a következőn meg itt. Tavaly ott is voltunk a szüleimnél. Kép De idén meg elvileg nem leszünk ott Szenteste... Kép Csak én továbbra sem érzem igazságosnak, h egész évben velük vagyunk, miért töltsem velük még a Szentestémet is?! Kép Tudom, h az is bunkóság lenne valamilyen szinten, ha idén is otthon lennénk nálunk, de akkor is! Kép Ráadásul tudom, hogy az én szüleimnek milyen sokat jelent a Karácsony, a pasiméknál meg.... Nnna, mindegy! Tudom, kompromisszumokat kell kötni, de úgy sajnálom a szüleimet! Meg magamat is! Kép És tudom, h nem leszek boldog azon az estén és egész este azon fog járni az eszem, h az én szüleimmel most mit csinálnánk, mennyivel jobb lenne ott, stb... Kép

Zafír, Melincsi,
Örülök, h jelentkeztetek! Kép

Melincsi,
Szerintem teljesen természetes a szülés előtti félelem, hiszen bár elviekben tudod, h mi fog történni, gyakorlatilag most fogod először csinálni. Hülye példa elsz, de én az érettségihez tudom hasonlítani: amíg nem élted át, mindenki mesél mindenfélét, de egyben megegyeznek: túl kell esni rajta. Itt meg ráadásul ott lesz utána a hatalmas öröm: hogy ott lesz a pici babátok a karjaidban! Kép Tényleg, Nálatok kisfiú, vagy kislány lesz? Kép Vagy nem akartátok előre tudni? Kép

Tényleg, Lolita, SzeLivi és Maminti is hogy eltűnt... Olikról és Nicikáról már nem is beszélve... Kép
Csajszik! Néha tessék hírt adni Magatokról! Érdekel ám bennünket, hogy mi van Veletek!!! Kép

Kérdésem mindenkihez:
Mi alapján vegyek ki vkit a táblából?! Van 5letetek? Mert én nem tudom eldönteni...

Zafír,
Nem tudod véletlenül, hogy mi van CsAnitával? Nem beszéltél Vele mostanában?

Betti,
Örülök, hogy jól sült el a nagy bejelentés! Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan
 
 

 
 

Azt látom, hogy itt is vagy meg ott is. Beléptem én is, de egy rakás sz...r az egész chat. Itt nagyon aranyosak a lányok, a chaten, meg le se ejtik az embert, és mindenki folyton csak a gyerekéről beszél, nem is érdekli őket, hogy mi van velem, a másik, hogy az már ott nem is "ember", aki nem terhes, vagy nincs gyereke. Már elegem van ebből!

Kép
elizabeth25
 
 


Kata, dobj egy táblát aztán szanálunk!!Kép

zsuzska80
Szombathely
 
 


Kata! Ugyenez nálam is. Félelmetes egyezőség!
Én is tudom, hogy náluk semmit nem jelent, de az én családomnak szent a Karácsony! És tavaly mi is az én családommal voltunk, de én most is ott szeretnék! Hiszen egész évben itt vagyunk. Á csak felhúzom magam!
És olyan rossz, hogy a párom ilyen makacs, de azt nem akarom neki mondani, hogy a Te családodnak semmit nem jelent a karácsony és egyébként sem szeretem őket, meg ilyesmi. De nekem is nagyon rossz kedvem lesz ha itt leszünk. Akkor talán tanul belőle.
Julcsi2
 


J és Kata én is nagyon tudom ám sajnálni magamat! Ebben nagyon jó vagyok! Kép
Julcsi2
 


Betti,
a Zolika kineziológus is? Kép Megáll az eszem, mi mindennel foglalkozik. Kép

Julcsi,
oké, ott leszek.

Ez a Zen duma elég demagógra sikerült, akkor már jobban tetszenek az előző szövegek. Bocs, csajok, de melyikünk ne tudná, hogy akkor jó igazán a szex, amikor kívánjuk. Ha itt a topicon vki kérdezte, hogy mikor szexeljen, mindig azt mondtam, hogy ne rendelje alá a szexet a "babagyártásnak". Mégis majd mindenki a tuti napokra volt kíváncsi. Na, akkor most hogy is?
Bocs, mindig megfogadom, hogy nem írok semmi szurka piszkát...aztán meg nem sikerül.
Ja, és az utána egy n.
Egyébként semmi bajom a természetes gyógymódokkal, ha vki ésszel csinálja.
potter_76
 
 


Egyébként Zafír, Szelivi és Maminti, Olik és Nicika él és virul a magzatok kor szerint-téli, tavaszi babák topicocban.
Ha Zafírhoz van kérdésed, Julcsi, érdemes a tavaszi topicban keresni, mert itt már ritkán fordul elő.
potter_76
 
 


Sziasztok!

Mi a szentestet kulon toltjuk,igy nincs vita belole!Masnap megyunk a szulokhoz!

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Ancsa nálunk is így lesz. 24 együtt, kettesben, az első ilyen :-), másnap anyukáméknál, harmadik nap meg a párom szüleinél. Szilveszter meg megint anyuéknál.

Kép
elizabeth25
 
 


Szóval a mai táblák:

Kép

Kép

Kedves Táblalakók!
Jelentkezzetek mielőbb, mert könyörtelenül megkezdődik a kiszavazóshow! Kép

Ági,
Sejtem én, hogy nem a Föld színéről tűntek el, Kép csak olyan jó lenne, ha pl. Proone-hoz hasonlóan néha egy-egy hírrel azért még ide is benéznének... Hiszen ennyi erővel őket is kivehetnénk abból a táblából...

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan
 
 


Sziasztok!

Kata!
Köszi, hogy hiányolsz!Kép

Egyébként MINDIG itt vagyok, read only, figyelek, mint a Nagy TestvérKép Csak sok a meló, és nehéz követni két topicot is...Itt drukkolok nektek ezerrel!

Zafír nincs a tavasziak közt, csak néha tud bekukkantani ide, nagyon el van ö is havazva. Szelivi és Nicika jól vannak.

Mi is jól vagyunk. Babó egyre nagyobbakat rugdos. Már megtalálta a hólyagomat is...

Mindenkinek szép napot!

Maminti
22+3

Kép
Kép
maminti81
 
 


Ha lehet engem ne tegyél ki, mert innen tudom hanyadik napon vagyok.

Szex témához: Nekem pont ugyanezt mondta a nődokim. Akkor legyünk együtt, amikor mind a ketten kívánjuk. Ne számolgassak semmit, mert lehet, hogy azon a napon van peteérésem, amit valami miatt minden hónapban kizárok. (Pl. mensi előtt, után, alatt)Nem csak a középidő az esélyes!

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Moni!
Hogy vagy?Miert nem jelentkezel?

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Kamilla, igazad van, szerintem!

Kép
elizabeth25
 
 


Jannáról és Emeséről tudunk valamit?
Másfél hónapja vagyok köztetek, de én nem emlékszem.
adi77
 
 


Szerintem Cs. anitát, Jannát, Emesét, Memlit kéne kivenni.
Lehet nem tudnak mindig jönni, de akkor ha megjött vagy valami akkor jelentkezzenek.

Nálunk nincs gond a karácsonnyal!Az van amit én akarok.KépKép Szenteste a szüleimmel, rokonságommal, aztán 25-én irány Szentes, és ott vagyunk egész 30-ig aztán szilveszter az unokatesommal.

zsuzska80
Szombathely
 
 


Zafir, tudsz valamit Anitáról??

zsuzska80
Szombathely
 
 


Sziasztok!

Már régóta figyelemmel kísérlek benneteket. Egy másik topicban szoktam néha- néha levelezni. Mi is a második babát tervezzük, de nem igen akar összejönni. A kifiam 5 éves lesz februárban. De már nagyon szívesen babáznék újra. Sajnos szeptember végén elveszítettem egy babát 7 hetesen. A vetélés eléggé megviselt. Azóta pihenőre vagyok ítélve. Igaz ebben a hónapban már próbálkozhatunk, majd meglátjuk mi, vagy kiKép "sül" ki belőle.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Szia Anita!
Nagyon sajnalom hogy elvesztettel egy babat!!Kép
Jartok orvoshoz?Remelem hamar sikerul megint teherbe esned!!Kép

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Anita, sajnálom nagyon!Én is jártam már igy két éve. :-(
Amúgy mennyi idő alatt jött nektek össze az a baba?

Kép
elizabeth25
 
 


Szia Ancsa!

Hála Isten ezen már túl vagyunk,akkor nagyon rossz volt. Éjszakákat sírtam. A múlt hónap 17-én voltam orvosnál, aki azzal bíztatott, hogy minden rendben, lehet próbálkozni. Azóta ez a hónap igazából amikor is próbálkozhatunk(ttunk). November 28-án voltam beteg utoljára, de mivel 35 napos a ciklusom, igazából nem tudom mikor van PÉ-m. A hőmet nem mérem nem igazán hiszek benne. Vettem ilyen PG tesztet, de az sem mond semmit.
Úgyhogy most csak várom teljen az idő és január 1-jén ne legyek beteg.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Sziasztok!

Ancsa!
Köszi a hiányolást. Tegnap zh-t írtam, hétvégén javítottam. Eléggé fáradt is vagyok mostanában. Egy szó mint száz, este örülök,ha vízszintesbe kerülök. Suliból meg nem mindig van időm írni.

Egyébként meg vagyok, és olyan jól le tudtam állni a babatémáról, hogy magam is meglepődtem! Ma még a hőmet is elfelejtettem megmérni.. Kép Pedig arról nem szeretnék leszokni.

Zsuzskával egyetértek a kihúzást illetően.

moni
 
 


Szia Elizabeth!

Igazából májusban hagytam abba a fogamzásgátlót, és júli 30-án voltam utoljára beteg. Szeptember közepén tudtam meg a kicsi létezését, de már éreztemKép. De rá egy hétre sajos el is vesztettemKépKépKép. Azt lehet mondani, hogy elsőre összejött, de a félelem bennem él, mert most már túlságosan szeretném és tartok egy esetleges vetéléstől is. Félek, hogy ez meg fog gátolni egy újabb terhességet.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Anita, muszály pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, másként nem megy!!!! Úgyhogy hinni kell benne, hogy minden rendben lesz!!!!!
Az jó, hogy nektek ilyen gyorsan összejött, mi már 5. hónapja próbálkozunk, de eddig még semmi. Én sem hőmérőzöm, meg ilyenek, vettem PG-53-as tesztet is, de azt is csak egy hónapig használtam , a doki szerint nem sok értelme van, úgyhogy most erre a hónapra maradta Baby Markos LH-teszt, amit talán majd kipróbálok. Szóval ez a helyzet nálunk!

Kép
elizabeth25
 
 


Én is vettem a Rossmann-ban valami LH-tesztet két napja nézem de még semmi. Lehet, hogy már le is késtem róla. Próbálom én is pozitívan nézni a dolgokat, nem beleélni magam a helyzetbe, és mélyre ásni, hogy akkor is akarok egy babyt, mert ez is nagyon befolyásolja a pé-t. Próbálok higgadt maradni ez ügyben, hisz még nem vagyok elkésve, de azért a szívem mást diktál. Így sokszor kényszerből terelem a gondolataimat. Remélem, azért sikerül hamarosan.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Anita, biztosan! :-)
Én is igy vagyok vele!

Kép
elizabeth25
 
 


Anita!
Nem biztos hogy mar lekested!!Azert probaljatok ezekben a napokban tobbet egyuttlenni!KépHa gondolod van itt a babanet kezdooldalan egy kalkulator,nezd meg hogy mikorra ir PÉ-t!Persze az nem 100% csak ugy kb.ra megtudod!

Moni!
Orulok hogy jol vagy!!!KépHogy sikerult a vizsgad?

Incike!
Ha nem jelentkeznel holnapig,akkor Kivanom neked hogy nagyon-nagyon ugyes legyel!!!Adjal majd hirt magatokrol!!Kép

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Köszi Ancsa már megnéztem. 14-19 között írja a pé-t, de még az LH- teszt nem jelezte. Igyekszünk együttlenni, csak a párom rendkívül elfoglalt a héten így kicsit nehézkes lesz. De megpróbáljuk.Kép
A derekam rettentően fáj. Lehet, hogy most vagyok középidőben?! Akkor az LH miért nem mutatta.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Én is itt vagyok,csak annyi volt a munka.Most szusszanok egyet.
Anita!Sajnálom a babát,de hidd el hamarosan babás leszel,mint ahogy itt mindenki más is.(remélem)Már ránk férne egy zebra zuhatag.Én is vettem PG/53-at,de meguntam nyalogatni,de majd ha a 12.nap körül leszek lehet megint használni fogom,ha megjön.

Kép
breni
 
 


Monyoka hol vagy, mi van Veled?
Üdv Edit és Anita!
Julcsi2
 


Most nézem a táblát.
Adi!neked mikor kell hogy megjöjjön?
Julcsi!Drukk!

Kép
breni
 
 


Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: Hogyan lehet arra a táblára felkerülni, amiről itt szó van?

Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Péknéanita Kata1977-nek kell írni itt, hogy légyszi tegye fel! Fel kell írni a Neved, a cikus hosszt,
hányadik ciklusnapon vagy, és mióta próbálkoztok, a pontos dátumot.

Kép
elizabeth25
 
 


Szia Anita!

Üdv köreinkben! Kép
A táblából most a kikerülés van napirenden, de ha megírod az ott látható adatokat Rád vonatkoztatva, akkor a holnapiba már bele is teszlek! Kép

Kata
kata1977
Hatvan
 
 


Breni, köszönöm, de barnázás megy ezerrel és egyre több, azt hiszem holnap lesz az 1 cn. Csak most késett egy kicsit, de egyébként minden olyan mint az eddigi hónapokban.

Most taliztam Potter Ágival, megkaptam a könyvet. Beszélgettünk is egy kicsit, nagyon jó végre látni is valakit, akivel már egy ideje levelezünk. Kép
Ja és a könyvet nem akarja vissza, úgyhogy lányok, ha elolvastam szívesen továbbadom.

Köszönöm mégegyszer Ági! Kép
Julcsi2
 


Sziasztok!

Én is ritkán jelentkezem. De olvasni olvasgatlak benneteket, csak nem mindig tudom követni, ha pár naponta hozzátok jutok. Magamról meg nem is tudom , mit írjak. Túl vagyok két hónapos closty-duphastonon, ami csak annyi eredménnyel járt, hogy még hamarabb volt köztivérzésem. Kiderült prolaktinom két hónap alatt felugrott 560-ról 2270re, azóta bromózok , ma voltam vérvételen.Férjem múlt héten kiskatona-vizsgálaton, kedden lesz eredmény. Ettől függ, hogy lesz-e hamarosan laparo-hiszteroszkópiám. A múlt hónapban először besokalltam és nem is foglalkoztam a témával. Azt se tudtam, hol járok. Elmentem másik dokihoz és tök nyugodt voltam. De most, hogy menstr. előtt 11 nappal elég durván barnázok. Így több mint két hétig van meg és most ezen nagyon kiakadtam, hisz már vagy 4 éve van így és hiába szedek mindenfélét , ugyanúgy. Most úgy érzem, lehet, hogy nem is lesz babám. Szóval a 12. hónapban csak elért engem is , hogy kikattanjak.
nolina
 
 


Mennem kell,mert nemsokara jon a parom!
Tovabbi szep napot!!!
SZIASZTOK!!!

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Mit mondott a masik orvos?

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Sziasztok!

Alig van idöm jönniKép!!
Teljessen ki estem a képböl,hogy kivel mi van de ha jol láttom még nincs zebraKép!!
Nekem nem hiányzik a hömérö,söt sokkal jobb nélküle !Akor akciozunk amikor kedvünk van,és nem kell izgulni ,hogy mikor lesz pé!!
Annyira joKép!!
Bocsi,de nem tudok mindenkinek irni,mert most is csak bekukantottam,aztán mennem kell.
Mindjárt itt a Karácsony és rengeteget kell dolgoznomKép!!Jövö szombaton is(24.-én) 12-ig nyitva leszünk!!
Na persze nem akarok panaszkodni,de nem azért nem jövök mert nincs kedvem,hanem nincs idöm!
Mindenkinek küldöm drukkjaimat++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!





Kép



Kép


Kép
Vendég
 


Szia Nolina!

Kitartás!!! Ilyet ne mondj, hogy nem lesz!!!! Mi a 10 hónapnál tartunk. Jövő hónapban megyünk dokihoz. Te hova jársz és hol csinálták a férjednek a vizsgálatot?
Julcsi2
 


<font color="ff0000">Sziasztok!

Kata
Ki ne rakj már a tábliból.
Lassan már a dinókkal egyidős leszek ott a tetején.Kép

Ma voltam dokinál,már 2-t napja fájok.Megvizsgált és azt mondta,hogy vagy éjszaka vagy holnap szülünk.A magzatvíz rendben,szép tiszta,ha nem lett volna az akkor már nem én írnék ide,hanem a párom hozná a hírt nektek.Reggelig,ha nem szülök meg akkor holnap szeretettel várnak vissza,valószinű a szülőszobára,mert már ma is majdnem megakarták indítani,mire én inkább még ezt a napot a fájásoknak szentelem aztán holnapra lehet,hogy már nem is kell segítség.Vagy ki tudja,de ma még nem engedtem beleszólást.

Inci</font>

Kép
Kép
incike
 
 


Incike!!
Gyors,kevés fájdalommal járó szülést kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aztán meg rengeteg tejcsit!!!!!!!!!!!

Mindenkinek küldöm a drukkokat,a mielőbbi zebrához!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++
Pussz:Kriszti

KépKép

KépKép
okr
 
 


Sziasztok!

Breni,
a hőmérős-progi szerint kedden kellett volna megjönnie (31 napra), remélem nem késésről van szó Kép.

Nolina,
sajnálom, hogy ez a sok gyogyi így felkavarta a szervezetedet és köztesvérzéseid vannak Kép. A gyógynövények nem segítenek, próbáltad?

Anita,
üdv köztünk Kép. Eddig másik topikba irogattál? Sajnálom az elvesztett babádat Kép! Szörnyű lehetett!!! KépRemélem én sohasem tudom meg milyen érzés lehet!

Inci,
én is élményekben gazdag, fájdalom mentes szülést (tudom ilyen nincs is, sajnos Kép)kívánok!KépKépKép

A barátnőmmel csináltattam egy labort a múlthéten, már hétfő óta nálam van, csak nem volt időm áttanulmányozni. Kép
Segítetek az elemzésben?
a 25. cn voltam.
TSH 0,91 uIU/ml
szabad tiroxin (FT4) 10,71 pmol/L
szabad trijodtironin FT3 4,92 pmol/L
FSH 2,00 U/L
LH 11,79 U/L
ösztradiol 186,00 pg/mL
progeszteron 11,47 ng/mL
tesztoszteron 0,34 ng/ml ez nagyon jó!!! (0,05-0,73) (A tesztoszt. nyáron a duplája volt a felső határnak, októberben egy kicsit volt felette.)Valószínű a túlzott stressz okozta. Nyár óta sokkal nyugisabb az életem Kép.
prolatin 35,91 ng/ml ez nem nagyon magas?!

Előre is köszi!
adi77
 
 


sziasztok

mindenkinek jó reggelt!

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok!
Ma sem tudok nagyon jönni. Két órám lesz most reggel, aztán otthon tanítvány, majd kozmetikus, majd megint tanítvány. Legközelebb csak este tudok majd benézni.

moni
 
 


Jó reggelt.

Kép
breni
 
 


Na van már valami mensi ügyben?

Kép
elizabeth25
 
 


Eliza!Semmi Kép!
De nem hiszem hogy baba van a dologban.Felvagyok puffadva.Ennyi!
Veled mi újság?

Kép
breni
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?